Flat for sale - Ichtegem

19 results (1 - 19)

8480 Eernegem

286 750 € - 305 750 €

Langs de Stationsstraat in het centrum van Eernegem vinden we een nieuw te bouwen appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen, 4 garageboxen en 2 autostaanplaatsen. Deze residentie is gelegen langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 65 in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. De stationsstraat is één van de hoofdstraten in het centrum van Eernegem, waardoor de bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer gewaarborgd is. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte "Eernegem Kerk"). Deze appartementen bestaan allen uit een inkomhal die aansluiting geeft op de ruime leefruimte met open ingerichte keuken en gezellig buitenterras. Daarnaast beschikt ieder appartement over 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een was -en bergruimte. Er is tevens mogelijkheid tot aankoop van een garage en/of autostaanplaats! Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 - 124 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
296 750 €

8480 Eernegem

Langs de Stationsstraat in het centrum van Eernegem vinden we een nieuw te bouwen appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen, 4 garageboxen en 2 autostaandplaatsen. Deze residentie is gelegen langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 65 in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. De stationsstraat is één van de hoofdstraten in het centrum van Eernegem, waardoor de bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer gewaarborgd is. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte "Eernegem Kerk"). Dit hedendaagse appartement gekenmerkt als appartement 02.01 heeft een oppervlakte van 121,97 m². Dit appartement is voorzien van een ruime lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken en mooi zonneterras. Verder beschikt het appartement nog over een nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, en een was -en bergruimte. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) ~ E-peil: max E30 ~ Ref. OU25303 Vraag gerust naar ons lastenboek en plannen op kantoor! Alles wordt afgewerkt met hoogstaande materialen en volledig volgens de wensen van de klant! Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed Want to know more?

2 Bedroom(s) 122
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
229 000 €

8480 Eernegem

Zeer verzorgd appartement met 2 slaapkamers, berging en garage. STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel. Op de eerste verdieping gelegen vinden we dit instapklaar, zeer goed onderhouden twee- slaapkamer appartement. Er is in dit appartement heel veel lichtinval dankzij het grote schuifraam met directe toegang tot het ruime zonneterras. Open, volledig geïnstalleerde, smaakvolle keuken met ruime berging. Apart gastentoilet, badkamer met douche en lavabo. De grootste slaapkamer heeft ook een prachtig, ruim terras. Een aparte berging kan je terug vinden in de kelderverdieping, samen met de ruime garage zijn beide inbegrepen in de koopprijs. Conform gekeurde elektriciteit. EPC = A label. Dit lichtrijk appartement is werkelijk een pareltje, uiteraard ook zeer interessant als opbrengsteigendom! Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
286 750 €

8480 Eernegem

Langs de Stationsstraat in het centrum van Eernegem vinden we een nieuw te bouwen appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen, 4 garageboxen en 2 autostaandplaatsen. Deze residentie is gelegen langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 65 in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. De stationsstraat is één van de hoofdstraten in het centrum van Eernegem, waardoor de bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer gewaarborgd is. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte "Eernegem Kerk"). Dit hedendaagse appartement gekenmerkt als appartement 02.02 heeft een oppervlakte van 119,20 m². Dit appartement is voorzien van een ruime lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken en mooi zonneterras. Verder beschikt het appartement nog over een nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, en een was -en bergruimte. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) ~ E-peil: max E30 ~ Ref. OU25304 Vraag gerust naar ons lastenboek en plannen op kantoor! Alles wordt afgewerkt met hoogstaande materialen en volledig volgens de wensen van de klant! Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed Want to know more?

2 Bedroom(s) 119
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
300 750 €

8480 Eernegem

Langs de Stationsstraat in het centrum van Eernegem vinden we een nieuw te bouwen appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen, 4 garageboxen en 2 autostaandplaatsen. Deze residentie is gelegen langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 65 in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. De stationsstraat is één van de hoofdstraten in het centrum van Eernegem, waardoor de bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer gewaarborgd is. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte "Eernegem Kerk"). Dit hedendaagse appartement gekenmerkt als appartement 01.02 heeft een oppervlakte van 123,68 m². Dit appartement is voorzien van een ruime lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken en mooi zonneterras. Verder beschikt het appartement nog over een nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, en een was -en bergruimte. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) ~ E-peil: max E30 ~ Ref. OU25302 Vraag gerust naar ons lastenboek en plannen op kantoor! Alles wordt afgewerkt met hoogstaande materialen en volledig volgens de wensen van de klant! Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed Want to know more?

2 Bedroom(s) 124
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90

Langs de Stationsstraat in het centrum van Eernegem vinden we een nieuw te bouwen appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen, 4 garageboxen en 2 autostaandplaatsen. Deze residentie is gelegen langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 65 in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. De stationsstraat is één van de hoofdstraten in het centrum van Eernegem, waardoor de bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer gewaarborgd is. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte "Eernegem Kerk"). Dit hedendaagse appartement gekenmerkt als appartement 01.01 heeft een oppervlakte van 126,53 m². Dit appartement is voorzien van een ruime lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken en mooi zonneterras. Verder beschikt het appartement nog over een nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, en een was -en bergruimte. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) ~ E-peil: max E30 ~ Ref. OU25304 tevens mogelijkheid tot aankoop van een garage en/of autostaanplaats! Vraag gerust naar ons lastenboek en plannen op kantoor! Alles wordt afgewerkt met hoogstaande materialen en volledig volgens de wensen van de klant! Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90

Dit mooi nieuwbouwappartement is gelegen op de 2e verdieping van de Residentie La Poste FASE 2. Deze residentie La Poste is een nieuw project, gelegen op een unieke ligging in het centrum van Eernegem, in de onmiddellijke omgeving van alle winkels, bakkers, scholen, gemeentehuis, bibliotheek… Deze residentie bestaat uit 11 moderne en comfortabele appartementen . Elk appartement geniet van natuurlijk lichtinval dankzij een ideale oriëntatie, grote glaspartijen en ruime terrassen. Het appartement 2.2 op de tweede verdieping bestaat uit: lift - inkomhal - toilet - living - terras van 7 m² - keuken - berging - 2 slaapkamers - badkamer. Achteraan de residentie worden bovengrondse garages en staanplaatsen alsook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Kortom een lichtrijk nieuwbouwappartement waar u intens kunt genieten van een unieke woonbeleving. EPC: appartement in aanbouw UC: Appartement in aanbouw Voor meer informatie omtrent dit prachtig nieuwbouwproject maak een afspraak via ### of ### Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = BTW op de constructiewaarde 6% BTW mogelijk!, registratierechten op de grondwaarde). Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (op de constructiewaarde ) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Koekelare. Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 97 53 52

Dit mooi nieuwbouwappartement is gelegen op de 3de verdieping van de Residentie La Poste FASE 2. Deze residentie La Poste is een nieuw project, gelegen op een unieke ligging in het centrum van Eernegem, in de onmiddellijke omgeving van alle winkels, bakkers, scholen, gemeentehuis, bibliotheek… Deze residentie bestaat uit 11 moderne en comfortabele appartementen . Elk appartement geniet van natuurlijk lichtinval dankzij een ideale oriëntatie, grote glaspartijen en ruime terrassen. Het appartement 3.1 op de derde verdieping bestaat uit: lift - inkomhal - toilet - living - terras van 6,2 m² - keuken - berging - wasplaats - 2 slaapkamers - badkamer. Achteraan de residentie worden bovengrondse garages en staanplaatsen alsook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Kortom een lichtrijk nieuwbouwappartement waar u intens kunt genieten van een unieke woonbeleving. EPC: appartement in aanbouw UC: Appartement in aanbouw Voor meer informatie omtrent dit prachtig nieuwbouwproject maak een afspraak via ### of ### Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = BTW op de constructiewaarde 6% BTW mogelijk!, registratierechten op de grondwaarde). Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (op de constructiewaarde ) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Koekelare. Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 97 53 52

8480 Eernegem

370 000 €

Nieuw project bestaande uit 12 appartementen onderverdeeld in 2 residenties met elk 6 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, terrassen of tuin die worden afgewerkt met hoogstaande materialen en alles volledig volgens de wensen van de klant! Het project is gelegen in Stationsstraat 80 - 82 in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem, tevens met de nodige aandacht voor groenvoorziening en parkeermogelijkheden. De Stationsstraat is een gewestweg (N306: verbinding centrum Eernegem – Halve Bareel) en één van de hoofdstraten in de dorpskern van Eernegem. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte "Eernegem Kerk"). Tevens mogelijkheid tot aankoop garage! Kom ik in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% (i.p.v. 21%) op de constructie van deze nieuwbouw? De voorwaarden zijn de volgende: • Je koopt de woning zelf aan, niet via een vennootschap • Meer dan 50% van de woning is voor persoonlijk gebruik • Je bent gedomicilieerd op het adres eenmaal de woning bewoonbaar is • De nieuwbouw is ook uw enige woning (contacteer uw makelaar voor de uitzonderingen) • Deze voorwaarden moet je gedurende 5 jaar aanhouden • Het verlaagd tarief is geldig tot en met 31/12/2023 Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed Want to know more?

3 Bedroom(s) 167 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
Flat - Apartment for sale Eernegem (RBK28745)
189 000 €

8480 Eernegem

In het rustige Eernegem op een boogscheut van het centrum is dit recent nieuwbouwappartement gelegen. Het centrum biedt tal van lokale handelaars, scholen en openbaar vervoer. Met invalswegen naar Torhout, Oostende en Gistel kent dit prachtig appartement een centrale ligging. Het energiezuinig appartement die wordt bevestigd door een EPC-Label A (EPB 11) is voorzien van 3 zonnepanelen en vloerverwarming. Het appartement is ingedeeld als volgt: een lichtrijke leefruimte met een ingerichte open keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige toestellen, nl. een dubbele spoelbak met afdruipvlak, vaatwasmachine, frigo met vriesvak en een combi oven. Aansluitend aan de leefruimte is er een zonnig terras. Via de leefruimte gaat men naar de nachthal. Deze biedt toegang tot een gezellige slaapkamer, een berging met aansluiting voor wasmachine, een toilet en een badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met spiegel. Het appartement wordt verwarmd met vloerverwarming. Mogelijkheid om een garagebox bij te kopen van €30.000. Het appartement is op heden verhuurd aan een correcte huurder en kan dus zeker ook interessant zijn naar investeerders toe. Mis deze unieke kans niet om uw ideale thuis te vinden in dit prachtig appartement en neem vandaag nog contact met ons op! Troeven *Lichtrijk *Nieuwbouwappartement *Rustige ligging *Zonnepanelen *Energiezuinig 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Heritage List: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

1 Bedroom(s) 50 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 94 64 46
Flat - Apartment for sale Ichtegem (RBK23442)
225 000 €

8480 Ichtegem

Ontdek het Thuisgevoel van dit appartement via volgende vastgoedvideo: ### het centrum van Eernegem (Deelgemeente van Ichtegem) vinden we dit instapklaar gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers. Dit gezellige appartement met een bewoonbare oppervlakte van 84 m2 is voorzien van centrale verwarming op aardgas via een energiezuinige condensatieketel. Daarnaast zijn alle ramen voorzien PVC-schrijnwerk met dubbele beglazing. Ook interessant als vastgoedinvestering met een mogelijke maandelijkse huur van +- 650 euro die u een rendement biedt van 3,4%! Indeling: -inkomhal met een apart gastentoilet voorzien van een handwasbakje - ruime lichtrijke woonkamer met gezellige zithoek alsook een eetruimte met zicht op de open ingerichte keuken - badkamer voorzien van een enkele lavabo met bijhorende kastmeubel en spiegel, een ligbad, douche en een handdoekradiator - 2 ruime slaapkamers - aparte berging waar tevens ook plaats is voor het plaatsen van uw wasmachine Troeven: -Centrale ligging-2 ruime slaapkamers-Instapklaar appartement -Cv op aardgas via een energiezuinige condensatieketel-badkamer voorzien van een ligbad en douche-Ruime leefruimte met open keukenBent op zoek naar een instapklaar en betaalbaar gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers? Dan is dit appartement zeker het bezoeken waard!Contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 497 64 13 80
Ground floor for sale Ichtegem (RBJ91309)

This new construction residence with its unique architecture is located within walking distance of the center of Eernegem (Ichtegem). This project stands for refined quality, energy efficiency, and spaciousness. This ground floor apartment with two full-sized rooms features a spacious, light-filled living room with an open, fully equipped kitchen. Adjacent to the kitchen, there is a storage/technical room provided. The sun-drenched terrace extends over the entire length of the living room, creating a fantastic sense of space. From the entrance hall, you also have access to a guest toilet and a bathroom equipped with a walk-in shower and double sink. Due to its low E-level, you can enjoy exemption from property tax for the first five years. Under certain conditions, purchase at 6% VAT is possible. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
Ground floor for sale Ichtegem (RBJ86895)

This new-build residence with its unique architecture is within walking distance of the center of Eernegem (Ichtegem). This project stands for refined quality, energy efficiency, and a sense of space. Under certain conditions, the purchase at 6% VAT is still possible! This ground floor apartment with two full bedrooms has a spacious, light-filled living room with an open, fully equipped kitchen. Adjacent to the kitchen, there is a storage/technical room provided. The south-facing terrace extends the full length of the living room, providing a fantastic sense of space. From the entrance hall, you also have access to a guest toilet and a bathroom equipped with a walk-in shower and trendy bathroom furniture. With this low E-level, you will benefit from a very low energy bill and an exemption from property tax for the first five years. For more information, call or email Kris ### or ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
Flat - Apartment for sale Eernegem (RBJ86889)

This newly built residence with its unique architecture is within walking distance of the center of Eernegem (Ichtegem). From the moment you enter, you experience the open space and refined finish. This project stands for quality, energy efficiency and a sense of space. This penthouse apartment is located on the top floor and gives you a true loft feeling and an open view! It includes a bright living room with trendy glass partitions that allow you to enjoy the outdoor space from your sitting area. A fully equipped open kitchen is provided with an adjoining technical room. The separate bedroom can be closed off from the living room according to your own preferences. The hallway leading to the guest toilet and bathroom also provides access to the bedroom. In short, a cozy apartment that is perfect for starters and/or investors. Due to its low energy performance level (E-level), you can enjoy exemption from property tax for the first five years. Under certain conditions, the purchase is possible at 6% VAT. Want to know more?

1 Bedroom(s) 56
contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
Flat - Apartment for sale Eernegem (RBJ65808)
139 000 €

8480 Eernegem

START VANAF PRIJS: €139.000 Dit opgefrist appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Eernegem, waar er winkels, bushaltes en scholen te vinden zijn. Dit lichtrijk dakappartement heeft een praktische indeling die als volgt in elkaar zit: bij het binnenkomen in het appartement, komt u binnen in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken werd recent vernieuwd en is voorzien van een kookplaat, dampkap, koelkast, oven en spoelbak. Verder zijn er 3 mooie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, wastafel en mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine. Als pluspunt is er nog de zolder als stockageruimte. De gemeenschappelijke delen worden onderling geregeld, waardoor er geen maandelijkse syndicuskosten worden aangerekend. Dit appartement heeft een gunstig epc (b-label) en wordt verwarmd op aardgas (HR-ketel). Ideaal als eerste woonst of als opbrengsteigendom! Troeven *Energiezuinig *3 slaapkamers *Instapklaar *Geen asbest *Centraal gelegen *Netto-rendement van 3,5 % 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Pending legal proceedings: No Want to know more?

3 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 94 64 46
Flat - Apartment for sale Eernegem (RBJ61859)
287 500 €

8480 Eernegem

Goed gelegen perfect instapklaar gelijkvloers appartement te Eernegem omvattende o.a. inkomhal met inbouwkast, apart toilet, aangenaam lichtrijke living met toegang naar het zonneterras, volledig ingerichte open keuken (kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast,...), aparte berging (met aansluiting wasmachine), 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met badkamer (ligbad/douche, lavabo en toilet), 2de badkamer met douche en lavabo. Garagebox (met rechtstreekse toegang tot het terras) inbegrepen. Aangenaam rustgevende tuin met terras en fietsenpoortje. Divers: CV aardgas, schrijnwerk PVC, dubbel glas, video- en parlofonie, conforme elektrische installatie met keuringsattest, gemeenschappelijke fietsenberging,... Centrale ligging vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer,... Bruikbare vloeropp ca.106m2. KI EUR 787,00. Bouwjaar 2007. EPC 165 kWh/m2jaar - Label B. G-score en P-score: A = geen overstroming gemodelleerd. Vrij bij akte en betaling. Bel ons op ### voor een bezoekje ter plaatse bij dit pareltje !!! (Ref.15606) Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 72 48 93
Flat - Apartment for sale Ichtegem (RBJ53128)
170 000 €

8480 Ichtegem

Dit appartement is gelegen langs de Torhoutbaan, tevens de belangrijke verbindingsweg tussen Torhout en Oostende. Met zijn ideale locatie geniet u van een vlotte bereikbaarheid van tal van voorzieningen. Dit twee slaapkamer appartement werd altijd verhuurd, wat betekent dat het de ideale opbrengsteigendom is. In het gebouw is er een lift aanwezig. Via de inkomhal heb je onmiddellijke toegang tot de open lichtrijke leefruimte en keuken, voorzien van vaatwasmachine, ingebouwde oven, dampkap, kookplaat en frigo. Naast de keuken is er een berging voorzien, ideaal voor opslag van voedingswaren. In de inkomhal is er tevens een gastentoilet. Verder in het appartement bevindt zich een badkamer voorzien van ligbad en lavabomeubel en twee identieke slaapkamers met een geweldig, landelijk uitzicht. Het appartement beschikt over een terras aan de voorzijde. Troeven? - EPC-label B, energiezuinig appartement - Ideaal als opbrengsteigendom of als starterseigendom. - Ideale locatie - Elektriciteit is conform - Parkeergelegenheid voor het gebouw. Wenst u dit appartement te bezichtigen? Contacteer ons en wij plannen uw bezoek in. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75
contact
details
Email
Call
+32 492 97 53 52

Dit mooi nieuwbouwappartement is gelegen op de 2de verdieping van de Residentie La Poste FASE 2. Deze residentie La Poste is een nieuw project, gelegen op een unieke ligging in het centrum van Eernegem, in de onmiddellijke omgeving van alle winkels, bakkers, scholen, gemeentehuis, bibliotheek… Deze residentie bestaat uit 11 moderne en comfortabele appartementen . Elk appartement geniet van natuurlijk lichtinval dankzij een ideale oriëntatie, grote glaspartijen en ruime terrassen. Het appartement 2.3 op de tweede verdieping bestaat uit: lift - inkomhal - toilet - living - terras van 8,5 m² - keuken - berging - 2 slaapkamers - badkamer. Achteraan de residentie worden bovengrondse garages en staanplaatsen alsook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Kortom een lichtrijk nieuwbouwappartement waar u intens kunt genieten van een unieke woonbeleving. EPC: appartement in aanbouw UC: Appartement in aanbouw Voor meer informatie omtrent dit prachtig nieuwbouwproject maak een afspraak via ### of ### Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = BTW op de constructiewaarde 6% BTW mogelijk!, registratierechten op de grondwaarde). Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (op de constructiewaarde ) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Koekelare. Want to know more?

2 Bedroom(s) 114 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 97 53 52
Flat - Apartment for sale Eernegem (RBG49478)

Dit mooi nieuwbouwappartement is gelegen op de 3de verdieping van de Residentie La Poste FASE 2. Deze residentie La Poste is een nieuw project, gelegen op een unieke ligging in het centrum van Eernegem, in de onmiddellijke omgeving van alle winkels, bakkers, scholen, gemeentehuis, bibliotheek… Deze residentie bestaat uit 11 moderne en comfortabele appartementen . Elk appartement geniet van natuurlijk lichtinval dankzij een ideale oriëntatie, grote glaspartijen en ruime terrassen. Het appartement 3.2 op de derde verdieping bestaat uit: lift - inkomhal - toilet - living - terras van 7,6 m² - keuken - berging - nachthal - 2 slaapkamers - badkamer. Achteraan de residentie worden bovengrondse garages en staanplaatsen alsook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Kortom een lichtrijk nieuwbouwappartement waar u intens kunt genieten van een unieke woonbeleving. EPC: appartement in aanbouw UC: Appartement in aanbouw Voor meer informatie omtrent dit prachtig nieuwbouwproject maak een afspraak via ### of ### Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = BTW op de constructiewaarde 6% BTW mogelijk!, registratierechten op de grondwaarde). Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (op de constructiewaarde ) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Koekelare. Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 97 53 52

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Ichtegem (8480) + Suburbs.

149 000 €

8680 Koekelare

Dit gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Koekelare en bestaat uit: inkomhal - toilet - living - keuken - berging - badkamer - 2 slaapkamers - extra ondergrondse berging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 97 53 52