Co-Immo - Stone & Steel bvba (3380 Glabbeek)

"Service en kwaliteit zijn bij ons een Must."
Tiensesteenweg 140D - 3380 Glabbeek

IPI number 505.317

co-immo.be

We kunnen het vast goed met elkaar vinden Show all Show less
We kunnen het vast goed met elkaar vinden
375 000 €

3211 Binkom

Karaktervolle vrijstaande woning, te renoveren, met binnenkoer, bijgebouwen en schuur, gelegen te Lubbeek (Binkom), Tiensesteenweg 65, opp 15a 37ca. KI 827 euro. Optie aankoop achterliggend perceel landbouwgrond met een oppervlakte van maximum 10 are (prijs te bekomen via het kantoor). Deze eigendom is gebouwd voor 1850 en omvat een ruime woning met een commerciële ruimte ca 70m2 (vroegere uitbating café), een schuur van ca 111m2, een bijgebouw van ca 51m2 en een garage van ca 43m2. Het gelijkvloerse niveau van de woning is voorzien van een commerciële ruimte, geschikt voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep, toiletten, een traphal met toegang tot de binnenkoer, een opslagruimte, eetplaats, keuken, een ruime lichtrijke woonkamer, kleine nachthal, slaapkamer, toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een nachthal en een polyvalente ruimte van ca 50m2. Een grote inrichtbare zolder van ca 80m2 op de eerste verdieping en een tweede grote zolder van ca 115m2 op de tweede verdieping. Via de linkerkant van de woning heb je de toegang tot de grote schuur en het bijgebouw dat ingericht werd tot een volière. Beiden kunnen tevens verbouwd worden tot een functionele ruimte voor privé of professioneel gebruik. De binnenkoer is volledig beklinkerd, bereikbaar via de rechterkant van de woning, een verzorgd terras, tuintje en een garage. EPC 670 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - rooilijn - Het onroerend goed is opgenomen in een beschermd stads- of dorpsgezicht en Vastgesteld bouwkundig erfgoed - ### Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 304 499 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Development site for sale Goetsenhoven (RBJ24198)
129 000 €

3300 Goetsenhoven

Mooi perceel bouwgrond mét bouwvergunning, gunstig gelegen te Tienen (Goetsenhoven) aan de Sint-Laurentiusstraat 1. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a 44ca, een vergunning werd afgeleverd, door het College van burgemeester en schepenen van Tienen op 07/06/2022, voor het bouwen van een ruime moderne halfopen bebouwing met twee bouwlagen en met een bewoonbare oppervlakte van ca 215m2. De nieuw op te richten woning dient gebouwd te worden tegen de linkse zijgevel van de woning Hannuitsesteenweg 497, de bouwlijn is op 8 meter van de straat afgelegen (groene zone voor de woning). Langs de linkerzijde van de woning mag een inrit voorzien worden met toegang tot de achtergelegen garage van ca 40m2. Achterin kan een groot terras van ca 37m2 aangelegd worden. In de buurt vind je buurtwinkels, scholen, bushalte..tevens een vlotte verbinding naar de autostrade. Een lastenboek met een volledige prijsberekening kan opgevraagd worden via het kantoor. Bouw jij weldra jouw droomwoning die zal voldoen aan alle energiezuinige normen en die perfect aansluit aan al jouw wensen? Een aannemelijk bod is bespreekbaar. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan - Meer info op ### - T ### Want to know more?

744 76 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Glabbeek (RBJ94777)
549 000 €

3380 Glabbeek

Ruime gerenoveerde open bebouwing met bijgebouw, terras, tuin, gelegen te Glabbeek, Boeslinter 2. Totaal perceel oppervlakte van 5a 45ca, KI 745 euro. Deze ruime woning kan tevens verbouwd worden als een kangoeroe woning (huisvestigen van familie) of er kan een extra woonentiteit gecreëerd worden om te verhuren (investering), mits het bekomen van de nodige vergunning. Deze woning werd in de periode van 2019-2023 grondig gerenoveerd zoals het plaatsen van een nieuw dak met isolatie, waterput van 10.000 liter, aanleg terras, nieuwe binnendeuren, vernieuwde keuken en badkamer, installatie nieuwe CV-ketel, elektrische installatie conform gesteld (geldig tot 2047), plaatsen van een houtkachel, nieuwe vloer (parket), etc. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met een mooie houten trap, een ruime bureau, gastentoilet, een lichtrijke woonkamer van ca. 38m2 voorzien van een houtkachel, een mooie eetplaats van ca. 22m2 met toegang tot het terras, een grote ingerichte keuken met ingebouwde huishoudtoestellen, een berging, een stockageruimte (fietsenstalling - grote poort voorgevel) en een wasplaats met toegang tot de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie ruime slaapkamers, een mooie badkamer met een ligbad, douche, wastafel, toilet en badkamermeubel. Twee ruime zolderruimtes van ca. 54m2 en ca. 38m2, bevinden zich op de eerste verdieping van het vernieuwde gedeelte van de woning, toegang via de berging. Deze zolder is perfect inrichtbaar tot extra slaapkamers en/of een extra woonentiteit. Alsook een grote zolder van ca. 76m2 op de tweede verdieping, bereikbaar via de vaste trap in de nachthal. Deze woning heeft ook een praktische kelder, meerdere parkeerplaatsen voor de woning en een carport in de tuin. De kind- en diervriendelijk tuin is volledig omheind en verzorgd, heeft een mooi aangelegd terras en een bijgebouw van ca. 27m2, geschikt als hobby- of stockageruimte. Deze prachtige woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 464,5m2 (incl. kelder en zolders), is voorzien van alle comfort en is rustig gelegen, doch slechts op 6 minuten van het levendige centrum Glabbeek, op 10 minuten van centrum Tienen, op wandelafstand van de basisschool en bushalte (voor de deur). Een ideale eigendom voor wie op zoek is naar een ruime, instapklare woning die nog verder kan afgewerkt worden naar jouw eigen wensen en/of aangepast kan worden naar jouw eigen noden. Aarzel zeker niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding! EPC 220 - GVG-WG-GMO-GVKR-VV - rooilijn. Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 370 208 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Flat - Apartment for sale Tienen (RBJ86117)
239 000 €

3300 Tienen

Gezellig en ruim appartement op de tweede verdieping met terrassen, kelder en garage, gelegen te Tienen, Leuvensestraat 15 bus 4 - Totale bewoonbare oppervlakte van ca. 118 m2 (exclusief terrassen, kelder en garage). Het appartement werd steeds goed onderhouden en onderging verschillende renovaties/opfriswerken zoals het plaatsen van een nieuwe CV-ketel, nieuwe vloeren, gerenoveerde badkamer en een nieuw toilet. Het appartement omvat een inkomhal met ingebouwde kasten, nachthal, een apart toilet met een lavabo, een ruime en lichrijke woonkamer met eetplaats van ca. 45 m2, een ingerichte keuken, nachthal, een badkamer voorzien van een badkamermeubel, bidet, wastafel en douchecabine, drie slaapkamers waarbij één kamer voorzien is van ingebouwde kasten en één kamer gebruikt werd als wasplaats. Het appartement is voorzien van twee terrassen (totaal ca. 9,4 m2). Vanop het terras aan de voorgevel heb je uitzicht op de winkel-wandelstraat van Tienen. De terrassen ze zijn toegankelijk via de woonkamer, eetplaats en keuken. De kelder (nummer 5 rechts) van ca 5. m2 en de garage (nummer 12) van ca. 15 m2 zijn gelegen in de kelderverdieping. Er is tevens een lift aanwezig in het gebouw. Gunstig gelegen in het centrum van Tienen, op wandelafstand van het station, in de onmiddellijke omgeving van het openbaar vervoer (bus), vlotte verbinding met de autosnelweg E40. Voor wie op zoek is naar een ruim en praktisch appartement om zelf te bewonen of het appartement verder wenst te verhuren (investering), aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 267 - VG-WCHE-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto's op ### - T ### Gelegen in een Vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen, Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen en stadswoning (bouwkundig) en Unesco werelderfgoed bufferzone: Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 118 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Hoegaarden (RBJ79771)
275 000 €

3320 Hoegaarden

Op te frissen eengezinswoning met een veranda en koer gelegen te Hoegaarden, Vroentestraat 46, perceel oppervlakte van 2a 05ca en op wandelafstand een perceel weiland van 5a 13ca. Deze woning werd doorheen jaren goed onderhouden, zoals de badkamer werd vernieuwd, laminaatvloer op de eerste verdieping, de plaatsing van nieuwe ramen, geschilderd ed. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een L-vormige woonkamer van ca 37m2 met een gezellige zithoek en een eetplaats, een hal met een gastentoilet, een grote keuken met aansluitend de ruime veranda van ca. 22,5m2 dewelke toegang biedt naar de koer. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel, toilet en badkamermeubel. Er is eveneens een ruime zolderruimte van ca. 23m2, bereikbaar via een zolderluik in de nachthal op de eerste verdieping. Deze ruimte kan perfect gebruikt worden als een extra slaap- of hobbykamer. Een gezellige koer met een visvijvertje en een klein bijgebouw geschikt voor extra stockageruimte en/of atelier. Voor de woning zijn er twee parkeerplaatsen. Het perceel weiland is gelegen aan de Hameau Du Petit Overlaer, heeft een totale oppervlakte van 5a 13ca, geschikt als moestuin of speeltuintje voor de kinderen. Het perceel is bereikbaar via een smal padje langsheen de Nermbeek in een doodlopend straatje t.o.v. de Vroentestraat. (Zie foto + aanduiding ligging plan) Na het uitvoeren van de gewenste opfriswerken, ben jij de eigenaar van een gezellige woning met een totale bruikbare oppervlakte van ca. 203m2, incl. zolder en bijgebouw, gunstig gelegen, nabij het centrum van Hoegaarden, bushalte op wandelafstand, op 10 minuten van Stad Tienen en op 7 minuten van de autostrade E40. Contacteer ons alvast voor een persoonlijke rondleiding. EPC 394 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto's op ### - T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 136 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Tienen (RBJ79152)
475 000 €

3300 Tienen

Mooie landelijke woning met paardenstallen, grote tuin en garage gelegen te Tienen, Herestraat 164. Totaal perceel oppervlakte van 31a 49ca. De woning is gebouwd in 2009, steeds goed onderhouden, in de laatste de jaren zijn een aantal opfris- en verbeteringswerken uitgevoerd zoals het installeren van veluxen op de 1ste verdieping, plaatsing vaste trap naar de 1ste verdieping, nieuwe thermostaat cv-ketel, uitbreiding garage, nieuwe paardenstallen, een piste met drainage, aanleg tuin en nieuwe keuken. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een aparte toilet met lavabo, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 37m2 met uitzicht op de tuin en de paardenpiste, een open ingerichte keuken met huishoudtoestellen, een nachthal, drie slaapkamers, een ruime wasplaats met aansluiting voor de wasmachine, een logeerkamer (4de kamer), een badkamer met een douche, ligbad en een badkamermeubel. Via de woonkamer en de keuken heb je toegang tot het terras en de tuin. De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap op het gelijkvloers. De eerste verdieping heeft twee grote slaapkamers en een zolderruimte van ca. 21,7m2. Ideaal voor extra opbergruimte. De woning heeft eveneens een garage voorzien van een elektrische sectionaal poort, een grote inrit en meerdere parkeerplaatsen. De grote tuin is volledig omheind, verzorgd, met een panoramisch uitzicht op de achterliggende omgeving, twee vijvers en een aangelegd terras. Drie nieuw gebouwde paardenstallen (2016) en een piste voorzien van een drainage. Het achtergelegen perceel wordt gebruikt als weide voor de paarden. Voor wie op zoek is naar een landelijke eengezinswoning met een totale bruikbare oppervlakte van ca. 250m2 (incl. garage) en met een weide voor paarden, is dit een opportuniteit! Aarzel zeker niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding! EPC 145- VG-WGLK- GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 232 156 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Tielt-Winge (RBJ78714)
349 000 €

3390 Tielt-Winge

Te renoveren eengezinswoning met tuin en bijgebouwen te Tielt-Winge, Bergstraat 34, totale perceel oppervlakte 8a 5ca, KI 922 euro. Deze ruime woning werd gebouwd in 1958, steeds goed onderhouden, in 2020 werd de onderstructuur van de daken garage en het werkhuis gedeeltelijk vernieuwd. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer met eetplaats, een gezellige keuken, een zij-ingang, gastentoilet, berging, bijkeuken en een technische ruimte met een douche, lavabo en aansluiting voor de wasmachine. De praktische kelder is bereikbaar via de keuken. Optie uitbating zelfstandig beroep in de ruimtes gelegen achter de keuken en woonkamer, afzonderlijke toegang via de zijdeur. De eerste verdieping heeft een nachthal, drie ruime slaapkamers, een kleine kamer en een badkamer met een ligbad, toilet, wastafel en badkamermeubel. De badkamer is bereikbaar via de slaapkamer aan de achtergevel. De bewoonbare oppervlakte op de eerste verdieping kan uitgebreid worden via de zolderruimte die zich achter de badkamer bevindt. Aan de achterzijde van de eigendom is er een ruime garage van ca. 23 m2, een werkhuis van ca. 81 m2, een overdekt terras, grote tuin (rondom de woning) en een praktische inrit, eveneens geschikt als parkeerplaatsen. De achtergelegen bijgebouwen worden geacht vergund te zijn, perfect bruikbaar als extra stockageruimte of functioneel inrichtbaar voor het uitoefenen van een zelfstandig (bij)beroep. Deze woning heeft een totale bruikbare ruimte van ca. 298 m2, gunstig gelegen, nabij centrum Tielt-Winge (grootwarenhuis, bakker, apotheek, school, etc), grote openbare parking t.o.v. de woning, het openbaar vervoer en slechts op 5 min. van de oprit van de autosnelweg Leuven/Brussel. Ben jij op zoek naar een charmante woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 466 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - Het onroerend goed is gelegen in een Wetenschappelijke inventaris: Walenbos: Landschappelijk . Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 200 168 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Tienen (RBJ77921)
245 000 €

3300 Tienen

Te renoveren/af te breken woningen gelegen te Tienen, Avendorenstraat 8 en 10, met optie aankoop achterliggend perceel. De beide woningen, Avendorenstraat 8 en 10 worden gezamenlijk verkocht en hebben volgens kadaster een totale perceel oppervlakte van 46a 94ca. Avendorenstraat 10 (rechtse woning) is de vroeger gezinswoning omvattende een gelijkvloers verdieping, eerste verdiep en zolderverdieping (situeren zicht deels boven de doorgang) met een bruikbare oppervlakte van ca 245 m2, perceel oppervlakte volgens het kadaster 1a 93ca. Avondorenstraat 8 omvat de doorgang (grote poort), de achtergelegen bijgebouwen (gelijkvloers en één verdieping), dienstig voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit met een totale bruikbare oppervlakte van ca 430 m2 en het achtergelegen terrein, totale perceel oppervlakte volgens het kadaster 45a 01ca. De vraagprijs voor de twee woningen met bijgebouwen (opp ca 14a 50ca) is 245.000 euro (onder de voorwaarde van goedkeuring splitsing perceel) en het achterliggend perceel (opp ca 27 are) is te koop aan 108.000 euro. Prijs bespreekbaar ingeval van gezamenlijke aankoop. Mogelijke ontwikkeling volgens dienst Omgeving Tienen: de renovatie van de bestaande gebouwen en eventueel kantoor onder de voorwaarde van het voorzien van parking of het afbreken van de bestaande gebouwen en het oprichten van maximum twee nieuwbouw woningen. Meer info te bekomen via dienst Omgeving Tienen. Gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Tienen, nabij het openbaar vervoer (bus en trein) en de autosnelweg E40. Contacteer ons voor het bekomen van meer info en het inplannen van een bezoek ter plaatse. Avendorenstraat 8: EPC 756 & Avendorenstraat 10: EPC 944 : Deze panden zijn onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto's op ### - T ### Beide onroerend goederen zijn gelegen in een vastgestelde en wettelijke inventaris: vastgestelde archeologische zone 'Het historische stadskern van Tienen', voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 645 382 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Glabbeek (RBJ74552)
299 000 €

3380 Glabbeek

Ruime halfopen bebouwing, op te frissen, met tuin en bijgebouwen te Glabbeek, Dorpsstraat 10. Totale perceel oppervlakte 30a 95ca, KI 885 euro. Deze ruime goed onderhouden woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime woonkamer met eetplaats van ca. 39 m2, keuken met uitzicht naar de tuin, een slaapkamer/bureau en een wasplaats met een lavabo en aansluiting voor de wasmachine. Via de keuken en wasplaats heb je toegang tot het overdekt terras en de grote tuin. De eerste verdieping is voorzien van een badkamer met een ligbad, bidet, toilet, wastafel en badkamermeubel, een nachthal en vier ruime slaapkamers waarvan de rechtse slaapkamer aan de achtergevel uitgerust is met een lavabo. Via een trekladder in de linkse slaapkamer aan de achtergevel heb je toegang tot de zolder. Deze zolderruimte heeft een oppervlakte van ca. 58 m2, dewelke perfect gebruikt/ingericht kan worden voor extra slaapkamers. De kelder, bereikbaar via een vaste trap in de keuken, heeft een oppervlakte van ca. 52 m2 en is onderverdeeld in een traphal, CV-ruimte en twee praktische bergruimtes. De kind- en diervriendelijk tuin is volledig omheind, met een panoramisch uitzicht op de achterliggende natuur en omgeving. Deze eigendom heeft een aantal praktische bijgebouwen zijnde een werkhuis van ca. 32 m2, een kleine garage van ca. 20m2 en een grote garage van ca. 30,8m2 (met een zolderverdieping). Deze eengezinswoning heeft samen met alle bijgebouwen een totale bruikbare oppervlakte van ca. 414 m2, gunstig gelegen, vlotte verbinding Tienen-Diest, op 2 minuten van centrum Glabbeek, op 12 minuten van het Gouden Kruispunt Tielt-Winge en op 10 minuten van de autosnelweg E314. Kom alvast deze woning bekijken en oordeel zelf welke mogelijkheden deze eigendom te bieden heeft. EPC 718 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 189 114 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Development site for sale Glabbeek (RBJ73957)
149 000 €

3380 Glabbeek

Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing, gelegen te Kapellen (Glabbeek), Kapellenstraat 20, met een oppervlakte van 6a 74ca. Mits afbraak van de bestaande woning inclusief bijgebouwen en het bekomen van de omgevingsvergunning, kan een nieuwbouw woning, open bebouwing, opgericht worden. De perceelbreedte is ca. 16 meter en ca. 40 meter diep. Standaard bouwvoorschriften zijn van toepassing met name 3 meter bouwvrije strook langs beide zijden, gelijkvloerse constructie van maximum 15 meter diep en 12 meter op de eerste verdieping. Op basis van een opmetingsplan met een voorstel opgemaakt door een landmeter en/of ontwerper of basis van een stedenbouwkundig attest kan de dienst Omgeving Glabbeek een advies formuleren. Deze grond is rustig en gunstig gelegen, slechts op 3 minuten van het levendige centrum Glabbeek, vlotte verbinding Tienen-Diest en op 12 minuten van de autosnelweg E314 en op 15 minuten van het centrum van Tienen. Ben jij op zoek naar een perceel grond om uw droomhuis te bouwen? Wacht niet langer en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! De naastgelegen woning (links), Kapellenstraat 18, alsook het braakliggend perceel grond (rechts, tussen huisnummer 20 en 22) worden eveneens via Co Immo Glabbeek te koop aangeboden. EPC 1499 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

107 m² Buildable surface 674 40 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Glabbeek (RBJ73956)
275 000 €

3380 Glabbeek

Op te frissen open bebouwing met een garage en tuin gelegen te Kapellen (Glabbeek), Kapellenstraat 18, totaal perceel oppervlakte van 6a 96ca, KI 862 €. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een ruime woonkamer van ca. 33m2, een eetplaats, keuken, gastentoilet, een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en een badkamer voorzien van een zitbad, badkamermeubel, wastafel en een bidet. De eerste verdieping heeft een nachthal, een apart toilet met een lavabo en drie ruime slaapkamers. De woning heeft een zolderruimte van ca. 40m2, bereikbaar via de trekladder in de nachthal. Deze ruimte kan perfect ingericht worden tot twee extra slaapkamers. Er is eveneens een kelder in de woning. Een verzorgde tuin met een praktische inrit, meerdere parkeerplaatsen, een tuinhuis, serre en een bijgebouw van ca 28m2 voorzien van garage en opslagruimte. Deze charmante, goed onderhouden woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 186m2, incl. zolder en kelder, rustig gelegen met een mooi uitzicht op de achterliggende natuur, doch slechts op 3 minuten van het levendige centrum Glabbeek en vlotte verbinding Tienen-Diest en E314. Ben jij op zoek naar een stevige woning, die je volledig wilt opfrissen/renoveren naar jouw eigen noden en wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. De naastgelegen woning, Kapellenstraat 20, geschikt om af te breken en een nieuwbouw op te richten alsook een braakliggend perceel grond (tussen huisnummer 20 en 22) worden eveneens via Co Immo Glabbeek te koop aangeboden. EPC 802 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 139 109 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Villa for sale Glabbeek (RBJ70299)
699 000 €

3380 Glabbeek

Prachtige woning met een zwembad, bijgebouw en tuin gelegen te Glabbeek, Tiensesteenweg 157. Totaal perceel oppervlakte van 25a 17ca – KI 1.541 euro. De woning is instapklaar, voorzien van alle comfort, afgewerkt met hoogwaardige materialen en energiezuinig! Tijdens de grote renovatie in 2010 werd de woning uitgerust met 45 zonnepanelen, een warmtepomp, centraal stofzuigsysteem, mooie authentieke houten vloer, isolatie in de daken, muren en vloeren, nieuwe ramen, vloerverwarming, een houtkachel, een originele houten keuken en werd de tuin met het zwembad aangelegd. Vanuit de tuin kan je genieten van het panoramisch uitzicht op de achterliggende natuur en omgeving! Recentelijk werd eveneens een automatisch rolluik geplaatst op het zwembad, nieuwe buitenverlichting in de tuin, een laadpaal en een thuisbatterij geïnstalleerd. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, gastentoilet met lavabo, een lichtrijke woonkamer van ca. 60m2, onderverdeeld in twee zithoeken, een open keuken met een kookeiland en ingebouwde toestellen, een eetplaats en een berging met inbouwkasten (aansluiting voor de wasmachine). Via de keuken en de woonkamer heb je toegang tot het gezellig overdekt terras en het groot terras van ca. 45 m2 aan het zwembad. Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers, waarbij de masterbedroom rechtstreeks toegang heeft tot de dressing en de grote badkamer. De traphallen zijn perfect geschikt om te gebruiken als bureauruimtes. Via de mooie houten trap heb je toegang tot de tweede verdieping dewelke voorzien is van een nachthal, twee ruime slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche en toilet. Een praktische kelder van ca 87m2, onderverdeeld in een traphal en twee kelderruimtes, ideaal als extra opbergruimte. Deze eigendom is volledig omheind en afgesloten met een automatische poort, veilig voor kinderen en dieren. Het zwembad wordt omringd door de grote tuin, tevens een nieuw geïnstalleerde serre en een moestuin zijn aanwezig. Het groot bijgebouw is geschikt als extra berging, fietsen- en autostalling. Verschillende parkeerplaatsen voor de woning. Voor wie op zoek is naar een ruime woning met een bruikbare oppervlakte van ca 365 m2 en volop wilt genieten van alle comfort en rust, aarzel dan zeker niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding! Meer info en foto’s op ### – T ### EPC 102 - VG-LWAG- GMO-GVKR-GVV - zonevreemd – rooilijnplan. Het onroerend goed is gelegen in een wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed: Vallei van de Velpe tussen Dalemse molen en Kortenaken: Landschappelijk. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 280 160 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Villa for sale Tienen (RBJ70298)
739 000 €

3300 Tienen

Riante villa met tuin en dubbele garage te Tienen, Oorbeeksesteenweg 87. Totale perceel oppervlakte 22a 56ca, KI 2.035 euro. Het gelijkvloers omvat een imposante inkomhal, een lichtrijke zithoek met aansluitend een grote woonkamer van ca. 64m2 met uitzicht op de tuin, een eetplaats, keuken, gastentoilet met lavabo, een bureau en een gezellige wintertuin (veranda) met toegang tot de tuin. De eerste verdieping is voorzien van grote nachthal, vier ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met een aparte berging en twee ingerichte badkamers. De zolderruimte is bereikbaar via een luik in de nachthal op de eerste verdieping. De praktische kelder, toegankelijk via de keuken, is onderverdeeld in een traphal, een technische ruimte (CV-ketel) en twee bergruimtes. Een verzorgde tuin met een grote inrit, meerdere parkeerplaatsen en een dubbele garage van ca. 29m2 voorzien van elektrische sectionaal poorten. Deze villa heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 390m2, incl. garage en kelder, perfect geschikt voor groot gezin, tevens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een zelfstandig beroep (gelijkvloers bureau). Na de rondleiding van deze villa, zal u versteld zijn van de grote leefruimtes, de mogelijkheden, de ligging ed. Gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, vlotte verbinding Leuven-Tienen, openbaar vervoer en op 5 minuten van de autosnelweg E40. Contacteer ons alvast voor een bezoek ter plaatse! EPC 344 - VG-WGLK-GMO-GVKR-VV - Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 326 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Flat - Apartment for sale Tienen (RBJ69986)
169 000 €

3300 Tienen

Gezellig appartement op de 3de verdieping met terras, kelder en een aparte garagebox, gelegen te 3300 Tienen, Zijdelingsestraat 37 bus 10. Totale bewoonbare oppervlakte van ca 65 m2 - KI 971 euro. Perfect geschikt om zelf te bewonen (starterswoning/app) of een ideaal investeringspand. Het appartement omvat een ruime woonkamer van ca 27 m2, een keuken, apart toilet, een ruime slaapkamer en een badkamer uitgerust met een lavabo en ligbad. Extra comfort wordt geboden door de aanwezigheid van een praktische kelder en een lift in het gebouw. De garagebox van ca 15 m2 bevindt zich achter het appartementsgebouw. Dit appartement is gunstig gelegen in het centrum van Tienen tegenover het station en op wandelafstand van winkels, horeca, vlotte verbinding met de E40. Benieuwd naar dit appartement? Contacteer ons alvast voor een persoonlijke rondleiding. Meer info en foto's op ### - T ### EPC 182 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan - Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Flat - Apartment for sale Tienen (RBJ69985)
220 000 €

3300 Tienen

Bekijk de virtuele tour van dit appartement op de site van Co Immo. Ruim appartement op de tweede verdieping met kelder en autostaanplaats, gelegen te Tienen, Veldbornstraat 29 bus 7. KI 1.011euro - Totale bruikbare oppervlakte van ca 106 m2 inclusief terrassen. Het appartement werd steeds goed onderhouden en onderging in 2014 verschillende renovaties/opfriswerken zoals de installatie van een nieuwe keuken, badkamer, apart toilet, CV-ketel, overal nieuwe vloeren geplaatst, algemene schilderwerken, etc. Het appartement omvat een mooie inkomhal, ruime woonkamer met eetplaats, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet, badkamer voorzien van een badkamermeubel, douchecabine en aansluiting voor de wasmachine en twee ruime slaapkamers met toegang tot het terras. Individuele CV-ketel op aardgas in de berging naast de keuken. De kelder (nummer 6) van ca 7 m2 en de autostaanplaats (nummer G26) zijn gelegen in de kelderverdieping. Inrit garage via de Eeuwfeeststraat. Lift aanwezig. Gunstig gelegen in het centrum van Tienen, op wandelafstand van het station, in de onmiddellijke omgeving van het openbaar vervoer (bus), vlotte verbinding met de autosnelweg E40. Voor wie op zoek is naar een praktisch appartement om zelf te bewonen of het appartement verder wenst te verhuren (investering), aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 149 VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Gemeentelijk rooilijnplan Eeuwfeeststraat. Het onroerend goed is gelegen in een archeologische zone 'Het historische stadskern van Tienen', voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer info en foto’s op ### - T ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Tienen (RBJ69984)
285 000 €

3300 Tienen

Ruime instapklare stadswoning met een groot terras gelegen te Tienen, Aandorenstraat 59. Totaal perceel oppervlakte van 1a 20ca, KI 242 euro. Deze woning werd volledig gestript en gerenoveerd zoals het dak, ramen, extra verdiepingen gecreëerd, vloeren, isolatie muren en pleisterwerken, sanitaire leidingen, elektriciteitswerken (conform tot 2047), de installatie van een condenserende ketel en radiatoren, nieuwe keuken en badkamer, aanleg terras etc. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een gezellige woonkamer met eetplaats, een mooi keuken met huishoudtoestellen en een wasplaats/berging met een toilet. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een badkamer met een ligbad (douche in bad), toilet, wastafel, badkamermeubel en twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping vinden we een hal, twee slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van een lavabo en toilet. Via een vaste trap bereik je de derde verdieping die volledig afgewerkt is tot een polyvalente ruimte van ca 41m2, eenvoudig aanpasbaar naar twee kamers. De woning is voorzien van kelder bereikbaar via een luik in de inkomhal. De woning heeft een groot terras, volledig aangelegd met tegels, gericht naar het zuiden en achteraan het terras is er een jacuzzi. Ideaal om te ontspannen en een gezellige avond met familie en vrienden door te brengen. Het terras is bereikbaar via de keuken. Deze instapklare stadswoning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 186 m2, gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, openbaar vervoer, station, vlotte verbinding E40. Benieuwd naar deze woning, aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto's op ### - T ### EPC 122 - GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - Rooilijnplan. Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 186 76 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Boutersem (RBJ68512)
399 000 €

3370 Boutersem

Instapklare gerenoveerde halfopen bebouwing met terras, garage en tuin, gelegen te Boutersem, Willebringsestraat 86. Totaal perceel oppervlakte van 3a 50ca. Deze woning werd in de periode van 2021-2022 grondig gerenoveerd zoals nieuwe vloeren, ramen, isolatie muren en dak, sanitaire leidingen, electriciteitswerken, pleisterwerken, de installatie van een nieuwe CV-ketel, keuken, badkamer, het uitbreiden van de garage met een nieuw dak, etc. Er zijn reeds voorbereidende werken uitgevoerd voor de installatie van een home controller (bijv. de lichten en/of rolluiken van op afstand automatisch te doen werken), domotica, videofoon, projector, all sound systeem en wachtbuizen voor de zonnepanelen. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 36m2 met uitzicht naar de tuin, een grote keuken met een kookeiland, een ruime wasplaats met een toilet, douche en aansluiting voor de wasmachine. Via het schuifraam in de eetplaats en de keuken heb je toegang tot het terras en de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een ruime dressing, een slaapkamer, een mooie badkamer met een ligbad, toilet, dubbele wastafel en badkamermeubel. De tweede verdieping is voorzien van een grote slaapkamer van ca. 31m2. Deze woning heeft ook een praktische kelder van ca 21,7m2, die onderverdeeld is in een traphal en twee ruime kelderruimtes. Ideaal als extra opbergruimte. De kind- en diervriendelijk tuin is volledig omheind, verzorgd en is voorzien van een overdekt terras. Verschillende parkeerplaatsen, een praktische inrit en een ruime garage met een elektrische sectionaal poort van ca. 30m2. Deze instapklare woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 209m2 (incl. kelder en garage), is gunstig gelegen, slechts op 6 minuten van het centrum Glabbeek, op 10 minuten van het centrum van Tienen, op 7 minuten van de E40 en op wandelafstand van de bushalte. Een ideale eigendom voor wie op zoek is naar een instapklare woning die nog verder kan afgewerkt worden naar jouw eigen noden en wensen. Aarzel zeker niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding! EPC 257 - VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV – rooilijnplan. Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 157 132 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Tielt-Winge (RBJ64847)
295 000 €

3390 Tielt-Winge

DOE EEN BOD - Te renoveren open bebouwing met een terras, tuin en garage te Tielt-Winge, Tramstraat 7, totale perceel oppervlakte 9a 70ca, KI 773 euro. Alle leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers zijnde een ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer met eetplaats, keuken, een hal/veranda met apart toilet en een traphal naar de bergzolder, een nachthal, badkamer en drie slaapkamers. Vanuit de hal naast de keuken heb je toegang tot het terras en de gezellige tuin. Via een vaste trap in de keuken krijg je toegang tot de kelder die onderverdeeld is in een traphal, vijf praktische kelderruimtes en een ruime garage met een elektrische sectionale poort van ca. 30m2. Meerdere parkeerplaatsen vooraan en naast de woning. De woning is tevens voorzien van een zolderruimte van ca. 54m2, geschikt als opbergruimte. Een volledige omheinde tuin, kind- en diervriendelijk, een groot terras van ca. 53m2 en een tuinhuis ideaal voor het stockeren van tuinmateriaal en andere benodigdheden. Landelijk en rustig gelegen in een straat zonder doorgaand verkeer, die uitloopt in een onverharde weg/fietsroute, doch slechts 7 min van het Gouden Kruispunt Tielt-Winge en op 27 minuten van centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een charmante woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 813 :Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 109 125 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Tienen (RBJ64846)
219 000 €

3300 Tienen

Op te frissen stadswoning met een terras en tuin gelegen te Tienen, Sint-Truidensesteenweg 105, totaal perceel oppervlakte van 2a 60ca, KI 396 €. Deze goed onderhouden woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met een eetplaats van ca. 22,5m2, een gezellige ingerichte keuken met uitzicht en toegang naar het terras en de tuin, een gastentoilet met lavabo en een berging met aansluiting voor de wasmachine. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, twee ruime slaapkamers, een badkamer met een ligbad (douche in bad), toilet, badkamermeubel en een dubbele wastafel. De woning heeft een zolderruimte van ca. 29m2, bereikbaar via een vaste trap in de nachthal op de eerste verdieping. Deze ruimte kan perfect ingericht worden tot extra kamers. Er is eveneens een praktische kelder van ca. 15,9m2 die bereikbaar is via de inkomhal, ideaal als extra opbergruimte. Een verzorgde, omheinde tuin met een aangelegd terras (deels overdekt), met uitzicht op de achterliggende omgeving (Drie Tommen) en een tuinberging, geschikt voor het stockeren van uw tuinmateriaal. Twee parkeerplaatsen achteraan in de tuin, bereikbaar via de Tricotstraat. Via een achterpoortje in de tuin is de woning ook toegankelijk. Na het uitvoeren van de gewenste opfriswerken, bent u de eigenaar van deze gezellige stadswoning met een totale bruikbare oppervlakte van ca. 154m2, incl. zolder en kelder, gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, op 7 minuten van het station van Tienen, bushalte op wandelafstand en op 8 minuten van de E40 Leuven. Contacteer ons alvast voor een persoonlijke rondleiding. Meer info en foto's op ### - T ### EPC 406: Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan. Want to know more?

2 Bedroom(s) 109 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Residence for sale Goetsenhoven (RBI69409)
342 500 €

3300 Goetsenhoven

Ruime CASCO halfopen bebouwing (lot 2 - rechtse woning) met tuin gelegen te Tienen, Sint-Laurentiusstraat 7, totaal perceel oppervlakte van 8a 75ca. Deze woning maakt deel uit van een verkaveling van twee woningen. De linkse casco woning RW, St-Laurentiusstraat 9, wordt te koop aangeboden aan 334.000 euro excl. kosten. Deze woning werd gebouwd in 2022-2023, winddicht afgewerkt en kan volledig volgens uw eigen noden en wensen ingericht en afgewerkt worden. Een offerte voor de volledige afwerking verkrijgbaar via Co Immo. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, technische ruimte, een gastentoilet, een ruime bureau, berging, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 58m2, keuken met uitzicht naar de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een apart toilet, badkamer, drie ruime slaapkamers waarbij de achterste slaapkamer voorzien is van een tweede badkamer (optie gebruiken als dressing). Volgens het plan kan een extra ruimte/slaapkamer ingericht worden in de nachthal. Via het schuifraam in de keuken en de eetplaats heb je toegang tot het terras en de tuin. Rechts van de woning een praktisch doorgang naar de tuin, goedkeuring voor het oprichten van een houten carport. Het is toegelaten om een terras van max. 30m2, aansluitend bij het hoofdgebouw, aan te leggen en een tuinberging op te richten van 20m2 achteraan in de tuin, parkeerplaats voor de woning. Deze woning is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, heeft een bruto bruikbare oppervlakte van ca 230m2, is rustig en gunstig gelegen, slechts op 10 min. van centrum Tienen en E40, bushalte voor de deur. Ben je op zoek naar een moderne woning die je volledig naar eigen smaak wilt afwerken? Aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. Aankoop constructie aan 21% btw en grond aan 12% registratierechten. VG-WGLK-GMO-GVKR-VV. Meer info en foto's op ### - T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 203 128 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93