Flat for sale - Hever

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Hever (3191).

325 000 €

2820 Bonheiden

Recent, energiezuinig appartement in een aangename residentie te Bonheiden. Dit recente appartement, gebouwd in 2020, werd met hoogwaardige materialen afgewerkt en is perfect instapklaar. Het appartement is vlot toegankelijk, via trap of lift, en is gelegen op de eerste verdieping. Dankzij grote raampartijen kan u heerlijk genieten van aangename leefruimtes. Een knappe woonkamer met geïnstalleerde open keuken bieden een ideale thuis. De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een apart gastentoilet en een berging/wasplaats. En indien u niet binnen wenst te vertoeven kan u heerlijk tot rust komen op het aangename terras. In de ondergrondse parkeergarage is er een autostaanplaats en een privatieve berging voorzien, inbegrepen in de vraagprijs. Het appartement geniet een degelijk afwerkingsgraad en is voorzien van alle moderne comfort. Zeer energiezuinig - E28 ! Een unieke kans voor wie een modern appartement zoekt met vlotte bereikbaarheid, o.a. via openbaar vervoer en belangrijke invalswegen (o.a. R6 - E19), centraal tussen Brussel - Antwerpen en Mechelen - Leuven. Kom de troeven van dit appartement ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
272 000 €

2812 Muizen

Handelsgelijkvloers met woonst, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen. Op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie is de zeer ruime vloeroppervlakte ingedeeld met een voormalige winkelruimte en achterliggend woonst met 2 slaapkamers en bureel. Gezien de ruime oppervlakte op het gelijkvloers is er mogelijkheid tot het creëren van een extra appartement, onder voorbehoud van goedkeuring vergunning. Achteraan is er voor elk van de entiteiten een aangenaam, zuidoost georiënteerd terras voorzien. Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013. Bijhorende garage-boxen zijn gesitueerd achter het gebouw en mogelijk bij aan te kopen met vraagprijs € 22.000. Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven. Want to know more?

2 Bedroom(s) 211 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
258 000 €

2812 Muizen

Knap appartement met 3 slaapkamers, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen. Dit verrassend ruime appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige residentie met 5 entiteiten en is functioneel ingedeeld. Een lichtrijke woonruimte en aparte keuken bieden een aangename thuis. De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers, een berging / wasplaats, een badkamer en een apart toilet. Achteraan is het heerlijk vertoeven op het perfect zuidoost georiënteerd terras. Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013. In 2021 werden op de verdiepingen nieuwe PVC-ramen met dubbelglas voorzien. Ook werd +- 3 jaar geleden een nieuwe CV-ketel geplaatst. Extra: mogelijkheid tot aankoop garagebox, vraagprijs € 22.000. Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven. Fijn pluspunt: een gunstig rendement aangezien het appartement reeds verhuurd is. Kortom, een interessante opportuniteit ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
269 000 €

1981 Hofstade

Volledig vernieuwd, gezellig appartement met 2 ruime slaapkamers en terras op de 2de verd. en aparte garage achteraan. Ind.: gemeensch. inkomhal en tellerlokaal (water en gas), traphal. 1ste verd.: inkomhal, leefruimte met eetplaats (25m²), open ing. keuken, nachthal, ing. badkamer, 2 ruime slaapkamers (11/15m²) en ruim terras achteraan. Tevens inclusief ruime en eigen garagebox (16m²). Vrij van asbest ! ! KORTOM EEN VERNIEUWD EN GEZELLIG APPARTEMENT, BOVENDIEN OP FIETSAFSTAND VAN MECHELEN CENTRUM ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 66 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 751 07 01
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBJ54182)
310 000 €

3190 Boortmeerbeek

Cosy, bright duplex with 2 bedrooms in Boortmeerbeek Step inside: the entrance hall, equipped with a separate toilet, leads you to the sunny living area with an open kitchen. The kitchen is equipped with all modern comforts. From the living space, you have access to the spacious south-facing terrace. Via the staircase, to the first floor, with two bedrooms and a bathroom with sink, toilet, and bathtub. In the storage room, there is a connection for your washing machine and dryer. With a fixed staircase, you enter the spacious attic space, a blank canvas ready for your personal touch: a playroom, a home office, an extra bedroom... the possibilities are there! Bonus: the 2 garage spaces and extra storage make this apartment even more appealing. Located near the canal: an ideal environment for cycling and walking. Furthermore, all amenities are within reach and you have easy access to Leuven, Mechelen, Brussels & Antwerp. Interested? Contact us today for your tour! ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 20 36 00
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBJ48246)
260 000 €

3190 Boortmeerbeek

Ruim en lichtrijk appartement met twee slaapkamers en garage Ligging: Het pand is gelegen pal in het centrum van Boortmeerbeek. Het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het appartement. Indeling: U betreedt het pand via de gemeenschappelijke inkomhal. Van hieruit kunt u gemakkelijk de berging en de aparte tellers bereiken. Eens boven kunt u het appartement betreden. De centrale hal geeft u toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer en de badkamer. De zeer ruime en lichtrijke woonkamer biedt voldoende plaats aan een volwaardig salon en een eetkamer. Aansluitend kunt u de keuken vinden. Deze is groot genoeg om een ontbijttafel te installeren. De slaapkamers zijn alle twee voldoende ruim voor een dubbel bed en een kast. De badkamer beschikt over een douche in bad, dubbele lavabo en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Extra: Het appartement beschikt over een eigen garage in het gebouw. EPC: 172 kWh/m²/jaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBJ48245)
285 000 €

3190 Boortmeerbeek

Ruim en lichtrijk appartement met drie slaapkamers en garage Ligging: Het pand is gelegen pal in het centrum van Boortmeerbeek. Het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het appartement. Indeling: U betreedt het pand via de gemeenschappelijke inkomhal. Van hieruit kunt u gemakkelijk de berging en de aparte tellers bereiken. Eens boven kunt u het appartement betreden. De centrale hal geeft u toegang tot de drie slaapkamers, de woonkamer en de badkamer. De zeer ruime en lichtrijke woonkamer biedt voldoende plaats aan een volwaardig salon en een eetkamer. Aansluitend kunt u de keuken vinden waar een aparte bergruimte werd voorzien. De slaapkamers zijn alle drie voldoende ruim voor een dubbel bed en een kast. De badkamer beschikt over een douche in bad, dubbele lavabo en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Extra: Het appartement beschikt over een eigen garage in het gebouw. EPC: 120 kWh/m²/jaar Want to know more?

3 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI86696)

Appartement B 1.4 bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 105m² en een terras van 6m². Dit is een zeer ruim drieslaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche.Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (zuidelijk georiënteerd).Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1efase worden 2 units aangeboden (28 appartementen in totaal).Alle appartementen hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. Deze appartementen hebben allemaal een E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

3 Bedroom(s) 105 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI79916)

Appartement B 0.1 bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 80 m² en een ruim terras van 11 m². Dit is een zeer ruim een slaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine,. Badkamer met lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (zuidelijk georiënteerd). Alle appartementen hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. Deze appartementen hebben allemaal een E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn.Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

1 Bedroom(s) 80 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI79915)

Appartement B 1.4 op de 1e verdieping heeft een bewoonbare opp. van 95m² en een ruim terras van 16 m². Zeer ruim twee slaapkamerappartement met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (ZO). Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1e fase worden 2 units aangeboden (28 app. in totaal). Alle app. hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien van de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn. Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI79914)

Appartement B 2.3 op de 2e verdieping heeft een bewoonbare opp. van 103m² en een terras van 6 m². Zeer ruim twee slaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi terras (zuidelijk georiënteerd). Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1e fase worden 2 units aangeboden (28 app. in totaal). Alle app. hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn.Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
214 600 €

2820 Bonheiden

Modern ground-floor flat with 2 bedrooms, terrace and carport (+ €20,000) This move-in-ready flat offers a perfect combination of comfort and modern style. Located on the ground floor, you enter the spacious living area with an open-plan kitchen equipped with all necessary appliances. Large windows provide abundant natural light and offer a view of the cosy terrace, creating a harmonious connection between inside and outside. The bathroom is tastefully decorated and features a washbasin cabinet, a toilet and a shower. In addition, the flat offers two comfortable bedrooms and an extra storage/laundry room. This flat is equipped with a carport, mandatory to purchase, at a sales price of 20,000 euros. This carport not only provides protection for your vehicle, but also adds to the overall convenience of your new home. In short, this flat is an excellent opportunity for those looking for a contemporary and carefree living experience. Do not hesitate to contact us for more information or to arrange a viewing. Discover the charm and functionality of this beautiful ground-floor flat, located in a quiet street, close to schools, approach roads, public transport and the village centre. Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Flat - Apartment for sale Bonheiden (RBJ42227)
275 000 €

2820 Bonheiden

Knap gelijkvloersappartement, gunstig gelegen nabij het dorpscentrum van het residentiële Bonheiden. Dit instapklare 2-slaapkamerappartement is gelegen in een kleinschalige residentie, bouwjaar 2006. Het appartement is vlot toegankelijk met alle woonvertrekken op het gelijkvloers. Het verrassend ruime appartement is functioneel ingedeeld en werd afgewerkt met duurzame materialen. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer met open keuken biedt een gezellige thuis. De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een toilet en een berging / wasruimte. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen op het zuid georiënteerde terras achteraan. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij de garagebox achteraan het gebouw, inbegrepen in de vraagprijs. Dankzij de gunstige ligging nabij het centrum zijn scholen, winkels, openbaar vervoer, sport & ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand te bereiken. Op zoek naar een mooi appartement of een ideale investering? Mis deze kans niet en contacteer ons via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
Loft for sale Bonheiden (RBJ41614)
360 400 €

2820 Bonheiden

Stylish duplex flat with large terrace and garage (+ €32,000)! Located on the 1st and 2nd floors of a small apartment building, this cosy duplex flat offers a unique living experience. You enter the property through a private entrance, where you immediately take the stairs upstairs. On the first floor, you arrive upstairs in the middle of the open-plan living space with fully equipped kitchen. The living space opens onto a generous terrace, allowing you to enjoy the outdoors and fresh air. A convenient laundry room adds practical comfort to this loft-like floor. The second floor houses the toilet, two comfortable bedrooms and a smaller room that can be versatile as an office or dressing room, depending on your needs. The luxurious bathroom is equipped with a free-standing bathtub, a shower and a stylish washbasin, making it the ideal place to relax after a busy day. A garage worth €32,000 with extra space for bicycles and the like is mandatory with purchase. Located in a quiet street, the flat is within cycling and walking distance of the village centre. Moreover, its proximity to public transport and the R6 offers additional convenience for your daily commute. Discover the pleasure of living in this beautiful duplex flat with loft feel! Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Flat - Apartment for sale Bonheiden (RBJ39424)
347 000 €

2820 Bonheiden

Meer info of uw bezoek plannen kan via ### of via ### Dit ruim appartement heeft een uitstekende ligging in het centrum van Bonheiden! Winkels, bakker, beenhouwer, openbaar vervoer en alle andere dagdagelijkse benodigdheden bevinden zich op wandelafstand! Het instapklare appartement (ca. 102 m2) met staanplaats bevindt zich in een klein gebouw dat in 2011 werd gebouwd. Inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met veel lichtinval en open keuken die toegang geeft tot het ruim terras. 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien in inloopdouche en een dubbele lavabo. CV op gas. Elektriciteit conform. Wenst u te weten hoeveel uw woning waard is, neem vrijblijvend contact op via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Flat - Apartment for sale Bonheiden (RBJ36228)
312 000 €

2820 Bonheiden

Ground floor apartment with 1 bedroom and nice garden. Entrance, very bright living area with large windows, furnished with a lounge, dining area and open, fitted kitchen. Beautiful bathroom with shower and lavabo furniture. Storage room, bedroom. At the back is a spacious extra storage / laundry area which gives access to the terrace and the garden. Behind the hedge is another large garden storage where you can also park the bicycle. This apartment has a real "home" feel and is ready for entry. Good location near roads and 10 min from Mechelen or Bonheiden by bike. Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Ground floor for sale Bonheiden (RBJ36227)
230 000 €

2820 Bonheiden

Ground floor apartment with 1 bedroom and nice garden. Entrance, very bright living area with large windows, furnished with a lounge, dining area and open, fitted kitchen. Beautiful bathroom with shower and lavabo furniture. Storage room, bedroom. At the back is a spacious extra storage / laundry area which gives access to the terrace and the garden. Behind the hedge is another large garden storage where you can also park the bicycle. This apartment has a real "home" feel and is ready for entry. Good location near roads and 10 min from Mechelen or Bonheiden by bike. Want to know more?

1 Bedroom(s) 67 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
419 000 €

2820 Bonheiden

Dit prachtige duplex appartement met drie slaapkamers en een gezellig dakterras is de ultieme kans om in stijl te wonen. Het bevindt zich op een ideale locatie, op wandelafstand van het bruisende centrum van Bonheiden met zijn vele winkels, restaurantjes en openbaar vervoer. Dit appartement is tot in de puntjes afgewerkt en baadt in het licht. De kers op de taart is het gezellige dakterras met groen uitzicht waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De indeling van dit appartement is als volgt: Bij binnenkomst tref je een ruime inkomhal met een toilet en bergruimte. Vervolgens betreed je de zeer ruime eetruimte met overvloedig natuurlijk licht dankzij de vele raampartijen. De open keuken is voorzien van een kookeiland en biedt alle comfort die je nodig hebt. Aangrenzend kom je in de grote leefruimte, opnieuw met veel daglicht en directe toegang tot het gezellige dakterras. Het terras is ruim en biedt de ideale plek om te ontspannen en te genieten. Op de bovenverdieping vind je de nachthal, drie slaapkamers en een prachtige badkamer met dubbele lavabo en toilet. Bij dit appartement hoort ook een eigen staanplaats. Als dit unieke duplex appartement je aanspreekt, bel dan snel naar ### om een afspraak te maken en de mogelijkheden van deze woning te ontdekken. Want to know more?

3 Bedroom(s) 146 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 476 51 03 51
512 000 €

2820 Bonheiden

Ruim appartement / twee woonst / 2 appartementen - centrale ligging - 4 slaapkamers - 2 garages - mogelijkheid om deze terug te splitsen Want to know more?

4 Bedroom(s) 184 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 488 42 42 24

Voor meer info contacteer ### of ### Deze high end penthouse heeft een uitstekende ligging middenin het centrum van Bonheiden. Winkels, scholen, openbaar vervoer, markt, etc. bevinden zich allen op wandelafstand. De afwerking met hoogwaardige materialen zorgen voor een rijkelijke uitstraling. Licht en ruimte overheersen doorheen het hele appartement. De penthouse werd gebouwd in 2012 en werd met de beste materialen afgewerkt. Indeling: We betreden het appartement via een ruime inkomhal met gastentoilet en ruime vestiaire. Ze geeft toegang tot de royale leefruimte met salon, eetkamer en open keuken. Hier stroomt het zonlicht volop binnen door de vele ramen met aansluiting tot het ruime terras. Via de keuken komen we in een berging. Verder komen we in de eerste slaapkamer met ensuite badkamer en toegang tot het tweede terras. Achterliggend vinden we de hoofdslaapkamer ook met ensuite badkamer en ruime dressing. Tot slot wordt het appartement verkocht met 1 overdekte autostaanplaatsen: 16.000 EUR (niet inbegrepen in de prijs). Penthouse wordt verkocht onder BTW stelsel. Maak snel uw afspraak op ### of ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 125 45 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84