JM Vastgoed Wellen bvba (3830 Wellen)

"Samen op weg naar een correcte prijs, dat is ons streven."
Plattestraat 30 - 3830 Wellen

IPI number 507 817 - 507 919

jmvastgoed.be

Kennis en ervaring vormen de basis voor een succesvolle aan- of verkoop van uw onroerend goed bij immokantoor JM Vastgoed. Samen op weg naar een correcte prijs, dat is ons streven. Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het aankopen en verkopen van uw onroerend goed. Dit wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de regionale woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding door ons team. Onze focus is gericht op een eerlijke en transparante samenwerking met zowel eigenaar als koper. Om onze service te kunnen aanbieden werken wij samen met de verschillende overheidsdiensten, keuringsinstanties, notarissen, landmeters en … . Voor een ideaal resultaat is een goede samenwerking essentieel : Eén team, één resultaat. Show all Show less
Kennis en ervaring vormen de basis voor een succesvolle aan- of verkoop van uw onroerend goed bij immokantoor JM Vastgoed. Samen op weg naar een correcte prijs, dat is ons streven. Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het aankopen en verkopen van uw onroerend goed. Dit wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de regionale woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding door ons team. Onze focus is gericht op een eerlijke en transparante samenwerking met zowel eigenaar als koper. Om onze service te kunnen aanbieden werken wij samen met de verschillende overheidsdiensten, keuringsinstanties, notarissen, landmeters en … . Voor een ideaal resultaat is een goede samenwerking essentieel : Eén team, één resultaat.
137 500 €

3590 Diepenbeek

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in Diepenbeek (Lutselus) en telt een oppervlakte van 618m².De breedte van de grond aan de straatzijde is 13,80m en is zuid georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

618
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
150 000 €

3590 Diepenbeek

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in Diepenbeek (Lutselus) en telt een oppervlakte van 719m²De breedte van de grond aan de straatzijde is 10,36m en is zuid georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

719
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
130 500 €

3583 Paal

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in de deelgemeente Paal (Beringen) en telt een oppervlakte van 485m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 18,81m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

485
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
143 000 €

3583 Paal

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in de deelgemeente Paal (Beringen) en telt een oppervlakte van 553m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 22,77m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

553
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
146 500 €

3583 Paal

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in de deelgemeente Paal (Beringen) en telt een oppervlakte van 591m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 18,57m en is zuidoost georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

591
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
148 500 €

3583 Paal

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in de deelgemeente Paal (Beringen) en telt een oppervlakte van 575m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 27,22m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

575
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
169 000 €

3583 Paal

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in de deelgemeente Paal (Beringen) en telt een oppervlakte van 747m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 14,11m en is noord georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

747 14 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
144 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we in Houthalen-Helchteren en telt een oppervlakte van 598m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 12m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

598
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
151 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in Houthalen-Helchteren en telt een oppervlakte van 681m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 19,49m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

681 19 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
355 000 €

3570 Alken

Deze recent gebouwde assistentiewoning is gelegen op de terreinen van Serviceresidentie Integra te Alken. Deze woning heeft twee mooie terrassen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning.De erkende assistentiewoning (serviceflat) van 155 m², volledig aangepast aan de behoeften van (zorgbehoevende) senioren heeft volgende eigenschappen: eigen privé lift, inloopdouche, geen niveauverschillen, een performant en permanent oproepsysteem voor noodoproepen, twee mooie terrassen, twee slaapkamers, volledig ingerichte keuken en badkamer, leefruimte, berging, een eigen tuintje en een eigen carport. De woning beantwoordt aan de strengste normen wat brandveiligheid betreft en is voorzien van screens. Deze woning kan zelf bewoond worden, maar kan natuurlijk ook als investering worden aangekocht.Er is een eigen, interne verhuurdienst. (Verhuurprijs op aanvraag). Bij verhuring van uw eigendom neemt Serviceresidentie INTEGRA de praktische opvolging van de huur voor zijn rekening. Zij betalen u als eigenaar de maandelijkse huur. Brengt u zelf een huurder aan die minstens 65 jaar oud is? Dan krijgt deze uiteraard voorrang. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
825 €

3870 Heers

Ontdek de charme van dit duplex appartement gelegen in Heers, waar horeca, bakkers en scholen zich op slechts een korte wandelafstand bevinden. Dit appartement biedt een perfecte combinatie van comfort en bereikbaarheid.Indeling:Gelijkvloers: Woonkamer: Ruime woonkamer met aansluitend terras. Keuken: Afzonderlijke keuken. Berging/wasplaats: Praktische opbergruimte/wasplaats. Slaapkamer: Comfortabele en ruime kamer. Toilet: Apart toilet voor gasten. Verdieping: Slaapkamers: Twee ruime slaapkamers, perfect voor een gezin of als extra werk-/studeerkamer. Badkamer: Voorzien van een combo bad-douche, ideaal voor zowel snel te douchen als ontspannen te baden. Zolderruimte: Extra ruimte voor opslag of hobby’s. Toilet: Tweede apart toilet voor extra gemak. Extra Kenmerken: Zuidoost georiënteerd terras voor optimaal zonlicht. Ruime indeling met veel opbergmogelijkheden. Geschikt voor gezinnen, koppels of mensen die ruimte nodig hebben voor thuiswerken. Voor meer info of het maken van een afspraak voor bezichtiging kan u steeds contact opnemen met Niels op het nr: ### 39.*De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. JM Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

3 Bedroom(s) 8 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 479 88 82 91
289 000 €

3840 Borgloon

Deze goed onderhouden woning is gelegen op een perceel van 2a00ca met een vlotte verbinding naar zowel Tongeren als Sint-Truiden.Via de inkomhal met gastentoilet komen we aan de linkerzijde van de woning terecht in de ruime woonkamer. Deze biedt plaats voor een eethoek en salon. Achter deze woonkamer bevindt zich de veranda. Naast de veranda bereiken we de keuken. Vanuit zowel de keuken als de veranda is er een mooi uitzicht naar het terras en de volledig omheinde tuin. De woonkamer en veranda zijn bovendien ook uitgerust met airco.Op de verdieping hebben we via de nachthal toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en lavabo met meubel.De zolderverdieping is bereikbaar via een trap aan de nachthal. Hier bevindt zich nog één grote ruimte die kan dienen als vierde slaapkamer.De woning is volledig onderkelderd (onderverdeeld in verschillende ruimtes zoals een wasplaats, cv-ruimte met nieuwe gasketel, opslagplaats) en beschikt verder ook over een inpandige garage.Achter de woning vinden we het terras en de volledig omheinde tuin. Verder is deze woning voorzien van zonnepanelen. Want to know more?

4 Bedroom(s) 232 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
475 000 €

3500 Hasselt

Deze woning is gelegen net buiten de grote ring in Hasselt op een perceel van 7a63ca en biedt een zeer vlotte bereikbaarheid richting zowel het centrum van Hasselt als naar de E313.Op het gelijkvloers komen we via de inkomhal met gastentoilet terecht in de ruime zitplaats. Deze wordt momenteel als toonzaal en bureel gebruikt. Langs deze ruimte bevindt zich een zithoek met verbinding naar de veranda. De veranda biedt een mooi uitzicht naar het terras en de ruime tuin. Vanuit de veranda kan men het terras betreden.Op de eerste verdieping bereiken we via de hal de ruime eetkamer en zitplaats. Langs de eetkamer bevinden zich de keuken en weer een ruime veranda. Verder bevindt zich op de eerste verdieping ook de badkamer. Deze is ingericht met een douche, lavabo, spiegel en toilet. Op de tweede verdieping bereiken we via de nachthal de 3 slaapkamers en een trap naar de zolderverdieping. Deze kan als extra (slaap)kamer dienen.De woning is volledig onderkelderd (opgedeeld in verschillende kamers zoals wasplaats, CV-ruimte, extra berging, ...) en beschikt ook over een inpandige garage. Achter de woning bevindt zich de volledig omheinde tuin. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
475 000 €

3500 Hasselt

Deze woning is gelegen net buiten de grote ring in Hasselt op een perceel van 7a63ca en biedt een zeer vlotte bereikbaarheid richting zowel het centrum van Hasselt als naar de E313.Op het gelijkvloers komen we via de inkomhal met gastentoilet terecht in de ruime zitplaats. Deze wordt momenteel als bureel gebruikt. Langs deze ruimte bevindt zich een zithoek met verbinding naar de veranda. De veranda biedt een mooi uitzicht naar het terras en de ruime tuin. Vanuit de veranda kan men het terras betreden.Op de eerste verdieping bereiken we via de hal twee slaapkamers, deze zijn momenteel ingericht als leefruimte (zitruimte en eetruimte). Langs de slaapkamers bevinden zich hier ook de keuken en weer een ruime veranda met uitzicht op de tuin. Verder bevindt zich op de eerste verdieping ook de badkamer. Deze is ingericht met een douche, lavabo, spiegel en toilet. Op de tweede verdieping bereiken we via de nachthal nog 3 slaapkamers en een trap naar de zolderverdieping. Deze zolderverdieping kan als extra (slaap)kamer dienen.De woning is volledig onderkelderd (opgedeeld in verschillende kamers zoals wasplaats, CV-ruimte, extra berging, ...) en beschikt ook over een inpandige garage. Achter de woning bevindt zich de volledig omheinde tuin. Want to know more?

763
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
Residence for sale Wellen (RBL14583)

Deze mooie halfopen nieuwbouwwoning wordt gebouwd aan de Kortessemstraat in Wellen, aan de dorpsrand richting Kortessem en Borgloon.De indeling is als volgt:Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met gastentoilet, de ruime woonkamer, de eetruimte met leefkeuken, een wasplaats/berging en het terras.De eerste verdieping biedt vanuit de nachthal toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De badkamer is naar eigen keuze in te richten met een bad, inloopdouche en dubbele lavabo met meubel.Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, een berging en een technische ruimte/berging.Voor de woning bevindt er zich een carport en achter de woning wordt het terras aangelegd. De tuin wordt volledig omheind en het gras wordt ingezaaid.Verder wordt de woning voorzien van een warmtepomp, voldoende zonnepanelen.Meer detailinfo en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Want to know more?

4 Bedroom(s) 204 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
Residence for sale Wellen (RBL14582)

Deze mooie halfopen nieuwbouwwoning wordt gebouwd aan de Kortessemstraat in Wellen, aan de dorpsrand richting Kortessem en Borgloon.De indeling is als volgt:Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met gastentoilet, de ruime woonkamer, de eetruimte met leefkeuken, een wasplaats/berging en het terras.De eerste verdieping biedt vanuit de nachthal toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De badkamer is naar eigen keuze in te richten met een bad, inloopdouche en dubbele lavabo met meubel.Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, een berging en een technische ruimte/berging.Rechts van de woning bevindt er zich een carport en achter de woning wordt het terras aangelegd. De tuin wordt volledig omheind en het gras wordt ingezaaid.Verder wordt de woning voorzien van een warmtepomp, voldoende zonnepanelen.Meer detailinfo en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Want to know more?

4 Bedroom(s) 204 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
Residence for sale Borgloon (RBL09772)
219 000 €

3840 Borgloon

Ontdek deze charmante woning, perfect gelegen op slechts een steenworp van het centrum van Borgloon en omgeven door rustgevende wandelroutes die zich uitstrekken tot aan de weidse velden. Dit huis biedt het beste van twee werelden: een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.Indeling:Kelderverdieping:• Gedeeltelijk onderkelderd Gelijkvloers:• Een mooie leefruimte.• Een gastentoilet voor extra gemak.• Een gebruiksvriendelijke keuken.• Een handige wasplaats voor de dagelijkse huishoudelijke taken.• Een extra zitplaats.• Een ruime ruimte met een tweede keuken, ideaal voor het ontvangen van gasten of als multifunctionele ruimte naar eigen wens in te richten.Eerste verdieping:• Een nachthal leidt naar twee comfortabele slaapkamers.• Een praktische dressing die flexibel kan worden gebruikt als kinderkamer, bureauruimte of hobbyruimte.• Een badkamer, compleet met een wastafel, een bad met een combinatiedouche en een tweede toilet.Zolderverdieping:• Een veelzijdige extra kamer en bergruimte wachten op uw persoonlijke touch. Laat uw verbeelding de vrije loop en geef deze ruimtes een doel dat perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften.Als dit uw interesse nog niet opwekt, dan heeft deze woonst voor u nog mooie ruime tuin en een royale oprit met garage, zodat u altijd verzekerd bent van voldoende parkeergelegenheid.Voor meer info of het maken van een afspraak voor bezichtiging kan u steeds contact opnemen met Niels op het nr: ### 39.*De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. JM Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 479 88 82 91
Office space for sale Wellen (RBK57533)
250 000 €

3830 Wellen

Dit ruime kantoorgebouw is gelegen aan de Dorpsstraat bij het binnenrijden van het centrum van Wellen.Het pand heeft de volgende indeling; Inkomhal, wachtruimte, 3 bureelruimtes, een keuken, een berging en een toilet. Buiten is er een terras en zijn er 4 parkeerplaatsen voorzien. Het nabijgelegen plein biedt extra parkeergelegenheid.Het pand is momenteel verhuurd. Want to know more?

4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 479 88 82 91
Flat - Apartment for sale Sint-Truiden (RBK42627)
237 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit appartement is gelegen aan het mooie en rustige Sint-Gangulfusplein op wandelafstand van zowel de markt, het station en het park. De derde verdieping is per lift of trap bereikbaar.De lift en gemeenschappelijke delen werden recent vernieuwd.De indeling is als volgt:Verdieping 3: inkomhal, toilet, berging, keuken, woonkamer, 1 slaapkamer, badkamer en terras.Verdieping 4: nachthal, 2 slaapkamers, tweede badkamer, wasruimte en tweede toilet.Verder beschikt dit appartement ook over een kelder. De overdekte autostaanplaats is optioneel apart bij aan te kopen. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 m² Terrace 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
Villa for sale Wellen (RBK32285)

Deze mooie open nieuwbouwwoning in landelijke stijl wordt gebouwd in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Wellen.Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met gastentoilet, de zeer ruime woonkamer met leefkeuken en een berging/wasplaats.De eerste verdieping biedt vanuit de nachthal toegang tot 3 slaapkamers, waarvan één met dressing, de badkamer en een bergruimte.Op de tweede verdieping bevindt zich nog een grote slaapkamer en een berging.De woning is voorzien van een warmtepomp, voldoende isolatie en zonnepanelen om te komen aan een E-peil van 10: 5 jaar lang 100% korting op de onroerend voorheffing.Naast de woning bevindt er zich een carport en achter de woning wordt het terras (deels overdekt) aangelegd. De tuin wordt volledig omheind en het gras wordt ingezaaid.De woning wordt volledig afgewerkt met ruime budgetten voor het kiezen van keuken, badkamer en vloeren.Meer detailinfo en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Want to know more?

4 Bedroom(s) 221 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04