Flat for sale - Petegem

14 results (1 - 14)
  Petegem (RBI85367)

9790 Petegem

213 739 € - 340 213 €

Deze nieuwbouw residentie is opgebouwd uit 19 appartementen, gesitueerd in een groene omgeving. Deze appartementen zijn energiezuinige (BEN) entiteiten. De Vlaamse overheid voerde het BEN-begrip in. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. De introductie van eigen zonnepanelen, vloerverwarming, passend ventilatiesysteem, hoogwaardige isolatie …, resulteert in een E-peil lager dan 30. Om de bouw van dergelijke wooneenheden te stimuleren, krijgt u gedurende de eerste vijf jaar tot 50 % korting op de onroerende voorheffing! Maar nog belangrijker is dat u alzo voldoet aan de toekomstige isolatie-vereisten. De residentie 'Kastanjehof' is gelegen in een vlot bereikbare en groene omgeving: u kijkt van op het terras naar het omliggende park. Dit wordt gecombineerd met moderne appartementen en de mogelijkheid om een persoonlijke touch te geven aan het interieur (keuken, tegels ... dienen nog gekozen te worden). Kortom, een energiezuinig én uniek leefappartement op een strategische locatie in Wortegem-Petegem. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 63 - 113 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBI99852)
219 000 €

9800 Petegem

Dit prachtig 1-slaapkamer appartement met zonnig terras bevindt zich op de eerste verdieping, dichtbij het centrum van Deinze, het station en de belangrijkste invalswegen. Via de inkomhal betreden we de lichtrijke en gezellige woonkamer met aansluitend de volledig ingerichte keuken met kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser,.... Verder beschikt dit appartement over 1 ruime slaapkamer, een badkamer met douche en lavabomeubel, een apart toilet en een praktische berging. Bovendien hoort bij dit appartement een bovengrondse autostaanplaats en is er de mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan € 35.000. Extra troeven aan dit ruim appartement zijn: centrale verwarming op aardgas, laag EPC, heel recent gebouw en lage gemeenschappelijke kosten. Ideaal als investering of eerste woning! Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor via ### of via mail: ### . Want to know more?

1 Bedroom(s) 68 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBI91050)
499 000 €

9800 Petegem

Op wandelafstand van het centrum van Deinze, op zowel een commerciële als residentiële topligging vindt u dit appartementsgebouw terug. Binnen dit kleinschalig appartementsgebouw van 4 entiteiten bieden wij de volledige gelijkvloerse verdieping aan. Deze is momenteel opgedeeld in twee entiteiten, zijnde een appartement met 3 slaapkamers en een recent gerenoveerde handelsruimte. Indeling is als volgt: Appartement: inkomhal, ruime en lichtrijke leefruimte met aanpalende keuken, technische ruimte met buitendeur, 3 aangename slaapkamers en een badkamer (badkamermeubel, ligbad, douchecabine, apart toilet). Handelsruimte: wachtruimte, commerciële ruimte, open bureau met kitchenette, aparte ruimte met inbouwkasten, technische ruimte met buitendeur. De mogelijkheden tot samenvoegen van beide entiteiten zijn niet alleen mogelijk, maar ook bespreekbaar. Interesse in deze opportuniteit? Aarzel niet en neem contact op met ons! Want to know more?

3 Bedroom(s) 218 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84660)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie terras (9,87 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 73 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84659)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 2 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie en ruime terras (16,81 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 63 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84658)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi terras (10,61 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84656)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie terras (17,49 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 69 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84655)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi en ruim terras (17,40 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Petegem (RBE84652)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,41 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Petegem (RBE84650)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (38,32 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Petegem (RBE84647)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (72,92 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Petegem (RBE84645)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,04 m²) Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,04 m²) Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Petegem (RBE84644)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooi, ruim terras (22,80 m²) en een privé tuin (69,75 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84654)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi en ruim terras (28,79 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

3 Bedroom(s) 113 29 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Petegem (9800).

Dit tweeslaapkamer appartement van 93 m² op het vierde verdiep beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken en annex berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met twee wastafels en een inloopdouche. Daarnaast heeft het appartement ook een zuidelijk georiënteerd terras aan de kant van de markt.Dit appartement is gelegen in residentie Imperia, een bijzonder vooruitstrevend nieuwbouwproject bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, 8 comfortabel en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwappartementen met ruime zongerichte terrassen uitkijkend over de Markt en voldoende parkeerplaatsen in het binnengebied. Het gebouw ligt in het hart van Deinze, omringd door een divers aanbod van restaurants, café's, winkels, cultuur, zorg en de Brielmeersen met haar prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging ook van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer alsook met de wagen. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Zo werd er gekozen voor een combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een super efficiënte warmwaterboiler geïntegreerd in de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden. Zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting.Daarnaast zijn er twaalf staanplaatsen en acht ondergrondse bergruimtes voorzien, voor optimaal comfort van alle bewoners.Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
197 000 €

9800 Deinze

Dit appartement van ca. 65m2 bevindt zich op de eerste verdieping van Residentie Maurice, in het centrum van Deinze. Dankzij de centrale ligging zijn alle faciliteiten zoals scholen, restaurants, winkels, culturele voorzieningen en zorginstellingen nabij. Bovendien bevinden de Brielmeersen zich op slechts 1 kilometer afstand, waar men kan genieten van sportieve activiteiten, wandelingen en van de natuur. De locatie van dit appartement biedt ook een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.Het appartement heeft in 2023 een volledige renovatie ondergaan zo werden de ramen, sanitair, elektriciteit, verwarming, keuken, badkamer, vloeren... vernieuwd en werd er geschilderd. Het appartement is ingedeeld als volgt: via de inkomhal komt men in de leefruimte bestaande uit een zit- en eethoek met volledig uitgeruste open keuken. Aansluitend geeft de leefruimte toegang tot het terras waar men kan genieten van de ochtendzon. Vervolgens biedt het appartement een master bedroom, een tweede slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast beschikt het appartement over een privatieve kelderberging die is inbegrepen in de vraagprijs. Tenslotte is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging. EPC: 99 kWh/m² (A) / Elektriciteit conform / Vrij vanaf akteBenieuwd naar dit appartement in het centrum van Deinze? Maak een afspraak via ### of bel ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 65 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
848 000 €

9800 Deinze

Dit luxueuze appartement is gelegen in het centrum van Deinze, op 2 minuten wandelen van de markt. Het appartement bevindt zich over de volledige 4e verdieping en geniet van ca. 210 m² bewoonbare oppervlakte met 40 m² aan terrassen, deels gelegen aan de leefruimte en de slaapkamers. Dankzij de prachtige raampartijen is een overvloed van natuurlijk licht aanwezig met een panoramisch zicht over de stad. Bij het binnenkomen van het appartement komt u in direct contact met de imposante leefruimte met open bureauruimte. De spatieuze eetruimte met gashaard zorgt voor verbinding naar de leefkeuken met een tweede eetgedeelte. De keuken is royaal uitgerust en geniet van twee bergingen. Het uitgestrekte eiland zorgt voor extra werk- en opbergruimte. De dressing dient als doorgang naar de twee slaapkamers met gemeenschappelijke badkamer. Deze is voorzien van toilet, luxedouche en lavabo, afgewerkt in hoogwaardige materialen. In de masterbedroom zijn eveneens ingewerkte kasten voorzien. Doorheen het volledige appartement werd maximaal gebruik gemaakt van maatwerkkasten met ingewerkte nissen in notelaarshout en ingewerkte ledverlichting. Op deze manier is er voldoende opbergruimte en wordt de afwerkingsgraad nogmaals benadrukt. De parketvloeren zorgen voor een warme sfeer die versterkt wordt door de ingebouwde gashaard. Het volledige appartement is voorzien van indirecte verlichting, vloerverwarming, domotica en screens zijn voorzien op alle ramen. Bij het appartement is keuze tussen twee types garageboxen. Voor meer info of een bezoek: ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 210 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
227 000 €

9800 Deinze

Dit prachtig lichtrijk appartement met 2 terrassen is gelegen in het hartje van Deinze, op wandelafstand van bakker, slager, school, restaurants, winkels,... en op een boogscheut van de Markt, station en invalswegen. Het appartement bestaat uit een inkomhal, apart gastentoilet en ingemaakte vestiairekast met aansluiting voor wasmachine. De lichtrijke, ruime en gezellige living verleent toegang tot een balkon aan de voorgevel van het gebouw en sluit naadloos aan met de vernieuwde keuken (vitrokeramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasmachine en frigo met diepvries). Daarnaast voorziet het appartement twee slaapkamers met toegang tot het terras aan de achtergevel én een badkamer met regendouche en lavabo met meubel. Bovendien is er een ruime fietsenberging aanwezig in het gebouw. De recente renovatiewerken, gunstige ligging, lage EPC-score, conforme elektriciteitskeuring en de centrale verwarming op aardgas maken van dit appartement een ideaal investeringsvastgoed met een gegarandeerd rendement van bijna 5%, of ideaal voor starters! Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor op ### of via mail: ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
215 000 €

9800 Deinze

Dit lichtrijk en gezellig appartement op de eerste verdieping is super centraal gelegen nabij het centrum en vlakbij het station van Deinze. Het appartementsgebouw ondergaat intussen energetische verbeteringen met het zicht naar een duurzame toekomst. Dit appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, ruime berging, grote leefruimte bestaande uit twee delen met een terras die perfect aansluit met de ingerichte keuken. Er zijn bovendien 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met terras en de badkamer. Vraag eveneens meer info in verband met de aankoop van de bovengrondse garagebox (25.000 EUR)! Dit appartement is ideaal voor starters of als investeringsvastgoed, voor de snelle beslisser! Contacteer ons dan snel via ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
225 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze vinden we deze goed onderhouden appartementen terug. De appartementen zijn instapklaar. Er is ook de mogelijkheid tot het kopen van een garage (€20.000) en/of een staanplaats (€10.000). Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call