Appartement à vendre - Eke

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Eke (9810).

245 000 €

9810 Nazareth

Onder de kerktoren van Eke vinden we deze prachtige nieuwbouw service flats terug. Op het woonerf vindt u een gemeenschappelijke tuin met een wandelpad en zitbankjes. U kunt hier in alle rust genieten en toch is het centrum van Eke niet veraf en woont u vlak bij de supermarkt (Spar), apotheek, bakker, krantenwinkel, café, dokters, de kerk van Eke, openbaar vervoer, N60 en E17 en vlak bij dagcentrum De Parel... Het gaat om een 1 slaapkamer appartement (+-60m²) gelegen op het gelijkvloers met een prachtig terras. De indeling is als volgt: bij binnenkomst hebben we een ruime woonkamer met een volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend aan de woonkamer is er een prachtig terras. Er is een ruime slaapkamer met aansluitend een verrassend ruime badkamer die voorzien is van een inloopdouche, lavabo en toilet. Er is tevens een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de koopprijs . Meer informatie of een bezoek kan steeds na afspraak! En savoir plus ?

1 Chambre(s) 60 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 282 61 07
209 000 €

9890 Gavere

Nous trouvons cet appartement économe en énergie au rez-de-chaussée à distance de marche et de vélo de la gare et du centre de Gavere. Par le hall central, nous atteignons le salon lumineux, suivi de la cuisine et du débarras. L'appartement comprend 1 chambre spacieuse, des toilettes invités et une salle de bain avec douche à l'italienne et lavabo simple. Un atout supplémentaire est la cour confortable avec portail arrière menant aux 2 places de parking. Intéressé? Assurez-vous de prendre rendez-vous au moment de votre visite! Atouts *Proche gare et centre *Rez-de-chaussée *A faible consommation *Prêt à emménager *2 places de stationnement 1) Destination urbanistique ZH : Zone d'habitat ZHICHE : Zone d'habitat présentant un intérêt culturel, historique et/ou esthétique PR : Parc résidentiel ZEH : Zone d'extension d'habitat ZHCR : Zone d'habitat à caractère rural ZI : Zone industrielle ZIA : Zone industrielle pour entreprises artisanales ou zones pour petites et moyennes entreprises ZRJ : Zone de récréation d'un jour ZSR : Zone de séjour récréatif ZCUP: Zone communautaire et d'utilité publique ZA : Zone agricole ZAIP : Zone agricole d’intérêt paysager ZF : Zone forestière ZN : Zone naturelle RN : Réserve naturelle ZP : Zone de parc Dund : Destination urbanistique non disponible 2) Patrimoine protégé : oui ou non 3) Patrimoine inventorié : Inventaire des zones archéologiques Inventaire du patrimoine architectural Inventaire des parcs et jardins historiques Inventaire des plantations ligneuses présentant une valeur patrimoniale Atlas des paysages sans objet 4) Attestation de conformité électricité : oui (conforme ou non conforme) ou non 5) Obligation de rénovation : oui ou non 6) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : A : aucune inondation modélisée B : faible probabilité d'inondation sous l'effet du changement climatique C : faible probabilité d'inondation D : moyenne probabilité d'une inondation Score de construction ou score G : A : aucune inondation modélisée B : faible probabilité d'inondation sous l'effet du changement climatique C : faible probabilité d'inondation D : moyenne possibilité d'inondation Localisation dans la zone de signalisation : oui ou non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : oui ou non Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Non / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non / Certificat d’urbanisme: Non En savoir plus ?

1 Chambre(s) 74 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 247 48 48
325 000 €

9890 Gavere

Dit hoogwaardig afgewerkt appartement beschikt over een aangename leefruimte met geïnstalleerde open keuken, en een praktische berging (naast de keuken). Achteraan situeren zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De inkom is optimaal ingepland, met toegang tot het woongedeelte en de privatieve vertrekken, alsook het gastentoilet. Twee aangename terrassen : een zuidgericht inpandig terras met aan oppervlakte van ca. 6 m² en een terras achteraan (over de ganse breedte; ca. 15 m²). Een gemeenschappelijke fietsenberging is eveneens aanwezig. Desgewenst : een autostaanplaats (optioneel : 10.000 euro). Het appartement is Bijna Energie Neutraal (BEN) en beschikt over: - vloerverwarming; - aluminium buitenschrijnwerk met super isolerend glas en akoestische ventilatieroosters; - ventilatie systeem C+; - eigen zonnepanelen; dit alles zorgt voor een E peil van 19. Kortom: luxueus, energiezuinig wonen in hartje Gavere! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
320 000 €

9890 Gavere

In 2023 werd door de firma Eco-living, langsheen de Onderstraat in Gavere, de residentie 'De Viersprong' gerealiseerd. Een kleinschalig, energiezuinig project op een steenworp van de Gaverse markt. Bij de bouw van dit project stond "energie" centraal. Alzo werd dit appartement o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, passend ventilatiesysteem, aluminium schrijnwerk, ... . De indeling gaat als volgt: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met open keuken én aanpalende ruime berging, 3 kamers en een badkamer. Bijzondere troef; aanwezigheid van een twee zonneterrassen (vooraan en achteraan). Bovengrondse autostaanplaats achteraan bij te kopen aan 12 500 euro. (Mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse garage, al dan niet zonder aankoop van desbetreffende staanplaats.) Investeringsopportuniteit ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Penthouse à vendre Nazareth (RBK24328)

Ligging: Dit kleinschalig nieuwbouwproject bevindt zich in het centrum van Nazareth. Dankzij de centrale locatie woont u hier op minder dan 10 minuten rijden van de oprit van de E17 en nabij de N60. Eveneens is er in de onmiddellijke omgeving openbaar vervoer. Op wandelafstand kan u uw dagelijkse boodschappen doen of lekker uit eten gaan; verschillende handelszaken zijn nabij deze nieuwe residentie. Als je graag gaat fietsen of wandelen hoef je niet ver te zoeken: het is heerlijk ontspannen in de Nazarethse kasteeldreven vlakbij, de Hospicebossen en de Eekse Scheldevallei. Villa Paulus is de ideale uitvalsbasis voor wie rustig wil wonen, desondanks het centraal en in de nabijheid van winkels, belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer ligt. Indeling: Villa Paulus is een recent nieuw gebouwde residentie met vijf energiezuinige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Duurzaamheid is zowel op vlak van materialisatie als technieken het uitgangspunt. De goede isolatie, de massieve houtbouw (CLT) en de toepassing van moderne technieken, zoals een warmtepomp en hernieuwbare energie, zorgen ervoor dat elke woning voldoet aan BEN. Zo zijn de woningen toekomstbestendig en kennen ze een zeer laag energieverbruik. Er is vloerverwarming en vloerkoeling voorzien aan de hand van een lucht-water warmtepomp. Er zijn fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen aanwezig die collectief voordeel opleveren, alsook is elk appartement voorzien van een ventilatiesysteem type D. In de badkamers is er niet alleen vloerverwarming voorzien maar ook wandverwarming. Alle appartementen hebben zuidgerichte ruime terrassen en/of tuinen waar u gedurende de hele namiddag heerlijk in de zon kan vertoeven, bovendien zijn de ramen aan de zuidkant voorzien van elektrische screens. Wonen in villa Paulus staat garant voor een duurzame en kwalitatieve leefomgeving met unieke uitzichten in een groene en stedelijke omgeving. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovengronds zijn er staanplaatsen te koop (minstens 1 parking per appartement). TROEVEN - BEN appartementen - ZUID-oriëntatie - goede BEREIKBAARHEID met de wagen / openbaar vervoer DEZE APPARTEMENTEN ZIJN REEDS TE BEZOEKEN. Contacteer ons voor meer info / beschikbaarheden of een afspraak ter plaatse ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 146 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Nazareth (RBK24327)

Ligging: Dit kleinschalig nieuwbouwproject bevindt zich in het centrum van Nazareth. Dankzij de centrale locatie woont u hier op minder dan 10 minuten rijden van de oprit van de E17 en nabij de N60. Eveneens is er in de onmiddellijke omgeving openbaar vervoer. Op wandelafstand kan u uw dagelijkse boodschappen doen of lekker uit eten gaan; verschillende handelszaken zijn nabij deze nieuwe residentie. Als je graag gaat fietsen of wandelen hoef je niet ver te zoeken: het is heerlijk ontspannen in de Nazarethse kasteeldreven vlakbij, de Hospicebossen en de Eekse Scheldevallei. Villa Paulus is de ideale uitvalsbasis voor wie rustig wil wonen, desondanks het centraal en in de nabijheid van winkels, belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer ligt. Indeling: Villa Paulus is een recent nieuw gebouwde residentie met vijf energiezuinige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Duurzaamheid is zowel op vlak van materialisatie als technieken het uitgangspunt. De goede isolatie, de massieve houtbouw (CLT) en de toepassing van moderne technieken, zoals een warmtepomp en hernieuwbare energie, zorgen ervoor dat elke woning voldoet aan BEN. Zo zijn de woningen toekomstbestendig en kennen ze een zeer laag energieverbruik. Er is vloerverwarming en vloerkoeling voorzien aan de hand van een lucht-water warmtepomp. Er zijn fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen aanwezig die collectief voordeel opleveren, alsook is elk appartement voorzien van een ventilatiesysteem type D. In de badkamers is er niet alleen vloerverwarming voorzien maar ook wandverwarming. Alle appartementen hebben zuidgerichte ruime terrassen en/of tuinen waar u gedurende de hele namiddag heerlijk in de zon kan vertoeven, bovendien zijn de ramen aan de zuidkant voorzien van elektrische screens. Wonen in villa Paulus staat garant voor een duurzame en kwalitatieve leefomgeving met unieke uitzichten in een groene en stedelijke omgeving. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovengronds zijn er staanplaatsen te koop (minstens 1 parking per appartement). TROEVEN - BEN appartementen - ZUID-oriëntatie - goede BEREIKBAARHEID met de wagen / openbaar vervoer DEZE APPARTEMENTEN ZIJN REEDS TE BEZOEKEN. Contacteer ons voor meer info / beschikbaarheden of een afspraak ter plaatse ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Nazareth (RBK07482)
265 000 €

9810 Nazareth

Cet appartement lumineux et prêt à être emménagé, construit en 2004, répond à toutes les normes modernes pour une vie confortable. Avec des profilés en PVC à double vitrage HR, des murs et des sols isolés, cet appartement offre un environnement de vie agréable. En entrant par le hall d'entrée spacieux, vous êtes accueilli dans un espace de vie confortable et lumineux avec une cuisine ouverte et une pièce de rangement pratique. Les grandes fenêtres apportent beaucoup de lumière naturelle ; il y a deux belles terrasses. La plus grande, orientée au sud, est équipée d'un robinet, d'une prise de courant et d'un auvent. Les atouts supplémentaires comprennent des fenêtres volantes avant et arrière, un adoucisseur d'eau, un raccordement à l'eau de pluie pour les toilettes, des magasins Renson et une nouvelle chaudière Bulex de 2019. L'appartement comprend 3 chambres (11m² et 2 x 7m² respectivement), une belle salle de bain avec connexion laveuse/sécheuse et des toilettes séparées avec lavabo. Un local à vélos commun est également disponible. Veuillez noter que cette vente n'inclut pas le garage, qui dispose d'un raccordement à l'eau et à l'électricité. (achat obligatoire EUR 20,000) Pour plus d'informations ou une visite, veuillez contacter Simon au ### ou ### , ou visitez notre site web ### La journée de visite est prévue pour le samedi 27/4. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 80 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
289 000 €

9810 Nazareth

Op de tweede verdieping van dit recent gerenoveerd appartementsgebouw treffen we dit ruim en stijlvol appartement! Indeling: inkomhal met naastliggend de gemeenschappelijke (fietsen)berging. Via de trap begeven we ons naar de tweede verdieping. Aangename leefruimte met eetplaats, ingerichte keuken voorzien van zijn eiland. Het appartement is voorzien van 2 lichtrijke slaapkamers. Berging-wasplaats. Toilet en ruime badkamer. Dit appartement beschikt over een uitzonderlijk lage energiescore en kent een zeer centrale ligging met nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. En als kers op de taart.. een goede bakker is nooit ver weg ! Op het gelijkvloers treffen we de gekende bakkerij Aernoudt . Het appartementsgebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan waarvan de aannemer nu de laatste puntjes aan het afwerken is. Nieuw dak, nieuwe ramen en vloeren, keuken, badkamer én verwarming via warmtepomp. SI in aanvraag EPC: 50 UC: 3070596 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 496 77 76 77
349 000 €

9810 Nazareth

Uniek appartement die over de volledige bovenste verdieping beschikt! Via de gemeenschappelijke inkomhal begeeft u zich naar de private trap in het appartement. Ruimte en lichtinval zijn hier heel grote troeven. Alsook de terrassen en de parkeermogelijkheden. Het appartement wordt casco verkocht, dit wilt zeggen dat u zelf instaat voor de afwerking (keuken, badkamer, vloer enz.. ) . We kunnen u ook in contact stellen met een aannemer die vlot al deze werken kan uitvoeren. Indeling van het appartement: ruime hal, open keuken en leefruimte, 2 mooie terrassen! Badkamer, apart toilet en 2 ruime slaapkamers! Aparte warmtepomp lucht-water is voorzien voor het appartement, tevens is er een waterontharder en basis domotica in het elektriciteitssysteem voorzien. / 9.500 euro voor de private parking en 4.000 euro voor de fietsenberging. EPC: 2 UC: 3134137. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 100 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 496 77 76 77
319 000 €

9810 Nazareth

Op de eerste verdieping van dit kleinschalig appartementsgebouw treffen we dit ruim en volledig gerenoveerd appartement. Indeling: inkomhal met naastliggend de gemeenschappelijke (fietsen)berging. Via de trap begeven we ons naar de eerste verdieping. Ruime leefruimte en eetplaats, ingerichte keuken voorzien van zijn eiland. 2 slaapkamers waarvan 1 met terras. Berging-wasplaats. Toilet en ruime badkamer. Dit appartement beschikt over een uitzonderlijk lage energiescore ! En als kers op de taart.. een goede bakker is nooit ver weg ! Op het gelijkvloers treffen we de gekende bakkerij Aernoudt . Het appartementsgebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan waarvan de aannemer nu de laatste puntjes aan het afwerken is. Nieuw dak, nieuwe ramen en vloeren, keuken, badkamer en verwarming via warmtepomp. SI in aanvraag. EPC: 37 UC: 3063405 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 107 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 496 77 76 77
Appartement à vendre De Pinte (RBK49397)
295 000 €

9840 De Pinte

GENT – Bent u op zoek naar een lichtrijk instapklaar appartement met garagebox in De Pinte? Dan is dit pand misschien iets voor u. Enkele troeven in een notendop: - Vlot bereikbaar via invalswegen en vlakbij het station De Pinte - Inclusief garagebox - Instapklaar appartement van 78 m2 - Huurovereenkomst te respecteren - 2 terrassen - Lift aanwezig in het gebouw - 2 slaapkamers - Gunstig EPC zonder renovatie verplichtingen Zo ziet het appartement eruit: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, te bereiken via de lift op trap. U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet. Verder komst u in de lichtrijke leefruimte met parket en open keuken. In het appartement is een praktische berging, een badkamer met wastafel en douche en 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is eer terras met ochtendzon en op het tweede terras aan de achterzijde de avondzon. Verder zijn er een privatieve kelder berging en een afgesloten garagebox inbegrepen. Belangrijk: Richtprijs: 295.000 euro inclusief garagebox en kelderberging EPC: 123 kWh/m2 Heden verhuurd Neem contact op met Axel Lenaerts makelaars voor verder info of een bezoek ter plaatse: ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 78 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 24 24
Appartement à vendre Gavere (RBK39709)
277 000 €

9890 Gavere

NIEUWBOUW ! Via de inkomhal, kan u het toilet, de badkamer en de twee ruime slaapkamers bereiken. De inkomhal geeft ook uit op de leefruimte en open keuken, met zicht op het terras. Eveneens inbegrepen: afzonderlijke bergruimte naast de keuken. De ontwikkelaar kiest doelbewust voor energiezuinige appartementen door de integratie van zonnewerend glas ter hoogte van de zuidgevel, vloerisolatie, geothermische warmtepomp van NIBE en ventilatie type C+. De EPB-verslaggever houdt rekening met een S- en E-peil van max. S31, resp., E20. Het buitenschrijnwerk bestaat uit thermisch onderbroken gelakte aluminiumprofielen met hoogrendementsglas en verbeterde thermische isolatie (U-waarde van max. 1.0 W/m²K). Kortom, een perfect 'leef'-appartement vlakbij het vernieuwde Gaverse centrum. Staanplaats bij te kopen. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Appartement à vendre Gavere (RBK28796)
252 000 €

9890 Gavere

NOUVELLE CONSTRUCTION - OPPORTUNITÉ D'INVESTISSEMENT. Le hall d'entrée donne accès aux toilettes, à la salle de bains et à la chambre à coucher. Le hall d'entrée s'ouvre également sur l'espace de vie et la cuisine ouverte, qui se connecte à la terrasse privée et au jardin accueillant. Un débarras séparé à côté de la cuisine est également inclus. Le promoteur a délibérément opté pour des appartements économes en énergie en intégrant du verre à contrôle solaire sur la façade sud, une isolation du sol, une pompe à chaleur géothermique NIBE et une ventilation de type C+. Le rapport EPB tient compte d'un niveau S et E allant jusqu'à S31 et, respectivement, E20. La menuiserie extérieure se compose de profilés en aluminium laqué à rupture thermique avec un verre à haut rendement et une isolation thermique améliorée (valeur U de max. 1,0 W/m²K). En bref, un appartement idéal pour vivre à proximité du centre rénové de Gavere. Une place de parking supplémentaire est disponible à l'achat. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 66 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Appartement à vendre Gavere (RBK28795)
277 000 €

9890 Gavere

NOUVEAU BÂTIMENT AVEC GÉOTHERMIE ! Le promoteur opte délibérément pour des appartements à haute efficacité énergétique en intégrant du verre de contrôle solaire au niveau de la façade sud, une isolation du sol, une pompe à chaleur géothermique NIBE et une ventilation de type C+. Le rapport EPB prend en compte un niveau S et E allant jusqu'à S31 et respectivement E20. La menuiserie extérieure se compose de profilés en aluminium laqué à rupture thermique avec un verre à haute efficacité et une isolation thermique améliorée (valeur U de max. 1,0 W/m²K). Le hall d'entrée donne accès aux toilettes, à la salle de bains et à deux chambres spacieuses. Le hall d'entrée s'ouvre également sur l'espace de vie et la cuisine ouverte, avec vue sur la terrasse. Également inclus : un débarras séparé à côté de la cuisine. En bref, un appartement parfait pour vivre à proximité du centre rénové de Gavere. Une place de parking supplémentaire est disponible. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Appartement à vendre Gavere (RBK28793)
252 000 €

9890 Gavere

Via de inkomhal, kan u het toilet, de badkamer en de slaapkamer bereiken. De inkomhal geeft eveneens uit op de leefruimte en open keuken. Deze sluit aan op het privatieve terras en de gezellige tuin. Eveneens inbegrepen: afzonderlijke bergruimte naast de keuken. De ontwikkelaar kiest doelbewust voor energiezuinige appartementen door de integratie van zonnewerend glas ter hoogte van de zuidgevel, vloerisolatie, geothermische warmtepomp van NIBE en ventilatie type C+. De EPB-verslaggever houdt rekening met een S- en E-peil van max. S31, resp., E20. Het buitenschrijnwerk bestaat uit thermisch onderbroken gelakte aluminiumprofielen met hoogrendementsglas en verbeterde thermische isolatie (U-waarde van max. 1.0 W/m²K). Kortom, een perfect 'leef'-appartement vlakbij het gemoderniseerde Gaverse centrum. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 66 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Duplex à vendre Gavere (RBK09226)
299 000 €

9890 Gavere

Geen syndic-kosten ! Dit hoogwaardig duplex-appartement combineert technische degelijkheid met een 'less is more'-stijl. De kwaliteitsvolle materialen (alu-buitenschrijnwerk; zuidgerichte screens, .... ) alsook de stijlvolle keuken, badkamer, ... trekken onmiddellijk de aandacht. (de trap naar de tweede verdieping wordt nog bekleed in beuk) De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 47,82 m² ( BVO); de tweede verdieping beschikt over 51,84 m² BVO . Aangenaam terras van 8,86 m²; E-peil 49. Kortom : eigentijdse architectuur én energiezuinig. Enigste appartement in een dokterspraktijk. Aankoop met registratie. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 100 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Appartement à vendre Gavere (RBJ53129)
185 000 €

9890 Gavere

Ruim appartement met nauwgezette gedetailleerde afwerking (geschilderd). Door speling van het reliëf situeert de inkom zich op het gelijkvloerse niveau (handig !), maar zit je toch een verdieping hoger. ZEER MOOI APPARTEMENT. De leefruimte en eetplaats sluiten aan bij de open keuken (volledig uitgerust; incl. oven, frigo,… ) en het ruime terras. Naast de centrale hall is er een ruime slaapkamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Eveneens : afzonderlijke WC en berging. EPC: 118,6 kWh/m² E-peil: E62. Meubilair : over te nemen aan 4000 euro. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 70 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Appartement à vendre Gavere (RBJ24843)
175 000 €

9890 Gavere

INVESTERINGSOPPORTUNITEIT Deze assistentie-flat is gelegen in centrum Gavere, op 30 m van de vernieuwde Gaverse Markt. De flat omvat een inkom, leefruimte met open keuken, 1 slaapkamer met een aansluitende badkamer (met inloopdouche), apart toilet en praktische berging. Naast de aangename leefkwaliteit (o.a. veel lichtinval) is deze flat technisch perfect in orde (conforme elektriciteit, energiezuinig met een E-peil van 61, ... ). Zeer correcte prijs-kwaliteit-verhouding. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74
Appartement à vendre Gavere (RBI05206)
268 700 €

9890 Gavere

De ligging is uitzonderlijk : in een rustige én groene omgeving, maar ook op een strategisch goede ligging in centrum Gavere (op 50 m van de Gaverse Markt). De eerste fase van dit nieuwbouwproject zal opgestart worden in oktober 2021 en voorziet 34 BEN-appartementen (keuze uit 1,2 & 3 slaapkamers) en een commerciële handelsruimte. In de tweede bouwfase volgen 9 BEN-eengezinswoningen en 5 BEN-appartementen. Oppervlaktes variëren tussen 76 en 197 m². Deze stijlvolle units zullen hoogwaardig worden afgewerkt (o.a. zonnepanelen (naar EPB-studie) en ventilatie type systeem C+) en zullen voldoen aan de energie-eisen van de toekomst, E-peil lager dan 30. Bovendien weerhield de bouwheer eveneens vloerverwarming om het energetische aspect te optimaliseren. Aankoop aan verlaagd BTW-tarief, 6% is mogelijk mits de koper(s) voldoen aan de voorwaarden. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 76
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 24 74