Businesses for sale - Bekkevoort

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bekkevoort (3460) + Suburbs.

Commerce building for sale Scherpenheuvel-Zichem (RBK22788)
295 000 €

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Commerciële gelijkvloerse handelsruimte in Scherpenheuvel centrum, welke momenteel ingericht als Pralinewinkel Het handelspand is ingedeeld als volgt: + Winkel + Toilet + CV-ruimte + Archief + Opslag + Gang + Kitchenette EPC - label: C, UC 3127503. Volledig asbest veilig= GEEN ASBEST Ideaal investeringspand, momenteel verhuurd € 800 aan per maand Centrale verwarming op aardgas. Uiterst centrale ligging vlakbij de basiliek, scholen, winkels, openbaar vervoer, in het centrum van Scherpenheuvel, recreatie - en sportaccommodaties, alsook op slechts enkele km's van het op- en afrittencomplex E314. Want to know more?

106
contact
details
Email
Call
+32 13 69 06 90
2 075 000 €

3390 Tielt-Winge

This investment property is located in the “Gouden Kruispunt” shopping center and comes with an attractive rental return. The building, built in 1986 and completely renovated inside in 2017, consists of two commercial buildings and one warehouse with Kids as tenants Fun, Pro Duo, and A.S. Adventure. Many other stores such as Standaard Bookstore, Aldi, Zeeman, Krëfel, Life Outdoor Living and Carrefour market are also located in this shopping center. In addition, the property has a good location on the E314 and N2. Surfaces: - Commercial property 1: +/- 1048 m² - Commercial property 2: +/- 384 m² These commercial properties are accessible via a SAS - Warehouse: +/- 200 m² This warehouse is separately accessible and includes a mezzanine and social rooms with sanitary facilities. Specifications: - Spacious associated parking at the building. A total of 350 car parks are available on the site, which are used jointly. - On the side, there is a common automatic gate with an entrance axle for the deliveries of commercial properties - This is a building in excellent condition. Various investments were made: renovation of the car park, green area, front roof with light street, division of spaces, new entrance axis, automatic gate... amounting to approximately 600K. - This site is one of the five busiest in Flanders This building may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for non-residential buildings. For more information, please visit the website of the Flemish Energy and Climate Agency at ### Are you interested in this commercial property in Tielt-Winge? Don't hesitate to contact us at ### or ### . Want to know more?

1632
contact
details
Email
Call
+32 9 245 35 35
385 000 €

3390 Sint-Joris-Winge

HANDELSGELIJKVLOERS met een oppervlakte van 93m². Vlakbij het winkelcentrum Gouden Kruispunt met veel visibiliteit. Het handelsgelijkvloers omvat een commerciële ruimte met grote raampartijen aan de straatzijde en achterzijde, een keuken/ berging, een apart toilet, een ruim terras en een privatieve kelder. Energielabel A.Onmiddellijk beschikbaar! Ideale investering. Oppervlakte m² cfr. epc. VP 385.000 Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 62 01 05
Commerce building for sale Tielt-Winge (RBI20303)
198 186 €

3390 Tielt-Winge

immo3000 heeft dit handelspand beschikbaar in residentie Wingerpark. Zeer ruim met 85m² groot en 24m2 tuin/ terras. Volledige indeling + vloeren, nu nog tijdelijk zelf te kiezen! Zit gerust eens samen met de huisarchitect om de indeling en verdere afwerking te kiezen en te kijken naar het totale kostenplaatje. Dit handelspand wordt aan deze prijs immers casco afgeleverd. Dit bijzonder woonproject is gelegen in het groene hart van het Hageland, centraal tussen Leuven-Aarschot-Tienen. Een tijdloze architectuur in combinatie met een groene woonomgeving en de laatste bouwtechnieken zorgen hier voor een zorgeloos wooncomfort. Wingerpark in zijn geheel omvat 51 stijlvolle appartementen, en 7 handelspanden, verspreid over 8 woonblokken. Parkeren gebeurt ondergronds. Het volledige complex wordt onderkelderd met een parkeergarage. Iedere woonblok is via een individuele lift en trappenhal verbonden met de parking. Hier bevinden zich de autostaanplaatsen en kelderruimtes. Deze parking wordt volledig aan het oog onttrokken, waardoor de groene inrichting van het bovenplein benadrukt wordt. Benieuwd naar meer info? Bel ### en boek uw persoonlijke afspraak in ons modelappartement of op kantoor. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw woondroom of investering. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 60 30 00
Commerce building for sale Tielt-Winge (RBI20301)
140 923 €

3390 Tielt-Winge

Immo3000 heeft dit handelspand te koop in residentie Wingerpark op een toplocatie centraal tussen Leuven-Aarschot-Tienen. Deze handelspanden worden volgens huidige prijsstelling volledig casco opgeleverd, binnenafwerking is voor eigen rekening. Maak gerust een afspraak om eens vrijblijvend samen te zitten met de huisarchitect om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw zaak en de indeling te bepalen. Wingerpark zelf omvat 51 stijlvolle appartementen, en 7 handelspanden, verspreid over 8 woonblokken. Parkeren gebeurt ondergronds. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De handelspanden zijn allemaal gesitueerd aan de Leuvensesteenweg en hebben een uitstekende visibiliteit en bezoekersparking. Benieuwd naar meer info? Bel ### en boek uw persoonlijke afspraak in ons model appartement of op kantoor. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw woondroom of investering. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 60 30 00
Commerce building for sale Diest (RBK23050)
285 000 €

3290 Diest

Deze opbrengsteigendom bestaat uit een handelsruimte van 200 m² en een te renoveren appartement van 80 m². Het appartement ligt boven de handelsruimte en telt 4 kamers die men kan omvormen tot keuken, leefgedeelte en slaapkamer. Het handelsgedeelte op de gelijkvloerse verdieping is helemaal klaar. We hebben meerdere ruimtes, met als eerste de inkomhal en daarachter de toonzaal, 2 toiletten , een kitchenette, zithoek en magazijnen aan de achterkant. De ruimtes zijn aanpasbaar aan jouw behoeften - gebruik het als kantoor, showroom, of winkel. Is dit projectje iets voor jou? Bel ons op het nummer ### Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 13 66 62 08
Price on request

3290 Diest

Ontdek dit prachtige handelspand in het hart van Diest, een unieke kans voor ondernemers. Gelegen in een historisch gebouw, straalt dit pand karakter en authenticiteit uit, perfect voor wie op zoek is naar een kantoorruimte met een unieke sfeer. Het pand heeft een EPC-label C en de elektriciteit is conform, wat bijdraagt aan een zorgeloos gebruik. Dit handelspand biedt niet alleen charme, maar ook praktische voordelen. Met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur en in de nabije omgeving, kunnen zowel u als uw klanten altijd moeiteloos parkeren. Dit maakt het dagelijks zakendoen eenvoudig en toegankelijk. De locatie is een ander groot pluspunt. Midden in het centrum van Diest, bevindt u zich op wandelafstand van diverse winkels, scholen en parken. Dit betekent dat uw personeel en klanten kunnen genieten van de levendige omgeving en het gemak van nabijgelegen voorzieningen. De indeling van het pand is als volgt: Gemeenschappelijke inkomhal Handelsruimte Bureel Hal Aparte toilet Keuken Vergaderzaal Kantoor Doucheruimte Het pand zelf is flexibel in te richten en biedt alle mogelijkheden om uw kantoorruimte precies aan uw wensen aan te passen. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename werksfeer. Grijp deze kans om uw bedrijf te vestigen op een unieke, historische locatie met alle moderne gemakken. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de vele voordelen van dit bijzondere handelspand in het centrum van Diest. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Office space for sale Diest (RBK40294)
495 000 €

3290 Diest

Commercieel gelijkvloers met kelder, gelegen in het centrum van Diest. Dit pand heeft een opp. van 212 m² + een kelder van 21 m². Het gelijkvloers is momenteel ingericht als uitzendkantoor. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Het pand is vrij van huurcontract vanaf 01 OKTOBER 2024. Dit pand kan dienst doen voor eigen gebruik of als investeringseigendom. EPC LABEL B. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
Commerce building for sale Diest (RBK40146)
495 000 €

3290 Diest

Commercieel gelijkvloers met kelder, gelegen in het centrum van Diest. Dit pand heeft een opp. van 212 m² + een kelder van 21 m². Het gelijkvloers is momenteel ingericht als uitzendkantoor. Het pand is vrij van huurcontract vanaf 01 OKTOBER 2024. Dit pand kan dienst doen voor eigen gebruik of als investeringseigendom. EPC LABEL B. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
Commerce building for sale Diest (RBK24008)
235 000 €

3290 Diest

Welkom bij deze unieke kans om te investeren in een commercieel pand in het bruisende hart van Diest! Gelegen nabij het centrum, biedt dit pand een zeldzame gelegenheid om te profiteren van een stabiele inkomstenstroom dankzij de lopende verhuur. Met een strategische ligging dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en het treinstation, geniet dit pand van een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor potentiële klanten of huurders. De indeling van het pand is veelzijdig en biedt diverse mogelijkheden voor gebruik. De open kantoorruimte biedt een flexibele werkomgeving, terwijl er tevens de optie is om een apart bureel te creëren, waardoor het pand zich perfect aanpast aan de behoeften van verschillende soorten bedrijven of organisaties. Indeling: Open kantoorruimte Hal Polyvalente ruimte Kitchenette Toilet Berging Extra berging in de kelder Voordelen: Ideale locatie in het hart van Diest Zekerheid van inkomsten dankzij lopende verhuur Ruime parkeermogelijkheden in de omgeving Of u nu een investeerder bent op zoek naar een rendabele vastgoedbelegging of een ondernemer die op zoek is naar een veelzijdige bedrijfsruimte, dit pand biedt een unieke kans om te profiteren van de voordelen van een gewilde locatie en een stabiele inkomstenstroom. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Commerce building for sale Diest (RBJ50526)
150 000 €

3290 Diest

Gelijkvloerse verdieping met opportuniteiten, tuin, uitweg & autostaanplaats achteraan. Gelegen pal in centrum van Schaffen, vlakbij kerk en kerkplein met publieke parkinggelegenheid, op een boogscheut van het station en centrum Diest. Vlotte verbindingen met E313 & E314. Momenteel kadastraal een handels gelijkvloers, mits aanvraag vergunning en goedkeuring ervan, zou de bestemming gewijzigd kunnen worden naar een appartement met vooraan kantoor of handelsruimte. Een handig persoon kan er een pareltje van maken, minder handige kunnen er één laten maken. Want to know more?

313 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 471 59 33 77
Commerce building for sale Diest (RBJ25979)
820 000 €

3290 Diest

On the Grote Markt in Diest, at number 24, is this stately building. A more central location in Diest is not possible. It is also known as the former Guild House of Diest. Visit the property here: ### Former home of the Saint Sebastian Archers Guild. Renaissance transverse house, dated 1616 by handsome contoured wall anchors. Richly banded and scrollwork-decorated gable end, consisting of a tall slightly receding shoulder piece marked by a girdle frame and a stocky neck cantoned and crowned with obelisks, rising on an arched pediment; altered circa 1700(?). Front facade altered, including former cross windows, during 19th century. Restoration: 1967. Side facade (Table Round Street) with cross windows (partially altered or added brickwork). Rear gable with loading window (ironstone frame). (text heritage inventory) The people of Diesten will remember the wonderful time when the Leffe Café was operated here. This beautiful property offers a lot of potential. It has been completely gutted and is ready to be redecorated. On the ground floor there is a total net area of 270 m². On the 1st floor there is 182 m² of net floor space to furnish. On the 2nd floor 156 m² and on the 3rd floor another 85 m². A total area of no less than 693 m². This unique building has a great appearance and is therefore included on the list of Protected Heritage. There are many possibilities when you want to redecorate this beautiful building. Subsidies are available. Would you like more information and/or a site visit? Contact us at ### . We will be happy to help you! Urban planning information is available on request Want to know more?

494
contact
details
Email
Call
+32 13 70 00 88
Business surface for sale Diest (RBJ17520)
Price on request

3290 Diest

Invest Now in this Prime Location on Leuvensesteenweg 166, Diest! This property offers an exceptional investment opportunity in the bustling commercial heart of Diest. Located on the prominent Leuvensesteenweg 166, this building enjoys a strategic location that guarantees both visibility and accessibility. With the possibility of splitting into 3 units, this real estate offers flexibility and diversification for potential investors. Whether you're looking for your own business space or a smart investment with multiple tenants, this location offers opportunities for various business purposes. One of the main assets of this location is the abundant parking availability. With ample parking options, accessibility for both customers and employees is optimized, contributing to the success of your business. The large windows provide maximum visibility, making your business stand out in the bustling street scene of Leuvensesteenweg. This excellent visibility offers a unique opportunity to promote your brand and expand your customer base. For more information about this amazing investment opportunity, contact DGI, your local commercial real estate broker. We are ready to guide you in achieving your real estate goals and to help you seize this unique opportunity in Diest. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 55 68 28
Office space for sale Diest (RBI90100)
235 000 €

3290 Diest

Zeer goed gelegen kantoorruimte/handelsruimte in het centrum van Diest met een oppervlakte van 152 m² De INDELING: Open kantoorruimte of handelsruimte (79 m²), 2 aparte bureelruimtes (13,55 m² en 14,31 m²) , keuken (11,39 m²), sas, herentoilet, damestoilet/verwarmingslokaal, berging/serverlokaal, ruim terras achteraan het gebouw (54 m²). NOTA: De elektriciteit is volledig conform. Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten Uitstekende ligging in de nabijheid van het ziekenhuis, winkels, openbare diensten,...... mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen in het aangrenzende nieuwbouwproject Demerpoort Wenst u meer info over deze kantoorruimte, neem dan contact op met Era De Piramide op het nummer ### of mail naar ### Want to know more?

204
contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Commerce building for sale Diest (RBI10533)
345 000 €

3290 Diest

Handelsruimte met bovenstaande woonst in het centrum van Diest Deze handelsruimte is gelegen op een toplocatie in Diest met zeer veel passage en dus een goede zichtbaarheid. Rondom zijn er ook diverse parkeermogelijkheden. Het pand biedt verschillende mogelijkheden, het is een mooie open ruimte waar men verschillende kanten mee op kan gaan. TROEVEN: Goede zichtbaarheid in één van de hoofdstraten van het centrum Onmiddellijk beschikbaar Verschillende mogelijkheden Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via het nummer ### of ### Want to know more?

350
contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Commerce building for sale Diest (RBD36085)
600 000 €

3290 Diest

Commercieel pand te koop in het centrum van Diest. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt ca. 130 m² en de gevelbreedte bedraagt ca. 6 m. De bovengelegen verdiepingen zijn bruikbaar als stockruimte of sociale ruimte. Achter het pand is er nog een tuintje aanwezig. Het pand kan gekocht worden vrij van handelshuurovereenkomst en is beschikbaar bij akte. Airco aanwezig. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
Commerce building for sale Geetbets (RBM14421)
289 000 €

3450 Geetbets

Bent u op zoek naar een veelzijdige investeringskans in hartje Geetbets? Dan is dit te renoveren pand precies wat u zoekt! Dit eigendom bestaat uit een handelspand op het gelijkvloers, twee ruime appartementen op de eerste verdieping, en vijf praktische garageboxen achter het gebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos, of u nu een projectontwikkelaar bent of op zoek bent naar een uitdagend renovatieproject. Indeling van het Pand Gelijkvloers: Handelspand met grote etalage, ideaal voor diverse commerciële activiteiten. Eerste Verdieping: Twee appartementen. Perfect voor verhuur of eigen bewoning. Achter het Gebouw: Vijf garageboxen, met de mogelijkheid op extra inkomsten. Locatie Dit pand geniet van een uitstekende ligging in het centrum van Geetbets. U bevindt zich op wandelafstand van het stadhuis, supermarkten, scholen en diverse winkels. Deze centrale locatie garandeert niet alleen gemak voor bewoners en klanten, maar zorgt ook voor een hoge zichtbaarheid en voetgangersverkeer voor het handelspand. Mogelijkheden Dit pand biedt talrijke mogelijkheden voor de creatieve investeerder: Renovatie: Breng uw eigen visie tot leven en creëer een moderne commerciële en residentiële ruimte. Projectgrond: Profiteer van het verlaagde BTW-tarief van 6% bij afbraak en wederopbouw, en ontwikkel een nieuw project dat voldoet aan de hedendaagse eisen en normen. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op. Investeer in de toekomst van Geetbets en in uw eigen succes. Contacteer ons dan zeker op het nummer ### of via het mailadres ### Want to know more?

663
contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Commerce building for sale Geetbets (RBK02086)
259 000 €

3450 Geetbets

Handelspand en duplex appartement in Geetbets Benut deze unieke kans om te investeren in een veelzijdig handelspand met een extra troef - een duplex appartement met aparte ingang, gelegen in het hart van Geetbets. Met zijn centrale ligging en diverse mogelijkheden biedt dit pand een stabiele bron van inkomsten en een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. KENMERKEN: Het handelspand biedt een veelzijdige ruimte die zich leent voor verschillende commerciële doeleinden. Door het verhuurde duplex appartement geniet je van directe inkomsten Aparte ingang voor handelspand en appartement INDELING: Handelspand: 2 ruime plaatsen waarbij 1 met toog en de andere een mooie open ruimte Berging Keuken: niet volledig geïnstalleerd Appartement: 2 ruime slaapkamers Uitnodigende leefruimte met open keuken Grote badkamer met douche en hoekbad Apart toilet Berging Locatie: Geetbets, een charmant dorp, biedt het perfecte decor voor dit investeringspand. Gelegen in de dorpskern, profiteert het pand van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, wat de commerciële mogelijkheden nog verder vergroot. Waarom investeren in dit pand? Investeren in dit pand is niet alleen een slimme zet vanwege de stabiele inkomsten uit het verhuurde appartement, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor toekomstige groei en ontwikkeling. 📞 Meer info of bezichtiging? Contacteer ERA De Piramide op het nummer ### of mail naar ### Want to know more?

160
contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Farming site for sale Nieuwrode (RBJ70297)
415 000 €

3221 Nieuwrode

Volledig te renoveren (af te breken) hoeve op een groot, zonnig perceel van 20 are 57 centiare te Nieuwrode. Op dit moment is de woning ingedeeld in een leefruimte met achterliggende keukenruimte en aanpalende schuren van ca 100m². Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers en een zolderruimte. Achteraan de woning is er een prachtige zuid-oost georiënteerde tuin met daarachter enkel landbouwgrond (ca. 76 are) die mogelijks nog bij aangekocht kan worden. Bij een ingrijpende energetische renovatie kan u bovendien aankopen aan 1 % registratierechten!( ### )Bent u bijgevolg op zoek naar een woning die u nog volledig naar uw wensen kan verbouwen en dit op een uitstekende locatie tussen Aarschot en Sint-Joris-Winge dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via ### of ### info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website: ### Want to know more?

2057
contact
details
Email
Call
+32 16 23 90 80
Commerce building for sale Nieuwrode (RBK29286)
299 000 €

3221 Nieuwrode

Dit te renoveren handelshuis / projectgrond is gelegen te Nieuwrode dorp en dit centraal tussen Aarschot en het Gouden Kruispunt te Sint-Joris-Winge.De woning omvat momenteel aan de straatzijde een handelsruimte met aanpalend bureau (vroeger een bankkantoor) en achteraan een leefruimte, een keuken, een badkamer en een werkplaats/loods. Op de eerste verdieping bereiken we via de overloop vijf kamers en de trap naar de nog volledig af te werken zolder.Verder is er aan de linkerzijde (witte poort) nog een grote garage, een gezellige binnenkoer en een achtergelegen loods/werkplaats.Bent u bijgevolg op zoek naar een eigendom die u nog volledig naar uw hand kan verbouwen dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via ### of ### info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website: ### Want to know more?

800
contact
details
Email
Call
+32 16 23 90 80