Maison à vendre - Agios Pavlos (Grèce)

18 résultats (1 - 18)
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21785)
600 000 €

740 53 Agios Pavlos

Een groot stuk land gelegen in het gebied van Agios Pavlos. Het perceel heeft vrij uitzicht op de zee en en water en elektriciteit zijn vlakbij. Het heeft een lichte helling en is ideaal om huizen te bouwen met uitzicht op zee. Gemakkelijke toegang vanaf asfalt en onverharde weg. Het strand van Agios Pavlos ligt op slechts een paar minuten rijden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21773)
675 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het land ligt op een heuvel tussen de stranden van Agios Georgios en Agios Pavlos en ligt op het zuiden richting de zee. Een onverharde weg loopt parallel aan het hele pand. Een klein stenen huis bevindt zich op het hoogste niveau van het pand. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21758)
350 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit perceel in Prasonisi in het gebied van Agios Pavlos (Zuid-Kreta) nodigt u uit om te genieten van een spectaculair uitzicht op zee en zonsondergangen. Ingebed in een schilderachtig landschap omvat dit stuk grond 4.000 m2 en bouwrechten van 200 m2. Wateraansluiting is vlakbij, en de elektriciteitsaansluiting is op slechts 200 meter afstand. U heeft toegang tot dit perceel vanaf 2 punten, een vanaf een asfaltweg en een ander vanaf een onverharde weg. Aangezien er 2 percelen beschikbaar zijn, heeft u de kans om beide percelen (elk 4.000m2) te verwerven voor 350.000EUR. Vanaf hier bent u op loopafstand bij het strand van Prasonisi. En het leuke en gezellige dorp Agia Galini met winkels, bars, cafés, tavernes, supermarkten, apotheken etc. bereikt u met de auto binnen slechts 13 km. Als u of uw gasten van de zee, zonsondergangen en het schilderachtige, rustige landschap houden, dan voldoet dit perceel aan uw interesse en is het de moeite waard om er eens naar te kijken. Dit perceel is dus aantrekkelijk voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijf. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21754)
328 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit is een geweldig stuk land, gelegen in het gebied van Volakas, tussen Agia Galini en Agios Pavlos in de regio Zuid-Rethimno. Het perceel biedt een fantastisch, helder, vrij uitzicht op de Libische Zee en de baai van Matala. Het land valt op de lichte toeristische ontwikkelingszone en is gemakkelijk bereikbaar vanaf een dure weg. Het gebied is bestudeerd en ontwikkeld door een professionele architect, zodat toekomstige huizen zo zijn geplaatst dat maximale afzondering en privacy mogelijk is. Dit is het beste wat Zuid-Kreta te bieden heeft met een prachtig strand op loopafstand van de kavels. Dronebeelden en extra foto's op aanvraag beschikbaar. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21744)
325 000 €

740 53 Agios Pavlos

De locatie is een perceel op een heuvel met inheemse palmbomen en met uitzicht op de Libische zee. De kust ligt op slechts 100 meter en de toegang tot het strand is via een wandelpad dat zal worden vergroot. Het pand heeft water en de elektriciteitsaansluiting bevindt zich op het naastgelegen terrein. De idyllische locatie en toegang tot de zee maken dit pand tot een ideale investering voor een privévilla of een toeristisch project van bungalows. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21743)
180 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het perceel ligt op een plateau en heeft uitzicht op zee richting de Paximadia-eilanden aan de kustlijn. Onder het pand is een klein strand en een afgelegen baai. De toegang tot het perceel is vanaf de nieuwe kustweg die is afgesloten, daarna een korte afstand van 70 meter over een onverharde weg. Dit is een gebied van natuurlijke schoonheid zonder massatoerisme. Er zijn voorzieningen in Spili en Agia Galini, op 20 minuten rijden. Bij de plaatselijke stranden zijn voorzieningen zoals taverna's en cafetaria's. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21732)
250 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het perceel is gelegen boven de nieuwe kustweg en heeft een ononderbroken uitzicht op zee, met uitzicht op de golf en het Paximadia-eiland. Voor het perceel, op loopafstand, ligt een klein eilandje dat populair is bij duikers en vissers. De toegang is via een onverharde weg van goede kwaliteit. Er is water op de grens, maar nog geen elektriciteit op deze locatie. Nieuwe huizen in dit gebied maken gebruik van fotovoltaïsche panelen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21717)
2 000 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het hotel ligt boven het prachtige strand van Agios Pavlos en heeft een prachtig uitzicht op zee. 10 van de kamers zijn onlangs gerenoveerd en de overige kamers bieden eenvoudige accommodatie. Het restaurant is een apart gebouw met 4 appartementen op de eerste verdieping. Het terrein is aangelegd en er is voldoende parkeergelegenheid op straat voor de gasten. Het strand ligt op loopafstand of een kleine 2 minuten rijden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21625)
150 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit stuk land bevindt zich in het ontwikkelingsgebied van Agios Pavlos. Het heeft een totale oppervlakte van 4105 m², opstalrechten van 200 m² en water- en elektriciteitsaansluiting aan de grenzen. De gevel ligt aan een asfaltweg en biedt een uitstekend uitzicht op de baai van Agios Pavlos en de Libische Zee. Het beroemde strand van Agios Pavlos ligt op slechts 300 meter van de accommodatie en het drukke gebied van Agia Galini met veel winkels en tavernes ligt op tien minuten rijden met de auto. Het is een uitstekende investeringsoptie voor de liefhebbers van Zuid-Kreta. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21623)
190 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit perceel is gelegen in het gebied van Agios Pavlos. Het heeft een totaal perceel van 5110 m2 en heeft water- en elektriciteitsaansluiting op de grens. De locatie biedt een spectaculair uitzicht op de Libische zee en ligt op zeer korte afstand van het strand van Agios Pavlos en de populaire stad Agia Galini, waar veel cafés, restaurants en nog veel meer winkels zijn. Het perceel heeft bouwrechten van 200m2. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21596)

740 53 Agios Pavlos

Dit geweldige perceel is gelegen in het beroemde gebied van Agios Pavlos, zeer dicht bij Agia Galini. De unieke ligging biedt een fantastisch uitzicht op de Libische zee en de Paximadia-eilanden in combinatie met de wilde schoonheid van Zuid-Kreta. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 4000m² en bouwrechten van 200m². Elektriciteits- en wateraansluitingen zijn dichtbij, terwijl de toegang via een gemakkelijke onverharde weg is. Dit is een unieke kans voor diegenen die de schoonheid van Zuid-Kreta willen ontdekken en tegelijkertijd willen genieten van de rust van de Kretenzische natuur. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21595)

740 53 Agios Pavlos

Dit stuk land is gelegen in een van de meest opkomende gebieden van Zuid-Kreta, Agios Pavlos. Het heeft een totale oppervlakte van 4000 m² en bouwrechten van 200m². Water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich in de borders terwijl het perceel toegankelijk is via een gemakkelijke onverharde weg. De locatie biedt een fantastisch uitzicht op de prachtige landschappen van Zuid-Kreta, terwijl u vanaf de verhoogde ligging kunt genieten van de prachtige zonsondergang van de Kretenzische natuur. Het gezellige plaatsje Agia Galini met de winkels en tavernes ligt op 15 minuten rijden, terwijl alle bekende stranden van Zuid-Kreta dichtbij zijn. Dit is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor diegenen die de voorkeur geven aan de wilde schoonheid en de rust die alleen het Kretenzische land u kan bieden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21580)
475 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit geweldige stuk land is gelegen in een van de meest chique gebieden van Zuid-Kreta, Agios Pavlos. Het land heeft een totale oppervlakte van 19.000 m2 met gevel in een asfaltweg. Het heeft elektriciteits- en wateraansluitingen aan de grenzen, terwijl de glooiende vorm vrij uitzicht biedt op de zuidkust van Kreta en de Libische zee met de Paximadia-eilanden aan de horizon. Dit perceel is een unieke kans om te investeren aangezien het bouwrechten heeft voor 400m2 voor een huis en ook gebruikt kan worden voor toeristische ontwikkeling. Het kleine stadje Agia Galini ligt op 15 minuten rijden van het perceel en biedt vele restaurants, cafés en voorzieningen. Terwijl de internationale luchthaven van Heraklion op 85 km afstand ligt. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21578)
95 000 €

740 53 Agios Pavlos

Een uitzonderlijk stuk land gelegen aan de zuidkust van de regio Rethimnon. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 4204, met bouwrechten van 186m2 en toegang via een gemakkelijke onverharde weg. Het heeft elektriciteits- en wateraansluiting aan de grens en biedt vrij uitzicht op de golf van Agios Pavlos en de Libische zee vanwege de verhoogde ligging op een kleine heuvel. Dit is een geweldige investeringsmogelijkheid voor diegenen die willen genieten van de zonsondergang in de prachtige Kretenzische nachten. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBK21572)
145 000 €

740 53 Agios Pavlos

Dit geweldige stuk land ligt aan de zuidkust van Kreta, in het ontwikkelingsgebied van Agios Pavlos. De grond is gelegen op een magnifieke locatie en biedt vrij uitzicht op de Libische zee, met aan de horizon de Paximadia-eilanden. Het heeft een totale oppervlakte van 5.000 m2 met bouwrechten van 150m2. Elektriciteits- en wateraansluitingen bevinden zich aan de grens en de toegang is via een gemakkelijke onverharde weg. Het beroemde strand van Prasonisi ligt op slechts een paar minuten afstand, terwijl het prachtige kleine stadje Agia Galini met de winkels en tavernes op 15 minuten rijden ligt. Op zomeravonden is de Kretenzische zonsondergang zichtbaar aan de hemel. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBI54602)
920 000 €

740 53 Agios Pavlos

Deze villa rockt!Deze opvallende villa is ontworpen om een comfortabel en majestueus leven te bieden. Een architectonisch juweeltje zal worden gebouwd in het zuiden van Kreta met behulp van natuurlijke materialen, zoals steen, beton, en zorgvuldig geselecteerd hout. Deze mix versterkt de diepe schoonheid van de omringende omgeving. Meester-ambachtslieden zullen werken aan de afwerking en zorgen voor moderne elegantie. Privacy, rust en overvloed zijn de concepten achter dit ontwerp.De villa creëert een vloeiende overgang van de binnen- en buitenruimtes. De ontwikkelaar heeft een diep begrip van Kreta's milieu-omstandigheden en temperaturen, wat duidelijk wordt door hoe de villa is ontworpen om daarvan te profiteren.De villaOp een perceel van 4.233 m² en op een heuveltop, biedt deze ondergrondse villa van 147 m² veel leefruimte. De ontwikkelaar heeft speels gewerkt met een afwisseling van overdekte en niet overdekte gebieden in de gehele villa. In de hoofdvilla heeft een glazen gevel de betonnen muur vervangen, waardoor de adembenemende Kretenzische kust in het huis kan worden binnengebracht. Het woongedeelte van de villa is een open-plan gebied van ongeveer 60 m², met inbegrip van de keuken / eetkamer / woonkamer. De woonkamer is samen met de eethoek comfortabel verdeeld over bijna 50 m². De keuken heeft een groot kookeiland, dat ruimte scheidend en praktisch is omdat het extra werkruimte biedt. Tussen de keuken en het kookeiland is een deur die leidt naar een extra onoverdekte groene ruimte.Naast de eethoek is een atrium dat wordt gebruikt als een buiten-eethoek van bijna 20 m². Tegenover het atrium is een gasten badkamer met een douche te vinden. De hoofdslaapkamer heeft, naast het uitzicht op zee en de toegang tot het terras, een en-suite badkamer met een ligbad, en een afgescheiden onoverdekte ruimte met een jacuzzi en een ingebouwde bank. Aan de andere kant van de villa bevindt zich de tweede slaapkamer, met nog een onoverdekte ruimte die dient als een privé-tuin met een ingebouwde bank.De totale onoverdekte patio beslaat in totaal 43 m².Het buitenlevenHet infinity-zwembad van 64 m², met onderwaterverlichting, is een lust voor het oog en voelt aan als een natuurlijke voortzetting van de oceaan. Het terras, dat de villa van de ene naar de andere kant omringt, wordt betegeld met keramische tegels. Dezelfde tegels zullen ook worden gebruikt voor de buitendouche. De BBQ ruimte zal volledig worden uitgerust met water en elektrische voorzieningen, en ook een gootsteen en kasten.Technische aspectenDe villa is ontworpen om met gemak het hele jaar door in te kunnen verblijven. Door de muren heen zal massa isolatie worden toegepast om thermisch comfort te bieden. Bovendien zullen ingebouwde airco-units een systeem creëren om het huis af te koelen (en te verwarmen wanneer dat nodig is). Beide installaties zijn gericht op energie-efficiëntie en comfort. Ook de muren en het dak zullen worden voorzien van vochtregulerende technologie (adobe en damp-doorlatend). Alle ramen krijgen dubbele beglazing en de buitendeuren zorgen voor extra warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en ventilatie.De afwerking van de villa is van topkwaliteit; zorgvuldig geselecteerd massief hout, granieten werkbladen en Italiaanse porseleinen tegels zullen in het hele huis worden gebruikt.Een alarmsysteem en rookmelders zullen worden geïnstalleerd en de villa zal worden gebouwd volgens de strenge anti-aardbevingsvoorschriften.Persoonlijke voorkeuren en extra functies kunnen worden besproken met de ontwikkelaar; denk aan vloerverwarming, een jacuzzi, en een op afstand bedienbare toegangspoort.De prijs van de villa is € 920.000, inclusief BTW maar exclusief de overdrachtskosten (ca. 6%).De projectontwikkelaarDe hoogste standaard van luxe en comfort wordt gegarandeerd door een gerenommeerde en ervaren projectontwikkelaar gevestigd in Rethymno. "Exclusiviteit" is het woord dat het werk van de ontwikkelaar het beste omschrijft, omdat hij zich richt op de combinatie van artistieke en traditionele elementen met moderne architectuur door het gebruik van speciaal geselecteerde hoogwaardige materialen zoals hout, steen, marmer of glas, en de nieuwste technologieën voor isolatie en koeling. Wij sturen u graag het portfolio van de ontwikkelaar toe als u dat wenst.VerhuurDe villa is ontworpen volgens de normen van de Griekse Toeristische Organisatie (EOT) en zal volledig geschikt zijn voor vakantieverhuur. Kreta is het grootste, best bereikbare eiland van Griekenland, het is er altijd een paar graden warmer, en ontvangt toeristen van het vroege voorjaar tot het late najaar. De verhuur van dit type villa is dan ook zeer populair. Op deze manier verdient de villa zichzelf terug en heeft u de ultieme vakantiebestemming, ook in de winter, want Kreta heeft het beste klimaat van de Middellandse Zee.LiggingAgios Pavlos is een klein dorpje, met diepgroene wateren, aan de zuidkust van Kreta. Door de helling van het land is het uitzicht groots en wijds. In ongeveer een uur en vijfenveertig minuten rijden bent u op het vliegveld van Heraklion, en in een uur en 10 minuten in de levendige stad Rethymnon. Bovendien bent u minder dan 1 uur verwijderd van het beroemde Palm Beach van Preveli.Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over deze villa? Neem dan contact met ons op om meer informatie te ontvangen, zoals een plattegrond van de villa en de portfolio van de ontwikkelaar! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 147 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBI13143)
800 000 €

740 53 Agios Pavlos

Het perceel is gelegen op loopafstand van het adembenemende strand van Prasonisi. Dit strand staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, kristalhelder water en prachtige zonsondergangen. Gemakkelijk toegang hebben tot zo'n prachtig strand is een groot voordeel voor elke eigenaar van dit perceel. Het biedt de mogelijkheid om op elk gewenst moment van het strand te genieten, of het nu gaat om zwemmen, zonnebaden of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid. Dit perceel van meer dan 4000 m2 biedt voldoende ruimte voor de bouw van een prachtige woning met drie slaapkamers. Het grote formaat maakt het mogelijk om verschillende voorzieningen op te nemen, zoals een tuin, een zwembad of zelfs een kleine boomgaard. De mogelijkheden zijn eindeloos en de eigenaar kan echt zijn eigen afgelegen paradijs creëren op dit uitgestrekte stuk land. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit perceel zijn de buitengewone bouwplannen voor een prachtige woning met drie slaapkamers die zijn opgenomen. Deze plannen zijn zorgvuldig ontworpen om het gebruik van de ruimte, het natuurlijke licht en het omliggende uitzicht te maximaliseren. Daarnaast is ook de benodigde bouwvergunning inbegrepen, waardoor er direct met de bouw kan worden begonnen. Dit elimineert het gedoe en de vertragingen die vaak gepaard gaan met het verkrijgen van vergunningen en zorgt voor een soepel en efficiënt bouwproces. Naast de nabijheid van het Prasonisi-strand, is dit perceel gunstig gelegen op slechts tien minuten van de zandstranden van Agios Pavlos. Deze stranden bieden een andere sfeer en charme en bieden de eigenaar een verscheidenheid aan mogelijkheden om op het strand te genieten. Verder ligt het pittoreske dorpje Agia Galini op slechts 20 minuten afstand. Dit dorp staat bekend om zijn traditionele architectuur, charmante straatjes en gastvrije sfeer. Het biedt een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de levendige gemeenschap. Kortom, dit stuk grond is een absolute droom voor elke aspirant-eigenaar. De nabijheid van het strand van Prasonisi, de grootte, de meegeleverde bouwplannen en vergunning, en de gunstige ligging nabij andere attracties maken het tot een uitzonderlijke kans. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, natuurlijke schoonheid of de kans om te genieten van het leven in dit buitengewone deel van het eiland, dit stuk grond biedt het allemaal. Met de mogelijkheid om een prachtig huis met drie slaapkamers te creëren en de beschikbaarheid van renders en plattegronden op aanvraag, is dit perceel echt een paradijs dat wacht om gerealiseerd te worden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Agios Pavlos (RBI12913)
1 200 000 €

740 53 Agios Pavlos

Mis deze buitengewone kans niet om een stukje paradijs in Agios Pavlos te bezitten, compleet met directe toegang tot de betoverende zee. Wat dit perceel onderscheidt, is dat het ook een felbegeerde bouwvergunning bevat, waardoor het een nog aantrekkelijker vooruitzicht is voor potentiële kopers. Stelt u zich eens voor hoe geweldig het is om niet alleen een prachtig stuk land te verwerven, maar ook een zorgvuldig vervaardigd huis dat perfect past bij de unieke kenmerken van dit perceel. Dit is je kans om de immense schoonheid en rust van deze locatie te omarmen en er je eigen toevluchtsoord van te maken. Het primaire doel was om de visuele impact op de site te minimaliseren. Als men van bovenaf nadert, is alleen de bovenverdieping zichtbaar, die naadloos overgaat in de grond. Pas bij het bereiken van de kust wordt de half begraven benedenverdieping onthuld. Dit slimme ontwerp maakt een discrete constructie mogelijk, ondanks de forse omvang en het programma van het huis. Gezien de intense zon en hoge temperaturen op Kreta was het toevoegen van patio's en overdekte terrassen essentieel. Deze schaduwplekken zorgen met hun natuurlijke ventilatie voor optimaal comfort tijdens de zomermaanden. Uitgestrekte glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat de woonruimtes kunnen worden geopend, terwijl strategisch geplaatste stenen muren op de buitenterrassen beschermen tegen de wind. Gezien de moeilijke toegang tot de site en de beperkte middelen, was het van cruciaal belang om lokale materialen en expertise te gebruiken zonder concessies te doen aan het ontwerp. Het huis is volledig passief en wekt alle benodigde energie op via zonnepanelen op het bovenste deel van het terrein. Een pompsysteem zorgt voor efficiënte verwarming en koeling, terwijl regenwater wordt opgevangen voor hergebruik. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd uit een lokaal palet en gaan naadloos over in de natuurlijke omgeving. De stenen die bij de constructie worden gebruikt, passen bij de kleur van de site en creëren een harmonieuze esthetiek. Het binnenmarmer in de keuken is ook afkomstig uit Kreta, terwijl een Grieks materiaal genaamd "Patiti", vergelijkbaar met gepolijst beton, werd gebruikt voor de doorlopende vloeren. Met in totaal zes slaapkamers, waaronder een mastersuite, vier extra slaapkamers en een speciaal kindergedeelte, is het huis ontworpen voor verschillende gebruiksscenario's. De bovenverdieping kan zelfstandig functioneren, waardoor het niet meer nodig is om de benedenverdieping te openen, te koelen of te verwarmen, wat een aanzienlijke energiebesparing oplevert. Dit niveau omvat de woonruimtes, waaronder de keuken, woonkamer en eetkamer, evenals de master suite. Een patio, overdekt door een houten pergola en een halfronde muur, biedt bescherming tegen de noordenwind. De benedenverdieping bestaat uit vijf slaapkamers, waarvan er drie vanuit de woning bereikbaar zijn, wat het comfort tijdens de wintermaanden ten goede komt. De overige twee slaapkamers, die een onafhankelijke gastenvleugel vormen, zijn te bereiken via een tweede overdekte patio met helicoïdale trap. En savoir plus ?

299
contacter
détails
E-mail