House for sale - Vosselaar

17 results (1 - 17)
385 000 €

2350 Vosselaar

Rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen buiten het dorpscentrum van Vosselaar. Rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin buiten het dorpscentrum. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, alsook een wasplaats, een douchekamer en een veranda. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De woning beschikt over een kelder en een zolder. Buiten een tuin met garage. Extra: - Gas Cv - Garage - Zolder in te richten * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Want to know more?

3 Bedroom(s) 204 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
335 000 €

2350 Vosselaar

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin Locatie: De woning is rustig gelegen nabij het dorpscentrum en de verbindingsweg met Turnhout. Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin, nabij dorpscentrum. De woning is aan opfrissing toe en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een veranda, een toilet en een garage. Op de eerste verdieping een nachthal met drie slaapkamers en een badkamer. De woning beschikt over een zolder. Buiten een tuin. Extra: - Gas Cv - Tuin - Garage * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
465 000 €

2350 Vosselaar

Ruime gelijkvloerswoning met 3 slpks (mog. meer) op perceel van 4.907 m² EPC C I 4.907 m² grond I 3 slpks Rustig en gunstig gelegen met een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade. Deze ruime en goed onderhouden gelijkvloerswoning bestaat uit een inkomhal, een lichtrijke woonkamer door de vele raampartijen, een aparte keuken met aansluitend een koele berging. Hierachter bevindt zich nog een grote wasplaats/berging en aparte toilet. Verder drie ruime slaapkamers op laminaatvloer, een badkamer met bad, lavabo en toilet alsook een vaste trap naar de zolderverdieping waar makkelijk nog 3 royale slaapkamers/speelkamer/hobbyruimtes kunnen ingericht worden. Over de volledige breedte van de woning is een grote aangename veranda aanwezig die volledig uitkijkt op de grote tuin die werd ingericht met vijverpartijen, pergola, serre en enkele handige bijgebouwen en uitkijkt op weiden. De woning zelf staat op 1.153 m² in uitbreidingsgebied en aansluitend hieraan nog 3.754 m² in agrarisch gebied. Ideaal voor het houden van dieren/paarden aan huis. Deze vrijstaande woning werd recent uiterust met 14 zonnepanelen. Bijzonderheden: -overal rolluiken -makkelijk uitbreidbaar met extra slaapkamers -uniek perceel voor dieren aan huis -kruipkelder aanwezig -zonnepanelen Bezoek deze woning op afspraak via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 213 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
345 000 €

2350 Vosselaar

Gerenoveerde woning op verrassend ruim perceel Locatie: De woning is rustig gelegen buiten het dorpscentrum van Vosselaar, vlakbij de Antwerpsesteenweg. Gerenoveerde woning op verrassend ruim perceel buiten het dorpscentrum van Vosselaar. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een leefkeuken, een berging/wasplaats, alsook een badkamer, een trappenhal en een gastentoilet. Op de eerste verdieping drie slaapkamers. De woning beschikt over een zolder en een kelder. Buiten een grote tuin met terrassen, een carport en berging. Extra: - Totaalrenovatie - 9 zonnepanelen - Gas Cv - Airco (koelen + verwarmen) * Vermelde oppervlakte/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Onvergunde constructies aanwezig. Want to know more?

3 Bedroom(s) 160 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
  Vosselaar (RBK09117)

2350 Vosselaar

570 000 €

Residentie ‘Souverein’ is een nieuwbouwproject met 7 luxeappartementen, 2 BEN-woningen, 8 ondergrondse garageboxen en 7 bovengrondse autostaanplaatsen. Met een E-peil 20 voldoen deze appartementen beter dan de huidige energiedoelstellingen voor het behalen van een BEN-label. De afwerkingen van keuken, badkamer en sanitair zijn naar keuze van de kopers. De oplevering van dit prachtige project staat gepland in 2025. Want to know more?

3 Bedroom(s) 214 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Residence for sale Vosselaar (RBM49676)
315 000 €

2350 Vosselaar

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en tuin Locatie: De woning is rustig gelegen buiten het dorpscentrum van Vosselaar. Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en tuin buiten het dorpscentrum. De woning is aan opfrissing toe en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een toilet, alsook een veranda, een atelier, een garage, een wasplaats en een berging. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De woning beschikt over een kelder en een zolder. Buiten een grote tuin. Extra: - Gas Cv - Rustig gelegen - Op te frissen * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### * Niet vergunde constructies aanwezig op perceel Want to know more?

3 Bedroom(s) 295 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Residence for sale Vosselaar (RBM49288)
695 000 €

2350 Vosselaar

Vrijstaande laagbouw villa op 1.750 m² in een residentiële wijk Locatie: De woning is uiterst rustig en residentieel gelegen, nabij het dorpscentrum, verschillende winkels en op enkele minuten van Turnhout. Vrijstaande laagbouw villa op 1.750 m² in een residentiële wijk nabij het dorpscentrum. De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud en bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte, een keuken, een badkamer, alsook een wasplaats, vier slaapkamers en een inpandige garage. De woning beschikt over een kelder en een ingerichte zolder. Buiten een tuin met terras. Extra: - 18 Zonnepanelen met thuisbatterij (2021) - Airco's (2022) - Badkamer (2021) - Keuken (2020) - Kelder + kruipkelder - Regenwaterput 5.000L * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Want to know more?

4 Bedroom(s) 229 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 800 29 223
Villa for sale Vosselaar (RBM49271)
1 085 000 €

2350 Vosselaar

Karaktervolle villa op een riant perceel van 4.152m² in een groene omgeving De gelijkvloerse verdieping is te betreden via een centrale inkomhal met een afgescheiden garderobe. Via de dubbele deuren bereiken we de karaktervolle leefruimte (op parket) met grote open haard. Verder vinden we een volledig ingerichte keuken met aanpalend een studieruimte en een ruime lichtrijke tuinkamer. Aan de achterzijde werd er in 2006 een aanbouw gerealiseerd dat bestaat uit een ruime slaapkamer met een eigen badkamer en een apart toilet. Dit kan perfect dienen als gastenverblijf. Boven de slaapkamer is er een zeer grote ruimte dat momenteel is ingericht als een dubbele kantoorruimte. Terug in de hal hebben we toegang tot een ruime kelder dat is opgedeeld in 3 compartimenten. Via de brede trap bereiken we de nachthal op de eerste verdieping dewelke de verscheidene ruimtes met elkaar verbindt. De masterbedroom werd in 2006 gebouwd en is voorzien van een luxueuze badkamer en een ruime dressing. Verder zijn er nog 3 slaapkamers (allen op parket) en een tweede badkamer met toilet, bad, wastafels en een aparte douche. Buiten is een prachtige tuin met terras ter beschikking, tevens voorzien van een leuke vijver. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Oppervlaktematen zijn indicatief. Want to know more?

6 Bedroom(s) 530 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 800 29 223
Residence for sale Vosselaar (RBL95305)
295 000 €

2350 Vosselaar

Leuke te renoveren laagbouwwoning op rustige locatie te Vosselaar 3 slaapkamers | aparte garage | 560 m² perceel We betreden deze te renoveren woning in de inkomhal die doorloopt in de nachthal en toegang verleent tot alle andere ruimtes. Hierlangs komen we in de ruime, lichtrijke leefruimte die aansluit op de keuken. Achter de keuken vinden we de veranda die uitgeeft op de tuin. Langs de nachthal komen we nog in de 3 slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van inloopdouche en enkele wastafel in meubel. Het huis heeft bovendien een erg ruime kelder, ideaal als opslag- of hobbyruimte. De garage vinden we nog achteraan in de tuin. Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Residence for sale Vosselaar (RBL57944)
285 000 €

2350 Vosselaar

Te renoveren gezinswoning op 783 m² te centrum Vosselaar EPC: 460 kWh/m² | 166 m² | 3 slaapkamers We betreden de woning langs de inkomhal met toegang tot leefruimte en wasplaats. De leefruimte omvat woonkamer en eetkamer met aansluitend de keuken. Deze kan afgesloten worden ahv een 3-delige deur. Langs de achterdeur in de keuken komen we in de riante tuin. Bovendien is er in de keuken gasaansluiting voorzien. In de wasplaats naast de keuken vinden we een toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast, alsook de trap naar de kelder. Op de 1e verdieping treffen we de badkamer met douche in bad en enkele lavabo, 2 grote slaapkamers en een bureauruimte. Via vaste trap in de nachthal komen we op de zolder waar gemakkelijk een extra slaapkamer bijgemaakt kan worden. In de tuin vinden we nog de garage met zolderruimte. Ideaal als extra hobbyruimte. Algemeen: - 783 m² perceel - 166 m² bewoonbaar - EPC: 460 kWh/m² - Veel uitbreidingsmogelijkheden Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
549 000 €

2350 Vosselaar

Recente, energiezuinige woning met 3 tot 4 slaapkamers, tuin en parking Locatie: De woning is rustig maar toch vlot bereikbaar gelegen nabij het dorpscentrum van Vosselaar. Recente, energiezuinige woning met 3 tot 4 slaapkamers, tuin en parking. De woning verkeert in nieuw staat en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte, een open keuken, alsook een wasplaats en een berging. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping een ingerichte zolder. Dankzij de combinatie van zonnepanelen, vloerverwarming over de hele woning, ventilatie type D en voldoende isolatie scoort deze woning een energielabel A! Extra: - Bouwjaar 2022 - Verkoop onder registratierechten - BEN woning (EPC label A) - Regenwaterput 10.000 l * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Want to know more?

4 Bedroom(s) 208 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 800 29 223
Residence for sale Vosselaar (RBK32598)
395 000 €

2350 Vosselaar

Charmante woning met veel potentieel, op een ruim perceel van ± 4.100m². Ideaal voor paardenliefhebbers! Omschrijving: Deze charmante woning betreden we via de inkomhal, welke toegang geeft tot de ruime woonkamer met open haard en aansluitende lichte veranda. Zowel de woonkamer als de veranda beschikken over een parketvloer. Naast deze veranda vinden we de keuken, voorzien van een oven, gasvuur en wastafel. Achter de keuken bevindt zich de ruime berging met ingemaakte kasten, en het gastentoilet. De bovenverdieping is reeds deels gerenoveerd en beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche in bad, toilet en wastafel. Achter de woning bevindt zich een gezellig terras met uitzicht op de zwemvijver, en de zeer diepe en groene tuin. In de tuin bevinden zich reeds 2 schuilhokken voor paarden. Naast de woning is er nog een garage met extra bergruimte. Algemeen: * Woning met zeer veel potentieel! * Ideaal voor paardenliefhebbers * EPC: 900 kWh/m²/jaar - Label F Want to know more?

3 Bedroom(s) 200 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
385 000 €

2350 Vosselaar

Uitstekend onderhouden laagbouwwoning met ruime zolder te Vosselaar EPC: 243 kWh/m² | 643 m² perceel | uitbreidingsmogelijkheid met ruime zolder We betreden deze mooie gezinswoning in de ruime inkomhal met apart gastentoilet, die toegang verleent tot leefruimte en de keuken. De leefruimte krijgt veel natuurlijk licht binnen via grote raampartijen, dewelke tevens voorzien van rolluiken. Naast de leefruimte vinden we de keuken, deze is uitgerust met vaatwasser, oven, gasfornuis, ijskast en dubbele spoelbak. De nachthal sluit aan op de inkomhal en geeft toegang tot 2 slaapkamers, wasplaats en de badkamer met douche in bad en enkele wastafel. De zolder is op heden opgedeeld in 2 delen, waarvan 1 bereikbaar met vaste trap in de inkomhal en het andere deel via vlizotrap in de wasplaats. Deze zolder biedt met een oppervlakte van +/- 150 m² veel uitbreidingsmogelijkheden. Buiten kan u genieten van zon of schaduw op de 2 terrassen (naast en achter het huis) alsook in de veranda die aan de garage gebouwd werd. Ook werkplaats en tuinhuis bevinden zich achteraan in de tuin. Want to know more?

2 Bedroom(s) 154 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Villa for sale Vosselaar (RBJ20734)
1 500 000 €

2350 Vosselaar

Gelegen aan de rand van de residentiële wijk van Vosselaar, centraal en groen op een royaal perceel van ca 4950m² op een 25 minuten van Antwerpen en Eindhoven. Majestueuze villa met een imposante inkomhal, prachtige woonvertrekken, een luxe keuken met aanpalende tuinkamer, verwarmd binnenzwembad met ondergrondse wellness en bar, 6 slaapkamers, 5 badkamers, een inpandig appartement voor familie of hulp, grote terrassen en een grote garage voor meerdere auto’s Dit bijzondere eigendom is gebouwd met duurzame materialen en heeft zo veel mogelijkheden dat dit met geen pen te beschrijven is. Als u écht iets speciaals en ruims zoekt met tal van mogelijkheden hoeft u niet verder te zoeken! Deze villa heeft het allemaal met behoud van volledige privacy. Prachtig aangelegd met voor én achterinrit. Want to know more?

6 Bedroom(s) 1550 5 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 48 12 21
Residence for sale Vosselaar (RBI93097)
389 000 €

2350 Vosselaar

Bent u op zoek naar een woning met 3 slaapkamers, tuin en twee garages? Dan stellen wij graag volgende eigendom aan u voor! Indeling: U komt binnen via de inkomhal die doorgang geeft aan de lichtrijke moderne woonkamer vooraan. De woonkamer heeft een gezellige houtkachel en afgewerkt met een nieuwe laminaat vloer. Aanpalend is er de keuken die voorzien is van een dubbele spoelbak, een nieuw gasvuur, nieuwe dampkap en ingemaakte kasten. Vanuit de keuken heb je doorgang naar een extra bergruimte met aansluiting voorzien voor een wasmachine, droogkast en extra diepvries. De badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche, lavabo, handdoekradiator, en apart toilet. De woning heeft 3 slaapkamers van 18m², 15m² en 13m² groot. Deze zijn allen voorzien van nieuwe rolgordijnen De tuin heeft een ruim aangelegd terras met een stenen BBQ voor leuke zomeravonden. Ligging: De eigendom ligt in een prachtige, rustige woonwijk. Een heerlijke locatie om te wonen. Troeven: Instapklaar Geen renovatieplicht Elektrische keuring is conform Dak is in 2023 geïsoleerd (100mm PUR/PIR) HR condensatieketel van 2023 Zolderruimte en ruime kelder Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ERA ONE steeds bereiken op het nummer ### 30! Want to know more?

3 Bedroom(s) 165 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 360 85 30
Villa for sale Vosselaar (RBI75611)
1 190 000 €

2350 Vosselaar

Deze villa omvat o.a. inkomhal, woonkamer, keuken, ruime bijkeuken, kantoor, 5 slaapkamers en 3 badkamers, dubbele inpandige garage met carport. Volledige zolderverdieping met mogelijkheid tot extra kamers. Mooie tuin met op het zuiden met verwarmd zwembad en poolhouse. Welkom in deze heerlijke villa, waar een ruime inkomhal met trap met prachtig smeedwerk u een warme welkom geeft. Middels dubbel openslaande deuren toegang tot enerzijds het kantoor en anderzijds de woonkamer. Deze is ruim en het daglicht stroomt binnen via de grote raampartijen. De mooie plafondhoogte creëert een extra ruimtelijk gevoel. Een sfeervolle gashaard zorgt voor een extra toets gezelligheid. Aansluitend ligt de keuken, die volledig werd ingericht met hoogwaardige materialen en voorzien is van alle comfort. De keuken is eveneens erg licht en geeft direct toegang tot het terras op het zuiden. De bijkeuken is voorzien van maatwerkkasten wasmachine en droogkast netjes weggewerkt zijn. Verder is er de toegang naar de kelder. Tenslotte bevindt zich aan de voorzijde van de woning nog een bureelruimte. Eerste verdieping: De ruime en lichte nachthal biedt toegang tot de verschillende slaap-en badkamers op de verdieping. De masterbedroom beschikt over een eigen dressing en een volledig ingerichte badkamer. Verder zijn er nog 4 extra slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad en dubbele wastafel en een douchekamer met douche en wastafel. Tweede verdieping: Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waar de mogelijkheid bestaat om extra kamers te realiseren. Tuin: Achteraan de villa vinden we een groot zonneterras met zicht op de mooie tuin en het zwembad. Hier werd tevens een poolhouse voorzien met doucheruimte en extra berging. De tuin werd volledig aangelegd en is ondertussen mooi volgroeid. Bijzonderheden: - residentiële toplocatie vlakbij centrum van Vosselaar en Turnhout - zeer ruime villa, ideaal voor groot gezin - alarmsysteem - buitenzwembad Want to know more?

5 Bedroom(s) 671 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 48 12 21

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Vosselaar (2350).

VERWERF EEN NIEUWE COMFORT WONING VOOR DE PRIJS VAN EEN BESTAANDE WONING!! Nieuwe woningen op verschillende plaatsen in deze gemeente, volledig nieuw met zeer ruime materialenkeuze met grondverwarming - ingerichte keuken-zonnepanelen-warmtepomp- regenput 10.000/-alle modern comfort Inbegrepen in deze prijs, de grond -de nieuwe woning -de architect - nieuwe energie voorwaarden enz... Prijzen exclusief: kosten (notaris-btw) BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE MET DE BOUWPLAATSEN FOTO'S PLANNEN-BESCHRIJVINGEN EN...via Immovlan of contacteert ons tel nr ### 7dagen op 7 (van 10u tot 20u) Uitstekende woonkredieten vanaf 2,60% tot 30j zonder voorwaarden (uitsluitend voor onze klanten) U begint uw woonkrediet afte betalen bij het in bezit nemen van de nieuwe woning Ook Ruil-koop formule bestaande woningen naar nieuwe woning zonder overbruggingskrediet of verhuiszorgen vraagt hierover ons infobrochure en een gratis schatting van uw bestaande woning P.S een blijvende tweede inkomen iedere maand door onze exclusieve "SE.RE.CO Vastgoedcoach" in uw gemeente te worden!! Belangstelling!!! Samen bespreken is onze boodschap!! Contacteert SE.RE.CO Want to know more?

3 Bedroom(s) 529
contact
details
Email
Call
+32 479 70 22 95
219 000 €

2300 Turnhout

Gezinswoning in rustige buurt met tuin en garage Locatie: De woning bevindt zich in het Albrecht Rodenbachplantsoen 4 te Turnhout, een rustige en kindvriendelijke buurt. De locatie biedt een vredige woonomgeving met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen en scholen. Omschrijving: Gelijkvloers: Bij binnenkomst via de inkomhal heeft u toegang tot het aparte gastentoilet, de achterliggende keuken, de leefruimte en de trap naar de eerste verdieping. De leefruimte is in te richten en beschikt over een kachel. De aangrenzende keuken biedt voldoende kastruimte, een gasfornuis, een afzuigkap en een dubbele spoelbak. Aansluitend aan de keuken kan een extra zitplaats gecreëerd worden en er is directe toegang tot de tuin en achterliggende garage. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met een eigen unieke oppervlakte. Daarnaast is er een opbergplaats, apart toilet met een spoelbak en een badkamer uitgerust met een zitbad en wastafel. Tuin: De zuidgerichte tuin is deels verhard en deels voorzien van gras. Extra: - Elektriciteit conform * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 134 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
335 000 €

2300 Turnhout

Prachtige instapklare gezinswoning op top locatie te Turnhout. Rustig gelegen, buiten de ring van Turnhout, op fietsafstand van het Stadspark, het centrum, ... 3 slaapkamers | EPC: 269kWh/m² (C-label) | Vernieuwingen in 2019 Omschrijving: We betreden deze woning via de inkomhal, dewelke uitgeeft op de vernieuwe keuken (2019). De keuken beschikt over een inductiekookplaat, dampkap, oven, vaatwasser en koelkast. Verder betreden we de lichtrijke woonkamer met prachtig zicht over de diepe tuin met degelijk aangelegd terras. Tevens beschikt het gelijkvloers over een badkamer, een praktische wasplaats en één slaapkamer. De badkamer werd vernieuwd in 2019 en is uitgerust met een douche, een badkamermeubel met enkele wastafel en een toilet.mù Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer, vernieuwd in 2019 en uitgerust met een ligbad. Tevens beschikt de woning over een afgewerkte zolderruimte, ideaal als bureau, hobbykamer of 4de slaapkamer. Ten slotte geniet deze woning van een gezellige, grote tuin met aangelegd terras en terrasoverkapping. Heerlijk buiten vertoeven! Algemeen: - EPC: 269kWh/m² (C-label) - Elektriciteit vernieuwd (2019) - Keuken en badkamers vernieuwd (2019) - Vloeren (tegels, laminaat) vernieuwd (2019) - Zolder geïssoleerd (2019) Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23

**House for Sale in Vosselaar**

Vosselaar, a charming municipality in the Turnhout region, offers a variety of houses for sale that cater to different preferences and needs. With 17 houses currently on the market, prospective buyers can choose from a diverse range of properties. The average price of a house for sale in Vosselaar stands at €580,059, with prices ranging from €285,000 to €1,500,000. Whether you are seeking a more affordable option or looking to invest in a high-end property, Vosselaar has something to offer.

The majority of the housing stock in Vosselaar consists of open type houses, farms, and even castles, making up 48.4% of the buildings. These types of properties often provide ample space, privacy, and unique architectural features that appeal to many homebuyers. Semi-closed type houses account for 28.2% of the buildings, while closed type houses make up 6.9%. This distribution ensures that buyers can find a home that meets their specific criteria, whether it be for a growing family or a couple looking for a quiet retreat.

Living in Vosselaar comes with numerous advantages. The municipality is well-connected to major highways such as the A21/E34 and A1/E19, allowing for easy commutes to nearby cities like Antwerp and Brussels. Additionally, Vosselaar offers essential amenities, including supermarkets like Carrefour, Colruyt, and Delhaize. For families, there are several nurseries and primary schools available, ensuring that educational needs are met locally. With its blend of convenient location, diverse housing options, and community amenities, Vosselaar is an attractive destination for homebuyers.

Show all Show less