House for sale - Pamel

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Pamel (1760).

515 000 €

1760 Roosdaal

Located in a quiet street, yet within walking distance of commercial center and public transport, we present you this renovated villa on 5are13. This bright house consists of an entrance hall, living / dining room with open kitchen and access to terrace and garden. On the ground floor there are also 3 bedrooms and bathroom. The first floor houses 2 rooms including the master bedroom with its own dressing room and bathroom with sauna. The basement level comprises a garage, gym with access to garden, laundry room and several storage cellars. Heating oil with consumption of 600L/year, EPC C 256, Double glazing, subject to minor adjustments, the electrical inspection will be again compliant. Parking for 4 cars on property. To visit Want to know more?

4 Bedroom(s) 217 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 34 34 34
895 000 €

1760 Roosdaal

Compleet verhuurde investeringseigendom gemengd gebruik te koop, gelegen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, bestaande uit een commercieel gelijkvloers + woonst (ca. 147 m² 1e en 2e verdiep), ruime parking (aan de achterzijde, toegankelijk via doorrit) en 1 app. op het gelijkvloers links, gelegen op een perceel van 750 m². Het app. aan de linkerzijde werd compleet vernieuwd in 2016 en bestaat uit een leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, ingerichte badkamer met inloopdouche, afzonderlijke bergruimte. Verder is er nog een ruim commercieel gelijkvloers van ca. 282 m² met erboven een woongelegenheid, bestaande uit een leefruimte, afzonderlijk toilet, inkomhal, 1e slaapkamer, ingerichte badkamer, berging onder trap en 2 slaapkamers op het tweede verdiep. Verder is er aan de linkerzijde boven het vernieuwde appartement nog (ca. 151 m²) een inkom, keuken, badkamer, afzonderlijk toilet, bergruimte en drie slaapkamers. EPC LABELS: C, B, E, E. Huurprijzen: 975 euro, 800 euro, 800 euro en 780 euro per maand. Benieuwd naar deze eigendom te koop in Roosdaal? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

7 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
575 000 €

1760 Roosdaal

Voor een bezoek of meer info, bel ### - UNIEKE AANBIEDING! Op een strategische locatie in Roosdaal bevindt zich deze unieke moderne halfopen bebouwing op een perceel van 7are 16ca. De woning werd gebouwd in 2020 en is, mits enkele kleine afwerkingen, een moderne parel. Het gelijkvloers omvat een inkomhal (met inbouwkasten), een gastentoilet, een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken (voorzien van grote raampartijen met zicht op de tuin) en een ruime berging met aanpalende garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, één badkamer (inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo), één toilet en een berging die toegang geeft tot het zolderverdiep. Op de zolderverdieping bevindt zich een vierde slaapkamer. Men heeft de mogelijkheid deze ruimte om te vormen naar twee slaapkamers. Verder beschikt de woning over een prachtig terras met tuin waar men volledig tot rust komt met uitzicht op de achterliggende weilanden. Enkele pluspunten zijn alvast: Vier slaapkamers - LAAG E-PEIL- 16 zonnepanelen - Regenwaterput 10.000L - CV met GEOTHERMISCHE WARMTEPOMP met vloerverwarming - Dubbele beglazing - Elektriciteit conform - Ventilatiesysteem D - Instapklaar - Strategische ligging. Want to know more?

4 Bedroom(s) 197 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 59 49 39
595 000 €

1770 Liedekerke

In het centrum van Liedekerke bevindt zich deze top gelegen hoeklocatie, bestaande uit een instapklaar handelspand met woonst en tuin op een perceel van 468 m². Winkels, scholen, en het treinstation bevinden zich op wandelafstand. Ruime openbare parking voor de deur. Gelegen nabij ‘Delhaize’, ‘Bel&Bo’, ‘Dreamland’,… Het gelijkvloers (ca. 110m²) doet momenteel dienst als gekende ‘optiekzaak Bosteels’ en is compleet instapklaar. Achter de winkel is er nog een ruime bureelruimte, (was)berging en een garage voor één wagen. Verder is er nog terras met tuin en ruime berging. Op de eerste verdieping is er een ingerichte keuken (recent vernieuwd), leefruimte, eetruimte, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers. Ten slotte is er nog een zolder, met potentieel voor nog slaapkamers, bureel of multifunctionele ruimte (velux ramen en leidingen nutsvoorzieningen reeds aanwezig). Beschikbaar in onderling overleg. Het pand kan gekocht worden vrij van huurcontract. EPC LABEL E: Renovatieverplichting binnen de 5 jaar naar EPC label D. Want to know more?

361 m² Buildable surface 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
249 000 €

9402 Meerbeke

In het dorp, gelegen nabij belangrijke invalswegen bevindt zich deze VERZORGDE GESLOTEN BEBOUWING met grote tuin en garage, achteraan bereikbaar via De woning omvat inkom - leefruimte (salon/eetplaats) waar zich een open trap bevindt die toegang geeft naar de bovenverdieping, verder is er nog de ruime keuken - ingerichte badkamer - toilet - diverse bergingen en een garage en ruime parking. De bovenverdieping omvat nachthal - twee slaapkamers - de zolder die bereikbaar is via vaste trap biedt de mogelijkheid om deze in te richten voor nog 2 bijkomende slaapkamers. De woning wordt verwarmd via kachels. Renovatieplicht Label F 795 kWh/m² Want to know more?

2 Bedroom(s) 169 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 32 65 50
355 000 €

1770 Liedekerke

In het centrum van Liedekerke, op wandelafstand van het vernieuwde treinstation, kan je deze gerenoveerde (deels volledige nieuwbouw) half open bebouwing nu op de kop tikken! Dit moderne prachtige gebouw werd recentelijk voorzien van een volledig nieuwe vleugel die momenteel dienst doet als praktijkruimte, toilet en inkomhal, maar kan heel makkelijk en zonder bijkomende kosten een andere functie krijgen. Wat werd er verder allemaal nog vernieuwd? keuken, ramen, oprit voor meerdere wagens, gevel, dak + isolatie, elektriciteit (conform!), terras, omheining, vloeren, badkamer boven, ... Kortom, een instapklare woning mét een EPC-score van 300 Kwh (C-score!) De woning omvat de volgende indeling op het gelijkvloers: inkom + toilet, bureau, eetplaats + salon, open keuken, berging, 2e badkamer, heel mooi aangelegd en gezellig terras. Op het 1e verdiep: nachthal, 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer! Er zijn tevens 2 wc's in het gebouw. Via een vaste trap kom je dan op het zolderverdiep terecht met vernieuwd dak en isolatie waar je eveneens makkelijk een mooie slaapkamer kan van maken. In totaal kan je dus 5 slaapkamers creëren! Deze woning is écht de moeite om te komen bekijken, dus stuur ons snel een mailtje en wij gaan eerstdaags met jou langs! Meer info: mailen naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 135 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 41 17 09
270 000 €

9400 Ninove

Wil je genieten van authenticiteit? Deze polyvalente authentieke herenwoning met gezellige stadstuin situeert zich aan de rand van het centrum. Dit betreft een prachtige historische eigendom met karaktervolle gevel, hoge plafonds met mooie mouluren en tal van mogelijkheden door zijn ruime beschikbare oppervlakte. In het verleden werd het huis geheel gestript en gemoderniseerd (2005) door de verkopers met verstand van zaken en liefde voor huizen uit vroegere jaren. De verkopers werden alvast destijds op slag verliefd. Gezien de bewoonbare oppervlakte van ca. 270 m² is het mogelijk om in dit pand ook wonen en werken te combineren en is het geschikt voor een groot (nieuw samengesteld) gezin met een hart voor wonen in een woning met een ziel. Actuele Indeling: -1: Kelder. 0: Sfeervolle inkomhal met authentieke deur, majestueuze trap met gastentoilet en plaats voor fietsen, leefruimte met aansluitend recente open keuken met alle toestellen, wasplaats, 1 slpk. en de gezellige stadstuin. Dit is een aangenaam verlengde om te genieten van het buitenleven op mooie dagen. Via een trap aan de achterzijde is er nog een badkamer en 2e slaapkamer. Verdieping 1: één polyvalente open (leef)ruimte met open ingerichte keuken aan de voorzijde, maar makkelijk te verbouwen tot ruime slaapkamer of badkamer. Verdieping 2: 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer, afzonderlijk toilet en aansluiting wasmachine. De oorspronkelijke kelder werd behouden en voorziet de woning van heel wat opbergruimte. Parkeren doen de eigenaars in de onmiddellijke nabijheid en voor de deur. Samengevat: een huis op een toplocatie in de nabijheid van verschillende invalswegen, scholen, het treinstation, verschillende winkels en de mogelijkheid tot het combineren van wonen en werken. GEEN ASBESTMATERIALEN. EPC LABEL F- RENOVATIEPLICHT VAN TOEPASSING. Want to know more?

4 Bedroom(s) 270 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
245 000 €

9400 Ninove

Nabij het centrum, openbaar vervoer, diverse scholen, stadspark, ...... bevindt zich deze zeer goed gelegen SOLIDE BEL-ETAGE met garage en tuin, gelijkvloers omvat inkom met trap - ruime garage - berging - toegang naar de tuin. De eerste verdieping omvat hall - toilet - living met open ingerichte keuken - berging- veranda . De tweede verdieping omvat badkamer en 2 slaapkamers, een derde slaapkamer bevindt zich op garageniveau , verder is er nog een zolderruimte. Centrale verwarming op aardgas. Mits plaatsen trap is er mogelijkheid voor bijmaken slaapkamer op zolder. ZEER GOEDE LIGGING : nabij stadspark, scholen, openbaar vervoer, recreatiecentrum, wandelafstand van Ninia winkel centrum Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 32 65 50
245 000 €

9400 Ninove

Nabij het centrum, openbaar vervoer, diverse scholen, stadspark, ...... bevindt zich deze zeer goed gelegen SOLIDE BEL-ETAGE met garage en tuin, gelijkvloers omvat inkom met trap - ruime garage - berging - toegang naar de tuin. De eerste verdieping omvat hall - toilet - living met open ingerichte keuken - berging- veranda . De tweede verdieping omvat badkamer en 2 slaapkamers, een derde slaapkamer bevindt zich op garageniveau , verder is er nog een zolderruimte. Centrale verwarming op aardgas. Mits plaatsen trap is er mogelijkheid voor bijmaken slaapkamer op zolder. ZEER GOEDE LIGGING : nabij stadspark, scholen, openbaar vervoer, recreatiecentrum, wandelafstand van Ninia winkel centrum Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 32 65 50
199 000 €

9400 Ninove

Voor een bezoek bel ### - VOOR DE SNELLE BESLISSERS - Op een strategische invalsweg in Ninove bevindt zich deze te renoveren woning. Het grote aantal kamers biedt u een zee van mogelijkheden om de woning in te richten naar uw noden. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op een boogscheut. Dit pand omvat op het gelijkvloers een living, eetruimte, een veranda, bergruimte en extra opslagplaats/ grote garage. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers. Via een vaste trap begeeft men zich naar de zolder waarop er nog drie extra kamers terug te vinden zijn. De woning is ook voorzien van een droge kelder. Verwarming op stookolie - Buitenschrijnwerk in PVC met dubbele beglazing - Houtconstructie. Want to know more?

7 Bedroom(s) 270
contact
details
Email
Call
+32 2 532 22 57
359 000 €

9400 Ninove

De woning is gelegen op 1,5 km van het centrum van Ninove met zijn winkels, Ninia Shopping center, scholen,.....; 0,5 km van Jumbo, Lidl, ...... VERNIEUWE INSTAPKLARE SOLIDE HALF OPEN BEBOUWING met grote tuin gelegen op een grondoppervlakte van 5a 42ca. De woning omvat inkom, toilet, kelder, ruime leefruimte met open ingerichte keuken met kookeiland, nieuwe ruime veranda, terras en tuin. De bovenverdieping omvat nachthal, een nieuw ingerichte badkamer (inloopdouche) en 2 slaapkamers. Via de vaste trap begeeft men zich naar de ultra grote master bedroom met een tweede badkamer. Mogelijkheid om de master bedroom in te delen voor 2 slaapkamers. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas. ELECTRICITEIT CONFORM tot 2046 ! GEEN RENOVATIEVERPLICHTING - ASBESTVEILIGE WONING (geen asbestmaterialen) Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 32 65 50
285 000 €

9400 Ninove

Onlangs gerenoveerd huis (2017) aan de rand van Ninove, in Meerbeke. Indeling op de begane grond: inkom/berging (13 m²), eetkamer met open keuken (27 m²), woonkamer met mezzanine (25 m²), gang en badkamer (6 m²); Eerste verdieping: doorgangskamer (14 m²) en slaapkamer (14 m²); Tweede verdieping: slaapkamer (11 m²). De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie, wat resulteert in een gunstig EPC. De afgesloten tuin heeft een ruim terras en een stenen tuinhuis. Elektriciteit conform! Bekijk de documenten en virtual tour op ### VCRO: .Wg/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo - A score: A - P score: A Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 02 55
295 000 €

9400 Ninove

Grotendeels gerenoveerde woning gelegen in Denderwindeke. De indeling op het gelijkvloers omvat een inkomhal, een ruime woonkamer (50 m²), een keuken (16 m²), een veranda (12 m²), een apart toilet, een hal, een badkamer (7 m²) en een grote berging (23 m²). Op de eerste verdieping vind je een nachthal en twee slaapkamers (15 m² en 8 m²), terwijl de tweede verdieping één slaapkamer (23 m²) herbergt. Onder de woning bevindt zich een zeer ruime garage van 34 m², samen met twee aangrenzende kelderruimtes (elk 10 m²). Verder is deze woning bereikbaar via een achtergelegen weg. De verwarming wordt verzorgd door centrale verwarming op stookolie en een houtkachel. Elektriciteit is conform de voorschriften bij de akte. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting. Bekijk de documenten op ### VCRO: in aanvraag - G-score: A - P-score: A. Want to know more?

3 Bedroom(s) 162 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 02 55
329 000 €

9400 Ninove

Op een unieke ligging bevindt zich deze te renoveren OPEN BEBOUWING op een perceel van +/- 9are. Een grote troef is de ruime en de lichtrijke ruimtes die de woning te bieden heeft. De woning werd gebouwd in de jaren '55, mits renovatiewerken kan men van deze woning een prachtige woning maken. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevindt zich in de korte nabijheid. Het centrum van Ninove bevindt zich op 1 km. De woning betreft een solide bouw en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ( 211 m²). Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, een hal met open trap naar de bovenverdieping en toegang naar de lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats en een ruime keuken. Aanpalend aan de leefruimte is er toegang naar een overdekt terras. Het verdiep bestaat uit een nachthal, drie slaapkamers en een ingerichte badkamer. Vanuit de slaapkamers achteraan is er een prachtig zicht over de achterliggende weidelanden. Verder beschikt men over een droge kelder, berging/wasplaats en een garage voor 1 wagen. Achteraan de woning bevindt zich nog een ruime bergruimte die dienstig kan zijn voor verschillende doeleinden. Tevens beschikt men over een gezellige voortuin, ruime oprit en gezellige zuiders gerichte tuin met tuinhuis. Want to know more?

3 Bedroom(s) 211 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 32 65 50
Residence for sale Ninove (RWC33312)
335 000 €

9400 Ninove

In MEERBEKE (deelgemeente van Ninove), vind je deze mooie woning, welke 100 % INSTAPKLAAR ! Gebouwd met KWALITATIEVE & ENERGIEZUINIGE materialen. Registratie 3% is mogelijk. Alle moderne technieken zijn aanwezig, zoals warmtepomp, vloerverwarming, verluchtingssysteem D, waterput, elektrische screens, elektriciteitskeuring CONFORM. Extreem goed geïsoleerd, LAAG energieverbruik EPC 40. Stijlvol ingericht, overal op maat gemaakte kasten, aangepaste verlichting, vloer en parket, veel lichtinval. Momenteel wordt het gelijkvloers gebruikt als bureel, en deels privé. Plannen voor herindeling van de ruimtes zijn beschikbaar. TUIN werd aangelegd in 2023, gezellig terras, extra berging/ moderne TUINBOX, achteraan bereikbaar via poortje, gemakkelijk voor fiets of brommer, of afvalcontainer. Parkeermogelijkheid voor de deur en grote publieke parking. Goede ligging, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, alle invalswegen. Interesse in een bezoek ? BEL eigenaar ### GEEN IMMO !! Want to know more?

2 Bedroom(s) 165 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 478 69 86 46
299 000 €

9400 Ninove

Dans une rue calme à proximité du centre d'Appelterre, vous trouverez cet immeuble jumelé majestueux avec 4 chambres. Cette construction traditionnelle, construite en 1964, a été parfaitement entretenue dans son état d'origine au fil des années. D'une surface habitable de plus de 183 mètres carrés, cette maison dispose d'un hall d'entrée central, d'un séjour en 2 parties avec coin repas et salon spacieux, d'une grande cuisine avec coin petit-déjeuner et buanderie + un garage intérieur pour 1 voiture. Le premier étage ne compte pas moins de 4 chambres entièrement spacieuses et une salle de bain pratique. Les combles, accessibles via un escalier extensible, et l'espace sous-sol sec peuvent servir d'espace de rangement supplémentaire. Le terrain clôturé est orienté sud, mesure plus de 395 mètres carrés et dispose d'une terrasse couverte et de plusieurs espaces de rangement. Vous recherchez une maison saine avec beaucoup d'espace dans un quartier calme et bien desservi ? n'hésitez pas à passer sur rendez-vous au ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 183 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 569 99 99
275 000 €

9470 Denderleeuw

Are you looking for a semi-detached house with a garden in Denderleeuw? Don't miss this opportunity. This semi-detached house is located in a quiet street and has undergone several energy-saving measures, such as partially triple-glazed windows, a newly insulated roof, and a compliant electrical inspection. You enter this house through the entrance hall, from where you can find a spacious living room with a view of the garden, a ready-to-use kitchen, and a bathroom on the first floor. On the first floor, there are 2 very spacious and bright bedrooms. You can also access the third bedroom (attic floor) via the fixed staircase. Curious? Schedule your visit via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 155
contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
275 000 €

9470 Denderleeuw

Ruwbouw winddichte woning met 5 slaapkamers te Denderleeuw. De woning is gelegen in een doodlopende straat en heeft een vlotte bereikbaarheid tov scholen, winkels en openbaar vervoer. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet, een living met open keuken, een garage en tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap, daar zijn 2 extra slaapkamers mogelijk. Deze woning biedt ruimte, rust en kwaliteit. Voor meer inlichtingen of een bezoek ### of ### . Maison à l'épreuve du vent avec 5 chambres à coucher à Denderleeuw. La maison est située dans un cul-de-sac et a un accès facile aux écoles, aux magasins et aux transports publics. Le rez-de-chaussée comprend un hall d'entrée avec des toilettes séparées, un salon avec une cuisine ouverte, un garage et un jardin. Le premier étage comprend 3 chambres, une salle de bain et des toilettes séparées. L'étage mansardé est accessible par un escalier fixe, où 2 chambres supplémentaires sont possibles. Cette propriété offre espace, tranquillité et qualité. Pour de plus amples informations ou une visite, veuillez contacter le ### ou ### . Want to know more?

5 Bedroom(s) 172 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 489 20 02 48
499 000 €

9470 Denderleeuw

Voor een bezoek of meer info bel ### - TOPPER - Op een residentiele locatie in Denderleeuw bevindt zich deze charmante villa op een perceel van 4 a 86 ca. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabijheid. Het treinstation van Denderleeuw bevindt zich op 2 km. Het pand dateert van 1983 en is gelegen in een rustige straat nabij uitvalswegen naar Aalst, Ninove en Brussel. Deze villa werd in 2002 gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met vestiaire, een toilet, ruime living die afgewerkt is met parket, twee salons en een eetplaats. Het kelderverdiep werd volledig verbouwd en bestaat uit een leefkeuken, een berg/wasruimte, eerste badkamer met douche en lavabo, een bureauruimte, polyvalente ruimte, extra bergruimte en toilet. Het verdiep bestaat uit een nachthal, drie ruime slaapkamers en een prachtige badkamer. Er is een zolder aanwezig met uitvaltrap. Tevens beschikt men over een oprit, voortuin, terras en tuin. CV op aardgas - Buitenschrijnwerk in PVC met dubbele beglazing - GOEDE EPC SCORE (label C). Want to know more?

3 Bedroom(s) 345 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 39 33
3 295 000 €

9450 Denderhoutem

GAND & REGION DE NINOVE : 2 projets exceptionnels de reconversion/rénovation multifonctionnelle (#2X+4_PIAR_FOR) • REGION DE NINOVE (Denderhoutem) : Projet de rénovation d’un immeuble rez+3 - 6 appartements spacieux, 2 studios et 1 rez-de-chaussée commercial - Surface totale à occuper : +/- 1.085m² - Prix : 2.000.000€ (actions) • GAND : Projet unique de rénovation d'une maison de maître classée - Rez+4 avec cour intérieure et sous-sol - Prix : 1.295.000€ (d'actions) • Prix total (Gand + Denderhoutem) : 3.295.000€ (vente d'actions) Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

16 Bedroom(s) 1085 16 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 550 36 87