Flat for sale - Kozen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Kozen (3850).

Residentie "Tram 75-77" biedt 10 ruime en comfortabele appartementen in het centrum van Sint-Truiden. Dit nieuw te bouwen project, naar de hand van architecten Grosemans & Heylen, zal een mooie moderne residentie worden waarin iedere koper zich meteen thuis voelt. De 10 doorzon-appartementen liggen op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Een kwalitatieve afwerking en veel lichtinval zullen je overtuigen. Diverse appartementen hebben een eigen tuintje en alle appartementen hebben minimum één terras. Op de 2de en bovenste verdieping is een zeer ruim en exclusief penthouse, voor ieder wat wils. Met een E-peil van 30 (mogelijk te verlagen naar E20, 5 jaar lang respectievelijk 50% of 100% vrijstelling op het KI), vloerverwarming en eigen zonnepanelen is dit project zeer ecologisch en toekomstgericht. Bovendien kan je hier van 6% BTW genieten, informeer naar de voorwaarden. Er zijn 2 gemeenschappelijke inkomhallen met elk zijn lift en trap. De ondergrondse parkeergarage bestaat uit 15 parkeerplaatsen, 10 ruime kelderbergingen en voldoende fietsbergingen. Ook bovengronds wordt een fietsenberging voorzien. De gemeenschappelijke buitenzones worden aangelegd met groen en kwalitatieve materialen. APPARTEMENT 75/101- verdieping 1 -Bewoonbare oppervlakte 65m²; -Terras van 7m² ; -1 slaapkamer met aansluitende badkamer met inloopdouche ; -Afzonderlijk toilet; -Ruime living met open keuken; -Bij aan te kopen: parkeerplaats en berging in de ondergrondse garage; Kleinschalig wonen vlakbij het centrum van Sint-Truiden, wij informeren je graag over dit project. Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats en berging, registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning. Contacteer ons op ### of ### voor bijkomende informatie. Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50

Residentie "Tram 75-77" biedt 10 ruime en comfortabele appartementen in het centrum van Sint-Truiden. Dit nieuw te bouwen project, naar de hand van architecten Grosemans & Heylen, zal een mooie moderne residentie worden waarin iedere koper zich meteen thuis voelt. De 10 doorzon-appartementen liggen op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Een kwalitatieve afwerking en veel lichtinval zullen je overtuigen. Diverse appartementen hebben een eigen tuintje en alle appartementen hebben minimum één terras. Op de 2de en bovenste verdieping is een zeer ruim en exclusief penthouse, voor ieder wat wils. Met een E-peil van 30 (mogelijk te verlagen naar E20, 5 jaar lang respectievelijk 50% of 100% vrijstelling op het KI), vloerverwarming en eigen zonnepanelen is dit project zeer ecologisch en toekomstgericht. Bovendien kan je hier van 6% BTW genieten, informeer naar de voorwaarden. Er zijn 2 gemeenschappelijke inkomhallen met elk zijn lift en trap. De ondergrondse parkeergarage bestaat uit 15 parkeerplaatsen, 10 ruime kelderbergingen en voldoende fietsbergingen. Ook bovengronds wordt een fietsenberging voorzien. De gemeenschappelijke buitenzones worden aangelegd met groen en kwalitatieve materialen. APPARTEMENT 77/002- gelijkvloers appartement -Bewoonbare oppervlakte 113m²; -Terras tuinzijde van 13m²; -Privé-tuintje met poortje van 53m²; -Ruime doorzonleefkamer en open keuken; -2 ruime slaapkamers; -Badkamer; -Berging; -Afzonderlijk toilet; -Bij aan te kopen: parkeerplaats en berging in de ondergrondse garage; Kleinschalig wonen vlakbij het centrum van Sint-Truiden, wij informeren je graag over dit project. Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats en berging, registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning. Contacteer ons op ### of ### voor bijkomende informatie. Want to know more?

2 Bedroom(s) 113 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
409 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit kleinschalig project gelegen in Sint-Truiden bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Het is rustig gelegen in een groene residentiële woonomgeving. Het nieuwbouwproject van 9 appartementen en 2 woningen/duplexen is gerealiseerd in een hedendaags strakke architectuur. De woningen beschikken over voldoende bergruimte, grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval en mooie afgewerkte terrassen. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen en voldoende kelderbergingen voorzien. Deze staanplaats kan apart aangekocht worden. De 2 woningen beschikken ieder over een privé tuin. Mooi meegenomen is dat, indien je aan de voorwaarden voldoet, het mogelijk is om aan te kopen aan 6% BTW in plaats van 21 %. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtig project tot in de puntjes toe te lichten. Want to know more?

3 Bedroom(s) 15 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 67 22 01
351 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit kleinschalig project gelegen in Sint-Truiden bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Het is rustig gelegen in een groene residentiële woonomgeving. Het nieuwbouwproject van 9 appartementen en 2 woningen/duplexen is gerealiseerd in een hedendaags strakke architectuur. De woningen beschikken over voldoende bergruimte, grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval en mooie afgewerkte terrassen. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen en voldoende kelderbergingen voorzien. Deze staanplaats kan apart aangekocht worden. Deze woning beschikt tevens over een privé tuin en wordt CASCO aangeboden. Indien gewenst kan ook deze woning volledig afgewerkt volgens lastenboek aangekocht worden. Meerprijs volledige afwerking : 64.000€. Mooi meegenomen is dat, indien je aan de voorwaarden voldoet, het mogelijk is om aan te kopen aan 6% BTW in plaats van 21 %. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtig project tot in de puntjes toe te lichten. Want to know more?

3 Bedroom(s) 16 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 67 22 01

De tuinzichtappartementen doen de grens tussen wonen en natuur vervagen. Het zicht op de royale botanische binnentuin, de ruime leefterrassen en de hoogwaardige afwerking zijn slechts enkele van de vele troeven van deze 1- en 2 slaapkamerappartementen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 98 82 23
335 000 €

3800 Sint-Truiden

In the Schepen Dejonghstraat near house number 6, we find a spacious duplex apartment of 165m2 in this small-scale residence. The apartment is located in the center of the city of Sint-Truiden. As a result, the shopping streets and the main market, where you can eat and drink, are literally around the corner. Shops and other activities are also within walking distance of the apartment. You can also be sure of good accessibility thanks to the surrounding roads and public transport that is nearby. This apartment is located on the 3rd floor, which can be reached by elevator or stairs. When you enter the apartment, you immediately feel very open, thanks to the large windows and the presence of a patio. The apartment has a very spacious living room, a modern kitchen with storage, 3 spacious bedrooms, 2 guest toilets and 2 bathrooms with showers. This apartment also has a spacious terrace with a beautiful view of the Church of Our Lady. Finally, you also have a private basement where you can store a lot of things. A few advantages: - Very central location - Small-scale residency - 3 bedrooms -165m2 and a nice terrace Is this duplex apartment in the heart of Sint-Truiden exactly what you're looking for? Don't hesitate to contact us on ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 165 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
Flat - Apartment for sale Wellen (RBJ15942)
210 000 €

3830 Wellen

PLUSPUNTEN:+ woonoppervlakte van ca. 70 m2 (bouwjaar 2017)+ gelijkvloers assistentie-app. met overdekt terras + modern en energiezuinig+ residentie met tuin, petanque, activiteiten, zorgaanbod+ centrum Wellen, landelijk ALGEMEEN:In de dorpskern van Wellen, op wandelafstand van de Lidl, de bushalte, een warme bakker en diverse horeca, vinden we residentie 'Villina' terug. Met in totaal 24 appartementen die rondom de binnentuin zijn gelegen, is het hier gezellig vertoeven; een gemeenschappelijke ruimte, een petanquebaan, en regelmatig worden er activiteiten georganiseerd.De ondergrondse parkeerplaatsen zijn gemeenschappelijk en bestemd voor de bewoners. Bezoekers kunnen bovengronds parkeren op de voorziene bezoekersparking.De residentie is een erkende assistentiewoning (Woonzorgdecreet dd. 13/03/2013) die wordt uitgebaat door wzc Ocura, en biedt bijvoorbeeld ook een boodschappendienst aan, hulp in het huishouden, klusjesdienst,...). Wekelijks is er een woonassistent aanwezig en een basis zorg en noodoproepsysteem is aanwezig in elk appartement. De vergoeding hiervoor is op basis van een dagprijs. Zie ook ### voor meer info over de zorgservice. Ook voor de investeerder is dit een interessante vastgoedbelegging.INDELING:Het appartement 0.06 is ca. 70 m2 groot en is gelegen op de gelijkvloers verdieping, met een overdekt terras aan de tuinzijde. We betreden het appartement in de leefruimte met keuken, van waaruit het terras betreden kan worden. Daarnaast is er een grote slaapkamer en badkamer met inloopdouche en toilet, en een berging /technische ruimte (aansluiting wasmachine, telefoon, internet,...). Bij de inrichting werd uiteraard rekening gehouden dat rolstoelgebruikers zich makkelijk kunnen bewegen in het appartement, aangepaste deuropeningen met schuifdeuren, lavabo op comfortabele hoogte, extra steun / stoel in de douche en aan het toilet. FINANCIERING:Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.SUCCESVOL VERKOPEN?Dankzij succesvolle transacties zijn wij steeds op zoek naar nieuw aanbod. Overweegt u te verkopen of te verhuren? Informeer vrijblijvend naar onze werkwijze.HOUD ME OP DE HOOGTE:Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u gratis in op onze website zodat u vrijblijvend op de hoogte wordt gebracht van nieuw aanbod: ### u graag een afspraak voordit (investerings-)appartement? Contacteer ons dan op ### of via ### . Want to know more?

1 Bedroom(s) 70 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67
409 000 €

3500 Hasselt

Ruim appartement (125m²) met luxe afwerking! Gelegen in het rustige Rapertingen (Hasselt) vinden we deze residentie terug op de hoek van de Luikersteenweg en Rapertingenstraat. Een perfecte ligging voor wie net buiten de stad wilt wonen met een goede bereikbaarheid naar de autosnelweg en meer. Dit luxe-appartement werd in 2019 gebouwd in de residentie L'Estrade op de eerste verdieping. Deze knappe residentie wordt enorm goed onderhouden en heeft een mooie tuin waar iedereen kan genieten van rust. Wie hier passeert in de avond zal ongetwijfeld de prachtige verlichting opmerken die het gebouw 's avonds omtovert tot een echt pareltje in Hasselt. We betreden dit prachtig appartement via de inkomhal, deze is voorzien van inbouwkasten en een toilet. De leefruimte is open, u loopt via de eetkamer naar de woonkamer, keuken of het zuidgerichte terras. Het appartement straalt een tijdloze elegantie uit met veel lichtinval door de grote raampartijen. De keuken is volledig geïnstalleerd en hoogwaardig afgewerkt met een praktische indeling. Verder hebben we twee slaapkamers waarin er een ruime ingebouwde kast aanwezig is in de masterbedroom. De badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo is mooi afgewerkt. Ondergronds bevindt zich nog een kelderberging en de autostaanplaats die bij aan te kopen zijn voor een bedrag van 30.000 euro. Want to know more?

2 Bedroom(s) 125 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60
215 000 €

3500 Hasselt

KNAP INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP CENTRALE LIGGING IN HASSELT Ben jij een stadsmens en ben je opzoek naar een prachtig appartement op wandelafstand van het bruisende centrum van Hasselt? Dan is dit pareltje jouw kans! Grote troef van dit appartement is ongetwijfeld de ligging! Hier treffen we alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting omliggende steden zijn vlakbij gelegen. Dit gezellig appartement is gelegen op de derde verdieping. Eerste pluspunt hier is dat de elektrische installatie volledig conform het AREI is! Bij het betreden van het appartement ondervinden we een warme en cosy uitstraling. De eigenaar heeft het geheel steeds met veel zorg en liefde onderhouden. De inkomhal leidt ons hier in eerste instantie naar de leefruimte. In de leefruimte heerst er een gezellige sfeer door een combinatie van zowel koude als warme elementen. Deze ruimte beschikt daarboven over voldoende raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. Hierdoor is het in de woonkamer een plezier om te vertoeven. Aansluitend treffen we de keuken welke bovendien ook bereikbaar is via de inkomhal. Verder brengt de nachthal ons naar het slaapgedeelte. Hier kan men nog twee ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet terugvinden. De badkamer is voorzien van een ligbad die ook als douche gebruikt kan worden en een lavabo met spiegel. Aan één van de slaapkamers grenst bovendien het terras. Ideaal voor wie een frisse neus wil ophalen. Via een gemeenschappelijke gang bereiken we nog de privatieve zolder en de derde slaapkamer. Last but not least beschikt dit appartement nog over een praktische ondergrondse provisiekelder waar meer als voldoende ruimte voorzien is voor het stallen van fietsen. Bent u opzoek naar een gezellig en instapklaar appartement op een goede locatie? Grijp dan deze kans en maak een afspraak via ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 91 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
326 855 €

3500 Hasselt

B-hive bestaat uit 8 verschillende blokken met onderaan commerciële ruimtes voorzien bij sommige blokken. De residentie beschikt over zowel studio's, studentenkamers, 1 - 2 als 3-slaapkamer appartementen en prachtige penthouses. Ondergronds kan u parkeerplaatsen private bergingen terugvinden deze zijn verplicht bij aan te kopen. Bepaalde appartementen vallen onder het principe van betaalbaar wonen (niet beschikbaar voor investering), hiervoor moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Benieuwd naar wat dit prachtig, groen woonerf in hartje Hasselt u te bieden heeft? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte en Registratie op het grondaandeel volgens Wet Breyne.Parking en berging verplicht bij aan te kopen. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse: B / G-score klasse: B Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60
326 855 €

3500 Hasselt

B-hive bestaat uit 8 verschillende blokken met onderaan commerciële ruimtes voorzien bij sommige blokken. De residentie beschikt over zowel studio's, studentenkamers, 1 - 2 als 3-slaapkamer appartementen en prachtige penthouses. Ondergronds kan u parkeerplaatsen private bergingen terugvinden deze zijn verplicht bij aan te kopen. Bepaalde appartementen vallen onder het principe van betaalbaar wonen (niet beschikbaar voor investering), hiervoor moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Benieuwd naar wat dit prachtig, groen woonerf in hartje Hasselt u te bieden heeft? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte en Registratie op het grondaandeel volgens Wet Breyne.Parking en berging verplicht bij aan te kopen. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse: B / G-score klasse: B Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60
225 000 €

3500 Hasselt

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers én een garagebox vlakbij het centrum van Hasselt? Dit appartement in de Elzenstraat, Runkst, is ideaal voor eigen gebruik of als investeringseigendom. Gebouwd in 1968, maar grondig gerenoveerd in 2015 en 2021, biedt het moderne faciliteiten zoals nieuwe PVC-ramen met hoogrendementsglas, vernieuwde elektriciteit en sanitair. Het appartement van 77 m² is volledig instapklaar. De huidige huurprijs van € 845/maand zorgt direct voor een aantrekkelijk rendement. Bij binnenkomst via de aparte inkomhal, valt meteen de lichte en ruime leefruimte van 24 m² op, inclusief een open keuken van 5 m² en een buitenterras van 6 m². Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 14,4 m² en 9,47 m², die ook als bureau of dressing kunnen dienen. De moderne badkamer en een handige berging van 1,81 m² met wasmachineaansluiting maken het geheel compleet. Extra opslagruimte vind je in de kelderberging van 2 m² en je beschikt over een privé autostaanplaats in de garagebox. Gelegen in het rustige Runkst, geniet je van alle faciliteiten op wandel- en fietsafstand en het bruisende centrum van Hasselt op enkele minuten wandelen. De nabijheid van de E313 en het trein- en busstation van Hasselt zorgen voor een vlotte bereikbaarheid. Interesse in dit instapklare appartement? Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke rondleiding. Wij van Swevers Real Estate beantwoorden graag al jouw vragen. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
548 000 €

3500 Hasselt

This bright 122m2 apartment is located a stone's throw from Hasselt's small ring road. This is located on the third floor of the small-scale Goust residence. Which gives you all the peace, comfort and the necessary privacy. The spacious front and rear terraces provide extra spaciousness in the apartment. Combined with the large windows, this creates an extremely bright apartment that also feels spacious and very comfortable. The ideal home for those who want to experience city life in luxury. Layout: Upon entering the apartment, we immediately experience that the living area and kitchen are fully customized. The spacious living space, as well as the kitchen, have easy access to the rear and front terraces. The fully equipped kitchen has a floor-to-ceiling custom cabinet with lots of storage space and a central island with plenty of work space. The space of the apartment is u-shaped, so there is a pleasant separation between the living and sleeping areas. In the night hall, we find the 2 spacious bedrooms, the fully equipped bathroom with double sinks and walk-in shower, a large storage room and the separate toilet. Basement: In the basement, accessible via elevator and stairs, we find the spacious basement storage room. A parking space near the basement and elevator really provides an extra practical touch. These are included in the price. At the rear, after the communal garden, there is another spacious garage and storage room with automatic gate. This allows you to drive in and out by car or bicycle at the rear of the building. However, the rear garage/storage room can be purchased separately. EPC: 78.63 kWh/m2 Extraordinary features: - Spacious living area 122m2 - 2 nice and spacious terraces - Good and central location - Equipped with customization - Ready to move in - Highly energy efficient EPC: 78.63kWh/m2 - Solar panels available - Small-scale residence - Closed spacious garage/storage room with a back door can be purchased - Underground parking - Spacious basement storage Want to know more?

2 Bedroom(s) 122 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
295 000 €

3500 Hasselt

Knap instapklaar appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Hasselt Het appartement is gelegen in een verzorgde residentie vlakbij het gezellige Sint-Jansplein achter het Dusartplein van Hasselt. Op wandelafstand van het bruisende centrum en vlakbij alle dagelijkse faciliteiten. De ideale ligging voor wie rustig wil wonen in de stad en je alles te voet of met de fiets kan bereiken. Dit tof appartement werd volledig gerenoveerd in 2021 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 95m². INDELING inkomhal, leefruimte, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging, technische ruimte, kelderberging, autostaanplaats KENMERKEN - gerenoveerd in 2021 / recent opnieuw geverfd - instapklaar - zeer veel lichtinval - 2 slaapkamers - mooie open keuken met alle nodige toestellen - gezellig overdekt terras - lift aanwezig - gunstig EPC 207 kWh/m² - elektrische installatie is conform - optie om autostaanplaats in de kelder bij aan te kopen (20.000€) - zeer leuke ligging in het centrum van Hasselt Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60

6% btw nog tot eind 2024. Mis je kans niet! Bezoek de modelappartementen! De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Tussen de gebouwen van De Bonnefant is een groene doorsteek gecreëerd die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd. Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling. - APPARTEMENTEN: De appartementen bevatten 1, 2 of 3 slaapkamers met mooie terrassen omgeven door groen dankzij de geïntegreerde plantenbakken. Verder beschikken ze over 1 of 2 badkamers. Appartement B2 APP 03 - Verdiep 2 - bewoonbare oppervlakte: 82,98 m² - oppervlakte terras: 15 m² - lichtrijke leefruimte met open keuken - terras met zicht op de mooie groene binnentuin - 2 slaapkamers - badkamer - berging - apart gastentoilet - autostaanplaats in de afgesloten parkeerkelder GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden) Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Alle appartementen werden intussen volledig afgewerkt en zijn instapklaar. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen je graag verder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
695 000 €

3500 Hasselt

Uniek en karaktervol penthouse met 3 slaapkamers en 2 badkamers op toplocatie Omgeving: + Unieke ligging aan de Blauwe Boulevard + Gelegen aan het Albertkanaal met talrijke wandel -en fietsroutes + Op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Hasselt + Scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving + In de nabijheid van talrijke winkels, gezellige restaurants en cafés + Alle nodige faciliteiten vlot bereikbaar Troeven: + Interieur werd in 2024 stijlvol gemoderniseerd + Duplex penthouse met een bewoonbare oppervlakte van +/- 250m² + Afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen waaronder knappe parketvloeren en marmer + Open leefruimte van maar liefst 68m² met een gezellige ingebouwde gashaard + Lichtrijke open keuken met marmeren elementen en voorzien van alle comfort + Grote raampartijen met elektrische screens over het hele penthouse + Zonnig terras van +/- 30m² met infraroodverwarmers + Master bedroom met balkon, ensuite badkamer én volledig ingerichte dressing + 2de Slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen + Een verdieping hoger nog 32m² aan ruimte, ideaal als extra slaapkamer of bureau met eigen terras (21m²) + Garagebox in de ondergrondse kelderverdieping + 3 private kelderbergings + Gunstig energielabel B Garagebox ondergrondse kelder optioneel bij aan te kopen aan 35000 euro (excl.kosten) Contact: Heeft dit uniek en karaktervol duplex penthouse uw interesse gewekt? Contacteer ons snel op 011.22.22.95...Stedenbouwkundige info in aanvraag...Voor meer info surf naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 250 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
385 000 €

3540 Herk-de-Stad

Fully renovated apartment (ground floor) with spacious garden, pool house with outdoor kitchen and swimming pond. This property is not a standard apartment. Through the entrance hall with toilet, you enter the spacious kitchen with dining area and sitting area. The master bedroom and bathroom are equipped with every luxury and meet today's standards. A second spacious bedroom of 28m2 is also finished with the best materials. Due to the presence of (45!!!) The first owners opted for a heater with ecostone soapstone accumulation. D By the way, when you buy, you will enjoy green certificates for another 98 years (revenue from 11 certificates annually at 330 Euro). The house also has a reversing counter, which ensures that your energy consumption and heating are 0 on an annual basis. A pellet fireplace was also provided for the cozy winter evenings or for the days when there is less sun. In the basement, there is a garage with parking for 2 cars. There is also a shower and toilet. In addition, there are 2 very spacious rooms that can be filled in for all purposes. The property is ready to move in and available immediately upon sale. Possibility to purchase the apartment above (kangaroo house) is negotiable. Want to know more?

2 Bedroom(s) 225 72 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
215 000 €

3500 Hasselt

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Vlakbij het drukke stadsleven doch voldoende afgelegen om de rust en stilte naar wens terug te vinden bevindt zich dit appartement in een kleinschalige blok met 2 appartementen. Instap klaar (op te frissen) appartement binnen de grote ring van Hasselt. Bij het betreden van de woonst wordt u meteen verrast door de goede lichtinval in de woonkamer. Hier is voldoende ruimte om ze naar eigen wens in te richten. Achteraan in het appartement bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de 2 grootste een 2 persoonsbed in past. De badkamer is voorzien van een enkele lavabo, toilet en een ligbad. De keuken welke eveneens achteraan ligt is niet geïnstalleerd. Dit op te frissen appartement is gunstig gelegen en is een ideaal startersappartement. Pluspunten: - Praktisch ingedeeld - Ideaal als startersappartement/investering - Op wandelafstand van Hasselt Centrum - Uitstekende bereikbaarheid naar de autostrade - Winkels, scholen, en openbaar vervoer zijn op een boogscheut van het appartement Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

3 Bedroom(s) 116 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
279 000 €

3500 Hasselt

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Ontdek dit instapklare appartement op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Hasselt. Binnenin wordt u verwelkomd in een inkomhal wat de woonruimte scheidt van de straatkant en stappen we meteen de woonkamer met mooi ingerichte open keuken, waar kookliefhebbers hun culinaire creativiteit kunnen ontplooien. Via de leefruimte wandelen we naar de badkamer met inloopdouche, toilet en enkele lavabo. Hier is eveneens de aansluiting voor de wasmachine en condentatie droogkast. achteraan het appartement zijn er 2 slaapkamers of 1 slaapkamer en bureau/dressing. Eén van de slaapkamers geeft meteen toegang tot het privé terras, welke via een schuifraam bereikbaar is. Dit appartement heeft nog een heel ruime staan kelder. Pluspunten: - Instapklaar - 2 slaapkamers of 1 + dressing/bureau - Prive terras - Volledig ingerichte keuken - Gunstige EPC - Op een steenworp van het centrum van Hasselt - Goede verbinding naar Antwerpen/Brussel/Leuven/Luik/Maastricht Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70