Flat for sale - Eke

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Eke (9810).

245 000 €

9810 Nazareth

Onder de kerktoren van Eke vinden we deze prachtige nieuwbouw service flats terug. Op het woonerf vindt u een gemeenschappelijke tuin met een wandelpad en zitbankjes. U kunt hier in alle rust genieten en toch is het centrum van Eke niet veraf en woont u vlak bij de supermarkt (Spar), apotheek, bakker, krantenwinkel, café, dokters, de kerk van Eke, openbaar vervoer, N60 en E17 en vlak bij dagcentrum De Parel... Het gaat om een 1 slaapkamer appartement (+-60m²) gelegen op het gelijkvloers met een prachtig terras. De indeling is als volgt: bij binnenkomst hebben we een ruime woonkamer met een volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend aan de woonkamer is er een prachtig terras. Er is een ruime slaapkamer met aansluitend een verrassend ruime badkamer die voorzien is van een inloopdouche, lavabo en toilet. Er is tevens een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de koopprijs . Meer informatie of een bezoek kan steeds na afspraak! Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 282 61 07
209 000 €

9890 Gavere

We find this energy-efficient ground floor apartment within walking and cycling distance of the station and center of Gavere. Through the central hall we reach the bright living room, followed by the kitchen and storage room. The apartment has 1 spacious bedroom, guest toilet and a bathroom with walk-in shower and single sink. An additional asset is the cozy courtyard with rear gate to the 2 parking spaces. Interested? Be sure to make an appointment at the time of your visit! Trumps *Close to station and center *Ground floor *Energy efficient *Ready to move in *2 parking spaces 1) Urban development destination Ra: Residential area Rcha: Residential area with a cultural, historical and/or aesthetic value Rp: Residential park Rea: Residential expansion area RaLc: Residential area with rural character Ia: Industrial area Ici: Industrial area for craft industries or areas for small and medium-sized enterprises Dra: Day recreation area Raa: Recreation accommodation area Cpua: Community and public utility area Aa: Agricultural area Lvaa: Landscape with valuable agricultural area Fa: Forest area Na: Natural area Nr: Nature reserve Pa: Park area Udna: Urban destination not available 2) Protected heritage: yes or no 3) Listed heritage: Inventory of archaeological zones Inventory of architectural heritage Inventory of historic gardens and parks Inventory of woody plants with heritage value Landscape atlas not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Renovation obligation: yes or no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled B: small probability of flooding under climate change C: small probability of flooding D: medium probability of flooding Building score or G-score: A: no flooding modelled B: small probability of flooding under climate change C: small probability of flooding D: medium chance of flooding Location in signal area: yes or no Location in defined riparian zone or defined flood plain: yes or no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

1 Bedroom(s) 74 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 247 48 48
260 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Dit appartement bevindt zich in de Golf Residentie te Sint-Martens-Latem. Een residentie met ruim 35 jaar ervaring en bijgevolg een uiterst sterke reputatie. Een groene omgeving en een oase van rust zijn, naast de service, één van de grootste troeven daar het gebouw omringd wordt door een prachtige parktuin op wandelafstand van de Royal golf van Sint-Martens-Latem. De residentie telt 28 seniorenappartementen. Dit in een huiselijke en zeer discrete sfeer met zorg en diensten op uw vraag en maat. Wat resulteert in een kwaliteitsvol, comfortabel en zorgeloos wonen. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping. De inkomhal staat meteen in verbinding met de mooie leefruimte. Waarna men naadloos overgaat naar de open keuken. Extra troef is dat de leefruimte volledig geniet van een leuk uitzicht op het groen, pure rust dus. Daarnaast heeft men ook meteen toegang tot een ruime slaapkamer met ingewerkte kasten. De bewoonbare oppervlakte van 65m² wordt dus perfect benut. Bijkomend is er ook een mogelijkheid om een garagebox aan te kopen (12.500,- Euro). Naast het appartement hebben de bewoners uiteraard nog alle extra faciliteiten van de residentie. Er worden dagelijks lekkere maaltijden bereid, dagvers en met lokale producten. Deze worden geserveerd in het stijlvol restaurant. Ook zijn er tal van extra mogelijke activiteiten afgestemd op eigen persoonlijke interesses. Deze zorgen voor de sociale contacten tussen de bewoners onderling, maar ook tussen de familie en de medewerkers. Kortom dit is de plek waar men kwalitatief kan blijven wonen met zorg op maat. Voor meer informatie contacteer Ann-Sofie via ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 278 10 10
Penthouse for sale Nazareth (RBK24328)

Ligging: Dit kleinschalig nieuwbouwproject bevindt zich in het centrum van Nazareth. Dankzij de centrale locatie woont u hier op minder dan 10 minuten rijden van de oprit van de E17 en nabij de N60. Eveneens is er in de onmiddellijke omgeving openbaar vervoer. Op wandelafstand kan u uw dagelijkse boodschappen doen of lekker uit eten gaan; verschillende handelszaken zijn nabij deze nieuwe residentie. Als je graag gaat fietsen of wandelen hoef je niet ver te zoeken: het is heerlijk ontspannen in de Nazarethse kasteeldreven vlakbij, de Hospicebossen en de Eekse Scheldevallei. Villa Paulus is de ideale uitvalsbasis voor wie rustig wil wonen, desondanks het centraal en in de nabijheid van winkels, belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer ligt. Indeling: Villa Paulus is een recent nieuw gebouwde residentie met vijf energiezuinige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Duurzaamheid is zowel op vlak van materialisatie als technieken het uitgangspunt. De goede isolatie, de massieve houtbouw (CLT) en de toepassing van moderne technieken, zoals een warmtepomp en hernieuwbare energie, zorgen ervoor dat elke woning voldoet aan BEN. Zo zijn de woningen toekomstbestendig en kennen ze een zeer laag energieverbruik. Er is vloerverwarming en vloerkoeling voorzien aan de hand van een lucht-water warmtepomp. Er zijn fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen aanwezig die collectief voordeel opleveren, alsook is elk appartement voorzien van een ventilatiesysteem type D. In de badkamers is er niet alleen vloerverwarming voorzien maar ook wandverwarming. Alle appartementen hebben zuidgerichte ruime terrassen en/of tuinen waar u gedurende de hele namiddag heerlijk in de zon kan vertoeven, bovendien zijn de ramen aan de zuidkant voorzien van elektrische screens. Wonen in villa Paulus staat garant voor een duurzame en kwalitatieve leefomgeving met unieke uitzichten in een groene en stedelijke omgeving. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovengronds zijn er staanplaatsen te koop (minstens 1 parking per appartement). TROEVEN - BEN appartementen - ZUID-oriëntatie - goede BEREIKBAARHEID met de wagen / openbaar vervoer DEZE APPARTEMENTEN ZIJN REEDS TE BEZOEKEN. Contacteer ons voor meer info / beschikbaarheden of een afspraak ter plaatse ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 146 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
Flat - Apartment for sale Nazareth (RBK24327)

Ligging: Dit kleinschalig nieuwbouwproject bevindt zich in het centrum van Nazareth. Dankzij de centrale locatie woont u hier op minder dan 10 minuten rijden van de oprit van de E17 en nabij de N60. Eveneens is er in de onmiddellijke omgeving openbaar vervoer. Op wandelafstand kan u uw dagelijkse boodschappen doen of lekker uit eten gaan; verschillende handelszaken zijn nabij deze nieuwe residentie. Als je graag gaat fietsen of wandelen hoef je niet ver te zoeken: het is heerlijk ontspannen in de Nazarethse kasteeldreven vlakbij, de Hospicebossen en de Eekse Scheldevallei. Villa Paulus is de ideale uitvalsbasis voor wie rustig wil wonen, desondanks het centraal en in de nabijheid van winkels, belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer ligt. Indeling: Villa Paulus is een recent nieuw gebouwde residentie met vijf energiezuinige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Duurzaamheid is zowel op vlak van materialisatie als technieken het uitgangspunt. De goede isolatie, de massieve houtbouw (CLT) en de toepassing van moderne technieken, zoals een warmtepomp en hernieuwbare energie, zorgen ervoor dat elke woning voldoet aan BEN. Zo zijn de woningen toekomstbestendig en kennen ze een zeer laag energieverbruik. Er is vloerverwarming en vloerkoeling voorzien aan de hand van een lucht-water warmtepomp. Er zijn fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen aanwezig die collectief voordeel opleveren, alsook is elk appartement voorzien van een ventilatiesysteem type D. In de badkamers is er niet alleen vloerverwarming voorzien maar ook wandverwarming. Alle appartementen hebben zuidgerichte ruime terrassen en/of tuinen waar u gedurende de hele namiddag heerlijk in de zon kan vertoeven, bovendien zijn de ramen aan de zuidkant voorzien van elektrische screens. Wonen in villa Paulus staat garant voor een duurzame en kwalitatieve leefomgeving met unieke uitzichten in een groene en stedelijke omgeving. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovengronds zijn er staanplaatsen te koop (minstens 1 parking per appartement). TROEVEN - BEN appartementen - ZUID-oriëntatie - goede BEREIKBAARHEID met de wagen / openbaar vervoer DEZE APPARTEMENTEN ZIJN REEDS TE BEZOEKEN. Contacteer ons voor meer info / beschikbaarheden of een afspraak ter plaatse ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
Flat - Apartment for sale Nazareth (RBK07482)
265 000 €

9810 Nazareth

This bright and move-in ready flat, built in 2004, meets all modern standards for comfortable living. With HR double-glazed PVC profiles throughout, insulated walls and floors, this flat offers a pleasant living environment. Upon entering through the spacious entrance hall, you are welcomed into a cosy and bright living space with an open-plan kitchen and a practical storage room. The large windows provide plenty of natural light; There are 2 lovely terraces. The largest south-facing one is equipped with a tap, outlet and a canopy. Additional assets include front and rear fly windows, a water softener, rainwater connection for the toilet, Renson stores and a new 2019 Bulex boiler. The flat features 3 bedrooms (11m² and 2 x 7m² respectively), a nice bathroom with washer/dryer connection and a separate toilet with washbasin. There is also a communal bike shed available. Please note that this sale does not include the garage, which does have water connection and electricity. (compulsory purchase EUR 20,000) For more information or a visit, please contact Simon on ### or ### , or visit our website ### Visiting day is scheduled for Saturday 27/4. Don't miss this opportunity to view this beautiful flat and find your new home Want to know more?

3 Bedroom(s) 80 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
289 000 €

9810 Nazareth

Op de tweede verdieping van dit recent gerenoveerd appartementsgebouw treffen we dit ruim en stijlvol appartement! Indeling: inkomhal met naastliggend de gemeenschappelijke (fietsen)berging. Via de trap begeven we ons naar de tweede verdieping. Aangename leefruimte met eetplaats, ingerichte keuken voorzien van zijn eiland. Het appartement is voorzien van 2 lichtrijke slaapkamers. Berging-wasplaats. Toilet en ruime badkamer. Dit appartement beschikt over een uitzonderlijk lage energiescore en kent een zeer centrale ligging met nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. En als kers op de taart.. een goede bakker is nooit ver weg ! Op het gelijkvloers treffen we de gekende bakkerij Aernoudt . Het appartementsgebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan waarvan de aannemer nu de laatste puntjes aan het afwerken is. Nieuw dak, nieuwe ramen en vloeren, keuken, badkamer én verwarming via warmtepomp. SI in aanvraag EPC: 50 UC: 3070596 Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 77 76 77
349 000 €

9810 Nazareth

Uniek appartement die over de volledige bovenste verdieping beschikt! Via de gemeenschappelijke inkomhal begeeft u zich naar de private trap in het appartement. Ruimte en lichtinval zijn hier heel grote troeven. Alsook de terrassen en de parkeermogelijkheden. Het appartement wordt casco verkocht, dit wilt zeggen dat u zelf instaat voor de afwerking (keuken, badkamer, vloer enz.. ) . We kunnen u ook in contact stellen met een aannemer die vlot al deze werken kan uitvoeren. Indeling van het appartement: ruime hal, open keuken en leefruimte, 2 mooie terrassen! Badkamer, apart toilet en 2 ruime slaapkamers! Aparte warmtepomp lucht-water is voorzien voor het appartement, tevens is er een waterontharder en basis domotica in het elektriciteitssysteem voorzien. / 9.500 euro voor de private parking en 4.000 euro voor de fietsenberging. EPC: 2 UC: 3134137. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 77 76 77
319 000 €

9810 Nazareth

Op de eerste verdieping van dit kleinschalig appartementsgebouw treffen we dit ruim en volledig gerenoveerd appartement. Indeling: inkomhal met naastliggend de gemeenschappelijke (fietsen)berging. Via de trap begeven we ons naar de eerste verdieping. Ruime leefruimte en eetplaats, ingerichte keuken voorzien van zijn eiland. 2 slaapkamers waarvan 1 met terras. Berging-wasplaats. Toilet en ruime badkamer. Dit appartement beschikt over een uitzonderlijk lage energiescore ! En als kers op de taart.. een goede bakker is nooit ver weg ! Op het gelijkvloers treffen we de gekende bakkerij Aernoudt . Het appartementsgebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan waarvan de aannemer nu de laatste puntjes aan het afwerken is. Nieuw dak, nieuwe ramen en vloeren, keuken, badkamer en verwarming via warmtepomp. SI in aanvraag. EPC: 37 UC: 3063405 Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 77 76 77
675 000 €

9890 Dikkelvenne

Een loft om U tegen te zeggen... Een woning die zijn gelijke niet kent en waarvan de eigenaar enkel tevreden was met de hoogste afwerkingsgraad. Vandaag hebt u de kans om eigenaar te worden van deze 315 m² woonoppervlakte. Indeling: hal met lift naar de eerste verdieping. Inkomhal, berging (2x) en douche, gastentoilet, leefkeuken, salon, zit- of speelhoek. Bovenverdieping: 4 slaapkamers waarvan 1 master-, 2 kinder- en 1 logeerkamer ( de eerste 3 kamers zijn voorzien van ingemaakte kasten of dressing). Bureauruimte en een ruime badkamer. Nog inbegrepen in de prijs: een inpandige autostaanplaats voorzien van zijn laadpaal, en een bijkomende berging. Zonnepanelen aanwezig ! EPC: 69 UC: 3146898. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv. Want to know more?

4 Bedroom(s) 318 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 298 11 85
Flat - Apartment for sale De Pinte (RBK49397)
295 000 €

9840 De Pinte

GENT – Bent u op zoek naar een lichtrijk instapklaar appartement met garagebox in De Pinte? Dan is dit pand misschien iets voor u. Enkele troeven in een notendop: - Vlot bereikbaar via invalswegen en vlakbij het station De Pinte - Inclusief garagebox - Instapklaar appartement van 78 m2 - Huurovereenkomst te respecteren - 2 terrassen - Lift aanwezig in het gebouw - 2 slaapkamers - Gunstig EPC zonder renovatie verplichtingen Zo ziet het appartement eruit: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, te bereiken via de lift op trap. U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet. Verder komst u in de lichtrijke leefruimte met parket en open keuken. In het appartement is een praktische berging, een badkamer met wastafel en douche en 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is eer terras met ochtendzon en op het tweede terras aan de achterzijde de avondzon. Verder zijn er een privatieve kelder berging en een afgesloten garagebox inbegrepen. Belangrijk: Richtprijs: 295.000 euro inclusief garagebox en kelderberging EPC: 123 kWh/m2 Heden verhuurd Neem contact op met Axel Lenaerts makelaars voor verder info of een bezoek ter plaatse: ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 245 24 24
Flat - Apartment for sale Gavere (RBL12908)
325 000 €

9890 Gavere

Dit hoogwaardig afgewerkt appartement beschikt over een aangename leefruimte met geïnstalleerde open keuken, en een praktische berging (naast de keuken). Achteraan situeren zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De inkom is optimaal ingepland, met toegang tot het woongedeelte en de privatieve vertrekken, alsook het gastentoilet. Twee aangename terrassen : een zuidgericht inpandig terras met aan oppervlakte van ca. 6 m² en een terras achteraan (over de ganse breedte; ca. 15 m²). Een gemeenschappelijke fietsenberging is eveneens aanwezig. Desgewenst : een autostaanplaats (optioneel : 10.000 euro). Het appartement is Bijna Energie Neutraal (BEN) en beschikt over: - vloerverwarming; - aluminium buitenschrijnwerk met super isolerend glas en akoestische ventilatieroosters; - ventilatie systeem C+; - eigen zonnepanelen; dit alles zorgt voor een E peil van 19. Kortom: luxueus, energiezuinig wonen in hartje Gavere! Want to know more?

3 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Gavere (RBL01501)
320 000 €

9890 Gavere

In 2023 werd door de firma Eco-living, langsheen de Onderstraat in Gavere, de residentie 'De Viersprong' gerealiseerd. Een kleinschalig, energiezuinig project op een steenworp van de Gaverse markt. Bij de bouw van dit project stond "energie" centraal. Alzo werd dit appartement o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, passend ventilatiesysteem, aluminium schrijnwerk, ... . De indeling gaat als volgt: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met open keuken én aanpalende ruime berging, 3 kamers en een badkamer. Bijzondere troef; aanwezigheid van een twee zonneterrassen (vooraan en achteraan). Bovengrondse autostaanplaats achteraan bij te kopen aan 12 500 euro. (Mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse garage, al dan niet zonder aankoop van desbetreffende staanplaats.) Investeringsopportuniteit ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Gavere (RBK39709)
277 000 €

9890 Gavere

NIEUWBOUW ! Via de inkomhal, kan u het toilet, de badkamer en de twee ruime slaapkamers bereiken. De inkomhal geeft ook uit op de leefruimte en open keuken, met zicht op het terras. Eveneens inbegrepen: afzonderlijke bergruimte naast de keuken. De ontwikkelaar kiest doelbewust voor energiezuinige appartementen door de integratie van zonnewerend glas ter hoogte van de zuidgevel, vloerisolatie, geothermische warmtepomp van NIBE en ventilatie type C+. De EPB-verslaggever houdt rekening met een S- en E-peil van max. S31, resp., E20. Het buitenschrijnwerk bestaat uit thermisch onderbroken gelakte aluminiumprofielen met hoogrendementsglas en verbeterde thermische isolatie (U-waarde van max. 1.0 W/m²K). Kortom, een perfect 'leef'-appartement vlakbij het vernieuwde Gaverse centrum. Staanplaats bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Gavere (RBK28796)
252 000 €

9890 Gavere

NEW CONSTRUCTION - INVESTMENT OPPORTUNITY. Through the entrance hall, you can reach the toilet, bathroom and bedroom. The entrance hall also opens onto the living space and open kitchen, which connects to the private terrace and cosy garden. Also included: separate storage room next to the kitchen. The developer deliberately opts for energy-efficient flats by integrating solar control glass on the south facade, floor insulation, NIBE geothermal heat pump and type C+ ventilation. The EPB reporter takes into account an S and E level of up to S31 and, respectively, E20. The exterior joinery consists of lacquered aluminium profiles with high-efficiency glass and improved thermal insulation (U-value of max. 1.0 W/m²K). In summary, a perfect 'living' flat close to the renovated centre of Gavere. Additional parking space available for purchase. Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Gavere (RBK28795)
277 000 €

9890 Gavere

NEW BUILDING WITH GEOTHERMAL ! The developer deliberately opts for energy-efficient flats by integrating solar control glass at the level of the south facade, floor insulation, NIBE geothermal heat pump and ventilation type C+. The EPB reporter takes into account an S and E level of up to S31 and, respectively, E20. The exterior joinery consists of lacquered aluminium profiles with high-efficiency glass and improved thermal insulation (U-value of max. 1.0 W/m²K). Through the entrance hall, you can reach the toilet, bathroom and two spacious bedrooms. The entrance hall also opens onto the living space and open kitchen, with views onto the terrace. Also included: separate storage room next to the kitchen. In short, a perfect 'living' flat close to the renovated centre of Gavere. Additional parking space available. Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Gavere (RBK28793)
252 000 €

9890 Gavere

Via de inkomhal, kan u het toilet, de badkamer en de slaapkamer bereiken. De inkomhal geeft eveneens uit op de leefruimte en open keuken. Deze sluit aan op het privatieve terras en de gezellige tuin. Eveneens inbegrepen: afzonderlijke bergruimte naast de keuken. De ontwikkelaar kiest doelbewust voor energiezuinige appartementen door de integratie van zonnewerend glas ter hoogte van de zuidgevel, vloerisolatie, geothermische warmtepomp van NIBE en ventilatie type C+. De EPB-verslaggever houdt rekening met een S- en E-peil van max. S31, resp., E20. Het buitenschrijnwerk bestaat uit thermisch onderbroken gelakte aluminiumprofielen met hoogrendementsglas en verbeterde thermische isolatie (U-waarde van max. 1.0 W/m²K). Kortom, een perfect 'leef'-appartement vlakbij het gemoderniseerde Gaverse centrum. Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Duplex for sale Gavere (RBK09226)
299 000 €

9890 Gavere

Geen syndic-kosten ! Dit hoogwaardig duplex-appartement combineert technische degelijkheid met een 'less is more'-stijl. De kwaliteitsvolle materialen (alu-buitenschrijnwerk; zuidgerichte screens, .... ) alsook de stijlvolle keuken, badkamer, ... trekken onmiddellijk de aandacht. (de trap naar de tweede verdieping wordt nog bekleed in beuk) De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 47,82 m² ( BVO); de tweede verdieping beschikt over 51,84 m² BVO . Aangenaam terras van 8,86 m²; E-peil 49. Kortom : eigentijdse architectuur én energiezuinig. Enigste appartement in een dokterspraktijk. Aankoop met registratie. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Gavere (RBJ53129)
185 000 €

9890 Gavere

Ruim appartement met nauwgezette gedetailleerde afwerking (geschilderd). Door speling van het reliëf situeert de inkom zich op het gelijkvloerse niveau (handig !), maar zit je toch een verdieping hoger. ZEER MOOI APPARTEMENT. De leefruimte en eetplaats sluiten aan bij de open keuken (volledig uitgerust; incl. oven, frigo,… ) en het ruime terras. Naast de centrale hall is er een ruime slaapkamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Eveneens : afzonderlijke WC en berging. EPC: 118,6 kWh/m² E-peil: E62. Meubilair : over te nemen aan 4000 euro. Want to know more?

1 Bedroom(s) 70 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74