Land for sale - Sint-Pauwels

3 results (1 - 3)
Land for sale Sint-Pauwels (RBI93133)
249 000 €

9170 Sint-Pauwels

SINT-PAUWELS: Bent u op zoek naar een bouwgrond om uw droomwoning te bouwen? Deze grond, geschikt voor een half-open bebouwing, is zeer mooi gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels. Enkele troeven op een rij: - geen bouwverplichting - geschikt voor half-open bebouwing - op enkele minuten van scholen, winkels, openbaar vervoer,... - groene omgeving Dit perceel heeft een straatbreedte van 10 meter en loopt mooi recht naar achter toe. De totale oppervlakte is 691 m² met een leuke zuid-oostelijke oriëntatie. U mag een ruime, half-open bebouwing bouwen met eventueel nog een bijgebouw. Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en meer uitleg. De grond is bouwrijp en voorzien van de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. In de nabije omgeving kan u genieten van leuke wandelingen/fietstochten in het groen, een ideale buurt voor u en uw gezin. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info. VP 229 000 Euro. Want to know more?

691 66 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Sint-Pauwels (RBI93132)
226 000 €

9170 Sint-Pauwels

SINT-PAUWELS: Bent u op zoek naar een bouwgrond om uw droomwoning te bouwen? Deze grond, geschikt voor een half-open bebouwing, is zeer mooi gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels. Enkele troeven op een rij: - geen bouwverplichting - geschikt voor half-open bebouwing - op enkele minuten van scholen, winkels, openbaar vervoer,... - groene omgeving Dit perceel heeft een straatbreedte van 10 meter en loopt mooi recht naar achter toe. De totale oppervlakte is 628 m² met een leuke zuid-oostelijke oriëntatie. U mag een ruime, half-open bebouwing bouwen met eventueel nog een bijgebouw. Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en meer uitleg. De grond is bouwrijp en voorzien van de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. In de nabije omgeving kan u genieten van leuke wandelingen/fietstochten in het groen, een ideale buurt voor u en uw gezin. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info. VP 208 000 Euro. Want to know more?

628 63 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Sint-Pauwels (RBI93127)
289 000 €

9170 Sint-Pauwels

SINT-PAUWELS: Bent u op zoek naar een bouwgrond om uw droomwoning te bouwen? Deze grond, geschikt voor open bebouwing, is zeer mooi gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels. Enkele troeven op een rij: - geen bouwverplichting - geschikt voor open bebouwing - op enkele minuten van scholen, winkels, openbaar vervoer,... - groene omgeving Dit perceel heeft een straatbreedte van 16 meter maar loopt verder mooi breed uit. De totale oppervlakte is 836 m² met een leuke zuid-oostelijke oriëntatie. U mag een ruime, open bebouwing bouwen met eventueel nog een bijgebouw. Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en meer uitleg. De grond is bouwrijp en voorzien van de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. In de nabije omgeving kan u genieten van leuke wandelingen/fietstochten in het groen, een ideale buurt voor u en uw gezin. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info. VP 289 000 Euro. Want to know more?

836 38 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Sint-Pauwels (9170).

Development site for sale Sint-Gillis-Waas (RBI35475)
175 000 €

9170 Sint-Gillis-Waas

Bouwgrond (LOT 1) voor half open bebouwing op grond van 505m² Dit prachtige perceel met weids groen zicht achteraan is gelegen nabij bossen, een makkelijke bereikbaarheid via E34 en de waaslandhaven. De grond is 10m breed en 58m diep. Bouwen met een maximale gevelbreedte van 7m. Meer info over de mogelijkheden of plaatsbezoek: Contact via ### Want to know more?

505
contact
details
Email
Call
Development site for sale Stekene (RWC32629)
205 000 €

9190 Stekene

Gunstig georiënteerd bouwperceel voor open bebouwing met een oppervlakte van 395 m². Zonder bouwverplichting. Nutsvoorzieningen aanwezig. Leuke woonomgeving, wandel- en fietsafstand van het dorp. Slechts ca 10 min. met de wagen van Hulst in Nederland. T ### Want to know more?

395
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Stekene (RBI85081)
70 000 €

9190 Stekene

Recreatiegrond te koop in gebied voor dag- en verblijfsrecreatie Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Stekene bevindt zich dit rustig gelegen perceel recreatiegrond. Beschrijving: Altijd al gedroomd om na een drukke werkweek in een oase van groen te verblijven? Dan is dit uw kans! Deze grond is gelegen in een doodlopende straat nabij centrum Stekene. Dit ruim perceel heeft een oppervlakte van 1.450m². Op dit perceel is geen domicilie mogelijk, uitsluitend weekendverblijf. Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer ### Want to know more?

1450
contact
details
Email
Call
Development site for sale Stekene (RBI79291)
725 000 €

9190 Stekene

Bungalow type open bebouwing op groot perceel van 3.490m² met veel privacy, gelegen nabij het centrum van Stekene. De woning is zeer goed onderhouden, alles gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 170m², met een ingebouwde garage, inkomhal, grote living van 42m², lichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, toilet, wasplaats en gigantische zolder (stockage of verder in te delen in kamers). Tevens is er een aangelegde oprit naar achter met parkeergelegenheid en een vrijstaand magazijntje van 60m² met brede inrij- sectionaalpoort + een kleiner stalletje van 40m². De achtergelegen grond biedt een zee van ruimte en is volledig omringd door een groene buffer met veel privacy. De woning en het magazijntje zijn gelegen in woongebied, de achtergrond ligt deels in woonuitbreidingsgebied. Interesse in dit mooi geheel? Contacteer Bart op ### of via ### Want to know more?

130 m² Buildable surface 3490 75 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Stekene (RBI25715)
115 000 €

9190 Stekene

Bouwgrond te koop in gebied voor dag- en verblijfsrecreatie Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Stekene bevindt zich dit rustig gelegen perceel bouwgrond. Beschrijving: Deze grond is gelegen in een doodlopende straat nabij een openlucht sportveld en 350m verwijderd van een bushalte. Dit ruim perceel heeft een oppervlakte van 1.174m2 met vergunning tot bouwen. Want to know more?

1174
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Stekene (RBI25714)
115 000 €

9190 Stekene

Bouwgrond te koop in gebied voor dag- en verblijfsrecreatie Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Stekene bevindt zich dit rustig gelegen perceel bouwgrond. Beschrijving: Deze grond is gelegen in een doodlopende straat nabij een openlucht sportveld en 350m verwijderd van een bushalte. Dit ruim perceel heeft een oppervlakte van 1.365m2 met vergunning tot bouwen. Want to know more?

1366 54 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Stekene (RBI25713)
115 000 €

9190 Stekene

Bouwgrond te koop in gebied voor dag- en verblijfsrecreatie Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Stekene bevindt zich dit rustig gelegen perceel bouwgrond. Beschrijving: Deze grond is gelegen in een doodlopende straat nabij een openlucht sportveld en 350m verwijderd van een bushalte. Dit ruim perceel heeft een oppervlakte van 1.310m2 met vergunning tot bouwen. Want to know more?

1310 47 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Stekene (RBH71538)
445 000 €

9190 Stekene

Projectgrond met vergunning voor 8 appartementen. Centraal gelegen grond met uitvoerbare vergunning voor een mooi nieuwbouw project van 8 appartementen, 12 staanplaatsen en lift. Wat is vergund? Het gebouw bestaat uit: ·Gelijkvloerse verdieping met één appartement 1 slaapkamer en één studio, een doorrit naar de achtergelegen 5 bovengrondse staanplaatsen, 2 fietsenbergingen en een afvalberging. ·Kelderverdieping, achtergelegen inrit van de ondergrondse garage met 7 staanplaatsen en technische ruimte. ·Eerste verdieping: twee appartementen 96m² en 99m² met 2 slaapkamers en terras ·Tweede verdieping: twee appartementen 91m² en 94m² met 2 slaapkamers en terras ·Derde verdieping: twee appartementen 79m² en 81m² met 1 slaapkamer en terras De aankoop is vrij van aannemer. Vergunningen en plannen inbegrepen in de prijs. Meer info? Bel Bart op ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Farmland for sale Sinaai (RBI85078)
107 000 €

9112 Sinaai

Recreatiegrond te koop in gebied voor dag- en verblijfsrecreatie Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Sinaai bevindt zich dit rustig gelegen perceel recreatiegrond. Dewelke bereikbaar is via een zijweg van de Hellestraat. Beschrijving: Altijd al gedroomd om na een drukke werkweek in een oase van groen te vertoeven? Dan is dit uw kans! Deze grond is gelegen op een uiterst rustige locatie en heeft een oppervlakte van 2391m². Bestemmingszone volgens gewestplan is 'gebieden voor verblijfsrecreatie'. Op dit perceel is geen domicilie mogelijk. Een weekendverblijf/chalet kan enkel indien er geen ontbossing vereist is en er dus op een open plek gebouwd wordt. Het verwijderen van zaailingen, struiken, e.d. binnen een bos wordt ook aanzien als een ontbossing. Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer ### Want to know more?

2391 61 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
105 000 €

9112 Sinaai

Gebied voor verblijfrecreatie + agrarisch gebied te koop in Sinaai Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Sinaai bevindt zich dit rustig gelegen perceel met een combinatie van recreatiegrond + agrarisch gebied. Dewelke bereikbaar is via een zijweg van de Hellestraat. Beschrijving: Altijd al gedroomd om na een drukke werkweek in een oase van groen te vertoeven? Dan is dit uw kans! Deze grond is gelegen op een uiterst rustige locatie en heeft een oppervlakte van 4420m². Bestemmingszone volgens gewestplan is deels 'gebieden voor verblijfsrecreatie' en deels 'agrarische gebieden'. Op dit perceel is geen domicilie mogelijk. Een weekendverblijf/chalet kan enkel indien er geen ontbossing vereist is en er dus op een open plek gebouwd wordt. Het verwijderen van zaailingen, struiken, e.d. binnen een bos wordt ook aanzien als een ontbossing. De kans op het verkrijgen van een ontheffing of ontbossing is eerder gering. Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer ### Want to know more?

4420 52 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Belsele (RBH98424)
159 000 €

9111 Belsele

BOUWGROND VOOR EEN HALF OPEN BEBOUWING VAN 471 M²11.50 meter straatbreedtebouwdiepte max 15 meterop verdiep 12 meter2 bouwlagen met zadeldak (hoogte zoals rechterbouw) Want to know more?

471
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Niklaas (RBI98586)
380 000 €

9100 Sint-Niklaas

Projectgrond met af te breken hoekwoning te koop op toplocatie. Zeer goed gelegen projectgrond met een unieke ligging! Niet gelegen in een RUP of BPA. Bouwmogelijkheden zijn steeds te bespreken met de dienst Ruimtelijke Ordening en Economie van de stad Sint-Niklaas. - Eerste advies bij ons te verkrijgen - Opbrengsteigendom - Plannen beschikbaar bij ons op kantoor. Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Sint-Niklaas? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Want to know more?

163 15 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Sint-Niklaas (RBI70628)
330 000 €

9100 Sint-Niklaas

Centraal gelegen bouwgrond in een bosrijk gebied te Vossekotstraat, Sint-Niklaas. U beschikt over een oppervlakte van 1241m² (straatbreedte 18,6 meter - diepte 54,6 meter) met een zuidgerichte oriëntatie. Gelegen nabij invalswegen, E17, alsook het treinstation op minder dan 2 km afstand. Deze locatie heeft een mobiscore van 8,1/10. Op dit perceel mag er een vrijstaande woning gebouw worden met 2 volwaardige bouwlagen en dakverdieping. Voor de verdere bouwvoorschriften en inflichtingen mag u gerust contact opnemen met ons kantoor! Want to know more?

1241 55 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Niklaas (RBH93088)
159 500 €

9100 Sint-Niklaas

Building plot 457 m2 for semi-open buildings in the small-scale parcel of Rootputhof in the area between Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten and Vlasstraat in Sint-Niklaas. This building plot is located on the Sint-Niklase outskirts in a green, car-free and child-friendly environment. Rootputhof is therefore a residential street and a dead end. This makes that all the plots of this subdivision have a unique location within a short distance of the city center and within walking distance of shops, public transport and railway station (Stationsplein is 1 km) further away). Facilities in the areas of education, relaxation, culture and health care are very smooth accessible on foot or by bike. It is no coincidence that this parcel and its immediate surroundings therefore a remarkable mobiscore of over 9/10! The provided house is 7 meters wide and has a construction depth of maximum 16 m on the ground floor and 12 m on the first floor. The roof shape of the building is mandatory gable roof with the front has a mandatory roof slope of 45°. The cornice height is at least 6 and maximum 6.5 m. All roof extensions are prohibited. Solar panels, solar boilers, green roofs and roof windows are admitted. The sale includes, in addition to the plot of building land with number 1, the parking lane with number 1 (17.5 m2) and in co-ownership and undivided 1/12 in the collective parking area (pink strip on the plan). There is the possibility to purchase a second parking lane. Want to know more?

421
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Niklaas (RBH74118)
325 000 €

9100 Sint-Niklaas

Dit huidig handelspand is gelegen op een commerciële topligging in het centrum van Sint-Niklaas. Pal in het midden van dè winkelstraat van Sint-Niklaas, slechts 300 meter van de Grote Markt en slechts 300 meter van het station.Het kan gebruikt worden als projectgrond.De perceel oppervlakte is momenteel volledig bebouwd en heeft een kadastrale oppervlakte van 220m².Een opportuniteit voor de ondernemer.Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### ’ Want to know more?

220
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Niklaas (RAQ02778)
349 000 €

9100 Sint-Niklaas

Nabij invalswegen ( E17) bieden wij deze grond van circa 6689 m² aan. Grond geschikt voor landbouw en activiteiten begraafplaatsen-crematoria. Geen bouwverplichting. Want to know more?

6689
contact
details
Email
Call