Land for sale - Dilsen-Stokkem

11 results (1 - 11)
15 000 €

3650 Lanklaar

Large plot of land for sale of 2,291 m². Ideal plot for animals. The plot is located in a residential extension area. This cannot be built on at the moment. Dimensions: - Width 1:15.50 m - Width 2:17.40 m - Length 1:150 m - Length 2:142.50 m Want to know more?

2291
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dilsen-Stokkem (RBI88326)
89 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Rustig gelegen bouwgrond voor open bebouwing te Dilsen-Stokkem Omgeving: + Gelegen op een boogscheut van de Nederlandse grens + Nabij tal van uitvalswegen, handelaars, openbaar vervoer en scholen + Natuurgebieden Kerkeweerd en Maasvallei op wandelafstand + Gelegen in een zeer rustig doodlopende straat Pluspunten: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage - Lot 17) + Mogelijkheid tot bouwen van een open bebouwing op de perceelsgrens + Perceeloppervlakte van 2a25ca + Perceelbreedte van 9,80 meter en diepte van 23 meter + Het te bouwen hoofdvolume staat aangeduid op het plan in bijlage alsook de mogelijke uitbreiding + 2 bouwlagen zijn mogelijk met een maximale hoogte van 7meter + Dakvorm vrij te kiezen Leuk weetje! Er werden voor dit perceel reeds plannen opgemaakt volgens de geldende voorschriften, maar nog niet goedgekeurd. Voor meer info, kan u terecht bij ons op kantoor. Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

225 23 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dilsen-Stokkem (RBI82271)
279 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

PERCEEL BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 33A56CA TE ROTEM. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN (BEKNOPT) De verordening wonen is te volgen. Elk ontwerp moet hieraan voldoen. Deze voorschriften kunt u terugvinden in de rubriek downloads van onderhavige advertentie op ### - Bestemming: ééngezinswoningen met hoofdbestemming wonen. - Bouwvorm: open bebouwing. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. - Bouwdiepte op gelijkvloers: maximaal 17m. - Bouwdiepte op verdieping: maximaal 12m. - Dakvorm: vrij te kiezen. EXTRA INFORMATIE De aanduiding van het perceel op de foto is bij benadering en onder alle voorbehoud. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

3356 117 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Dilsen-Stokkem (RBI68524)
1 850 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Unieke projectgrond van circa 84are voor 13 villawoningen te Dilsen-Stokkem Omgeving: + Gelegen tegen het Nationaal Park Hoge Kempen + Vlotte verbinding met Maasmechelen, As en Genk via de N75 + Prachtige residentiële ligging te midden het groen Pluspunten: + Totale oppervlakte van maar liefst 84 are + Projectgrond voor 13 villawoningen + Idyllisch gelegen aan de rand van één van de grootste natuurgebieden van België + Recht van opstal mogelijk Contact: Lijkt dit voor u het ideale perceel voor jou project? Heeft u verdere vragen of wenst u graag een afspraak bij ons op kantoor? Contacteer ons op 011/22.22.95!... Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

8400 230 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Dilsen-Stokkem (RBI60232)
350 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

PROJECTGROND VOOR 4 WONINGEN. Deze projectgrond heeft een totale oppervlakte van 21a02ca en kan - mits het bekomen van de nodige vergunningen - verkaveld worden naar 4 percelen: 2 loten voor open bebouwing en 2 loten voor halfopen bebouwing. - Lot 1: ca. 4a16ca, halfopen bebouwing - Lot 2: ca. 4a72ca, halfopen bebouwing - Lot 3: ca. 5a69ca, open bebouwing - Lot 4: ca. 6a13ca, open bebouwing Voormelde oppervlaktes zijn ca. afmetingen die voortkomen uit een ontwerp van verkaveling. Dit ontwerp is ook reeds aan de dienst omgeving voorgelegd. Er is heden nog GEEN omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden voorhanden. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

2102
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dilsen-Stokkem (RBI57477)
200 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Perceel bouwgrond volledig omheind. Het perceel heeft een breedte van +/- 13m en een diepte van +/- 25m.Het is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat. In de onmiddellijke omgeving van voorzieningen voor openbaar vervoer, scholen, talrijke supermarkten (Carrefour Market, LIDL, OKay, ALDI, …),… met en vlotte verbinding naar Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse Grens gezien de centrale ligging.Het perceel ligt niet in een verkaveling, bijgevolg zijn de algemene bouwvoorschriften van toepassing rekening houdende met de aard van het perceel.Troeven : - Gelegen in een kindvriendelijke omgeving- Volledig omheind- Pal in het centrum- In de nabijheid van voorzieningen voor openbaar vervoer, talrijke supermarkten en scholen- Vlotte verbinding met Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse Grens Want to know more?

326
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dilsen-Stokkem (RBI19801)
189 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

PERCEEL BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 12A62CA TE LANKLAAR . VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN (BEKNOPT) - Bestemming: ééngezinswoningen met hoofdbestemming wonen. - Bouwvorm: open bebouwing. - Bouwdiepte op gelijkvloers: maximaal 17m. - Bouwdiepte op verdieping: maximaal 12m. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. - Nokhoogte: maximaal 11m. - Dakvorm: vrij te kiezen. Verkavelingsvoorschriften kunt u terugvinden in de rubriek downloads van onderhavige advertentie op ### EXTRA INFORMATIE De aanduidingen van het perceel op de foto's is bij benadering en onder alle voorbehoud. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1262 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dilsen (RBH81914)
85 000 €

3650 Dilsen

TE RENOVEREN SCHUUR (125,08M²)/BOUWGROND (2A58CA) GELEGEN IN HET CENTRUM VAN STOKKEM. TROEVEN - Regelmatige perceelsconfiguratie en gunstige grondoppervlakte. - Ligging: aan natuurgebied in dorpskern van Stokkem, nabij grens met Nederland. - Achtertuin met zuidoost oriëntatie. - Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. - Diverse mogelijkheden. GELIJKVLOERS (75,38m²) - Garage 1 (7,10m x 3,20m = 22,72m²): rechtergedeelte van het pand, houten trap naar eerste verdieping, metalen kantelpoort, betontegels. - Garage 2 (5,30m x 3,50m = 18,55m²): linkergedeelte van het pand, kantelpooirt, tegelvloer. - Berging (1,73m x 3,50m = 6,06m²). - Achterbouw (8,50m x 3,30m = 28,05m²): betonvloer. VERDIEPING +01 (49,70m²) - Vrije ruimte (7,00m x 7,10m = 49,70m²): open tot in de nok, diverse mogelijkheden. EXTERIEUR: - Volledig omheinde tuin. INLICHTIGINGEN DIENST RUIMTELIJKE ORDENING DILSEN-STOKKEM Het perceel is gelegen binnen een woongebied met culturele-, historische of esthetische waarde. Hier kan een woning op gebouwd worden. De aanvraag moet in overeenstemming zijn met de verordening wonen ### . De parkeernorm in het centrum is 1. Het is aangewezen dat de woning iets meer van de weg wordt ingeplant. Dit vergemakkelijkt het in- en uitrijden op het terrein. De dienst R.O. stelt voor om de voorgevellijn van de rechterwoningen aan te houden. Er moet max. rekening gehouden worden met het gabarit van de aanpalende bebouwingen. Bij het indienen van een omgevingsaanvraag is het akkoord van de aanpalende eigenaars belangrijk. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

258
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Dilsen-Stokkem (RBH47947)
290 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Een ruim perceel grond van 1 hectare, 2 are en 91 centiare wordt te koop aangeboden. Het perceel bevindt zich in Rotem, een deelgemeente van Dilsen, en is bestemd voor dagrecreatie. Aan de ene kant grenst het aan een woongebied (met landelijke karakter), terwijl aan de andere kant velden en bossen zich uitstrekken. Vanaf het perceel heb je een vrij uitzicht over de tegenoverliggende velden en het aangrenzende bos. Het terrein is eenvoudig bereikbaar via de Rozenlaan. Op dit moment bevindt er zich geen constructie op het terrein. Er zijn echter diverse projecten toegestaan, waaronder de mogelijkheid om een kindermanege te bouwen. Andere projecten zijn ook niet uitgesloten. Uiteraard moet er wel een vergunning worden verkregen voordat er eventuele constructies mogen worden gebouwd. Als je een creatieve en innovatieve investeerder bent, is dit jouw kans! Want to know more?

10291
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dilsen (RBH19462)
99 500 €

3650 Dilsen

PERCEEL GROND (HOB) MET ACHTERLIGGENDE LANDBOUWGROND OP 10A08CA GELEGEN TE ROTEM . BOUWVOORSCHRIFTEN : - Bebouwing: halfopen bebouwing - Hoofdbestemming: wonen - Het perceel ligt niet in een verkaveling, vervolgens zijn de algemene bouwvoorschriften van toepassing. MOGELIJKHEDEN - Halfopen bebouwing tegen de perceelsgrens met Emiel Dorlaan 8 (2 bouwlagen). Indien in de toekomst een nieuwe woning wordt gebouwd op nummer 8 dan kan deze hier tegen aansluiten. De inplanting wordt voorzien op ca. 6 meter achter de nieuwe rooilijn. - Aansluiting met enkel een gelijkvloers volume tegen de perceelsgrens met nummer 8. De verdieping springt dan 2 meter terug van de perceelsgrens naar 2 bouwlagen. - Overleg met eigenaar van nummer 8 is belangrijk. BEEK Momenteel loopt de procedure voor het realiseren van het omleggen van de beek die op dit moment het perceel nog doorkruist. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1008
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Dilsen (RBG37558)
429 000 €

3650 Dilsen

UITERST GUNSTIG GELEGEN PROJECTGROND VAN 14a48ca VOOR DE BOUW VAN APPARTEMENTEN. - Onder voorbehoud van het bekomen van een vergunning. - Meer info op kantoor mogelijk. Momenteel nog bebouwd met: WONING GELIJKVLOERS: - Inkom (4.55m x 1.75m = 7.96m²): Houten trap naar eerste verdieping, elektrische kast, tegelvloer. - Leefruimte (4.90m x 4.50m = 22.05m²): Tegelvloer. - Keuken (3.45m x 7.13m = 24.60m²): Ingericht met onder-en bovenkasten, vaatwasser, oven,spoelbak,keramische kookplaat, dampkap, koelkast, aansluiting wasmachine,tegelvloer. - Badkamer (1.35m x 3.40m = 4.59m²): Gedeeltelijk betegeld, lavabo, ligbad,zittoilet, tegelvloer. - Berging (0.90m x 3.50m = 3.15m²): Tegelvloer. - CV-ruimte (1.35m x 1.50m = 2.03m²): CV op stookolie,betonvloer. VERDIEPING +01: - Overloop ((2.60m x 4.30m) + (3.80m x 1.10m = 15.36m²)): Luik naar de zolder, laminaat. - Slaapkamer 1 (3.50m x 4.15m = 14.53m²): Laminaat. - Slaapkamer 2 (3m x 3.60m = 10.80m²): Laminaat. - Slaapkamer 3 (3.50m x 4.20m = 14.70m²)Laminaat. VERDIEPING +02: - Zolderruimte (7m x 8m = 56m²): Tegelvloer. EXTERIEUR: - Overdekt terras ((2.40m x 3m) + (3.20m x 3.40m = 18.08m²)). - Garage ((6.50m x 3m) + (3m x 2.40m = 26,70m²)): Betonvloer. - Carport (3.80m x 6.50m = 24.70m²). - Metalen garagebox (5.10m x 2.60m = 13.26m²) - Volledig omheinde tuin. HANDELSRUIMTE (VERHUURD) : - Handelsruimte (4.30m x 7m = 30.10m²): Tegelvloer. - Zitruimte (3m x 4.40m = 13.20m²): Tegelvloer. - Keuken (4m x 6.60m = 14.40m²): Tegelvloer. - Badkamer (2.13m x 3.20m = 6.82m²): Douche, lavabo, aansluiting wasmachine/droogkast, tegelvloer. - Berging (2.27m x 5.40m = 12.26m²): Trap naar eerste verdieping, laminaat. - Zij-inkom (4.70m x 2.30m = 10.81m²): Tegelvloer. - Toilet (0.75m x 2m = 1.50m²): Zittoilet, tegelvloer. VERDIEPING +01: VERDIEPING +02: VERDIEPING -01: EXTERIEUR: - Terras (9.10m x 7.80m = 70.98m²): Klinkers. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### EXTRA INFORMATIE Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### . Want to know more?

1448
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Dilsen-Stokkem (3650) + Suburbs.

Development site for sale Eisden (RWC28184)
475 000 €

3630 Eisden

We offer a unique building plot for open construction. This building plot is located in a beautiful residential area, on the edge of Maasmechelen Eisden Tuinwijk against the nature reserve of Terhills Hoge Kempen National Park. From here you are within walking distance of the Maasmechelen Village shopping center, cinema, shops and close to cycling and hiking trails. about 5 km from the Dutch - Belgian border. about 25 km from Maastricht. about 100 km from Brussels, Cologne and Düsseldorf, 450 km from Paris. Want to know more?

2558 87 m Depth of the terrain 30 m Width terrain
contact
details
Email
Development site for sale Mechelen-aan-de-Maas (RBI41838)
265 000 €

3630 Mechelen-aan-de-Maas

This project land is conveniently located on the Kleine Hulst in Maasmechelen. Centrally located close to the center and all major amenities, this location offers the best of both worlds: quiet living and access to everything you need. Ideal for potential tenants or buyers. This project land allows you to develop an apartment complex with at least 5 entities. Whether you're looking for rental income, investment value, or both, this land offers you the freedom to realize your vision. As icing on the cake, consider purchasing this project land together with the underlying project land on Steenkuilstraat. This opens the door to even more opportunities for development and profitability. Get in touch for more information about this unique opportunity. Why Invest in Maasmechelen? Maasmechelen continues to grow and thrive, and demand for apartments continues to rise. Investing in this project means investing in the future of this vibrant municipality. Whether you're a seasoned developer or a budding investor, here's your chance to make a lasting impact. Conclusion: Don't let this opportunity pass you by. Whether you are looking for a profitable investment or the opportunity to make your real estate dreams come true, this project land on the Kleine Hulst in Maasmechelen offers everything you are looking for. Contact us today for more information and to schedule your viewing. The time is right to achieve your investment goals at this fantastic location, and the opportunity to purchase together with the plot on Steenkuilstraat makes this investment even more attractive. Want to know more?

671
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Neeroeteren (RBI52795)
Price on request

3680 Neeroeteren

Stukje tuingrond te koop te Maaseik (Neeroeteren)Oppervlakte : 2.273 m²Gelegen langs 2 straten, hoek Heikantweg en WinkelsdijkVrij van gebruik Want to know more?

2273
contact
details
Email
Call
Development site for sale Neeroeteren (RBH33397)
149 500 €

3680 Neeroeteren

GEGEVENS BOUWGROND: - Oppervlakte : 6 a 24 ca. - Perceelbreedte: 19,10 m. - Perceeldiepte: 33 m. - Geschikt voor vrijstaande woning. - Verkavelingsvoorschriften van toepassing. - Het perceel is volledig zuidelijk geöriënteerd en grenst aan de achterzijde aan weilanden. BOUWVOORSCHRIFTEN: - Bouwbreedte: - Bouwdiepte: op gelijkvloers max. 15 m en op verdieping max. 12 m. - Bouwhoogte: Max. 2 bouwlagen met een kroonlijsthoogte of dakrand op max. 6 m t.o.v. het straatnivo en een nokhoogte van max. 11 m t.o.v. het straatnivo. - Daken: Platte daken of hellende daken met dakhelling tot max. 50° met een geïntegreerde dakuitbouw over een breedte van mx. 2/3 van de gevelbreedte, min. 60 cm van de mandelige muur gelegen. De nok is evenwijdig of loodrecht met de voorgevel gesitueerd. In het dak zijn enkel ruimte eigen aan het wonen toegelaten. LIGGING: Zeer rustige, residentiële ligging in een doodlopende straat in een nieuwe verkaveling op wandelafstand van Neeroeteren-centrum. Op enkele autominuten van Maaseik, Bree en de Nederlandse grens. Want to know more?

624 33 m Depth of the terrain 19 m Width terrain
contact
details
Email
Call
295 000 €

3680 Maaseik

Laatste exclusieve bouwgrond in Maaseik op 13a87ca. Parc Egelsberg is een eeuwenoud domein gekenmerkt door een authentieke oprijlaan geflankeerd door ruim 150 jaar oude bomen eindigend op een centraal punt waar de bestaande villa gesitueerd is. Het domein bevindt zich op een centrale locatie doch geborgen in het volwassen groen. In dit prachtige groene domein werden 14 exclusieve bouwkavels gecreëerd. De ruime bouwvoorschriften laat u toe om uw droomwoning te realiseren. Lot 10 is het allerlaatste beschikbare kavel!! Laat u verleiden door dit unieke plan in een oase van groen. Parc Egelsberg zal uitgroeien tot een geliefde woonomgeving gekenmerkt door zijn verkeersluwe en landelijke karakter op een centrale locatie gehuld in het groen. De kavels worden aangeboden zonder bouwverplichting. Qua bebouwing is men vrij binnen de kaders van de verkavelingsvoorschriften, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Want to know more?

214 m² Buildable surface 1387 53 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Maasmechelen (RBI90839)
135 000 €

3630 Maasmechelen

Deze bouwgrond, gelegen in Maasmechelen, ademt de rust van een woongebied met een landelijk karakter uit. De oriëntatie van de tuin naar het oosten biedt de mogelijkheid om elke ochtend te genieten van een prachtige zonsopgang. De gunstige ligging zorgt ervoor dat je binnen vijf minuten het bruisende Maasmechelen Village kunt bereiken, ook Shopping M2 ligt op steenworp van deze locatie. Tussen het shoppen door even ontspannen? Maasmechelen Terhills vormt de hoofdtoegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen. De ligging van deze bouwgrond maakt ook omliggende steden zoals Lanaken, Genk en Hasselt gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast bevinden supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich in de directe omgeving, wat ervoor zorgt dat de dagelijkse voorzieningen gemakkelijk en toegankelijk zijn. De bouwgrond zelf heeft een royaal oppervlak van 714 m², wat tal van mogelijkheden biedt voor het realiseren van een droomwoning. Met een perceeldiepte van 65 meter en een breedte van 12 meter is deze bouwgrond ideaal voor de realisatie van een halfopen bebouwing. Als deze locatie je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via ### of stuur een e-mail naar ### voor meer informatie. Want to know more?

714 65 m Depth of the terrain 12 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Maasmechelen (RBI41837)
265 000 €

3630 Maasmechelen

This project land is conveniently located on Steenkuilstraat, one of the most popular areas in Maasmechelen. Centrally located close to the center and all major amenities, this location offers the best of both worlds: quiet living and access to everything you need. Ideal for potential tenants or buyers. This project land allows you to develop an apartment complex with at least 5 entities. Whether you're looking for rental income, investment value, or both, this land offers you the freedom to realize your vision. As icing on the cake, consider purchasing this project land together with the underlying project land on the Kleine Hulst. This opens the door to even more opportunities for development and profitability. Get in touch for more information about this unique opportunity. Why Invest in Maasmechelen? Maasmechelen continues to grow and thrive, and demand for apartments continues to rise. Investing in this project means investing in the future of this vibrant municipality. Whether you're a seasoned developer or a budding investor, here's your chance to make a lasting impact. Conclusion: Don't let this opportunity pass you by. Whether you are looking for a profitable investment or the opportunity to make your real estate dreams come true, this project land on the Steenkuilstraat in Maasmechelen offers everything you are looking for. Contact us today for more information and to schedule your viewing. The time is right to achieve your investment goals at this fantastic location, and the opportunity to purchase together with the plot on the Kleine Hulst makes this investment even more attractive. Want to know more?

605
contact
details
Email
Call
Development site for sale Maasmechelen (RBI41696)
329 000 €

3630 Maasmechelen

Deze prachtig gelegen VILLAGROND van 1350 m² met BOUWVERGUNNING EN PLANNEN en BOUWKLAAR vind je in een doodlopende straat, PAPAVERSTRAAT 24 MAASMECHELEN-EISDEN, een zeer gewilde rustige en hele mooie villawijk. De bouwvergunning omvat 4 slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 449,88 m², 2 badkamers en zoveel meer. De tuin is zuidwest georiënteerd. VOORDELEN -BOUWVERGUNNING GOEDGEKEURD OP 4 OKTOBER 2022; -ALLE PLANNEN VAN EEN SUPERMOOIE MODERNE WONING; -LANDMETER- EN SONDERINGS- VERSLAGEN BESCHIKBAAR; -VOORSTUDIES (BETONSTUDIES INGENIEUR) AANWEZIG; -LASTENBOEK TER BESCHIKBAAR; -HET STUK GROND IS ONTBOST en BOUWKLAAR; -EVENTUEEL MET AANNEMER. OMGEVING -Eén van de mooiste plekjes in Eisden met vele bomen en bloemen, veel groen; -Met parken en speeltuinen geschikt voor gezinnen met kinderen; -Met alle voorzieningen in de buurt: winkels, supermarkten, scholen, banken, openbaar vervoer; -Met in de onmiddellijke buurt: Euroscoop, Connecterra, het Nationaal Park Hoge Kempen, Terhills, Elaisa, The Village outlet centrum, MM Shopping, Cultureel Centrum en nog zoveel meer… -Met goede, ‘betere’ restaurants; -De toegang tot vele fietsroutes. BOUWVOORSCHRIFTEN – PLANNEN – OMSCHRIJVING -Oppervlakte bebouwd: 264.44 m²; -Totaal bewoonbare oppervlakte: 449,88 m²; -Ondergrondse kelders: kelder 48 m², kelder 13 m², kelder 21 m²; -Inpandige garages: ondergrondse parking voor 2 auto’s 65 m²; -Gelijkvloerse verdieping: 264,44 m² met open keuken en eethoek, zithoek met tweede eethoek, wasplaats en badkamer 1; speelhoek, bureau , vestiaire, inkomhal en vide; overdekt terras;… -Eerste verdieping: 210,49 m² met 4 grote slaapkamers, dressing, 2de badkamer, technische ruimte en nachthal … Kort om: een droomhuis op een super leuke locatie. Voor alle info. Bel naar Marie-Paule GSM-nummer ### Wij helpen u graag. Want to know more?

264 m² Buildable surface 1350 45 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Meeswijk (RWC31139)
115 000 €

3630 Meeswijk

Bouwgrond met een breedte van 12.40 meter (straatkant) en 40 meter diepte (tot aan de haag). De grond is gelegen naast een half-open bebouwing waartegen gebouwd dient te worden. In de straat zijn alle nodige nutsvoorzieningen aanwezig. De grond is gelegen in een zeer rustige omgeving in een klein straatje met weinig verkeer. Want to know more?

496 40 m Depth of the terrain 12 m Width terrain
contact
details
Email
Call