Flat for sale - Borsbeke

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Borsbeke (9552).

269 000 €

9550 Hillegem

Dit gezellig, lichtrijk appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie (2 appartementen) en beschikt over een gemeenschappelijke inkomhal, lichtrijke woonkamer met ingerichte open keuken, aparte berging/wasplaats aanpalend aan de keuken, ruime nachthall, aparte toilet, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad voorzien van douchescherm en lavabo in meubel. De woonkamer geeft uit op het zeer ruim zuid-gericht terras voorzien van automatische zonnewering ! Het appartement is voorzien van PVC-ramen met hoogrendementsglas, CV op aardgas met condenserende ketel, ... Privé-parkeergelegenheid voor de deur! Zeer gunstige EPC - label B ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 147 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
215 000 €

9550 Herzele

Gunstig gelegen op de grens tussen Herzele en Sint-Lievens-Houtem, vinden we dit recent complex van vergunde assistentiewoningen terug. Binnen residentie JFK wordt deze verhuurde assistentieflat van 81m² op het gelijkvloers te koop aangeboden. De assistentiewoning omvat een lichtrijke woonkamer met open keuken welke is uitgerust met een keramische kookplaat, frigo met vriesvak, oven en vaatwasser. Verder zijn er twee mooie slaapkamers met bijhorende badkamer. In de inkomhal bevindt zich ook een ruime berging. De flat biedt tevens een privatieve buitenruimte bestaande uit een terras en aangrenzende tuin. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en parkeergelegenheid net voor het gebouw. Extra troeven zijn het zeer gunstige EPC, centrale verwarming op aardgas, vrijstelling van onroerende voorheffing en het feit dat de flat reeds verhuurd is (sinds 2015), wat u een onmiddellijke bron van inkomsten oplevert. Kortom, ideaal als investering en/of om later de flat zelf te betrekken. Wenst u meer info en/of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons gerust via ### of ### Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Lievens-Houtem (RBH39931)
Price on request

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Penthouses te koop vanaf € 395 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. Want to know more?

2 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Lievens-Houtem (RBH39929)
Price on request

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Appartementen met twee slaapkamers te koop vanaf € 315 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Lievens-Houtem (RBH39928)
Price on request

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Appartementen met één slaapkamer te koop vanaf € 275 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
299 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG enkel telefonisch via Randy Remue en Anneleen Waeremoes op ### , meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In dit schitterend appartementsgebouw te vlakbij de mooie markt van SINT-LIEVENS-HOUTEM vinden we aan de Schoolstraat op nummer 2B, dit instapklare DUPLEX appartement met 4 slaapkamers terug. Indeling: via de gemeenschappelijke trap of lift komen we op het 2e verdiep terecht in het appartement. De inkomhal met gastentoilet leidt ons naar de lichtrijke leefruimte met plaats voor zithoek en eetplaats en toegang tot het ruime en zonnige terras. Aansluitend zien we de volledig geïnstalleerde keuken met alle kwaliteitsvolle toebehoren, met ziteiland en alsook voorzien terras. Er is naast de keuken nog een handige bergruimte. Op deze verdieping treffen we ook nog de badkamer alsook de 2 ruime slaapkamers. Via de vaste trap in de centrale gang begeven we ons naar het volgende verdiep waar we voor de kinderen of logies nog 2 slaapkamers en dressing/bureel/extra slaapkamer en aparte badkamer terug vinden. De grootste slaapkamer heeft hier ook een eigen terras. Het appartement beschikt over een kelder berging. Verder is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een autostaanplaats. P-score: A / G-score: A. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen in het centrum van Sint-Lieven-Houtem met winkels, scholen en openbaar vervoer en op ca. 6 km van autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 177 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
269 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op ### meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In het prachtige Sint-Lievens-Houtem, vinden we vlakbij en met directe toegang tot de markt in de Hofkouter 13 dit prachtige en uiterst instapklare appartement met zuidgericht terras. Indeling: Via de centrale inkomdeur en lift, komen we op het 1ste verdiep terecht in het knappe luxueuze appartement. De leefruimte met eetplaats, zithoek en open keuken bevindt zich links en strekt zich uit over de volledige diepte van het gebouw. Hierdoor geniet je van invallend zonlicht zowel vooraan als achteraan in deze ruimte. Als kers op de taart is er nog het ruime zuidgericht terras. Terug in de centrale gang, krijgen we toegang tot de 2 slaapkamers, elk met ingebouwde kasten. Aansluitend treffen we ook de badkamer met wellness douche. Er is ook een afzonderlijk gastentoilet en handige berging. Tevens is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een een ruime garage in het gebouw. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen in de dorpskern vlakbij winkels, openbaar vervoer en scholen en op 10 km van de autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aaigem (RBI92505)
316 000 €

9420 Aaigem

Dit gloednieuwe, energiezuinige appartement is met uiterste zorg en vakmanschap vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige materialen van topkwaliteit. Het appartement is gelegen in 'Residentie Opaaigem,' het laatste nieuwbouwproject met appartementen dat de eer had om in Aaigem te worden gerealiseerd. In dit kleinschalige gebouw zijn slechts zes exclusieve appartementen te vinden, wat zorgt voor een intieme en serene woonomgeving.Een oase van rust in landelijk AaigemDit prachtige appartement geniet van een rustige ligging in het pittoreske Aaigem, waar de landelijke charme samengaat met moderne leefbaarheid. Voor de deur van het gebouw bevindt zich een bushalte, en het treinstation van Burst is gemakkelijk per fiets bereikbaar. Bovendien zijn er uitstekende winkelmogelijkheden in de buurt, en het bruisende centrum van Aalst ligt op slechts 15 kilometer afstand.Een elegante entreeDit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel bereikbaar via de lift als via de trap. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met praktische inbouwkasten, die uw opslagbehoeften vervullen. De lichtrijke leefruimte is ronduit ruim en biedt een volledig uitgeruste open keuken met ingebouwde voorzieningen zoals een frigo, microgolf, oven en kookvuur, allemaal gecompleteerd met een Dekton werkblad en een stijlvol keukeneiland met eettafel. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een royaal en overdekt terras, waar u kunt genieten van de buitenlucht in alle seizoenen.Comfortabele ruimte en opbergmogelijkhedenDit appartement beschikt over twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met zowel een douche als een bad, naast een praktische lavabo. Een apart toilet met handenwasser draagt bij aan het comfort van de bewoners. Daarnaast is er een ruime berging met aansluitingen voor een wasmachine, het ventilatiesysteem en een uitgietbak. Voor extra opslag is er ook een kelderberging, bereikbaar via de lift of trap.Opties voor parkeren en gemakBij het appartement horen 3 autostaanplaatsen, waardoor u uw voertuigen veilig en handig kunt parkeren. Direct instapklaar en professieel afgewerktAls extra troef is dit appartement onlangs professioneel geschilderd. Dit betekent dat u zonder zorgen en direct kunt verhuizen naar uw nieuwe thuis.Interesse in deze TOPPER?Dit unieke appartement biedt een zeldzame kans om te genieten van het beste wat modern wonen te bieden heeft. Als u geïnteresseerd bent in dit appartement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een persoonlijke bezichtiging te regelen. Wij staan klaar om u te begeleiden in het ontdekken van deze uitstekende mogelijkheid. Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aaigem (RBI91375)
220 000 €

9420 Aaigem

BURST - Dit instapklare appartement bevindt zich op het dorpsplein van Burst, rechtover de kerk en school, op een boogscheut van E40 en in de nabijheid van station en winkels. Het appartement ligt op de 2de verdieping van een kleinschalige residentie - "Van Gogh" - en is recentelijk vernieuwd (2023). Er werd een nieuwe keuken en badkamer geïnstalleerd. Naar indeling toe treffen we een inkomhal met apart toilet, woonkamer met open keuken (compleet met alle toestellen), aparte berging, 2 slaapkamers en badkamer (inloopdouche en wastafel). Er is een staanplaats (op de binnenplaats van de residentie, achter elektrische poort) voorzien voor 1 wagen ( niet inbegrepen in de vraagprijs). Dit appartement is uiterst geschikt voor jonge koppeltjes om een start te maken. Zeer goede EPC waarde en goedgekeurde elektriciteit. Centrale verwarming op aardgas! Interesse in een bezoek? Maak een afspraak op de kijkdag. Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
370 000 €

9550 Herzele

Ruim en recent duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van 150m²! Gelegen in centrum Herzele, met pracht zicht op de Groenlaan! Het appartement bestaat op de eerste verdieping uit een comfortabele inkomhal met vestiairemogelijkheid en afzonderlijk gastentoilet. Van uit deze hall is er toegang tot zowel de keuken als de leefruimte. Dankzij het schuifraam en veluxramen baadt deze leefruimte in het licht en geniet u hier bovendien van een aangenaam zicht op de Groenlaan. De ruime keuken met ontbijthoek is voorzien van de nodige toestellen. Verder treffen we op dit niveau een eerste praktische berging. Het nachtgedeelte bevindt zich op niveau twee en is voorzien van drie slaapkamers waarvan één met dressing. Verder werd de overloop afgewerkt met een maatmeubel waardoor u hier beschikt over een praktische bureau. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, nachttoilet en inloopdouche. Ook op deze verdieping vinden we een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine terug. Uw wagen parkeert u vlot en veilig in de privatieve garagebox. Verder beschikt het appartement nog over een privatieve fietskluis voor twee fietsen! Door zijn unieke ligging en afwerkingsgraad is dit een echt pareltje! Want to know more?

3 Bedroom(s) 150 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
145 000 €

9420 Erpe-Mere

Dit gezellige, lichtrijke 1 slaapkamerappartement (60 m²), gelegen in het landelijke Burst tussen Zottegem en Aalst bevindt zich op enkele minuten rijden van E40. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Deze wordt gekenmerkt door ruimte en rust. Mede dankzij de twee terrassen wordt een extra ruimtegevoel gecreëerd. Foto's zijn van identieke appartement op de 2e verdieping. Het appartement beschikt over een ondergrondse berging. Ook als opbrengsteigendom is dit uiterst geschikt, het appartement is momenteel verhuurd. De gemeenschappelijke kosten worden laag gehouden doordat geen lift aanwezig is. Meer info: ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Bavegem (RBI24179)
225 000 €

9520 Bavegem

In Bavegem, we offer you this ready-to-move-in apartment. The apartment is located on the first floor and has a living area of 86m². Restaurants, shops, public transportation, and a school are within walking and cycling distance. Upon entering the apartment, you will find an entrance hall with a guest toilet. Further, you can proceed to the bright living room with an open kitchen. Adjacent to the living room, there is an additional storage room and a terrace that offers a beautiful view of the surrounding meadows. Additionally, there is a spacious bedroom and a bathroom with a bathtub, shower, and sink. The apartment is sold together with the underground garage, which must be purchased for 20,000 euros. Would you like to come and take a look? Contact us via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 86 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
690 000 €

9620 Zottegem

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: ### U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website ### eigendom bestaat uit twee recente nieuwbouwappartementen (een gelijkvloers en een duplex) uit 2011 en een achterliggende loods van +/- 150m². Het gebouw geniet een zeer stevige constructie, werd energiezuinig gebouwd, afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en geniet veel lichtinval. De achtergelegen, bestaande loods kreeg in diezelfde periode een totale make-over. Als grote troef is de eigendom aan de achterzijde ook bereikbaar via een losweg. De geschatte huurwaardes komen samen op +/- 28.000 euro op jaarbasis.Deze eigendom is centraal gelegen te Velzeke, langsheen de belangrijke verbindingsas Oudenaarde - Aalst en Wetteren - Geraardsbergen. In de nabijheid zijn allerhande winkels, detailhandels, eetgelegenheden,... op wandelafstand bevindt zich het station Balegem Zuid en op enkele minuten rijden het centrum van Zottegem.Het gelijkvloerse appartement telt 112m² en beschikt over twee slaapkamers. Het duplexappartement telt 168m² en heeft 3 slaapkamers. Beide hebben een grote living en leefkeuken met aangrenzende, ruime berging én een ruime badkamer met inloopdouche en meubel. Zeer aangename en zonovergoten, zuid gerichte terrassen.Parkeervoorziening voor het gebouw of mogelijks achteraan.Conforme elektriciteit, volledig geïsoleerd, CV op aardgas (vloerverwarming), PVC ramen met HR-glas, waterverzachters aanwezig, regenwaterput aanwezig (aangesloten op wc's en wasmachines).IDEALE INVESTERING!! Vrij van (grote) kosten op lange termijn. Overname van aandelen mogelijk.EPC: 144 kWh/(m² jaar), 125 kWh/(m² jaar), energielabel B. Woongebied met landelijk karakter, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen. Want to know more?

5 Bedroom(s) 280 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Duplex for sale Zottegem (RBI43645)
183 000 €

9620 Zottegem

Lichtrijk en instapklaar 2-slaapkamer appartement in Zottegem! (gelegen vlakbij het station en op wandelafstand van alle nodige faciliteiten) Kom en ontdek dit gezellig appartement op onze bezoekdag donderdag 14/12! Dit instapklaar en recent vernieuwd (in 2006) duplex-appartement bevindt zich op het eerste en tweede verdiep van een kleinschalig appartementsblokje in het centrum van Zottegem en is voorzien van alle modern comfort. Via de trappenhal betreedt u de inkomhal met afzonderlijk toilet, de woonkamer met aansluitende (open) geïnstalleerde keuken en de berging/wasruimte. Via de nachthal hebben we toegang naar de 2 slaapkamers en de badkamer (met lavabomeubel, ligbad en toilet). Troeven: Geen syndicuskosten / Elektrische keuring conform / hoogrendementsglas / instapklaar / uitstekende locatie / grote parking vlakbij Ideaal voor starters of als opbrengsteigendom EPC: 266 kWh/m² jaar Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Herzele (RBI45301)
229 000 €

9550 Herzele

Te Hillegem vinden we dit lichtrijke appartement voorzien van een inkomhall, gastentoilet en grote, lichtrijke living met ingerichte keuken. Vanuit de living is het ruime terras bereikbaar via een schuifraam. Achter de keuken vinden we een ruime berging/wasplaats. Verder is er een badkamer met ligbad/douche en wasmeubel en 2 ruime slaapkamers. Bij het appartement horen ook een privé kelder en een overdekte staanplaats achter een gesloten poort. Cv op aardgas. Topper ! Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Herzele (RBI97656)

95% SOLD - ALBERT exclusively presents to you this luxurious BRAND-NEW apartment (Nearly Energy Neutral), located within walking distance of the center of Herzele and all amenities. With its 119 m² surface area (including outdoor terrace 13 m²) and high-quality finishes, modern living with attention to light, comfort, space, sustainable and renewable energy is central here. The apartment has its own solar panels, its own ventilation system (type D) with heat recovery, and its own heat pump for underfloor heating and hot water, which will minimize energy consumption. The finishing of the kitchen, floors, and bathroom can be determined in consultation with the builder. Possibility of purchase under 6% VAT when meeting the conditions. There is the possibility of purchasing an underground garage box and/or above-ground parking space. VCRO: Wg, Gvv, Vg, Gvkr, Gmo - P-score: B - G-score A - Not located in a flood risk zone - Contact us for more information via the toll-free number ### or via ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Herzele (RBI97655)

95% SOLD - ALBERT exclusively presents to you this luxurious BRAND-NEW apartment (Nearly Energy Neutral), located within walking distance of the center of Herzele and all amenities. With its 127 m² surface area (including outdoor terrace) and high-quality finishes, modern living with attention to light, comfort, space, sustainable and renewable energy is central here. The apartment has its own solar panels, its own ventilation system (type D) with heat recovery, and its own heat pump for underfloor heating and hot water, which will minimize energy consumption. The finishing of the kitchen, floors, and bathroom can be determined in consultation with the builder. Possibility of purchase under 6% VAT when meeting the conditions. There is the possibility of purchasing an underground garage box and/or above-ground parking space. VCRO: Wg, Gvv, Vg, Gvkr, Gmo - P-score: B - G-score A - Not located in a flood risk zone - Contact us for more information via the toll-free number ### or via ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 116 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Herzele (RBI82571)
218 000 €

9550 Herzele

Instapklaar appartement met zolder Gelegen op de tweede verdieping en bereikbaar per trap. Dit appartement geniet een strategische ligging in het centrum van Herzele, met alle gemakken zoals winkels, openbaar vervoer en scholen binnen handbereik. Dit instapklare appartement verwelkomt je met een inkomhal, een royale woonkamer (31 m²) inclusief open keuken, en een overdekt terras (9 m²). Een ruime slaapkamer (16 m²) gaat gepaard met een badkamer voorzien van douche en wastafel, en een apart toilet. Bovendien biedt het appartement een ruime, privatieve zolderruimte (22 m²). Optioneel is er de mogelijkheid om een kelder en autostaanplaats aan te kopen (prijs op aanvraag). SI in aanvraag. Want to know more?

1 Bedroom(s) 104 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Herzele (RBI82570)
218 000 €

9550 Herzele

Vernieuwd appartement met terras in Herzele Gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar per trap. Dit appartement geniet een centrale ligging in Herzele, met nabijheid tot alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen. Het is volledig vernieuwd en is schilderklaar. Langs de trappenhal betreden we dit appartement, bestaande uit een inkomhal, een lichtrijke leefruimte (35 m²) en een open keuken met bijbehorend overdekt terras (9 m²) met de nodige privacy. Verder is er een ruime slaapkamer (18 m²), een badkamer met douche en wastafel, en een afzonderlijk toilet. Optioneel is er de mogelijkheid om een kelder en autostaanplaats aan te kopen (prijs op aanvraag). SI in aanvraag. Want to know more?

1 Bedroom(s) 88 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Herzele (RBI82569)
248 000 €

9550 Herzele

Ruim gelijkvloers appartement in Herzele Dit appartement bevindt zich op een centrale locatie in Herzele, met alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen in de directe nabijheid. Het volledig vernieuwde appartement profiteert van natuurlijk licht en is instapklaar mits schilderwerken. Bij binnenkomst via de inkomhal betreden we de ruime leefruimte (68 m²), die directe toegang biedt tot het aangename terras (24 m²) en de open keuken met bijbehorende bergruimte. Het appartement omvat tevens een ruime slaapkamer met dressingruimte en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Er is ook een apart toilet aanwezig. Optioneel is er de mogelijkheid om een kelder en autostaanplaats aan te kopen (prijs op aanvraag). SI in aanvraag. Want to know more?

1 Bedroom(s) 126 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call