ERA ENNOVA (1500 Halle)

Bevrijdingsplein 2 - 1500 Halle

era.be/nl/era-innova

385 000 €

1650 Beersel

Woning met een bewoonbare oppervlakte van 132m² op een perceel 3 are 67ca (Zuid-gerichte tuin!!) Reeds vernieuwd door de huidige eigenaars. Mogelijk tot uitbouwen van de veranda en zolder (+-40m²)(aanvraag ingediend bij de gemeente). Buitenschrijnwerk pvc met driedubbele beglazing + centrale verwarming op gas (HR-ketel ) Op slechts 5 minuten van de Ring naar Brussel. In de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer (bus en trein). Indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, living-eetkamer (25m²), uitgeruste keuken (7m²), veranda (25m²), toilet, garage, kelder en tuin Op de eerste verdieping: Nachthal, 3 slaapkamers en badkamer Op de tweede verdieping: zolder dat volledig ingericht kan worden als 2 extra slaapkamers of 1 slaapkamer, badkamer en dressing (aanvraag reeds ingediend bij gemeente) Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 132 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
425 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Op zoek naar een ruime en lichtrijke woning in Sint-Pieters-Leeuw? Zo gevonden met ERA Innova. Deze gezellige energiezuinige woning (195 kWh/m²) met op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, wasruimte, garage en toegang naar het terras en tuin. Op het eerste verdiep een hal met toegang naar living, keuken en terras met trap naar de tuin. Op het tweede verdiep 3 slaapkamers en toegang tot de zolder. Elektriciteit conform. De open leefruimte geeft zicht op de gezellige tuin waar u tot rust zal kunnen komen. Woning is altijd goed onderhouden geweest. Gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Indeling: Inkomhal (8 m²), Garage (20 m²),toilet (1m²), wasplaats (8m²), terras en tuin Eerste verdieping: Hal (3m²), keuken (8m²) en living (25m²) Tweede verdieping: Slaapkamer (12m²),slaapkamer (12m²), Slaapkamer (9m²) en douchekamer (5m²) Zolder Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 151 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 150 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers in Sint-Pieters-Leeuw? Zo gevonden! Geniet hier van ruime en lichtrijke leefruimtes. Volledig ingebouwde keuken met toestellen (microgolfoven en oven, frigo, koelkast en vaatwasser) EPC-C (285 kWh), elektriciteit conform. Op het eerste verdiep zonder lift! Indeling: Inkomhal (3m²), Living (30m²), Keuken (10m²),Berging (3m²), hal, Slaapkamer (15m²), Slaapkamer (14m²), Toilet (1m²) Douchekamer (5m²) Maandelijkse lasten: 50 euro Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indic Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
315 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Op zoek naar een familiale woning met 3 slaapkamers en tuin in Vlaams Brabant? Zo gevonden! Deze woning is perfect de perfecte starterswoning of ééngezinswoning. Je vindt er alles in terug die je nodig hebt: Grote living, open keuken, aparte inkomhal en maar liefst 3 slaapkamers. De zolderruimte is volledig ingericht als slaapkamer met dressing en aparte badkamer. De woning bevindt zich dicht bij winkels, scholen en invalswegen. Vrij vanaf : 31/07/2024 Indeling: - Kelder (13,5m²) - Gelijkvloers: inkomhal (9,6m²), living (30,6m²), keuken (11,5m²), Hall (3,1m²), badkamer 1 (4,5m²) - 1ste verdieping: kamer 1 (12m²), kamer 2 (22,5m²) - 2de verdieping: kamer 3 (34m²), badkamer (5m²) Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 167 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Ruisbroek (RBI94783)
240 000 €

1601 Ruisbroek

Op zoek naar een instapklare woning in het hartje van Ruisbroek ? Mis deze opportuniteit niet!! De woning bestaat uit een leefruimte met aanpalende eetruimte, keuken, badkamer en terras. Op het eerste verdiep zijn er twee slaapkamers met een doorgang naar de tweede verdieping met 2 andere slaapkamers. Gunstige EPC-score C, condentatieketel op gas, HR-beglazing en elektriciteit is conform. Pluspunten: - geen verplichte renovaties - nabij belangrijke invalswegen, parken, winkels, openbaar vervoer (station van Ruisbroek op 10 minuten) en scholen! Indeling: Gelijkvloers living (10m²), eetkamer (10m²), keuken (7m²), badkamer (5m²) en kelder Eerste verdieping: Slaapkamer 1 (13m²), polyvalente ruimte (kan dienen als dressing, tweede badkamer of extra slaapkamer (10m²) Tweede verdieping: slaapkamer 2 (12m²), slaapkamer 3 (9m²) Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Lembeek (RBI94782)
230 000 €

1502 Lembeek

ERA Innova presenteert een renovatieproject in Lembeek, met een woning van 160m² op een perceel van 2a31ca, op wandelafstand van het station. Troeven van de woning: - Mooie tuin met terras - open leefruimtes - mogelijkheid tot het uitbouwen van een 3de slaapkamer in de zolder - overdekte veranda met atelier + garage - directe nabijheid van openbaar vervoer en scholen Woning is volledig te renoveren. Technische aspecten: EPC-score F(810), elektrische keuring niet conform, verwarmd op mazoet, enkele en dubbele beglazing hout/PVC. Indeling: Gelijkvloers: leefruimte (25m²), keuken (18m²), badkamer met toilet (5m²), veranda (25m²), atelier (9m²), garage, terras en tuin. Eerste verdieping: Hal, slaapkamer 1 (16m²) (met balkon), slaapkamer 2 (11m²) Tweede verdieping: inrichtbare zolder (25m²) Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Renovatieplicht aanwezig voor deze woonéénheid. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Ruisbroek (RBI94781)
285 000 €

1601 Ruisbroek

Op zoek naar een woning in Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw)? Zo gevonden met ERA Innova. Deze te renoveren woning ligt in de nabijheid van alle winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Het is als volgt ingedeeld: inkom, leefruimte met open keuken en badkamer. Op het verdiep twee slaapkamers en een 3de slaapkamer op het tweede verdiep. Hoogrendements glas - EK in aanvraag - EPC-score F - woning verwarmd op pellets kachel. Leuke koer en gedeelde tuin. Indeling: Kelder Living (25m²), eetkamer (11m²), keuken (5m²), koer en gedeelde tuin Eerste verdieping: slaapkamer 1 (14m²), slaapkamer 2 (10m²) Tweede verdieping: Slaapkamer 3 (15m²) Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Renovatieplicht aanwezig voor deze woonéénheid. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 101
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Sint-Agatha-Berchem (RBI93957)
680 000 €

1082 Sint-Agatha-Berchem

Ontdek dit charmante huis tijdens onze Open Huizendag op zaterdag 02/12, van 16.00 tot 17.00 uur, zonder afspraak. Gelegen in de Ferdinand Elbersstraat 109 in Sint-Agatha-Berchem, biedt uw vastgoedkantoor ERA Capital exclusief dit huis met 3 gevels en 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) + Tuin aan. Het huis biedt een mooi exploitatiepotentieel, is onlangs volledig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen en is als volgt samengesteld: In de kelder: 2 kelders met een totaal van 23m² Op de begane grond: Een ruime inkomhal, een garage van 25m², een woonkamer van 28m², een eetkamer van 18m², een volledig uitgeruste keuken van 15m², een apart toilet en een tuin van 30m². Op de 1e verdieping: 3 slaapkamers (15m², 14m², 12m²) en een doucheruimte. Op de 2e verdieping: een grote slaapkamer van 40m² (mogelijkheid om deze te splitsen in twee) + een badkamer van 8m². Het huis heeft ook verschillende zonnepanelen op het dak, er is de mogelijkheid om het huis uit te breiden boven de garage (bestaand plan), lopende garantie van 7 jaar op het gebouw. Dit huis is gelegen nabij het openbaar vervoer, scholen en winkels. EPC C Informatie en bezoeken: ### Meer informatie over dit te koop aangeboden huis in Sint-Agatha-Berchem is exclusief beschikbaar op ERA.BE/CAPITAL. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 220 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Op zoek naar een instapklaar appartement in Sint-Pieters-Leeuw? Zo gevonden met ERA Innova! Dit appartement op de tweede verdieping is gelegen in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer, scholen, winkels en de belangrijkste invalswegen. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiairemogelijkheid, een lichtrijke woonkamer met aangrenzende geïnstalleerde keuken (apparatuur van 2019), 2 grote slaapkamers (met terras), een badkamer met douche (met aansluiting wasmachine) en een terras met berging. Daarnaast beschikt dit appartement eveneens over een kelder en garage. Bijkomende informatie: - gunstige EPC-C - elektrische installatie conform - rookmelders. Gelegen in een kleine blok met 6 appartementen. Indeling: Inkomhal (7m²), toilet (1m²), living (26m²), keuken (7m²), slaapkamer 1 (10m²), slaapkamer 2 (15m²) en badkamer (4m²) Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Dit appartement op de eerste verdieping is gelegen in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer, scholen, winkels en de belangrijkste invalswegen. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiairemogelijkheid, een lichtrijke woonkamer met aangrenzende geïnstalleerde keuken, 2 grote slaapkamers (met terras), een badkamer, en een terras met berging. Daarnaast beschikt dit appartement eveneens over een kelder en garage. Bijkomende informatie: - EPC-C - elektrische installatie conform - rookmelders. Gelegen in een kleine blok met 6 appartementen. Momenteel verhuurd. Indeling: Inkomhal (7m²), slaapkamer 1 (10m²) met terras, slaapkamer 2 met terras (15m²), badkamer (4m²), living (26m²), keuken (8m²) met terras , toilet(1m²) Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Dworp (RBI93090)
760 000 €

1653 Dworp

Unieke 4-gevel architectenwoning met 4 slaapkamers, garage en tuin. Ontworpen door architect Hendrickx Jean en bekroond in 1960 met de prestigieuze prijs Van de Ven. Rustig gelegen vlak bij het Hallerbos 2 polyvalente ruimtes geschikt voor vrij beroep of als extra slaapkamers. Recente energetische renovatie resulteert in indrukwekkend EPC-label B . Elektriciteit conform . 10 zonnepanelen (uitbreidbaar naar 20). Duurzame materialen , zoals aluminium ramen voor moderne uitstraling en isolatie. Strakke gietvloer in gang, wenge eiken parket in de living, en luxe Winckelmans mozaïeken en Mortex in de badkamer. Tuin en terras vloeien mooi samen voor privacy en uniek karakte r Indeling: Kelders (12m², 8m², 7m², 11m²,30m²) Gelijkvloers: Inkomhal (14m²), polyvalente ruimte (10m²) en (24m²), 2 garages met elektrische poort en toilet Eerste verdieping: Hal, leefruimte (57m²), keuken (15m²), slaapkamer 1 aanpalende met badkamer (9m²+4m²) slaapkamer 2 (11m²), badkamer (12m²), slaapkamer (15m²) en slaapkamer 4 (11m²) Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 250 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Linkebeek (RBI90892)
249 000 €

1630 Linkebeek

Op zoek naar een groen gelegen appartement in Linkebeek? Zo gevonden! Ideaal gelegen in een mooie groene omgeving. In de nabijheid van prachtig park, winkels, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Op slechts enkele minuten van Brussel. Dit appartement van 98m² bewoonbare oppervlakte biedt ruime leefruimtes, een hyper uitgeruste keuken, 3 slaapkamers (10m²,10m² en 14m²) badkamer en terrassen. EPC-C/ elektriciteit niet-conform/ videofoon Indeling: inkomal (4m²), living (34m²), keuken (10m²), slaapkamer 1 (10m²), slaapkamer 2 (10m²), slaapkamer 3 (14m²), badkamer (5m²), toilet (1m²) en berging (2m²) Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 98 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Alsemberg (RBI90104)
499 000 €

1652 Alsemberg

Op zoek naar een villa op een groot (6a11ca) en groen perceel in een rustige wijk van Alsemberg? Zo gevonden met ERA Innova. De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 170m² met zijn 5 slaapkamers, badkamers en lichtrijke leefruimtes. Pluspunten: - Zuid-gerichte tuin - volledig onderkelderd - oprit + garage - lichtrijke ruimtes Indeling: Kelders (8m²), (11m²), (17m²), (7m²) en (5m²) Gelijkvloers: Inkom (8m²), garage (18m²), living (40m²), keuken (12m²), eetkamer (12m²), toilet. Eerste verdieping: nachthal (8m²), slaapkamer 1 (14m²), slaapkamer 2 (14m²), slaapkamer 3 (16m²), slaapkamer 4 (9m²), slaapkamer 5 (17m²) en badkamer (5m²) Tweede verdieping: zolder Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Renovatieplicht aanwezig voor deze woonéénheid. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 170 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Buizingen (RBI81690)
299 000 €

1501 Buizingen

Bent u op zoek naar een gelijvloers appartement op een groene en rustige omgeving? Zo gevonden met ERA Innova. Dit prachtig appartement is zeer rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 125 m² en is volledig instapklaar. De condensatieketel op gas werd recent vervangen en de ingerichte keuken is volledig nieuw! Het appartement bevat een gezellige tuin met terras. U beschikt over 3 kamers, gunstige EPC en een lichtrijke leefruimte. In de nabijheid van openbaar vervoer. Buitenstaanplaats : 15.000€ Lasten 180€/maand Indeling: hal, living-eetplaats (30m²), keuken (11m²), berging, toilet, hal, slaapkamer 1 (11m²), slaapkamer 2 ( 18m²), slaapkamer 3 (17m²) met douche, badkamer (4m²) tuin en terras. Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

1651 Lot

Deze charmante, te renoveren woning, gebouwd in 1952, bevindt zich in een rustige straat en wacht op jouw persoonlijke touch. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 160m² en een prachtig perceel van 6 are 19 ca biedt deze woning eindeloze mogelijkheden. Epc (D) (geen renovatieplicht!!) en elektriciteit niet conform. Enkele pluspunten: - nieuwe condensatieketel van 2020 - ruime oprit met elektrische poort - Oost gerichte en uitgestrekte tuin De locatie biedt volop voordelen. De woning ligt op slechts 1,5 km van het station van Lot, op loopafstand van bushaltes, scholen en winkels, en is strategisch gelegen met snelle toegang tot belangrijke invalswegen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deze schitterende woning om te toveren tot jouw droomhuis. Beschikbaar vanaf 01/07/2024 Indeling: Inkomhal (5m²), living (16m²), eetkamer (18m²), keuken (20m²) wasplaats (7m²), terras, carport en tuin. Eerste verdieping: Hal, badkamer (5m²), slaapkamer (17m²), Slaapkamer (12m²) bureel (7m²) Tweede verdieping: Slaapkamer 3 (12m²) en zolder (5m²) Gelegen in de nabijheid van station van Lot (1km), bushalte(s), scholen en winkels. Voor meer info : ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 162 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

1601 Ruisbroek

Op zoek naar een gezellige en ruime woning in een rustige wijk van Sint-Pieters-Leeuw? Zo gevonden! De woning beschikt over 4 slaapkamers met mogelijkheid tot een vijfde slaapkamer. De zolder werd ingericht als studio met eigen keuken en badkamer. Reeds gerenonveerd dak (met nieuwe dakpannen), nieuwe roofing en isolatie op het plat dak en extra isolatie op de buitenmuur achteraan. De ligging van de woning is gunstig, met nabijheid tot scholen, winkels en de Brusselse ring, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gezinnen. Indeling: Kelder Gelijkvloers: Inkomhal (9m²), living (19m²), eetkamer (17m²), keuken (19m²), badkamer (5m²), toilet, terras en tuin met tuinhuis 1ste verdiep: nachthal, slaapkamer 1 (16m²), slaapkamer 2 (7m²), slaapkamer 3 (13m²) 2de verdiep: nachthal, studio volledig ingericht met aparte badkamer en keuken, en 1 slaapkamer (mogelijkheid tot 1 extra) Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Renovatieplicht aanwezig voor deze woonéénheid. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 211 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Huizingen (RBI75189)
575 000 €

1654 Huizingen

Eéngezinswoning met 6 slaapkamers, tuin en terras, met stockage ruimtes, loodsen en garage. Zo gevonden! De woning biedt ruime leefruimtes, 6 slaapkamers en 2 badkamers! Daarnaast heb je een kantoorruimte met aparte inkom + keuken en toilet. Daarbij heb je nog een ruime garage van +-100 m² en twee stockage ruimtes/loodsen dat bereikbaar zijn langs de zijkant van de woning. Deze geven uit op een ruim terras (deels overdekt) en een heel ruime en zonnige tuin. - Elektrische poort geeft je toegang tot 2 staanplaatsen (mogelijkheid om elektrische wagen op te laden) - Overdekt en verwarmd zwembad - Ruime zuidoost gelegen tuin - Mogelijkheid tot vrij beroep (kantoorruimte + loodsen (82m² en 168m²) - Woning wordt volledig bemeubeld verkocht Indeling: Binnenkoer (met staanplaatsen + laadpaal), bureauruimte (met keuken en toilet), garage (100m²), loodsen (82m² en 168m²) met verschillende opbergkamers, terras en tuin Gelijkvloers: keuken (17m²), living (45m²), slaapkamer 1 (30m²), slaapkamer 2 (18m²) Verdieping 1: nachthal (4m²), slaapkamer 3 (14m²), badkamer (5m²), slaapkamer 4 (14m²) Verdieping 2: nachthal (3m²), slaapkamer 5 (9m²), slaapkamer 6 (14m²) Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Renovatieplicht aanwezig voor deze woonéénheid. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 615 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

1650 Beersel

Welkom in dit droomhuis waar modern comfort en ontspanning samenkomen. De open leefruimte brengt je gelijk tot aan het terras met een schitterend zwembad in de tuin. Deze woning biedt de perfecte combinatie van modern wonen en buitenplezier. Goed onderhouden, open leefruimte van maar liefst 63m², gunstige EPC C. Deze woing biedt een bewoonbare oppervlakte van 182m² op een perceel van bijna 9are met een zuidgerichte tuin. In de nabijheid van winkels, sscholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Op slechts 5min van Brussel. Indeling: Gelijkvloers: Hal, Bureau(12m²), toilet(2m²), hobbykamer(8m²), living en keuken (63m²). Eerste verdieping: slaapkamer 1(13m²), slaapkamer 2(11m²), badkamer (6m²) tweede verdieping: slaapkamer (28m²), badkamer (6m²) Aarzel niet langer en kom snel bezoeken! Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen. Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 199 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Halle (RBI60363)
399 000 €

1500 Halle

Deze instapklare woning op 6a19ca is volledig gerenoveerd, met conform elektriciteit en een energiezuinige EPC-score van B (197 m²/jaar). Voorzien van dubbele beglazing met HR-glas, een gascondensatieketel en een pelletkachel voor extra comfort. Geniet van ruime en lichtrijke leefruimtes en 3 slaapkamers. Enkele van de pluspunten van deze woning zijn de recente verbeteringen, waaronder de isolatie van zowel de voor- als achtergevels in 2022, de plaatsing van Velux-ramen in 2021 en een nieuwe ketel geïnstalleerd in 2016. Deze updates dragen bij aan de energie-efficiëntie en het comfort van de woning. Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal (7m²), toilet (1m²), eetkamer (21m²), keuken (18m²), badkamer (8m²), living (33m²), wasplaats (4m²) terras en tuin Eerste verdieping: Bureel (12m²) en slaapkamer (10m²) Tweede verdieping: Slaapkamer 2 (9m²) en slaapkamer 3 (15m²)- Voor meer info : ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 172 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Boerderij - Hoeve te koop Sint-Pieters-Leeuw (RBI60362)
849 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Op zoek naar een uitzonderlijke villa met 3 (mogelijks 4 tot 5 slaapkamers), dubbele garage, 5/6 staanplaatsen en zuid-gerichte tuin van 16 are te Sint-Pieters-Leeuw? Zo gevonden met ERA Innova. De woning is volledig gelijkvloers gelegen en is als volgt samengesteld; inkomhal, een grote lichtrijke woonkamer, eetkamer en volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot de zuid-gerichte tuin. De hal brengt u naar de volgende ruimtes zijnde wasruimte, bureel, toilet en 3 ruime slaapkamers en 2 aanpalende badkamers. Stockeren kan in de kelder en opbergzolder van de woning. Technische aspecten: EPC-score D (geen renovatieplicht), condenserende ketel op gas, daken zijn volledig geïsoleerd, overal dubbele beglazing, elektriciteit niet conform. Pluspunten: - Elke ruimte geeft uit op het groen - Materiaal is zeer kwalitatief (Bourgognetegels uit kasteel in Zuid-Frankrijk.) - Alarmsysteem met in elke ruimte bewegingssensor - 2 staanplaatsen in de garage en 5/6 buitenstaanplaatsen De woning is gelegen op 4 minuten van het Colomapark en op 9 minuten van de Ring. Voor meer informatie : ### De geg info en geg opp zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

1600 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen