House for sale - Vichte

13 results (1 - 13)

8570 Vichte

294 250 € - 319 750 €

MODERNE TOPWONINGEN - kwalitatieve energiezuinige WONINGEN met onderhoudsvriendelijke TUIN en 3 SLK. E-peil 30: vloerverwarming warmtepomp (slechts 50% onroerende voorheffing te betalen). 6% BTW mogelijk. Bouwwerken gestart (oplevering eind 2024). Carport bij te kopen. Als koper hebt u inspraak in keuze materialen (keuken, badkamer, vloeren). GOEDGELEGEN nabij WINKELS, OPENBAAR vervoer en vlotte bereikbaarheid. Meer informatie: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 - 131 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

8570 Vichte

400 250 € - 418 250 €

5 moderne NIEUWBOUWWONINGEN met 3 SLP, TUIN en ZONNEPANELEN! Rustig maar toch centraal gelegen te Vichte, in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer! 6% btw mogelijk! E-peil van 24! Meer info: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s) 3 unit(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RBI79270)
189 000 €

8570 Vichte

Naast de velden, nabij invalswegen en winkels, vinden we deze charmante woning. De indeling is de volgende: oprit met tuinhuis, inkomhal, woonkamer met eetplaats, geïnstalleerde keuken, toegang tot koer met berging en garagebox (deze komt uit in het straatje hierachter). Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en lavabo. De woning werd steeds netjes onderhouden, doch is toe aan een opfrisbeurt! Qua EPC waarde dient er gerenoveerd te worden, hiervoor heb je als koper 5 jaar tijd, en worden subsidies en energieleningen voorzien door de overheid! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of voor een bezichtiging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RWC31786)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 407.762 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank GEEN DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET AF TE SLUITEN BIJ DE VERKOOP VAN UW BESTAANDE WONINGEN NIEUW!! NIEUW!! Zonder makelaar bestaande woning verkopen aan 1% via IQ service!! SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 377
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RWC27828)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 409.049 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via " DE KREDIETWINKEL " SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! VOOR ZELFBOUWERS HIER NIEUW TE BEKOMEN!! ZELFBOUWOPLOSSINGEN!!! Met besparing van meer dan 50% op zelfbouwpakketten voor uw verwarming - elektriciteit - sanitair - ventilatie - zonnepanelen voorzien met begeleiding en opleiding!! Vraagt meer vrijblijvende info!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 418
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RBF98624)
Price on request

8570 Vichte

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in project Rembrandt. Zeer energiezuinige woningen met vloerverwarming en warmtepomp. De woningen geven uit op een sfeervolle binnentuin met speelzones met speeltuigen. Voor groot en klein zal het dus een waar feest zijn om hier te wonen. De wonen zullen eind 2023 opgeleverd worden. Keuze in afwerking materialen. Ideale ligging: dichtbij dorpskern en op 10 min van Waregem. Voor meer info en het maken van een afspraak bel Eefje van Immo D'hondt ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 125 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RBF98623)
Price on request

8570 Vichte

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in project Rembrandt. Zeer energiezuinige woningen met vloerverwarming en warmtepomp. De woningen geven uit op een sfeervolle binnentuin met speelzones met speeltuigen. Voor groot en klein zal het dus een waar feest zijn om hier te wonen. De wonen zullen eind 2023 opgeleverd worden. Keuze in afwerking materialen. Ideale ligging: dichtbij dorpskern en op 10 min van Waregem. Voor meer info en het maken van een afspraak bel Eefje van Immo D'hondt ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 131 125 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RBF80902)
335 000 €

8570 Vichte

Moderne energiezuinige nieuwbouwwoning op goede ligging dichtbij E17! 4 prachtige woningen met carport op goede ligging te Vichte! Dichtbij autostrade, maar toch in het groen gelegen. 1 halfopen woning en 3 gesloten. Bij allen is er een uitweg achteraan die toegang biedt tot de carports met extra staanplaats. Aanvang van de werken in 2022. Momenteel dus nog mogelijkheid tot eigen materiaalkeuze. Woningen zijn goed gelegen op kleine 5min van de autostrade. Deze bestaan op het gelijkvloerse uit een inkomhal, toilet, leefruimte met open keuken en eetplaats en extra berging. De 1e verdieping bestaat uit 2 slaapkamers, afzonderlijk toilet en de badkamer. Op zolder ten slotte is de 3e slaapkamer, technische ruimte en 2e badkamer enkel bij de middelste woningen. Aangename tuin achteraan! Mogelijkheid om aan 6% aan te kopen! Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RBF79207)
294 250 €

8570 Vichte

MODERNE TOPWONINGEN - kwalitatieve energiezuinige WONINGEN met onderhoudsvriendelijke TUIN en 3 SLK. E-peil 30: vloerverwarming warmtepomp (slechts 50% onroerende voorheffing te betalen). 6% BTW mogelijk. Bouwwerken gestart (oplevering eind 2023). Carport bij te kopen. Als koper hebt u inspraak in keuze materialen (keuken, badkamer, vloeren). GOEDGELEGEN nabij WINKELS, OPENBAAR vervoer en vlotte bereikbaarheid. Meer informatie: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 65 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Residence for sale Vichte (RBE99646)
294 750 €

8570 Vichte

Nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers in project Rembrandt. Zeer energiezuinige woningen met vloerverwarming en warmtepomp. De woningen geven uit op een sfeervolle binnentuin met speelzones met speeltuigen. Voor groot en klein zal het dus een waar feest zijn om hier te wonen. De wonen zullen eind 2023 opgeleverd worden. Keuze in afwerking materialen. Ideale ligging: dichtbij dorpskern en op 10 min van Waregem. Voor meer info en het maken van een afspraak bel Eefje van Immo D'hondt ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 125 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Vichte (8570).

85 000 €

8550 Zwevegem

Deze woning kan je terugvinden in het centrum van Zwevegem op wandelafstand van supermarkt, bakker, scholen, ... Voor de woning zijn we op zoek naar een handige harry die de woning naar eigen smaak en zin graag wil renoveren. Ze heeft heel wat te bieden maar heeft eerst ook nog heel wat liefde en werk nodig. Ook met de grote diepe tuin heeft u tal van mogelijkheden om deze naar wens aan te leggen. Op zoek naar een renovatieproject of een eerste eigen te renoveren stek? Dan is deze woning zeker iets voor u! Want to know more?

3 Bedroom(s) 137
contact
details
Email
Call
235 000 €

8550 Zwevegem

Deze instapklare woning in het centrum bestaat uit:-Kelderverdieping met: droge kelder-Gelijkvloers met: inkomhal, ruime living met open ingerichte keuken (met gasfornuis, dampkap, vaatwasmachine, oven, microgolfoven en frigo), wasplaats, badkamer (met lavabo, douche en wc) en tuin met terras-1e verdieping met: 2 slaapkamers-Zolderverdieping met: grote ruimte die kan gebruikt worden als 3e en 4e slaapkamerDeze woning is rustig gelegen, doch in het centrum van Zwevegem. Want to know more?

4 Bedroom(s) 134
contact
details
Email
Call
790 000 €

8570 Anzegem

RECENTE PERFECT ONDERHOUDEN KLASSEVILLA (MICASA) met PRACHTIGE TUIN en SIERVIJVER! INDELING: ruime inkomhal met vestiaire, gezellige lichtrijke leefruimte met toffe volledig geïnstalleerde keuken, extra eetplaats met zicht op groen, gezellige zithoek met houthaard, handige berging, extra eetplaats/ polyvalente ruimte aanwezig, aparte inkom/zijigang met badkamer en toilet (ideaal voor vrij beroep). Op het eerste verdiep bevinden zich een nachthal, apart toilet, masterbedroom met ingemaakte dressing, ruime slaapkamer, extra slaapkamer (momenteel gebruikt als dressing), grote polyvalente ruimte en 2 badkamers. Het domein is volledig omheind, in het groen gelegen met grote vijver en aangenaam terras. TROEVEN: recente instapklare villa, edele materialen, warm aangenaam gevoel, grote tuin met riante natuurvijver, ideaal voor vrij beroep. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN; ### / ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 280 140 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
195 000 €

8540 Deerlijk

Goed gelegen woning – te renoveren – in een rustige woonomgeving te Deerlijk omvattende o.a. • Inkomhal met toilet. • Living. • Keuken. • Veranda. • Garage met oprit. • Kelder. • 2 bergingen. • Badkamer. • 3 slaapkamers. • Tuin met terras. Divers: verwarming mazout (kachel in de living), dubbel glas, stadswater, regenwater (5000l), 2 volle bouwlagen,… Grondoppervlakte 375m2. Bruikbare vloeropp ca.194m2. EPC 835 kWh/m2jaar – label F = renovatieplicht binnen de 5 jaar na notariële akte. Vrij bij akte en betaling. Bel ons op ### voor een bezoekje ter plaatse. We leiden U graag even rond. (Ref.15508) Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
245 000 €

8540 Deerlijk

Op een zeer vlotte ligging in Deerlijk treft u deze ruime gezinswoning aan. Op slechts een boogscheut van het centrum zijn alle commerciële centra binnen handbereik, alsook zijn invalswegen richting Kortrijk en E17 vlakbij met als extra het natuurdomein De Gavers op wandelafstand. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met vestiaire, sfeervolle ruime woonkamer met heel veel lichtinval, geïnstalleerde keuken met opbergruimtes, praktische achterliggende wasberging/berging met vernieuwde douchecel en gastentoilet. De eerste verdieping omvat hal met 3 volwaardige slaapkamers (7,65 m²; 19,15 m² en 15,50 m²) en badkamer voorzien van combinatie bad, toilet en wastafel. Extra troef: vaste traphal voorzien naar de zolderruimte waar je de mogelijkheid hebt tot extra slaapkamers. Een zee van ruimte dus in deze kloeke woning! Als kers op de taart geniet deze vastgoedtopper nog van een aangename tuin met zuidelijke oriëntatie. Daarnaast bevindt zich er een ruime oprit met toegang tot de tuin en garageruimte. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek! PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN VOOR DEZE WONING! EPC 586,00 kWh/m² UC 2908897 (Ref.SD/23150/K) Want to know more?

3 Bedroom(s) 178 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
295 000 €

8540 Deerlijk

Deze ruime, verder af te werken, villa is gelegen op een royaal perceel van 1091m² in Deerlijk. De woning is al voorzien van alle essentiële faciliteiten, waaronder driedubbele isolerende beglazing en aansluitingen voor elektriciteit en water. Hier heeft u de unieke kans om uw droomhuis volgens uw eigen stijl en afwerking te realiseren. Bekijk de bijgevoegde foto's en plattegronden voor een voorproefje van de mogelijkheden, maar voel u vrij om de indeling naar uw eigen wensen aan te passen. De EPB-score bedraagt E37 volgens startverklaring. Aankoop onder registratierechten (12%) mogelijk.5 keer WAUW!Energiezuinig1091 m² grond opp.Af te werken naar eigen smaak & goestingAlleenstaandKwalitatief gezetAls u op zoek bent naar een vrijstaande woning waar u uw eigen stempel op kunt drukken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Realimmo via ### of bel ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 192 96 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
340 000 €

8540 Deerlijk

Ontdek deze perfect gerenoveerde gezinswoning op een toplocatie in Deerlijk, gelegen vlakbij de "Braamplukker" fiets- en voetgangersbrug. Deze instapklare halfopen woning bevindt zich in een rustige doodlopende straat, waardoor je geniet van een serene omgeving. Bovendien ben je hier slechts een steenworp verwijderd van de E17 en handige toegangswegen naar Kortrijk-Roeselare. Met een royaal perceel van 425m² beschik je over een ruime, zonnige tuin en een gezellig terras. Bij het betreden van de woning kom je binnen in een ontvangsthal met een gastentoilet. De woon- en eetkamer vormen één grote, lichte ruimte. Achteraan bevindt zich de moderne keuken, compleet met een vaatwasser, AEG oven, microgolfoven, koelkast met vriesvak en een elektrische kookplaat. Handige voorzieningen zoals een besteklade, kruidenrek en vuilnisbakjes zijn al aanwezig. Op de eerste verdieping wacht een zeer ruime master bedroom met een dressing en een prachtige badkamer. Deze badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een hangend toilet. Alle kranen zijn van gerenommeerde merken. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers. Het dak is volledig geïsoleerd, waardoor je geniet van optimale energie-efficiëntie. Deze woning heeft recentelijk een grondige renovatie ondergaan, inclusief vernieuwde leidingen, sanitair, elektriciteit en verwarming. De volledige woning is gestript en gemoderniseerd. Een nieuwe hoogrendementsketel en dubbele beglazing zorgen voor extra comfort en besparingen op energiekosten. Als extra biedt een praktische buitenberging voldoende ruimte voor fietsen en allerhande tuinmateriaal. Geniet zelf van deze ideale combinatie en plan uw bezoek vandaag nog in! Troeven: * Ideale gezinswoning in halfopen bebouwing * Volledig gerenoveerd, met oog voor detail * Ruime tuin voor ontspanning en plezier * Instapklaar en direct beschikbaar 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Heritage List: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

3 Bedroom(s) 157 425 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call