Flat for sale - Emelgem

1 results (1 - 1)
Flat - Apartment for sale Emelgem (RBI93243)
210 000 €

8870 Emelgem

Dit mooi afgewerkt appartement is gelegen in de buurt van openbaar vervoer, scholen, bakkerij, slagerij, apotheek, warenhuizen,...Dit appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 76m2, bevindt zich op de tweede verdieping en heeft volgende indeling: Inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer met open keuken die volledig is uitgerust (microgolf, oven, kookplaat + dampkap, vaatwas, dubbele spoelbak, frigo met vriesvak), berging, 2 slaapkamers die uitgerust zijn met inbouwkasten, badkamer en 2 terrassen.Er is daarnaast ook een mogelijkheid om een grote garage (21m2) aan te kopen.PLUSPUNTEN:- Uitstekende ligging- Ruime woonkamer met open keuken- 2 slaapkamers- Mogelijkheid tot garageEPC: 103 kWh/m2jaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Emelgem (8870).

208 000 €

8870 Izegem

Aantrekkelijk en instapklaar 2-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 87 m² (volgens EPC-attest) op de derde verdieping van residentie Montebello. Rustig gelegen aan de stadsrand van Izegem met een uitstekende bereikbaarheid door de onmiddellijke nabijheid van de Rijksweg (N36) en het op -en afrittencomplex E403 (Roeselare-Rumbeke). Indeling: Inkomhal met apart gastentoilet, lichtrijke leefruimte met geïnstalleerde keuken, berging, nachthal, twee slaapkamers waarvan één met ingemaakte kasten en badkamer (voorzien van badkamermeubel en douche). Zuidgericht terras met zonneluifel en kleine berging. Verder is er eveneens een garagebox met automatische sectionaalpoort. Garage aan te kopen aan 26.000 EUR | CV op aardgas | Dubbele beglazing | Asbestveilig | Energiezuinig (B-label) | EK niet conform | Schuifraam (aluminium) en verwarmingsketel recent vernieuwd | Justine organiseert voor dit appartement de bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak. ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
209 000 €

8870 Izegem

Ontdek dit goed onderhouden appartement met twee slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) dat geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 166 m² (volgens het EPC-attest). Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van de residentie 'Fenix' en geniet van een uitstekende centrale ligging op wandelafstand van het centrum van Izegem, talloze scholen en beschikt tegelijkertijd over een uitstekende bereikbaarheid dankzij de onmiddellijke nabijheid van de Rijksweg (N36) alsook het op- en afrittencomplex E403 (Roeselare-Rumbeke). Extra troeven zijn het zuidoost georiënteerd balkon, ondergrondse private staanplaats en private berging. Indeling: Ruime inkomhal met ingemaakte kasten, gastentoilet, technische ruimte, badkamer (twee wastafels, ligbad en apart toilet). De lichtrijke, ruime leefruimte met houthaard geeft toegang tot de aparte keuken met eetplaats, berging en wintertuin die toegang verleent tot het balkon. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers (waarvan één met ingebouwde kasten) en is er een mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer. Het appartement beschikt over een ondergrondse staanplaats, een private kelderberging en een gemeenschappelijke kelderberging. De staanplaats is aan te kopen aan 16.000 EUR. Energiezuinig (B-label)| Grotendeels dubbele beglazing (ALU)| EK niet - conform| Niet - asbestveilig (één materiaal te verwijderen: vensterbank buiten)| Zeer gunstige ligging| Gerenoveerde gevel en lift| CV op aardgas (vernieuwde condenserende gasketel)| Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer| Elektrische rolluiken en zonneluifel aanwezig| Wintertuin| Aantrekkelijke opbrengsteigendom. Margot organiseert voor dit appartement de bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
259 000 €

8870 Izegem

Kwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 2 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 100,14 m²! Dit appartement beschikt over een RUIM en aangename TERRAS! LICHTRIJK en GROOT appartement met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een moderne en open geïnstalleerde keuken, aansluitend is er een berging. Nachtgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers, wasplaats en badkamer met bad en dubbele lavabo met meubel.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid. IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW (excl. kosten notaris).Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
269 000 €

8870 Izegem

3 slaapkamer appartement (3.11) voor een ALL-IN PRIJS van €288.440 incl. 6% BTW.Kwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 2 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 119 m²! Dit appartement beschikt over 2 RUIME en aangename TERRASSEN!LICHTRIJK en GROOT appartementen met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een moderne en open geïnstalleerde keuken, aansluitend is er een berging. Nachtgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo met meubel.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid.IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW. (excl. kosten notaris)Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 106 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
259 000 €

8870 Izegem

2 slaapkamer appartement (3.3) voor een ALL-IN PRIJS van €277.840.000 incl. 6% BTW.Kwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 2 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 100 m²! Dit appartement beschikt over 2 RUIME en aangename TERRASSEN!LICHTRIJK en GROOT appartementen met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een moderne en open geïnstalleerde keuken, aansluitend is er een berging. Nachtgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een grote dressing en toegang tot de badkamer. Daarnaast is er nog een extra badkamer.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid.IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW. (excl. kosten notaris) Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
259 000 €

8870 Izegem

2 slaapkamer appartement (4.3) voor een ALL-IN PRIJS van €277.840 incl. 6% BTW. Kwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 2 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 100 m²! Dit appartement beschikt over 2 RUIME en aangename TERRASSEN!LICHTRIJK en GROOT appartementen met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met ruimte voor een moderne en open geïnstalleerde keuken. Het nachtgedeelte bestaat uit 2 aparte slaapkamers waarvan 1 voorzien van een extra ruimte voor een dressing met rechtstreekse toegang tot de badkamer. Daarnaast is er nog een tweede aparte badkamer in het appartement. Zowel aan de keuken als aan de leefruimte zijn er 2 ruime terrassen, die bijkomend zorgen voor mooie lichtinval in het appartement.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid.IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW. (excl. kosten notaris) (Epeil 45) Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
289 000 €

8870 Izegem

UNIEKE KANS! ALL-IN PRIJS van €309.640 INCL. 6% BTW VOOR EEN 3 SLAAPKAMER APPARTEMENTKwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 3 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 121,77 m²! Dit appartement beschikt over een RUIM en aangename TERRAS!LICHTRIJK en GROOT appartement met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een moderne en open geïnstalleerde keuken, aansluitend is er een berging. Nachtgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers, wasplaats en badkamer met bad, douche en dubbele lavabo met meubel.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid. IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW (excl. kosten notaris).Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 122 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
225 000 €

8870 Izegem

UNIEKE KANS! ALL-IN PRIJS van €241.800 INCL. 6% BTW VOOR EEN 2 SLAAPKAMER APPARTEMENTKwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 2 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 91,92 m²! Dit appartement beschikt over een RUIM en aangename TERRAS!LICHTRIJK en GROOT appartement met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een moderne en open geïnstalleerde keuken, aansluitend is er een berging. Nachtgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers, wasplaats en badkamer met bad en dubbele lavabo met meubel.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid. IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW (excl. kosten notaris).Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92
contact
details
Email
Call
359 000 €

8870 Izegem

Dit instapklaar appartement is een unicum in zijn segment. Het is niet alleen een ruim appartement ( 122m2 ) het heeft ook een prachtig uitzicht! Bij het binnenkomen van het appartement kom je in een mooie ruimere hall. Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig in het appartement. Zowel vanuit de living als uit de keuken hebt U toegang tot het terras met zicht op groen! Bij het appartement behoord ook een ruime garage met berging ( kan omgevormd worden tot dubbele garage) + een ruime berging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 122 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
239 000 €

8870 Izegem

Ontdek dit energiezuinig appartement met twee slaapkamers uitstekend gelegen op wandelafstand van het centrum van Izegem, de Vijfwegen, enzoverder. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 115,39m² (volgens EPC-attest). Indeling: inkomhal met maatkasten, gastentoilet, twee slaapkamers waarvan één met dressing, badkamer (ligbad, wastafel) en lichtrijke leefruimte met open keuken en bijhorende berging. Het appartement beschikt nog over een extra berging op het gelijkvloers. Garage is aan te kopen aan 20.000 EUR. Energiezuinig (B-label)|Centrale verwarming op aardgas|Dubbele beglazing |Contacteer ons voor meer informatie. ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 115 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
169 000 €

8870 Izegem

Energiezuinig appartement met 2 grote slaapkamers en terras. Indeling : inkom, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met aansluiting tot het terras, keuken met berging, nachthall, 2 grote slaapkamers, badkamer (douche, wastafel, plaats voor wasmachine) en aparte berging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
115 000 €

8870 Izegem

Deze instapklare studio heeft een rustige ligging en bevindt zich vlakbij belangrijke invalswegen en een supermarkt. De studio heeft een oppervlakte van 52 m² en wordt momenteel verhuurd. Indeling: inkomhal met trappen naar leefruimte, keuken, slaaphoek, badkamer en berging. Bovendien is er een aparte garagebox in de prijs inbegrepen. Verwarming: CV op gas. Grootste troeven: - Goede ligging - Zeer goed onderhouden - Elektriciteit conform - Ideale investering Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
199 000 €

8870 Izegem

Rustig gelegen appartement van 120 m² (volgens eigen opmetingen) op de 2de en 3de verdieping van het gebouw. Er is slechts één medebewoner in het gebouw. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire, gastentoilet, wasplaats-berging/lavabo en inloopdouche (VERNIEUWD), zeer ruime lichtrijke living, ingerichte keuken, keukenberging, 2 slaapkamers waarvan 1 op de 2de verdieping en 1 ruime op de duplexverdieping, badkamer met douche, bubbelbad en dubbel lavabomeubel op de duplexverdieping, terras. VERNIEUWDE CV op aardgas. Gemeenschappelijke lasten : Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Mogelijkheid tot aankoop garage (20 m²): 25.000 euro Dit appartement wordt momenteel verhuurd. HET GEBOUW (2 appartementen en 4 garages) KAN OOK OP ZIJN GEHEEL AANGEKOCHT WORDEN Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
163 000 €

8870 Izegem

Appartement op de 1ste verdieping in een rustig gelegen appartementsgebouw met 2 appartementen bestaande uit: inkom, toilet, ruime lichtrijke living, ingerichte keuken, keukenberging, badkamer met douche en lavabo + aansluiting wasmachine, 2 slaapkamers, private berging op gelijkvloers. Verwarming: CV op aardgas. Mogelijkheid tot aankoop garage (16 m²): 21.000 euro Dit appartement wordt momenteel verhuurd. HET GEBOUW (2 appartementen en 4 garages) KAN OOK OP ZIJN GEHEEL AANGEKOCHT WORDEN Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Het project. Residentie St. Maertens-Veld omvat 8 diverse appartementen met een mooie mix van verschillende indelingen. Op vandaag zijn er nog 4 appartementen beschikbaar. Daarnaast zijn er ook fietsenstallingen en garages aanwezig op de site. Rustig doch centraal wonen. Deze kleinschalige residentie werd opgetrokken in de vijfwegenstraat te Izegem-Emelgem. Hierdoor zijn deze appartementen de ideale uitvalsbasis voor diegene die dicht bij de stad Izegem willen wonen maar toch weg van de drukte. Daarnaast is het openbaar vervoer op wandelafstand en kan men diverse buurtwinkels om de hoek terug vinden. Hierdoor heb je alles letterlijk binnen handbereik. Kwalitatief wonen. De appartementen genieten van een doordachte indeling met oog voor een aangenaam wooncomfort. Zo werden alle entiteiten voorzien van grote raampartijen waardoor er veel lichtinval heerst. Daarnaast zijn er ook riante terrassen voorzien die Zuid/Zuid-West georiënteerd zijn. Persoonlijke touch. Men krijgt nog verdere inspraak in de afwerking gezien de appartementen op vandaag casco afgewerkt zijn. Hierdoor kan je nog jouw eigen appartement die persoonlijke touch geven om er een ware thuis van te maken. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
234 168 €

8870 Izegem

Wonen in het centrum van Izegem Deze prachtige appartementen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum van Izegem, vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen,... Hierdoor heb je alles dicht bij, alsook geniet je van een vlotte verbinding met de uitvalswegen. Residentie Clément, dat is wonen in luxe! Deze lichtrijke appartementen worden voorzien van een hoge afwerkingsgraad. Alsook is er nog inspraak mogelijk voor de verdere afwerking waardoor je jouw droomappartement naar eigen smaak kan afwerken. De appartementen zijn op vandaag casco waardoor ze ook bezocht kunnen worden. Kwalitatief en betaalbaar wonen in het centrum van Izegem. De prijzen starten vanaf 179.536,74 euro excl. kosten en er is mogelijkheid tot aankoop van een garagebox of een garage met voorliggende parkeerplaats. Ook is er nog een mix tussen gelijkvloers appartementen met een leuke stadstuin of een dakappartement met riant terras. Wens je meer informatie over deze unieke appartementen te Izegem? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren! Want to know more?

2 Bedroom(s) 79 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
575 000 €

8770 Ingelmunster

This luxurious, bright apartment is located on the eighth floor of the Valora residence in Ingelmunster. The building was built in 2019 and has a very high quality finish. The apartment of approximately 190 m² of living space has been practically furnished and offers a unique living experience in an exclusive setting. In short, the ideal base for those who enjoy peace, greenery and easy accessibility. Apartment layout: - entrance hall with guest toilet - bright living space - installed open kitchen - practical storage space - 3 bedrooms, one with adjoining bathroom with separate toilet, double sink in furniture, bath and shower - separate bathroom with double sink in furniture and walk-in shower - 3 terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone Possibility to purchase parking and storage. Advantages of the apartment: - high quality finish - various terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone. - central location near the center of Ingelmunster Are you looking for a phenomenal apartment near the Roeselare-Leie canal with an incredible view? Be sure to contact us to discover this apartment in Ingelmunster up close! Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
550 000 €

8770 Ingelmunster

This unique, bright apartment is located on the seventh floor of the Valora residence in Ingelmunster. The building was built in 2019 and has a very high quality finish. The apartment of approximately 190 m² of living space has been practically furnished and offers a unique living experience in an exclusive setting. In short, the ideal base for those who enjoy peace, greenery and easy accessibility. Apartment layout: - entrance hall with guest toilet - bright living space - installed open kitchen - practical storage space - 3 bedrooms, one with adjoining bathroom with separate toilet, double sink in furniture, bath and shower - separate bathroom with double sink in furniture and walk-in shower - 3 terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone Possibility to purchase parking and storage. Advantages of the apartment: - high quality finish - various terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone. - central location near the center of Ingelmunster Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
345 000 €

8770 Ingelmunster

This ready-to-move-in and bright apartment is located on the first floor of the Valora residence in Ingelmunster. The building was built in 2019 and has a high-quality finish. The apartment of approximately 132 m² of living space has been practically furnished and offers a unique living experience in an exclusive setting. In short, the ideal base for those who enjoy peace, greenery and easy accessibility. Apartment layout: - entrance hall with separate toilet - bright living space - installed open kitchen - practical storage space - 2 spacious bedrooms - bathroom with sink in furniture, bath and walk-in shower - 2 terraces with a view of the green surroundings and the Roeselare-Leie canal Possibility to purchase parking and storage. Advantages of the apartment: - high quality finish - two terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone. - central location near the center of Ingelmunster Are you looking for a phenomenal apartment near the Roeselare-Leie canal with an incredible view? Be sure to contact us to discover this apartment in Ingelmunster up close! Then get in touch with us today! Want to know more?

2 Bedroom(s) 132 32 m² Terrace
contact
details
Email
Call