Heylen Vastgoed Zoersel (2980 Zoersel)

Handelslei 20 - 2980 Zoersel

IPI number 502895

heylenvastgoed.be/nl

Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onze unieke aanpak geeft uw eigendom de meeste kans tot verkoop. De kennis van wonen van onze medewerkers en van de verschillende afdelingen die wij zelf in huis hebben zijn daar een erg belangrijk deel van. Er is een permanente wisselwerking tussen onze afdelingen verkoop, verhuur, nieuwbouw, property manangement en exclusief. Tel daarbij de ondersteuning van onze juridische afdeling met maar liefst 8 ervaren juristen en onze onthaalafdeling die alles in goede banen leiden. U wenst uw eigendom te verkopen, kopen, verhuren of huren? U kan ons hiervoor steeds contacteren. Show all Show less
Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onze unieke aanpak geeft uw eigendom de meeste kans tot verkoop. De kennis van wonen van onze medewerkers en van de verschillende afdelingen die wij zelf in huis hebben zijn daar een erg belangrijk deel van. Er is een permanente wisselwerking tussen onze afdelingen verkoop, verhuur, nieuwbouw, property manangement en exclusief. Tel daarbij de ondersteuning van onze juridische afdeling met maar liefst 8 ervaren juristen en onze onthaalafdeling die alles in goede banen leiden. U wenst uw eigendom te verkopen, kopen, verhuren of huren? U kan ons hiervoor steeds contacteren.
950 €

2980 Zoersel

Instapklaar gelijkvloers appartement in het centrum van Halle-Zoersel. Gelegen in de nabijheid van winkels, scholen,... vlakbij Hallebos. Het appartement is zeer rustig, achterin gelegen. Indeling: Inkomhal, apart toilet, woonkamer, keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers, badkamer, tuin met terras, gemeenschappelijke tuin, carport met berging en extra staanplaats. We betreden het appartement via de inkomhal met apart toilet. Volledig ingerichte keuken (ijskast / diepvries / combi-oven / keramische kookplaat / vaatwasser), aansluitend de handige berging met plaats voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal hebben we toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer met ligbad. Ruime tuin met terras + gemeenschappelijke achtertuin. Carport met bering en extra autostaanplaats. Het appartement is beschikbaar vanaf 1/02/2024. - rustig gelegen gelijkvloers appartement - tuin met buitenkraantje - grote gemeenschappelijke achtertuin (geen achterburen) - carport + extra staanplaats Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
  Zoersel (RBI38461)

2980 Zoersel

358 400 € - 444 400 €

Residentie "EGLISE" is een hoogstaand en uiterst energiezuinig (E20) woonconcept dat wordt opgetrokken in schaduw van de kerk van Halle-Zoersel.Dit project omvat een divers aanbod van 9 eenheden gaande van compacte appartementen tot luxe penthouses en een kantoorruimte. Het tijdloze woonconcept, de doordachte indelingen van de appartementen met telkens 2 tot 3 slaapkamers en private tuinen of terrassen springen onmiddellijk in het oog. Verder zorgt de aangelegde ontmoetingstuin voor een prachtig groen decor. De afwerking is van hoog niveau en de inrichting gebeurt op basis van uw smaak onder begeleiding van het ervaren bouwteam. Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 104 - 148 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Land for sale Zoersel (RBI99535)
320 000 €

2980 Zoersel

Prachtig perceel van 2421 m² met een Zuidoost oriëntatie. Het perceel is bestemd om voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. De woning moet gebouwd worden in de zone voor hoofdgebouwen, zoals weergegeven op het verkavelingsplan, met de volgende voorschriften: De voorgevelbreedte dient minimaal 6 meter te zijn, en de maximale breedte is zoals op het plan weergegeven. Men dient 3 meter van de scheiding te blijven. De woning mag zowel een zadeldak als een plat dak hebben, met maximaal 3 bouwlagen (gelijkvloers + verdieping + zadeldak / plat dak). Maximale nokhoogte is: 11 meter. Bijgebouwen: Deze mogen een oppervlakte van 10% van de perceeloppervlakte hebben, met een maximum van 75m². Indien men 3m van de perceelsgrens blijft mag de nokhoogte 4,5m zijn vanaf het grondpeil, met een schuin dak van 45°. Maximum 2 bouwlagen (gelijkvloers + zadeldak). Zal men het bijgebouw op de perceelsgrens bouwen, dan dient het dakvorm plat te zijn. Contacteer ons voor meer info en of voor een gratis waardebepaling. Want to know more?

2421 139 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Zoersel (RBI99534)
285 000 €

2980 Zoersel

Prachtig perceel van 1070,52 m² met een Zuidoost oriëntatie. Het perceel is bestemd om voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. De woning moet gebouwd worden in de zone voor hoofdgebouwen, zoals weergegeven op het verkavelingsplan, met de volgende voorschriften: De voorgevelbreedte dient minimaal 6 meter te zijn, en de maximale breedte is zoals op het plan weergegeven. Men dient 3 meter van de scheiding te blijven. De woning mag zowel een zadeldak als een plat dak hebben, met maximaal 3 bouwlagen (gelijkvloers + verdieping + zadeldak / plat dak). Maximale nokhoogte is: 11 meter. Bijgebouwen: Deze mogen een oppervlakte van 10% van de perceeloppervlakte hebben, met een maximum van 75m². Indien men 3m van de perceelsgrens blijft mag de nokhoogte 4,5m zijn vanaf het grondpeil, met een schuin dak van 45°. Maximum 2 bouwlagen (gelijkvloers + zadeldak). Zal men het bijgebouw op de perceelsgrens bouwen, dan dient het dakvorm plat te zijn. Tenslotte heeft men de mogelijkheid om de achterliggende grond van 1350,49 m² aan te kopen voor 35.000 euro of beide achterliggende gronden van 2700,98m² voor 70.000 euro. Contacteer ons voor meer info en of voor een gratis waardebepaling. Want to know more?

1071 62 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Zoersel (RBI99533)
318 500 €

2980 Zoersel

Prachtig perceel van 2.567 m² met een Zuidoriëntatie. Het perceel is bestemd om voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. De woning moet gebouwd worden in de zone voor hoofdgebouwen, zoals weergegeven op het verkavelingsplan, met de volgende voorschriften: De voorgevelbreedte dient minimaal 7 meter te zijn, en de maximale breedte is zoals op het plan weergegeven. Men dient 3 meter van de scheiding te blijven. Maximale bouwdiepte van de woning is 17 meter. Maximale kroonlijsthoogte is: 6 meter, met een nokhoogte van 11 meter. Bijgebouwen: Deze mogen een gezamenlijke oppervlakte hebben van 75m². Hetzij met een plat dak = op de perceelsgrens, hetzij 3 meter van de perceelsgrens met een zadeldak. Contacteer ons voor meer info en of voor een gratis waardebepaling. Want to know more?

2567 130 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Zoersel (RBI99532)
275 000 €

2980 Zoersel

Uitstekend gelegen en bouwklaar perceel van 735 m², dit in de gegeerde ‘Bloemenwijk’. Het perceel is bestemd om voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. De bouwgrond heeft een breedte van 16 m en een diepte van 45,9 m. Volgende voorschriften zijn van toepassing: De woning dient 3 meter van de scheiding te blijven, met een minimum voorgevelbreedte van 7 meter. Bouwdiepte is 17m. Kroonlijsthoogte dient maximaal 7 meter te zijn met daarop een hellend dak van min. 10° en max. 60°. Men mag een garage op de perceelsgrens bouwen, rekening houdende met: - Garage dient gebouwd te worden op minimum 5 m van de voorgevellijn van de woning. - Men toestemming heeft van de aanpalende eigenaar. - Kroonlijsthoogte van 3 meter met een plat dak. Bijgebouwen: Deze mag een gezamenlijk maximumoppervlakte van 10% hebben van de perceeloppervlakte. Indien men 3m van de perceelsgrens blijft mag het met een schuin dak van max 60°. Op de perceelsgrens dient deze een plat dak te hebben. Contacteer ons voor meer info. Want to know more?

735 46 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Residence for sale Zoersel (RBI99531)

OPLEVERING DECEMBER 2023! LAATSTE WONING! Aankoop onder 6% BTW mogelijk! Residentie VICTORIELAAN 55, een klassevolle ontwikkeling welke het beste combineert; een perfecte locatie, tijdloos architectuur, hoge afwerkingsgraad, veel lichtinval en een gerenommeerde aannemer. Dit moderne nieuwbouwproject omvat in totaal 2 half open woningen en 4 appartementen verspreid over 2 gebouwen. Zeer centraal en rustig gelegen bevindt zich deze nieuwe residentie in korte nabijheid van alle faciliteiten van het dorp; in-en uitvalswegen, scholen, winkels. De oppervlaktes van de woningen varieert tussen 176m² tot 180m² (indicatief) en beschikken beide over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime tuin. Ondergronds bevinden zich de garage, extra fietsenberging en private berging. Volledig afgewerkt naar uw zin, volgens de laatste duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie wordt dit project opgetrokken zodat deze BijnaEnergieNeutraal zijn. De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Betaling bij oplevering! Bouwheer met meerdere referenties in de buurt. - Energiezuinig Epeil E<30 – Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv Want to know more?

3 Bedroom(s) 180 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Zoersel (RBI85049)
1 400 €

2980 Zoersel

Zeer ruim commercieel pand met talrijke mogelijkheden in het centrum van Sint-Antonius Zoersel. Het handelsgelijkvloers is momenteel ingericht als kledingzaak. Uitzonderlijke locatie, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer,... Handelsgelijkvloers met een oppervlakte van 148m². Zeer ruime winkelruimte, apart toilet met handenwasser, keuken, tuin en garage, 2 staanplaatsen voor het pand. Bijzonderheden: - Rolluiken - Alarm - Airconditioning - Gunstige ligging - Garage/bijgebouw - 2 autostaanplaatsen voor het handelspand - Tuin (15m²) - Garage (20m²) Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zoersel (RBI82644)
199 000 €

2980 Zoersel

Centraal gelegen appartement met riant zuiderterras. Gelegen pal in het centrum van Sint-Antonius, met alles in de nabijheid. INDELING: Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal betreedt men het appartement op de tweede verdieping. Achteraan heeft men de woonkamer met veel lichtinval, welke toegang biedt toch het riant zuiderterras. Aanpalend de woonkamer bevindt zich de geïnstalleerde en op maat gemaakte keuken met hier aansluitend een handige bergplaats. Vooraan heeft men de volwaardige slaapkamer. Daarbij is er nog een badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. Tenslotte heeft men ook nog een handige opbergzolder. Bijzonderheden: + Centraal gelegen + Riant terras + Elektriciteit conform + EPC: 274 kWh/m² + Ideaal voor starters of investeerders + Verhuurd aan € 695,87 / maand + Gemeenschappelijke kosten €50 / maand (reservefonds, blokpolis en minuterie) Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Parking for rent Zoersel (RBI82121)
350 €

2980 Zoersel

fgesloten opslagruimte 100m² , voorzien van verlichting en elektriciteit. Gelegen op verbindingsas tussen Zoersel en Westmalle. Onmiddellijk beschikbaar mits de huurprijs van 350€/maand + 21% BTW Want to know more?

contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Pulle (RBI82119)
745 €

2243 Pulle

Zeer mooi en modern 1 slaapkamer appartement gelegen te Pulle. Dit appartement bevind zich op de eerste verdieping. Omvat: woonkamer met open keuken voorzien van toestellen, bergruimte, badkamer met douche, 1 slaapkamer en apart gastentoilet.. Het appartement beschikt ook over een terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Tevens is er ook een lift en autolift ter beschikking. Beschikbaar onmiddellijk mits de huurprijs van 745€ maand+ 75€/maand gemeenschappelijke kosten. E-peil: E62 Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Zoersel (RBI70185)
599 000 €

2980 Zoersel

Prachtige woning / kangoeroewoning op een perceel van 1241 m². Uitstekend gelegen nabij het Zoerselbos. INDELING: Gelijkvloers: U komt binnen in de inkomhal met vestiairegedeelte en een gastentoilet welke toegang biedt tot zowel de woonkamer als de keuken. Bij het betreden van de woonkamer merkt men onmiddellijk het aangenaam lichtinval door de vele raampartijen. Via de woonkamer kan men naar de volledig geïnstalleerde en op maat gemaakte keuken, met aansluitend de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via deze berging betreedt men zowel naar de garage als de lichtrijke veranda. Via de achterdeur of de veranda bereik je het apart woongedeelte met keuken met berging, woonkamer, slaapkamer, badkamer en wc. Eerste verdieping: Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing ensuite en de badkamer met douche, bad en dubbele lavabomeubel. Daarbij is er nog een apart toilet en de overloop kan perfect dienen als bureauruimte. Tenslotte heeft men nog een opbergzolder en externe garage. BIJZONDERHEDEN: + Vlakbij het Zoerselbos + Mogelijke kangoeroewoning + 26 zonnepanelen + inpandige en externe garage + Perceel van 1241 m² Want to know more?

3 Bedroom(s) 281 204 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Zandhoven (RBI68472)
920 €

2240 Zandhoven

Zeer rustig gelegen luxueus appartement met 2 slaapkamers. Indeling: Inkomhal, 2 slaapkamers (11,5m² / 9m²), badkamer met dubbel lavabomeubel, douche en ligbad, apart toilet, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Lichte woonkamer met open, volledig geïnstalleerde keuken (vaatwasser, koelkast, diepvries, keramische kookplaat, oven), terras. Kelderberging, carport achter het gebouw. - Vaste kosten zijn inbegrepen in de huurprijs. - Vloerverwarming - Luxueus appartement - Instapklaar Beschikbaar vanaf 1/01/2023 Huurprijs: € 920 per maand Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Zoersel (RBI67558)

Prachtige, naar keuze af te werken ruime BEN20-woning (warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen ventilatiesysteem + 100% korting op OV voor de eerste 5 jaar!...) met een tijdloos architectuur in combinatie met een ideale locatie. Deze woning heeft een eigentijdse moderne uitstraling naar ontwerp van Studio Anja Vissers en worden door een ervaren aannemer gebouwd in uiterst kwalitatieve materialen waarbij u met een volledige inspraak in de afwerking uw eigen “thuis” creëert. De woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en vestiairegedeelte, lichte zithoek met eetkamer en geheel open keuken met achterliggende berging/wasplaats. Verdieping 1 omvat telkens 3 slaapkamers waarvan de grote slaapkamer voorzien werd van ensuite badkamer. De 2 overige kamers delen de tweede badkamer. Apart toilet eveneens voorzien. Afhankelijk van de keuze tussen woning links of rechts omvat de woning nog een garage (woning links) of carport (woning rechts) en overdekt terras. Aangename tuin uiteraard ook aanwezig. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 358m² en 367m². Volledig afgewerkt en volledig naar uw eigen zin, volgens recente duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie worden deze woningen opgetrokken alsook de veiligheid van de 10 jarige aansprakelijkheid van architect en aannemer. De verkoopprijs bestaat uit een grond- en constructieaandeel. Betaling bij oplevering. oppervlakten zijn indicatief. Epeil < 20. Want to know more?

3 Bedroom(s) 147 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zoersel (RBI61949)
358 400 €

2980 Zoersel

Residentie "EGLISE" is een hoogstaand en uiterst energiezuinig (E20) woonconcept dat wordt opgetrokken in schaduw van de kerk van Halle-Zoersel.Dit project omvat een divers aanbod van 9 eenheden gaande van compacte appartementen tot luxe penthouses en een kantoorruimte. Het tijdloze woonconcept, de doordachte indelingen van de appartementen met telkens 2 tot 3 slaapkamers en private tuinen of terrassen springen onmiddellijk in het oog. Verder zorgt de aangelegde ontmoetingstuin voor een prachtig groen decor. De afwerking is van hoog niveau en de inrichting gebeurt op basis van uw smaak onder begeleiding van het ervaren bouwteam. Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zoersel (RBI43360)
444 400 €

2980 Zoersel

Residentie "EGLISE" is een hoogstaand en uiterst energiezuinig (E20) woonconcept dat wordt opgetrokken in schaduw van de kerk van Halle-Zoersel.Dit project omvat een divers aanbod van 9 eenheden gaande van compacte appartementen tot luxe penthouses en een kantoorruimte. Het tijdloze woonconcept, de doordachte indelingen van de appartementen met telkens 2 tot 3 slaapkamers en private tuinen of terrassen springen onmiddellijk in het oog. Verder zorgt de aangelegde ontmoetingstuin voor een prachtig groen decor. De afwerking is van hoog niveau en de inrichting gebeurt op basis van uw smaak onder begeleiding van het ervaren bouwteam. Want to know more?

3 Bedroom(s) 148 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Return building for sale Ranst (RBI25559)
550 000 €

2520 Ranst

Uitzonderlijke en polyvalente molen met woning dit met een bewoonbare oppervlakte van ca.324m². Dit op een strategische ligging nabij het centrum met alle faciliteiten in de nabijheid. De Molen Van den Kinschot, beter gekend als de molen van Rijmenants, is een stenen olie- en korenwindmolen van het type bovenkruier (stellingmolen), tussen 1856 en 1858 opgericht. Mmomenteel onderverdeeld in 2 woongedeeltes. INDELING: Gelijksvloer: Via de riante houten poorten komt men in de inkom van de molenwoning terecht waar de hoge plafonds en de originele balkenstructuur onmiddellijk in het oog springt. Deze ruimte biedt zowel toegang tot het woongedeelte als de eerste verdieping via de vol eiken trap. Deze laatste heeft een loftgevoel wegens de hoge plafonds en de open ruimte. Aanpalend het woongedeelte heeft men een badkamer met douche, lavabo en toilet. Alsnog heeft men nog een bergruimte met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Verdieping 1 (2de woongedeelte): De eerste verdieping kan men betreden via de vol eiken trap of de metalen buitentrap, welke men kan bereiken via de tuin. Via de metalen trap betreedt men zowel het riant zonovergoten terras als de eetruimte met aansluitend de op maat gemaakte open keuken. Via de eetruimte kan men zowel naar de ruime woonkamer als naar de tweede verdieping. Verdieping 2: Hier bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, bad, lavabomeubel en toilet. Via de master bedroom kan men nog enkel verdiepingen betreden waar het karakter van de molen steeds meer zichtbaar wordt. Tenslotte heeft men de mogelijkheid om een magazijn van 90m² aan te kopen, vraagprijs: 149.000 euro. Niet overstromingsgevoelig. Bijzonderheden: + Ideale ligging + Veel mogelijkheden + Riant terras + 4 slaapkamer en 2 badkamers Enkel de molenromp zelf is beschermd als monument. De uitbreiding aan de achterzijde, in gebruik als woning, valt buiten de bescherming. Oppervlaktematen zijn indicatief Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

324 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Ranst (RBI25558)
699 000 €

2520 Ranst

Uitzonderlijke molenwoning met magazijn van 90m², 4 slaapkamers, 2 badkamers, tuin en riant terras. Dit op een ideale en rustige ligging nabij het centrum met alles in de nabijheid, zoals: winkels, scholen, openbaar vervoer, horeca, etc. De Molen Van den Kinschot, beter gekend als de molen van Rijmenants, is een stenen olie- en korenwindmolen van het type bovenkruier (stellingmolen), tussen 1856 en 1858 opgericht door Victor Somers-Devos. Deze molenwoning is momenteel onderverdeeld in 2 woongedeeltes. INDELING: Gelijksvloer: Via de riante houten poorten komt men in de inkom van de molenwoning terecht waar de hoge plafonds en de originele balkenstructuur onmiddellijk in het oog springt. Deze ruimte biedt zowel toegang tot het woongedeelte als de eerste verdieping via de vol eiken trap. Deze laatste heeft een loftgevoel wegens de hoge plafonds en de open ruimte. Aanpalend het woongedeelte heeft men een badkamer met douche, lavabo en toilet. Alsnog heeft men nog een bergruimte met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Verdieping 1 (2de woongedeelte): De eerste verdieping kan men betreden via de vol eiken trap of de metalen buitentrap, welke men kan bereiken via de tuin. Via de metalen trap betreedt men zowel het riant zonovergoten terras als de eetruimte met aansluitend de op maat gemaakte open keuken. Via de eetruimte kan men zowel naar de ruime woonkamer als naar de tweede verdieping. Verdieping 2: Hier bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, bad, lavabomeubel en toilet. Via de master bedroom kan men nog enkel verdiepingen betreden waar het karakter van de molen steeds meer zichtbaar wordt. Bijzonderheden: + Ideale ligging + Veel mogelijkheden + Riant terras + 4 slaapkamer en 2 badkamers Enkel de molenromp zelf is beschermd als monument. De uitbreiding aan de achterzijde, in gebruik als woning, valt buiten de bescherming. Uitzonderlijke molenwoning met magazijn van 90m², 4 slaapkamers, 2 badkamers, tuin en riant terras. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 324 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Schilde (RBI25557)
849 000 €

2970 Schilde

Uitstekend en commercieel gelegen handelshuis met een polyvalente en commerciële ruimte van ca. 274 m² met daarbij een riante woongedeelte op de eerste verdieping van ca.163 m². Perfecte mobiliteit met alle invalswegen vlakbij en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Met een totale oppervlakte van ca 437 m², verdeeld over de volledige gelijkvloers en eerste verdieping, is dit uitzonderlijke pand geschikt voor vele doeleinden. Indeling: De centrale inkomhal biedt zowel een aparte toegang aan de eerste verdieping als het commerciële gelijkvloers. Gelijkvloers: Bij het binnenkomen van de commerciële ruimte wordt het ruimtelijk gevoel versterkt door de vele en grote raampartijen over de gehele breedte van de gevel. Aansluitend de commerciële ruimte bevinden zich verschillende ruimtes welke ingedeeld kunnen worden als aparte bureauruimtes en 2 aparte toiletten (M/V). Daarachter bevindt zich een polyvalente verandaruimte met aansluitend de geïnstalleerde keuken en de stadstuin van ca 60 m². Verdieping: Hier bevindt zich een villa-appartement van ca 164 m². De absolute troeven zijn de riante, opengetrokken ruimtes en de vele raampartijen. Vooraan heeft men de open keuken met daar aansluitend de ruime eetruimte en woonkamer op een zeer smaakvolle, nieuwe parketvloer welke doorheen het volledige appartement doorgetrokken werd. Achteraan bevinden zich twee ruime slaapkamers met beide een aparte badkamer met douche in bad, lavabomeubel en toilet. Beide slaapkamers hebben toegang tot het ruim zonneterras. Alsnog is er een gastentoilet aanwezig in de nachthal. Tenslotte is er nog een kelder van ca 50 m² en kruipruimte aanwezig. Extra: er is de mogelijkheid tot het bouwen van een extra verdieping. Oppervlakten zijn indicatief Energielabel handelspand: label E Energielabel woongedeelte: label F Renovatieverplichting residentiële en niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

333 274 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Land for sale Zoersel (RBI19729)
640 000 €

2980 Zoersel

Prachtige bouwgronden van elks 2421 m² met een Zuidoost oriëntatie. Het perceel is bestemd om voor het bouwen van een vrijstaande woningen met bijgebouw. De woning moet gebouwd worden in de zone voor hoofdgebouwen, zoals weergegeven op het verkavelingsplan, met de volgende voorschriften: De voorgevelbreedte dient minimaal 6 meter te zijn, en de maximale breedte is zoals op het plan weergegeven. Men dient 3 meter van de scheiding te blijven. De woning mag zowel een zadeldak als een plat dak hebben, met maximaal 3 bouwlagen (gelijkvloers + verdieping + zadeldak / plat dak). Maximale nokhoogte is: 11 meter. Bijgebouwen: Deze mogen een oppervlakte van 10% van de perceeloppervlakte hebben, met een maximum van 75m². Indien men 3m van de perceelsgrens blijft mag de nokhoogte 4,5m zijn vanaf het grondpeil, met een schuin dak van 45°. Maximum 2 bouwlagen (gelijkvloers + zadeldak). Zal men het bijgebouw op de perceelsgrens bouwen, dan dient het dakvorm plat te zijn. Contacteer ons voor meer info en of voor een gratis waardebepaling. Want to know more?

4842 139 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call