Residence for sale - Maaseik

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Maaseik (3680) + Suburbs.

239 000 €

3680 Maaseik

Deze stadswoning is gelegen op de Bosstraat maar is te bereiken via de ‘Kale Plaats’. Ideaal voor iemand die midden in het centrum van Maaseik wil vertoeven. Troeven: - Gunstige ligging - Karakteristieke elementen - Groot terras aanwezig + binnentuintje - Garage voor 1 auto Indeling Gelijkvloers: Via het kleine poortje naast de garagepoort bereik je de binnentuin. Vervolgens bereik je de voordeur van de woning waarna je in de inkomhal van de woning staat. Deze inkomhal biedt toegang tot de garage, de kelder en de badkamer. De verzorgde garage is voorzien van een automatische sectionale poort. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad en een ruim badkamermeubel met 2 lavabo’s. Eerste verdieping: Via de charmante houten trap bereiken we de eerste verdieping. Vervolgens bereiken we de degelijke keuken met hoogglans keukenkastjes die is voorzien van een gasfornuis met dampkap, een oven, een vaatwasser en een frigo. Daarnaast bevindt een deur die leidt naar het apart toilet en een deur die toegang biedt tot het terras dat uitkijkt op het binnentuintje. Het terras is zuidelijk georiënteerd dus op dit terras kan je genieten van de middag -en avondzon. Wanneer we een aantal trapjes omhoog stappen bereiken we de woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van een authentieke open haard, parket vloer en grote raampartijen. In deze ruimte zijn er vloerconvectoren voorzien. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich een salonruimte die toegang biedt tot de trap die leidt naar de 2de verdieping en de 2 slaapkamers. Deze 2 slaapkamers bevinden zich aan de zijde van de Bosstraat. Tweede verdieping: Via een trap bereiken we de 2de verdieping die voorzien is van een overloop, een tussenruimte, 3 slaapkamers en een badkamer. Deze verdieping is op te frissen. Zolderverdieping: Op zolder bevindt zich een nog af te werken ruimte. Details: - CV op aardgas, radiatoren - Houten ramen met dubbele beglazing - EPC-label = D (geen renovatieverplichting!) Want to know more?

5 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Vrijstaande Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Wurfeld BIJZONDERHEDEN: + Vrijstaande woning + E-peil 20 + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie. + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 3 BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Optioneel kan het E-peil verlaagd worden door extra zonnepanelen te plaatsen. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Niet helemaal wat u zocht? Contacteer ons voor meer BEN woningen in de omgeving. Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Wurfeld BIJZONDERHEDEN: + E-peil 20 + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie. + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 3 BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Optioneel kan het E-peil verlaagd worden door extra zonnepanelen te plaatsen. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. Want to know more?

3 Bedroom(s) 150 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
295 000 €

3680 Maaseik

Ligging: Deze residentieel gelegen woning biedt een uitstekende centrale positie in Opoeteren, met directe toegang tot alle benodigde voorzieningen en nabijgelegen toegangswegen. Tegenover de woning is een park gelegen met bouwvrije zone, dit zorgt voor een aangename groene omgeving. Indeling: Op het gelijkvloers tref je de inkomhal, woonkamer, keuken, bureauruimte, badkamer met douche en een veranda. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad. De tuin is goed onderhouden en privatief omheind. De woning is daarnaast voorzien van een afgesloten carport met sectionaal poort. Omschrijving: Deze woning onderging recent een grondige renovatie, inclusief diverse energiebesparende werken. Nieuwe ramen werden in 2022 geïnstalleerd, samen met een warmtepompboiler in 2019. De woning beschikt over 2 badkamers en vloerverwarming op de volledige beneden verdieping alsook boven in de slaapkamers. Er werd 10 cm buitenmuur isolatie met crepi aangebracht slechts een jaar geleden. Met in totaal 35 zonnepanelen, inclusief groenestroomcertificaten tot 2030 heeft de woning een efficiënt energieverbruik. Wanneer de verwarming van elektriciteit naar de warmtepomp wordt aangepast gaat het EPC-label automatisch naar een A label. Momenteel beoordeeld als C met een score van 202. Het dak werd onder andere ook gereinigd en opnieuw gecoat. Want to know more?

3 Bedroom(s) 128 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
518 000 €

3680 Maaseik

Welcome to this beautiful semi-detached house, where quality and endless possibilities come together to create your dream home. Located at Venlosesteenweg 219 in Maaseik, this house offers the best of both worlds: the solid basis of craftsmanship inside and the freedom to design the garden according to your wishes. Step inside and discover a world of space, light and comfort This property is offered for sale via Pre-sale. On 06/08/2023 between 4 p.m. and 6 p.m., you can view the property by appointment and make a fixed and unconditional offer. The listed price is a target price. More information about this buying method can be found at ### or from the file manager, Yentl Evens at ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 311 151 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call

Exclusieve BEN woning in Maaseik op 7A06ca. Kenmerken: - Bijna Energie Neutraal, E-peil max 30 - 3 slaapkamers (+ optioneel in te richten zolder) - Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers - Super isolerend dubbel glas (K-waarde 1,0) - Vloerverwarming - Volledig afgewerkte woning - Gelegen op unieke locatie Deze toekomstgerichte vrijstaande woning is gelegen in Parc Egelsberg, een eeuwenoud domein gekenmerkt door een authentieke oprijlaan geflankeerd door ruim 150 jaar oude bomen. Het domein bevindt zich op een centrale locatie doch geborgen in het volwassen groen. Laat u verleiden door dit unieke plan in een oase van groen. Parc Egelsberg zal uitgroeien tot een geliefde woonomgeving gekenmerkt door zijn verkeersluwe en landelijke karakter op een centrale locatie gehuld in het groen. Het maximale e-peil is slechts E30! Dit wordt bereikt door kwalitatieve isolatiematerialen, super isolerende dubbele beglazing, ventilatiesysteem C+, vloerverwarming, verwarming d.m.v. een hoog rendement gaswandketel. Door dit lage E-peil heb je recht op een korting van 50% op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. Indien gewenst kan met minimale ingrepen E-peil E20 bereikt worden waardoor je recht hebt op 100% vrijstelling op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. De meegedeelde prijs is voor de volledig afgewerkte woning. Wij kunnen steeds een persoonlijke berekening op maat maken. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze Bijna Energie Neutrale woningen of een persoonlijk gesprek. Want to know more?

3 Bedroom(s) 148
contact
details
Email
Call

Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Wurfeld BIJZONDERHEDEN: + E-peil 20 + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie. + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 3 BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Optioneel kan het E-peil verlaagd worden door extra zonnepanelen te plaatsen. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. Want to know more?

3 Bedroom(s) 150 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Exclusieve BEN woning in Maaseik op 7A06ca. Kenmerken: - Bijna Energie Neutraal, E-peil max 30 - 3 slaapkamers (+ optioneel in te richten zolder) - Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers - Super isolerend dubbel glas (K-waarde 1,0) - Vloerverwarming - Volledig afgewerkte woning - Gelegen op unieke locatie Deze toekomstgerichte vrijstaande woning is gelegen in Parc Egelsberg, een eeuwenoud domein gekenmerkt door een authentieke oprijlaan geflankeerd door ruim 150 jaar oude bomen. Het domein bevindt zich op een centrale locatie doch geborgen in het volwassen groen. Laat u verleiden door dit unieke plan in een oase van groen. Parc Egelsberg zal uitgroeien tot een geliefde woonomgeving gekenmerkt door zijn verkeersluwe en landelijke karakter op een centrale locatie gehuld in het groen. Het maximale e-peil is slechts E30! Dit wordt bereikt door kwalitatieve isolatiematerialen, super isolerende dubbele beglazing, ventilatiesysteem C+, vloerverwarming, verwarming d.m.v. een hoog rendement gaswandketel. Door dit lage E-peil heb je recht op een korting van 50% op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. Indien gewenst kan met minimale ingrepen E-peil E20 bereikt worden waardoor je recht hebt op 100% vrijstelling op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. De meegedeelde prijs is voor de volledig afgewerkte woning. Wij kunnen steeds een persoonlijke berekening op maat maken. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze Bijna Energie Neutrale woningen of een persoonlijk gesprek. Want to know more?

3 Bedroom(s) 148
contact
details
Email
Call
295 000 €

3680 Maaseik

Commercial house on the Bosstraat in Maaseik with indoor garage on Pelserstraat. Ground floor: Commercial space (currently leased): elongated multipurpose room of 43m2. basement with 2 spaces Townhouse: open living space sitting area with fireplace dining room with loft kitchen with breakfast corner Pelserstraat side: indoor garage Floor: roof terrace, 33 m2 bathroom with bath/shower & double sink separate toilet 2 bedrooms 2nd floor: 2 bedrooms The apartment above the Pelserstraat side is NOT part of this offer but can be purchased additionally if you wish. Want to know more?

4 Bedroom(s) 180 m² Buildable surface 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

11 Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoningen gelegen op een rustige locatie in Geistingen. TROEVEN: + E-peil max 30 (energiezuinig) + De woningen worden in Casco+ staat opgeleverd + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 11 energiezuinige BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), hoogwaardige isolatie, vloerverwarming, warmtepomp lucht-water en ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. Dit resulteert in een E-peil van 30, bijgevolg geeft de Vlaamse overheid een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Optioneel kan E-peil 20 bereikt worden door het vermeerderen van het aantal zonnepanelen. Hierdoor is er een vrijstelling van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. De bouwwerken zijn reeds gestart. De oplevering kan op minder dan 4 maanden plaatsvinden. De woningen zullen casco+ opgeleverd worden. • Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Naast de casco+ afwerking zijn reeds volgende meerwerken uitgevoerd en opgenomen in de prijs: Begane grond: Spoelsysteem voor toilet geplaatst. Eerste verdiep: Spoelsysteem voor toilet geplaatst. Bad in badkamer is geplaatst, Zolder: 2 aanvoerleidingen afgezekerd en 1 utp kabel zijn voorzien, 1 deur is geplaatst, muur is uitgevoerd, beiden nokken zijn gepleisterd, ventilatiesysteem is voorzien. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. Want to know more?

3 Bedroom(s) 139 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI93591)
329 000 €

3680 Maaseik

VRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 10A56CA TE MAASEIK. TROEVEN - Prachtige ligging tussen de Maas en het natuurgebied Tösch-Langeren. - Prachtige tuin. - Bewoonbare oppervlakte van 201m². - Inpandige garage in de kelder. KELDERVERDIEPING (64m²) - Kelderruimte (3,00m x 2,90m = 8,70m²): tapijtvloer. - Kelderruimte (3,00m x 3,00m = 9,00m²): radiator, lichtinval door raam, betonvloer. - Gang (3,60m x 0,80m = 2,88m²): betonvloer. - Inpandige garage (4,00m x 6,50m = 26,00m²): kantelpoort, stookolietank, betonvloer. - Kelderruimte (1,85m x 4,00m = 7,40m²): CV-installatie stookolie, betonvloer. - Kelderruimte (5,15m x 1,85m = 9,53m²): betonvloer. - Resterend gedeelte = kruipkelder. GELIJKVLOERS : inkomhal, woonkamer, keuken, toilet, wasplaats, slaapkamer/bureau, hal. VERDIEPING +01 : overloop, badkamer, 3 slaapkamers. EXTERIEUR - Terras (6,50m x 6,20m = 40,30m²): prachtig zicht op de tuin, terrastegels. - Overdekt terras (3,40m x 5,60m = 19,04m²): terrastegels. - Vijverpartij. - Omheinde tuin. - Beklinkerde oprit, metalen toegangspoort. - Inbouwzwembad (te vernieuwen) - Zonneterras achteraan in de tuin. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

4 Bedroom(s) 201 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI92756)
308 000 €

3680 Maaseik

Deze ruime gerenoveerde woning ligt in Neeroeteren, een deelgemeente van Maaseik. De omliggende bossen en natuurgebieden maken van Neeroeteren een aangename woonplek voor de natuurliefhebber. De Hagedorenstraat is een rustige en kindvriendelijke straat. Dagdagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, de bakker en het openbaar vervoer liggen dichtbij en zijn makkelijk te bereiken. Deze statige woning werd gebouwd in de jaren '50 en ligt op een perceel van 8 are, waarbij de tuin naar het zuidoosten is georiënteerd. Het betreft een degelijke constructie, klaar voor een nieuw verhaal. Troeven: Praktische locatie: Een uitstekende uitvalsbasis met een goede verbinding naar de omliggende gemeentes. Maar ook scholen, winkels ... liggen allemaal op slechts enkele minuten rijden. Constructie: Deze vrijstaande woning werd opgetrokken uit degelijke materialen. Moderne indeling: De woning heeft een ruime bewoonbare oppervlakte met een grote open leefruimte dat aansluit op het keuken-eiland. Omgeving: Met de nabijgelegen recreatiedomeinen 'Warredal' en 'Het Eiland' zal je je niet vervelen. Geen verplichtingen: Het EPC zit in het juiste label en de elektrische keuring is conform, kortom meer dan instapklaar. Vragen over deze gerenoveerde woning? Contacteer ons gerust via ### of ### wij helpen je graag verder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 195 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI90924)
295 000 €

3680 Maaseik

Overall: - heating via fuel oil - EPC: 338 kWh/m² (no renovation obligation) - Windows: mainly double glazing, combination of PVC, wood and metal. On the ground floor at the front, it is also safety glass. Layout: Ground floor: - commercial property - office - office - hallway - dining room - TV room - living room - kitchen - guest toilet Floor +1: - 6 bedrooms - hallway - storeroom - bathroom - separate toilet Floor +2: - spacious attic with authentic elements and incredible height Basement: - partly basement Garden: - nice city court - separate garage, accessible via Capucienenstraat, with direct access to the plot Pros: - spacious area of the building - many possibilities thanks to the large attic - development opportunities Are you looking for a cool, spacious city home where you can still do your own thing? Or rather looking for a fun development? Then Eikerstraat 20 is the right place for you. Contact us for a free on-site appointment. Want to know more?

5 Bedroom(s) 416 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI82656)
295 000 €

3680 Maaseik

Gerenoveerde, half-vrijstaande gezinswoning, met centrale ligging tussen Neeroeteren en Maaseik! Troeven Volledig gerenoveerd Onderhoudsvriendelijke tuin Zuidelijk georiënteerd Keuring elektriciteit conform Zicht over de achterliggende weilanden Algemeen: - Buitenschrijnwerk: PVC ramen met dubbele hoogrendementsbeglazing (2018). - Verwarmingsinstallatie op aardgas (2021). Radiatoren met thermostatische kranen. Kamerthermostaat. - Dak vernieuwd in 2019, plat dak in 2020. - Dakisolatie: 24cm minerale wol; - Spouwisolatie: minerale wol aan binnenzijde. - Nutsvoorzieningen aanwezig: riolering (rechtstreeks – buizen naar riolering werden aangelegd in 2021), kabel-tv, internet, telefoon, water, elektriciteit en aardgas. - Betonnen tussenvloer. - Drijfkracht. - Elektrische installatie zal conform afgeleverd worden. - EPC: 239kWh/m² - C-label (geen renovatieplicht). Indeling: Gelijkvloers: - Ruime inkomhal met veel lichtinval en trap naar verdieping. Toegang tot de leefruimte en de kelderverdieping. Antracietkleurige keramische tegelvloer. - Geïnstalleerde badkamer, uitgerust met badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegel, dubbele kolomkast, ligbad, inloopdouche en toilet. Wandtegels met sierboord tot plafondhoogte. Grijze keramische vloertegel. - Gezellige leefruimte met voldoende plaats voor het inrichten van een zit- en eethoek. Contact met de straat- en tuinzijde. Laminaat vloerbekleding. - Landelijk ingerichte keuken, voorzien van een melanine werkblad en uitgerust met volgende toestellen: inductie kookplaat, afzuigkap, oven, microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak met afzetvlak en kraanwerk. Antracietkleurige keramische tegelvloer. - Achterinkom/berging. Hier bevindt zich de verwarmingsinstallatie alsook de aansluiting voor de wasmachine. Antracietkleurige keramische tegelvloer. Verdieping +1: - Nachthal met toegang tot de 3 slaapkamers. - Slaapkamer 1 met balkon. - Slaapkamer 2. - Slaapkamer 3. - Toiletruimte. Nog verder af te werken. De volledige bovenverdieping werd voorzien van een laminaat vloerbekleding. Kelderverdieping: De woning is voorzien van een praktische voorraadkelder. Buitenomgeving: De woning is gelegen op een zuidelijk georiënteerd perceel van 04are09ca, langs een doorgaande weg met verbinding tussen Neeroeteren en Maaseik. Het openbaar vervoer ligt vlakbij. De voortuin van de woning werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd met gazon en sierkiezel. De oprit tot aan het einde van het perceel werd tevens aangelegd met sierkiezel. De gezellige achtertuin biedt zicht over de achterliggende weilanden en werd aangelegd met gazon, het terras met klinkers. Het perceel is volledig omheind. Deze prachtige gezinswoning werd geheel vernieuwd. Een ware buitenkans! Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse en laat u verrassen. Want to know more?

3 Bedroom(s) 171 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI80343)
235 000 €

3680 Maaseik

IDEAAL INVESTERINGSPAND OP EEN PERCEEL VAN 14A85CA TE NEEROETEREN. VOORWAARDE VERKOOP Dit betreft de verkoop van een woning met een levenslang woongenot voor de huidige eigenaars. De details van deze overeenkomst worden gedetailleerd besproken bij bezichtigingen. TROEVEN - Uw investering in goede handen. - Rustig gelegen nabij het centrum van Neeroeteren. - 3 Slaapkamers. - Zeer goed onderhouden. - Belangrijke renovaties uitgevoerd. - Conforme elektriciteitskeuring. - Perceelsoppervlakte van 14a85ca. KELDERVERDIEPING - Kelderruimte (3,95m x 3,95m = 15,60m²). GELIJKVLOERS - Inkomhal ((1,80m x 3,95m) + (1,10m x 3,15m) = 10,58m²): tegelvloer. - Woonkamer ((3,95m x 3,95m) + (3,85m x 3,95m) = 30,81m²): maatkasten, parket- en tegelvloer. - Keuken (4,30m x 3,90m = 16,77m²): geïnstalleerd met onder- en bovenkasten, lades, gasvuur, dampkap, oven, microgolfoven en vaatwasser, doorgang naar terras via schuifraam, tegelvloer. - Toilet (1,00m x 1,85m = 1,85m²): hangtoilet, lavabo. - Berging ((4,85m x 2,50m) + (2,00m x 3,15m) = 18,43m²): aansluiting wasmachine & droogkast, lavabo, achterdeur, tegelvloer. - Sas (1,20m x 2,40m = 2,88m²). - Badkamer ((3,15m x 2,60m) + (1,85m x 1,30m) = 10,60m²): ingericht met badkamermeubel (enkele lavabo, onderkast, spiegelkast, lades & kolomkast), ligbad, aparte douche, tegelvloer. VERDIEPING +01 - Overloop (1,10m x 3,15m = 3,47m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 1 (3,95m x 3,95m = 15,60m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 2 (2,70m x 3,85m = 10,39m²): tegelvloer. - Slaapkamer 3 (3,15m x 2,70m = 8,51m²): tegelvloer. - Berging (3,75m x 1,00m = 3,75m²): laminaatvloer. VERDIEPING +02 - Zolderruimte: geïsoleerde vloer. EXTERIEUR - Overdekt, betegeld teras. - Omheinde tuin. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI76938)
349 000 €

3680 Maaseik

Zeer ruime, instapklare tweewoonst, met prachtig aangelegde tuin, nabij het centrum van Maaseik Troeven Rustige ligging Carport met fietsenberging Volledig omheind Uitgebreid tot kangoeroewoning in 2001 Gunstige EPC-score – geen renovatieplicht Zeer goed onderhouden Algemeen: - Verwarmingsinstallatie op stookolie (BJ: 2007). Radiatoren met thermostatische kranen. Kamerthermostaat. Leidingen cv en sanitair werden vervangen in 2003 - Ondergrondse mazouttank met een inhoud van 4.500 liter. Conformiteitsattest aanwezig. - Buitenschrijnwerk: PVC ramen met dubbele hoogrendementsbeglazing (2009 en 2014). - Elektrisch te bedienen rolluik aan schuiframen gelijkvloers. - Spouwisolatie en dakisolatie aanwezig - Dakbedekking: voorste gedeelte: asbesthoudende leien, achterste gedeelte: panleien (2001). - Nutsvoorzieningen aanwezig: riolering (rechtstreeks), kabel-tv, internet, telefoon, water en elektriciteit. - Bewoonbare oppervlakte: 314m² - 6 rookdetectoren. - Elektrische installatie niet conform. - EPC: 178kWh/m² - B-label (geen renovatieplicht van toepassing). Wooneenheid 1 - gelijkvloers: Indeling: - Inkomhal met toegang tot de diverse vertrekken en trap naar de verdieping. Steentapijt vloerbekleding. - Bureau/slaapkamer 1. Laminaat vloerbekleding. - Eenvoudig ingerichte keuken, voorzien van volgende toestellen: gasfornuis, afzuigkap en dubbele inox spoelbak met afzetvlak en kraanwerk. Wandtegels tussen onder- en bovenkasten. Directe toegang tot de leefruimte. Keramische tegelvloer. - Slaapkamer 2. - Gezellige leefruimte met meer dan voldoende plaats voor het inrichten van een zit- en eethoek. TV- en telefoonaansluiting. Meer dan voldoende lichtinval dankzij de vele raampartijen. De 2 schuiframen die uitgeven op het terras zijn voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken. Laminaat vloerbekleding. - Ingerichte badkamer met badkamermeubel met lavabo en spiegel met verlichting, kolomkast en inloopdouche. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. - Zij-inkomhal met toegang tot de berging en het toilet. - Toilet met handwasbakje. Wandtegels tot plafondhoogte. Keramische tegelvloer. - Berging Wandtegels tot plafondhoogte. Keramische tegelvloer. Wooneenheid 2 – 1ste en 2de verdieping: Verdieping 1: - Hal met voldoende plaats voor het inrichten van een vestiaireruimte. - Toilet met toegang tot de badkamer. - Ingerichte badkamer, voorzien van badkamermeubel met lavabo en spiegel met verlichting en ligbad. Afgewerkt met Waterwall wandpanelen. - Slaapkamer 3 voorzien van een vaste wandkast rond het bed en een omkasting rondom de verwarming. - Dressingruimte met vaste wandkasten en een laminaat vloerbedekking. In deze ruimte is er een noodtrap voorzien. - Zitkamer met rechtstreekse toegang tot de keuken, afgewerkt met een laminaat vloerbedekking. - Open keuken met zicht op de tuin, voorzien van afwasmachine, afzuigkap, oven, microgolfoven en keramische kookplaat. Amerikaanse koelkast en diepvriezer ter overname. Meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Hier is een kleine berging voorzien onder de trap naar de 2de verdieping. Toegang naar de hal. Afgewerkt met gietvloer. - Hal met vestiaire ruimte en een vaste wandkast. Toegang naar de tuin via een vaste trap. Verdieping 2: - Bureauruimte/slaapkamer 5 met vaste wandkasten, afgewerkt met houten wand en plafond bekleding, laminaat vloerbedekking. - Doucheruimte met douchecabine, afgewerkt met een tegelvloer. - Toilet, badkamermeubel met lavabo, spiegel. Voorzien van afzuiging. Afgewerkt met een tegelvloer. - Leefruimte/ bureauruimte voorzien van een laminaat vloerbedekking. - Slaapkamer 4 voorzien van een dressingruimte, waarachter ook een nooduitgang plaatsvindt. Kelderverdieping: Onder de inkomhal bevindt zich de kelder. Buitenomgeving: De voortuin van de woning werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierkiezel, beplanting en looppad in tegels. De oprit tot aan de carport met tuinberging werd aangelegd in klinkers. Aan de linker zijgevel van de woning, bevindt zich nog een extra bergruimte met de verwarmingsinstallatie, de zekeringkast en een uitgietbak. Het terras aan de achterzijde van de woning werd uitgerust met houtcomposiet terrasplanken en verlichting. De tuin werd aangelegd met gazon en mooie siergrassen. Achteraan geniet men van een gezellig overdekt terras met extra berging. Regenwater wordt opgevangen in 2 reservoirs met handige aftapkraan. De woning is gelegen net buiten het centrum van Maaseik in een rustige omgeving. Doch ook heel centraal en waarbij alle faciliteiten (supermarkten, bakker, scholen, …) zich bevinden in de nabije omgeving. Zeker een bezoek waardig! Contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse. Want to know more?

5 Bedroom(s) 280 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI76408)

CONCIËRGEWONING (NUMMER 21) AAN DE MAAS IN ALDENEIK. KENMERKEN - Oppervlakte conciërgewoning: 121,23m² - 2 Slaapkamers - Terras: 5,27m² INDELING A. GELIJKVLOERS Polyvalente ruimte met gemeenschapsfunctie B. VERDIEPING 1 Inkom, bureauruimte, 2 slaapkamers, badkamer, technische berging C. VERDIEPING 2 Leefruimte, terras LIGGING Aan de Leeuwerikstraat in het pittoreske Maaslands dorpje Aldeneik verrijzen binnenkort 20 vakantiewoningen tezamen met 1 conciërgewoning (in de voormalige boerderij). Prachtig én uniek gelegen, pal aan de Maasoever…, dat je hier geniet van een optimale en vooral uiterst rustige ligging is “the least we can say!” Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de Maas, veel wandel- en fietsmogelijkheden en een uitgebreid horeca aanbod in de buurt! HET PROJECT Het project omvat 20 vakantiewoningen met een oppervlakte tot 72m² en hebben allen 1 slaapkamer en een terras. 13 Woningen hebben zelfs een eigen tuingedeelte. De vakantiewoningen worden onderverdeeld in 7 water-, 10 schakel- & 3 schuurwoningen met elk hun eigen charmes. In de voormalige boerderij wordt 1 conciërgewoning voorzien op de 1ste & 2de verdieping. Het gelijkvloers zal fungeren als een polyvalente ruimte met gemeenschapsfunctie. Jouw wagen parkeren kan op één van de twee gemeenschappelijke parkings. En ook 2 fietsenstallingen zullen niet ontbreken. VOLLEDIG AFGEWERKT, INGERICHT & BEMEUBELD De vakantiewoningen worden volledig afgewerkt, ingericht én bemeubeld verkocht. PRIJZEN & MEER INFO Wil je investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én van jezelf? Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan je raadplegen op onze website ### Of neem even contact met ons op en wij sturen je met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor (op afspraak). Verkoop in het BTW-stelsel (21% BTW op de constructiewaarde en 12% registratierechten op de grondwaarde). Bekijk je deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 121 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI76407)

VAKANTIEWONING (NUMMER 20) AAN DE MAAS IN ALDENEIK. KENMERKEN - Oppervlakte vakantiewoning: 68,99m² - 1 Slaapkamer - Terras: 4,64m² LIGGING Aan de Leeuwerikstraat in het pittoreske Maaslands dorpje Aldeneik verrijzen binnenkort 20 vakantiewoningen tezamen met 1 conciërgewoning (in de voormalige boerderij). Prachtig én uniek gelegen, pal aan de Maasoever…, dat je hier geniet van een optimale en vooral uiterst rustige ligging is “the least we can say!” Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de Maas, veel wandel- en fietsmogelijkheden en een uitgebreid horeca aanbod in de buurt! HET PROJECT Het project omvat 20 vakantiewoningen met een oppervlakte tot 72m² en hebben allen 1 slaapkamer en een terras. 13 Woningen hebben zelfs een eigen tuingedeelte. De vakantiewoningen worden onderverdeeld in 7 water-, 10 schakel- & 3 schuurwoningen met elk hun eigen charmes. In de voormalige boerderij wordt 1 conciërgewoning voorzien op de 1ste & 2de verdieping. Het gelijkvloers zal fungeren als een polyvalente ruimte met gemeenschapsfunctie. Jouw wagen parkeren kan op één van de twee gemeenschappelijke parkings. En ook 2 fietsenstallingen zullen niet ontbreken. VOLLEDIG AFGEWERKT, INGERICHT & BEMEUBELD De vakantiewoningen worden volledig afgewerkt, ingericht én bemeubeld verkocht. PRIJZEN & MEER INFO Wil je investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én van jezelf? Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan je raadplegen op onze website ### Of neem even contact met ons op en wij sturen je met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor (op afspraak). Verkoop in het BTW-stelsel (21% BTW op de constructiewaarde en 12% registratierechten op de grondwaarde). Bekijk je deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1 Bedroom(s) 69 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI76406)

VAKANTIEWONING (NUMMER 19) AAN DE MAAS IN ALDENEIK. KENMERKEN - Oppervlakte vakantiewoning: 62,82m² - 1 Slaapkamer - Terras: 4,90m² LIGGING Aan de Leeuwerikstraat in het pittoreske Maaslands dorpje Aldeneik verrijzen binnenkort 20 vakantiewoningen tezamen met 1 conciërgewoning (in de voormalige boerderij). Prachtig én uniek gelegen, pal aan de Maasoever…, dat je hier geniet van een optimale en vooral uiterst rustige ligging is “the least we can say!” Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de Maas, veel wandel- en fietsmogelijkheden en een uitgebreid horeca aanbod in de buurt! HET PROJECT Het project omvat 20 vakantiewoningen met een oppervlakte tot 72m² en hebben allen 1 slaapkamer en een terras. 13 Woningen hebben zelfs een eigen tuingedeelte. De vakantiewoningen worden onderverdeeld in 7 water-, 10 schakel- & 3 schuurwoningen met elk hun eigen charmes. In de voormalige boerderij wordt 1 conciërgewoning voorzien op de 1ste & 2de verdieping. Het gelijkvloers zal fungeren als een polyvalente ruimte met gemeenschapsfunctie. Jouw wagen parkeren kan op één van de twee gemeenschappelijke parkings. En ook 2 fietsenstallingen zullen niet ontbreken. VOLLEDIG AFGEWERKT, INGERICHT & BEMEUBELD De vakantiewoningen worden volledig afgewerkt, ingericht én bemeubeld verkocht. PRIJZEN & MEER INFO Wil je investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én van jezelf? Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan je raadplegen op onze website ### Of neem even contact met ons op en wij sturen je met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor (op afspraak). Verkoop in het BTW-stelsel (21% BTW op de constructiewaarde en 12% registratierechten op de grondwaarde). Bekijk je deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1 Bedroom(s) 63 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Maaseik (RBI76405)

VAKANTIEWONING (NUMMER 18) AAN DE MAAS IN ALDENEIK. KENMERKEN - Oppervlakte vakantiewoning: 74,28m² - 1 Slaapkamer - Terras: 19,00m² - Tuin: 9,19m² LIGGING Aan de Leeuwerikstraat in het pittoreske Maaslands dorpje Aldeneik verrijzen binnenkort 20 vakantiewoningen tezamen met 1 conciërgewoning (in de voormalige boerderij). Prachtig én uniek gelegen, pal aan de Maasoever…, dat je hier geniet van een optimale en vooral uiterst rustige ligging is “the least we can say!” Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de Maas, veel wandel- en fietsmogelijkheden en een uitgebreid horeca aanbod in de buurt! HET PROJECT Het project omvat 20 vakantiewoningen met een oppervlakte tot 72m² en hebben allen 1 slaapkamer en een terras. 13 Woningen hebben zelfs een eigen tuingedeelte. De vakantiewoningen worden onderverdeeld in 7 water-, 10 schakel- & 3 schuurwoningen met elk hun eigen charmes. In de voormalige boerderij wordt 1 conciërgewoning voorzien op de 1ste & 2de verdieping. Het gelijkvloers zal fungeren als een polyvalente ruimte met gemeenschapsfunctie. Jouw wagen parkeren kan op één van de twee gemeenschappelijke parkings. En ook 2 fietsenstallingen zullen niet ontbreken. VOLLEDIG AFGEWERKT, INGERICHT & BEMEUBELD De vakantiewoningen worden volledig afgewerkt, ingericht én bemeubeld verkocht. PRIJZEN & MEER INFO Wil je investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én van jezelf? Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan je raadplegen op onze website ### Of neem even contact met ons op en wij sturen je met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor (op afspraak). Verkoop in het BTW-stelsel (21% BTW op de constructiewaarde en 12% registratierechten op de grondwaarde). Bekijk je deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1 Bedroom(s) 74 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call