House for sale - Zwartewaal (The Netherlands)

11 results (1 - 11)
Residence for sale Zwartewaal (RBI58710)
229 000 €

3238 LZ Zwartewaal

Verrassende leuke vakantiewoning die aan het water ligt. Met een grote keuken, praktische eethoek en fijne zithoek. 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woning staat op een betonnen vloer. De keuken is open dus je kan heerlijk contact houden met je medebewoners. Woonkamer Mooie woonkamer met bijzonder veel lichtinval door de enorme raampartijen, hierin zitten 2 openslaande deuren om het buitenleven te ervaren en natuurlijk ook voor het heerlijke uitzicht. Ik de woonkamer staat ook de grote keuken. Keuken Leuke open hoekkeuken met veel ruimte. Alles zit erin. Een Quooker kraan, verder een afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een inductiekookplaat. Slaapkamer 1 De eerste slaapkamer heeft 2 boxspring bedden, speelse kledingkast en een schuifdeur dat leidt naar de ensuite badkamer. Slaapkamer 2 In deze slaapkamer is een stapelbed aanwezig Slaapkamer 3 Deze slaapkamer is favoriet bij de kinderen! Wat een leuke slapkamer. Met een trapje ga je naar de slaapkamer en daar zijn 2 matrassen aanwezig. Onder de slaapkamer is een ruimte. Daar kunnen ze lekker spelen. Badkamer 1 De eerste badkamer is ensuit met slaapkamer 1. Aan de ene kant van de badkamer is de douche aanwezig en aan de andere kant is de wastafel met wastafelmeubel. Badkamer 2 De tweede badkamer heeft een wastafel met opbergruimte en een douche Want to know more?

3 Bedroom(s) 76 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI58709)
288 843 €

3238 LZ Zwartewaal

Wat een uitzicht!!! Echt op een van de mooiste punten van het park. Deze 4 persoons woning heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers ensuit en 2 toiletten. De keuken staat in een rechte opstelling en heeft een Quoocker kraan. Mooie groote openslaande deuren voor veel lichtinval maar ook voor het prachtige uitzicht. Woonkamer Mooie lichte woonkamer met fantastisch uitzicht. Zoals eerder genoemd heeft deze woonkamer een enorme rampartij. In deze raampartij zitten openslaande deuren waardoor het buiten gevoel echt te voelen is. Keuken Ruime keuken in een rechte opstelling waar alles inzit wat u nodig heeft. In deze keuken zit een Quooker kraan wat natuurlijk heel gemakkelijk is. Verder vinden we een zwarte afzuigkap, combimagnetron, koelkast met vriesvak en een geïntrigeerde vaatwasser. Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer. Mooi groot venster om licht en frisse lucht naar binnen te krijgen. Slaapkamer 2 Ook heeft slaapkamer 2 een eigen en-suite badkamer en ook hier staat een tweepersoons bed. Een raam voor de frisse lucht. Badkamer 1 Badkamer met badkamer meubel om uw toilet spullen in op te bergen. Spiegel met ingebouwde verlichting. Inloopdouche en een hangend toilet. Badkamer 2 Badkamer met badkamermeubel, hangend toilet en een inloopdouche. Want to know more?

2 Bedroom(s) 54 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI52544)
204 250 €

3238 LZ Zwartewaal

Leuke woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers allebei en-suit. Mooie keuken in een rechte opstelling met een quooker kraan. Mooie raampartij in de woonkamer met daarin openslaande deuren om het buiten gevoel helemaal naar binnen mee te nemen. Er zijn er nog enkele aan het water verkrijgbaar! Mooi, mooi mooi! Woonkamer Heerlijke lichte woonkamer met een hele grote raampartij. In deze raampartij zitten openslaande deuren echt fantastisch! De woonkamer heeft contact met de keuken want deze is open. In de woonkamer is vloerverwarming aanwezig. Keuken Mooie moderne keuken in een rechte opstelling. In deze keuen zit een Quooker voor het warme water. Verder is deze keuken van alle gemakken voorzien. Zwarte afzuigkap, Koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en een vaatwasser. Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer. Mooi groot venster om licht en frisse lucht naar binnen te krijgen. Slaapkamer 2 Ook heeft slaapkamer 2 een eigen en-suite badkamer en ook hier staat een tweepersoons bed. Groot raam voor de frisse lucht. Badkamer 1 Badkamer met badkamer meubel om uw toilet spullen in op te bergen. Spiegel met ingebouwde verlichting. Inloopdouche en een hangend toilet. Badkamer 2 Badkamer met badkamermeubel, hangend toilet en een inloopdouche. Want to know more?

2 Bedroom(s) 54 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI52290)
190 250 €

3238 LZ Zwartewaal

De Nature 4 is een vrijstaande vakantiewoning voor vier personen met zowel ultra strakke als warme sfeerelementen. Stoere materialen aan de buitenkant, in combinatie met houten gebinten en een lichte strakke vloer aan de binnenkant, maken het ontwerp helemaal van nu. Het is niet moeilijk om je voor te stellen wat voor toffe vrije dagen je hier met het gezin kan beleven. De woning is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. Woonkamer Leuke woonkamer met als detail datje de dakspanten nog ziet, ik hou ervan! super grote raampartij waar de openslaande deuren inzitten voor het ultieme buiten binnen gevoel. Keuken Keuken in een rechte opstelling die helemaal in de woning past. Hier zit alles in wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. Combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, afzuigkap en een inductiekookplaat Slaapkamer 1 Hier staan twee boxspring bedden en leuke kasten om je spullen in op te bergen Slaapkamer 2 In deze slaapkamer vinden we 2 boxspring bedden die apart van elkaar staan. Badkamer Wastafel met opbergmeubel en een douche kunnen we hier vinden. Het toilet is hier niet. Die is apart. Want to know more?

2 Bedroom(s) 48 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI52289)
208 750 €

3238 LZ Zwartewaal

Deze strak vormgegeven, complete vakantiewoning is geschikt voor 4 personen. De woonkamer is heel licht en slim ingedeeld. Grote glazen puien geven zicht op het overdekte terras en het uitzicht dat daarop volgt. Binnen en buiten zijn hier echt goed verbonden. Het dakraam in de woonkamer zorgt niet alleen voor veel licht, maar geeft ook een panoramisch uitzicht op de prachtige Nederlandse luchten. De woning is volledig gasloos en heeft zonnepanelen. Woonkamer Leuke woonkamer met een grote raampartij met open slaande deuren die je naar het terras leiden. Het dakraam geeft je een waanzinnige kijk op de de luchten en natuurlijk ook de starren kan je hier bewonderen vanuit je luie stoel. Keuken Keuken in een rechte opstelling die helemaal in de woning past. Hier zit alles in wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. Combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, afzuigkap en een inductiekookplaat Slaapkamer 1 Hier staan twee boxspring bedden en leuke kasten om je spullen in op te bergen Slaapkamer 2 Hier staan twee boxspring bedden en leuke kasten om je spullen in op te bergen Badkamer Wastafel met opbergmeubel en een douche kunnen we hier vinden. Het toilet is hier niet. Die is apart. Want to know more?

2 Bedroom(s) 54 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI50890)
247 750 €

3238 LZ Zwartewaal

Deze 6 persoons woning met een woonopp. van 91 vierkante meter heeft een prachtig strak ontwerp, verdeeld over twee verdiepingen. Met balkon en grote glaspartijen zorgen op meerdere plekken voor een prachtige lichtinval. Deze woning staat op een betonnen vloer. Rendement kan tot 6% netto oplopen. Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf gebruik maken van de woning, natuurlijk geldt hoe minder je er zelf gebruik van maakt hoe hoger je rendement! Woonkamer Mooie woonkamer met een balken plafond wat het weer net een karakteristiek trekje geeft aan deze woning. De eetkaker staat bij een geweldige raampartij wat binnen echt naar buiten trekt. Keuken Werkelijk prachtige keuken in een hoek opstelling. Alle gemakken die u van een keuken mag verwachten zitten erin. Combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en.... een Quooker kraan! Slaapkamer 1 Pareltje van een slaapkamer zo met dat balkon! Dat is toch fantastisch wakker worden. Deze slaapkamer heeft ook nog een en-suite badkamer. Tja compleet zou ik zeggen. Slaapkamer 2 Deze slaapkamer is ook ruimte noemen met zijn 2 boxspring bedden en opberg ruimte. Slaapkamer 3 Echt super leuk altijd om in een stapelbed te slapen. Nu hier staat er 1! Badkamer 1 De eerste badkamer is en-suite bij slaapkamer 1. Eigen wastafel met opberg meubel en een douche. Heerlijk! Badkamer 2 Badkamer 2 is ook op de verdiepingsvloer. Hier is een toilet, wastafel met opbergruimte en een douche aanwezig. Want to know more?

3 Bedroom(s) 91 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI50887)
302 750 €

3238 LZ Zwartewaal

Op het splinternieuw park Lakeside Resort Brielle staat dit werkelijk geweldige huis Sunset 8 genaamd. Door het vierkante ontwerp en grote raampartijen is dit werkelijk een ruim huis te noemen. 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime open keuken en deze woning staat op een betonnen vloer. Rendement kan tot 6% netto oplopen. Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf gebruik maken van de woning, natuurlijk geldt hoe minder je er zelf gebruik van maakt hoe hoger je rendement! Woonkamer Fantastische ruime woonkamer met eetkamer waar de grote raampartijen een heerlijke beleving geven. Hier is een open keuken aanwezig. Het balkenplafond geeft een rustieke sfeer van deze woonkamer. Keuken Mooie keuken met een bar. Hoe leuk is dat als je staat te koken en je kan gelijk lekker kletsen met degene die aan de bar zitten. In deze keuken s ook een Quooker kraan aanwezig. Verder een afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een inductiekookplaat. Slaapkamer 1 Alle slaapkamers zijn op de verdiepingsvloer. Slaapkamer 1 is toch wel een plaatje zo met een heus balkon en een eigen badkamer en-suite. Slaapkamer 2 Deze slaapkamer heeft een stapelbed. Heerlijk avontuur voor de kinderen! Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 ligt naast de badkamer. Hier staan 2 boxspring bedden in en kasten voor de kleding. Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 is ook weer voorzien van een stapelbed. Badkamer 1 Badkamer 1 is en-suite met de eerste slaapkamer. Eigen toilet, wastafel met opberg meubel en een douche. Badkamer 2 Badkamer 2 is ruim, op de overloop en voor de andere slaapkamers. Toilet, wastafel met opbergmeubel en een douche. Want to know more?

4 Bedroom(s) 96 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI42583)
190 250 €

3238 LZ Zwartewaal

Als u overweegt om te investeren in vakantiewoningen dan zou een vakantiehuis kopen in Zuid Holland een goede optie zijn. Een vakantiehuis aan het water kopen is vaak niet voor iedereen weggelegd. "De Adventure" is een vrijstaande vakantiewoning voor vier personen met stoere materialen aan de buitenkant, in combinatie met houten gebinten aan de binnenkant. Deze woningen hebben een betonnen vloer. Permanente bewoning en uitsluitend eigen gebruik is niet toegestaan. Woonkamer Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 4 personen. Binnen en buiten zijn met elkaar verbonden door grote ramen en tuindeuren. In de woonkamer met open keuken kun je fijn loungen, samen koken en eten. De woonkamer is licht, net als de keuken die met een groot raam verbonden is met het groen rondom de woning. Er is ook vloerverwarming aanwezig in de woonkamer. Door de grote, glazen pui heb je bij elke kop koffie de keuze: wordt het binnen of buiten loungen? Keuken In de keuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden. Verder vind je er onder andere een koffiecupapparaat, een kokendwaterkraan, een combimagnetron en een vaatwasser. Slaapkamer 1 De vrijstaande, gelijkvloerse woning heeft twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden Slaapkamer 2 Op deze foto is slechts één bed afgebeeld waardoor er ook ruimte is voor een campingbedje. Uiteraard kan hier een 2e boxpring worden geplaatst. Badkamer Er is 1 badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en een wastafel. De badkamer met zwevende wastafel en regendouche vind je tussen de twee slaapkamers. Want to know more?

2 Bedroom(s) 49 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI42582)
218 250 €

3238 LZ Zwartewaal

Als u overweegt om te investeren in vakantiewoningen dan zou een vakantiehuis kopen in Zuid Holland een goede optie zijn. Een vakantiehuis kopen is vaak niet voor iedereen weggelegd. Type "Comfort" is een vrijstaande vakantiewoning voor vier personen met stoere materialen aan de buitenkant, in combinatie met houten gebinten aan de binnenkant. Deze woningen hebben een betonnen vloer. Permanente bewoning en uitsluitend eigen gebruik is niet toegestaan. Woonkamer Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 4 personen. Binnen en buiten zijn met elkaar verbonden door grote ramen en tuindeuren. In de ruime woonkamer met open keuken kun je fijn loungen, samen koken en eten. Er is ook vloerverwarming aanwezig in de woonkamer. Alle woonfuncties vind je hier heel functioneel op één etage. Het dakraam in de woonkamer zorgt voor een rustgevend zicht op de lucht. De binnenruimte telt 54 vierkante meter, waar je voor het gevoel 8 vierkante meter bij op kan tellen door het aansluitende overdekte terras. Keuken Via het grote keukenraam blijft zelfs de kok in huis in contact met het groen. In de keuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden. Verder vind je er onder andere een koffiecupapparaat, een kokendwaterkraan, een combimagnetron en een vaatwasser. Slaapkamer 1 De lodge heeft 2 slaapkamers, beide voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Slaapkamer 2 Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers met een badkamer ertussenin. Op 1 slaapkamer is ruimte voor een campingbedje. Badkamer Deze heeft een luxe wastafel en regendouche. Wat wil een mens nog meer? De badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en een wastafel. Want to know more?

2 Bedroom(s) 54 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI42581)
199 750 €

3238 LZ Zwartewaal

Als u overweegt om te investeren in vakantiewoningen dan zou een vakantiehuis kopen in Zuid Holland een goede optie zijn. Een vakantiehuis aan het water kopen is vaak niet voor iedereen weggelegd. "De Adventure" is een vrijstaande vakantiewoning voor vier personen met stoere materialen aan de buitenkant, in combinatie met houten gebinten aan de binnenkant. Deze woningen hebben een betonnen vloer. Permanente bewoning en uitsluitend eigen gebruik is niet toegestaan. Woonkamer Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 4 personen. Binnen en buiten zijn met elkaar verbonden door grote ramen en tuindeuren. In de woonkamer met open keuken kun je fijn loungen, samen koken en eten. De woonkamer is licht, net als de keuken die met een groot raam verbonden is met het groen rondom de woning. Er is ook vloerverwarming aanwezig in de woonkamer. Door de grote, glazen pui heb je bij elke kop koffie de keuze: wordt het binnen of buiten loungen? Keuken In de keuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden. Verder vind je er onder andere een koffiecupapparaat, een kokendwaterkraan, een combimagnetron en een vaatwasser. Slaapkamer 1 De vrijstaande, gelijkvloerse woning heeft twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden Slaapkamer 2 Op deze foto is slechts één bed afgebeeld waardoor er ook ruimte is voor een campingbedje. Uiteraard kan hier een 2e boxpring worden geplaatst. Badkamer Er is 1 badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en een wastafel. De badkamer met zwevende wastafel en regendouche vind je tussen de twee slaapkamers. Want to know more?

2 Bedroom(s) 49 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800
Residence for sale Zwartewaal (RBI42578)
208 750 €

3238 LZ Zwartewaal

Als u overweegt om te investeren in vakantiewoningen dan zou een vakantiehuis kopen in Zuid Holland een goede optie zijn. Een vakantiehuis kopen is vaak niet voor iedereen weggelegd. Type "Comfort" is een vrijstaande vakantiewoning voor vier personen met stoere materialen aan de buitenkant, in combinatie met houten gebinten aan de binnenkant. Deze woningen hebben een betonnen vloer. Permanente bewoning en uitsluitend eigen gebruik is niet toegestaan. Woonkamer Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 4 personen. Binnen en buiten zijn met elkaar verbonden door grote ramen en tuindeuren. In de ruime woonkamer met open keuken kun je fijn loungen, samen koken en eten. Er is ook vloerverwarming aanwezig in de woonkamer. Alle woonfuncties vind je hier heel functioneel op één etage. Het dakraam in de woonkamer zorgt voor een rustgevend zicht op de lucht. De binnenruimte telt 54 vierkante meter, waar je voor het gevoel 8 vierkante meter bij op kan tellen door het aansluitende overdekte terras. Keuken Via het grote keukenraam blijft zelfs de kok in huis in contact met het groen. In de keuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden. Verder vind je er onder andere een koffiecupapparaat, een kokendwaterkraan, een combimagnetron en een vaatwasser. Slaapkamer 1 De lodge heeft 2 slaapkamers, beide voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Slaapkamer 2 Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers met een badkamer ertussenin. Op 1 slaapkamer is ruimte voor een campingbedje. Badkamer Deze heeft een luxe wastafel en regendouche. Wat wil een mens nog meer? De badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en een wastafel. Want to know more?

2 Bedroom(s) 54 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+31 85 008 0800