Chalet for sale - Keerbergen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Keerbergen (3140).

Chalet for sale Herselt (RBI98903)
139 000 €

2230 Herselt

Rustig gelegen vakantieverblijf met twee slaapkamers op een perceel van 6a38ca te Herselt. Deze chalet bevindt zich in een goede staat van onderhoud. Ligging: Rustig en groen gelegen in Herselt met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Omschrijving: U betreedt de chalet via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit een eetkamer en woonkamer met open keuken. Verder beschikt de chalet over twee slaapkamers, berging/wasplaats en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkel wastafel, douche en een apart toilet. Tot slot om dit geheel compleet te maken is de chalet gelegen op een prachtig onderhouden perceel van 638m². Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een plek om volledig tot rust te komen! Geen domicilie mogelijk! Extra: - EPC 480 kWh/m²/jaar - Gvg, Gvr, GvKr, Gvv, Gmo Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Overstromingsgevoeligheid: P-score: A / G-score: A Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 113 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Chalet for sale Herentals (RBI77868)
232 000 €

2200 Herentals

Uitstekend gelegen chalet op een ruim perceel van 16a80ca. Deze chalet dateert van 2016 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud. Ligging: Rustig en bosrijk gelegen te Herentals met alle faciliteiten in de nabije omgeving. De invalswegen naar de omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Omschrijving: U betreedt deze via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woonkamer en eetkamer met naastliggend de volledig uitgeruste keuken. Tevens bevindt er zich een slaaphoek in de leefruimte. Verder beschikt deze chalet over een aparte berging/wasplaats en een badkamer die is uitgerust met een ligbad, enkel wastafel en toilet. De aparte dressingkamer zou u tevens als een extra kinderkamer kunnen benutten. Om dit geheel compleet te maken staat deze chalet op een prachtig ruim, zuid georiënteerd perceel van 1.680m² met verschillende terrassen, waar het heerlijk vertoeven is! Wie op zoek is naar een idyllische plek om volledig tot rust te komen in het groen, is hier aan het juiste adres! Tevens kan u deze eigendom ook verhuren als vakantiewoning! Geen domicilie mogelijk. Extra: - EPC 350 kWh/m²/jaar - Pelletkachel - Gvr, Vg, GvKr, Gmo, Gvv Want to know more?

1 Bedroom(s) 80 80 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Chalet for sale Ramsel (RBI25408)
165 000 €

2230 Ramsel

Chalet en staancaravan op twee percelen van samen 26a38ca groot met vijver te Ramsel (Herselt). De chalet en de staancaravan zijn officieel op twee aparte percelen gelegen waarvan de scheiding is weggehaald. Ligging: Gelegen te Ramsel in een zeer groene en rustige omgeving. De invalswegen naar de omliggende gemeenten zijn vlot te bereiken. Indeling: Chalet - Woonkamer, eetkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer Staancaravan - Woonkamer, eetkamer, keuken, één slaapkamer en een badkamer. Omschrijving: Chalet - Via de inkom bereiken we de keuken met naastliggend de woonkamer. Verder beschikt deze chalet over twee slaapkamers en een aparte badkamer. De pelletkachel zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Via het overdekt terras bereiken we de grote tuin waar zich nog een vijver bevindt. Staancaravan - Via de inkom bereiken we de woonkamer met open keuken. Verder beschikt deze staancaravan over één slaapkamer, een aparte badkamer en terras. Extra: - EPC 877 kWh/m² (jaar) voor de chalet - EPC 2507 kWh/m² (jaar) voor de staancaravan - Gvr, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Overstromingsgevoeligheid: P-score: D / G-score: A Want to know more?

3 Bedroom(s) 77 77 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call