Heylen Vastgoed Herentals (2200 Herentals)

Grote Markt 8 - 10 - 2200 Herentals

IPI number 502895 - 508756

heylenvastgoed.be

Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onze unieke aanpak geeft uw eigendom de meeste kans tot verkoop. De kennis van wonen van onze medewerkers en van de verschillende afdelingen die wij zelf in huis hebben zijn daar een erg belangrijk deel van. Er is een permanente wisselwerking tussen onze afdelingen verkoop, verhuur, nieuwbouw, property manangement en exclusief. Tel daarbij de ondersteuning van onze juridische afdeling met maar liefst 8 ervaren juristen en onze onthaalafdeling die alles in goede banen leiden. U wenst uw eigendom te verkopen, kopen, verhuren of huren? U kan ons hiervoor steeds contacteren. Show all Show less
Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onze unieke aanpak geeft uw eigendom de meeste kans tot verkoop. De kennis van wonen van onze medewerkers en van de verschillende afdelingen die wij zelf in huis hebben zijn daar een erg belangrijk deel van. Er is een permanente wisselwerking tussen onze afdelingen verkoop, verhuur, nieuwbouw, property manangement en exclusief. Tel daarbij de ondersteuning van onze juridische afdeling met maar liefst 8 ervaren juristen en onze onthaalafdeling die alles in goede banen leiden. U wenst uw eigendom te verkopen, kopen, verhuren of huren? U kan ons hiervoor steeds contacteren.
Opening hours Heylen Vastgoed Herentals
Monday09:00 - 12:3013:30 - 19:00
Tuesday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Wednesday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Thursday09:00 - 12:3013:30 - 20:00
Friday09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Saturday09:30 - 12:3013:30 - 17:00
Sunday--

* On appointment only

2200 Herentals

355 000 €

De Gaanderij - Historisch wonen in hartje Herentals Het project bestaat uit 90 hedendaagse wooneenheden en 6 eengezinswoningen met een unieke karakter omringd door groen. Er is voor ieder wat wils te vinden: prachtige vergezichten, zonovergoten terrassen, hoge plafonds, groene binnentuinen enz. Het project heeft dan ook een aanbod voor jong en oud, koppels, alleenstaanden of gezinnen met kinderen. Benieuwd wat de Gaanderij voor u in petto heeft?? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info (plannen, lastenboek, prijzen,...) Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6 % indien u voldoet aan de voorwaarden. Want to know more?

3 Bedroom(s) 124 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

2250 Olen

485 000 € - 515 000 €

Dit project bestaat uit 2 BEN-woningen gelegen op een kindvriendelijke en groene locatie dichtbij het centrum en met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, de stad Herentals en E313. De woningen beschikken elk over een eigen tuin, terras, een carport of inpandige garage en een zolder met vaste trap die mogelijkheden biedt. Het project werd voorzien van de meest recente energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem +, buitenschrijnwerk met hoogrendements beglazing en zonnepanelen waardoor woning 1 kan genieten van een maximum e-peil van 6 en woning 2 een maximum e-peil van 10!Contacteer ons voor een afspraak op kantoor op ### of ### Want to know more?

3 - 4 Bedroom(s) 214 - 245 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

2500 Lier

332 000 € - 434 000 €

Unieke ligging aan de Sterrenstraat. Een oude papier- en kartonfabriek, drukkerij wordt er omgetoverd tot een nieuwe woonbuurt. Residentie Kwarts bestaat uit 33 luxe appartementen en 2 kantoorruimtes verdeeld over A-B-C-D-E en F blok. De compactere appartementen gelegen aan de Sterrenstraat zijn ideaal voor starters en investeerders. Zowel 1,2 als 3 slaapkamers met ruime zuid/west gerichte terrassen/tuinen met de nodige privacy. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 74 m² tot 149 m².Ze kunnen nog volledig naar keuze ingericht worden, hiervoor worden ruime budgetten voorzien. Verder zullen de appartementen uiterst energiezuinig zijn met een E-peil < 30. Contacteer ons voor een afspraak of meer info via ### of ### Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse B Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 97 - 120 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

2280 Grobbendonk

185 000 € - 315 000 €

Dit modern project omvat 10 wooneenheden met de focus op het groene karakter van de omgeving. Bestaande uit 4 gelijkvloerse appartementen met privatieve tuin, 4 op het eerste verdiep en 2 prachtige penthouse. Achteraan kan u een bovengrondse parkeerplaats terugvinden. Via deze parkerplaats is via een nieuw aangelegde fietshelling de kelder bereikbaar. Hier kan u de ruime individuele bergruimtes en een gemeenschappelijke fiets- en afvalberging terugvinden. Benieuwd wat deze penthouse met zonneterras u te bieden hebben? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via ### of ### De verkoop geschiedt onder BTW stelsel (21%). Berging en parking verplicht bij aan te kopen. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 64 - 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

3271 Zichem

270 832 € - 397 057 €

The Oak House - Waar wonen ook genieten is... The Oak House is een uniek project in het centrum van Averbode en telt 18 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. De appartementen zijn speels, maar modern en bieden leuke tuinen en dakterrassen met het oog op de nodige privacy en zonlicht. Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve eigentijdse materialen van hoogstaande kwaliteit waar ook het energiezuinige aspect de nodige aandacht heeft gekregen. De appartementen genieten een BEN-label. De ondergrondse staanplaatsen voor auto en fiets zijn toegankelijk via een inrit tussen de 2 gebouwen. De parking en berging dient bij aangekocht te worden aan 25.000 euro excl. BTW. De oppervlakten van de appartementen zijn divers. Van compact en gezellig naar veel ruimte en licht. Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. 6% BTW mogelijk! Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 83 - 111 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

2500 Lier

282 022 €

Residentie 03 SHIFT bestaat uit 71 instapklare nieuwbouwappartementen, verdeeld over 3 gebouwen, waarbij alle aandacht gaat naar duurzaamheid. De drie verschillende gebouwen A-B-C bestaan uit 1,2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een open keuken, badkamer en privé terras of tuin. Alle appartementen worden volledig afgewerkt en opgeschilderd met hoogwaardige materialen. Het energiezuinig systeem bestaat uit een warmtepomp op basis van geothermie dat zorgt voor de sturing van vloerverwarming, passieve koeling. Het sanitair water wordt warm gehouden door het SED-systeem (SEDS - Sustainable Comfort | Energieneutraal warmtesysteem) dat tevens gekoppeld is aan PV-panelen Verder zijn de zuidgerichte appartementen uitgerust met screens. Het volledige complex is voorzien van een collectief ventilatiesysteem D dat automatisch wordt gestuurd, gelijkvloerse voorzien van regenwaterrecuperatie. Vooraan kan mij een bring me box systeem terugvinden en bevatten alle appartementen domotica en is het project voorzien van een bream en well certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat de appartementen genieten van een E-peil < 10. Fiscaal betekent dit dat u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen. Benieuwd naar wat deze toekomstgerichte appartementen u te bieden hebben? Info en verkoop: Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via ### of ### Prijs dient vermeerderd te worden met (21% btw) - parking en berging verplicht bij aan te kopen. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 1 unit(s)
contact
details
Email
Call
4 000 €

2280 Grobbendonk

Magazijn/Kantoorruimtes (600 m²) op toplocatie Ligging: Ideaal gelegen magazijn of kantoorruimtes. Indeling: Open ruimte met 3 individuele opslagplaatsen/bureaus, 2 toiletten, kitchenette. Beschrijving: Deze magazijnruimte of kantoorruimte is ideaal gelegen met voldoende parkeermogelijkheid vooraan. De grote raampartijen zorgen voor zeer veel lichtinval alsook visibiliteit. Verder beschikt deze ruimte over 3 aparte bureaus. Verder nog een extra opslagruimte. Alsook is er een basic kitchenette aanwezig en twee aparte toiletten. Ook hier is er ruimte voor verandering mogelijk. Extra's: - Verwarming via luchtverhitter (gas) - Winkelruimte (261 m²) kan samen gehuurd worden voor €6.000,00 / maand Want to know more?

10 Parking place(s) 600 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call

2250 Olen

449 000 € - 470 000 €

LAATSTE BEN-WONING à 6 % BTW mogelijk onder voorwaarden Aan Larumseweg 11-13-15 in Olen werden 3 nieuwbouwwoningen opgericht met tuin en terras. Elke nieuwbouwwoning beschikt over een carport en tuin. Dit nieuwbouwproject werd tevens uitgerust met de laatste technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing en zonnepanelen. Het e-peil bedraagt maximum 20 waardoor u kan genieten van een fiscaal voordeel: 100 % korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar! Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek op ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 278 - 290 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

2200 Noorderwijk

385 000 € - 515 000 €

6 % BTW mogelijk onder voorwaarden! Project Lindenhof bestaat uit 10 prachtige nieuwbouwwoningen gelegen in een rustige en groene omgeving. Het project bestaat uit 1 open bebouwing, 2 bel etages met een magnifiek dakterras, 4 halfopen en 3 gesloten bebouwingen met elk een private tuin en terras. Elke woning heeft bovendien een ruime leefruimte met een open keuken en zicht naar het terras en/of tuin, trap naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en bij de woningen nog een trap naar de tweede verdieping waar er optioneel nog 2 extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden.Het lastenboek en de plannen kan u bekomen op aanvraag. E-peil max 30 Want to know more?

3 Bedroom(s) 163 - 201 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
515 000 €

2200 Noorderwijk

6 % BTW mogelijk onder voorwaarden! Project Lindenhof bestaat uit 10 prachtige nieuwbouwwoningen gelegen in een rustige en groene omgeving. Het project bestaat uit 1 open bebouwing, 2 bel etages met een magnifiek dakterras, 4 halfopen en 3 gesloten bebouwingen met elk een private tuin en terras. Elke woning heeft bovendien een ruime leefruimte met een open keuken en zicht naar het terras en/of tuin, trap naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en bij de woningen nog een trap naar de tweede verdieping waar er optioneel nog 2 extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden.Het lastenboek en de plannen kan u bekomen op aanvraag. E-peil max 30 Want to know more?

3 Bedroom(s) 178 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
470 000 €

2250 Olen

nstapklare BEN-woning met 3 slaapkamers en carport à 6 % BTW* Deze moderne en energiezuinige nieuwbouwwoning is gelegen op rustige en groene locatie in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. De woning beschikt over een tuin, terras, carport en een fietsenberging. De tuin is omringd door beplanting waardoor er voor de nodige privacy wordt gezorgd. De woning is ingedeeld als volgt: een ruime leefruimte met open keuken, ruime berging, gastentoilet, inkomhal, trap naar de bovenverdieping, drie slaapkamers en een badkamer met apart toilet. Er is tevens een vaste trap naar de zolderverdieping voorzien die mogelijkheden tot afwerking voorziet. Boven is de woning geschilderd, de tuin aangeplant en dus volledig instapklaar! De laatste energiezuinige technieken werden voorzien, zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing en zonnepanelen. Hierdoor kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. Het e-peil zal aldus maximum 20 bedragen. Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek op ### of via ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A *indien u voldoet aan de voorwaarden Want to know more?

3 Bedroom(s) 278 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
637 000 €

2460 Tielen

Landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers op riant perceel van 18a70ca te Tielen. Beschrijving: U betreedt deze villa via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte bestaande uit de zeer ruime woon-en eetkamer. De leefruimte geniet door de grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval en is tevens uitgerust met een open haard, die het uitermate gezellig maakt. Vanuit de leefruimte krijgt u toegang tot de naastgelegen en volledig uitgeruste/vernieuwde keuken met ontbijthoek. Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping nog over een aparte bureau/slaapkamer, berging/wasplaats, een tweede gastentoilet en één slaapkamer met een dressing en en-suite badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, douche en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich vervolgens drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Deze badkamer beschikt over een dubbele wastafel, douche, bidet en een toilet. Ook is één van de drie slaapkamers op het verdiep uitgerust met een ligbad. Achteraan bereikt u eerst en vooral het ruim overdekt, zuid georiënteerde terras waar het heerlijk vertoeven is. Vanuit dit overdekt terras krijgt u toegang tot de dubbele garage die in combinatie met de kelder voor voldoende bergruimte zorgt. Tot slot om dit geheel compleet te maken is er nog een ruime zuidwest georiënteerde tuin! Extra: - EPC 200 kWh/m² - Wg, Ag, GvKr, Gvv, Gmo Want to know more?

4 Bedroom(s) 288 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
449 000 €

2200 Herentals

Uniek gelegen laagbouwvilla met vier slaapkamers op 13a59ca te Herentals. Deze woning dateert uit 1976 en bevindt zich in goede staat. Ligging: Gelegen in een doodlopende en kindvriendelijke wijk tussen centrum Herentals en Lichtaart met alle faciliteiten in de directe omgeving. Deze woning ligt volledig achteraan de residentiële wijk tegen de bosrand waardoor er haast geen passage is. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de N19, E313 en E34 zeer vlot bereikbaar. Beschrijving: U betreedt deze ruime laagbouw woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte bestaande uit de woon-en eetkamer die door de aanwezige raampartijen van aangenaam veel lichtinval geniet. Naastgelegen bevindt zich de volledig uitgeruste keuken die ruim genoeg is voor het plaatsen van een aparte ontbijthoek. Verder beschikt deze woning over vier ruime slaapkamers die telkens zijn uitgerust met ingemaakte kasten, een badkamer die is uitgerust met douche en een dubbele wastafel en nog een apart toilet. De berging/wasplaats maakt in combinatie met de dubbele garage, de woning compleet. Terug in de leefruimte krijgt u via het grote schuifraam toegang tot het ruim zuidoost georiënteerd terras dat voortvloeit in de volledig omheinde en aangelegde tuin, waar het heerlijk vertoeven is. Extra: - EPC: 444 kWh - CV op stookolie Want to know more?

4 Bedroom(s) 184 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
259 000 €

2275 Lille

Op te knappen woning met drie slaapkamers op een perceel van 5a40ca te Lille. Deze woning dateert van 1956 en dient opgefrist te worden naar de hedendaagse normen. Ligging: Gelegen nabij centrum Lille met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E34 vlot bereikbaar. Beschrijving: U betreedt deze woning via de leefruimte, bestaande uit de woonkamer en eetkamer met achterliggend de deels uitgeruste keuken. In de keuken heeft u nog tal van ruimte voor het plaatsen van een ontbijttafel. Achter de keuken bevindt zich de berging/wasplaats die toegang verleent aan het aparte toilet en de badkamer die is uitgerust met een ligbad. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De zolder kan u mits het nodige werk perfect omvormen tot een vierde slaapkamer. De kelder zorgt in combinatie met de garage voor voldoende bergruimte. Tot slot om dit geheel compleet te maken, staat deze woonst op een zuidoost georiënteerd perceel van 540m², waar het heerlijk vertoeven is. Extra: - EPC 796 kWh/m²/jaar - Verwarming op stookolie - Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Want to know more?

3 Bedroom(s) 137 140 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
850 €

2260 Westerlo

Rustig gelegen, kindvriendelijke woning met 3 à 4 slaapkamers Ligging: Nieuwebaan 26 is rustig gelegen, in een kindvriendelijke buurt met verschillende faciliteiten faciliteiten op korte afstand zoals scholen, winkels, openbaar vervoer...In vlotte verbinding met op- en afrit E313. Beschrijving: we betreden de woning via de inkomhal, deze is voorzien van vestiaire en verleent toegang tot de eetkamer (11,5m²) die tevens ook toegang verleent tot de kelder (9m²). Daarna mondt men uit in de ruimte leefruimte met natuurlijk lichtinval (29,5m²). De keuken beschikt over een gasvuur, dubbele spoelbak en een dampkap. Er is aansluiting voorzien voor het eventueel plaatsen van een vaatwasmachine. Wat verder treft men de badkamer met douche in bad, enkele lavabo en spiegel- en opbergkast. Aan de achterzijde zijn er 2 ruime berg/ stockageruimten (16,0 en 26,0m²) met aansluiting voor wasmachine- en droogkast, alsook werd er hier het apart toilet voorzien, beiden zijn ook bereikbaar via het terras. Op het 1ste verdiep treffen we een bureauruimte/ dressing aan alsook 3 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien is van internet- en tv-aansluiting. De zolder is niet afgewerkt, wél volledig geïsoleerd en biedt zeker mogelijkheden.Als grote troef is er de tuin van maar liefst 7 are, deze is volledig omheind en voorzien van aanhorigheden. Want to know more?

3 Bedroom(s) 165 150 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
965 €

2250 Olen

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras Ligging: Dit appartement is pal in het centrum gelegen, nabij een groene omgeving en vlakbij de op- en afrit autostrade E313. Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, berging, apart toilet, 2 slaapkamers, dressing of babykamer, badkamer, terras, autostaanplaats en gemeenschappelijke fietsenberging. Beschrijving: U komt binnen via uw private inkomhal, deze geeft uit op de woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over een kookplaat, dampkap, ijskast en vaatwasmachine.Via de woonkamer kan u ook het ruime terras van 32m² bereiken. Verder is er nog een berging en een apart toilet. Op de tweede verdieping bevindt er zich een badkamer met inloopdouche. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, 1 hiervan beschikt over een dressing of een babykamer. Tot slot is er ook een autostaanplaats voorzien en verder een gemeenschappelijke fietsenberging. Extra's: - EPC: 72 kWh/(m² jaar) - E-peil: E41 - Vloerverwarming - Gordijnen/verduisteringen en verlichting aanwezig Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 32 m² Terrace
contact
details
Email
Call
315 000 €

2280 Grobbendonk

Dit modern project omvat 10 wooneenheden met de focus op het groene karakter van de omgeving. Bestaande uit 4 gelijkvloerse appartementen met privatieve tuin, 4 op het eerste verdiep en 2 prachtige penthouse. Achteraan kan u een bovengrondse parkeerplaats terugvinden. Via deze parkerplaats is via een nieuw aangelegde fietshelling de kelder bereikbaar. Hier kan u de ruime individuele bergruimtes en een gemeenschappelijke fiets- en afvalberging terugvinden. Benieuwd wat deze penthouse met zonneterras u te bieden hebben? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via ### of ### De verkoop geschiedt onder BTW stelsel (21%). Berging en parking verplicht bij aan te kopen. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
315 000 €

2280 Grobbendonk

Dit modern project omvat 10 wooneenheden met de focus op het groene karakter van de omgeving. Bestaande uit 4 gelijkvloerse appartementen met privatieve tuin, 4 op het eerste verdiep en 2 prachtige penthouse. Achteraan kan u een bovengrondse parkeerplaats terugvinden. Via deze parkerplaats is via een nieuw aangelegde fietshelling de kelder bereikbaar. Hier kan u de ruime individuele bergruimtes en een gemeenschappelijke fiets- en afvalberging terugvinden. Benieuwd wat deze penthouse met zonneterras u te bieden hebben? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via ### of ### De verkoop geschiedt onder BTW stelsel (21%). Berging en parking verplicht bij aan te kopen. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call