Hck Invest bvba (9771 Nokere)

Anzegemsesteenweg 33 - 9771 Nokere

BIV-nummer 508348 - 510279

hckinvest.be

Openingsuren Hck Invest bvba
maandag08:00 - 13:0013:00 - 17:00
dinsdag08:00 - 13:0013:00 - 17:00
woensdag08:00 - 13:0013:00 - 17:00
donderdag08:00 - 13:0013:00 - 17:00
vrijdag08:00 - 13:0013:00 - 17:00
zaterdag08:00 - 13:00 *13:00 - 17:00 *
zondag08:00 - 13:00 *13:00 - 17:00 *

* Alleen op afspraak

700 €

9700 Oudenaarde

De liggingDit knappe en lichtrijke appartement is gelegen op de 3de verdieping van Residentie Lucas III, een recent gebouw uit 2017 gelegen op wandelafstand van de Markt en het station van Oudenaarde!! Vlakbij allerhande winkels, horeca, sport- & cultuurfaciliteiten, kortom een topligging! Tevens zijn de aanpalende gemeenten allen vlot bereikbaar dankzij diverse verbindingswegen alsmede de N60.Het appartementHet appartement is volledig instapklaar en bevat een ruime woonkamer en terras, 2 slaapkamers, berging alsmede een autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs. Tevens beschikt het gebouw over een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal, alsook een lift.INDELING:Inkom - afzonderlijk toilet - woonkamer met open keuken - aanpalend terras - 2 slaapkamers - berging en badkamer;Autostaanplaats, gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal.Kenmerken- Bewoonbare oppervlakte: 80 m²;- CV op aardgas;- Dubbel glas en aluminium profielen;- EPC: 67 kWh/m² jaar - A-label!Troeven- RECENT EN INSTAPKLAAR!!- ENERGIEZUINIG!!- RUIM TERRAS!!- CENTRALE LIGGING!!Beschikbaarheid: onmiddellijk / overeen te komenGemeen. kosten: € 50.00Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse reageer op het contactformulier of stuur een mail naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
325 000 €

9770 Kruishoutem

De liggingDeze bijzonder kloeke en ruime woning is gelegen op wandelafstand van zowel het pittoreske dorp van Lozer alsmede het 'Lozerbos', één van de voornaamste groene longen in het gebied tussen Schelde en Leie. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid (dankzij de vlotte verbinding met zowel de E17 als N60). De buslijn bevindt zich vlakbij. Zongeoriënteerde tuin met groen en achterliggend de woning landschappelijk waardevol agrarisch gebied.De woningDe woning zelf is een bijzonder ruime woning gebouwd in 1966 en doorheen de jaren steeds goed onderhouden.IndelingGelijkvloers: 2 woonruimtes (1 voormalige winkelrruimte) - keuken met keukenberging - veranda - berging - wasplaats/badkamer - garage - toilet;Verdieping: 4 slaapkamers + toegang tot zolder.Kenmerken- Perceel oppervlakte: 766 m²;- Bewoonbare oppervlakte: 259 m²;- Beglazing: hoofdzakelijk hoogrendementsglas;- CV op mazout;- EPC: 939 kWh/m² jaar - F-label.Troeven- MOOIE LIGGING VLAKBIJ PITTORESKE LOZER!!- ZEER RUIME WONING!!- TALRIJKE MOGELIJKHEDEN!! (Eventueel vrij beroep/praktijk...)Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Armin Haerinck van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 259
contacteer
details
E-mail
Bellen
485 322 €

9770 Kruishoutem

- GENIET NOG VAN 6% BTW TOT EIND 2024!! -De liggingDeze bijzonder ruime nieuwbouwwoning (210 m² bewoonbare oppervlakte!) is gelegen op wandelafstand van zowel het pittoreske dorp van Lozer alsmede het 'Lozerbos', één van de voornaamste groene longen in het gebied tussen Schelde en Leie. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid (dankzij de vlotte verbinding met zowel de E17 als N60). De buslijn bevindt zich vlakbij. In de woning kan u genieten van een wijds uitzicht op het achterliggend groen (landschappelijk waardevol agrarisch gebied).De woningDe woning zelf is een uitermate ruime woning (via de zolderruimte van 36 m² kunnen desgewenst nog 2 extra slaapkamers bij gecreëerd worden waardoor u desgewenst kan genieten van 6(!) slaapkamers. Daarenboven wordt de woning volledig afgewerkt (conform het lastenboek). Andere keuzes dan opgenomen in het lastenboek zijn steeds mogelijk in samenspraak met de bouwheer waardoor u als koper de woning geheel naar eigen wens nog kan personaliseren. Kortom, dit is een woning met een hoog wooncomfort!De woning beschikt over 4 slaapkamers, comfortabele badkamer, ruime en lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin en het achterliggende landschap + inpandige garage. Bijkomend beschikt de woning over een zongerichte tuin waar u op elk moment van de dag geniet van het zonnetje en de natuur.Kenmerken- oppervlakte terrein: ca 1162 m²; - bewoonbare oppervlakte: ca 210 m²; - verwarming op aardgas;- E-peil - regenwater 10.000 liter; - zonnepanelen +/- 4.200 WP; - ventilatiesysteem C+. Troeven- RUIME WONING!! 6 SLAAPKAMERS MOGELIJK!!- PRACHTIG EN RUSTIG VERGEZICHT!!- ENERGIEZUINIG!! (BEN-WONING!!)- HOOG WOONCONFORT!! Voor de woning werd een gedetailleerd lastenboek uitgewerkt waarin de afwerkingkeuzes, inbegrepen in de aannemingsprijs van de woning, werden bepaald. De plannen en het lastenboek kan u verkrijgen op kantoor.Prijs excl. BTW en registratierechten. Voor deze nieuwbouwwoning is het verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk tot eind 2024!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Chloé Ceuterick van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 210 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
465 579 €

9770 Kruishoutem

- GENIET NOG VAN 6% BTW TOT EIND 2024!! -De liggingDeze bijzonder ruime nieuwbouwwoning (217 m² bewoonbare oppervlakte!) is gelegen op wandelafstand van zowel het pittoreske dorp van Lozer alsmede het 'Lozerbos', één van de voornaamste groene longen in het gebied tussen Schelde en Leie. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid (dankzij de vlotte verbinding met zowel de E17 als N60). De buslijn bevindt zich vlakbij. In de woning kan u genieten van een wijds uitzicht op het achterliggend groen (landschappelijk waardevol agrarisch gebied).De woningDe woning zelf is een uitermate ruime woning (via de zolderruimte van 36 m² kunnen desgewenst nog 2 extra slaapkamers bij gecreëerd worden waardoor u desgewenst kan genieten van 5(!) slaapkamers. Daarenboven wordt de woning volledig afgewerkt (conform het lastenboek). Andere keuzes dan opgenomen in het lastenboek zijn steeds mogelijk in samenspraak met de bouwheer waardoor u als koper de woning geheel naar eigen wens nog kan personaliseren. Kortom, dit is een woning met een hoog wooncomfort!De woning beschikt over 3 slaapkamers, comfortabele badkamer, ruime en lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin en het achterliggende landschap + inpandige garage. Bijkomend beschikt de woning over een zongerichte tuin waar u op elk moment van de dag geniet van het zonnetje en de natuur.Kenmerken- oppervlakte terrein: ca 701 m²; - bewoonbare oppervlakte: ca 217 m²; - verwarming op aardgas;- E-peil - regenwater 10.000 liter; - zonnepanelen +/- 4.200 WP; - ventilatiesysteem C+. Troeven- RUIME WONING!! 5 SLAAPKAMERS MOGELIJK!!- PRACHTIG EN RUSTIG VERGEZICHT!!- ENERGIEZUINIG!! (BEN-WONING!!)- HOOG WOONCONFORT!! Voor de woning werd een gedetailleerd lastenboek uitgewerkt waarin de afwerkingkeuzes, inbegrepen in de aannemingsprijs van de woning, werden bepaald. De plannen en het lastenboek kan u verkrijgen op kantoor.Prijs excl. BTW en registratierechten. Voor deze nieuwbouwwoning is het verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk tot eind 2024!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Chloé Ceuterick van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 217 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
795 €

9770 Kruishoutem

De liggingDeze ruime halfopen woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, op wandelafstand van het centrum van Kruishoutem en dichtbij tal van faciliteiten, horeca, openbare centra, buurtwinkels ,... alsook het openbaar vervoer. Tevens geniet de woning van een optimale verbinding met diverse verbindingswegen en het op- & afrittencomplex van de E17. De woningDe perceeloppervlakte bedraagt ca 775 m², de bewoonbare oppervlakte is 154 m². IndelingGelijkvloers: inkomhal met apart gastentoilet & trap - lichtrijke living met bijkomend een houtkachel - ruime keuken met zicht op de tuin - garage met aansluiting voor wasmachine/droogkast, en technisch gedeelte;Verdieping: nachthal - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - slaapkamer 3 tot slot de badkamer met ligbad, wastafel en toilet; Zolder: bereikbaar via het zolderluik in de nachthal. Het dak is geïsoleerd;Tuin: mooi perceel grond voorzien van terras en tuinhuis. Kenmerken- CV op aardgas; - dubbele beglazing en PVC raamprofielen;- EPC 317 kWh/m² jaar - D-label.Troeven- RUIME WONING!!- MOOI PERCEEL GROND!!- RUSTIGE LIGGING!!Beschikbaarheid: 01/03/2024 Voor meer informatie of een bezoek klik op het contactformulier of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 154 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
100 €

9000 Gent

Deze autostaanplaats is beschikbaar onmiddeliljk beschikbaar en situeert zich in de Hofstraat 30.De parking is afgesloten dmv automatische poort.Voor meer info contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
115 €

9000 Gent

Uiterst ruime garagebox te huur in het hartje van de Sleepstraat. De garagebox bevindt zich achteraan een appartementsgebouw en is afgesloten via automatische poort. Onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info contacteer via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
875 €

9750 Zingem

De liggingDeze knappe woning met bouwjaar 2013 is rustig en residentieel gelegen te Zingem, doch op kleine afstand van het centrum van Oudenaarde. Dankzij de vlotte bereikbaarheid tot diverse verbindingswegen (waaronder de N60) zijn de aanpalende randgemeenten (Gavere/Zwalm/Kruishoutem/Nazareth/Wortegem) allen vlot bereikbaar. De woning paalt aan het natuurgebied 'Weiput', en is volledig omringd door groen met werkelijk prachtige open zichten.De woningDe woning zelf is een heel ruime en energiezuinige woning, voorzien van de duurzaamste isolatietechnieken (verwarming via een speksteenkachel (!) ). Er zijn ondermeer 3 slaapkamers ter beschikking alsmede 2 badkamers en een grote multifunctionele ruimte.INDELING:Gelijkvloers: inkomhal voorzien van trap en apart gastentoilet met handenwasser - lichtrijke en ruime woonkamer opgedeeld in zithoek/eetplaats en volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek - keukenberging - badkamer en slaapkamer met aanpalend dressing;Verdieping: 2 slaapkamers - apart toilet - douchekamer - grote zithoek (of multifunctionele ruimte).Kenmerken- Bouwjaar 2013;- Terrein oppervlakte: 370 m²;- Bewoonbare oppervlakte: 135 m²;- EPC: 208 kWh/m² jaar - C-label.Troeven- INSTAPKLAAR!!- RUIME WONING!!- RUSTIGE LIGGING!!Beschikbaarheid: 01/02/2024 (of vanaf 01/01/2024 otk huidige huurder)Voor meer informatie of een bezoek klik op het contactformulier of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 135 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
900 €

9770 Kruishoutem

De liggingDit ultra ruime nieuwbouw triplex appartement is gelegen in het centrum van Kruishoutem, in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum dewelke voorzien is van diverse winkels en horeca. Allerhande sport- en cultuurfaciliteiten, marktplein, basisscholen, alsmede speelplein situeren zich op wandelafstand. Tevens geniet het appartement een optimale verbinding met diverse verbindingswegen. Op 3 km ligt het op- en afrittencomplex van de E17 naar centrumsteden Gent en Kortrijk (25 km). De omliggende steden Waregem, Deinze en Oudenaarde zijn allen gemakkelijk bereikbaar (allen ca 9 km). De dichtstbijzijnde bushalte vind je op slechts 21m van het appartement!Het appartementHet appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw (maar 2 entiteiten). De beide appartementen in het gebouw beschikken over een privatieve ingang waardoor u niet het gevoel heeft deel uit te maken van een wooncomplex. Achteraan het gebouw is er privatieve parking ter beschikking.De indelingGelijkvloers: privatieve inkomhal - afzonderlijke bergruime/vestiaire;Verdieping 1: hal met afzonderlijk toilet - ruime & lichtrijke woonkamer met keuken voorzien van alle hedendaagse toestellen en toegang tot het terras - keukenberging - slaapkamer 1;Verdieping 2: hal - badkamer met wastafel en inloopdouche - slaapkamer 2.Kenmerken- Bouwjaar 2023;- CV op aardgas;- E-peil: E70.Troeven- TOPLIGGING!!- PRACHTIG NIEUWBOUW APPARTEMENT!!- UITERMATE RUIM!!- VOLLEDIG INSTAPKLAAR!! (Geschilderd, voorzien van lichtarmaturen én gordijnrails)- GEEN SYNDIC!!Beschikbaarheid: onmiddellijk / onderling overeen te komen(*) Het gebouw wordt nog voorzien van een witte gekaleide gevel van zodra mogelijk (i.f.v. weersvoorspelling) en balustrade rond het terras (deze maand).Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse reageer op het contactformulier of stuur een mail naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 118 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
275 000 €

9770 Kruishoutem

De liggingDeze alleenstaande hoevewoning is gelegen op amper 2 mintuten rijden van het centrum van Kruishoutem, nabij allerhande winkels, horeca, de op- en afrit van de autosnelweg, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid.De inplantingDe woning staat op een mooi perceel grond van ca 1.100 m² en is gelegen in agrarisch gebied. Op het zuidgerichte perceel geniet u van een mooi groenzicht richting de Nokerse velden. Een herbouw kan tot max 1000m³ (VCRO 4.4.10 en volgende) en dient naar achter op te schuiven, zone voor achteruitbouw bedraagt 8m ten opzichte van de rooilijn. Troeven- MOOI PERCEEL GROND!!- VLAKBIJ CENTRUM!!- PRACHTIG GROENZICHT!!- AGRARISCH GEBIED!!!! aankoop 3% registratierechten + herbouw 6% BTW (sloop & heropbouw) mogelijk cfr verlening en voorwaarden !!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Armin Haerinck ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 140
contacteer
details
E-mail
Bellen
275 000 €

9770 Kruishoutem

De liggingDeze alleenstaande hoevewoning is gelegen op amper 2 mintuten rijden van het centrum van Kruishoutem, nabij allerhande winkels, horeca, de op- en afrit van de autosnelweg, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid.De inplantingDe woning staat op een mooi perceel grond van ca 1.100 m² en is gelegen in agrarisch gebied. Op het zuidgerichte perceel geniet u van een mooi groenzicht richting de Nokerse velden. Een herbouw kan tot max 1000m³ (VCRO 4.4.10 en volgende) en dient naar achter op te schuiven, zone voor achteruitbouw bedraagt 8m ten opzichte van de rooilijn. Troeven- MOOI PERCEEL GROND!!- VLAKBIJ CENTRUM!!- PRACHTIG GROENZICHT!!- AGRARISCH GEBIED!!!! aankoop 3% registratierechten + herbouw 6% BTW (sloop & heropbouw) mogelijk cfr verlening en voorwaarden !!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Armin Haerinck ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

1100
contacteer
details
E-mail
Bellen
315 000 €

9770 Kruishoutem

De liggingDeze alleenstaande woning is rustig gelegen in agrarisch gebied en kan genieten van mooie groenzichten. Het perceel is maar liefst 3.130 m² groot en beschikt over een uitstekende bereikbaarheid (dankzij de vlotte verbinding met het op- & afrittencomplex van de E17). Binnen een straal van 4 km treft u allerhande diensten, scholen, winkels, horeca... De indelingDe woning situeert zich volledig op het gelijkvloers en beschikt ondermeer over drie ruime slaapkamers, badkamer, lichtrijke woonkamer en afzonderlijke keuken en veranda. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 140 m². Bijkomend beschikt u over een losstaande garage.Inkomhal - woonkamer - keuken - veranda - drie slaapkamers en badkamer;Kelder en afzonderlijk bijgebouw met garage.Kenmerken- Oppervlakte perceel: 3.130 m²- Bewoonbare oppervlakte: 140 m²- Verwarming via stookolie- PVC ramen en dubbel glas (hoogrendementsglas)- EPC: 646 kWh/m² jaar - label FTroeven- GELEGEN IN AGRARISCH GEBIED!!- GROOT PERCEEL 3.130 M²!!- ZUIDWEST GEORIËNTEERD!!- WONING MET BIJGEBOUW!!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Armin Haerinck van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
379 000 €

9770 Kruishoutem

Deze klassevolle burgerwoning is gelegen in het centrum van Kruishoutem, op wandelafstand van allerhande winkels en horecazaken. Het openbaar vervoer alsmede het sport- en cultuurcentrum zijn op wandelafstand bereikbaar. Dankzij zijn ligging en vlotte verbinding met diverse hoofdwegen zijn de omliggende centra (Waregem, Zulte, Deinze, Oudenaarde, ...) allen vlot te bereiken. Tevens is het op- & afrittencomplex van de E17 (afrit 6 Kruishoutem) op amper 3 min. rijden bereikbaar waardoor u op nauwelijks 30 min. rijden centrumsteden Gent/Kortrijk beiden haalt.De woning bevat een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 245 m² dewelke in combinatie met het overvloedig daglicht en de hoge plafonds zorgen voor een ongeëvenaard ruimtegevoel. Recentelijk onderging de woning een totaalrenovatie rekening houdende met talloze duurzame en energiezuinige materialen. Kortom, een echte aanrader!INDELING:Gelijkvloers: inkomhal voorzien van houten lambrisering - lichtrijke woonkamer opgedeeld in eethoek en zithoek - knappe keuken met inbegrip van alle hedendaagse toestellen en toegang tot de zongerichte binnenplaats - inpandige garage met geautomatiseerde poort - toilet - berging met aansluiting voor wasmachine;Verdiep 1: drie slaapkamers en ruime badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel;Verdiep 2: sublieme zolderkamer met eikenhouten balkenstructuur;Kelder en ruime buitenberging.KENMERKEN:- Oppervlakte perceel: 150 m²;- Bewoonbare oppervlakte: 245 m²;- PVC ramen met hoogrendementsglas;- CV op aardgas met condenserende HR-ketel;- Elektriciteit conform aan AREI;- EPC: 237 kWh/m² jaar.TROEVEN:- CENTRALE LIGGING!!- RUIME WONING MET 4 SLPK!!- ENERGIEZUINIG!!- ELEKRICITEIT CONFORM AAN AREI!!- INSTAPKLAAR!! (Volledig geschilderd én voorzien van alle lichtarmaturen);Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Armin Haerinck van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 245 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Kruishoutem (RBI74826)

9770 Kruishoutem

280 000 € - 495 000 €

!!! LANCERINGSACTIE !!!>>> GENIET VAN DE UNIEKE VOORWAARDEN Een uniek en groen woonproject met 24 BEN- appartementen in hartje Kruishoutem.Residentie ‘Postiljon’ bestaat uit twee gebouwen, gebouw A en gebouw B, samen vormen ze een elegante eenheid met respectievelijk 9 en 15 appartementen.Rondom de residentie komt er een groene binnentuin met een open karakter en ontmoetingsruimte, die zorgt voor de ideale leefomgeving en een mooie plek om tot rust te komen. Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 85 - 119 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Kruishoutem (RBI74807)

9770 Kruishoutem

215 000 € - 495 000 €

!!! LANCERINGSACTIE !!!>>> GENIET VAN DE UNIEKE VOORWAARDEN Een uniek en groen woonproject met 24 BEN- appartementen in hartje Kruishoutem.Residentie ‘Postiljon’ bestaat uit twee gebouwen, gebouw A en gebouw B, samen vormen ze een elegante eenheid met respectievelijk 9 en 15 appartementen.Rondom de residentie komt er een groene binnentuin met een open karakter en ontmoetingsruimte, die zorgt voor de ideale leefomgeving en een mooie plek om tot rust te komen. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 65 - 145 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te huur Kruishoutem (RBI99341)
685 €

9770 Kruishoutem

De liggingDit modern en instapklaar appartement (gebouwd in 2003) is gelegen in een kleinschalige residentie, vlakbij het centrum van Kruishoutem. Diverse handelszaken, het openbaar vervoer, sport- & cultuurfaciliteiten... alsmede het op- & afrittencomplex van de E17 zijn allen zeer vlot bereikbaar. Het appartementHet appartement heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 94 m² en beschikt ondermeer over 2 slaapkamers, een lichtrijke leefruimte met aansluitend volledig geïnstalleerde keuken (voorzien van alle hedendaagse toestellen) alsook een aangenaam terras. Tevens beschikt u over een inpandige garage in het gebouw + autostaanplaats vooraan de garage.INDELING:Inkom - apart gastentoilet - ruime & lichtrijke woonkamer met volledig geïnstalleerde keuken - terras - badkamer met wastafel, ligbad én douche - twee slaapkamers.Inpandige garage in het gebouw + autostaanplaats vooraan de garage.Kenmerken- bewoonbare oppervlakte: 94 m²;- CV op aardgas;- EPC: 198 kWh/m² jaar - B-label.Gemeenschappelijke lasten: € 50.00Beschikbaarheid: 01/03/2024 (of 01/01/2024 o.t.k. met de huidige huurder)Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse reageer op het contactformulier of stuur een mail naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te huur Gent (RBI94806)
950 €

9000 Gent

De liggingDeze woning is uitermate gunstig gelegen, nl. in een rustige en doodlopende straat (omgeving Strop/Burggravenlaan), zijstraat van Zwijnaardsesteenweg, doch op wandelafstand van het centrum Gent Sint Pieters station. Allerhande winkels en horecazaken zijn vlakbij. Het stadspark 'Paul de Smet de Naeyer Park' ligt op amper 5 min. wandelen, het op- & afrittencomplex van de E17/E40 is uiterst vlot bereikbaar. De gehele Speelmanstraat is "bewonerszone" waardoor parkeren steeds mogelijk is!De woningDe woning genoot zonet van een uiterst kwaliteitsvolle totaalrenovatie, rekening houdende met de laatste bouwtechnieken (ook op vlak van energiezuinigheid). Er zijn ondermeer 2 slaapkamers, een bureauhoek, leefruimte met open keuken alsook badkamer met inloopdouche ter beschikking. Kenmerken- CV op aardgas;- PVC ramen met dubbel glas;- Volledig geïnstalleerde keuken;- EPC: 150 kWh/m² jaar - B-label.Troeven- UITERMATE GUNSTIG GELEGEN!!- STEED PARKING VOOR DE DEUR!! (bewonerszone)- VOLLEDIG GERENOVEERD!!- ENERGIEZUINIG!!Beschikbaarheid: onmiddellijk/te besprekenVoor meer info of een bezoek ter plaatse, klik op het contactformulier of stuur een mail naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Kruishoutem (RBI94192)
359 000 €

9770 Kruishoutem

Deze knappe halfopen woning straalt een tijdloze schoonheid uit en is met zorg onderhouden, waarbij de originele stijl en authentieke elementen behouden zijn gebleven. Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een sfeer van elegantie en karakter. Het huis ademt geschiedenis uit met prachtige oude parket en natuurstenen vloeren die een gevoel van warmte en luxe toevoegen aan elke ruimte.De liggingDe woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat, op wandelafstand van het centrum van Kruishoutem dewelke voorzien is van diverse winkels en horeca. Allerhande sport- en cultuurfaciliteiten, marktplein, basisscholen, alsmede speelplein situeren zich op wandelafstand. Tevens geniet de woning een optimale verbinding met diverse verbindingswegen. Op 3 km ligt het op- en afrittencomplex van de E17 naar centrumsteden Gent en Kortrijk (25 km). De omliggende steden Waregem, Deinze en Oudenaarde zijn allen gemakkelijk bereikbaar (allen ca 9 km). De dichtstbijzijnde bushaltes vind je op slechts 200m van de woning.IndelingDe woning werd gebouwd in 1969 en doorheen de jaren steeds met zorg onderhouden en up-to-date gehouden.Gelijkvloers: inkom - afzonderlijk toilet - toegangsdeur richting de kelder - ruime en lichtrijke woonkamer met grote raampartijen dewelke voor veel lichtinval zorgen en prachtige oude houten vloeren, houten radiatorbekledingen en natuurstenen haardschouw met nieuwe gashaard dewelke een gevoel van luxe toevoegt aan de ruimte - afzonderlijke keuken voorzien van alle hedendaagse toestellen en natuurstenen werkblad - aanpalende leefruimte (met rechtstreeks toegang tot het terras);Verdiep 1: nachthal - drie slaapkamers (waarvan twee slaapkamers voorzien zijn van een ingemaakte kastruimte) - badkamer met ligbad en lavabomeubel met natuurstenen blad - afzonderlijk toilet;Verdiep 2: zolderruimte bereikbaar via zolderluik in nachthal (deze ruimte kan desgewenst omgevormd worden tot extra woonruimte);Kelder: ruime kelder opgedeeld in vier delen (in totaliteit ca 70 m²) met toegang via garagepoort tot de tuin;Tuin met aangelegd terras en buiten barbecue.Kenmerken- Perceel oppervlakte: 680 m²;- Bewoonbare oppervlakte: 254 m²;- CV op aardgas;- HR-glas;- Stadswater én boorput;- Asbestveilige woning.Troeven- RUSTIG DOCH CENTRAAL GELEGEN!!- WONING MET KARAKTER & TIJDLOZE SCHOONHEID!!- UITERMATE RUIME WONING!!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Chloé Ceuterick van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 254 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Kruishoutem (RBI90780)
349 000 €

9770 Kruishoutem

De liggingDit gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Kruishoutem nabij allerhande winkels, horeca, de op- en afrit van de autosnelweg, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid. De buslijn bevindt zich op wandelafstand. Residentie "Hoogpoort", opgericht in 2007, telt 14 appartementen en is voorzien van een ondergrondse parkeergarage.Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en geniet vanuit de leefruimte op een mooi groenzicht op de eigen tuin. Inbegrepen in de prijs zijn een ondergrondse parkeerplaats en een private kelderberging. Het appartement heeft een oppervlakte van 126 m² en beschikt over een groot privatief terras van maar liefst 53 m² en tuin van 274 m² groot dewelke zuidwest gericht zijn. U geniet hier van alle comfort in volledige privacy.Dankzij de grote raampartijen geniet u van een zeer ruimtelijk en lichtrijk appartement met een unieke buitenruimte!IndelingInkomhal met vestiaireruimte en apart gastentoilet - woonkamer met grote raampartijen en toegang tot het terras en tuin - open toegang tot de keuken dewelke voorzien is van alle hedendaagse toestellen - keukenberging - twee ruime slaapkamers - bureau (dewelke desgewenst kan dienen als derde slaapkamer) - badkamer met ligbad, douche en wastafel - berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast.In de ondergrondse parkeergarage beschikt u over een ondergrondse parkeerplaats en privatieve kelderberging.Kenmerken- Bewoonbare oppervlakte: 126 m²;- Terras: 53 m² én tuin: 274 m²;- CV op aardgas + warmtepomp lucht-lucht;- Lift aanwezig in het gebouw;- EPC: 187kWh/m².Troeven- UITSTEKEND GELEGEN!!- GROOT PRIVATIEF TERRAS EN TUIN ZUIDWEST GERICHT!!- ZEER RUIMTELIJK EN LICHTRIJK!!- 3 SLAAPKAMERS MOGELIJK!!- ENERGIEZUINIG!!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Chloé Ceuterick van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 126 53 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Gent (RBI88405)
175 €

9000 Gent

Deze nieuwbouw afgesloten garage is onmiddellijk beschikbaar (of overeen te komen) en situeert zich in het complex te Keizerpoort langs de Brusselsesteenweg te Ledeberg.Het garagecomplex is afgesloten d.m.v. automatisch hekken.Garage:Inrijhoogte: 2.17mInrijbreedte: 2.25mDiepte: 6 mOppervlakte: 18m²Beschikbaarheid: onmiddellijk / overeen te komen.Mogelijkheid tot aansluiten laadpaal door de huurder.Voor meer info contacteer via contactformulier, ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen