Dewaele-bedrijfsvastgoed Antwerpen (2000 Antwerpen)

"Je levenslange partner in wonen en ondernemen"
Frankrijklei 156 - 2000 Antwerpen

BIV-nummer 502876

turner.immo/nl

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven. Toon alles Toon minder
Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven.
2 873 €

2018 Antwerpen

Deze kantoren te huur in Antwerpen zijn zeer centraal gelegen, vlakbij het Centraal Station en de Meir. Beschikbare ruimtes: - Kantoorruimte tot 10 personen met privatieve vergaderzaal - Huurprijs van € 2.873,00 per maand exclusief BTW. - Privatieve open space tot 20 personen - Huurprijs van € 350,00 per persoon per maand exclusief BTW. - Privékantoor voor 1 persoon - Huurprijs van € 565,00 per maand exclusief BTW. - Privékantoor voor 4 personen - Huurprijs van € 1.539,00 per maand exclusief BTW. Inbegrepen in de huurprijs: - professioneel team ter beschikking voor onthaal en receptie - beveiligde en 24/7 toegang met badge - internetverbinding via glasvezelkabel - vergaderzalen - klimatisering - meubilair - kopieermachines - telefooninfrastructuur - sanitair dames en heren - huurkosten en privatieve lasten - onroerende voorheffing -verzekering van gemeenschappelijke en privatieve delen -hoofdzetel en/of commercieel adres -dagelijkse schoonmaak -behandeling en verdeling post -vaste kosten zoals gas, water, elektriciteit -toegang tot onze keuken en warme drankenautomaat en waterdispenser Bent u geïnteresseerd in een van deze kantoorruimtes? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wenst u uw eigendom ook te koop of te huur te stellen? We helpen u graag verder. Steeds tot uw dienst om u verder te helpen met al uw vragen over vastgoed. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 66 66
Prijs op aanvraag

2310 Rijkevorsel

Deze nieuwbouw logistieke site is gelegen vlakbij de E19 en E34, op een terrein van circa 78.000 m². Het kanaal Dessel - Schoten ligt pal voor de deur. Unieke kans op een toplocatie met de ideale uitvalsbasis naar Antwerpen-Breda-Rotterdam en Turnhout -Eindhoven. De built-to-suit magazijnen kunnen al dan niet met kantoor opgeleverd worden en zullen voldoen aan de meest recente normen. Oppervlaktes: De magazijnen worden uitgevoerd op maat van de klant en kunnen van 1.000 m² tot 35.000 m² gaan. Specificaties: - nieuwbouw magazijnen - afwerking: casco of volledig instapklaar - vrije hoogtes tot 11 m - laadkades mogelijk in functie en op maat van de gebruikers - ecologische site: regenwateropvang, zonnepanelen, groendaken,... - kantoorruimtes optioneel - betonconstructie met sandwichpanelen Beschikbaarheid: Oplevering voorzien in 2023. Bent u geïnteresseerd in deze nieuwbouw magazijnen te koop in Rijkevorsel nabij Antwerpen? Contacteer ons dan via ### of ### . Meer weten?

1000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 66 66
Prijs op aanvraag

2610 Wilrijk

Dit uitstekend gelegen kantoorgebouw te huur bevindt zich op een stuk grond van +/- 11.000 m² Dit kantoor is volledige gerenoveerd in 2009 en is zeer goed gelegen, vlakbij de afrit van de E19. Ook bevindt er zich een bushalte en deelfietsenstation voor de oprit van het kantoorgebouw. BESCHIKBARE OPPERVLAKTE: 2.820m² op te splitsen vanaf 325 m² - 2e verdiep: 1.410m² - 3e verdiep: 1.410m² 79 bovengrondse parkings beschikbaar SPECIFICATIES & SERVICES: - 162 parkeerplaatsen in totaal - ingerichte cafetaria met een zonnig terras - eventruimte - meetingruimtes - trainingsruimtes - vrije hoogte: tussen 2,60m en 3,24m - zonneschermen (binnenkant) - koelplafonds - vloer: keramische tegel / tapijttegels - vloerkanalen - 3 liften, waaronder 1 goederenlift BESCHIKBAARHEID: Onmiddellijk beschikbaar. Heb je interesse in deze kantoren te huur in Wilrijk Antwerpen? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 66 66