Immo Bosmans (3600 Genk)

Klokstraat 25 - 3600 Genk

IPI number 511802

immobosmans.be

399 000 €

3600 Genk

Rustig gelegen halfopen bebouwing met 4 slaapkamers. Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, hier is een apart toilet, verder is er ook nog een bureau en een eerste leefruimte met airco. Verder gaan we door naar de ruime leefruimte met keuken en eettafel, hier is er een lichtkoepel, open haard en airco, ook is er nog een badkamer. Op de bovenverdieping zijn er in het totaal 4 slaapkamers aanwezig en een badkamer met ligbad en douche. Achter aan de woonst is er gebouw wat als werkruimte of opbergplaats kan dienen. + Dubbel glas + Zonnepanelen aanwezig + 4 slaapkamers + Gunstig gelegen Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 215
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
365 000 €

3600 Genk

Zeer gunstig gelegen halfopen bebouwing met 3 slaapkamers. Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, hier is er een apart toilet. Verder kunnen we doorgaan naar de ruime leefruimte, hier is er een airco voorzien. De keuken beschikt over een eetruimte, verder gaan we door naar de bergruimte en badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, ook is er een kleine kelderruimte aanwezig en zijn er recentelijk zonnepanelen geïnstalleerd. + Volledig omheind, vooraan is er een elektronische poort. + Gunstig gelegen in een doodlopende straat aan De Maten. + Voldoende winkels aanwezig aan de Hasseltweg. + Overal zijn elektronische rolluiken, achteraan de woonst is er een zonneluifel. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
329 000 €

3680 Maaseik

Rustig gelegen woonst met voldoende tuin en bergruimte. Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, hier is een apart toilet. Via de deur betreden we de ruime leefruimte met parketvloer, hier is ook een openhaard. Tussen de keuken en leefruimte is er een eetruimte/bureauruimte. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, koelkast, dampkap en inbouwfrigo. Via de gang kunnen we doorgaan naar de badkamer, hier is een douche, bad en lavabo. Er zijn momenteel 3 slaapkamers, een bureauruimte kan je eenvoudig omvormen tot een 4 de slaapkamer. Met de trappen gaan we naar de kelderruimte hier is voldoende bergruimte en zijn 2 sectionale poorten. Verder is er ook nog een metalen poort in de vrijstaande garage. Overal is dubbel glas, de verwarming gebeurt op stookolie. Overal zijn rolluiken. De helft van de woonst is volledig onderkelderd, de helft is kruipkelder. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren via het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
348 000 €

3960 Bree

2 Woningen met in het totaal 5 slaapkamers. Kruittorenwal 38: Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, zo kunnen we doorgaan naar de leefruimte, achteraan is er ruimte voor een keuken, douche en apart toilet. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en een kinderkamer. De zolderverdieping kan afgewerkt worden tot een volwaardige ruimte. Dubbel glas aan de voorzijde. Aansluiting aardgas binnen. Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum, voldoende parkeermogelijkheid voor de deur. Kruittorenwal 40: Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, zo gaan we doornaar de leefruimte en hier is een apart toilet aanwezig. Achter aan de woonst is er een keuken, zo kunnen we ook doorgaan naar de tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer met lavabo en douche. Ook zijn hier 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping kan er een mooie ruimte gemaakt worden. Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum, voldoende parkeermogelijkheid voor de deur. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

5 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
199 000 €

3960 Bree

Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, zo gaan we doornaar de leefruimte en hier is een apart toilet aanwezig. Achter aan de woonst is er een keuken, zo kunnen we ook doorgaan naar de tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer met lavabo en douche. Ook zijn hier 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping kan er een mooie ruimte gemaakt worden. Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum, voldoende parkeermogelijkheid voor de deur en een aangename stadstuin. Verwarming op aardgas. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 103
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
149 000 €

3960 Bree

Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, zo kunnen we doorgaan naar de leefruimte, achteraan is er ruimte voor een keuken, douche en apart toilet. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en een kinderkamer. De zolderverdieping kan afgewerkt worden tot een volwaardige ruimte. Dubbel glas aan de voorzijde. Aansluiting aardgas binnen. Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum, voldoende parkeermogelijkheid voor de deur. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 119
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
2 500 €

3600 Genk

Handelsgelijkvloers met bovenliggende verdieping en kelderruimte. Handelspand met een oppervlakte van 200 m² op het gelijkvloers en een ruime voorgevel van 14 meter. Gelegen in het centrum van Genk op de Stationsstraat, voldoende stockeerruimte in de kelder en verdieping. Onroerende voorheffing ten lasten van de huurder. Epc E - Unieke code 20210713-0002441402-KNR-1 Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren via ### of op het nummer ### Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
4 875 €

3600 Genk

Goed gelegen handelsruimte/kantoorruimte in het centrum van Genk langs een drukke toegangsweg dicht bij het bus- en treinstation. De winkel heeft een ruime voorgevel en een zeer hoog plafond, geschikt voor verschillende doeleinden. Verwarming op aardgas, sanitair en toilettes aanwezig Naburige winkels zijn o.a.: Domino's, Vangrootloon, Accent, ... Betaalparking voor de deur, gratis parking bij het station. In de huurprijs zijn 4 dakparkings inbegrepen. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke lasten zijn ten lasten van de huurder. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
4 875 €

3600 Genk

Goed gelegen handelsruimte in het centrum van Genk langs een drukke toegangsweg dicht bij het bus- en treinstation. De winkel heeft een ruime voorgevel en een zeer hoog plafond, geschikt voor verschillende doeleinden. Verwarming op aardgas, sanitair en toilettes aanwezig Naburige winkels zijn o.a.: Domino's, Vangrootloon, Accent, ... Betaalparking voor de deur, gratis parking bij het station. In de huurprijs zijn 4 dakparkings inbegrepen. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke lasten zijn ten lasten van de huurder. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
645 €

3800 Sint-Truiden

Dit handelsgelijkvloers bevindt zich op de Diesterstraat in het centrum van Sint-Truiden op een 100 meter van de Abdijtoren, Grote Markt en Groenplaats. De verwarming gebeurt op aardgas, er is een apart toilet aanwezig. Voldoende parking in de omgeving. U kan het eigendom alvast virtueel bezoeken met de volgende link: ### OV ten lasten van de huurder. Geen andere maandelijkse lasten te betalen door de huurder. Voor meer info of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
449 000 €

3700 Tongeren

Instapklare woonst te Piringen met 2 slaapkamers gelegen in een doodlopende straat. Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, hier is er een apart toilet aanwezig. In de leefruimte is er een parketvloer, er is voldoende lichtinval met de vele ramen en een aangenaam zicht op de tuin. De keuken beschikt over een blauwe hardsteen vloer en is volledig geïnstalleerd met een vaatwasser, ingebouwde oven, dampkap en gasfornuis. Via de deuren naast de keuken kunnen we zowel naar de carport vooraan als naar de tuin achteraan gaan. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy, er is een terras achteraan de woonst en een zonneluifel die voorzien is van infrarood verwarming van Somfy. De benedenverdieping heeft overal zonnescreens. Op de verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig met een parketvloer. De badkamervloer is betegeld en beschikt over een douche, lavabo en toilet. Ook is er een zolderverdieping aanwezig die verder afgewerkt kan worden. + Verwarming op aardgas. + Een gunstig EPC attest + Hoge afwerkingsgraad + Rustig gelegen in een doodlopende straat Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 175 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Residence for sale Maasmechelen (RBL20275)
329 000 €

3630 Maasmechelen

Rustig gelegen gerenoveerde woonst met 3 slaapkamers. Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, zo kunnen we doorgaan naar de ruime leef- en eetruimte. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een heteluchtoven, microgolfoven, inbouwvaatwasser, inductiekookplaat, dampkap inbouwkoelkast en diepvries. Verder gaan we door naar de bergruimte en eerste badkamer op het gelijkvloers, hier is een toilet, lavabo en douche. Ook is er nog een slaapkamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een grote badkamer met toilet en ligbad. De zolderverdieping kan een grote 4de slaapkamer worden. Er is een kleine kelderruimte aanwezig. Verwarming op aardgas De elektriciteit wordt conform geleverd voor de akte. In 2016 heeft de woonst een totaalrenovatie ondergaan, ook is er een sproeisysteem in de tuin aangesloten op grondwater. Voldoende scholen in de omgeving. Op het achterste dak is 12cm pur-isolatie, dit is niet mee opgenomen in het epc attest, anders heeft het een C-label, na spouwmuurisolatie een B-label. Voor een afspraak mailt u het best naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Commerce building for rent Genk (RBL18298)
1 250 €

3600 Genk

Dit handelsgelijkvloers bevindt zich recht in het centrum van Genk in de Stationsstraat. De voorgevel bedraagt +- 6 meter wat zorgt voor een grote visibiliteit. Er is een grote ruimte vooraan, achteraan is er een bergruimte en toilet. Verwarming op aardgas + airco aanwezig. Het is ook mogelijk enkel het linker of enkel het rechter gedeelte te huren. De inboedel kan overgekocht worden. Voor meer info of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Commerce building for rent Genk (RBL11884)
2 940 €

3600 Genk

Handelspand gelegen in het centrum van Genk. Grote voorgevel met voldoende lichtinval, vooraan is ook een zonneluifel. Bij het betreden van de zaak zien we voldoende open ruimte. Achteraan is er een apart toilet voor dames en heren. Er is ook een aparte bergruimte en keuken. Het is ook mogelijk enkel het linker of enkel het rechter gedeelte te huren. De inboedel kan overgekocht worden. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

175
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Commerce building for rent Genk (RBL11883)
1 690 €

3600 Genk

Handelspand gelegen in het centrum van Genk. Grote voorgevel met voldoende lichtinval, vooraan is ook een zonneluifel. Bij het betreden van de zaak hebben we voldoende open ruimte. Achteraan is er een apart toilet voor dames en heren. Verder is er ook een keuken en bergruimte. Het is ook mogelijk enkel het linker of enkel het rechter gedeelte te huren. De inboedel kan overgekocht worden. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Residence for sale Genk (RBL00258)
359 000 €

3600 Genk

Ruime woonst met 4 slaapkamers. Bij het betreden van de woning komen we binnen in de inkomhal, zo kunnen we doorgaan naar de leefruimte. De leefruimte beschikt over een openhaard en is verbonden met de eetruimte, hier zijn ingebouwde kasten en is zicht op de tuin. De keuken heeft zicht op de tuin en beschikt over een oven, kookplaat, dampkap en een ingebouwde frigo. Verder kunnen we doorgaan naar de slaapkamer achteraan op het gelijkvloers, er is nog een apart toilet en toegang tot de inpandige garage. De badkamer beschikt over een douche, 2 lavabo's en aansluiting voor het wasautomaat en de droogkast. Er is een beperkte kelderruimte wat kan dienen als voorraad, de rest van de woonst beschikt over een kruipkelder (niet de veranda achteraan). Achteraan de woonst is een veranda met een zonneluifel, in de tuin is er een tuinhuis. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, van de grote slaapkamer is er de mogelijkheid om dit in te delen in 2 volwaardige kamers, er is een bergruimte, apart toilet en badkamer met lavabo en douche. Verwarming via accumulatiekachel, dubbele beglazing, voldoende zonnepanelen op het dak. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Residence for sale Genk (RBK62631)
239 000 €

3600 Genk

Zeer rustig gelegen half open bebouwing met 3 slaapkamers. Bij het betreden van de woonst komen we binnen in de inkomhal, zo kunnen we doorgaan naar de leefruimte met eetruimte en keuken. Er is ook een openhaard. Verder gaan we door naar de badkamer, ook is er een bergruimte met aansluiting voor wasautomaat en droogkast. Er is een apart toilet. In het totaal zijn er 3 slaapkamers. In de kelderverdieping is er een doucheruimte met toilet. Verwarming op stookolie. Dubbel glas. Voor meer informatie kan u ons contacteren via ### of via het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Residence for sale Houthalen-Helchteren (RBK43807)
449 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Bij het betreden van woonst komen we binnen in de inkomhal, hier is een apart toilet aanwezig. Verder gaan we door naar de leefruimte, deze is L-vormig samen met de keuken. De keuken beschikt over een inbouwfrigo, combi-oven, mircogolfoven, inductiekookplaat, dampkap en ingebouwde vaatwasser. De keuken en leefruimte hebben zicht op de tuin, in de leefruimte is een airco aanwezig. De tuin is volledig afgesloten en biedt voldoende privacy, ook is er een betonnen terras aanwezig en een prieel. Naast de keuken is de wasplaats met aansluiting voor wasautomaat en droogkast, verder is de inpandige garage met sectionale poort. Via de trap gaan we door naar de verdieping, hier is een apart toilet. In het totaal zijn er 4 ruime slaapkamers. De ruime badkamer heeft 2 lavabos, een ligbad en douche. Er is een onafgewerkte zolder met potentieel. De elektriciteit is conform. Verwarming op stookolie. 2 jaar geleden zijn er zonnepanelen geplaatst Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 272 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Flat - Apartment for sale Genk (RBK42895)
229 000 €

3600 Genk

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers. Bij het betreden van het appartement komen we binnen in de inkomhal, zo kunnen we doorgaan naar de ruime eet- en leefruimte. Er is voldoende lichtinval en aangenaam zicht vanaf het appartement op de 4de verdieping. De eerste slaapkamer heeft een bergruimte. Vooraan het appartement is een terras, achteraan is er de keuken met een balkon. Verder is er een apart toilet, een badkamer met douche en lavabo en nog een 2de slaapkamer. In de kelder is er een ondergrondse autostaanplaats en een bergruimte. Er is een lift aanwezig, de elektrische keuring is conform en het EPC attest met B label is zeer gunstig. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Residence for sale Kinrooi (RBJ99617)
379 900 €

3640 Kinrooi

Ruime en rustig gelegen woonst met 3 slaapkamers. Bij het betreden van woonst komen we binnen in de inkomhal. Zo kunnen we doorgaan naar de keuken deze beschikt over een koelkast, diepvries, heteluchtoven, microgolfoven, inbouwvaatwasser, dampkap en gasfornuis. Naast de keuken is een tweede leefruimte met airco en een bergruimte. Op het gelijkvloers is er nog een apart toilet en de ruime leefruimte met zicht op de tuin. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douchebad, lavabo en toilet. De ruime tuin is volledig omheind en beschikt vooraan over een elektronische poort. Verwarming op aardgas Elektrische keuring conform. + Rustige en residentiële buurt + EPC B label + Asbestveilig + Elektrische keuring conform Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 143 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87