House for sale - Agios Pavlos (Greece)

18 results (1 - 18)
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21785)
600 000 €

740 53 Agios Pavlos

Een groot stuk land gelegen in het gebied van Agios Pavlos. Het perceel heeft vrij uitzicht op de zee en en water en elektriciteit zijn vlakbij. Het heeft een lichte helling en is ideaal om huizen te bouwen met uitzicht op zee. Gemakkelijke toegang vanaf asfalt en onverharde weg. Het strand van Agios Pavlos ligt op slechts een paar minuten rijden. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21773)
675 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het land ligt op een heuvel tussen de stranden van Agios Georgios en Agios Pavlos en ligt op het zuiden richting de zee. Een onverharde weg loopt parallel aan het hele pand. Een klein stenen huis bevindt zich op het hoogste niveau van het pand. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21758)
350 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit perceel in Prasonisi in het gebied van Agios Pavlos (Zuid-Kreta) nodigt u uit om te genieten van een spectaculair uitzicht op zee en zonsondergangen. Ingebed in een schilderachtig landschap omvat dit stuk grond 4.000 m2 en bouwrechten van 200 m2. Wateraansluiting is vlakbij, en de elektriciteitsaansluiting is op slechts 200 meter afstand. U heeft toegang tot dit perceel vanaf 2 punten, een vanaf een asfaltweg en een ander vanaf een onverharde weg. Aangezien er 2 percelen beschikbaar zijn, heeft u de kans om beide percelen (elk 4.000m2) te verwerven voor 350.000EUR. Vanaf hier bent u op loopafstand bij het strand van Prasonisi. En het leuke en gezellige dorp Agia Galini met winkels, bars, cafés, tavernes, supermarkten, apotheken etc. bereikt u met de auto binnen slechts 13 km. Als u of uw gasten van de zee, zonsondergangen en het schilderachtige, rustige landschap houden, dan voldoet dit perceel aan uw interesse en is het de moeite waard om er eens naar te kijken. Dit perceel is dus aantrekkelijk voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijf. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21754)
328 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit is een geweldig stuk land, gelegen in het gebied van Volakas, tussen Agia Galini en Agios Pavlos in de regio Zuid-Rethimno. Het perceel biedt een fantastisch, helder, vrij uitzicht op de Libische Zee en de baai van Matala. Het land valt op de lichte toeristische ontwikkelingszone en is gemakkelijk bereikbaar vanaf een dure weg. Het gebied is bestudeerd en ontwikkeld door een professionele architect, zodat toekomstige huizen zo zijn geplaatst dat maximale afzondering en privacy mogelijk is. Dit is het beste wat Zuid-Kreta te bieden heeft met een prachtig strand op loopafstand van de kavels. Dronebeelden en extra foto's op aanvraag beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21744)
325 000 €

740 53 Agios Pavlos

De locatie is een perceel op een heuvel met inheemse palmbomen en met uitzicht op de Libische zee. De kust ligt op slechts 100 meter en de toegang tot het strand is via een wandelpad dat zal worden vergroot. Het pand heeft water en de elektriciteitsaansluiting bevindt zich op het naastgelegen terrein. De idyllische locatie en toegang tot de zee maken dit pand tot een ideale investering voor een privévilla of een toeristisch project van bungalows. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21743)
180 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het perceel ligt op een plateau en heeft uitzicht op zee richting de Paximadia-eilanden aan de kustlijn. Onder het pand is een klein strand en een afgelegen baai. De toegang tot het perceel is vanaf de nieuwe kustweg die is afgesloten, daarna een korte afstand van 70 meter over een onverharde weg. Dit is een gebied van natuurlijke schoonheid zonder massatoerisme. Er zijn voorzieningen in Spili en Agia Galini, op 20 minuten rijden. Bij de plaatselijke stranden zijn voorzieningen zoals taverna's en cafetaria's. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21732)
250 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het perceel is gelegen boven de nieuwe kustweg en heeft een ononderbroken uitzicht op zee, met uitzicht op de golf en het Paximadia-eiland. Voor het perceel, op loopafstand, ligt een klein eilandje dat populair is bij duikers en vissers. De toegang is via een onverharde weg van goede kwaliteit. Er is water op de grens, maar nog geen elektriciteit op deze locatie. Nieuwe huizen in dit gebied maken gebruik van fotovoltaïsche panelen. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21717)
2 000 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het hotel ligt boven het prachtige strand van Agios Pavlos en heeft een prachtig uitzicht op zee. 10 van de kamers zijn onlangs gerenoveerd en de overige kamers bieden eenvoudige accommodatie. Het restaurant is een apart gebouw met 4 appartementen op de eerste verdieping. Het terrein is aangelegd en er is voldoende parkeergelegenheid op straat voor de gasten. Het strand ligt op loopafstand of een kleine 2 minuten rijden. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21625)
150 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit stuk land bevindt zich in het ontwikkelingsgebied van Agios Pavlos. Het heeft een totale oppervlakte van 4105 m², opstalrechten van 200 m² en water- en elektriciteitsaansluiting aan de grenzen. De gevel ligt aan een asfaltweg en biedt een uitstekend uitzicht op de baai van Agios Pavlos en de Libische Zee. Het beroemde strand van Agios Pavlos ligt op slechts 300 meter van de accommodatie en het drukke gebied van Agia Galini met veel winkels en tavernes ligt op tien minuten rijden met de auto. Het is een uitstekende investeringsoptie voor de liefhebbers van Zuid-Kreta. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21623)
190 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit perceel is gelegen in het gebied van Agios Pavlos. Het heeft een totaal perceel van 5110 m2 en heeft water- en elektriciteitsaansluiting op de grens. De locatie biedt een spectaculair uitzicht op de Libische zee en ligt op zeer korte afstand van het strand van Agios Pavlos en de populaire stad Agia Galini, waar veel cafés, restaurants en nog veel meer winkels zijn. Het perceel heeft bouwrechten van 200m2. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21596)

740 53 Agios Pavlos

Dit geweldige perceel is gelegen in het beroemde gebied van Agios Pavlos, zeer dicht bij Agia Galini. De unieke ligging biedt een fantastisch uitzicht op de Libische zee en de Paximadia-eilanden in combinatie met de wilde schoonheid van Zuid-Kreta. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 4000m² en bouwrechten van 200m². Elektriciteits- en wateraansluitingen zijn dichtbij, terwijl de toegang via een gemakkelijke onverharde weg is. Dit is een unieke kans voor diegenen die de schoonheid van Zuid-Kreta willen ontdekken en tegelijkertijd willen genieten van de rust van de Kretenzische natuur. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21595)

740 53 Agios Pavlos

Dit stuk land is gelegen in een van de meest opkomende gebieden van Zuid-Kreta, Agios Pavlos. Het heeft een totale oppervlakte van 4000 m² en bouwrechten van 200m². Water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich in de borders terwijl het perceel toegankelijk is via een gemakkelijke onverharde weg. De locatie biedt een fantastisch uitzicht op de prachtige landschappen van Zuid-Kreta, terwijl u vanaf de verhoogde ligging kunt genieten van de prachtige zonsondergang van de Kretenzische natuur. Het gezellige plaatsje Agia Galini met de winkels en tavernes ligt op 15 minuten rijden, terwijl alle bekende stranden van Zuid-Kreta dichtbij zijn. Dit is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor diegenen die de voorkeur geven aan de wilde schoonheid en de rust die alleen het Kretenzische land u kan bieden. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21580)
475 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit geweldige stuk land is gelegen in een van de meest chique gebieden van Zuid-Kreta, Agios Pavlos. Het land heeft een totale oppervlakte van 19.000 m2 met gevel in een asfaltweg. Het heeft elektriciteits- en wateraansluitingen aan de grenzen, terwijl de glooiende vorm vrij uitzicht biedt op de zuidkust van Kreta en de Libische zee met de Paximadia-eilanden aan de horizon. Dit perceel is een unieke kans om te investeren aangezien het bouwrechten heeft voor 400m2 voor een huis en ook gebruikt kan worden voor toeristische ontwikkeling. Het kleine stadje Agia Galini ligt op 15 minuten rijden van het perceel en biedt vele restaurants, cafés en voorzieningen. Terwijl de internationale luchthaven van Heraklion op 85 km afstand ligt. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21578)
95 000 €

740 53 Agios Pavlos

Een uitzonderlijk stuk land gelegen aan de zuidkust van de regio Rethimnon. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 4204, met bouwrechten van 186m2 en toegang via een gemakkelijke onverharde weg. Het heeft elektriciteits- en wateraansluiting aan de grens en biedt vrij uitzicht op de golf van Agios Pavlos en de Libische zee vanwege de verhoogde ligging op een kleine heuvel. Dit is een geweldige investeringsmogelijkheid voor diegenen die willen genieten van de zonsondergang in de prachtige Kretenzische nachten. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBK21572)
145 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit geweldige stuk land ligt aan de zuidkust van Kreta, in het ontwikkelingsgebied van Agios Pavlos. De grond is gelegen op een magnifieke locatie en biedt vrij uitzicht op de Libische zee, met aan de horizon de Paximadia-eilanden. Het heeft een totale oppervlakte van 5.000 m2 met bouwrechten van 150m2. Elektriciteits- en wateraansluitingen bevinden zich aan de grens en de toegang is via een gemakkelijke onverharde weg. Het beroemde strand van Prasonisi ligt op slechts een paar minuten afstand, terwijl het prachtige kleine stadje Agia Galini met de winkels en tavernes op 15 minuten rijden ligt. Op zomeravonden is de Kretenzische zonsondergang zichtbaar aan de hemel. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBI54602)
920 000 €

740 53 Agios Pavlos

This villa rocks! This striking villa is designed to offer a comfortable and majestic life. An architectural gem will be built in southern Crete using natural materials such as stone, concrete, and carefully selected wood. This blend amplifies the profound beauty of the surrounding environment. Master-craftsmen will work on the finishing, ensuring modern elegance. Privacy, tranquillity, and abundance are concepts behind this design. The villa creates a fluid transition of the indoor and outdoor spaces. The developer’s deep understanding of Crete’s environmental conditions and temperatures is apparent, as the villa is designed to be benefited from them. The villa On a hilltop plot of 4,233 sqm, this subterranean villa of 147 sqm offers plentiful living space. The developer playfully worked with an alteration of covered and uncovered areas throughout the villa. In the main villa, a glass facade has replaced the concrete wall, allowing for the breathtaking Cretan coast to be brought into the home. The living area of the villa is an open-plan area of roughly 60 sqm, including the kitchen/dining/living room. The living room together with the dining area is comfortably spread over almost 50 sqm. The kitchen has a large cooking island, which allows for space separation and practicality as it offers additional working space. Between the kitchen and the kitchen island is a door leading to another uncovered green area. Next to the dining area is an atrium used as an outdoor dining room of almost 20 sqm. Opposite the atrium, a guest bathroom with a shower can be found. The master bedroom, apart from the sea-view and terrace access, has an en-suite bathroom with a bathtub, and a separated uncovered area with a jacuzzi and a built-in sofa. On the other side of the villa is the second bedroom, with yet another uncovered area serving as a private garden with a built-in sofa. The total uncovered patio covers in total 43 sqm. The outdoors The 64 sqm infinity pool, with underwater lighting, is eye-capturing, feeling like a natural continuation from the ocean. The terrace, surrounding the villa from one side to the other, will have paved ceramic tiles. The same tiles will be used for the outdoor shower as well. The BBQ area will be fully be equipped with water and electrical supplies, and also a sink and cupboards. Technical aspects The villa is designed to allow for year-round living. Throughout the walls, mass insulation will be applied to provide thermal comfort. Additionally, built-in A/C units will create a system to cool down the house (and heat it when necessary). Both installations are focused on energy efficiency and comfort. Similarly, the walls and roof will have humidity control technology (adobe and vapour-permeable). All the windows will be double glazed and the external doors will provide added thermal and sound insulation, security, and ventilation. The finishing details of the villa are of top quality; carefully selected solid wood, granite worktops, and Italian porcelain tiles will be used throughout the house. An alarm system and smoke detectors will be installed and the villa will be build following the strict anti-earthquake regulations. Personal preferences and additional features can be discussed with the developer; think of under-floor heating, jacuzzi, and remote-control entrance gate. The price of the villa is € 920,000 which includes the VAT. The developer The highest standard of luxurious comfort is guaranteed by a well-established and experienced developing company based in Rethymno. “Exclusivity” is the word that describes the developer’s works best as he focuses on the combination of artistic and traditional elements with modern architecture by using specially selected high-quality materials like wood, stone, marble, or glass and the latest technologies for insulation and cooling. We will gladly send you the developer’s portfolio if you wish. Rental The villa is designed under the standards of the Hellenic Touristic Organization (EOT) and will be fully suitable for holiday rental. Crete is the largest, best accessible island of Greece, which is always a few degrees warmer, and welcomes tourists from early spring to late autumn. The rental of this type of villa is therefore very popular. This way the villa will pay for itself and you will have the ultimate holiday destination, even in winter, because Crete has the best climate in the Mediterranean Sea. Location Agios Pavlos is a small sea village, with deep green waters, on the south coast of Crete. Due to the slope of the land, the view is grand and wide. In about an hour and forty-five minutes drive, you'll arrive at the airport of Heraklion, and in an hour and 10 minutes at the lively city of Rethymnon. Furthermore, you are under 1 hour away from the famous Palm Beach of Preveli. Are you interested to find out more about this villa? Please contact us to receive more information, such as a floor plan of the villa and the developer’s portfolio! Want to know more?

2 Bedroom(s) 147 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBI13143)
800 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het perceel is gelegen op loopafstand van het adembenemende strand van Prasonisi. Dit strand staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, kristalhelder water en prachtige zonsondergangen. Gemakkelijk toegang hebben tot zo'n prachtig strand is een groot voordeel voor elke eigenaar van dit perceel. Het biedt de mogelijkheid om op elk gewenst moment van het strand te genieten, of het nu gaat om zwemmen, zonnebaden of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid. Dit perceel van meer dan 4000 m2 biedt voldoende ruimte voor de bouw van een prachtige woning met drie slaapkamers. Het grote formaat maakt het mogelijk om verschillende voorzieningen op te nemen, zoals een tuin, een zwembad of zelfs een kleine boomgaard. De mogelijkheden zijn eindeloos en de eigenaar kan echt zijn eigen afgelegen paradijs creëren op dit uitgestrekte stuk land. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit perceel zijn de buitengewone bouwplannen voor een prachtige woning met drie slaapkamers die zijn opgenomen. Deze plannen zijn zorgvuldig ontworpen om het gebruik van de ruimte, het natuurlijke licht en het omliggende uitzicht te maximaliseren. Daarnaast is ook de benodigde bouwvergunning inbegrepen, waardoor er direct met de bouw kan worden begonnen. Dit elimineert het gedoe en de vertragingen die vaak gepaard gaan met het verkrijgen van vergunningen en zorgt voor een soepel en efficiënt bouwproces. Naast de nabijheid van het Prasonisi-strand, is dit perceel gunstig gelegen op slechts tien minuten van de zandstranden van Agios Pavlos. Deze stranden bieden een andere sfeer en charme en bieden de eigenaar een verscheidenheid aan mogelijkheden om op het strand te genieten. Verder ligt het pittoreske dorpje Agia Galini op slechts 20 minuten afstand. Dit dorp staat bekend om zijn traditionele architectuur, charmante straatjes en gastvrije sfeer. Het biedt een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de levendige gemeenschap. Kortom, dit stuk grond is een absolute droom voor elke aspirant-eigenaar. De nabijheid van het strand van Prasonisi, de grootte, de meegeleverde bouwplannen en vergunning, en de gunstige ligging nabij andere attracties maken het tot een uitzonderlijke kans. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, natuurlijke schoonheid of de kans om te genieten van het leven in dit buitengewone deel van het eiland, dit stuk grond biedt het allemaal. Met de mogelijkheid om een prachtig huis met drie slaapkamers te creëren en de beschikbaarheid van renders en plattegronden op aanvraag, is dit perceel echt een paradijs dat wacht om gerealiseerd te worden. Want to know more?

contact
details
Email
Residence for sale Agios Pavlos (RBI12913)
1 200 000 €

740 53 Agios Pavlos

Mis deze buitengewone kans niet om een stukje paradijs in Agios Pavlos te bezitten, compleet met directe toegang tot de betoverende zee. Wat dit perceel onderscheidt, is dat het ook een felbegeerde bouwvergunning bevat, waardoor het een nog aantrekkelijker vooruitzicht is voor potentiële kopers. Stelt u zich eens voor hoe geweldig het is om niet alleen een prachtig stuk land te verwerven, maar ook een zorgvuldig vervaardigd huis dat perfect past bij de unieke kenmerken van dit perceel. Dit is je kans om de immense schoonheid en rust van deze locatie te omarmen en er je eigen toevluchtsoord van te maken. Het primaire doel was om de visuele impact op de site te minimaliseren. Als men van bovenaf nadert, is alleen de bovenverdieping zichtbaar, die naadloos overgaat in de grond. Pas bij het bereiken van de kust wordt de half begraven benedenverdieping onthuld. Dit slimme ontwerp maakt een discrete constructie mogelijk, ondanks de forse omvang en het programma van het huis. Gezien de intense zon en hoge temperaturen op Kreta was het toevoegen van patio's en overdekte terrassen essentieel. Deze schaduwplekken zorgen met hun natuurlijke ventilatie voor optimaal comfort tijdens de zomermaanden. Uitgestrekte glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat de woonruimtes kunnen worden geopend, terwijl strategisch geplaatste stenen muren op de buitenterrassen beschermen tegen de wind. Gezien de moeilijke toegang tot de site en de beperkte middelen, was het van cruciaal belang om lokale materialen en expertise te gebruiken zonder concessies te doen aan het ontwerp. Het huis is volledig passief en wekt alle benodigde energie op via zonnepanelen op het bovenste deel van het terrein. Een pompsysteem zorgt voor efficiënte verwarming en koeling, terwijl regenwater wordt opgevangen voor hergebruik. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd uit een lokaal palet en gaan naadloos over in de natuurlijke omgeving. De stenen die bij de constructie worden gebruikt, passen bij de kleur van de site en creëren een harmonieuze esthetiek. Het binnenmarmer in de keuken is ook afkomstig uit Kreta, terwijl een Grieks materiaal genaamd "Patiti", vergelijkbaar met gepolijst beton, werd gebruikt voor de doorlopende vloeren. Met in totaal zes slaapkamers, waaronder een mastersuite, vier extra slaapkamers en een speciaal kindergedeelte, is het huis ontworpen voor verschillende gebruiksscenario's. De bovenverdieping kan zelfstandig functioneren, waardoor het niet meer nodig is om de benedenverdieping te openen, te koelen of te verwarmen, wat een aanzienlijke energiebesparing oplevert. Dit niveau omvat de woonruimtes, waaronder de keuken, woonkamer en eetkamer, evenals de master suite. Een patio, overdekt door een houten pergola en een halfronde muur, biedt bescherming tegen de noordenwind. De benedenverdieping bestaat uit vijf slaapkamers, waarvan er drie vanuit de woning bereikbaar zijn, wat het comfort tijdens de wintermaanden ten goede komt. De overige twee slaapkamers, die een onafhankelijke gastenvleugel vormen, zijn te bereiken via een tweede overdekte patio met helicoïdale trap. Want to know more?

299
contact
details
Email