Kantoor te huur - Tienen

6 zoekertjes (1 - 6)
Kantoor te huur Tienen (RBG90551)
1 250 €

3300 Tienen

Kantoor met magazijn te huur aan de Esperantolaan in het industriepark Tienen-Grijpen. Het gerenoveerde kantoor van 50m² is gelegen in een kantoorgebouw en wordt te huur aangeboden met een naastgelegen loods van 90m². De loods heeft een vrije hoogte van 4,5 meter en is voorzien van een grote toegangspoot. De ruimte is hoofdzakelijk bedoeld voor stockage. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en een kitchenette met warmwaterboiler . Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem en een alarminstallatie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Beschikbaar mits onderling overleg. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 29 29 40
Kantoor te huur Tienen (RBG76069)
590 €

3300 Tienen

Dit mooi gerenoveerd kantoor van circa 40m² is gelegen op het gelijkvloers in een gezellig bedrijvencentrum met parking aan de Leuvenselaan. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en is volledig geschilderd en afgewerkt met een mooie vloer. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem. Het gebruik van een grote vergaderzaal, gemeenschappelijke keuken en onthaal- alsook de verdere inrichting en het onderhoud van het kantoor behoren tot de mogelijkheden. De huurprijs is inclusief: parking, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, verzekering, afvalbeheer, grondlasten en beveiliging. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 29 29 40
Kantoor te huur Tienen (RBG76068)
375 €

3300 Tienen

Dit kantoor van circa 28m² is gelegen op de eerste verdieping in een gezellig bedrijvencentrum met parking aan de Leuvenselaan. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en is volledig geschilderd en afgewerkt met vast tapijt. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem. Het gebruik van een grote vergaderzaal, gemeenschappelijke keuken en onthaal alsook de verdere inrichting en het onderhoud van het kantoor behoren tot de mogelijkheden. De huurprijs is inclusief: parking, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, verzekering, afvalbeheer, grondlasten en beveiliging. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 29 29 40
Kantoor te huur Tienen (RBG76067)
475 €

3300 Tienen

Dit mooie kantoor van circa 28m² is gelegen op het gelijkvloers in een gezellig bedrijvencentrum met parking aan de Leuvenselaan. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en is volledig geschilderd en afgewerkt met een mooie vloer. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem. Het gebruik van een grote vergaderzaal, gemeenschappelijke keuken en onthaal- alsook de verdere inrichting en het onderhoud van het kantoor behoren tot de mogelijkheden. De huurprijs is inclusief: parking, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, verzekering, afvalbeheer, grondlasten en beveiliging. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 29 29 40
Kantoor te huur Tienen (RBG76064)
500 €

3300 Tienen

Dit mooie kantoor van 50m² is gelegen op het gelijkvloers in een kantoorgebouw aan de Esperantolaan in het industriepark Tienen - West-Grijpen. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen, een kitchenette met warmwaterboiler en is volledig geschilderd en afgewerkt met een mooie vloer. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem en een alarminstallatie. De ruimte kan eveneens dienst doen als labo, foto- of muziekstudio en leslokaal. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 29 29 40
Kantoor te huur Tienen (RBF33929)
1 500 €

3300 Tienen

Uiterst interessant gelegen, gelijkvloers handelspand of kantoor in het centrum van Tienen. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 100 m² en is uitgerust met toilet, bergruimte en kelder. Alle moderne voorzieningen aanwezig zoals airco, elektrisch rolluik, led verlichting etc. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.500 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Bent u op zoek naar een ideaal gelegen handelspand voor uw zaak, contacteer ons gerust voor een bezoek via ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tienen (3300) + Deelgemeenten.

Kantoor te huur Hoegaarden (RBG39630)
450 €

3320 Hoegaarden

Ideaal gelegen kantoorruimte gelegen in de industriezone van Hoegaarden, Bleyveldstraat. De huurprijs bedraagt 450 EUR/maand , plus 50 EUR/maand voor de vaste kosten. Er zijn volgende voorzieningen : - voldoende parkeerplaats - Airco en alarmsysteem - gemeenschappelijke keuken en toilet - voldoende stopcontacten en verlichting Deze huurprijs is excl. BTW, KI eveneens door de huurder te betalen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 62 60 23
Kantoor te huur Geldenaken (VBB23148)
500 €

1370 Geldenaken

Dit kantoor van 27 m² is gelegen nabij het centrum van Jodoigne, boven de Brico-winkel. De werkruimte bevindt zich op een groot kantooroppervlak van 622m². De volledige oppervlakte bestaat uit 8 zelfstandige kantoren, waarvan er nog 4 beschikbaar zijn, waaronder deze die we hier voorstellen. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een grote open ruimte met terras, een keuken met eetkamer, een ontvangstruimte voor klanten, een douche en apart toilet. Het kantoor heeft toegang voor PBM's. Het gebouw is gelegen nabij uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De lasten bedragen 7 €/m² per maand (vaste prijs) en zijn inclusief water, de verwarming, ventilatie (warm en koud) de gemeenschappelijke ruimtes en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. De onroerende voorheffing is voor rekening van de huurder. Het wordt hier geschat op 1 maand huur, d.w.z. 500 € Veilige toegang en mooie blootstelling aan de straat. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging! Meer weten?

30
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 793 03 83
Kantoor te huur Geldenaken (VBB22408)
1 800 €

1370 Geldenaken

Surface de bureaux de 196 m2 avec 2 entrées et 6 emplacements de parking, modulable facilement car presqu'essentiellement des cloisons. 1 entrée à l'avant et 1 entrée côté latéral gauche. Bail de droit commun flexible (minimum 6 mois). Location avec option d'achat éventuelle ! LOYER 1800 euros/mois + quote-part précompte immobilier 95 euros/mois + consommations privatives (eau, gaz, électricité, téléphone, tv, ...). Pas de charges communes. 3 mois de garantie locative. Libre à partir du 1er juin 2024 ! Plus d'infos et visites sur rdv au ### Informations données à titre purement indicatif et non contractuel. Meer weten?

6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 485 23 15 41
Kantoor te huur Geldenaken (VBB03351)
1 050 €

1370 Geldenaken

Dit kantoor van 142m2 is gelegen nabij het centrum van Jodoigne, boven de Brico-winkel. Deze kantoorruimte bestaat uit een grote inkomhal, klantenontvangstruimte, 2 afgesloten kantoorruimtes, een grote open kantoorruimte, heren- en damestoiletten, een keukenhoek en eetruimte alsook 'een berging'. Jouw toekomstige kantoor ligt dichtbij belangrijke uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De kosten bedragen 200 euro (provisie) en zijn inclusief water, internet, verwarming en airconditioning. Wat betreft de onroerende voorheffing is het ook een voorziening van 100 euro. De kosten bedragen 60 euro per maand. U heeft een beveiligde toegang en een prachtige ligging aan de straat. In bijlage vindt u een virtuele rondleiding door het pand: ### Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft, wij beantwoorden u graag! Meer weten?

142
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 793 03 83
Kantoor te huur Geldenaken (VBA25081)
450 €

1370 Geldenaken

Op zoek naar een centrale en functionele professionele ruimte voor uw vrij beroep? Zoek niet verder! Ons kantoor van 19 m², gelegen in het hart van Jodoigne, biedt een geschikte werkomgeving. Kantoor Details: Oppervlakte: 17 m² Maandelijkse Huur: €450 Locatie: Centrale ligging in Jodoigne, dicht bij alle voorzieningen Belangrijkste Kenmerken: Rustige en goed verlichte professionele ruimte Strategische ligging in het centrum van Jodoigne Perfect voor verschillende vrije beroepen Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en lokale winkels Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze collega Sébastien Valverde via telefoon op ### of per e-mail op het volgende adres: ### Meer weten?

17
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 22 20
Kantoor te huur Geldenaken (VBA25080)
450 €

1370 Geldenaken

Op zoek naar een centrale en functionele professionele ruimte voor uw vrij beroep? Zoek niet verder! Ons kantoor van 19 m², gelegen in het hart van Jodoigne, biedt een geschikte werkomgeving. Kantoor Details: Oppervlakte: 19 m² Maandelijkse Huur: €450 Locatie: Centrale ligging in Jodoigne, dicht bij alle voorzieningen Belangrijkste Kenmerken: Rustige en goed verlichte professionele ruimte Strategische ligging in het centrum van Jodoigne Perfect voor verschillende vrije beroepen Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en lokale winkels Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze collega Sébastien Valverde via telefoon op ### of per e-mail op het volgende adres: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 22 20
Kantoor te huur Geldenaken (VAY92251)
700 €

1370 Geldenaken

NOUVELLE OPPORTUNITÉ : Plusieurs espaces de bureaux de 27m² et 37m² au-dessus du Brico de Jodoigne | Parlophone à l'entrée relié aux bureaux | Open-space | Kitchenette commune | Toilette H/F/PMR | Douche | Terrasse | Grand espace ouvert | Facilité pour le parking | Forfait All-in (eau, électricité, nettoyage des parties communes, internet) | Ascenseur | Accès PMR (toilette et ascenseur) | Disponible maintenant | Contactez-nous par mail ### ou au ### Meer weten?

27
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 23 87 07
Kantoor te huur Geldenaken (VAZ32467)
550 €

1370 Geldenaken

A louer dans une résidence, un rez-de-chaussée, partie d'un cabinet médical, composé d'un espace bureau de +/- 25m² (possibilité de bureau supplémentaire) avec salle d'attente, toilettes, kitchenette et coin à manger 12m², terrasse et emplacement de parking commun, pour profession libérale. Charges 20e/mois (nettoyage + électricité). Libre immédiatement. Plage de 5h : le matin de 8h à 13h et l'après-midi de 14h à 19h. Horaire disponible : lundi, jeudi, vendredi au matin et mardi toute la journée. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 87 20 87
310 €

4280 Hannuit

Situé à proximité directe du centre-ville de Hannut, cet agréable espace bureau d'environ 30 m² vous offre la possibilité d'y exploiter l'activité de vos rêves en toute tranquillité (petit bureau). Endroit idéal pour démarrer son activité professionnelle/indépendante (profession libérale). Bénéficiant d'une situation stratégique, il se compose d'une lumineuse pièce principale de 19 m², d'une seconde pièce de 7.5 m², toilette séparée et d'un corridor d'entrée indépendant. Accès privatif au bureau. Chauffage au gaz de ville (chaudière commune), châssis double vitrage bois, clim réversible. La pièce principale est équipée d'un point d'eau. Luminosité au rendez-vous. A visiter sans tarder! Loyer de 310EUR/mois. Charges: provision de 100EUR/mois pour le chauffage, l'eau et l'électricité (compteurs communs avec la maison principale attenante). Libre tout de suite. 2 mois de garantie locative (620€). Location sous réserve d'accord du propriétaire. ***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente. Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT, contactez votre expert au ### ***** Meer weten?

30
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 19 86 06 06
Kantoor te huur Rotselaar (RBK42729)
1 250 €

3110 Rotselaar

We hebben een prachtige multifunctionele ruimte te huur, gelegen in een veelzijdig gebouw. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden en kan eenvoudig worden aangepast naar uw specifieke behoeften, of het nu als kantoor, een kantoor met leefruimte, of een andere bestemming is. Kenmerken van de Ruimte Eigen Inkom: De ruimte heeft een eigen ingang, waardoor privacy en onafhankelijkheid worden gegarandeerd. Inpandige Garage: De garage biedt directe toegang tot de ruimte, wat handig is voor zowel werk- als privégebruik. Open Ruimte met Ingebouwde Kasten: De grote, open ruimte is voorzien van ingebouwde kasten, wat voldoende opslagmogelijkheden biedt. Volledig Geïnstalleerde Keuken: Een moderne keuken met alle benodigde apparatuur is beschikbaar, perfect voor dagelijks gebruik of voor het bereiden van maaltijden tijdens lange werkdagen. Extra Ruimtes met Sanitaire Voorzieningen: De ruimte beschikt over een douche, een toilet en een technische ruimte, wat extra comfort en gemak biedt. Mogelijke Gebruiksdoeleinden Kantoorruimte: Ideaal voor ondernemers die een representatieve werkplek zoeken met alle benodigde faciliteiten. Leefruimte: Kan gecombineerd worden als kantoor en leefruimte, wat een flexibele werk-privé balans mogelijk maakt. Andere doeleinden: De multifunctionele indeling maakt de ruimte geschikt voor diverse andere toepassingen, afhankelijk van uw behoeften. Interesse? Bent u geïnteresseerd in deze veelzijdige ruimte? Neem dan contact op met Immo Horst voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We helpen u graag verder om deze ruimte aan uw specifieke wensen aan te passen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten zien wat deze unieke ruimte te bieden heeft! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 77 07 28
Kantoor te huur Heverlee (RBK25344)
7 962 €

3001 Heverlee

Fantastisch gelegen kantoorruimte van 910 m² met 15 privatieve parkeerplaatsen te huur op slechts 1 km van de E40 op- en afrit 23 Haasrode-Blanden.De instapklare kantoren situeren zich op de gelijkvloers en zijn ingedeeld in landschapskantoren met aparte burelen en vergaderzalen. Aanwezigheid van oa. een keuken en sanitair. Mogelijkheid tot huren met meubilair. Bij het gebouw zijn er 15 privatieve parkeerplaatsen alsook 4 snelladers voor wagens (11 kw/toestel). Onmiddellijk beschikbaar.Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

910 15 Parkeerplaats(en) 910 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te huur Diest (RBK24571)
3 263 €

3290 Diest

Commercieel pand te huur, gelegen in het centrum van Diest. Dit pand heeft een opp. van 212 m² + een kelder van 21 m². Het gelijkvloers is momenteel ingericht als uitzendkantoor. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.263 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Beschikbaar : 01 OKT. 2024 of ev. vroeger in onderling overleg. Het gelijvloers kan ook gekocht worden aan 495.000 euro Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Diest? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Kantoor te huur Hannuit (VBB12180)
600 €

4280 Hannuit

Rez-de-chaussée commercial de +/- 45 m2 de surface utile à proximité du centre de Hannut et des écoles. Cet espace commercial dispose d'un emplacement de choix dans le quartier animé de Hannut, à 2 pas de la grand place et des écoles. Avec une surface agencée en 2 pièces, ce rez-de-chaussée offre un espace de travail spacieux et lumineux pour votre entreprise. Il comprend également un WC pour la commodité des clients et des employés. En outre, vous bénéficierez d'une cave de 20 m2 pour ranger vos fournitures et votre matériel ainsi qu'une place de parking privative. Pour les entrepreneurs souhaitant démarrer ou développer leur entreprise, il est également possible d'acheter le fond de commerce en sus. Ne manquez pas cette occasion unique d'installer votre entreprise dans un emplacement idéal et accessible. Charges pour le chauffage : 20€ Location sous réserve d'accord du proriétaire. ***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente. Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT ***** Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 19 86 06 06
Kantoor te huur Bierbeek (RBK06490)
1 800 €

3360 Bierbeek

Dichtbij Leuven is dit een ideale kantoorruimte. De kantoorruimte is gelegen op de gelijkvloerse verdieping, heeft een oppervlakte van +/- 155m²: 23 m diep x 7m breed. Er zijn verschillende parkeerplaatsen buiten voorzien. Onmiddelijk beschikbaar. Dit gebouw ligt op de invalsweg van Boutersem naar Leuven. Gelegen op 7 minuten van de afrit van de E40 snelweg Brussel-Luik geniet deze locatie van een uitstekende bereikbaarheid, op minder dan 20 minuten rijden van Brussel & de luchthaven in Zaventem. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 23 47 23