Appartement à vendre - Astene

7 résultats (1 - 7)
Appartement à vendre Astene (RBJ50380)

Dit tweeslaapkamer appartement van 89 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van het project Leiemeersen in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte, een volledig geïnstalleerde keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt dit appartement ook over meerdere terrassen met een globale oppervlakte van 13 m². U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging, temeer omdat de Leie op deze plek tot liefst 100 meter breed wordt. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Benieuwd? ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Astene (RBJ50379)

Dit ruime drieslaapkamer appartement van liefst 132 m² bevindt zich op de eerste verdieping van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een afzonderlijk toilet, twee praktische bergruimtes, een lichtrijke eet- en leefruimte met unieke verzichten over het achtergelegen groen, een volledig geïnstalleerde high-end keuken, drie slaapkamers waarvan er één wordt uitgerust met een dressing en en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. de tweede badkamer wordt uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Tot slot beschikt dit appartement over een ruim westelijk georiënteerd terras van 23,39 m². Dit nieuwe project bevat bijna uitsluitend high-end luxe appartementen gekenmerkt door een voortreffelijke villa-indeling, grote glaspartijen, ruime leefterrassen en uitzonderlijke verzichten. Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard aangeboden, zo zijn er ruime budgetten inbegrepen in de prijs om volledig naar uw eigen smaak de best keuzes te maken voor wat betreft de sanitaire toestellen, uw keuken, de binnendeuren en de vloerbekleding. Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 132 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Astene (RBJ50377)

Dit tweeslaapkamer appartement van 93 m² op het gelijkvloerse verdiep beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke doorzon eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast heeft het appartement ook meerdere terrassen met elk hun eigen uitzicht en oriëntatie. De terrassen hebben een globale oppervlakte van 27,70 m². Dit nieuwe project bevat bijna uitsluitend high-end luxe appartementen gekenmerkt door een voortreffelijke villa-indeling, grote glaspartijen, ruime leefterrassen en uitzonderlijke verzichten. Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Tevens zijn er voldoende bergingen voor extra opslagruimte. Op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard aangeboden, zo zijn er ruime budgetten inbegrepen in de prijs om volledig naar uw eigen smaak de best keuzes te maken voor wat betreft de sanitaire toestellen, uw keuken, de binnendeuren en de vloerbekleding. Benieuwd naar dit gelijkvloers tweeslaapkamer appartement? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Astene (RBJ50376)

Dit tweeslaapkamer appartement van 98 m² bevindt zich op de tweede verdieping van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke doorzon eet- en leefruimte met unieke verzichten over het achtergelegen groen, een volledig geïnstalleerde high-end keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt dit appartement over meerdere terrassen, met elk hun eigen uitzicht en oriëntatie. U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Benieuwd? ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Astene (RBJ50375)

Dit drieslaapkamer appartement van 119,03 m² op het eerste verdiep beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, drie slaapkamers waarvan de master bedroom wordt voorzien van een en-suite badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. De tweede badkamer wordt uitgerust met inloopdouche en een wastafel. Daarnaast heeft het appartement ook meerdere terrassen met elk hun eigen uitzicht en oriëntatie. De terrassen hebben een globale oppervlakte van 27,01m². Dit nieuwe project bevat bijna uitsluitend high-end luxe appartementen gekenmerkt door een voortreffelijke villa-indeling, grote glaspartijen, ruime leefterrassen en uitzonderlijke verzichten. Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Tevens zijn er voldoende bergingen voor extra opslagruimte. Op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard aangeboden, zo zijn er ruime budgetten inbegrepen in de prijs om volledig naar uw eigen smaak de best keuzes te maken voor wat betreft de sanitaire toestellen, uw keuken, de binnendeuren en de vloerbekleding. Benieuwd naar dit tweeslaapkamer appartement? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 119 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Duplex à vendre Astene (RBJ50213)
349 000 €

9800 Astene

Deze recente energiezuinige (E-peil 70) nieuwbouw penthouse is zeer centraal gelegen in hartje Astene, vlakbij bakker, slager, openbaar vervoer en het Kerkplein. We betreden dit prachtig appartement via de ruime inkomhal met gastentoilet, die ons toegang biedt tot de ruime lichtrijke en gezellige living/woonkamer, dewelke naadloos aansluit op het zuidgerichte terras. Aansluitend vinden we de geïnstalleerde keuken, voorzien van een composieten werkblad en kwalitatieve toestellen van het merk Siemens.Verder vinden we op deze verdieping een ruime berging, een moderne badkamer met douche, ligbad, lavabomeubel en een comfortabele slaapkamer. De ruime tweede slaapkamer met ingemaakte kasten is op de bovenste verdieping, dewelke ook nog over een badkamer met douche, toilet en lavabo beschikt. Een gemeenschappelijke fiets- en vuilnisberging én mogelijkheid tot aankoop van bovengrondse garagebox aan €30.000, maken van dit appartement een echte opportuniteit! Neem vandaag nog contact met ons op via ### of ### om een bezichtiging te plannen en de charme en ruimte van deze prachtige penthouse zelf te ervaren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 113 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Astene (RBJ31885)

Deze penthouse van liefst 126 m² is verdeeld over de twee bovenste verdiepingen van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Dit exceptioneel luxe appartement beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke eet- en leefruimte met unieke verzichten, een volledige geïnstalleerde high-end keuken, een praktische bergruimte en twee suites met telkens een en-suite badkamer uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Op de dakverdieping vindt u het unieke paviljoen met de tweede zit- en leesruimte en een prachtig zonneterras vanwaar u kan genieten van de unieke locatie langs de Leie. Tot slot beschikt deze penthouse over meerdere terrassen, met een gezamenlijke oppervlakte van liefst 59 m². U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Benieuwd? ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 126 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Astene (9800).

169 000 €

9800 Deinze

Situation : Cet appartement très élégant, qui vient d'être rénové, est situé dans la Ommegangstraat à Deinze. La gare et le centre sont tous deux accessibles à pied depuis l'appartement. Sa situation stratégique lui permet également d'accéder à Gand, Courtrai et Waregem. En bref, c'est la base idéale. Disposition : Cet appartement est situé au deuxième étage de l'immeuble. Vous entrez dans l'appartement par le hall d'entrée avec un accès direct au salon et à la cuisine très pratique et entièrement équipée. Vous avez ensuite accès à la terrasse avec un espace de rangement. De plus, vous avez accès à l'élégante salle de bain avec douche à l'italienne. Enfin, vous avez la chambre à coucher spacieuse. Les avantages : - emplacement favorable - bonne performance énergétique - EPC B - entièrement rénové avec de nouvelles techniques Vous êtes à la recherche d'un appartement rénové à Deinze ? Prenez vite contact avec nous ! Appelez Arthur pour plus d'informations : ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 46 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
134 000 €

9800 Deinze

Ontdek dit lichtrijke, te renoveren appartement met 1 slaapkamer in het hartje van Deinze.Met een klein terras en een wijds uitzicht, geniet u van de nabijheid van het openbaar vervoer en de vlotte bereikbaarheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een centrale locatie en bereid is om het appartement nieuw leven in te blazen.Omvattende inkomhal, woonkamer, aparte keuken, 1 slaapkamer, gerenoveerde badkamer met douche, balkon en kelder.Verder beschikt de residentie over een gemeenschappelijke fietsenberging.Mis deze kans niet!Dit pand valt onder renovatieplicht. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 386 28 52
199 900 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, op de Markt, vindt u dit, licht op te frissen, 1-slaapkamerappartement gelegen op de 2de verdieping. Winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, ... in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar E17 en de belangrijke invalswegen.Het appartement omvat een leefruimte met open keuken, berging, 1 slaapkamer met ensuite badkamer. Extra troef is de extra kelderberging en garage.Troeven: Centrale ligging Garage EPC 98 kWh/m² Ideaal voor starters of als investering. Interesse? Aarzel niet en contacteer Gunnar, ### of ### . En savoir plus ?

1 Chambre(s) 60 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 11 10
349 000 €

9810 Nazareth

Uniek appartement die over de volledige bovenste verdieping beschikt! Via de gemeenschappelijke inkomhal begeeft u zich naar de private trap in het appartement. Ruimte en lichtinval zijn hier heel grote troeven. Alsook de terrassen en de parkeermogelijkheden. Het appartement wordt casco verkocht, dit wilt zeggen dat u zelf instaat voor de afwerking (keuken, badkamer, vloer enz.. ) . We kunnen u ook in contact stellen met een aannemer die vlot al deze werken kan uitvoeren. Indeling van het appartement: ruime hal, open keuken en leefruimte, 2 mooie terrassen! Badkamer, apart toilet en 2 ruime slaapkamers! Aparte warmtepomp lucht-water is voorzien voor het appartement, tevens is er een waterontharder en basis domotica in het elektriciteitssysteem voorzien. / 9.500 euro voor de private parking en 4.000 euro voor de fietsenberging. EPC: 2 UC: 3134137. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 100 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 496 77 76 77
Appartement à vendre Petegem (RBJ32315)
249 000 €

9800 Petegem

Dit prachtig duplex appartement met zonnig terras bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig gebouw, dichtbij het centrum van Deinze, het station en de belangrijkste invalswegen. Via de centrale inkomhal met apart gastentoilet betreden we de lichtrijke en gezellige woonkamer dewelke toegang biedt tot het zongericht terras (22m²) aan de achterzijde van de woning. De volledig geïnstalleerde keuken en berging/technische ruimte vervolledigen deze verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de twee slaapkamers, de badkamer én een extra bergruimte. Bovendien hoort bij dit appartement een bovengrondse autostaanplaats, deze is inbegrepen in de vraagprijs! Extra troeven aan dit ruim appartement zijn: centrale verwarming op aardgas, laag EPC, conforme elektrische keuring en lage gemeenschappelijke kosten. Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor via ### of via mail: ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 115 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Petegem (RBJ32314)
279 000 €

9800 Petegem

Ontdek dit ruim gelijkvloers appartement mét garage, kelder en zonnige tuin centrum Deinze! Dit vernieuwde appartement biedt niet alleen de luxe van comfortabel wonen, maar ook het gemak van een centrale ligging en vlotte bereikbaarheid. We betreden het appartement via de inkomhal met een apart gastentoilet. De eet- en leefruimte vormen samen met de keuken een centraal en lichtrijk geheel, dewelke toegang biedt tot de mooie zonnige tuin met aangelegd terras (54m²). Aanpalend aan de keuken bevindt zich de toegang tot de kelder, alsook een bergruimte (met voorziening voor wasmachine en mogelijkheid tot aansluiting op een regenwaterput), die op zijn beurt toegang biedt tot de inpandige garage. Bovendien beschikt dit gelijkvloerse appartement over twee volwaardige slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo en ligbad. Aan de voorzijde van het appartement is er ook een autostaanplaats voorzien, deze is reeds inbegrepen in de vraagprijs. Dit gelijkvloers appartement beschikt over alle elementen om een echte thuis te zijn! Mis deze kans om exclusief te wonen in het centrum van Deinze niet en neem contact met ons op via ### of via ### voor meer details of om een bezichtiging te plannen. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 146 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Deinze (RBJ64149)
193 000 €

9800 Deinze

Ontdek dit prachtig appartement gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, volledig gerenoveerd in 2015. Met twee ruime slaapkamers en een balkon biedt dit appartement het perfecte toevluchtsoord voor comfortabel wonen. De nabijheid van het station maakt het ideaal voor pendelaars en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt het even aantrekkelijk voor investeerders. Mis deze unieke kans niet om te genieten van modern wonen op een gunstige locatie! Neem alvast snel contact met ons op via ### of ### om een afspraak in te plannen! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Deinze (RBJ63694)
175 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze op wandelafstand van het station en de markt, vinden we dit instapklare één slaapkamer appartement. Dit appartement is perfect als investering of als eerste eigendom. Er is ook de mogelijkheid om een garage (20.000€) / staanplaats (10.000€) bij te kopen. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 64 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 282 61 07
Appartement à vendre Deinze (RBJ62528)
249 000 €

9800 Deinze

Dit zeer ruim, op te frissen duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van ca. 170 m² is gelegen in de Guido Gezellelaan, nabij het centrum van Deinze. De centrale ligging is een zeer grote troef met alle voorzieningen zoals bakkers, beenhouwers, supermarkten, recreatie, sportfaciliteiten en scholen op wandelafstand. Daarnaast is er een zeer vlotte bereikbaarheid met zowel de wagen alsook met het openbaar vervoer. Het treinstation van Deinze ligt namelijk op slechts 5 minuten wandelen. Het appartement situeert zich op de gelijkvloerse en eerste verdieping van deze residentie. De hoofdingang bevindt zich op het eerste verdiep waarbij u binnenkomt in de inkomhal met plaats voor een vestiairekast en van hieruit heeft u toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, de uitgeruste keuken en een gastentoilet. Via het balkon grenzend aan de keuken is er een trap voorzien naar het erg ruime terras van ca. 75 m². Op het gelijkvloers zijn er naast de vier slaapkamers, ook een totaal te renoveren badkamer met enkele lavabo en ligbad en een grote polyvalente ruimte te vinden. Deze ruimte is voorzien van een aparte ingang waardoor deze interessant kan zijn voor kandidaten die een zelfstandige activiteit wensen te organiseren zonder dat er bezoekers langs de privé moeten. Via de twee slaapkamers aan de achterkant van het gebouw heeft men eveneens toegang tot het terras. Ook hier is een aparte ingang voorzien.Naast dit alles, beschikt het appartement ook over een ruime garagebox in de ondergrondse parking zodat uw wagen steeds veilig kan geparkeerd worden. Deze box is inbegrepen in de prijs.EPC: 118 kWh/m2 (B) / EK gekeurd, niet conform / asbestveilig / centrale verwarming op aardgas (collectief systeem)Benieuwd naar dit licht op te frissen appartement op een erg centrale ligging in Deinze? Maak dan vrijblijvend uw afspraak via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 170 75 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Deinze (RBJ61121)

Liv - De Molens: wonen aan de Leie in Deinze Ligging: "Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met oog voor de authenticiteit van een historische plek en waar leven, wonen en werken hand in hand gaan. Contacteer ons voor alle beschikbaarheden! Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van de stad Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects. Een site van 2,2 hectare met een unieke ligging te Deinze aan de mooie Leie, in de onmiddellijke nabijheid van de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar de belangrijkste invalswegen. Deelproject Parkhuis: Parkhuis ligt midden in het groene hart van de site: tussen het stadspark en het groene binnenhof met uitzicht op de Leie. Dit gebouw telt 41 woonentiteiten. Door de hoeken te optimaliseren, creëerde de architect lichtinval, ruimte én adembenemende uitzichten. Sommige appartementen kijken zowel uit op het water, het park als de historische Onze-Lieve-Vrouwekerk. Zodra je jouw appartement verlaat, nodigt het park je uit om je benen te strekken tijdens een sportieve wandeling of fietstocht, gezellig picknicken of boodschappen doen op het gelijkvloers. Voor meer uitgebreide info of afspraak bel Fanny: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Deinze (RBJ61119)

Liv - De Molens: wonen aan de Leie in Deinze Ligging: "Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met oog voor de authenticiteit van een historische plek en waar leven, wonen en werken hand in hand gaan. Contacteer ons voor alle beschikbaarheden! Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van de stad Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects. Een site van 2,2 hectare met een unieke ligging te Deinze aan de mooie Leie, in de onmiddellijke nabijheid van de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar de belangrijkste invalswegen. Deelproject Parkhuis: Parkhuis ligt midden in het groene hart van de site: tussen het stadspark en het groene binnenhof met uitzicht op de Leie. Dit gebouw telt 41 woonentiteiten. Door de hoeken te optimaliseren, creëerde de architect lichtinval, ruimte én adembenemende uitzichten. Sommige appartementen kijken zowel uit op het water, het park als de historische Onze-Lieve-Vrouwekerk. Zodra je jouw appartement verlaat, nodigt het park je uit om je benen te strekken tijdens een sportieve wandeling of fietstocht, gezellig picknicken of boodschappen doen op het gelijkvloers. Voor meer uitgebreide info of afspraak bel Fanny: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Deinze (RBJ59833)
195 000 €

9800 Deinze

Ontdek dit instapklaar en energiezuinig 2-slaapkamerappartement gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw centrum Deinze, op wandelafstand van de Markt, het station en de belangrijkste invalswegen. We betreden dit appartement via de inkomhal met gastentoilet. De ruime, lichtrijke leefruimte staat naadloos in verbinding met de ingerichte keuken, voorzien van alle modern comfort. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De badkamer met lavabomeubel en douche, 2 ruime slaapkamers en praktische berging met aansluiting voor wasmachine, maken dit appartement compleet. Bovendien is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats aan €12.500. Dit appartement is een echte opportuniteit voor zowel investeerders (NETTO rendement van bijna 4%) of voor starters (KORTING van €2.800 op de registratierechten!) Interesse om van dit appartement uw nieuwe thuis of perfecte investering te maken? Neem alvast snel contact met ons op via ### of ### om een afspraak in te plannen! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Deinze (RBJ59262)
249 000 €

9800 Deinze

Centraal gelegen (energiezuinig) appartement, bestaande uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, ruime en lichtrijke leefruimte, volledig uitgeruste open keuken met veel opbergruimte, was/bergplaats en een privaat zongericht terras van +/- 25m².Op het verdiep zijn 2 volwaardige slaapkamers waarvan de master bedroom vooorzien is van een dressing en een ingerichte badkamer (bad met douchemogelijkheid en een dubbele wastafel). Instapklaar!Extra troeven:- Energiezuinig- Asbestveilig- Recent vernieuwde keuken- Groot terras- Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoerWenst u verdere inlichtingen of bezoek? Dit appartement is te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses. Contacteer rechtstreeks de eigenaar. ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 25 m² Terrasse 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 479 84 84 24