House for sale - Kamilari (Greece)

31 results (1 - 20)
Residence for sale Kamilari (RBK21592)
29 000 €

702 00 Kamilari

Dit prachtige perceel is gelegen in het centrum van het beroemde dorp Kamilari, op slechts een paar minuten rijden van alle beroemde stranden van Zuid-Kreta. Het heeft een totale oppervlakte van 332m2, opstalrecht van 240m2 en elektra en water op de grens. De unieke ligging biedt een vrij uitzicht op de bergen van Rethymno die besneeuwd uittorenen in het winterlandschap. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om alle cafés en tavernes te bezoeken en het adembenemende landschap van de omgeving en het platteland te verkennen. Dit is een unieke kans voor de liefhebbers van een kosmopolitische omgeving die kwaliteit combineert met de rust van de natuur. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21801)
125 000 €

702 00 Kamilari

Dit huis heeft een oppervlakte van 75 m² terwijl de totale oppervlakte van het perceel 190 m² bedraagt. Het is een authentiek Kretenzer huis met uitgehouwen stenen rondom de deuren en ramen. De stenen muren zijn prachtig en authentiek. Zowel de muren als het dak zijn in goede staat. De woning bestaat uit 3 ruimtes die eenvoudig omgetoverd kunnen worden tot een Bed amp; Breakfast met 3 studio's en een gemeenschappelijke tuin. Bovendien heeft het huis een afgesloten binnenplaats met duidelijk kenmerkende Kretenzer architectuur met veel potten met verschillende bloemen en kruiden. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21797)
1 225 000 €

702 00 Kamilari

Dit geweldige perceel van 17.500 m² is gelegen op een heuvel aan de rand van het dorp Kamilari en heeft een niveauverschil. Hoe je ook wilt bouwen, het heeft prachtig uitzicht over Pitsidia, Sivas en Kamilari zelf. Op het perceel staan schitterende oude olijfbomen, want het “landgoed” erg karakteristiek maakt. Van dit perceel ligt 4.500 m² binnen de planningszone van het dorp en kan dus gebruikt worden voor bebouwing. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21794)
44 000 €

702 00 Kamilari

Het perceel ligt zeer dicht bij het centrum van het gezellige authentieke dorp Kamilari en heeft een totale oppervlakte van 461,66m² met de mogelijkheid om 150m² te bebouwen. Door de ligging is het zowel geschikt voor de bouw van een woning als voor een bedrijf. Het ligt aan de hoofdweg naar het dorp. Op de perceelgrenzen is er een water- en elektriciteitsaansluiting. De in de buurt liggende populaire stranden van Kalamaki en Matala maken Kamilari tot een ideale locatie voor vakantie- of seizoensactiviteiten. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21793)
19 000 €

702 00 Kamilari

Dit perceel ligt dicht bij het authentieke dorpje Kamilari en heeft uitzicht op de berg Psiloritis. Het heeft bouwrechten voor een huis van 120 m² of is ideaal voor een bedrijf omdat het naast een doorgaande weg ligt die veel wordt gebruikt door toeristen die de zuidkust bezoeken. De stranden van Kalamaki, Kommos en Matala liggen niet ver van het perceel. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21788)
60 000 €

702 00 Kamilari

Het perceel ligt 1 km buiten Kamilari aan de weg Kamilari-Agios Ioannis met goede toegang tot de asfaltweg. Het perceel van 1.100 m² is vlak en beplant met prachtige olijfbomen. Er is water en elektriciteit op de grens. Het bouwen van een huis van 120m² is toegestaan ​​of een huis met 2 verdiepingen van 120m² per verdieping, dus 240m² totaal. De locatie is erg geschikt als je een rustige landelijke omgeving wil, maar op korte afstand van alle voorzieningen. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21778)
80 000 €

702 00 Kamilari

Het land is gelegen aan de rand van Kamilari met uitzicht op het omliggende landschap en de zee. Dit is een ideale rustige locatie op een zonnige beschutte locatie. Het dorp ligt op loopafstand en de populaire stranden van Matala, Comos en Kalamaki zijn met de auto in enkele minuten te bereiken. De camping heeft water en elektriciteit op de grens. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21759)
85 000 €

702 00 Kamilari

Dit perceel van 4.145m² is een ideale als investering, aangezien de aangrenzende percelen ook te koop zijn, goed voor totaal 15.000m². Met zijn ligging aan de rand van Kamilari en dicht bij de weg naar Matala, Sivas en Moires, heeft het een schitterende verbinding met de omgeving en vormt het een geweldige functie als uitvalsbasis om Zuid-Kreta te verkennen. Op dit stuk grond van 4.145m² staan ​​circa 130 olijfbomen (zo zou je je eigen olijfolie kunnen hebben!) en bouwrechten van 200m² en zowel water- als elektra-aansluitingen bevinden zich op de grens. Je kunt de stranden van Kalamaki, Komos en Matala binnen een zeer korte afstand van slechts 5 minuten rijden bereiken. Verdere gezellige en traditionele dorpjes, zoals Sivas en Pitsidia zijn zelfs op loopafstand (3km). En de steden Tympaki en Moires, met hun wekelijkse markten, winkels, bars, cafés, tavernes, supermarkten, apotheken etc. bereik je met de auto binnen slechts 10 minuten rijtijd. Dit perceel is dus zeer aantrekkelijk voor zowel permanente bewoning of om een vakantieverblijf te creëren, als je, of de gasten willen verblijven in een rustige en mooie omgeving vol olijfbomen en een mooi uitzicht op het landschap, terwijl je geniet van het dorpsleven, de stranden en de voorzieningen van kleine steden. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21747)
250 000 €

702 00 Kamilari

Prachtig perceel van in totaal 8486 m² aan de rand van Kamilari met uitzicht op zee en 300 olijfbomen op het perceel. Dit unieke perceel is ideaal voor een bedrijf omdat het in een rustige omgeving dicht bij Kamilari ligt en een spectaculair uitzicht heeft op de omgeving van het strand van Kommos, het strand van Kalamaki en het dorp Kamilari. Ideaal ook voor een privé zomervakantiehuis op een perfecte locatie terwijl u geniet van het uitzicht en de directe prachtige zomer- en winterzonsondergangen. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21746)
214 000 €

702 00 Kamilari

Het perceel is gelegen op een heuveltop en heeft uitzicht over Kamilari, de Psiloriti bergen in het noorden en een panoramisch uitzicht op zee. . De bouwkavel van 6.128 m² heeft een panoramisch uitzicht van 360 graden. Het perceel heeft water en elektriciteit op de grens. Alle voorzieningen zijn een klein eindje rijden en het strand van Kalamaki ligt op 2 km afstand. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21718)
90 000 €

702 00 Kamilari

Het vlakke perceel is beplant met olijfbomen en ligt in een rustige buurt met landelijk uitzicht. Het centrum van Kamilari ligt op loopafstand en heeft alle voorzieningen zoals cafetaria's, restaurants en een supermarkt. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21699)
135 000 €

702 00 Kamilari

Het perceel op de heuvel heeft een schilderachtig uitzicht over de olijfgaarden in de richting van het dorp Pitsidia. De locatie is landelijk, maar slechts 5 minuten rijden naar Kamilari. Het populaire familiestrand ligt op nog eens 2 km rijden van Kamilari. Toegang tot het perceel is via een onverharde weg van goede kwaliteit. Water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich op de erfgrens. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21674)
200 000 €

702 00 Kamilari

Het hellende perceel ligt aan de rand van het dorp Kamilari en heeft een schilderachtig uitzicht op de zee en de bergen van Psiloriti. De toegang is via een onverharde weg en er is water op het perceel. Elektriciteit is dichtbij. De aankoop van het land is een zeer goede zakelijke kans, rekening houdend met het feit dat dit gebied wordt beschouwd als een centrum van toeristische ontwikkeling. Het dorpscentrum is op loopafstand en heeft alle voorzieningen. Het strand van Kalamaki ligt op 2 km afstand. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21665)
72 000 €

702 00 Kamilari

Het perceel van 634,09 m² is centraal gelegen in het dorp Kamilari aan een kleine weg. Deze ligging is, in combinatie met de geringe helling, ideaal voor een woning met een schitterend uitzicht over de omgeving. Het heeft toegang vanaf de weg en er is een water- en elektriciteitsaansluiting aan de grenzen. Kamilari wordt beschouwd als een ideale plek om te verblijven, niet alleen vanwege de beroemde stranden van Kalamaki en Matala in de buurt, maar ook vanwege het zeer goede klimaat. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21661)
250 000 €

702 00 Kamilari

Dit perceel heeft een oppervlakte van 5.000m² en kan worden bebouwd tot 210m². Het ligt buiten het dorp en heeft water en elektra op de erfgrens. Het gebied is prachtig en de locatie van het pand is perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustige locatie, bijna afgelegen, voor hun huis met een prachtig uitzicht. Kamilari is een bekend dorp in het zuiden van Kreta en ligt zeer dicht bij beroemde stranden zoals Matala, Kalamaki en Komos. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21650)
155 000 €

702 00 Kamilari

Dit perceel ligt iets verder buiten het dorp Kamilari, op een terrein met een oppervlakte van 5.148,20m² en de mogelijkheid om 220m² te bouwen. Het heeft water- en elektriciteitsaansluiting aan de grenzen. Het gebied is erg rustig zonder noemenswaardige bouwactiviteit. Het omliggende landschap met uitzicht op de vlakte van Messara is het meest authentieke op het Kretenzische platteland dat men kan vinden. Pitsidia is een klein dorp met tavernes, cafés, supermarkten en vele andere voorzieningen. Het ligt zeer dicht bij de stranden van Kommos, Kalamaki en Matala en staat op de eerste plaats van voorkeur van zowel toeristen als de lokale bevolking. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21633)
85 000 €

702 00 Kamilari

Dit perceel ligt aan de rand van het rustieke dorpje Kamilari, op slechts een klein eindje rijden van de zee en op korte loopafstand van lokale winkels en eetgelegenheden. Op de boarders zijn zowel water- als elektriciteitsaansluitingen aanwezig, waardoor elke gewenste bebouwing mogelijk is. Het perceel ligt niet alleen in de nabijheid van de zee en Kamilari, maar wordt ook omringd door het natuurlijk schilderachtige landschap van Kreta, met een prachtig uitzicht op de nabijgelegen bergen. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21621)
100 000 €

702 00 Kamilari

Dit is een oud huis met een totale oppervlakte van 351,77m² waar zich drie gebouwen bevinden, waarvan één zonder dak, met een totale oppervlakte van 80,62m². De woning is gelegen in het dorp waar men toegang heeft tot alle voorzieningen en tegelijkertijd zeer dicht bij stranden zoals Kommos, Kalamaki en Matala. Kamilari heeft nog steeds zijn traditionele elementen behouden en men kan het authentieke dagelijkse leven van de lokale bevolking leven. Want to know more?

80
contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21609)
228 000 €

702 00 Kamilari

De 2 percelen van elk 655,88m² en 548,37m² liggen op de top van de hoogste heuvel in het dorp Kamilari. De grootste heeft een prachtig uitzicht vanaf de zee tot aan het Psiloritis-gebergte, terwijl de andere uitzicht heeft over het dorp en de zee. Alles bij elkaar hebben ze een uniek vrij uitzicht van 180 graden vanaf het dorp Kalamaki tot aan Psiloritis. De percelen, indien samen gekocht, zouden ongeveer 600 m² bebouwbaar zijn en een korting op de totale prijs. Ze zijn ook ideaal voor zaken zoals villa's of een restaurant met uitzicht op de prachtige zuidkust. Als ze afzonderlijk worden gekocht, hebben ze bouwrechten van elk bijna 400 m², waardoor ze perfect zijn voor een grote villa met zwembad. De prijs voor het grote perceel is € 145.000 en voor het kleine perceel € 83.000. Kamilari is een traditioneel dorp op de top van een heuvel met een panoramisch uitzicht op de olijfgaarden van de baai van Messara, de bergen van Psiloritis en de Libische zee. Op korte afstand bevinden zich zowel leuke stranden als drukke dorpjes. De beroemde stranden van Kalamaki en Matala liggen op 4 en 8 km afstand en de stad Timbaki op slechts 7 km afstand. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Kamilari (RBK21601)
175 000 €

702 00 Kamilari

Dit prachtige stuk land ligt op de grens van Kamilari en Pitsidia, zeer dicht bij de beroemde stranden van Komos en Matala. Het heeft een totale oppervlakte van 5000 m² en bouwrechten van 220 m². De verhoogde ligging biedt een fantastisch uitzicht op de Libische zee en de Paximadia-eilanden, terwijl vanaf het hoogste niveau de berg Psiloritis met de prachtige besneeuwde toppen in de winter zichtbaar is. Het perceel bestaat uit terrassen, waarop 2 of 3 kleine huisjes gebouwd kunnen worden met vrij uitzicht. Elektriciteits- en wateraansluitingen bevinden zich op de grens en zijn toegankelijk via een onverharde weg. De unieke ligging zorgt voor een groot gevoel van ontspanning en rust, aangezien het aan de rand van het dorp Kamilari ligt, maar tegelijkertijd zeer dicht bij de winkels en voorzieningen. Het land heeft een afgegeven bouwvergunning van 50 m² en is voorzien van alle benodigde juridische documenten. Want to know more?

contact
details
Email