Flat to rent - Herenthout

5 results (1 - 5)
1 195 €

2270 Herenthout

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers en ruim terras Ligging: ideaal gelegen, in Herenthout met vlotte verbinding en ontsluiting naar omliggende gemeenten, vlakbij het centrum. Indeling: inkomhal, toilet, 3 slaapkamers ,badkamer, douchekamer, leefruimte met open keuken, berging, terras, kelderberging en autostaanplaats. Beschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort. Aansluitend heeft u ook de ruime tuin. Er zijn ook 3 ruime slaapkamers aanwezig, de grootste slaapkamer heeft aansluitend de ruime badkamer. Verder is er ook een douchekamer en apart toilet. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Ook is er een kelderberging en 2 autostaanplaatsen voorzien. Kortom, een luxe nieuwbouw appartement met alle comfort! Bijzonderheden: Gemeenschappelijke kost: 50 euro/maand Beschikbaar vanaf 01/05/2024 E-peil: -20 Want to know more?

3 Bedroom(s) 195 50 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
880 €

2270 Herenthout

Nieuwbouw gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers en ruim terras Ligging: ideaal gelegen, in Herenthout met vlotte verbinding en ontsluiting naar omliggende gemeenten, vlakbij het centrum. Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers ,badkamer, leefruimte met open keuken, berging, terras, kelderberging en autostaanplaats. Beschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort. Aansluitend heeft u ook de ruime tuin. Er zijn ook 2 ruime slaapkamers aanwezig. Verder heeft men de badkamer en een aparte toilet aanwezig. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Ook is er een kelderberging en 2 autostaanplaats voorzien. Kortom, een luxe nieuwbouw appartement met alle comfort! Bijzonderheden: Gemeenschappelijke kost: 50 euro/maand Beschikbaar vanaf 01/05/2024 E-peil: -20 Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
860 €

2270 Herenthout

Ruim en recent appartement met 2 slaapkamers en ruim terras te Herenthout. Ligging: ideaal gelegen, in Herenthout met vlotte verbinding en ontsluiting naar omliggende gemeenten, vlakbij het centrum. Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, leefruimte met open keuken, berging, terras en garage. Beschrijving:Het appartement is gelegen in een groene omgeving. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de lift of trap. U betreedt het nieuwbouw appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort. Er zijn ook 2 ruime slaapkamers aanwezig. Verder heeft men de badkamer met douche en lavabomeubel. Er is ook een aparte toilet aanwezig. Verder is er een garage beschikbaar en een privatieve kelderberging. Kortom, een luxe nieuwbouw appartement met alle comfort. Bijzonderheden: - Gemeenschappelijke kosten: 90 euro/maand. - EPC: 40 kWh/m²jaar - Verlichting voorzien Want to know more?

2 Bedroom(s) 91
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
Flat - Studio for rent Herenthout (RBJ62044)
600 €

2270 Herenthout

Deze bijzondere omgevormde garage is ideaal als startersstudio. LET OP! Domicilie niet mogelijk op dit adres. Geïnstalleerde keuken: 3 x 3,2 = 9,5m² ( kookvuur op gas, oven en spoelbak), douchekamer met lavabo en toilet (3 x ,9 = 2,6m²), woonkamer( 4,1 x 3,5 = 14,4m²) en één slaapkamer (4,1 x 3,4 = 13,7m²). Tevens is er een tuin met kunstgras, een klein terras en tuinhuis. Er is dubbele beglazing en er zijn rolluiken voorzien.Volledig privé met afzonderlijke water- en energiemeter. EPC: 467 kWh/m² Beschikbaar vanaf 1/05/2024 Eigen water-en energie meter Verwarming: op aardgas Aparte garage voorzien Geen vaste kosten In verband met de vele reacties gelieve niet telefonisch te verzoeken voor een bezoek. Voor informatie en/of een afspraak voor een bezoek, gelieve per e-mail te reageren. Want to know more?

1 Bedroom(s) 50
contact
details
Email
Call
+32 3 464 06 01
Ground floor for rent Herenthout (RBJ50127)
1 020 €

2270 Herenthout

Modern nieuwbouw appartement gelegen op gelijkvloers met 3 slaapkamers Ligging: Dit nieuwbouw appartement is zeer gunstig gelegen nabij het centrum van Herenthout. Alle faciliteiten (scholen, winkels, openbaar verover,...) zijn op wandel- of fietsafstand. Indeling: Inkomhal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer, toilet, woonkamer met open keuken, berging, terras met tuin, kelderberging B4 en ondergrondse autostaanplaats P11. Beschrijving: Dit modern appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en kan u bereiken via een privé inkom langs de zijkant van het gebouw. U betreedt het appartement via de inkomhal en deze geeft toegang tot alle ruimtes. Te starten bij de lichtvolle woonkamer en open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een kookplaat, dampkap, combi-oven, ijskast met diepvriesvak en vaatwasser. Verder is het hier heerlijk vertoeven door de grote raampartijen. Verder hebt u van hieruit ook de toegang tot het aangelegd terras met tuin. Aansluitend aan de keuken is er een berging voorzien waar aansluiting is voor de wasmachine. Verder zijn er drie slaapkamers aanwezig. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en twee wastafels in meubel. Hiernaast is er een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt het appartement over een ruime autostaanplaats en privatieve kelderberging. Extra's: - E-peil max E20 - CV via vloerverwarming door warmtepomp - Zonnepannelen - Lift Want to know more?

3 Bedroom(s) 103 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Herenthout (2270).

875 €

2222 Itegem

BEZOEKMOMENT WOENSDAG 6/3 TUSSEN 18.00U EN 18.30U ZONDER AFSPRAAK Prachtig ruim appartement met tuin, gelegen op het gelijkvloers van een mooie residentie, pal in het dorp van Itegem. Het appartement is voorzien van een ruime inkomhal met de nodige plaats voor vestiaire en apart gastentoilet. Aansluitend op de inkomhal, komen we terecht in de lichtrijke leefruimte, die geniet van een zeer ruime oppervlakte. Alsook de open keuken met de nodige toestellen is hier aanwezig en daarnaast de berging voor wasmachine/droogkast. Verder hebben we nog 3 ruime slaapkamers en een badkamer met zowel douche als ligbad. In de kelderverdieping vinden we nog één parkeerplaats. Het appartement geniet verder van een zeer ruim terras met omheinde tuin ! Meer info ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 132 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 495 57 40 40
890 €

2200 Herentals

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en ruim terras te Herentals Ligging: Ideaal gelegen, in centrum van Herentals. Alle voorzieningen op wandel-/fietsafstand! Indeling: Inkomhal, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer, leefruimte met open keuken, terras, kelderberging en autostaanplaats. Beschrijving: Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en kan u bereiken via de lift of trap. U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. De leefruimte is voorzien van een open keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort. Verder beschikt de woonkamer over grote raampartijen en toegang naar het ruime terras. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een lavabo in meubels. Alsook is er een berging waar de aansluiting is voor wasmachine en apart toilet. Tot slot bevinden er zich in de kelder nog een kelderberging en een autostaanplaats. Aan het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Kortom, een luxe appartement met alle comfort. Hoogwaardige afwerking. Bijzonderheden: - Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand - Lift - Volledig geschilderd - Energiezuinig Want to know more?

2 Bedroom(s) 66 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
850 €

2222 Itegem

Dit appartement is gelegen in het hartje van Itegem , vlakbij kleuter - en lagere school, bushalte en kleinhandelaars.Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en biedt ruimte aan 1 slaapkamer, een badkamer met douche en lavabo, apart toilet, ruime living met gïntegreerde, volledig uitgeruste moderne keuken alsook een berging.Er is een mooi, ruim terras aan de achterzijde van het appartement, alsook een carport.* beschikbaar vanaf 1 maart 2024* GEEN gemeenschappelijke kosten* EPC in aanvraagVoor meer inlichtingen of voor een bezoek bel ### of mail ### Want to know more?

1 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
850 €

2222 Itegem

Dit appartement is gelegen in het hartje van Itegem , vlakbij kleuter - en lagere school, bushalte en kleinhandelaars.Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en biedt ruimte aan 1 slaapkamer, een badkamer met douche en lavabo, apart toilet, ruime living met gïntegreerde, volledig uitgeruste moderne keuken alsook een berging.Er is een mooi, ruim terras aan de achterzijde van het appartement, alsook een carport.* beschikbaar vanaf 1 maart 2024* GEEN gemeenschappelijke kosten* EPC in aanvraagVoor meer inlichtingen of voor een bezoek bel ### of mail ### Want to know more?

1 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
Flat - Apartment for rent Itegem (RBJ65420)
950 €

2222 Itegem

Dit appartement is gelegen in het hartje van Itegem , vlakbij kleuter - en lagere school, bushalte en kleinhandelaars.Het appartement biedt ruimte aan 2 slaapkamers, een badkamer met douche en lavabo, apart toilet, ruime living met gïntegreerde, volledig uitgeruste moderne keuken alsook een berging en een zeer mooi afgewerkte zolder/speel/bureauruimte.Er is een mooi, ruim terras aan de achterzijde van het appartement, alsook een carport.* beschikbaar vanaf 1 maart 2024* GEEN gemeenschappelijke kosten* EPC in aanvraag Voor meer inlichtingen of voor een bezoek bel ### of mail ### Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
Flat - Apartment for rent Itegem (RBJ61711)
795 €

2222 Itegem

Appartement met 2 slaapkamers, garage en autostaanplaats.Ruime leefruimte met veel lichtinval, open keuken, badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers, berging/wasplaats en een terras.+ Afgewerkt met hoogwaardige materialen+ Inmaakkasten+ Raamdecoratie inbegrepen+ Berging met wasplaats+ LiftGemeenschappelijke kosten = 85 euro per maand.BESCHIKBAAR VANAF 1 APRIL 2024.Voor meer info of een afspraak ### of mail ### Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
Flat - Apartment for rent Itegem (RBJ58542)
1 100 €

2222 Itegem

Op een uitstekende locatie te Itegem, vlakbij het centrum, bevindt zich dit prachtig nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers en tuin. U bevindt zich hier vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en kan ingericht worden met aparte zithoek en eethoek. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen. Aangrenzend bevindt zich de berging en de nachthal dewelke ons toegang geeft tot 3 slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. Het appartement is ook voorzien van een ruime tuin waarin u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. U beschikt verder ook over een buitenberging en een parkeerplaats met voorziening voor het plaatsen van een laadpaal. De gemeenschappelijke kosten bedragen 75 euro per maand.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een prachtig nieuwbouw appartement, voorzien van alle comfort, met 3 slaapkamers, tuin en terras in Itegem. Contacteer ons op het nummer ### voor meer informatie of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Nieuwbouw- Tuin en terras- 3 slaapkamers Want to know more?

3 Bedroom(s) 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
750 €

2222 Itegem

Appartement met 2 slaapkamers, terras en grote garage Ligging: Het appartement is gunstig gelegen nabij het centrum van Itegem. Alle faciliteiten zoals supermarkten, winkels, openbaar vervoer, school,... zijn makkelijk bereikbaar! Indeling: Inkomhal, apart toilet, keuken, washok, badkamer, living, 2 slaapkamers en terras. Beschrijving: Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap. We betreden het appartement en komen terecht in de inkomhal met apart toilet. Verder door komen we terecht in de leefruimte. Via een deur in de leefruimte heeft men toegang tot het ruime terras. Aansluitend aan de inkomhal bevindt zich de keuken. De keuken is uitgerust met een kookplaat en dampkap. Naast de keuken bevindt zich een berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Verder heeft het appartement twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche en lavabo. Tot slot hoort er bij het appartement nog een grote garage! Bijzonderheden: ·EPC: 338 kWh/m2 ·Beschikbaar vanaf 1/04 ·Geen lift aanwezig ·Gemeenschappelijke kosten: €20/maand (elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimte + onderhoud van de gang) Want to know more?

2 Bedroom(s) 94
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
840 €

2200 Morkhoven

Appartement met 3 slaapkamers en garagebox. Ligging: Het appartement is centraal gelegen, vlakbij invalswegen,.. Indeling: Inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, eetkamer, 3 slaapkamers, berging, badkamer en garagebox. Beschrijving: Dit ruim, volledig instapklaar appartement bevindt zich op het gelijkvloers. Men betreedt het appartement via de inkomhal met gastentoilet. Verder heeft men de ruimte en lichtrijke leefruimte met open keuken. Aansluitend heeft men de berging waar alle aansluiting voor wasmachine en droogkast is voorzien. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, verder heeft men de badkamer, deze is voorzien van dubbele lavabomeubel, douche en ligbad. Tot slot beschikt het appartement nog over een garage, welke inbegrepen is in de huurprijs. Bijzonderheden: 60 euro/maand gemeenschappelijke kosten EPC: 179 kWh/m²/jaar Voorzien van alarmsysteem Want to know more?

3 Bedroom(s) 114 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
925 €

2200 Herentals

Prachtig afgewerkt, energiezuinig, gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en een tuin Ligging: Dit appartement is gelegen midden in het centrum van Herentals. Alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) zijn op wandelafstand bereikbaar. Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, berging, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, garagebox, kelderberging en een terras en tuin. Beschrijving: Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. U betreedt de woning via de inkomhal. Vanuit de inkomhal hebt u toegang tot de leefruimte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, dampkap, vaatwasser, ijskast en combi-oven. Naast de keuken bevindt zich de berging waar aansluiting voor wasmachine, droogkast en additionele tafelmodel ijskast of diepvries werd voorzien. Een wasbak is eveneens aanwezig. Via de inkomhal hebt u eveneens toegang tot het aparte toilet, de 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van zowel een douche als een ligbad en heeft een dubbele lavabo. Het appartement is daarnaast voorzien van een betegeld terras en grote tuin, waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot is er een ondergrondse garagebox en een kelderberging. Extra's: - EPC: 116,97 kWh / (m² jaar) - E-peil: E66 - Gemeenschappelijke kosten: €70,00 / maand - Beschikbaar vanaf 1 juni 2024 Want to know more?

2 Bedroom(s) 124 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
795 €

2200 Herentals

Gezellig appartement met 1 slaapkamer te Herentals Ligging: Dit appartement is gelegen in het centrum van Herentals. Op wandelafstand van de Grote Markt, de winkelstraat, supermarkten, openbaar vervoer, ziekenhuis, scholen,... Indeling: Inkom-/ Nachthal, woonkamer, terras, keuken, berging/wasplaats, badkamer, toilet, slaapkamer, terras, autostaanplaats, buitenberging en fietsenberging. Beschrijving: Dit appartementsgebouw is volledig gerenoveerd met hoogwaardig materiaal. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en kan u bereiken via de lift of trap. U betreedt het pand via de woonkamer met open keuken. Deze is volledig geïnstalleerd en voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast, microgolfoven en vaatwasser. De woonkamer geeft ook toegang tot het terrasje vooraan het gebouw. Verder via de nachthal bekomt u de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer hebt u toegang tot het grote terras aan de achterkant van het gebouw, waar het heerlijk vertoeven is. Daarnaast is er de badkamer met douche en wastafel in meubel. Hiernaast bevindt zich het apart toilet. De berging is voorzien van aansluiting voor de wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een autostaanplaats achteraan het gebouw, een gezamenlijke fietsenberging en een privatieve kelderberging. Extra's: - EPC: 190 kWh / m² jaar - Geen gemeenschappelijke kosten - Lift Want to know more?

1 Bedroom(s) 91 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
725 €

2200 Herentals

Gelijkvloers appartement met ruime tuin en 1 slaapkamer Ligging: Dit appartement is gelegen nabij het centrum van Herentals. Alle faciliteiten (winkels, open vervoer, scholen,...) zijn op wandel- en fietsafstand te bereiken. Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, berging/wasplaats, toilet, badkamer, slaapkamer, kelderberging, autostaanplaats en gezamenlijke fietsenberging. Beschrijving: Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers. U betreedt het appartement via de inkomhal die meteen toegang geeft tot alle ruimtes. Te beginnen bij de lichtvolle woonkamer met open keuken en toegang tot het terras. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasser en ijskast. Het tuintje beschikt ook over een stuk aangelegd terras, waar het heerlijk vertoeven is. Verder beschikt het appartement over één slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en één wastafel in meubel. Daarnaast is er een apart toilet. De berging is voorzien van aansluiting voor de wasmachine. Tot slot behoort er tot het appartement ondergronds een autostaanplaats, privatieve kelderberging en gezamenlijke fietsenstalling. Extra's: - EPC: 46,31 kWh / (m² jaar) - E-peil: E24 - Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand - Lift - Vloerverwarming Want to know more?

1 Bedroom(s) 54 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
875 €

2200 Herentals

Prachtig energiezuinig appartement met 2 slaapkamers in centrum Herentals Ligging: ideaal gelegen, in centrum van Herentals, alle voorzieningen op wandelafstand. Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, berging, leefruimte met open keuken en terras. Beschrijving: U kan het appartement betreden via de trap of de lift. U komt binnen in de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Hier is alsook het apart toilet voorzien. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort.Aansluitend heeft men de berging. De Leefruimte geeft ook toegang tot het terras met het prachtige uitzicht over hartje Herentals. Verder bevat het appartement 2 slaapkamers. Aansluitend heeft men de badkamer, deze is voorzien van dubbel lavabomeubel en douche. Het appartement is voorzien van lamellen aan de voorzijde, verlichting en volledig geschilderd. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, Kortom, een luxe appartement met alle comfort in hartje van Herentals! Bijzonderheden: - Verwarming op warmtepomp - Ventilatie met warmterecuperatie - Gemeenschappelijke kosten : €75 - Epeil: -20 Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
875 €

2200 Herentals

Prachtig energiezuinig appartement met 2 slaapkamers in centrum Herentals Ligging: ideaal gelegen, in centrum van Herentals, alle voorzieningen op wandelafstand. Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, berging, leefruimte met open keuken en terras. Beschrijving: U kan het appartement betreden via de trap of de lift. U komt binnen in de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Hier is alsook het apart toilet voorzien. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort.Aansluitend heeft men de berging. De Leefruimte geeft ook toegang tot het terras met het prachtige uitzicht over hartje Herentals. Verder bevat het appartement 2 slaapkamers. Aansluitend heeft men de badkamer, deze is voorzien van dubbel lavabomeubel en douche. Het appartement is voorzien van lamellen aan de voorzijde, verlichting en volledig geschilderd. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, Kortom, een luxe appartement met alle comfort in hartje van Herentals! Bijzonderheden: - Verwarming op warmtepomp - Ventilatie met warmterecuperatie - Gemeenschappelijke kosten : €75 - Epeil: -20 Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
825 €

2200 Herentals

Prachtig energiezuinig appartement met 2 slaapkamers in centrum Herentals Ligging: ideaal gelegen, in centrum van Herentals, alle voorzieningen op wandelafstand. Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, berging, leefruimte met open keuken en terras. Beschrijving: U kan het appartement betreden via de trap of de lift. U komt binnen in de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Hier is alsook het apart toilet voorzien. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort.Aansluitend heeft men de berging. De Leefruimte geeft ook toegang tot het terras met het prachtige uitzicht over hartje Herentals. Verder bevat het appartement 2 slaapkamers. Aansluitend heeft men de badkamer, deze is voorzien van dubbel lavabomeubel en douche. Het appartement is voorzien van lamellen aan de voorzijde, verlichting en volledig geschilderd. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, Kortom, een luxe appartement met alle comfort in hartje van Herentals! Bijzonderheden: - Verwarming op warmtepomp - Ventilatie met warmterecuperatie - Gemeenschappelijke kosten : €75 - Epeil: -20 Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58