House for sale - Bilzen

49 results (1 - 20)

Hedendaagse ruime nieuwbouwwoning gelegen te Bilzen, Hasseltsestraat 75A.Gunstige ligging nabij het bruisende centrum van Bilzen. Gelegen aan de N2 verbindingsweg Bilzen-Diepenbeek. School, openbaar vervoer en winkels zijn nabij gelegen.De autosnelweg is vlot bereikbaar op 3 km.Deze prachtige gesloten woning op een perceel van 2A96CA biedt een bewoonbare oppervlakte van 230m². De woning telt 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Aan de achterzijde is er een tuin aanwezig.Het pand typeert met zijn kwalitatieve en trendy afwerking alsook met zijn functionele indeling. Met een E2-peil is dit een uiterst energiezuinige woning. Vloerverwarming is aanwezig op het volledig gelijkvloers, airco en warme luchtverwarming op de verdiepingen. Er werden 14 zonnepanelen geïnstalleerd.Indeling is als volgt:Gelijkvloers:Inkomhal met gastentoilet. Ruime lichtrijke leefruimte met ingerichte keuken. Een groot raam aan de voorzijde biedt wijds uitzicht op de tegenoverliggende weilanden. De schuifpui aan de achterzijde geeft toegang tot het overdekt terras. De ingerichte keuken is uitgerust met afwasmachine-inductiekookplaat-dampkap-multifunctionele oven-koelkast-1+1/2 uitgietbak. In de naastgelegen berging bevinden zich de wasvoorzieningen. Terras en tuin zijn eveneens bereikbaar via de berging. De inpandige garage is voorzien van een automatische poort. Het tellerlokaal bevindt zich aan de voorzijde achter een verscholen deur.Verdiep 1:De trap in de living geeft toegang tot de eerste verdieping. Via de nachthal bereik je de master bedroom met dressingruimte, evenals de 2 overige slaapkamers, het nachttoilet en de badkamer.De badkamer is ingericht met ligbad en douche. De nodige voorzieningen voor installatie van het kraanwerk alsook voor 2 wastafels zijn aanwezig. De badkamer is tevens bereikbaar via de dressingruimte.Verdiep 2:Een grote multifunctionele ruimte kan ingericht worden als extra woon/slaapvertrek. In de naastliggende grote bergruimte tref je de installaties van verwarming en ventilatie. Deze ruimte kan eventueel benut als bureel/hobbyruimte.De tuin aan de achterzijde werd afgewerkt met kunstgras, alle verhardingen aan voor- en achterzijde werden aangebracht in onderhoudsvriendelijke betonklinkers.Een extra staanplaats werd voorzien aan de voorzijde.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:- Nieuwbouw in hedendaagse stijl.- Gelegen aan stadsrand Bilzen.- Geen BTW-stelsel van 21% van toepassing! Verkoop onder verkooprechten. Bij aankoop van enige eigen woning 3%.- BEN woning. Energiezuinige woning. E-peil 2.- Met 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een vierde op verdiep 2.- Met inpandige garage en extra staanplaats.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 230 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
159 000 €

3740 Bilzen

In het gezellige Beverst (Bilzen) vinden we deze rijwoning terug aan de grens van een groen gebied. De woning ligt op een perceel van 89 ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 129 m² . Vlakbij liggen verscheidene bistro's, supermarkten, kledingwinkels en het openbaar vervoer. Via een vlotte verbinding zijn Bilzen-centrum, Diepenbeek en de lagere en middelbare scholen gemakkelijk te bereiken. INDELING Gelijkvloers Je betreed de woning via de woonkamer dewelke uitkomt in de keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, dampkap en enkele spoeltafel. Naar achter toe vind je de wasplaats, het apart toilet en de badkamer met lavabo en ligbad. Eerste verdieping De nachthal komt uit in 3 slaapkamers en een apart toilet met lavabo. Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning? Neem dan snel contact op via ### of mail naar ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
179 000 €

3740 Bilzen

In het gezellige Beverst (Bilzen) vinden we deze woning terug aan de grens van een groen gebied. De woning ligt op een perceel van 1 are 68 ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 152 m² . Vlakbij liggen verscheidene bistro's, supermarkten, kledingwinkels en het openbaar vervoer. Via een vlotte verbinding zijn Bilzen-centrum, Diepenbeek en de lagere en middelbare scholen gemakkelijk te bereiken. INDELING Kelder De woning is gedeeltelijk onderkelderd. Hier bevinden zich de technische installaties (cv-ketel, ontkalker en aansluitingen energie) Gelijkvloers Je betreed de woning via de woonkamer dewelke uitkomt in de eetkamer. Hierachter bevindt zich de keuken dewelke is voorzien van een fornuis, dampkap en enkele spoeltafel. De aangesloten badkamer is voorzien van een enkele lavabo en ligbad. Achteraan bevindt zich een apart toilet en een hal dat uitmondt op het zijgelegen terras. Eerste verdieping De nachthal komt uit in 2 slaapkamers en de grootste badkamer. Deze is voorzien van een toilet, wasmeubilair en douche. Zolder De ruimte biedt een opportuniteit voor een extra slaapkamer of hobbyruimte. Naar de huidige energienormen, dient deze woning enkele aanpassingen te ondergaan. Wij lichten je graag in over de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning? Neem dan snel contact op via ### of mail naar ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 152 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
390 000 €

3740 Bilzen

Zeer ruime woning met achterliggende loods Deze woning vinden we in Bilzen, Hasseltsestraat 13. Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een ruime inkomhal, deze geeft toegang tot de leefruimte. Verder zijn er nog 2 ruimtes, een leefkeuken en een overdekt terras. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping kunnen nog extra slaapkamers voorzien worden. Er is een garage in de kelder, bereikbaar via de poort in de achtergevel. De kelder is ook te bereiken via de trap in de keuken. De woning is zeer interessant gelegen aan de stadsrand van Bilzen. Door de grote ruimtes heeft de woning zeer veel mogelijkheden. Ook de achterliggende ruime loods is een groot pluspunt. Meer info of een bezoek aan deze woning? Neem contact op via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 312 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Gesloten hoekwoning gelegen in het centrum van Bilzen, Nieuwstraat 28.Gunstige locatie vlakbij het station van Bilzen. Alle dagelijkse voorzieningen, diverse warenhuizen, school, openbaar vervoer en cultuur centrum bevinden zich op wandelafstand.De autosnelweg en diverse voorname invalswegen zijn vlot bereikbaar op 1km.Deze hoekwoning op een perceel van 92CA biedt een woonoppervlakte van 192m².De woning werd in 2017 grondig opgefrist met onder meer nieuwe PVC ramen, een nieuw dak, nieuwe vloeren, CV-installatie op aardgas en een conforme elektriciteitsinstallatie.Het pand is momenteel ingericht met 2 wooneenheden elk voorzien van eigen badkamer, keuken en CV-installatie.Indeling is als volgt:Het gelijkvloers telt een inkomhal, een berging met CV-installatie en wasvoorzieningen, een ingerichte keuken, een badkamer uitgerust met douche/wastafel/toilet. Verder tref je een ruime slaapkamer en een zeer lichtrijke leefruimte.De eerste verdieping omvat een ingerichte keuken, een living, een berging/wasplaats en een ingerichte badkamer voorzien van een wastafel/toilet/douche.De trap in de living biedt toegang tot verdiep 2. Hier leidt de nachthal naar 2 slaapkamers, een toilet en een berging.In de kelderverdieping zijn er 2 praktische droge kelderbergruimten.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:- Gelegen in het centrum van Bilzen.- Grondig vernieuwd in 2017: dak/ramen/vloeren/CV-installatie/keuken/badkamer.- Momenteel ingedeeld in 2 wooneenheden.- Elektriciteit conform.- Voldoende parkeermogelijkheid aanwezig in de Zagerijstraat alsook de Nieuwstraat.- Mogelijkheid tot aankoop van naastgelegen te renoveren woning Zagerijstraat nr 1.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail ### bezoeken zullen telkens plaatsvinden op woensdagnamiddag beginnende op woensdag 13/12.Volgende mogelijkheden:Woensdag 27/12Woensdag 10/01Woensdag 24/01Woensdag 7/02Woensdag 21/02Woensdag 6/03Woensdag 20/03 Want to know more?

3 Bedroom(s) 192 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Te renoveren gesloten woning gelegen in het centrum van Bilzen, Zagerijstraat 1.Gunstige locatie vlakbij het station van Bilzen. Alle dagelijkse voorzieningen, diverse warenhuizen, school, openbaar vervoer en cultuur centrum bevinden zich op wandelafstand.De autosnelweg en diverse voorname invalswegen zijn vlot bereikbaar op 1km.Deze woning gelegen op een perceel van 88CA biedt een woonoppervlakte van 136m².Het pand is constructief in goede staat. Met een grondige opknapbeurt wordt dit een compacte functionele en gerieflijke woning.In 2021 werden reeds alle ramen vervangen door PVC ramen voorzien van 3-dubbele beglazing. De woning wordt momenteel elektrisch verwarmd.Het pand is ingedeeld op het gelijkvloers met een inkomhal, een gastentoilet, een keuken, een bergruimte en een ruime living.Een open trap in de leefruimte geeft toegang tot de verdieping. Via de nachthal bereik je hier 2 slaapkamers en een badkamer.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning:- Gelegen in het centrum van Bilzen.- Constructie in goede staat.- Functionele huidige indeling van woning. Ideale op te frissen starterswoning.- Voldoende parkeermogelijkheid aanwezig in de Zagerijstraat en de naastgelegen Nieuwstraat.- Woning voorzien van nieuwe ramen.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 136 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
  Bilzen (RBH91790)

3740 Bilzen

339 000 € - 357 000 €

Jouw plekje om van te houden Vestio, Matexi en Wage NV ontwikkelen deze nieuwe fase van het succesvolle project ‘Bivelenhof’: 5 moderne, comfortabele woningen. Ook in deze bouwfase wordt er maximaal ingezet op het groene karakter van het project met parkjes, open ruimtes en bomen. De architectuur is van de hand van het gerenommeerde Limburgse architectenbureau bhau architecten. De eenheid van bouwstijlen in Bivelenhof geeft voldoende rust en harmonie aan de omgeving met voldoende diversiteit in stijl voor elke smaak. Aantrekkelijke hedendaagse woningen Elke woning beschikt over drie slaapkamers, verspreid over twee bouwlagen in een gesloten of halfopen karakter. De woningen zijn zo uitgetekend dat de leefruimtes baden in het licht. De achtergevels zijn voorzien van royale, plafondhoge ramen op het gelijkvloers. De leefkamer, bestaande uit de zithoek en keuken, is als één geheel ingetekend zodat het ruimtelijk gevoel verhoogt en een ‘doorzon’ concept ontstaat. De keuze van materialen en afwerking voor het interieur ligt helemaal in jouw handen.Elke woning is voorzien van een gezellige tuin met tuinberging voor extra opbergruimte. Dankzij de voorziene afscheiding tussen de perceelsgrenzen wordt je privacy voldoende gegarandeerd. De percelen zijn aan de achterzijde eveneens toegankelijk via het pad voor voetgangers en fietsers dat de tuinen ontsluit. Want to know more?

3 Bedroom(s) 137 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
  Bilzen (RBG51079)

3740 Bilzen

339 000 € - 357 000 €

In Merem, het landelijk stukje in Bilzen, bouwt Matexi de groene en duurzame woonbuurt Bivelenhof. Deze buurt biedt voor ieder wat wils. Zowel in de woningen als de appartementen staan comfort en duurzaamheid voorop. Zo kom jij elke dag zorgeloos thuis. Ga je voor een van de gezellige appartementen of kies je voor een lichtrijke woning? Wat je ook kiest, in elke woonst garanderen we je een optimaal wooncomfort aangepast aan jouw situatie. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Bivelenhof, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin.Hier vind je zowel halfopen als gesloten bebouwingen, elk voorzien van een gezellige tuin met tuinberging voor extra opbergruimte. Dankzij de voorziene afscheiding tussen de perceelsgrenzen wordt je privacy voldoende gegarandeerd. De percelen zijn aan de achterzijde eveneens toegankelijk via het pad voor voetgangers en fietsers dat de tuinen ontsluit.Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Bilzen Bivelenhof? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant Marisa Marasco op ### of via mail ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s) 5 unit(s)
contact
details
Email
Call

3740 Bilzen

315 000 € - 350 000 €

Op de hoek van de Sint-Amelbergastraat, Sint-Landradastraat en Munsterbilzenstraat kent het project zijn thuis. Het project omvat 4 ruime woningen met tuin en carport. Want to know more?

3 - 4 Bedroom(s) 200 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI92091)
799 500 €

3740 Bilzen

Exclusive villa in Bilzen Albert Immo offers this beautiful villa a stone's throw from the center of Bilzen. On the south-west facing plot of 2,500 m2 there is a fully automatic swimming pool of 4 by 12 with a luxurious pool house and lounge corner. The villa was completed in 2002 as a residence with a practice room + waiting room and also has 3 bedrooms (+ 2 extra possible in the furnished attic), an office, 2 bathrooms, a fitted kitchen with large storage room and a spacious living room with loft. The basement with an area of ​​no less than 173 m2 offers space for a garage for 4 to 5 cars and 5 additional separate basement rooms. In its current configuration, the building has 2 practice rooms, a waiting room and 1 therapeutic room, but it also lends itself to wider use for several liberal professionals in collaboration. The house is of course also immediately available as a single-family home with all the space (living area of ​​more than 420 m2!) and luxury that result from it. Moreover, thanks to the energy label "B", the future owner will have peace of mind in the field of energy adjustments for many years to come. Interested? Contact Geert on ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 423 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI81476)
799 500 €

3740 Bilzen

Exclusive villa in Bilzen Albert Immo offers this beautiful villa a stone's throw from the center of Bilzen. On the south-west facing plot of 2,500 m2 there is a fully automatic swimming pool of 4 by 12 with a luxurious pool house and lounge corner. The villa was completed in 2002 as a residence with a practice room + waiting room and also has 3 bedrooms (+ 2 extra possible in the furnished attic), an office, 2 bathrooms, a fitted kitchen with large storage room and a spacious living room with loft. The basement with an area of ​​no less than 173 m2 offers space for a garage for 4 to 5 cars and 5 additional separate basement rooms. In its current configuration, the building has 2 practice rooms, a waiting room and 1 therapeutic room, but it also lends itself to wider use for several liberal professionals in collaboration. The house is of course also immediately available as a single-family home with all the space (living area of ​​more than 420 m2!) and luxury that result from it. Moreover, thanks to the energy label "B", the future owner will have peace of mind in the field of energy adjustments for many years to come. Interested? Contact Geert on ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 423 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI84593)
775 000 €

3740 Bilzen

Uniek pand met mogelijkheden voor agrarische of diergerichte activiteiten. Hier combineer je wonen en werken op een royaal perceel van meer dan 1 hectare groot. Het perceel ligt aan een commercieel interessante verkeersweg, de N2 tussen Bilzen en Diepenbeek. Het duplex appartement is bereikbaar via een aparte trap langs de buitenzijde en ook via een trap in de winkel. Met zijn liefst 334m² bewoonbare oppervlakte en 4 slaapkamers, geeft dit appartement veeleer het gevoel van een woning dan van een appartement. Zeer veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Er is gekozen voor kwaliteitsvolle materialen. Dat zie je en merk je doorheen heel het appartement. Gunstig EPC-label B. Vloerverwarming in de woonkamer en keuken. Het gelijkvloers beschikt momenteel over een winkel van 200m² en verder zijn er een toilet, een berging, een ruimte met een functionerende koelcel, en een polyvalente ruimte met water- en elektriciteitsvoorzieningen, aanwezig. Er is verder ook nog een grote serre. Mits een functiewijziging kan het gelijkvloerse niveau bijvoorbeeld worden ingericht als een paardenhouderij, een manège, een dierenasiel, een dierenpension, een dierenartsenpraktijk, jeugdlogies, een tuinaanlegbedrijf, een kinderboerderij , een centrum voor dierentherapie (animal assisted therapy) of een instelling waar personen al dan niet tijdelijk verblijven en bij wijze van therapie, onderwijs, opleiding of voorbereiding op de reguliere arbeidsmarkt onder meer land- en tuinbouwactiviteiten of aan de land- en tuinbouw verwante activiteiten uitoefenen. Mits gunstig advies van de betrokken instanties. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Heb je interesse in dit pand? Neem dan contact met ons op voor meer info of een bezoek ter plaatse. Want to know more?

4 Bedroom(s) 334 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale Bilzen (RBI78657)
210 000 €

3740 Bilzen

Deze halfopen te renoveren woning met een bewoonbare oppervlakte van 169 m² (bron: EPC) is gelegen langs Jonkherenbos ter hoogte van nummer 45 in Schoonbeek, een landelijke deelgemeente van Bilzen. Het perceel is zuidgericht en meet een oppervlakte van 4a 77ca. In deze woonwijk is het aangenaam om wonen, vlakbij de mooie groene omgeving van de bossen van Schoonbeek, zeker wel een mooie plek voor wie houdt van de natuur. Op een drietal minuutjes rijden komt men in het centrum van Beverst. Het centrum van Bilzen en Diepenbeek treft men op een tiental minuutjes rijden. Indeling: - Gelijkvloers: inkom met toilet en trap naar de verdieping, woonkamer met aansluitend een ruime keuken met bergruimte. - Op de verdieping: overloop, badkamer, vier slaapkamers. Zolderverdieping. - Buiten: terras, stallingen met CV op stookolie, garage. Zuidgerichte tuin met daarachter aansluitend nog het gebruik van een bijkomend perceel, toehorende aan de gemeente. Enkele technische kenmerken: - EPC: 498 kWh/m pj. - CV op stookolie - houten ramen met dubbele beglazing - betonnen welfsels - overzetdak (2007) - spouwmuur mogelijk te isoleren Deze starterswoning kan de ideale basis zijn voor wie op zoek is naar een betaalbare woning om te renoveren volgens eigen wens en budget, in een mooie omgeving zoals hier, vlakbij de bossen van Schoonbeek. Want to know more?

4 Bedroom(s) 169 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
329 000 €

3740 Bilzen

Woning met 7 slaapkamers te Bilzen Perfect voor grote families/gezinnen: 2 aparte woon eenheden! Onmiddellijk verhuurbaar met goed rendement! Ligging: Het pand is gelegen in het centrum van Eik, een deelgemeente van Bilzen. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke omgeving en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Zo bent u op minder dan 15 minuten rijden van Maastricht en op slechts 10 min. verwijderd van de E313. Indeling: - Woning bus 2: inkomhal, leefruimte, keuken, achter inkomhal, berging, toilet, badkamer, technische ruimte, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, toilet, zolderslaapkamer 4, berging, zolderslaapkamer 5 - Woning bus 1: inkomhal, leefruimte, keuken, achter inkomhal, berging, toilet, badkamer, technische ruimte, slaapkamer 1, slaapkamer 2 - Buiten: technische ruimte, garage 1, garage 2, garage 3 (bijgebouw), carport, tuinhuis Grootste troeven: - Rolstoelvriendelijk - Geen renovatieplicht - Instapklaar - Zonnepanelen - 7 slaapkamers - Grote bewoonbare oppervlakte - Airconditioning - Overal dubbele beglazing in aluminium - Overal rolluiken: gelijkvloers elektrisch – Aangelegde tuin op bijna 10are grond Opgelet, voor bepaalde constructies zijn geen bouwvergunning aangevraagd. Wateroverstromingsgevoeligheid: Perceelscore: D Gebouwscore: D Want to know more?

7 Bedroom(s) 279 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI65894)
265 000 €

3740 Bilzen

*** Kijkt u via een ander website dan de onze? Klik dan zeker door naar ### voor de volledige advertentie met meerdere foto's en andere nuttige info.*** Deze netjes gerenoveerde woning met een bewoonbare oppervlakte van 175 m² (bron: EPC) is gelegen langs de Sapstraat ter hoogte van nummer 44 in Grote - Spouwen. In deze gemoedelijke en landelijke deelgemeente van Bilzen is het heerlijk rustig om wonen, op slechts een vijftal kilometer van het centrum van Bilzen en een tiental kilometer van het centrum van Maastricht. Op minder dan kilometer treft men de Spar, een kwaliteitsslager, de apotheker en de bakker. Voor de deur van dit eigendom vertrekken al een aantal mooie verkavelingswegen die door het glooiende landschap lopen, zeker een pluspunt voor de liefhebber van een gezonde wandeling, fietstochtjes, spelende kinderen,.. De zone achter de woning heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen, zodat men hier niet gebouwd mag worden. De rust en het vrije uitzicht vanuit de tuin op deze mooie omgeving zal zo bewaard blijven. Door de jaren heen werd de woning zeer regelmatig gerenoveerd waar nodig, met inbegrep van volgende werkzaamheden: vernieuwing ramen, elektriciteit met attest conform AREI, renovatie dak, vloeren,.. Deze grondige renovaties samen met de uitstekende staat van onderhoud laten toe de woning onmiddellijk te betrekken, zonder dat noodzakelijke werken aan de orde zullen zijn. Indeling: - Gelijkvloers: inkom, gezellige zitruimte aansluitend op de open eetkamer, traphal, ruime ingerichte keuken met zicht op de aanpalende veranda, netjes gerenoveerde badkamer met bad en douche. Handige, verzorgde wasplaats met daarachter de ook verzorgde garage, rechtstreeks bereikbaar vanuit de woning. - Op de verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, derde kleinere slaapkamer, afgewerkte dressing. - buiten: doorrit, toehorende aan de rechtsaanpalende buren, dienst doende als doorrit ingevolge een gevestigde erfdienstbaarheid ten gunste van dit eigendom - niet onbelangrijk is de zeer goede verstandhouding met deze gemoedelijke mensen, gezellige binnenkoer, tweede ruime garage, met daarachter een heerlijk terras, met weids uitzicht over de achterliggende glooiende omgeving en de tuin. Enkele technische kenmerken: - EPC: 357 kWh/m² pj - label D - niet onderhevig aan de renotieplicht, wij lichten u toch graag concreet toe hoe dit EPC grondig kan verbeterd worden tot label B - CV stookolie - elektriciteit conform AREI met attest - dak gerenoveerd Dit eigendom kan zeer gunstig aanbod zijn voor gezinnen op zoek naar een degelijke, instapklare doch nog betaalbare woning - in een kindvriendelijke en vooral rustige mooie omgeving, op een kleine tien minuutjes rijden van het centrum van Bilzen. Want to know more?

3 Bedroom(s) 175 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI65850)

Tijdloze gezinswoning gelegen te Eigenbilzen bij Bilzen, Litsebeek 51.De woning localiseert zich in een landelijke omgeving dichtbij de verbindingsweg tussen Bilzen en Maastricht. Het bruisende centrum van Bilzen bevindt zich op 5km, Maastricht op 6 km.Alle dagelijkse voorzieningen zijn vlot bereikbaar op korte afstand.Deze woning op een perceel van 11A94CA biedt een bewoonbare oppervlakte van 160m². De woning telt 3 ruime slaapkamers en is volledig onderkelderd. De ramen en het dak zijn recent volledig vernieuwd. Het perceel is volledig omheind, aan de voorzijde met een toegangspoort. De woning is uiterst functioneel en ruim ingedeeld.Op het gelijkvloers is er een mooie centrale inkomhal met toegang tot de kelder, living en eetkamer. In de living zijn alle aansluitingen aanwezig. De keuken heeft een mooie connectie met de eetkamer. Ook is er 1 van de 2 badkamers op het gelijkvloers.Op de eerste verdieping bereik je via de ruime overloop 3 lichtrijke slaapkamers, een ingerichte badkamer en een nachttoilet.Het zolderluik geeft toegang tot de geïsoleerde zolderverdieping.De woning is volledig onderkelderd met diverse bergruimten, een inpandige garage en een CV-ruimte.De noord-georiënteerde tuin werd zorgvuldig aangelegd met sierhagen, grasperken en in vorm gesnoeide hagen met verhardingen in kiezel en betonklinker.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze villa zijn:- Tijdloze bouwstijl.- Ruime woning met 3 slaapkamers op een perceel van 11A94CA.- Rustige maar toch gunstige locatie.- Dak en ramen recent volledig gerenoveerd.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Munsterbilzen (RBI64242)
375 000 €

3740 Munsterbilzen

Ruime, vrijstaande woning met grote tuin te Munsterbilzen Welkom op de Cornelstraat te Munsterbilzen, ter hoogte van nummer 30 vinden we deze vrijstaande woning op een prachtig perceel. We betreden de woning via de inkomhal. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is het apart gastentoilet gelegen. Via de inkomhal komen we in de ruime leefruimte met open keuken. Vanuit deze ruimtes heeft men een prachtig zicht op de achterliggende tuin. Aan de keuken bevindt zich een halletje waarlangs men zowel de ruime inpandige garage als de achterdeur kan bereiken. Achter de woning is een aangelegd terras. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. Er is verder een bergruimte/zolderkamer. Via een luik in de nachthal kan men de zolder betreden. De zolder werd enkele jaren geleden geïsoleerd. De rustige ligging, het prachtige perceel en grote ruimtes zijn maar enkele interessante punten van deze mooie woning! Voor meer info of een bezoek, kan u bellen op ### of mailen naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 200 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI60004)
449 000 €

3740 Bilzen

Translate to English: This beautiful house in Bilzen is the perfect standard for a comfortable and luxurious life. The property can serve as a granny flat, for a freelance profession (with separate entrance), or as a family home. With two completely separate living units, there are numerous possibilities. With five spacious bedrooms, this renovated house from 2020 offers enough space for the whole family. Upon entering the house, the spacious and bright living room immediately catches the eye. The large windows provide plenty of natural light. The kitchen is fully equipped with modern appliances and offers ample space to prepare delicious meals. The modern finishing and high-quality materials give it a luxurious appearance. Next to the kitchen is a large dining room, perfect for cozy dinners with friends and family. There is also a second living area with a kitchenette provided. The house has two bathrooms, both equipped with all conveniences. The garden, located on the southwest, is the ideal place to relax and enjoy the sun. With a jacuzzi and sauna, you can unwind in an oasis of tranquility. With a plot area of 592m2 and a living area of 270m2, there is plenty of space for the whole family to enjoy. The location of the house in Beverst is ideal, close to main roads and near shops, schools, and public transportation. With an energy performance certificate (EPC) score of A, it is energy-efficient living! The new solar panels are also a great asset of this house! In short, with five bedrooms, two bathrooms, a beautiful garden, a covered terrace, and four parking spaces, this is the ideal home to enjoy the good life. Interested? ### or Nathalie ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 270 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI63175)

Half vrijstaande gezinswoning gelegen te Bilzen, Meremweg 24.Rustige en landelijke locatie aan de rand van het stadscentrum van Bilzen met alle voorzieningen binnen handbereik. Diverse invalswegen evenals de autosnelweg bevinden zich op korte afstand.Deze tijdloze gezinswoning is gelegen op een perceel van 6A30CA en biedt een bewoonbare oppervlakte van 133m². De woning telt 2 slaapkamers. De zolderverdieping van 54m² kan desgewenst afgewerkt tot 2 extra slaapkamers. Aan de achterzijde is er een ruime zongeoriënteerde tuin.Het gelijkvloers is ingedeeld met een inkomhal, een leefruimte, een eetkamer en een keuken. Op de benedenverdieping bevindt zich ook de badkamer.Via de trappenhal bereik je de eerste verdieping. Hier geeft de nachthal toegang tot 3 ruime slaapkamers.Een vaste trap leidt verder tot de zolderverdieping. Deze biedt mogelijkheid tot inrichting van 2 extra slaapkamers.Er is een kleine bergkelder aanwezig, deze fungeert tevens als CV-ruimte.De ruime diepe tuin is tevens bereikbaar via de toegangspoort aan de zijkant van de woning en biedt de bewoners voldoende privacy.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:- Rustige locatie aan stadsrand van Bilzen. Diverse warenhuizen, school en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.- Functionele indeling.- Lichtrijke vertrekken.- Zolderverdieping bereikbaar via vaste trap, kan ingericht tot extra slaapkamers.- CV-installatie van 2013.- Asbestveilig.- Tuin zuid georiënteerd.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 144 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Bilzen (RBI62917)
545 000 €

3740 Bilzen

BILZEN - Rustig gelegen woning in het groen op +/- 57a Deze charmante hoeve is gelegen in een uiterst rustige straat, en toch heel dicht bij enkele belangrijke invalswegen. Op slechts een kwartiertje rijden bent u in het centrum van Hasselt of Genk! De woning omvat op het gelijkvloers de inkomhal, woon-en eetkamer, een ruime keuken, een bergruimte en de badkamer. Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers en een ruime ontspanningsruimte met sauna die mee overgenomen kan worden. Buiten is er een gezellig terras met zonneluifel (zuidwest gericht), waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Niet zelden worden hier hertjes gespot in de mooie, ruime tuin achter het terras. Langs de woning vinden we verder nog een authentiek bakhuis, dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Wenst u ook te genieten van de rust en de stilte, en toch vlot bereikbaar te zijn? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### voor meer info. Want to know more?

4 Bedroom(s) 285 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

More info on properties for sale or for rent - Bilzen (3740) + Suburbs

91 properties for sale or for rent in Bilzen (Tongeren / Tongres), a municipality of 76 km² in which 32,328 people reside with fewer men than women (50.5%). The average age is 42 years, the inhabitants are majority ownership (73%) of their dwelling and have an average per capita income of 18,431€ net per year. The households own about 1.3 cars or precisely the national average.

Citizens come from the following countries:
- 92.8% Belgium
- 4.3% Netherlands
- 0.3% Italy
- 0.3% Turkey
- 0.2% Afghanistan
- 0.2% Poland
- 0.2% Morocco
- 1.7% Other

Jean, Joseph, Peter, Jan and Marc are the most common first names for men in Bilzen and Maria, Marie, Anna, Marleen and Elisabeth for women.

In general, the accommodation you will find in Bilzen has 5.8 rooms or below the Belgian average (6). The average year of construction of the buildings is 1967 and the dwellings in the municipality are distributed as follows: 75.3% houses and 24.7% apartment buildings.

More specifically, here is the breakdown by type of building:
- 33% open type houses, farms, castles
- 31.6% semi-closed type houses
- 23.9% buildings and flat blocks
- 8.1% houses of the closed type
- 2.1% commercial houses
- 1.4% other types of buildings

There are currently 50 houses for sale in this municipality, 1 houses for rent, 66 flats for sale and 5 flats for rent. Here are the average prices for Bilzen:
- 382513€ for a house for sale
- 1050€ per month for a rented house
- 298268€ for a flat for sale
- 871€ monthly for a rented flat

In Bilzen, the most expensive house for sale is listed at 1075000€ while the cheapest is listed at 159000€. For rentals, the highest monthly price for a house is 1050€ while the lowest rent is 1050€. For a flat, the most expensive for sale in Bilzen is listed at 503240€ while the cheapest is listed at 1€. For a rental, the most expensive rent is at 1200€ per month and goes down to 750€ per month for the cheapest flat for rent on https://immo.vlan.be/en.

Multiple companies are located in Bilzen and work in these fields:
- 152 corporations present in "hairdressing and other beauty treatment"
- 91 companies in the field "restaurants and mobile food service activities"
- 75 firms active in "mixed farming"
- 72 firms present in "activities of head offices"
- 71 companies in the field "electrical installation"
- 71 corporations present in "business and other management consultancy activities"

In Bilzen, you are close to an access to the highway A13 / E313 (Antwerpen - Hasselt - Liège): you will be there in 2 minutes from the centre of Bilzen. An access to the highway A2 / E314 (Leuven - Diest - Genk - Maasmechelen) can also be reached in 14 minutes.

You will have easy access to the following roads in Bilzen:
- N2
- N700
- N701
- N730
- N745

For your daily shopping, you will find the following shops: 4 SPAR, 2 Carrefour, 1 OKay, 1 Aldi, 1 Colruyt and 1 Delhaize.

For education, the municipality offers 4 nurseries ("Kinderopvang Het Boemeltreintje" or "Toverland" for example), 19 nursery schools ("Vrije Basisschool - H. Graf" or "Vrije Basisschool 'T Scholierke-Het Klein Kasteeltje"), 22 primary schools ("Vrije Basisschool - Talentenhuis" or "Vrije Basisschool - H. Graf" for example) and 9 secondary schools ("Technisch Instituut Sint-Jozef" or "Go! Atheneum Martinus Bilzen").

You will find 14 lines of bus different lines that stop in Bilzen:
- Bus De Lijn, Line 20a: Hasselt - Bilzen - Maastricht/Lanaken - Rekem
- Bus De Lijn, Line 701: Belbus Bilzen noord
- Bus De Lijn, Line 702: Belbus Bilzen oost
- Bus De Lijn, Line 704: Belbus Bilzen - Spouwen - Rijkhoven
- Bus De Lijn, Line 706: Belbus Bilzen - Hoeselt

The nearest stations to the centre of the town are "Bilzen", "Diepenbeek", "Tongeren / Tongern / Tongres", "Genk", "Bokrijk".

Bilzen offers solutions for electric vehicles: 4 stations allow you to recharge your electric car.

The nearest airport is "Liège Airport" and is 22 minutes away by car or 125 minutes by public transport.

The commune has no shared bicycles in its territory at the moment. Bilzen has no shared cars at the moment.

Show all Show less