Immo Land (3500 Hasselt)

"Voor een vlotte verkoop van woningen, appartementen en bouwgronden."
Luikersteenweg 5 - 3500 Hasselt

IPI number 501 656

immoland.be

Immo-Land is een immobiliƫnkantoor gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed. U kan ons vinden in Hasselt Centrum en in Houthalen Centrum. Het kantoor in Houthalen is gelegen vlak aan de Delhaize, langs De Standaard Boekhandel. Het kantoor in Houthalen is vlot bereikbaar via afrit 29bis van de E-314 richting Lummen, met ruime parkeergelegenheid in de buurt. Al onze panden worden geafficheerd in onze grote etalage in Hasselt Centrum. Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buurt? Wij staan steeds voor u klaar en helpen uw graag verder met uw vatgoedplannen. Wij zijn steeds op zoek naar woningen, bouwgronden en appartementen in een straal van 15 km rond onze kantoren van Houthalen en Hasselt. Contacteer ons voor vrijblijvend advies of een schatting van uw eigendom. Telefonisch bereikbaar: elke werkdag van 9u - 19u op het nummer Tel +32 11 60 30 40 of Tel +32 486 60 30 40 . Show all Show less
Immo-Land is een immobiliƫnkantoor gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed. U kan ons vinden in Hasselt Centrum en in Houthalen Centrum. Het kantoor in Houthalen is gelegen vlak aan de Delhaize, langs De Standaard Boekhandel. Het kantoor in Houthalen is vlot bereikbaar via afrit 29bis van de E-314 richting Lummen, met ruime parkeergelegenheid in de buurt. Al onze panden worden geafficheerd in onze grote etalage in Hasselt Centrum. Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buurt? Wij staan steeds voor u klaar en helpen uw graag verder met uw vatgoedplannen. Wij zijn steeds op zoek naar woningen, bouwgronden en appartementen in een straal van 15 km rond onze kantoren van Houthalen en Hasselt. Contacteer ons voor vrijblijvend advies of een schatting van uw eigendom. Telefonisch bereikbaar: elke werkdag van 9u - 19u op het nummer Tel +32 11 60 30 40 of Tel +32 486 60 30 40 .
Opening hours Immo Land
Monday09:00 - 21:00 *-
Tuesday09:00 - 21:00 *-
Wednesday09:00 - 21:00 *-
Thursday09:00 - 21:00 *-
Friday09:00 - 16:00 *-
Saturday09:00 - 12:30 *-
Sunday--

* On appointment only

Price on request

3500 Hasselt

Zeer goed gelegen handelspand met parkeermogelijkheid te huur in Hasselt, net buiten de grote ring, vlak aan de E-313. (Meer info via ### ) Dit handelspand met een totale oppervlakte van ca. 150 m², is gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en veel potentiële klanten. De Ikea-site is gelegen in de nabije omgeving, vlakbij de oprit van de E-313, wat kan zorgen voor extra bezoekers en klanten, door zijn optimale bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers. Het handelspand dient wel opgefrist te worden, zodat het volledig voldoet aan jullie wensen en behoeften. Daarentegen zijn er zonnepanelen voorzien, is er parkeermogelijkheid voor de deur en heeft het pand veel lichtinval, wat zorgt voor een prettige werkomgeving en een mooie presentatie van producten of diensten. De toonzaal zelf is een mooie open ruimte van ca. 130 m², met daarachter nog een keukentje, toilet en een berging die tevens dienst kan doen als refter. Mits het terugplaatsen van de condensatie ketel zijn de EPC-waarden: Berekende energiescore kantoor (kWh/m²)): 355 en deze wordt 271 kWh/m² mits het bijplaatsen van 8cm PUR in de kruipkelder. Berekende energiescore handel (kWh/m²)): 587 deze wordt 493 kWh/m² mits het bijplaatsen van 8cm PUR in de kruipkelder. De EPC waarden voor dit pand zonder verwarming zijn als volgt: Berekende energiescore kantoor (kWh/m²)): 652 Berekende energiescore handel (kWh/m²)): 919 EPC Certificaatnummer: 20220227-0002554267-KNR-1 Zonnepanelen kunnen perfect aangewend worden voor een elektrische verwarming en/of het opladen van een elektrische auto. Te bezichtigen na telefonische afspraak op het nummer ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
335 000 €

3590 Diepenbeek

PASSIONISTENSTRAAT - DIEPENBEEK Net over de grens van Godsheide, aan de andere zijde van de Universiteitslaan, vonden we deze rustig gelegen open bebouwing van de jaren ’70, met veel lichtinval met 3 slaapkamers, inpandige garage en zolder met mogelijkheden. -Deze woning is gelegen op de grens van Hasselt, op Diepenbeeks grondgebied en heeft een vlotte verbinding en snelle verbinding met Hasselt en Genk. -Ruime gelijkvloerse woning met veel lichtinval, gelegen in de buurt van de universiteit, in een groene omgeving en vlotte verbinding met de Grote ring van Hasselt, Genk, het centrum van Diepenbeek. -De ramen van deze woning werden pas vernieuwd door PVC-ramen met hout-imitatie en dubbel glas en vliegenramen zijn aanwezig. De garagepoort en de inkomdeur met zijdelingse ramen werden nog niet vernieuwd. -Indien in deze woning een condensatieketel op aardgas, zonnepanelen voor 4000Wp geplaatst worden en de spouwmuren gevuld worden met EPS, ontvangt men nog een premie van € 3.750 en bekomt de woning LABEL B, met een EPC-waarde van 197 kWh. In de huidige toestand, zonder deze aanpassingen bedraagt de EPC-waarde 485 kWh, vandaar het recht op de renovatiepremie. -De zekeringskast van de elektriciteit werd vernieuwd, de installatie werd gekeurd en conform en dient opnieuw gekeurd te worden uiterlijk 31/03/2047. -De ruime woonkamer in U-vorm, met te midden een gezellige openhaard, die perfect kan vervangen worden met een doorkijk/dubbelzijdige openhaard, gezien de indeling van de eet-/woonkamer. -De toch wel ruime keuken, heeft aansluitend een ruime berging, die ideaal geschikt als voorraadkamer/koele berging, die uitgeeft op de zijdelingse tuin, ideaal voor de was uit te hangen en er is nog een gezellig overdekt terras. -Het gastentoilet bevindt zich tussen de inkomhal en de nachthal en grenst aan de badkamer, zodat er hier gemakkelijk een bijkomend toilet geplaatst kan worden. -Van de 3 slaapkamers, zijn er 2 grotere slaapkamers. De zolder biedt zeker nog mogelijkheid om minstens 2 grote slaapkamers bij te creëren. -De badkamer is centraal tussen de slaapkamers gelegen, voorzien van ligbad en wasbak. In deze badkamer zijn ook de aansluitingen voorzien voor de wasmachine en er is voldoende plaats voor een dubbele wasbak en toilet, indien gewenst. -Verder beschikt de woning over een inpandige garage, die tevens als bijkomende slaapkamer, kantoor- of hobbyruimte kan ingericht worden. -Deze woning heeft een leuke en praktische indeling, maar is over de ganse lijn gedateerd. Mits het plaatsen van laminaat of een pvc laminaat, is deze woning vrij snel bewoonbaar en kunnen ander renovaties later uitgevoerd worden. Heeft u meer vragen of interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken ook graag tijd voor een vrijblijvend bezoek, na telefonische afspraak op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
195 000 €

3500 Hasselt

Zeer goed gelegen handelspand met parkeermogelijkheid te koop in Hasselt, net buiten de grote ring, vlak aan de E-313. (Meer info via ### ) Dit handelspand met een totale oppervlakte van ca. 150 m², is gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en veel potentiële klanten. De Ikea-site is gelegen in de nabije omgeving, vlakbij de oprit van de E-313, wat kan zorgen voor extra bezoekers en klanten, door zijn optimale bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers. Het handelspand dient wel opgefrist te worden, zodat het volledig voldoet aan jullie wensen en behoeften. Daarentegen zijn er zonnepanelen voorzien, is er parkeermogelijkheid voor de deur en heeft het pand veel lichtinval, wat zorgt voor een prettige werkomgeving en een mooie presentatie van producten of diensten. De toonzaal zelf is een mooie open ruimte van ca. 130 m², met daarachter nog een keukentje, toilet en een berging die tevens dienst kan doen als refter. Mits het terugplaatsen van de condensatie ketel zijn de EPC-waarden: Berekende energiescore kantoor (kWh/m²)): 355 en deze wordt 271 kWh/m² mits het bijplaatsen van 8cm PUR in de kruipkelder. Berekende energiescore handel (kWh/m²)): 587 deze wordt 493 kWh/m² mits het bijplaatsen van 8cm PUR in de kruipkelder. De EPC waarden voor dit pand zonder verwarming zijn als volgt: Berekende energiescore kantoor (kWh/m²)): 652 Berekende energiescore handel (kWh/m²)): 919 EPC Certificaatnummer: 20220227-0002554267-KNR-1 Zonnepanelen kunnen perfect aangewend worden voor een elektrische verwarming en/of het opladen van een elektrische auto. Te bezichtigen na telefonische afspraak op het nummer ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Flat - Apartment for sale Hasselt (RBM57960)
645 000 €

3500 Hasselt

Zeer goed gelegen opbrengsteigendom, bestaande uit een handelspand met bovenliggende appartementen in Hasselt, net buiten de grote ring, vlak aan de E-313. - Meer info via ### Het handelspand met een totale oppervlakte van ca. 150 m², is gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en veel potentiële klanten. De Ikea-site is gelegen in de nabije omgeving, vlakbij de oprit van de E-313, wat kan zorgen voor extra bezoekers en klanten, door zijn optimale bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers. Het handelspand dient wel opgefrist te worden, zodat het volledig voldoet aan jullie wensen en behoeften. Daarentegen zijn er 20 zonnepanelen voorzien, is er parkeermogelijkheid voor de deur en heeft het pand veel lichtinval, wat zorgt voor een prettige werkomgeving en een mooie presentatie van producten of diensten. De 20 zonnepanelen aanwezig, deze kunnen perfect aangewend worden voor een elektrische verwarming, warmtepomp en/of het opladen van een elektrische auto. De toonzaal zelf is een mooie open ruimte van ca. 130 m², met daarachter nog een keukentje, toilet en een berging die tevens dienst kan doen als refter. Mits het terugplaatsen van de condensatie ketel zijn de EPC-waarden: Berekende energiescore kantoor (kWh/m²)): 355 en deze wordt 271 kWh/m² mits het bijplaatsen van 8cm PUR in de kruipkelder. Berekende energiescore handel (kWh/m²)): 587 deze wordt 493 kWh/m² mits het bijplaatsen van 8cm PUR in de kruipkelder. De EPC waarden voor dit pand zonder verwarming zijn als volgt: Berekende energiescore kantoor (kWh/m²)): 652 Berekende energiescore handel (kWh/m²)): 919 Boven het handelspand zijn er 2 appartementen en een niet vergunde studio, allen verhuurd. De studio is te regulariseren of eventueel samen te voegen met het onderliggende appartement. Achter het gebouw zijn er 4 afgesloten garages, voor de winkel is er ruime parkeergelegenheid. Alle eenheden zijn eventueel apart te koop (na overleg met de eigenaar), prijzen zijn als volgt; -Voor het handel gelijkvloers : € 195.000.- -Voor het appartement 1ste verdieping: € 195.000.-.- -Voor het appartement 2de verdieping, met studio 3de verdieping: € 195.000.- -Voor de garage per stuk (4): € 15.000.- -Voor de totaliteit: € 645.000.- Garages worden steeds verkocht samen met een woongelegenheid, nooit apart. De studio wordt slechts apart verkocht wanneer deze rest, nadat de andere eenheden zijn verkocht en altijd samen met een garage. Te bezichtigen na telefonische afspraak op het nummer ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Hasselt (RBM92763)

Moderne prachtig gelegen half open bebouwing (Lot 2), met 3 slaapkamers en bureau, gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, in een mooie rustige residentiële omgeving, in de buurt van scholen en diverse handelszaken. (Meer info via ### ) - Deze woning die deel uitmaakt van een kleinschalig nieuwbouwproject van 2 half open bebouwingen, is gelegen net buiten de grote ring, op fietsafstand van het stadscentrum en op de grens met Kiewit en Kuringen. - Er is vlotte verbinding met de E-313 via Kuringen, de E-314 via Houthalen, Genk en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere zijde van de N-74, vindt men diverse handelszaken zoals; superette, bank, bakker, groentewinkel, ijssalon, apotheek, frituur, kapper, drankenhall, kinderopvang, … - Dit perceel is gelegen op fietsafstand van het station van Kiewit en de Paalsteenstraat, de ideale veilige fietsweg naar de achteringang van Kindheid Jesu. - Deze woning is gelegen op een perceel van 5a77ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 215m², exclusief zolder. De respectievelijke oppervlaktes per niveau bedragen 122m² voor het gelijkvloers, (inclusief buitenruimte voorzijde) en 91m² voor de eerste verdieping. - De woon- en eetkamer, vormen één mooi open geheel, met aansluitend de keuken. Zowel vanuit de keuken, voorzien van kookeiland, als van de eetkamer, heeft men zicht en toegang tot de tuin en het ingesloten terras van 23m². De keuken is grotendeels oostelijk georiënteerd, waardoor men vanaf het eerste ochtendgloren, reeds van de eerste zonnestralen kan genieten. De inkomhal in deze woning, geeft toegang tot de woonkamer, het gastentoilet, de bureau van 6m² en uiteraard de eerste verdieping. Verder is er op het gelijkvloers nog een berging/wasplaats, die te bereiken is via de keuken. Op de verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan, waarvan 1 master-bedroom, met aansluitend een dressing-room en 2 badkamers. De master-bedroom, verbonden met de grote badkamer, is voorzien van dubbele wasbak, ligbad en douche. De kleinere badkamer, ideaal voor de kinderen, is voorzien van wasbak en douche. Het afzonderlijk toilet, kan uiteraard ook geïntegreerd worden in de grote badkamer. Op deze eerste verdieping is er reeds een vaste trap voorzien, die toegang geeft tot de nog in te richten zolder van ca. 55m², die mits een meerprijs ook kan worden afgewerkt. Deze woning wordt niet alleen hoogwaardig en volledig afgewerkt, maar ook de volledige buitenaanleg is inbegrepen; de inrit, het terras en de omheining, zijnde zwarte draad van 1.80m en bijhorende betonplaat worden geplaatst. Het enige wat nog dient te gebeuren is het aanleggen van het gras. Een carport is eveneens voorzien, conform de plannen. Start bouw gaat in, januari 2025. Oplevering is voorzien eind 2025. Inbegrepen budgetten zijn als volgt (prijzen Incl. Btw): Keuken €25.000,- Badkamer €15.000,- Vloer en wandtegels (15 m2 voorzien) €75,-/m² Plinten (excl. badkamer) €15,-/lm Binnendeuren €500,-/stuk Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €4.500/trap - 2 trappen voorzien. Vloerkoeling als alternatief op airconditioning. ->Wenst u meer info van deze knap afgewerkte woning? Aarzel niet om ons te contacteren via het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Hasselt (RBM92759)

Moderne prachtig gelegen half open bebouwing (Lot 1), met 4 slaapkamers en bureau, gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, in een mooie rustige residentiële omgeving, in de buurt van scholen en diverse handelszaken. (Meer info via ### ) Deze woning die deel uitmaakt van een kleinschalig nieuwbouwproject van 2 half open bebouwingen, is gelegen net buiten de grote ring, op fietsafstand van het stadscentrum en op de grens met Kiewit en Kuringen. Er is vlotte verbinding met de E-313 via Kuringen, de E-314 via Houthalen, Genk en natuurlijk de grote ring van Hasselt. In de onmiddellijke buurt aan de andere zijde van de N-74, vindt men diverse handelszaken zoals; superette, bank, bakker, groentewinkel, ijssalon, apotheek, frituur, kapper, drankenhall, kinderopvang, … Dit perceel is gelegen op fietsafstand van het station van Kiewit en de Paalsteenstraat, de ideale veilige fietsweg naar de achteringang van Kindheid Jesu. Deze woning met ruime tuin, is gelegen op een perceel van 9a10ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 225m², exclusief zolder. De respectievelijke oppervlaktes per niveau bedragen 128m² voor het gelijkvloers, (inclusief buitenruimte voorzijde) en 94m² voor de eerste verdieping. Kenmerkend voor deze woning is het vele lichtinval op het gelijkvloers, die te danken is aan de grote raampartijen. De woon- en eetkamer, vormen samen met de keuken één mooi open geheel. Vanuit de keuken voorzien van kookeiland, heeft men zicht en toegang op de ruime tuin en het ingesloten terras van 17m², gelegen tussen de 2 knappe woningen. De keuken is oostelijk georiënteerd, waardoor men bij het eerste ochtendgloren, reeds van de eerste zonnestralen kan genieten. Ondanks dat de inkomhal centraal gelegen is, in deze woning, ontbreekt het ook hier niet aan lichtinval en geeft deze toegang tot de ruime berging, bureau van 6m² en de eerste verdieping. Op de verdieping treffen 1 grote en 3 middelgrote slaapkamers aan, 2 badkamers en een toilet aan. De eerste badkamer is voorzien van dubbele wasbak, ligbad en douche. De kleinere badkamer, ideaal voor de kinderen, is voorzien van wasbak en douche. Het afzonderlijk toilet, kan uiteraard ook geïntegreerd worden in de grote badkamer. Zo ook kan de langs liggende slaapkamer, verbonden worden met de grote badkamer, indien gewenst. Op deze eerste verdieping is er reeds een vaste trap voorzien, die toegang geeft tot de nog in te richten zolder van ca. 7.00m x 7.00m, die mits een meerprijs ook kan worden afgewerkt. Deze woning wordt niet alleen hoogwaardig en volledig afgewerkt, maar ook de volledige buitenaanleg is inbegrepen; de inrit, het terras en de omheining, zijnde zwarte draad van 1.80m en bijhorende betonplaat worden geplaatst. Het enige wat nog dient te gebeuren is het aanleggen van het gras. Een carport is eveneens voorzien, conform de plannen. Start bouw gaat in, januari 2025. Oplevering is voorzien eind 2025. Inbegrepen budgetten zijn als volgt (prijzen Incl. Btw): Keuken €25.000,- Badkamer €15.000,- Vloer en wandtegels (15 m2 voorzien) €75,-/m² Plinten (excl. badkamer) €15,-/lm Binnendeuren €500,-/stuk Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €4.500/trap - 2 trappen voorzien. Vloerkoeling als alternatief op airconditioning. => Wenst u meer info van deze woning knap afgewerkte woning? Aarzel niet om ons te contacteren via het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Leopoldsburg (RBM77156)
395 000 €

3970 Leopoldsburg

Koningin Louisa-Marialaan: Ruime energiezuinige bungalow met zwembad, volledig onderkelderd, met magazijnruimte of grote en hoge garage en voorzien van zonnepanelen, gelegen in het centrum van Leopoldsburg. (Meer info via ### ) Onderhoudsvriendelijke woning met veel lichtinval, gelegen op 300 meter van het Koningin Astridplein, waar de wekelijkse markt (zaterdags) en de rommelmarkt (zondags – van maart tot november) neerstrijkt. Deze gelijkvloerse woning is ruim voorzien van witte natuursteen, die samen met de palmbomen in de voortuin en het kleine maar gezellige zwembad, bij de minste zonneschijn voor een vakantiegevoel zorgt. De inkomhal is centraal gelegen aan de voorzijde van het gebouw en geeft toegang tot de ruime woonkamer/eetkamer, die zuid georiënteerd is en net zoals het ganse gelijkvloers, voorzien is van elektrische rolluiken, met aansluitend de keuken en verder de nachthal, langs waar de slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. De open keuken in zwart/wit natuursteen, beschikt over een grote ruimte, die ook als eetkamer kan dienst doen. Een derde slaapkamer kan eventueel gecreëerd worden aan de linker voorzijde van de woning, mits een wand te plaatsen in de grote woonkamer, gezien er meer dan voldoende ruimte is aan de keuken, om deze te gebruiken als eetplaats met aansluitend het grote terras. De woning is rondom te bereiken met de auto, waardoor er gemakkelijke toegang is tot zowel de ondergrondse garage, als de grote vrijstaande hoge garage met aansluitend een opslag of hobbyruimte met dezelfde hoogte. Deze vrijstaande garage is voorzien van 24 zonnepanelen 370 Wp, die nog niet zijn opgenomen in het EPC attest. Zonder deze panelen, bedraagt de huidige EPC waarde reeds 254 kWh/m², zijnde label C. De kans is groot dat het EPC label verandert naar LABEL B, wanneer in het EPC-attest wordt rekening gehouden met deze zonnepanelen. Voor meer info hierover, mag u ons gerust contacteren via het nummer ### Het zwembad heeft aansluitend een groot langs liggend terras, samen hoger liggend dan de inrit rondom de woning. De woning is volledig onderkelderd, deels dienst doend als ondergrondse garage, maar met zeker nog heel wat opslagmogelijkheden. Verder is er nog een niet ingerichte zolder, te bereiken via de berging/wasplaats langs de keuken. Spreekt deze woning met vakantiegevoel, veel stockagemogelijkheden en ideaal geschikt voor het uitoefenen van een hobby of bijberoep je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek, na telefonische afspraak op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Commerce building for sale Hasselt (RBM57971)
470 000 €

3500 Hasselt

LUIKERSTEENWEG - HASSELT Handelspand met woonst. Deze gesloten bebouwing met een mooie gevelbreedte, ideaal geschikt als handelspand met woonst, is gelegen net buiten de kleine ring van Hasselt. (Meer foto’s en info via ### ) - Door de 6 slaapkamers en nog een verder in te richten zolder, zijn er meer dan mogelijkheden om wonen en werken te combineren en dit op 900 meter van de Grote Markt, net buiten de kleine ring, schuin tegenover de Delhaize. - Op het gelijkvloers is er aan de ene zijde een grote woon(-eetkamer), met aansluitend de keuken met veel lichtinval en nog een vrije ruimte, ideaal geschikt als eetplaats, hobbyruimte of bureel. - Aan de andere zijde van de inkomhal is er naast de kleine kamer (ideaal geschikt als wachtkamer) een grote kamer met zicht op de tuin, die altijd dienst gedaan heeft als werkplaats. - Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer en een bijkomende kamer zonder ramen, ideaal om een dressing-room in te richten. - Op de 2de verdieping zijn er reeds 2 slaapkamers en is er de mogelijkheid om nog 2 slaapkamers te creëren. - De meeste ramen zijn reeds voorzien van HR+ glas. - Achter de woning is een mooie ruime ingesloten stadstuin van 220m²gelegen, ook te bereiken via de Oude Luikerbaan en met mogelijkheid tot parkeren. - De te renoveren constructie in de tuin met een klein 30m² aan oppervlakte, is ideaal geschikt om een tuinkamer te creëren. - Het golfplaten dak van de werkplaats/tuinhuis, achter in de tuin, is het enige asbest die aanwezig is. - Mits aanvraag van een gratis digitale parkeerkaart voor bezoekers, kan men vrij parkeren op de Luikersteenweg en de Oude Luikerbaan. - Interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Want to know more?

370
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Hasselt (RBM57970)
335 000 €

3500 Hasselt

PASSIONISTENSTRAAT - DIEPENBEEK Net over de grens van Godsheide, aan de andere zijde van de Universiteitslaan, vonden we deze rustig gelegen open bebouwing van de jaren ’70, met veel lichtinval met 3 slaapkamers, inpandige garage en zolder met mogelijkheden. -Deze woning is gelegen op de grens van Hasselt, op Diepenbeeks grondgebied en heeft een vlotte verbinding en snelle verbinding met Hasselt en Genk. -Ruime gelijkvloerse woning met veel lichtinval, gelegen in de buurt van de universiteit, in een groene omgeving en vlotte verbinding met de Grote ring van Hasselt, Genk, het centrum van Diepenbeek. -De ramen van deze woning werden pas vernieuwd door PVC-ramen met hout-imitatie en dubbel glas en vliegenramen zijn aanwezig. De garagepoort en de inkomdeur met zijdelingse ramen werden nog niet vernieuwd. -Indien in deze woning een condensatieketel op aardgas, zonnepanelen voor 4000Wp geplaatst worden en de spouwmuren gevuld worden met EPS, ontvangt men nog een premie van € 3.750 en bekomt de woning LABEL B, met een EPC-waarde van 197 kWh. In de huidige toestand, zonder deze aanpassingen bedraagt de EPC-waarde 485 kWh, vandaar het recht op de renovatiepremie. -De zekeringskast van de elektriciteit werd vernieuwd, de installatie werd gekeurd en conform en dient opnieuw gekeurd te worden uiterlijk 31/03/2047. -De ruime woonkamer in U-vorm, met te midden een gezellige openhaard, die perfect kan vervangen worden met een doorkijk/dubbelzijdige openhaard, gezien de indeling van de eet-/woonkamer. -De toch wel ruime keuken, heeft aansluitend een ruime berging, die ideaal geschikt als voorraadkamer/koele berging, die uitgeeft op de zijdelingse tuin, ideaal voor de was uit te hangen en er is nog een gezellig overdekt terras. -Het gastentoilet bevindt zich tussen de inkomhal en de nachthal en grenst aan de badkamer, zodat er hier gemakkelijk een bijkomend toilet geplaatst kan worden. -Van de 3 slaapkamers, zijn er 2 grotere slaapkamers. De zolder biedt zeker nog mogelijkheid om minstens 2 grote slaapkamers bij te creëren. -De badkamer is centraal tussen de slaapkamers gelegen, voorzien van ligbad en wasbak. In deze badkamer zijn ook de aansluitingen voorzien voor de wasmachine en er is voldoende plaats voor een dubbele wasbak en toilet, indien gewenst. -Verder beschikt de woning over een inpandige garage, die tevens als bijkomende slaapkamer, kantoor- of hobbyruimte kan ingericht worden. -Deze woning heeft een leuke en praktische indeling, maar is over de ganse lijn gedateerd. Mits het plaatsen van laminaat of een pvc laminaat, is deze woning vrij snel bewoonbaar en kunnen ander renovaties later uitgevoerd worden. Heeft u meer vragen of interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken ook graag tijd voor een vrijblijvend bezoek, na telefonische afspraak op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Hasselt (RBM57969)
470 000 €

3500 Hasselt

LUIKERSTEENWEG - HASSELT Zeer ruime gesloten bebouwing met prachtige tuin, net buiten de kleine ring van Hasselt. (Meer foto’s en info via ### ) - Deze ruime woning met 6 slaapkamers en nog een verder in te richten zolder, is gelegen op 900 meter van de Grote Markt, net buiten de kleine ring, schuin tegenover de Delhaize. - Op het gelijkvloers is er aan de ene zijde een grote woon(-eetkamer), met aansluitend de keuken met veel lichtinval en nog een vrije ruimte, ideaal geschikt als eetplaats, hobbyruimte of bureel. - Aan de andere zijde van de inkomhal is er naast de kleine kamer (ideaal geschikt als wachtkamer) een grote kamer met zicht op de tuin, die altijd dienst gedaan heeft als werkplaats. - Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer en een bijkomende kamer zonder ramen, ideaal om een dressing-room in te richten. - Op de 2de verdieping zijn er reeds 2 slaapkamers en is er de mogelijkheid om nog 2 slaapkamers te creëren. - De meeste ramen zijn reeds voorzien van HR+ glas. - Achter de woning is een mooie ruime ingesloten stadstuin van 220m²gelegen, ook te bereiken via de Oude Luikerbaan en met mogelijkheid tot parkeren. - De te renoveren constructie in de tuin met een klein 30m² aan oppervlakte, is ideaal geschikt om een tuinkamer te creëren. - Het golfplaten dak van de werkplaats/tuinhuis, achter in de tuin, is het enige asbest die aanwezig is. - Mits aanvraag van een gratis digitale parkeerkaart voor bezoekers, kan men vrij parkeren op de Luikersteenweg en de Oude Luikerbaan. - Interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Want to know more?

6 Bedroom(s) 316 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Diepenbeek (RBM57968)
350 000 €

3590 Diepenbeek

DAUTENSTRAAT 63 - DIEPENBEEK Deze op te frissen woning met veel mogelijkheden, met 3 + 1 + 1 slaapkamers en 3 badkamers, is gelegen op 17a29ca, tussen Godsheide en Diepenbeek. (Meer info via ### ) - De woning heeft een vlotte verbinding met Hasselt, Genk, de E-313 met diverse handelszaken in de buurt zoals; apotheek, frituur, spar, gasthof Lederhose, Proxy Delhaize, EGE Grieks Restaurant, school en vlakbij natuurreservaat Dautenweyers. - Deze ruime woning heeft over de ganse lijn wat opfriswerken nodig, die gemakkelijk door een handige Harry zelf kunnen uitgevoerd worden. - De negatieve EPC-waarde is voornamelijk te wijten aan de deels elektrische verwarming (ander deel is centrale verwarming met gas condensatie ketel) en de glasdallen in de buitenmuur. Door deze glasdallen te vervangen door ramen of door deze dicht te maken en het gedeelte van de woning dat elektrisch verwarmd wordt, te voorzien van radiatoren aangesloten op de gascondensatieketel, bekomt men reeds een heel andere EPC-waarde. Deze woning is voorzien van een kruipkelder, wat deze aanpassing aanzienlijk vergemakkelijkt. Momenteel is de EPC-waarde 390 kWh, certificaatnummer 2023117-0003043009-RES-1. - De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning, met veel lichtinval langs 3 gevels, is voorzien van een trap met toegang tot een ruime open mansardekamer voorzien van inbouwkasten, die perfect kan dienst doen als bureel, hobby-/speelkamer of slaapkamer. - De andere vertrekken zijn allen te bereiken vanuit de woonkamer, via de lange smalle gang naar achter, voorzien van inbouwkasten, waardoor men vervolgens toegang krijgt tot; -> De keuken, die grotendeels te renoveren is, die gesitueerd is links van de woning, met toegang tot de zijdelingse tuin die zuid zuid west georiënteerd is en te bereiken is via het schuifraam. -> Het gastentoilet. -> Een kleine maar praktische badkamer/douchekamer, voorzien van douche en lavabo. (Geen foto beschikbaar wegens momenteel in gebruik als berging) -> Een kleine slaapkamer, ideaal geschikt als kinder-/babykamer, die ook kan dienen als strijkkamer, bergruimte of kleine bureau. -> Een slaapkamer, ruim voorzien van inbouwkasten. -> Badkamer voorzien van een badkamermeubel met dubbele wasbak en een ligbad. -> Ruime berging/wasplaats waar de gascondensatieketel en de voorzieningen voor wasmachine en droogkast aanwezig zijn. -> Zij-ingang met inkomhal, waarna het tweede gedeelte van de gang begint en als aparte wooneenheid kan dienen. -> Slaapkamer met een badkamer ensuite, voorzien van wasbak, inbouwkast, toilet en douche. Deze slaapkamer doet momenteel dienst als relaxruimte met sauna en zonnebank. -> Grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning en die ook kan gebruikt worden als een tweede woonkamer en met zicht op de tuin. Men kan hier perfect een schuifdeur plaatsen, om zo toegang te krijgen tot de grote tuin. - Op het einde van de brede inrit is er een gemakkelijk te bereiken dubbele garage met afzonderlijke garagepoorten, elk voorzien van een automatische poortopener die moet nagekeken worden. - Achter de woning is er een grote tuin omgeven door groen, net zoals in het natuurgebied dat op 150m gelegen is en waar men van de rust kan genieten tijdens de wandelroutes. - Deze woning leent zich ideaal om te gebruiken voor een inwonend ouder, al dan niet zorgbehoevend. Gezien de indeling, kan de woonkamer ook dienst doen als kantoorruimte of een bijberoep. Ooit zou hier nog een kapsalon gevestigd geweest zijn. - Volgens de watertoets is het perceel gelegen in overstromingsgevoelige gebied bij hevige neerslag, echter zoals op de kaart te zien is, betreft het enkel de voortuin en het eerste gedeelte van de oprit. Voor het gebouw zelf is deze score C, die staat voor kleine kans op overstromingen. Vragen hieromtrent? Aarzel niet om ons te contacteren. Want to know more?

4 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Land for sale Hasselt (RBM57967)
219 000 €

3500 Hasselt

Bouwgronden voor open bebouwing. - Deze 3 percelen bouwgrond zijn gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze 3 percelen zijn afzonderlijk te vinden op de website van Immo-Land, via ### - De percelen zijn gelegen in woongebied volgens het gewestplan. Er is geen BPA of RUP van toepassing. - De prijzen van deze bouwgronden zijn respectievelijk € 219.000,- € 227.000,- en € 237.000,- - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

744
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Land for sale Hasselt (RBM57966)
234 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond voor open bebouwing – Lot 5. - Deze bouwgrond is gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a96. - Aan de straatzijde is er een perceelbreedte van 15,50m en de perceeldiepte bedraagt ca. 48m. - Het perceel is in woongebied gelegen volgens het gewestplan. Er is geen BPA of RUP van toepassing. - De verordeningen van de stad Hasselt zijn van toepassing, waaronder de verordening Woonkwaliteit. Deze verordening is hier te downloaden op de website van de stad Hasselt: ### - De bouwvoorschriften voor open bebouwing zijn te vinden vanaf bladzijde 16 van deze verordening. - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

796
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
227 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond voor open bebouwing – Lot 4. - Deze bouwgrond is gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a72ca. - Aan de straatzijde is er een perceelbreedte van 16m en de perceeldiepte bedraagt ca. 48m. - Het perceel is in woongebied gelegen volgens het gewestplan. Er is geen BPA of RUP van toepassing. - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

772
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Land for sale Hasselt (RBM57964)
219 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond voor open bebouwing – Lot 3. - Deze bouwgrond is gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a44ca. - Aan de straatzijde is er een perceelbreedte van 18.37m en de perceeldiepte bedraagt ca. 48m. - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

744
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Zolder (RBM57963)
595 000 €

3550 Zolder

BOLDERBERG - HEIDESTRAAT: Grondig te Renoveren Woning op een Ruim Perceel in Bolderberg Ontdek de mogelijkheden van deze karakteristieke eind jaren '60 woning, gunstig gelegen op de hoek van de Heidestraat en een doodlopende straat genaamd Nieuwland, te midden van een prachtig bosrijk landschap. •Ligging: Heidestraat, Bolderberg •Perceelgrootte: 15 are (1.500 m²) Deze stevig te renoveren of af te breken woning biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een project in een schilderachtige omgeving. Na afbraak van de huidige woning, kunt u de grond zelfs verkavelen in 2 of misschien wel 3 percelen bouwgrond voor open bebouwing, waardoor er volop ruimte is voor uw droomhuis of investeringsmogelijkheden. De troeven van deze woning op een rij: •Prachtige, groene omgeving in Bolderberg. •Veel ruimte op een royaal perceel. •Talloze mogelijkheden voor renovatie of herontwikkeling. Wilt u meer informatie over deze unieke kans of een bezoek aan deze prachtig gelegen woning plannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: Telefoon: ### | ### Grijp deze zeldzame kans om uw droomhuis te realiseren in het idyllische Bolderberg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Farmland for sale Diepenbeek (RBM57961)
80 000 €

3590 Diepenbeek

Perceel grond van 75are, gelegen in agrarisch gebied op de grens Hasselt - Diepenbeek, omgeving Mombeekdreef. - Dit perceel is gelegen op de hoek van de Kruisstraat en Misenbergstraat, het verlengde van de Melbeekstraat. - Het terrein is door de jaren heen volledig overgroeid met struiken en ondertussen bomen. - Afmetingen bij benadering: 100m diep en 70m breed. - Meer info via ### of via ### Want to know more?

7552
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Residence for sale Leopoldsburg (RBM57959)
425 000 €

3970 Leopoldsburg

Koningin Louisa-Marialaan: Ruime energiezuinige bungalow met zwembad, volledig onderkelderd, met magazijnruimte of grote en hoge garage en voorzien van zonnepanelen, gelegen in het centrum van Leopoldsburg. (Meer info via ### ) Onderhoudsvriendelijke woning met veel lichtinval, gelegen op 300 meter van het Koningin Astridplein, waar de wekelijkse markt (zaterdags) en de rommelmarkt (zondags – van maart tot november) neerstrijkt. Deze gelijkvloerse woning is ruim voorzien van witte natuursteen, die samen met de palmbomen in de voortuin en het kleine maar gezellige zwembad, bij de minste zonneschijn voor een vakantiegevoel zorgt. De inkomhal is centraal gelegen aan de voorzijde van het gebouw en geeft toegang tot de ruime woonkamer/eetkamer, die zuid georiënteerd is en net zoals het ganse gelijkvloers, voorzien is van elektrische rolluiken, met aansluitend de keuken en verder de nachthal, langs waar de slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. De open keuken in zwart/wit natuursteen, beschikt over een grote ruimte, die ook als eetkamer kan dienst doen. Een derde slaapkamer kan eventueel gecreëerd worden aan de linker voorzijde van de woning, mits een wand te plaatsen in de grote woonkamer, gezien er meer dan voldoende ruimte is aan de keuken, om deze te gebruiken als eetplaats met aansluitend het grote terras. De woning is rondom te bereiken met de auto, waardoor er gemakkelijke toegang is tot zowel de ondergrondse garage, als de grote vrijstaande hoge garage met aansluitend een opslag of hobbyruimte met dezelfde hoogte. Deze vrijstaande garage is voorzien van 24 zonnepanelen 370 Wp, die nog niet zijn opgenomen in het EPC attest. Zonder deze panelen, bedraagt de huidige EPC waarde reeds 254 kWh/m², zijnde label C. De kans is groot dat het EPC label verandert naar LABEL B, wanneer in het EPC-attest wordt rekening gehouden met deze zonnepanelen. Voor meer info hierover, mag u ons gerust contacteren via het nummer ### Het zwembad heeft aansluitend een groot langs liggend terras, samen hoger liggend dan de inrit rondom de woning. De woning is volledig onderkelderd, deels dienst doend als ondergrondse garage, maar met zeker nog heel wat opslagmogelijkheden. Verder is er nog een niet ingerichte zolder, te bereiken via de berging/wasplaats langs de keuken. Spreekt deze woning met vakantiegevoel, veel stockagemogelijkheden en ideaal geschikt voor het uitoefenen van een hobby of bijberoep je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek, na telefonische afspraak op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40