Immo-francois.be Oostende (8400 Ostend)

"Wens naar ruimte"
Vlaanderenstraat 25 - 8400 Ostend

IPI number 505 469

immofrancois.be

Persoonlijk contact, vertrouwen en transparantie. Daar staat Immo Francois voor. Met deze kernwaarden in het achterhoofd zetten onze lokale experts zich dan ook elke dag opnieuw in voor al jouw vastgoedtransacties. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze 26 kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via Contact of Tel +32 58 46 00 46 https://www.immofrancois.be Show all Show less
Persoonlijk contact, vertrouwen en transparantie. Daar staat Immo Francois voor. Met deze kernwaarden in het achterhoofd zetten onze lokale experts zich dan ook elke dag opnieuw in voor al jouw vastgoedtransacties. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze 26 kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via Contact of Tel +32 58 46 00 46 https://www.immofrancois.be
Opening hours Immo-francois.be Oostende
Monday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Tuesday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Wednesday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Thursday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Friday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Saturday09:00 - 12:00 *-
Sunday--

* On appointment only

319 000 €

8400 Oostende

warning: this message has been translated automatically This stately mansion is located in the Plantenstraat in Ostend. The house is located in an architecturally beautiful neighborhood, with plenty of greenery, walking paths and so on. In no time you can also reach the beach and the center. The house itself has an exceptionally large living area and can be decorated completely to your own taste. Thanks to this space and openness, the possibilities are endless. Currently there are five bedrooms, a bathroom and a kitchen. In addition, there is also plenty of workspace in the house, with a spacious sous-sol, which also provides a connection to the courtyard. On the first floor of the house, a very large terrace has been built so you can enjoy the sun in peace. This house has always been carefully maintained and is now waiting for a new wind. Do not hesitate and plan your visit to this unique property at ### . Benefits *charming townhouse *large outdoor space *endless possibilities 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

5 Bedroom(s) 359 162 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
299 000 €

8470 Gistel

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing in de Abdijstraat 29 te Gistel, die in 2006 volledig vernieuwd werd. Een centrale ligging met een vredige ambiance, deze woning biedt het beste van beide werelden. Met een privégarage en oprit aan de achterzijde, is gemak altijd binnen handbereik. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een handig toilet, een berging en een uitnodigende open woonkamer met een moderne keuken. De woonkamer staat in directe verbinding met de tuin, die ideaal georiënteerd is, waardoor je zowel binnen als buiten kunt genieten van aangename momenten. Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers en een uiterst royale badkamer, compleet met zowel een bad als een douche. Deze woning is ontworpen met comfort en ruimte in gedachten, perfect voor gezinnen of diegenen die op zoek zijn naar een gezellige starterswoning. Troeven *Gezellige starterswoning met een uitstekend EPC (Energieprestatiecertificaat), wat wijst op een efficiënte energiehuishouding en lagere energiekosten. *Externe garage voor extra opslagruimte en handigheid. *Twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor comfortabel wonen. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 128 350 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
279 000 €

8400 Oostende

NIEUW TE KOOP - NIEUWPOORTSESTEENWEG 677 "MARIAKERKE" OOSTENDE ------------------------------------- Volg Benjamin Eneman om als eerste uw droomwoning te vinden! ------------------------------------- Wenst u meer informatie ? Of wenst u een schatting van uw huidige woonst met een op maat gemaakte verkoopstrategie ? ------------------------------------- Direct contact is mogelijk via Messenger of ### ------------------------------------- Dit uitzonderlijke appartement biedt niet alleen een hedendaagse levensstijl, maar ook een oase van comfort en kwaliteit. Gelegen in een recent gebouw, is dit drie slaapkamer appartement perfect onderhouden en biedt het een ongeëvenaarde leefruimte voor u en uw gezin. Bij het betreden van de woning wordt u meteen begroet door een ruime woonkamer die uitnodigt tot gezelligheid en ontspanning. Het aanpalende terras laat u genieten van het buitenleven, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een rustige avond met vrienden. De keuken, een essentieel onderdeel van elk huis, is niet alleen ruim, maar ook functioneel met een handige berging om al uw voorraad netjes op te bergen. Hier kunt u uw culinaire vaardigheden de vrije loop laten gaan en heerlijke maaltijden bereiden voor uw dierbaren. De badkamer straalt een gevoel van luxe uit, perfect onderhouden en ruim, waardoor u elke dag kunt genieten van een verfrissende douche of ontspannend bad. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met toegang tot een eigen terras, compleet met zonnewering. Hier kunt u genieten van momenten van rust en stilte, omringd door groen en frisse lucht. Dit appartement is werkelijk uniek in zijn soort, waar kwaliteit en ruimte samenkomen om u het ultieme woongenot te bieden. Mis deze kans niet om uw levensstijl te verheffen naar nieuwe hoogten. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf het ongeëvenaarde comfort en luxe dat dit appartement te bieden heeft! * Uiterst energiezuinig (laag EPC!!!) * Drie volwaardige slaapkamer en voldoende opslagmogelijkheden * Grondige renovatie reeds gebeurd! * Ruime berging en fietsenstalling * Perfect oriëntatie en zon tot 's avonds 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
339 000 €

8400 Oostende

🏡 Uiterst Ruime Gezinswoning met Kangoeroe-optie in Pontonstraat, Oostende Welkom bij deze prachtige gezinswoning, gelegen in de rustige en charmante Vogelzang wijk van Oostende, op de Pontonstraat. Deze woning biedt niet alleen voldoende ruimte voor een groot gezin, maar heeft ook de ideale indeling om comfortabel twee gezinnen onder één dak te huisvesten. Met in totaal 5 slaapkamers en twee badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te genieten van privacy. De woning is zorgvuldig ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort, waardoor het een perfecte plek is voor samenwonen met meerdere generaties of het creëren van een kangoeroe-woning. Buiten is er een verzorgde tuin, perfect voor ontspanning en recreatie, compleet met een garage en voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren. De rustige ligging draagt bij aan het vredige en serene karakter van deze woning, terwijl de nabijheid van de snelweg het reizen gemakkelijk maakt voor werk of vrije tijd. Mis deze unieke kans niet om deze ruime gezinswoning te bezichtigen en te ontdekken hoe het uw droom van comfortabel samenwonen kan vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u rond te leiden en u te laten zien wat deze prachtige woning te bieden heeft! 🌟 Troeven: *Uiterst ruim - ideaal voor grote gezinnen of kangoeroe-woning *5 slaapkamers en 2 badkamers voor voldoende privacy *Verzorgde tuin met garage en parkeergelegenheid *Rustige ligging in de Vogelzang wijk van Oostende *Nabijheid van de snelweg voor gemakkelijk reizen 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

5 Bedroom(s) 194 298 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
210 000 €

8400 Oostende

Ontdek het Potentieel van Stuiverstraat 47 - Uw Toekomstige Thuis in Oostende Stap binnen in een wereld van mogelijkheden met Stuiverstraat 47, een karaktervolle woning gelegen in het hart van Oostende. Deze woning wacht op een nieuwe eigenaar die haar ware schoonheid kan onthullen door middel van renovatie en verfijning. Bij binnenkomst wordt u begroet door een warme en uitnodigende sfeer, waar de potentie voor een uniek en persoonlijk thuis voelbaar is. De dubbele beglazing zorgt voor een rustige omgeving, terwijl de elektrische verwarming met accumulatoren flexibiliteit biedt in het regelen van de temperatuur naar uw wensen. De indeling van de woning is praktisch en biedt ruimte voor alle aspecten van het moderne leven. Op de begane grond bevinden zich een gezellige woonkamer en een functionele keuken, die grenst aan een terras dat uitnodigt tot ontspanning en buitenleven. Het tussenverdiep herbergt een ruime badkamer, een oase van rust waar u kunt genieten van momenten van zelfverwennerij en ontspanning. Terwijl u verder naar boven gaat, vindt u op de eerste en derde verdieping in totaal vier slaapkamers, die ruimte bieden voor een groeiend gezin of gastenverblijven. De zolder biedt extra opslagruimte of de mogelijkheid om te worden omgevormd tot een inspirerende leefruimte. Gelegen in het bruisende Oostende, biedt Stuiverstraat 47 het beste van zowel stad als strand. Winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen liggen binnen handbereik, terwijl de nabijheid van het strand en de haven een gevoel van ontspanning en avontuur toevoegt aan het dagelijks leven. Klaar om te transformeren en te schitteren, wacht Stuiverstraat 47 op een nieuwe eigenaar om haar potentieel te ontketenen en haar om te toveren tot een droomhuis aan de kust. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No Want to know more?

4 Bedroom(s) 159 103 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
239 000 €

8470 Gistel

Welkom in het hart van Gistel, waar stijlvol wonen en moderne gemakken samenkomen! Dit prachtige instapklare appartement biedt een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen op een centrale locatie. Met maar liefst drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor gasten. De gezellige woonkamer nodigt uit tot ontspanning na een lange dag, terwijl het zonnige terras een perfecte plek biedt om te genieten van de buitenlucht. De geriefelijke keuken is een droom voor elke thuiskok, compleet met alle benodigde apparatuur om culinaire hoogstandjes te bereiden. De badkamer is smaakvol ingericht en biedt een oase van rust en ontspanning. Daarnaast beschikt het appartement over een handige berging, ideaal voor het opbergen van alledaagse spullen en het bewaren van orde en netheid. De locatie van dit appartement is werkelijk onovertroffen. Gelegen in de bruisende Kerkstraat, bevindt u zich op loopafstand van alle voorzieningen die Gistel te bieden heeft, waaronder winkels, restaurants en openbaar vervoer. En als kers op de taart is er de mogelijkheid tot het aankopen van een garage, waardoor parkeren geen enkel probleem meer is. Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige appartement op een toplocatie in Gistel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is uw kans om uw droom van comfortabel wonen werkelijkheid te laten worden! Troeven * centrale ligging * ruim appartement * drie slaapkamers * optie tot aankoop garage 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

3 Bedroom(s) 98 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
210 000 €

8470 Gistel

Stap binnen in de Heyvaertlaan 17, waar een oase van ruimte en jeugdige energie u verwelkomt in het hart van Gistel. Dit gelijkvloerse appartement biedt een zeldzame combinatie van modern comfort en ruime elegantie, met een vleugje karakter. Met twee royale slaapkamers en een doordachte plattegrond biedt dit appartement een overvloed aan leefruimte voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar comfortabel wonen. Laat u betoveren door de open keuken, waar koken een sociale ervaring wordt, en geniet van de praktische badkamer met een inloopdouche en een elegante lavabo. Hoewel dit appartement perfect is in vele opzichten, willen we eerlijk zijn over een kleine verzakking die aanwezig is. Gelegen in het levendige centrum van Gistel, vindt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik, van winkels tot restaurants tot recreatieve activiteiten. Ervaar de charme van deze bruisende gemeenschap en ontdek waarom Gistel de perfecte plek is om thuis te komen. Mis deze kans niet om te genieten van het beste van zowel modern comfort als een dynamische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en zie zelf de mogelijkheden die de Heyvaertlaan 17 te bieden heeft. Uw droomwoning wacht op u, inclusief die ene vleugje karakter. Troeven * Ruim appartement * Zeer recente bouw * Doorgang lang de achterkant * Onderhoudsvriendelijk 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
160 000 €

8460 Oudenburg

Deze charmante hoekwoning op Kapellestraat 34 te Oudenburg biedt u de unieke kans om uw droomhuis te creëren op een toplocatie. Met een ruime woonkamer, keuken, drie slaapkamers, zolder, terras en garagebox, heeft deze woning alles wat u zoekt. De centrale ligging in Oudenburg is een groot pluspunt. Alle winkels, restaurants, cafés, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Ook de kuststeden en expresswegen zijn vlot bereikbaar. Deze renovatiewoning heeft enorm veel potentieel en is perfect voor starters, gezinnen en investeerders. De woning geniet van veel lichtinval dankzij de unieke hoekligging, en er is tevens mogelijkheid tot belastingvoordeel renovatie. Maak van deze woning uw droomhuis en geniet van alle voordelen van het wonen in Oudenburg! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging. Troeven: *Rustige buurt *Veel parkeergelegenheid in de omgeving *Drie volwaardige slaapkamer *In te richten naar eigen smaak *Garagebox 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Want to know more?

3 Bedroom(s) 141 135 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
595 000 €

8400 Oostende

Stap binnen in deze luxueuze villa en laat u verrassen door de elegantie en het comfort dat het biedt. De ruime woonoppervlakte van 213 m² is verdeeld over een ruime woonkamer, een goed geïnstalleerde keuken voorzien van de kwalitatieve apparatuur, en zes ruime slaapkamers die elk een oase van rust bieden. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en de zee. De buitenruimte is even indrukwekkend, met een grondoppervlakte van 520 m². De charmante tuin is ideaal voor ontspanning en biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten. Het is de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen en lange zomeravonden met familie en vrienden. De Ruime garage met extra grote oprit zorgt er ook voor dat iedereen gerust kan parkeren. Deze woning is niet alleen een droom om in te wonen, maar ook ideaal gelegen in het pittoreske Raversijde. Met de zee op slechts enkele stappen afstand, kunt u dagelijks genieten van prachtige wandelingen langs het strand en de frisse zeelucht. Mis deze unieke kans niet om de eigenaar te worden van deze prachtige villa aan de kust. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de luxe en het comfort van wonen aan de Transvaalstraat 21, Oostende - Raversijde. 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

6 Bedroom(s) 213 520 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 499 74 89 74
215 000 €

8400 Oostende

Welkom in dit eigentijdse en uitstekend onderhouden appartement gelegen aan de Nieuwpoortsesteenweg 202 te Oostende. Gebouwd in 2011 en voorzien van een energiezuinigheid die wordt bevestigd door een EPC-label A, biedt dit appartement een perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit. Binnenkomend in dit lichte en luchtige appartement word je begroet door een ruime woonkamer, naadloos verbonden met de open keuken, wat de ideale setting creëert voor zowel ontspanning als entertainment. De moderne afwerking straalt een gevoel van luxe uit, terwijl de praktische indeling zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. De keuken is voorzien van hoogwaardige toestellen en biedt alle nodige faciliteiten voor culinaire hoogstandjes. Een eethoek naast de keuken biedt een gezellige plek om te genieten van maaltijden met familie en vrienden. Door het ruime terras is er altijd een plek om te genieten van de frisse zeelucht of te genieten van een rustig moment in de buitenlucht. De slaapkamer is royaal van formaat en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en kasten. De praktische badkamer is smaakvol ontworpen en beschikt over moderne voorzieningen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen na een lange dag. Gelegen op een gunstige locatie, dicht bij voorzieningen, winkels en het bruisende stadsleven van Oostende, biedt dit appartement het beste van beide werelden: een oase van rust en toch alle gemakken binnen handbereik. Klaar om de stap te zetten naar een eigentijdse levensstijl aan de Belgische kust? Aarzel niet en plan vandaag nog uw bezoek aan dit prachtige appartement! Troeven: * Zeer jong gebouw * Heel laag EPC * Zeer goed onderhouden * Residentie zonder kosten! 1) Urban development destination Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform) 5) Renovation obligation: no 6) Flood report: Plot score or P-score: B: small probability of flooding under climate change Building score or G-score: B: small probability of flooding under climate change Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

1 Bedroom(s) 70 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
159 500 €

8400 Oostende

Ideaal starters appartement met zonnig terras in Mariakerke Welkom in dit gezellige starters appartement, ideaal gelegen aan de Hulstlaan 5 in het charmante Mariakerke. Dit appartement biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een eerste woning of een interessante investering. Hoewel het appartement een opfrisbeurt nodig heeft, biedt het tal van aantrekkelijke kenmerken die het tot een geweldige keuze maken. Een van de grootste troeven is het ruime, zonovergoten terras waar je kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden in de buitenlucht. Dit terras zorgt voor een verlenging van de leefruimte en biedt volop mogelijkheden om een groene oase te creëren. De indeling van het appartement is zeer praktisch, met een goede flow tussen de verschillende ruimtes. Dit maakt het gemakkelijk om de woning naar eigen smaak en stijl in te richten. Bovendien zijn de lage syndicale lasten een groot pluspunt, waardoor je maandelijks kunt besparen op de vaste kosten. Een ander belangrijk voordeel is dat het gebouw reeds is voorzien van een nieuw dak. Dit betekent minder zorgen en bijkomende kosten op lange termijn, en biedt extra gemoedsrust voor de nieuwe eigenaar. De locatie in Mariakerke is gewoonweg prachtig, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Je bevindt je op een steenworp afstand van winkels, scholen, parken en het openbaar vervoer, waardoor je altijd goed verbonden bent met de rest van de stad. Mis deze unieke kans niet om dit veelbelovende appartement te bezichtigen. Met een beetje liefde en aandacht kun je hier een heerlijke thuis van maken op een toplocatie in Mariakerke. Plan vandaag nog je bezoek en ontdek de mogelijkheden! Troeven: * Geen syndicus * Nieuw dak * Perfect starters appartement * Goed onderhouden * Ideaal starters appartement 1) Stedenbouwkundige bestemmingWg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 69 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
710 000 €

8400 Oostende

Welkom in deze goed onderhouden en fraaie residentie aan de Nieuwpoortsesteenweg 222, in het geliefde Mariakerke, Oostende. Dit is een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een vastgoed met een gegarandeerd rendement, dankzij de vaste huurders die zorgen voor een stabiele en mooie opbrengst. Het relatief recent gebouw voldoet aan de huidige energienormen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. De residentie zelf is goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een verzorgde en aangename leefomgeving. De 4 units omvatten: - 2x een tweeslaapkamerappartement (elk ca. 90m²) - 2x een studio (elk ca. 40m²) Uitstekend rendement: * Appartement 03.01 €710+50(algemene kosten) =€760 * Appartement 03.03 €720+50(algemene kosten)=€770 * studio 3de €510+50(algemene kosten)=€560 * studio 2de €520+50(algemene kosten)=€570 TOTAAL = €2660 De ligging in Mariakerke, een levendige wijk in Oostende, biedt tal van voordelen. Je bevindt je op loopafstand van het strand, diverse winkels, restaurants en het openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Dit is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een zorgeloze en rendabele belegging in vastgoed. De units zijn reeds verhuurd aan betrouwbare huurders, wat directe inkomsten garandeert vanaf de eerste dag. Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! 1) Stedenbouwkundige bestemming: woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

4 Bedroom(s) 265 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
225 000 €

8400 Oostende

Ruim twee slaapkamer appartement met twee terrassen in Mariakerke, Oostende Welkom in dit goed onderhouden en ruime twee slaapkamer appartement, gelegen in de fraaie residentie aan de Nieuwpoortsesteenweg 224, bus 0301, in het geliefde Mariakerke, Oostende. Dit is een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar vastgoed met een gegarandeerd rendement, dankzij de vaste huurder die zorgt voor een stabiele en mooie opbrengst. Het appartement is onderdeel van een relatief recent gebouw dat voldoet aan de huidige energienormen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. De residentie zelf is goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een verzorgde en aangename leefomgeving. Bij binnenkomst in het appartement ervaar je direct de ruime en lichte sfeer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eethoek, en geeft toegang tot het eerste terras waar je kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur, ideaal voor zowel korte als langere verblijven. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, beide voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De badkamer is gebruiksvriendelijk en functioneel, met moderne voorzieningen die bijdragen aan het comfort van de bewoners. Een tweede terras, bereikbaar vanuit de keuken, biedt een ideale plek om buiten te dineren of te ontspannen. De ligging in Mariakerke, een levendige wijk in Oostende, biedt tal van voordelen. Je bevindt je op loopafstand van het strand, diverse winkels, restaurants en het openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Dit is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een zorgeloze en rendabele belegging in vastgoed. Het appartement is reeds verhuurd aan een betrouwbare huurder, wat directe inkomsten garandeert vanaf de eerste dag. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een uitstekend onderhouden twee slaapkamer appartement met een stabiel en aantrekkelijk rendement. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! 1) Stedenbouwkundige bestemming: woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
550 000 €

8400 Oostende

NIEUW TE KOOP - DERBYLAAN 7C - OPBRENGSTEIGENDOM 5 APPARTEMENTEN + GARAGE "MARIAKERKE" ------------------------------------- Volg Benjamin Eneman om als eerste uw droomwoning te vinden! ------------------------------------- Wenst u meer informatie ? Of wenst u een schatting van uw huidige woonst met een op maat gemaakte verkoopstrategie ? ------------------------------------- Direct contact is mogelijk via Messenger of ### ------------------------------------- Exclusieve Opbrengsteigendom in het Kustgebied: Derbylaan 7C, Mariakerke! Wij presenteren met trots deze unieke investeringsmogelijkheid in het hart van Mariakerke, op een steenworp afstand van de betoverende dijk. Derbylaan 7C biedt een uitgekiende indeling en een veelbelovend potentieel rendement, waardoor het een onmisbare kans is voor investeerders op zoek naar waarde en groei. Gelijkvloers: Ruime garage van 29m², perfect voor veilige opslag of parkeergelegenheid. Gelijkvloers appartement van 89.9m², voorzien van twee slaapkamers en een terras. Een recent geplaatste keuken voegt modern comfort toe aan deze ruimte. Eerste verdieping: Twee één-slaapkamer appartementen: één van 33m² en de andere van 47.7m². Beide zijn al vast verhuurd, wat directe inkomsten garandeert. Tweede verdieping: Twee één-slaapkamer appartementen, elk met afmetingen van respectievelijk 33m² en 47.7m². Deze bieden flexibiliteit en mogelijkheden voor verhuur of persoonlijk gebruik. Derde verdieping: Drie zolderruimtes die vrij zijn in te delen. Deze bieden een unieke kans om extra woonruimte te creëren of om te vormen tot een speciale voorziening, afhankelijk van uw visie. Extra voordelen: Dit pand is al voorzien van nieuwe ketels, een moderne elektriciteitsinstallatie en een duurzaam dak, wat zorgt voor gemoedsrust en minimale onderhoudskosten op de lange termijn. Investeringspotentieel: Met een mogelijk rendement van meer dan 4%, biedt Derbylaan 7C een solide en aantrekkelijke investeringsmogelijkheid die zichzelf kan terugverdienen en groei kan genereren. Mis deze kans niet om te investeren in een bloeiend kustgebied, waar vraag naar hoogwaardige accommodaties constant is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw investeringsdoelen! 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: / 5) Renovatieverplichting: ja (gedeeltelijk) 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

6 Bedroom(s) 350 170 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
365 000 €

8400 Oostende

Welcome to picturesque Zandvoorde, part of Ostend. We are proud to present the following property located at Kapittelstraat 50. Zandvoorde has with its strategic location the best of both worlds close to facilitated municipalities such as Ostend/Bredene/Gistel with easy connection (A10/E40) while you can still experience the rural village feeling in the green. The property is a detached house with four (possibility of five) bedrooms. The villa is adjacent to an agricultural area which means that the view in front of the house is preserved. The villa has enjoyed several renovations over the years: new kitchen, new bathroom, roof insulation, new boiler '19, electric garage door, 4kw solar panels, etc.. Therefore the property is up to date with today's standards and also has many additional spaces such as a laundry room, office, workshop/garden house, two storage rooms (attic + basement) and separate garage on the plot. Are you looking for a move-in ready detached home with favorable EPC, equipped with modern techniques AND located in quiet setting? Do not hesitate to contact us! assets *villa, detached house *garage present *ready to move in *Rural and green, yet close to facilities and roads * 4 to 5 bedrooms 1) Urban development destination Ra: Residential area Rcha: Residential area with a cultural, historical and/or aesthetic value Rp: Residential park Rea: Residential expansion area RaLc: Residential area with rural character Ia: Industrial area Ici: Industrial area for craft industries or areas for small and medium-sized enterprises Dra: Day recreation area Raa: Recreation accommodation area Cpua: Community and public utility area Aa: Agricultural area Lvaa: Landscape with valuable agricultural area Fa: Forest area Na: Natural area Nr: Nature reserve Pa: Park area Udna: Urban destination not available 2) Protected heritage: yes or no 3) Listed heritage: Inventory of archaeological zones Inventory of architectural heritage Inventory of historic gardens and parks Inventory of woody plants with heritage value Landscape atlas not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Renovation obligation: yes or no 6) Flood report: The property sold is situated in : ▪ a delineated flood plain / a delineated riparian zone : yes or no ▪ an area at risk of flooding : yes or no ▪ a signal area with a building permit : yes or no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: Yes Want to know more?

5 Bedroom(s) 178 523 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 470 96 86 05
309 000 €

8460 Oudenburg

Ontdek de mogelijkheden van ruimte en potentieel op de Brugsesteenweg 111, Roksem Oudenburg! Met een strategische ligging op de Brugsesteenweg 111 en een perceel van maar liefst 1322 m², opent dit perceel de deuren naar een breed scala aan opties. De locatie zelf ademt een rustige charme uit, perfect voor wie wil genieten van de landelijke omgeving en toch de nabijheid van belangrijke voorzieningen waardeert. Met een perceelbreedte van 15,8 m en een gevel van 9,8 m, biedt het perceel niet alleen een grote tuin maar ook een interessant potentieel voor eventuele opsplitsing in meerdere percelen. Een zeldzame kans voor wie wil investeren in vastgoedontwikkeling. Met een perceel van deze omvang en de veelzijdige mogelijkheden, is dit een investering in de toekomst. Benut deze kans om een uniek stukje vastgoed te bemachtigen en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek zelf de onbegrensde mogelijkheden die dit perceel te bieden heeft! 🏡🌳✨ Troeven * Tal van mogelijkheden * Opsplitsing percelen kan mogelijkheden creëren * Ideale ligging! 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

1300 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
309 000 €

8460 Oudenburg

Ontdek de veelzijdige opties van ruimte en potentieel op Brugsesteenweg 111, Roksem Oudenburg! Deze ruime halfopen bebouwing in het pittoreske Roksem Oudenburg biedt een unieke gelegenheid voor wie op zoek is naar mogelijkheden voor renovatie, inclusief de optie voor een kangoeroewoning of commerciële exploitatie. Met een strategische ligging aan de Brugsesteenweg 111 en een perceel van maar liefst 1322 m², biedt deze eigendom een breed scala aan mogelijkheden. De locatie straalt rustieke charme uit, ideaal voor wie van landelijk wonen houdt maar toch de nabijheid van essentiële voorzieningen waardeert. Met een perceelbreedte van 15,8 m en een gevel van 9,8 m, omvat het terrein niet alleen een ruime tuin, maar biedt het ook potentieel voor eventuele onderverdeling in meerdere percelen, wat een zeldzame kans biedt voor vastgoedontwikkeling. Hoewel de woning renovatie vereist, beschikt ze over indrukwekkend ruime kamers met maar liefst 5 slaapkamers. De mogelijkheden variëren van een gezinswoning tot een project voor meerdere wooneenheden, of zelfs een combinatie van wonen en werken. Een dubbele uitpandige garage biedt extra ruimte voor voertuigen en opslag. Met een perceel van deze omvang en de diverse mogelijkheden is deze eigendom niet alleen een huis, maar een investering in toekomstig potentieel. Grijp deze kans om een uniek stukje vastgoed te verwerven en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden die deze eigendom te bieden heeft! 🏡🌳✨ Troeven: *Diverse mogelijkheden, inclusief kangoeroewoning *Onderverdeling van percelen kan extra mogelijkheden bieden *5-6 Slaapkamers *Ideale ligging! 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

5 Bedroom(s) 254 1322 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
189 000 €

8400 Oostende

Warning: this message has been translated automatically This house is located along the canal between Ostend and Bredene. You can easily reach both centers and the inland via the nearby connecting roads. The ground floor has a handy garage. On the first floor there is a spacious living room from where you have a beautiful view over the canal. Adjacent is the well-equipped kitchen. You can also enjoy the nice view from the first bedroom. This room is very spacious and offers plenty of space for closets. The bathroom has a sink, toilet and bath/shower combination. There is also an additional shower room. The second bedroom is also very spacious, with plenty of additional space for closets or a desk. From here you also have access to the roof terrace, where it is pleasant to sit and enjoy a wide view. Do not hesitate and schedule your visit at ### Advantages *ready to move in *nice views *spacious bedrooms *roof terrace 1) Urban planning destination Wg: residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Electricity inspection certificate: no 5) Renovation obligation: no 6) Flood report: Plot score or P-score: B: low probability of flooding under climate change Building score or G-score: B: low probability of flooding under climate change Location in Signal Area: no Location in defined riparian zone or defined floodplain: no Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 30 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
249 000 €

8400 Oostende

Deze charmante woning met 4 tot 5 slaapkamers is gelegen in het hartje van Mariakerke. We bevinden ons op amper 300 meter van de zee in een zeer rustige residentiële wijk. The place to be! Werkelijk alles is vlakbij: meerdere lagere scholen, horeca op wandelafstand aan het idyllische Ensorkerkje en winkels en openbaar vervoer vlakbij. Dit kan ook perfect een tweede verblijf aan de kust zijn waar je je thuis kan voelen. Met zijn vier slaapkamers is er plaats genoeg voor een groot gezin. Via de spatieuze inkomhal met hoge plafonds komt u de woning binnen. Hier hebt u alvast genoeg plaats voor het stallen van uw stadsfietsen bijvoorbeeld, maar dit kan ook perfect op de ruime voortuin. De woonkamer is mooi opgedeeld in een zithoek en een eetplaats. Achter de leefruimtes ligt de instapklare keuken. De keuken biedt toegang tot de aangename koer en de zeer handige (was)berging. Op de bovenverdieping vinden we dan de badkamer, een eerste slaapkamer en een tussenkamer die kan ingericht worden als bureau/speelruimte. Op de tweede verdieping zijn er nog 3 slaapkamers. Dit is de ideale starterswoning: 4 tot 5 slaapkamers, gezellige buitenruimte en alles vlakbij. Kortom deze charmante woning heeft alle nodige troeven achter de hand om steeds tot rust te komen aan de kust vlakbij strand en zee. Aarzel dus niet en vraag zo snel mogelijk uw bezoek aan via ### of ### 74! TROEVEN *Toplocatie in hartje Mariakerke *Instapklaar *4-5 slaapkamers *Gezellige voortuin en koer *Charmante woning *Gunstige prijs *Centrale verwarming op aardgas 1) Urban development destination Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Flood report: Plot score or P-score: C: small probability of flooding Building score or G-score: C: small probability of flooding Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

5 Bedroom(s) 132 115 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 59 46 46 46
Price on request

8460 Oudenburg

warning: this message has been translated automatically Picturesquely situated along the canal in Oudenburg, we find this historic gem. The eclectic mansion dates from 1899 and exudes a unique charm and flair. Today, the property is furnished as a banquet hall with restaurant area. This thriving business is very conveniently located and enjoys easy accessibility. In addition, the building is divided into several compartments, allowing multiple events to take place simultaneously. Think for example of a reception in the main hall upstairs and a communion in the hall & garden downstairs. The possibilities are endless thanks to the spacious restaurant area, a first room downstairs and a second, large room upstairs. In addition, there is also an orangery/hunting house with connection to the beautiful garden. This garden is very spacious and offers the place for a terrace, playground, bouncy castle, ... in short, all possibilities for a nice garden party. Very important is the presence of two sanitary blocks, one inside and one outside. With a very large area for the kitchen, and accompanying storage areas, you also have plenty of room here to provide all your events with the necessary drinks and food, ranging from culinary dishes to simpler receptions. The attic area also offers a large volume of storage space. Finally, there is a private residence in the property: with its own living space, bathroom and two spacious bedrooms. Advantages *historic property *multifunctional *Magnificent location *Multiple event rooms 1) Urban planning destination Wg: residential area 2) Protected heritage: yes 3) Listed heritage: not applicable 4) Electricity inspection certificate: yes (compliant) 5) Renovation obligation: no 6) Flood report: Parcel score or P-score: A: no flooding modeled Building score or G-score: A: no flooding modeled Location in Signal Area: no Location in delineated riparian zone or delineated flood plain: no Want to know more?

835 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 486 31 07 23