Flat for sale - Kinrooi

38 results (1 - 20)

3640 Kinrooi

164 711 € - 325 000 €

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 76 - 149 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90

PLUSPUNTEN:+ appartement 0.5+ bruto oppervlakte: 116,48m²+ netto oppervlakte: 98,24m²+ terrasoppervlakte: 14,08m²+ voorzien van zonnepanelen+ 2 slaapkamers+ bovengrondse autostaanplaats en tuinberging+ instapklare oplevering+ Wet Breyne van toepassingALGEMEEN:Een heerlijk appartement op het gelijkvloers, met twee ruime slaapkamers en zowel een mooie tuin als een groot terras. Vanuit de grote leefruimte, met open keuken, heb je aan de ene kant toegang tot de tuin en aan de andere kant tot het terras. Dat geeft het appartement een nog ruimtelijker gevoel.Het appartement heeft een apart gastentoilet, praktisch ingerichte badkamer en een ruime berging. Een nachthal scheidt de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer van de rest van het woongedeelte. Je beschikt ook over een bovengrondse autostaanplaats en extra tuinberging.De appartementen worden instapklaar opgeleverd en voorzien van warmtepomp/vloerverwarming en ventilatietype D.De vermelde prijs is met inbegrip van bovengrondse autostaanplaats en extra tuinberging, rekening houdend met 21% btw te rekenen op de constructiewaarde. Aansluitkosten nutsvoorzieningen, aandeel kosten basisakte en notariskosten niet inbegrepen in verkoopprijs.Elk appartement wordt volledig afgewerkt conform het lastenboek en schilderklaar opgeleverd.DOWNLOAD: onder het tabblad downloads kan u het plan samen met het lastenboek terug vinden.Wilt u graag meer weten over deze instapklare moderne appartementen? Contacteer ons dan voor vrijblijvende info op ### of ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67

PLUSPUNTEN:+ appartement 1.1+ bruto oppervlakte: 121,80m²+ netto oppervlakte: 101,45m²+ terrasoppervlakte: 15,90m²+ voorzien van zonnepanelen+ 3 slaapkamers+ ondergrondse parking en berging+ instapklare oplevering+ Wet Breyne van toepassingALGEMEEN:Een pracht van een appartement, op de eerste verdieping. Je beschikt over drie slaapkamers en een groot, zuid-west georiënteerd terras van 15.90 m². Vanuit de woonkamer, met open keuken, stap je via het schuifraam zo op je terras.Het appartement heeft een apart gastentoilet, praktisch ingerichte badkamer en een ruime berging. Een nachthal scheidt de slaapkamers en badkamer van de rest van het woongedeelte. Je beschikt ook over een ondergrondse autostaanplaats en extra kelderberging.Met de lift of trappen naar boven? Het kan allebei, aan jou de keuze.De appartementen worden instapklaar opgeleverd en voorzien van warmtepomp/vloerverwarming en ventilatietype D.De vermelde prijs is met inbegrip van kelderberging en ondergrondse autostaanplaats, rekening houdend met 21% btw te rekenen op de constructiewaarde. Aansluitkosten nutsvoorzieningen, aandeel kosten basisakte en notariskosten niet inbegrepen in verkoopprijs.Elk appartement wordt volledig afgewerkt conform het lastenboek en schilderklaar opgeleverd.DOWNLOAD: onder het tabblad downloads kan u het plan samen met het lastenboek terug vinden.Wilt u graag meer weten over deze instapklare moderne appartementen? Contacteer ons dan voor vrijblijvende info op ### of ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 101 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67

PLUSPUNTEN:+ appartement 1.2+ bruto oppervlakte: 113,85m²+ netto oppervlakte: 96,89m²+ terrasoppervlakte: 19,28m²+ voorzien van zonnepanelen+ 2 slaapkamers+ ondergrondse parking en berging+ instapklare oplevering+ Wet Breyne van toepassingALGEMEEN:Welkom thuis in dit ruime en gezellige appartement op de eerste verdieping. Vanuit de grote leefruimte, met open keuken, stap je via het grote schuifraam zo op je zuid-west georiënteerde terras van maar liefst 19,28 m².Naast twee slaapkamers, heeft het appartement een apart gastentoilet, praktisch ingerichte badkamer en een berging. Een nachthal scheidt de slaapkamers, het toilet en de badkamer van de rest van het woongedeelte. Je beschikt ook over een ondergrondse autostaanplaats en extra kelderberging.Met de lift of trappen naar boven? Het kan allebei, aan jou de keuze.De appartementen worden instapklaar opgeleverd en voorzien van warmtepomp/vloerverwarming en ventilatietype D.De vermelde prijs is met inbegrip van kelderberging en ondergrondse autostaanplaats, rekening houdend met 21% btw te rekenen op de constructiewaarde. Aansluitkosten nutsvoorzieningen, aandeel kosten basisakte en notariskosten niet inbegrepen in verkoopprijs.Elk appartement wordt volledig afgewerkt conform het lastenboek en schilderklaar opgeleverd.DOWNLOAD: onder het tabblad downloads kan u het plan samen met het lastenboek terug vinden.Wilt u graag meer weten over deze instapklare moderne appartementen? Contacteer ons dan voor vrijblijvende info op ### of ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67

PLUSPUNTEN:+ appartement 1.3+ bruto oppervlakte: 115,32m²+ netto oppervlakte: 99,70m²+ terrasoppervlakte: 24,91m²+ voorzien van zonnepanelen+ 2 slaapkamers+ ondergrondse parking en berging+ instapklare oplevering+ Wet Breyne van toepassingALGEMEEN:Een absoluut droomappartement op de eerste verdieping. Wandel vanuit de inkomhal naar de grote leefruimte met open keuken. Van hieruit stap je via het grote schuifraam zo op het fantastische, oost-west georiënteerde terras van maar liefst 24.91 m².Naast twee ruime slaapkamers, heeft het appartement een apart gastentoilet, ruime badkamer en een praktische berging, vlak naast de keuken. Je beschikt ook over een ondergrondse autostaanplaats en extra kelderberging. Met de lift of trappen naar boven? Het kan allebei, aan jou de keuze.De appartementen worden instapklaar opgeleverd en voorzien van warmtepomp/vloerverwarming en ventilatietype D.De vermelde prijs is met inbegrip van kelderberging en ondergrondse autostaanplaats, rekening houdend met 21% btw te rekenen op de constructiewaarde. Aansluitkosten nutsvoorzieningen, aandeel kosten basisakte en notariskosten niet inbegrepen in verkoopprijs.Elk appartement wordt volledig afgewerkt conform het lastenboek en schilderklaar opgeleverd.DOWNLOAD: onder het tabblad downloads kan u het plan samen met het lastenboek terug vinden.Wilt u graag meer weten over deze instapklare moderne appartementen? Contacteer ons dan voor vrijblijvende info op ### of ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67

PLUSPUNTEN:+ appartement 2.1+ bruto oppervlakte: 114,24m²+ netto oppervlakte: 95,56m²+ terrasoppervlakte: 22,61m²+ voorzien van zonnepanelen+ 2 slaapkamers+ ondergrondse parking en berging+ instapklare oplevering+ Wet Breyne van toepassingALGEMEEN:Welkom in dit topappartement met twee grote slaapkamers, gelegen op de bovenste verdieping. Kom binnen via de grote leefruimte met open keuken en kookeiland. Via het grote schuifraam stap je zo op het zuid-west georiënteerde terras van maar liefst 22.61 m².Het appartement bestaat verder uit een apart gastentoilet, ruime badkamer en een handige berging, vlakbij de keuken. Je beschikt ook over een ondergrondse autostaanplaats en extra kelderberging. Met de lift of trappen naar boven? Het kan allebei, aan jou de keuze.De appartementen worden instapklaar opgeleverd en voorzien van warmtepomp/vloerverwarming en ventilatietype D.De vermelde prijs is met inbegrip van kelderberging en ondergrondse autostaanplaats, rekening houdend met 21% btw te rekenen op de constructiewaarde. Aansluitkosten nutsvoorzieningen, aandeel kosten basisakte en notariskosten niet inbegrepen in verkoopprijs.Elk appartement wordt volledig afgewerkt conform het lastenboek en schilderklaar opgeleverd.DOWNLOAD: onder het tabblad downloads kan u het plan samen met het lastenboek terug vinden.Wilt u graag meer weten over deze instapklare moderne appartementen? Contacteer ons dan voor vrijblijvende info op ### of ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67

PLUSPUNTEN:+ appartement 2.3+ bruto oppervlakte: 140,53m²+ netto oppervlakte: 114,53m²+ terrasoppervlakte: 27,17m²+ voorzien van zonnepanelen+ 2 slaapkamers+ ondergrondse parking en berging+ instapklare oplevering+ Wet Breyne van toepassingALGEMEEN:Twee comfortabele slaapkamers. Een ruime leefruimte met grote glaspartijen en een open keuken. En een zuid-oost georiënteerd terras van maar liefst 27,17 m². Dit appartement heeft het allemaal.Alsof dat nog niet genoeg is, bestaat het verder uit een twee aparte toiletten, een praktisch ingerichte badkamer en een handige berging, vlakbij de keuken. De nachthal scheidt de slaapkamers, één toilet en de badkamer van de rest van het appartement. Je beschikt ook over een ondergrondse autostaanplaats en extra kelderberging. Met de lift of trappen naar boven? Het kan allebei, aan jou de keuze.De appartementen worden instapklaar opgeleverd en voorzien van warmtepomp/vloerverwarming en ventilatietype D.De vermelde prijs is met inbegrip van kelderberging en ondergrondse autostaanplaats, rekening houdend met 21% btw te rekenen op de constructiewaarde. Aansluitkosten nutsvoorzieningen, aandeel kosten basisakte en notariskosten niet inbegrepen in verkoopprijs.Elk appartement wordt volledig afgewerkt conform het lastenboek en schilderklaar opgeleverd.DOWNLOAD: onder het tabblad downloads kan u het plan samen met het lastenboek terug vinden.Wilt u graag meer weten over deze instapklare moderne appartementen? Contacteer ons dan voor vrijblijvende info op ### of ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 115 27 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67
325 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 149 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
295 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
197 876 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

1 Bedroom(s) 91 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
231 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
285 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 35 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
245 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
164 711 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

1 Bedroom(s) 76 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
212 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

1 Bedroom(s) 84 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
263 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
187 000 €

3640 Kinrooi

Deze prachtige residentie bestaat uit 15 appartementen. Zowel 1 als 2 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen oppervlaktes variëren tussen 75m² - 148,50m² met ruime terrassen tussen tot 35,26 m². Ondergronds kan u de parkeergarage en kelder bergingen terugvinden, parkeerplaats en berging zijn gekoppeld. Fietsenstallingen zijn bovengronds en ondergronds voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin voorzien deze wordt volledig aangelegd. Deze ruime, lichtrijke appartementen zijn voorzien van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, privatieve zonnepanelen. Benieuwd naar wat deze prachtige, ruime appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor meer info via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructie-aandeel (6%* of 21%). Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr .Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

1 Bedroom(s) 85 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
199 000 €

3640 Kinrooi

Dit ruime appartement + Studio ligt in Kinrooi, het uiterste Noordoostelijke hoekje van België. Kinrooi staat bekend als een echte watersportgemeente en je vindt er ook een uitgebreid aanbod aan fiets- en wandelmogelijkheden. Verder is er een vlotte verbinding met Nederland: Weert, Roermond en zelfs Eindhoven liggen op minder dan één uur rijden. Het appartement beschikt over een inkomhal met bergruimte, een ruime woonkamer met aansluitend de keuken, een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Verder beschikt de studio over 1 slaapkamer keuken en badkamer. Ten slotte kan je gebruik maken van de parking voor het appartementsgebouw. Enkele troeven: Ligging: Goede verbinding met omliggende gemeentes en de Nederlandse grens. Instapklaar: Het appartement kan onmiddellijk worden bewoond. Starterswoning: interessante voorwaarden voor registratierechten. Interessant als investering: Tot meer dan 5% rendement, Een gedetailleerde berekening van het mogelijk rendement kan je terugvinden via onze handige Investr-tool of via uw ERA-makelaar. ​​​​​​ Op zoek naar de ideale investering in Kinrooi? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging via ### of via ### . Thomas helpt je heel graag verder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 142 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 46 48 63

Residence Jutta was built in Molenbeersel and consists of 12 new-build apartments, each with 1 or 2 spacious bedrooms. Each apartment has a spacious terrace and a very large lockable private garage. The apartments are very suitable for rent, also because of their location near the Dutch border, you can count on smooth rental after finishing. Some of the project's strengths: - BEN apartments, so very energy efficient - 100% property tax discount for 5 years - low syndic costs and uses sustainable materials - delivered ready to move in if desired It is also possible to determine the finish yourself. Call us for an on-site appointment and discover the possibilities and advantages of this project. Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 56 76 78
269 000 €

3640 Molenbeersel

Residentie Jutta was built in Molenbeersel and consists of 12 new-build apartments, each with 1 or 2 spacious bedrooms. Each apartment has a spacious terrace and a very large lockable private garage. The apartments are very suitable for rent, also because of their location near the Dutch border; you can count on a smooth rental after finishing. Some of the project's strengths: - BEN apartments, so very energy efficient - 100% real estate tax discount for 5 years - low syndicate costs and uses sustainable materials - delivered ready to move in if desired It is also possible to determine the finish yourself. Call us for an appointment on site and discover the possibilities and advantages of this project. National Real Estate Week Come and see this property on new construction Sunday, October 22, 2022 between 10 a.m. and 11 a.m., and maybe discover your dream home! Call us on ### to schedule a visit. Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 56 76 78

More info on properties for sale or for rent - Kinrooi (3640) + Suburbs

Apartment for Sale in Kinrooi

For those interested in a more compact living space or seeking an investment opportunity in Kinrooi, the apartment market here is worth exploring. Currently, there are 44 apartments for sale, priced between €164,711 and €402,075. These units cater to a variety of lifestyles and budgets, offering modern living spaces within the tranquil backdrop of Kinrooi.

The apartments in Kinrooi typically belong to small-scale buildings or flat blocks that make up about 6.4% of the housing types in the area. These properties often feature contemporary amenities and are designed to meet the needs of a modern resident. With an average building age centered around 1969, many of these apartments combine classic architectural styles with modern fixtures and fittings.

Residents of these apartments enjoy the convenience of local supermarkets like Delhaize and Aldi, numerous dining options, and beauty services that dominate the commercial landscape of Kinrooi. The accessibility to key motorways also ensures that residents can effortlessly connect to broader regions of Belgium and neighboring countries, enhancing the appeal of apartment living in this locale.

Show all Show less