House for sale - Listaros (Greece)

17 results (1 - 17)
Residence for sale Listaros (RBK21776)
130 000 €

702 00 Listaros

De woning heeft toegang tot de hoofdweg en een landbouwweg aan de ondergrens van het perceel. Elektriciteit en wateraansluitingen zijn aanwezig. De uitzichten zijn spectaculair met uitzicht op de Messara-vallei, Sivas en de kustlijn van de Libische Zee. Het dorp Listaros is centraal gelegen tussen de steden Mires en Timbaki en ligt dicht bij vele mooie stranden in de omgeving. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21736)
110 000 €

702 00 Listaros

Het licht glooiende perceel ligt buiten het dorp Listaros met een schilderachtig uitzicht over het landschap richting Sivas. Water- en elektriciteitsaansluitingen zijn dichtbij. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21726)
150 000 €

702 00 Listaros

Het perceel ligt op 400 meter van het dorp Listaros met uitzicht over de Messara-vallei, de Psiloriti-bergen en de zuidkust richting de Libische zee. Het perceel heeft een vlak bouwdeel en is voorzien van water- en elektriciteitsaansluitingen. Er is een topografische landkaart beschikbaar. Dit deel van Kreta is rustig en ongerept en toch dicht bij moderne voorzieningen en prachtige stranden. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21706)
55 000 €

702 00 Listaros

Deze woning gelegen aan de ingang van het dorp Listaros, heeft een oppervlakte van 800m2 en heeft 200m2 bouwrechten. Het heeft een geweldig uitzicht op het landschap van het gebied en is toegankelijk vanaf de hoofdweg. Het is ideaal voor ontspanning en rust. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21684)
150 000 €

702 00 Listaros

Een verhoogd perceel in het centrum van het dorp met een geweldig uitzicht over de baai van Messara. Het perceel is 1300m2 en heeft een bouwvergunning voor 300m2. Op het perceel zijn citrusbomen en olijfbomen geplant. Het perceel is ideaal voor een vakantiehuis omdat het privacy en uitzicht combineert. Listaros is een rustig dorp dat het gevoel van rust en ontspanning biedt. Het dorp ligt op 10 km afstand van het strand van Matala en Kalamaki en ook van de stad Moires. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21680)
65 000 €

702 00 Listaros

Dit land van 2500m² is gelegen in Listaros. Het heeft de mogelijkheid om 200m² te bouwen. Er is water- en elektriciteitsaansluiting op de erfafscheidingen. De woning is gelegen op een heuvel met een geweldig uitzicht op zee en de bergen en ligt zeer dicht bij populaire stranden zoals Kala Limania, Agio Farago en Matala, Komos. Listaros is een klein, rustig dorp waar rust en natuur de boventoon voeren en ligt naast het dorp Sivas, waar restaurants, cafés en een minimarkt zijn. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21612)
65 000 €

702 00 Listaros

Het perceel van 650m2 is gelegen aan de ingang van het dorp en heeft een prachtig uitzicht over het landschap. Er zijn bouwrechten voor een woning tot 300m2. Elektriciteit en water zijn op het perceel. Listaros is een klein traditioneel dorp in een rustige omgeving, maar dicht genoeg bij grotere steden voor benodigdheden zoals supermarkten, banken en een gezondheidscentrum. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21610)
150 000 €

702 00 Listaros

Dit is een geweldige kans in een van de meest pittoreske gebieden van Zuid-Kreta. Het perceel meet 10.000 vierkante meter en de eigenaar is begonnen met de procedures voor bosbouw en archeologische opruiming. Het perceel is geschikt voor iemand die een droomhuis wil bouwen en zijn privacy wil behouden. Als alternatief heeft de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om een toeristisch bedrijf te starten en tot 2000 vierkante meter te bouwen. Het stuk land ligt op loopafstand van het traditionele dorp Listaros, op vijf minuten rijden van Sivas en op een paar minuten rijden van Komos en Matala. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21600)
40 000 €

702 00 Listaros

Dit oude huis voor renovatie is gelegen in het traditionele dorp Listaros, zeer dicht bij Sivas en de beroemde stranden van Komos en Matala. Het huis kan worden omgevormd tot een mooi, gezellig huis voor vakanties, waarbij tegelijkertijd de oud-traditionele stijl behouden blijft die het dorp Listaros kenmerkt. Het heeft een totale oppervlakte van 90 m² en een elektriciteits- en wateraansluiting op de grens. Het heeft toegang vanaf een verharde weg. Want to know more?

90
contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21599)
60 000 €

702 00 Listaros

Dit uitzonderlijke stuk land is gelegen in het traditionele dorp Listaros, zeer dicht bij het dorp Sivas en het strand van Komos. Het is gelegen binnen de bouwzone en heeft een totale oppervlakte van 700 m² en een bouwrecht van 240 m². De unieke verhoogde ligging biedt een geweldig uitzicht op de Libische zee, de bergen van Psiloritis en de Messara-vlakte. Het heeft elektriciteits- en wateraansluiting terwijl de gevel van een asfaltweg is. Dit is een unieke kans voor diegenen die de rust van het Kretenzische platteland verkiezen en tegelijkertijd zeer dicht bij de stadscentra willen zijn. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21591)
150 000 €

702 00 Listaros

Dit is een uniek stuk land gelegen in een van de mooiste en meest ruige landschappen van Zuid-Kreta. Het heeft een totale oppervlakte van 5000m2, bouwrechten van 240m2 en elektriciteits- en wateraansluitingen op de grens. Het is gelegen aan de rand van de heuvels in het traditionele dorp Listaros en biedt vrij uitzicht op de Messara-vallei, de Psiloritis-bergen met de besneeuwde toppen en de zuidkust van Kreta. Dit land combineert de wilde schoonheid van de natuur met de unieke omgeving. Het ligt dicht bij de bergketen van Kreta en de bergen van Psiloritis, evenals de zuidelijke kustlijn van het eiland met de beroemde stranden van Agiofarango en Marchalo. De ligging is ideaal voor diegenen die de paden in de Kretenzische natuur willen verkennen. Het perceel is voorzien van archeologiedocumenten. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21567)
55 000 €

702 00 Listaros

Dit perceel is gelegen in het traditionele dorp Listaros in het zuiden van Kreta. Met een totale oppervlakte van 855m2 en een bebouwbare oppervlakte van 400m2 is dit pand een unieke investeringsmogelijkheid. De uitzonderlijke ligging biedt een onbelemmerd uitzicht op de kalme wateren van de Libische zee, de bergen van Psiloritis en de Messara-vlakte en zorgt tegelijkertijd voor gemakkelijke toegang via een kleine onverharde weg. Water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich aan de grenzen van het perceel, terwijl de prachtige stranden van de zuidkust en alle voorzieningen op slechts enkele minuten afstand liggen. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21558)
80 000 €

702 00 Listaros

Tussen de weelderige groene landschappen van Zuid-Kreta vinden we dit perceel dat zich uitstrekt over een oppervlakte van 4600m². Dit stuk grond ligt aan de rand van het traditionele dorp Listaros in de wilde landschappen en biedt een uniek uitzicht op het Psiloritis-gebergte en de vlakte van Messara. Het perceel is verdeeld in 2 delen, waarbij het hoogste deel, dat bebouwbaar is, op een heuvel ligt, terwijl het overige deel gebruikt kan worden voor een prachtige tuin. Dit pand is een unieke investeringsmogelijkheid omdat het de vrede en rust combineert die bezoekers zoeken, gecombineerd met de nabijheid van de drukke stranden van het gebied. De water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich op de grens, terwijl het beschikbaar is met alle documenten van de archeologie en de bosbouw. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21549)
210 000 €

702 00 Listaros

Er is weer een uitstekend perceel aangekomen! Dit is een opmerkelijk stuk grond aan de rand van het traditionele dorp Listaros, dat onze klanten zal verbazen. Dit perceel heeft een totale oppervlakte van 4083 m² en biedt een bouwrecht van 200 m². De glooiende vorm van het perceel biedt onbeperkt en onbelemmerd uitzicht op de Messara-vallei, de bergtop van Psiloritis en de Libische Zee, met de eilanden Paximadia aan de horizon. De toegang is via een onverharde weg en de water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich op korte afstand. De stad Moires ligt op een paar kilometer afstand, terwijl de hoofdstad en de luchthaven van het eiland op 45 minuten afstand liggen. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBK21540)
110 000 €

702 00 Listaros

Gelegen aan de rand van het dorp Listaros aan de zuidkust van Kreta ligt dit verbazingwekkende stuk land dat de bezoekers zal verbazen. De grond heeft een totale oppervlakte van 5652m2 en een opstalrecht van 215m2. De toegang is via een gemakkelijke onverharde weg, terwijl de gevel uitmondt in een hoofdasfaltweg. Op het perceel zijn elektriciteits- en wateraansluitingen aanwezig. Vanaf het hoogste punt kunt u genieten van het prachtige schilderachtige uitzicht op de bergen, de vallei en de zuidkust van het eiland. Het dorp met de prachtige traditionele stenen huizen heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld, aangezien het gelegen is aan de doorgang van vele prachtige zandstranden van het eiland, terwijl het tegelijkertijd een prachtig uitzicht biedt op het wilde landschap van de Kretenzische natuur! Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBH37441)
190 000 €

702 00 Listaros

Deze villa is een traditioneel stenen huis van ongeveer 90 m², oorspronkelijk gebouwd in 1922 en gerestaureerd in 2016. Het is gelegen in het hart van het dorp Listaros en heeft 3 verdiepingen.Op de 1e en 3e verdieping bevindt zich een slaapkamer met respectievelijk een semi-tweepersoonsbed en een tweepersoonsbed.Op de 2e verdieping is de woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. De woonkamer heeft een fraaie open haard, aangesloten op de radiatoren. Natuurlijk heeft de woning ook airconditioning. De woning heeft 2 badkamers met grote stenen douchecabines.De villa heeft een tuin en een balkon op de 3e verdieping met een prachtig uitzicht op de Zuid-Kretenzische zee en de bergen Psiloritis en Asterousia. Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale Listaros (RBH37370)
190 000 €

702 00 Listaros

Deze twee prachtige karakteristieke traditionele stenen huizen bevinden zich in Listaros en hebben een spectaculair uitzicht op de zee, de bergen en de Messara-vallei. Beide huizen zijn in 2006 gerestaureerd en bewaard gebleven door het ministerie van milieu. Het perceel is 160,64m2, het eerste huis is 94.73m2 en het tweede huis is 76.82m2. Het eerste huis is 60.85m2 op de begane grond met een open keuken en woonkamer, open haard, toilet, een tweepersoons slaapkamer met badkamer en een binnenplaats van 30m2. Interne houten trap leidt naar de 33.88m2 1e verdieping die een slaapkamer heeft met een badkamer en een terras van 20.31m2 waar iemand kan genieten van het uitzicht en de zonsondergang. Het tweede huis bestaat uit een open begane grond van 51.87 met een keuken, woonkamer met een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer en een open haard. De werf heeft een oppervlakte van 7.54m2. De 1e verdieping is 24.95m2 en heeft een eenpersoonskamer met balkon van 21m2 waar iemand kan genieten van het uitzicht op de bergen in Listaros. De twee huizen worden volledig gemeubileerd verkocht en zijn onafhankelijk van elkaar. Beide huizen zijn voorzien van AC op de verdiepingen, schotelantenne, elektrische paneelverwarming en elektrische boiler voor warm water. Want to know more?

4 Bedroom(s) 171 4 Bathroom(s)
contact
details
Email