Flat for sale - Astene

6 results (1 - 6)
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ50380)

Dit tweeslaapkamer appartement van 89 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van het project Leiemeersen in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte, een volledig geïnstalleerde keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt dit appartement ook over meerdere terrassen met een globale oppervlakte van 13 m². U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging, temeer omdat de Leie op deze plek tot liefst 100 meter breed wordt. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ50379)

Dit ruime drieslaapkamer appartement van liefst 132 m² bevindt zich op de eerste verdieping van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een afzonderlijk toilet, twee praktische bergruimtes, een lichtrijke eet- en leefruimte met unieke verzichten over het achtergelegen groen, een volledig geïnstalleerde high-end keuken, drie slaapkamers waarvan er één wordt uitgerust met een dressing en en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. de tweede badkamer wordt uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Tot slot beschikt dit appartement over een ruim westelijk georiënteerd terras van 23,39 m². Dit nieuwe project bevat bijna uitsluitend high-end luxe appartementen gekenmerkt door een voortreffelijke villa-indeling, grote glaspartijen, ruime leefterrassen en uitzonderlijke verzichten. Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard aangeboden, zo zijn er ruime budgetten inbegrepen in de prijs om volledig naar uw eigen smaak de best keuzes te maken voor wat betreft de sanitaire toestellen, uw keuken, de binnendeuren en de vloerbekleding. Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 132 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ50377)

Dit tweeslaapkamer appartement van 93 m² op het gelijkvloerse verdiep beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke doorzon eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast heeft het appartement ook meerdere terrassen met elk hun eigen uitzicht en oriëntatie. De terrassen hebben een globale oppervlakte van 27,70 m². Dit nieuwe project bevat bijna uitsluitend high-end luxe appartementen gekenmerkt door een voortreffelijke villa-indeling, grote glaspartijen, ruime leefterrassen en uitzonderlijke verzichten. Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Tevens zijn er voldoende bergingen voor extra opslagruimte. Op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard aangeboden, zo zijn er ruime budgetten inbegrepen in de prijs om volledig naar uw eigen smaak de best keuzes te maken voor wat betreft de sanitaire toestellen, uw keuken, de binnendeuren en de vloerbekleding. Benieuwd naar dit gelijkvloers tweeslaapkamer appartement? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ50376)

Dit tweeslaapkamer appartement van 98 m² bevindt zich op de tweede verdieping van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke doorzon eet- en leefruimte met unieke verzichten over het achtergelegen groen, een volledig geïnstalleerde high-end keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt dit appartement over meerdere terrassen, met elk hun eigen uitzicht en oriëntatie. U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ50375)

Dit drieslaapkamer appartement van 119,03 m² op het eerste verdiep beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, drie slaapkamers waarvan de master bedroom wordt voorzien van een en-suite badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. De tweede badkamer wordt uitgerust met inloopdouche en een wastafel. Daarnaast heeft het appartement ook meerdere terrassen met elk hun eigen uitzicht en oriëntatie. De terrassen hebben een globale oppervlakte van 27,01m². Dit nieuwe project bevat bijna uitsluitend high-end luxe appartementen gekenmerkt door een voortreffelijke villa-indeling, grote glaspartijen, ruime leefterrassen en uitzonderlijke verzichten. Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Tevens zijn er voldoende bergingen voor extra opslagruimte. Op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard aangeboden, zo zijn er ruime budgetten inbegrepen in de prijs om volledig naar uw eigen smaak de best keuzes te maken voor wat betreft de sanitaire toestellen, uw keuken, de binnendeuren en de vloerbekleding. Benieuwd naar dit tweeslaapkamer appartement? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 119 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ31885)

Deze penthouse van liefst 126 m² is verdeeld over de twee bovenste verdiepingen van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Dit exceptioneel luxe appartement beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke eet- en leefruimte met unieke verzichten, een volledige geïnstalleerde high-end keuken, een praktische bergruimte en twee suites met telkens een en-suite badkamer uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Op de dakverdieping vindt u het unieke paviljoen met de tweede zit- en leesruimte en een prachtig zonneterras vanwaar u kan genieten van de unieke locatie langs de Leie. Tot slot beschikt deze penthouse over meerdere terrassen, met een gezamenlijke oppervlakte van liefst 59 m². U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 126 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Astene (9800).

239 000 €

9800 Deinze

Dit zeer ruim, op te frissen duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van ca. 170 m² is gelegen in de Guido Gezellelaan, nabij het centrum van Deinze. De centrale ligging is een zeer grote troef met alle voorzieningen zoals bakkers, beenhouwers, supermarkten, recreatie, sportfaciliteiten en scholen op wandelafstand. Daarnaast is er een zeer vlotte bereikbaarheid met zowel de wagen alsook met het openbaar vervoer. Het treinstation van Deinze ligt namelijk op slechts 5 minuten wandelen. Het appartement situeert zich op de gelijkvloerse en eerste verdieping van deze residentie. De hoofdingang bevindt zich op het eerste verdiep waarbij u binnenkomt in de inkomhal met plaats voor een vestiairekast en van hieruit heeft u toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, de uitgeruste keuken en een gastentoilet. Via het balkon grenzend aan de keuken is er een trap voorzien naar het erg ruime terras van ca. 75 m². Op het gelijkvloers zijn er naast de vier slaapkamers, ook een totaal te renoveren badkamer met enkele lavabo en ligbad en een grote polyvalente ruimte te vinden. Deze ruimte is voorzien van een aparte ingang waardoor deze interessant kan zijn voor kandidaten die een zelfstandige activiteit wensen te organiseren zonder dat er bezoekers langs de privé moeten. Via de twee slaapkamers aan de achterkant van het gebouw heeft men eveneens toegang tot het terras. Ook hier is een aparte ingang voorzien.Naast dit alles, beschikt het appartement ook over een ruime garagebox in de ondergrondse parking zodat uw wagen steeds veilig kan geparkeerd worden. Deze box is inbegrepen in de prijs.EPC: 118 kWh/m2 (B) / EK gekeurd, niet conform / asbestveilig / centrale verwarming op aardgas (collectief systeem)Benieuwd naar dit licht op te frissen appartement op een erg centrale ligging in Deinze? Maak dan vrijblijvend uw afspraak via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 170 75 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24

Location: "Liv-De Molens" is a residential project, located along the Leie and in the middle of a large park in Deinze. Designed with an eye for the authenticity of a historic place and where life, living and working go hand in hand. With a perfect combination of spacious qualitative app, space for relaxation and greenery, stores, offices and urban amenities, this project promises to become a new city district. Completion: This phase II is part of the Liv-De Molens project. Here we continue on the same momentum as the 1st phase; a mix of authentic charm and trendy living. The combination of authentic and new elements give the site its extraordinary character. We have something for everyone; app overlooking the park or the Lys. Oeverpoort: Completely surrounded by greenery, Oeverpoort forms the connection between the Lys and the park. The 8 floors give place to 40 units, by raising the ground floor half a floor from ground level, the ground floor app. enjoy the same quality as the app. above. The fanning terraces provide an intense experience of the greenery surrounding the building. Kouterheem: Is located in the green lung of Liv-De Molens. With a view of the park, this app is a great place to stay. 41 units over 7 floors. Like the nearby Oeverpoort building, the ground floor sticks out half a floor. At both: different types of app. available Parking, basement storage: extra charge For info and available units: contact us Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 28 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00

Location: "Liv-De Molens" is a residential project, located along the Leie and in the middle of a large park in Deinze. Designed with an eye for the authenticity of a historic place and where life, living and working go hand in hand. With a perfect combination of spacious qualitative app, space for relaxation and greenery, stores, offices and urban amenities, this project promises to become a new city district. Completion: This phase II is part of the Liv-De Molens project. Here we continue on the same momentum as the 1st phase; a mix of authentic charm and trendy living. The combination of authentic and new elements give the site its extraordinary character. We have something for everyone; app overlooking the park or the Lys. Oeverpoort: Completely surrounded by greenery, Oeverpoort forms the connection between the Lys and the park. The 8 floors give place to 40 units, by raising the ground floor half a floor from ground level, the ground floor app. enjoy the same quality as the app. above. The fanning terraces provide an intense experience of the greenery surrounding the building. Kouterheem: Is located in the green lung of Liv-De Molens. With a view of the park, this app is a great place to stay. 41 units over 7 floors. Like the nearby Oeverpoort building, the ground floor sticks out half a floor. At both: different types of app. available Parking, basement storage: extra charge For info and available units: contact us Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00

Location: "Liv-De Molens" is a residential project, located along the Leie and in the middle of a large park in Deinze. Designed with an eye for the authenticity of a historic place and where life, living and working go hand in hand. With a perfect combination of spacious qualitative app, space for relaxation and greenery, stores, offices and urban amenities, this project promises to become a new city district. Completion: This phase II is part of the Liv-De Molens project. Here we continue on the same momentum as the 1st phase; a mix of authentic charm and trendy living. The combination of authentic and new elements give the site its extraordinary character. We have something for everyone; app overlooking the park or the Lys. Oeverpoort: Completely surrounded by greenery, Oeverpoort forms the connection between the Lys and the park. The 8 floors give place to 40 units, by raising the ground floor half a floor from ground level, the ground floor app. enjoy the same quality as the app. above. The fanning terraces provide an intense experience of the greenery surrounding the building. Kouterheem: Is located in the green lung of Liv-De Molens. With a view of the park, this app is a great place to stay. 41 units over 7 floors. Like the nearby Oeverpoort building, the ground floor sticks out half a floor. At both: different types of app. available Parking, basement storage: extra charge For info and available units: contact us Want to know more?

1 Bedroom(s) 68 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00

Location: "Liv-De Molens" is a residential project, located along the Leie and in the middle of a large park in Deinze. Designed with an eye for the authenticity of a historic place and where life, living and working go hand in hand. With a perfect combination of spacious qualitative app, space for relaxation and greenery, stores, offices and urban amenities, this project promises to become a new city district. Completion: This phase II is part of the Liv-De Molens project. Here we continue on the same momentum as the 1st phase; a mix of authentic charm and trendy living. The combination of authentic and new elements give the site its extraordinary character. We have something for everyone; app overlooking the park or the Lys. Oeverpoort: Completely surrounded by greenery, Oeverpoort forms the connection between the Lys and the park. The 8 floors give place to 40 units, by raising the ground floor half a floor from ground level, the ground floor app. enjoy the same quality as the app. above. The fanning terraces provide an intense experience of the greenery surrounding the building. Kouterheem: Is located in the green lung of Liv-De Molens. With a view of the park, this app is a great place to stay. 41 units over 7 floors. Like the nearby Oeverpoort building, the ground floor sticks out half a floor. At both: different types of app. available Parking, basement storage: extra charge For info and available units: contact us Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00

Location: "Liv-De Molens" is a residential project, located along the Leie and in the middle of a large park in Deinze. Designed with an eye for the authenticity of a historic place and where life, living and working go hand in hand. With a perfect combination of spacious qualitative app, space for relaxation and greenery, stores, offices and urban amenities, this project promises to become a new city district. Completion: This phase II is part of the Liv-De Molens project. Here we continue on the same momentum as the 1st phase; a mix of authentic charm and trendy living. The combination of authentic and new elements give the site its extraordinary character. We have something for everyone; app overlooking the park or the Lys. Oeverpoort: Completely surrounded by greenery, Oeverpoort forms the connection between the Lys and the park. The 8 floors give place to 40 units, by raising the ground floor half a floor from ground level, the ground floor app. enjoy the same quality as the app. above. The fanning terraces provide an intense experience of the greenery surrounding the building. Kouterheem: Is located in the green lung of Liv-De Molens. With a view of the park, this app is a great place to stay. 41 units over 7 floors. Like the nearby Oeverpoort building, the ground floor sticks out half a floor. At both: different types of app. available Parking, basement storage: extra charge For info and available units: contact us Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00

Location: "Liv-De Molens" is a residential project, located along the Leie and in the middle of a large park in Deinze. Designed with an eye for the authenticity of a historic place and where life, living and working go hand in hand. With a perfect combination of spacious qualitative app, space for relaxation and greenery, stores, offices and urban amenities, this project promises to become a new city district. Completion: This phase II is part of the Liv-De Molens project. Here we continue on the same momentum as the 1st phase; a mix of authentic charm and trendy living. The combination of authentic and new elements give the site its extraordinary character. We have something for everyone; app overlooking the park or the Lys. Oeverpoort: Completely surrounded by greenery, Oeverpoort forms the connection between the Lys and the park. The 8 floors give place to 40 units, by raising the ground floor half a floor from ground level, the ground floor app. enjoy the same quality as the app. above. The fanning terraces provide an intense experience of the greenery surrounding the building. Kouterheem: Is located in the green lung of Liv-De Molens. With a view of the park, this app is a great place to stay. 41 units over 7 floors. Like the nearby Oeverpoort building, the ground floor sticks out half a floor. At both: different types of app. available Parking, basement storage: extra charge For info and available units: contact us Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
199 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze vinden we dit 2-slpk appartement terug. Het appartement werd opgetrokken in (2002) en werd steeds zeer goed onderhouden. Op wandelafstand van de markt en het station. Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 282 61 07
245 000 €

9810 Nazareth

Onder de kerktoren van Eke vinden we deze prachtige nieuwbouw service flats terug. Op het woonerf vindt u een gemeenschappelijke tuin met een wandelpad en zitbankjes. U kunt hier in alle rust genieten en toch is het centrum van Eke niet veraf en woont u vlak bij de supermarkt (Spar), apotheek, bakker, krantenwinkel, café, dokters, de kerk van Eke, openbaar vervoer, N60 en E17 en vlak bij dagcentrum De Parel... Het gaat om een 1 slaapkamer appartement (+-60m²) gelegen op het gelijkvloers met een prachtig terras. De indeling is als volgt: bij binnenkomst hebben we een ruime woonkamer met een volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend aan de woonkamer is er een prachtig terras. Er is een ruime slaapkamer met aansluitend een verrassend ruime badkamer die voorzien is van een inloopdouche, lavabo en toilet. Er is tevens een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de koopprijs . Meer informatie of een bezoek kan steeds na afspraak! Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 282 61 07
Flat - Apartment for sale Petegem (RBK72150)
199 000 €

9800 Petegem

Ontdek dit modern en energiezuinig 2-slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw centrum Deinze, op wandelafstand van de Markt, het station en de belangrijkste invalswegen. We betreden dit appartement via de inkomhal met gastentoilet. De ruime, lichtrijke leefruimte staat naadloos in verbinding met de ingerichte keuken, voorzien van alle modern comfort. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De badkamer met lavabomeubel en douche, 2 ruime slaapkamers en praktische berging met aansluiting voor wasmachine, maken dit appartement compleet. Bovendien is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats aan €12.500. Dit appartement is een echte opportuniteit voor zowel investeerders (NETTO rendement van bijna 4%) of voor starters (KORTING van €2.800 op de registratierechten) Interesse om van dit appartement uw nieuwe thuis of perfecte investering te maken? Neem alvast snel contact met ons op via ### of ### om een afspraak in te plannen! Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
Flat - Apartment for sale Petegem (RBJ32314)
249 000 €

9800 Petegem

Ontdek dit ruim gelijkvloers appartement mét garage, kelder en zonnige tuin centrum Deinze! Dit vernieuwde appartement biedt niet alleen de luxe van comfortabel wonen, maar ook het gemak van een centrale ligging en vlotte bereikbaarheid. We betreden het appartement via de inkomhal met een apart gastentoilet. De eet- en leefruimte vormen samen met de keuken een centraal en lichtrijk geheel, dewelke toegang biedt tot de mooie zonnige tuin met aangelegd terras (54m²). Aanpalend aan de keuken bevindt zich de toegang tot de kelder, alsook een bergruimte (met voorziening voor wasmachine en mogelijkheid tot aansluiting op een regenwaterput), die op zijn beurt toegang biedt tot de inpandige garage. Bovendien beschikt dit gelijkvloerse appartement over twee volwaardige slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo en ligbad. Verplicht aankoop van de autostaanplaats aan de voorzijde voor €15.000,-. Dit gelijkvloers appartement beschikt over alle elementen om een echte thuis te zijn! Mis deze kans om exclusief te wonen in het centrum van Deinze niet en neem contact met ons op via ### of via ### voor meer details of om een bezichtiging te plannen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 146 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
Flat - Apartment for sale Deinze (RBM60235)

Maak kennis met dit 2 slaapkamer appartement (96,51m²), gelegen in het bruisend hart van Deinze. Combineer het gemak van het stadsleven met het comfort van een modern en energiezuinig appartement. Kenmerken en voordelen bij dit appartement zijn: de centrale ligging, het stijlvol ontwerp, nieuwbouw, veel ruimte, lichtrijke woonkamer, moderne en volledig uitgeruste keuken, luxe badkamers (1 met inloop douche en 1 met ligbad), 2 comfortabele slaapkamers, groot terras (Z-O), de afsluitbare fietsenstalling, groene gemeenschappelijke binnentuin,.... Verplichte aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (Vanaf €21.055 excl. BTW en RR). Wenst u graag meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact op via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
Flat - Apartment for sale Deinze (RBM60234)

Maak kennis met dit riant appartement (123m²), gelegen in het bruisend hart van Deinze. Combineer het gemak van het stadsleven met het comfort van een modern en energiezuinig appartement. Kenmerken en voordelen bij dit appartement zijn: de centrale ligging, het stijlvol ontwerp, nieuwbouw, veel ruimte, lichtrijke woonkamer, moderne en volledig uitgeruste keuken, luxe badkamers (2), comfortabele slaapkamers (3), uiterst groot terras, de afsluitbare fietsenstalling, groene gemeenschappelijke binnentuin,.... Verplichte aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (Vanaf 21.055 excl. BTW en RR). Wenst u graag meer informatie over dit appartement? Neem dan contact op via ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
Flat - Apartment for sale Deinze (RBM49239)
234 000 €

9800 Deinze

Dit instapklaar en energiezuinig 3-slaapkamerappartement met terras en balkon op de vierde verdieping bevindt zich in het centrum van Deinze, vlakbij het station en de belangrijke invalswegen. We betreden het appartement via de inkomhal met gastentoilet. De eet- en leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij het grote schuifraam dat uitgeeft op het balkon, waar men van de buitenlucht kan genieten. Aanpalend is de keuken, voorzien van strakke, witte kasten en moderne apparatuur en heeft voldoende ruimte voor een eethoek. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een dubbel badkamermeubel en voorziening voor de wasmachine en droogkast. Een groot pluspunt zijn de drie volwaardige slaapkamers, waarvan 1 palend aan het zuid gerichte terras. Bovendien zijn de ramen onlangs vernieuwd en een nieuwe condenserende gaswandketel, wat bijdraagt aan de lage energiescore. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een direct bewoonbare eigendom zonder nood aan renovatie. Verplichte aankoop van de gelijkvloerse garagebox aan 30.000. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement en contacteer ons op via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74