Locals Vastgoed (9400 Appelterre-Eichem)

"Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar"
Stationsstraat 32 - 9400 Appelterre-Eichem

IPI number 506100 & 506256

localsvastgoed.be

Locals Vastgoed, erkende makelaars sinds 2009 met een paar duizend transacties als referentie. Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepalingen, advies en allerhande keuringen. U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is en die weet van aanpakken. Wenst u een gratis schatting, wat meer uitleg over onze werkwijze of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe. Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ... Show all Show less
Locals Vastgoed, erkende makelaars sinds 2009 met een paar duizend transacties als referentie. Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepalingen, advies en allerhande keuringen. U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is en die weet van aanpakken. Wenst u een gratis schatting, wat meer uitleg over onze werkwijze of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe. Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ...
175 000 €

9300 Aalst

Dit ruim appartement (+/- 130m² ), gelegen op de 7e verdieping, bevindt zich aan de stadsrand en wandelafstand van het centrum van Aalst. Deze biedt 2 terrassen , één langs de achterkant met zicht op het groen , één langs de voorkant met verzicht over de stad . Het appartement bestaat verder uit een inkomhal, keuken, lichtrijke woonkamer, nachthal, toilet, 4 slaapkamers en een badkamer. Door de vele niet dragende wanden zijn er tal van mogelijkheden . Eveneens is er een extra kelder aanwezig. Evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling en een lift . Indien gewenst is er mogelijkheid tot aankoop van een garage (niet verplicht!). Het appartement bevindt zich aan het park Terlinden, vlakbij Carrefour market, bushalte, ziekenhuis, scholen en tal van winkels. Op slechts 2 km van de grote markt en het station. Op 2,5 km van oprit E40. Nabij leuke wandelbaantjes. Eveneens interessant als investering! EPC: 228 kWh/m² - label C. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 130 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
95 000 €

9450 Haaltert

Deze gunstig gelegen bouwgrond heeft een oppervlakte van 2a33ca. Goed gelegen nabij N45 waar er makkelijke verbinding Aalst-Ninove is. Nabij oprit E40, op slechts 4km station Haaltert, 4,5 station Ninove of 5km station Denderleeuw. Eveneens nabij Delhaize, winkels, openbaar vervoer & scholen. Gelegen in woongebied. Deze is gelegen in een vervallen verkaveling, hierdoor wordt deze verkocht met opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een nieuwe verkavelingsvergunning. P-score: A (geen overstromingsgevoelig gebied). Voor meer informatie, bel Locals Vastgoed ### of ### Want to know more?

233 39 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
444 000 €

9450 Denderhoutem

Deze solide en goed gelegen halfopen bebouwing omvat een inkomhal, toilet, woonkamer, keuken en een berging. De verdieping heeft een nachthal, badkamer (met 2e toilet) en 3 ruime slaapkamers. Kelder en inrichtbare zolder aanwezig. Er is een tuin, een ruime oprit voor meerdere wagens, alsook een dubbele garage met achtergelegen werkruimte dewelke kan worden samengevoegd. Ideaal voor iemand met een thuispraktijk, werkruimte, bureau, stockageruimte of als hobbykamer. Grondoppervlakte 3a66ca. Tevens is er een naastgelegen bouwgrond inbegrepen, deze heeft een oppervlakte van 2a33ca. Hierop is uitbreiding van de woning mogelijk (plannen aanwezig) of deze kan dienen als extra tuin. Mits het bekomen van de verkavelingsvergunning kan deze worden afgesplitst en afzonderlijk worden verkocht. Extra troeven: rolluiken, betonconstructie, centrale verwarming,.. Goed gelegen nabij N45 waar er makkelijke verbinding Aalst-Ninove is. Nabij oprit E40, op slechts 4km station Haaltert, 4,5 station Ninove of 5km station Denderleeuw. Eveneens nabij Delhaize, winkels, openbaar vervoer & scholen. Voor meer informatie en/of bezichtiging: ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 215 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
349 000 €

9450 Denderhoutem

Deze solide en goed gelegen halfopen bebouwing omvat een inkomhal, toilet, woonkamer, keuken en een berging. De verdieping heeft een nachthal, badkamer (met 2e toilet) en 3 ruime slaapkamers. Kelder en inrichtbare zolder aanwezig. Er is een tuin, een ruime oprit voor meerdere wagens, alsook een dubbele garage met achtergelegen werkruimte dewelke kan worden samengevoegd. Ideaal voor iemand met een thuispraktijk, werkruimte, bureau, stockageruimte of als hobbykamer. Grondoppervlakte 3a66ca. Extra troeven: rolluiken, betonconstructie, centrale verwarming,.. Goed gelegen nabij N45 waar er makkelijke verbinding Aalst-Ninove is. Nabij oprit E40, op slechts 4km station Haaltert, 4,5 station Ninove of 5km station Denderleeuw. Eveneens nabij Delhaize, winkels, openbaar vervoer & scholen. De naastgelegen bouwgrond is optioneel, deze heeft een oppervlakte van 2a33ca. Hierop is uitbreiding van de woning mogelijk (plannen aanwezig) of deze kan dienen als extra tuin. De verkoop vindt plaats onder voorbehoud van het bekomen van een nieuwe verkavelingsvergunning voor afsplitsing van de bouwgrond. Voor meer informatie en/of bezichtiging: ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 215 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Opstartactie: de eerste koper van het project ontvangt gratis een lichtstudie t.w.v. 500 euro + een verlichtingsbudget van maar liefst 2.500 euro! Op wandelafstand van het dorpscentrum van Mere met al zijn faciliteiten vinden we deze 3 comfortabele nieuwbouwwoningen terug. Gelegen in een rustige éénrichtingsstraat en toch een zeer goede bereikbaarheid dankzij de nabijheid van de autosnelweg E40 (Brussel-Gent) en uitstekende treinverbinding. Grootwarenhuis, buurtwinkels, apotheek, bakker, … zijn allemaal bereikbaar binnen een straal van 2 km. Verschillende scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Energiezuinigheid, een tijdloos ontwerp en de keuze voor kwalitatieve materialen/leveranciers zijn de belangrijkste troeven van dit project. Met een E-peil lager dan E20 geniet je gedurende de eerste 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing. 100% korting is eveneens mogelijk, informeer gerust naar de voorwaarden! Verwarming via lucht/water warmtepomp, zonnepanelen, “slimme” elektrische installatie waarbij in de zekeringskast een basismodule is ingebouwd. Een thuisbatterij en extra zonnepanelen kunnen optioneel voorzien worden. Aanleg oprit en toegangspad, architect, sondering, ventilatie, veiligheid en EPB zijn inbegrepen in de prijs. De woningen zelf zijn zeer praktisch ingedeeld. Het gelijkvloers bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken, technische berging, toilet, ruime inkom en carport. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, een linnenberging en de badkamer. 6% BTW mogelijk, indien u voldoet aan de voorwaarden. Bel ### of mail ### voor meer info over dit prachtige project! Want to know more?

3 Bedroom(s) 161 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9420 Erpe-Mere

430 000 €

Opstartactie: de eerste koper van het project ontvangt gratis een lichtstudie t.w.v. 500 euro + een verlichtingsbudget van maar liefst 2.500 euro! Op wandelafstand van het dorpscentrum van Mere met al zijn faciliteiten vinden we deze 3 comfortabele nieuwbouwwoningen terug. Gelegen in een rustige éénrichtingsstraat en toch een zeer goede bereikbaarheid dankzij de nabijheid van de autosnelweg E40 (Brussel-Gent) en uitstekende treinverbinding . Grootwarenhuis, buurtwinkels, apotheek, bakker, … zijn allemaal bereikbaar binnen een straal van 2 km. Verschillende scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Energiezuinigheid , een tijdloos ontwerp en de keuze voor kwalitatieve materialen/leveranciers zijn de belangrijkste troeven van dit project. Met een E-peil lager dan E20 geniet je gedurende de eerste 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing . 100% korting is eveneens mogelijk, informeer gerust naar de voorwaarden! Verwarming via lucht/water warmtepomp , zonnepanelen , “slimme” elektrische installatie waarbij in de zekeringskast een basismodule is ingebouwd. Een thuisbatterij en extra zonnepanelen kunnen optioneel voorzien worden. Aanleg oprit en toegangspad, architect, sondering, ventilatie, veiligheid en EPB zijn inbegrepen in de prijs. De woningen zelf zijn zeer praktisch ingedeeld. Het gelijkvloers bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken, technische berging, toilet, ruime inkom en carport. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, een linnenberging en de badkamer. 6% BTW mogelijk, indien u voldoet aan de voorwaarden. Bel ### of mail ### voor meer info over dit prachtige project! Want to know more?

3 Bedroom(s) 147 - 161 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9550 Herzele

395 000 € - 410 000 €

Actie voor de eerstvolgende koper: koop nu jou woning binnen dit project en krijg de eerste 2 jaar je energie gratis! (twv €4.000). Op een rustige locatie in Sint-Antelinks (Herzele) bevinden zich deze drie kwalitatieve nieuwbouwwoningen met een tijdloze architectuur. Dit project bestaat uit twee halfopen bebouwingen en één gesloten bebouwing met allen een praktische indeling. Op het gelijkvloers omvatten deze woningen steeds een ruime inkomhal met apart toilet, waar ook de trap naar de eerste verdieping terug te vinden is. Er is steeds een inpandige garage aanwezig, die uitgeeft op de berging en daaropvolgend uitgeeft op de open keuken (voorzien van alle nodige toestellen). De open keuken en ruime leefruimte genieten veel lichtinval door de grote glaspartijen. Vanuit de leefruimte bereikt men via het schuifraam het terras en de tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers aanwezig van steeds +- 10m², -+ 11m² en +- 13m². Op deze verdieping is er ook een badkamer aanwezig, voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo, alsook een apart toilet. Er wordt in de nachthal voldoende ruimte behouden om een extra bureauruimte in te richten. Van verdieping 1 naar verdieping 2 wordt er een vaste trap voorzien, naar de niet afgewerkte/niet ingerichte zolder. Vraag nu meer info via het nummer ### of mail naar ### *prijs vermeld in de advertentie betreft prijs excl. BTW en kosten *mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw tot eind 2023! Want to know more?

3 Bedroom(s) 160 - 167 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9420 Erpe-Mere

355 500 €

Deze 3 nieuwbouwwoningen worden gebouwd in Erpe-Mere. Deze omvatten op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, bergruimte en een ruime woonkamer met open keuken. De verdieping omvat een nachthal, badkamer (met ligbad en douche), toilet en 3 slaapkamers. Inpandige garage of mogelijkheid carport (lot 1) en zolder aanwezig. Tuin met zicht op agrarisch gebied. U kan volgens de voorziene budgetten (lastenboek) de vloeren, plinten, faience badkamer, keuken en het sanitair kiezen naar eigen smaak. Energiezuinige woningen E-peil 30, vloerverwarming op het gelijkvloers, warmtepomp, hoogrendementsbelgazing, ventilatiesysteem, regenwaterput, .. zijn slechts enkele van zijn troeven. Deze zijn strategisch gelegen, rustig en toch nabij tal van verbindingswegen. Op slechts 1,3 km van oprit E40 & station. Op wandelafstand van diverse winkels, scholen en bushalte. Verkoop onder wet Breyne. Mogelijkheid 6% BTW (ipv 21%) - onder voorwaarden. Foto's zijn illustratief. Voor meer informatie, contacteer ons ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
  Aalst (RBG61173)

9300 Aalst

247 500 €

6% BTW nog tijdelijk mogelijk! Informeer nu via ### of ### Op een toplocatie vlakbij het winkelcentrum van Aalst en nabij alle mogelijke faciliteiten vinden we residentie “Groene Belle” terug. Achter deze karaktervolle, historische gevel worden 8 prachtige nieuwbouwappartementen en een handelsgelijkvloers gerealiseerd door een ervaren promotor. Hoogwaardige afwerking (warmtepomp met vloerverwarming, parket, gelakte binnendeuren, kwalitatieve keuken en sanitair, …) en een bewuste keuze voor lokale, kwalitatieve leveranciers zijn de pijlers van dit project. De appartementen zijn klaar voor de toekomst met een E-peil van 30 of minder (= BEN-appartementen). P-score: D, G-score: D Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 97 - 162 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Ninove (RBI92797)
260 000 €

9400 Ninove

Op wandelafstand van het winkelcentrum van Ninove alsook nabij openbaar vervoer en scholen vinden we deze mooie penthouse terug. De lift brengt ons rechtstreeks naar het appartement. Bij aankomst zien we onmiddellijk een ruim, zuidgericht terras. Het dag- en nachtgedeelte van de penthouse is heel logisch ingedeeld en geeft een ruimtelijk gevoel. De open leefruimte met keuken en grote berging genieten veel lichtinval langs de verschillende ramen. Het nachtgedeelte heeft twee ruime kamers en aanpalend een derde babykamer/bureau. Er is ook een praktische vierde ruimte die dienst kan doen als dressing/bureau/… De moderne badkamer heeft alle comfort en beschikt over een douche, ligbad en badkamermeubel. Deze penthouse is voorzien van airco via warmtepomp alsook centrale verwarming met condenserende ketel. EPC label B dankzij de isolatie, warmtepomp en de hoogrendementsbeglazing. Bekijk zeker ook het plan en de video op onze website om een goed beeld te krijgen van deze prachtige eigendom. Verder is er nog een grote, ondergrondse garagebox met aanpalende kelderberging die u dient aan te kopen voor 25.000 euro. G-score: A, P-score: A Vraag nu uw bezoek aan via de website, mail naar ### of bel ons kantoor op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalst (RBI90932)
155 000 €

9300 Aalst

Dit gunstig gelegen appartement, gelegen op de derde verdieping, bevindt zich aan de stadsrand en wandelafstand van het centrum van Aalst. Dit bestaat uit een inkomhal, keuken, lichtrijke woonkamer, 2 slaapkamers , nachthal, toilet, badkamer en een terras. Eveneens is er een extra kelder aanwezig. Evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling en een lift. Verplicht bij aan te kopen: garage nr. 23 aan € 25.000. Optioneel is er een 2e garage (nr. 24) aan € 25.000 - deze zijn momenteel samengevoegd. Het appartement bevindt zich aan het park Terlinden, vlakbij Carrefour market, bushalte, ziekenhuis, scholen en tal van winkels. Op slechts 2 km van de grote markt en het station . Op 2,5 km van oprit E40 . Nabij leuke wandelbaantjes. Eveneens interessant als investering! EPC: 230 kWh/m² - label C. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Office space for sale Denderleeuw (RBI90052)
149 000 €

9470 Denderleeuw

Cet espace commercial central et prêt à l'emploi à Denderleeuw est l'opportunité idéale tant pour l'investisseur que pour le travailleur indépendant. Avec une superficie d'environ 95 m² et une large vitrine, cet espace commercial offre de nombreux avantages. Les commodités telles que les magasins, les transports en commun et les écoles sont situées à distance de marche de cet espace commercial. La disposition de l'espace est la suivante : une entrée avec un espace polyvalent (à aménager selon le choix), un bureau, une salle de coffre, une kitchenette, des toilettes et un espace de stockage. De plus, cet espace commercial est équipé d'un chauffage central au gaz naturel. Grâce à sa façade avant rénovée et à la menuiserie extérieure récemment mise à jour, cette opportunité est un véritable joyau pour les yeux. Un système d'alarme est également déjà installé. De plus, cet espace commercial présente une faible consommation d'énergie, ce qui constitue un autre atout. Opportunité supplémentaire : certains travailleurs indépendants peuvent bénéficier de la "prime pour les entrepreneurs nouvellement installés ou déménageant vers les centres". L'appartement prêt à l'emploi avec 3 chambres et jardin situé au-dessus est également à vendre. Pour plus d'informations et/ou une visite : ### ou ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Denderleeuw (RBI90051)
399 000 €

9470 Denderleeuw

À la recherche d'une propriété lucrative au cœur de Denderleeuw ? Alors, cette propriété pourrait être faite pour vous ! Le rez-de-chaussée est équipé d'un espace commercial (entrée séparée pour l'espace commercial et l'appartement). Avec une superficie d'environ 95 m² et une largeur de vitrine spacieuse, cet espace commercial a de nombreux atouts. La disposition est la suivante : hall d'entrée avec espace polyvalent (à aménager selon vos préférences), espace bureau, salle de coffre, kitchenette, toilettes et espace de rangement. De plus, un système d'alarme est présent dans l'espace commercial. L'appartement situé à l'étage (157 m² de surface habitable) est doté d'une entrée séparée. Cet appartement lumineux et économe en énergie comprend un hall d'entrée (avec de nombreux placards encastrés pour le rangement), un espace de vie spacieux et une cuisine séparée (avec un espace de rangement pratique attenant à la cuisine). Un WC invité et un vestiaire sont également présents à cet étage. Au niveau supérieur, vous trouverez 3 chambres spacieuses ainsi qu'une salle de bains. De plus, vous pouvez ranger quelques petits objets dans le grenier. L'appartement dispose d'un jardin (et d'une terrasse) confortable et spacieux, et bénéficie également des avantages supplémentaires de panneaux solaires et d'une grande efficacité énergétique. Tant le rez-de-chaussée commercial que l'appartement sont équipés individuellement d'un chauffage central au gaz naturel. Les commodités telles que les magasins, les transports en commun et les écoles sont accessibles à pied. Pour plus d'informations et/ou une visite : ### ou ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 157 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Denderleeuw (RBI90050)
149 000 €

9470 Denderleeuw

Cet espace commercial central et prêt à l'emploi à Denderleeuw est l'opportunité idéale tant pour l'investisseur que pour le travailleur indépendant. Avec une superficie d'environ 95 m² et une large vitrine, cet espace commercial offre de nombreux avantages. Les commodités telles que les magasins, les transports en commun et les écoles sont situées à distance de marche de cet espace commercial. La disposition de l'espace est la suivante : une entrée avec un espace polyvalent (à aménager selon le choix), un bureau, une salle de coffre, une kitchenette, des toilettes et un espace de stockage. De plus, cet espace commercial est équipé d'un chauffage central au gaz naturel. Grâce à sa façade avant rénovée et à la menuiserie extérieure récemment mise à jour, cette opportunité est un véritable joyau pour les yeux. Un système d'alarme est également déjà installé. De plus, cet espace commercial présente une faible consommation d'énergie, ce qui constitue un autre atout. Opportunité supplémentaire : certains travailleurs indépendants peuvent bénéficier de la "prime pour les entrepreneurs nouvellement installés ou déménageant vers les centres". L'appartement prêt à l'emploi avec 3 chambres et jardin situé au-dessus est également à vendre. Pour plus d'informations et/ou une visite : ### ou ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
280 000 €

9310 Baardegem

!! OPTIE !! Deze goed gelegen en goed onderhouden woning heeft op het gelijkvloers een woonkamer, bergruimte, vernieuwde keuken en badkamer (met ligbad/douche, toilet, lavabo en wasplaats). Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers , waarvan 1 met ingebouwde dressing , alsook de nachthal en een toilet. De 2de verdieping biedt nog 2 extra slaapkamers . Zonnige tuin aanwezig met zicht op groen , totale grondoppervlakte 5a18ca . De tuin is voorzien van extra bergruimten/afdak. Gelegen in woongebied met landelijk karakter & agrarisch gebied. De woning wordt verwarmd met een pelletkachel. Dubbele beglazing aanwezig. Goed gelegen nabij bushalte, school & winkels . Op slechts 6km van centrum Aalst. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Meer informatie: ### G-score: A, P-score: A. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
280 000 €

9300 Aalst

!! OPTIE !! Deze goed gelegen en goed onderhouden woning heeft op het gelijkvloers een woonkamer, bergruimte, vernieuwde keuken en badkamer (met ligbad/douche, toilet, lavabo en wasplaats). Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers , waarvan 1 met ingebouwde dressing , alsook de nachthal en een toilet. De 2de verdieping biedt nog 2 extra slaapkamers . Zonnige tuin aanwezig met zicht op groen , totale grondoppervlakte 5a18ca . De tuin is voorzien van extra bergruimten/afdak. Gelegen in woongebied met landelijk karakter & agrarisch gebied. De woning wordt verwarmd met een pelletkachel. Dubbele beglazing aanwezig. Goed gelegen nabij bushalte, school & winkels . Op slechts 6km van centrum Aalst. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Meer informatie: ### G-score: A, P-score: A. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Garage for sale Aalst (RBI88165)
81 000 €

9300 Aalst

Ondergrondse garageboxen te koop! In "Residentie De Burcht", in het centrum van Aalst, bevinden zich deze ondergrondse garageboxen. Op het plan nummer 13,16 en 24. Alle garages beschikken over licht en elektriciteit. Absolute topligging (nabij het station, winkels, scholen, autostrade, openbaar vervoer...) ! Vlot bereikbaar via de Burchtstraat. Veilig, net en rustige gelegen parkeercomplex! Momenteel 2 garageboxen te koop, afzonderlijk of in zijn geheel. Ook zeer interessant als investering! P-Score: B, G-score: B Voor meer info en/of een bezoek contacteer ons vrijblijvend via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Garage for sale Aalst (RBI88164)
27 000 €

9300 Aalst

Ondergrondse garagebox te koop ! In "Residentie De Burcht", in het centrum van Aalst, omringd door grote invalswegen, bevindt zich deze ondergrondse garagebox. Op het plan nummer 24. Onmiddellijke beschikbaar! De garage beschikt over licht en elektriciteit! Absolute topligging (nabij het station, winkels, scholen, autostrade, openbaar vervoer...). Vlot bereikbaar via de Burchtstraat. Veilig, net en rustige gelegen parkeercomplex! Momenteel 3 garageboxen te koop, afzonderlijk of in zijn geheel. Ook zeer interessant als investering! P-Score: B, G-score: B Voor meer info en/of een bezoek contacteer ons vrijblijvend via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Garage for sale Aalst (RBI88163)
27 000 €

9300 Aalst

Ondergrondse garagebox te koop ! In "Residentie De Burcht", in het centrum van Aalst, omringd door grote invalswegen, bevindt zich deze ondergrondse garagebox. Op het plan aangeduid met nummer 16. Deze garage beschikt over licht en elektriciteit! Absolute topligging (nabij het station, winkels, scholen, autostrade, openbaar vervoer...). Ook zeer interessant als investering! Vlot bereikbaar via de Burchtstraat. Veilig, net en rustige gelegen parkeercomplex! Momenteel 3 garageboxen te koop, afzonderlijk of in zijn geheel. P-Score: B, G-score: B Voor meer info en/of een bezoek contacteer ons vrijblijvend via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Garage for sale Aalst (RBI88162)
27 000 €

9300 Aalst

Ondergrondse garagebox te koop ! In "Residentie De Burcht", in het centrum van Aalst, omringd door grote invalswegen, bevindt zich deze ondergrondse garagebox. Op het plan nummer 13. Onmiddellijke beschikbaar! De garage beschikt over licht en elektriciteit! Absolute topligging (nabij het station, winkels, scholen, autostrade, openbaar vervoer...). Vlot bereikbaar via de Burchtstraat. Veilig, net en rustige gelegen parkeercomplex! Momenteel 3 garageboxen te koop, afzonderlijk of in zijn geheel. Ook zeer interessant als investering! P-Score: B, G-score: B Voor meer info en/of een bezoek contacteer ons vrijblijvend via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call