Businesses for sale - Berlare

4 results (1 - 4)
Commerce building for sale Berlare (RBJ45972)
215 000 €

9290 Berlare

Ben je op zoek naar een goed gelegen handelspand te Berlare? Gevonden! Dit handelspand, met een bruikbare oppervlakte van 86m², bevindt zich op het Dorp van Berlare. Met een ligging aan de kerk, vlakbij het gemeentehuis en het mooie Kasteelpark, kent dit pand een topligging. Zowel de bereikbaarheid van het openbaar vervoer, als meer dan voldoende parkeerplaatsen in de buurt, zijn echte pluspunten. Het handelspand biedt tal van mogelijkheden, over kantoorruimtes, winkels, leslokalen, tot vrije beroepen. In de kelderverdieping is er een berging voorzien, inbegrepen in de prijs. Verder is er een bijhorende parkeerplaats in de kelder, die mee is aan te kopen voor 15.000 EUR. Wens je meer info of graag een bezoek ter plaatse? Neem snel contact met ons op! Want to know more?

1470
contact
details
Email
Call
+32 52 89 00 33
Commerce building for sale Berlare (RBH94284)
210 000 €

9290 Berlare

Gelegen langs Emiel Hertecantlaan (steenweg richting Berlare centrum) vinden we dit te renoveren handelspand met appartement. Het gebouw is op het gelijkvloers ingericht als handelspand/kantoor met ruime garage. Op de eerste verdieping een te renoveren appartement met twee slaapkamers en terras. Het handelspand heeft een oppervlakte van +-90m², het bovenliggende appartement +- 120m². EPC 834 kWh/m² label F (20230705-0002936826-KNR-1) -renovatieverplichtingen van toepassing. Een bezoek zal u wellicht de beste indruk geven van de mogelijkheden dat dit gebouw te bieden heeft. Meer informatie of een bezoek? ### - ### Want to know more?

130 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 52 52 10
Commerce building for sale Berlare (RBG36901)
399 000 €

9290 Berlare

Dit handelspand betreft de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw (met 8 woonheden + een winkel/kantoor + een restaurant) waarin tot 2021 een restaurant werd uitgebaat. Het onroerend goed bestaat uit volgende delen: * een handelsgelijkvloers - volledig ingericht als restaurant - met een totale oppervlakte van ca 357 m² en bestaande uit een restaurant (ca 160 m²) + professionele keukenruimtes + berging + kantoor + sanitaire ruimtes * volledig onderkelderd * 2 garages * aparte afvalruimte * meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw Het gebouw werd opgericht in 2004 en is heel geschikt voor elke vorm van horeca- en/of voedingsuitbating. Dit gebouw is gelegen vlak aan het Donkmeer in Berlare op een commercieel interessante locatie. Overstromingsgevoeligheid: P-score A & G-score A Vraagprijs voor het gelijkvloerse handelspand + keuken + kelder bedraagt 369.000 EUR De 2 garages kunnen bijgekocht worden voor 2 x 15.000 = 30.000 EUR De volledige restaurant- & keukeninrichting zit mee inbegrepen in deze overname (tenzij uitdrukkelijk anders gewenst door de koper). Bij verdere interesse kan alle gedetailleerde informatie aangeleverd worden. Interesse? Neem dan contact op met Hans op GSM ### of via e-mail ### Want to know more?

2456
contact
details
Email
Call
+32 9 336 38 30
Farming site for sale Overmere (RBF07319)
Price on request

9290 Overmere

Zeer verzorgd serrebedrijf (plantenkwekerij) te koop te Overmere (Berlare) op 4,10 haBestaande uit : Mooie comfortabele woning24.000 m² verwarmde serres voor kweken van Azalea's deels verwarmd met aardgas en computergestuurde klimaatregeling10.000 m² containerveldencomputergestuurde substraatinstallatie met toediening via druppelaarsInstallatie hergebruik drainwater met achteraan de serres zandfiltersilo 295.000 liter en watersilo 295.000 liter + grote vijver voor opvang van regenwaterLoods, frigo, parking, alle voorzieningen aanwezigCentrale ligging nabij centrum Overmere Want to know more?

41092
contact
details
Email
Call
+32 475 55 58 34

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Berlare (9290) + Suburbs.

Industrial building for sale Wichelen (RBJ82757)
Price on request

9260 Wichelen

Vlot bereikbaar bedrijfsgebouw bestaande uit 1.150 m² opslagruimte in combinatie met 300 m² kantoren op een terrein van 3.196 m² te koop naast de Rijksweg, op amper 350 m van de Dendermondsesteenweg met een vlotte verbinding naar de Brusselsesteenweg (11 km) en de E40 op- en afrit Wetteren (12 km). De loods met een vrije hoogte van 7 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort en voorzien van een polybetonvloer, lichtstraat, verlichting en rolbrug. De lichtrijke kantoren zijn verdeeld over de gelijkvloers en de 1e verdieping en zijn ingedeeld in verschillende burelen met oa. een kitchenette en sanitair. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

3196 1450 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 225 09 09
320 000 €

9260 Wichelen

In Serskamp, ​​the sub-municipality of Wichelen can exceed this flooding/warehouse limit. This warehouse is suitable as a storage space or workshop for any self-employed entrepreneur. This warehouse has dimensions of 17 meters street width by 30 meters (+- 500 m²) and has a height of 5m. The flood waters are accessed through a large entrance gate. Are you looking for a unique opportunity to run your independent activity? Do not hesitate and contact us without obligation on ### Trumps * Craft zone * 500 m² * Complete construction permitted Openen in Google Translat 1) Urban development destination Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: No 5) Renovation obligation: no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled Building score or G-score: A: no flooding modelled Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: Yes / Urban planning certificate: Yes Want to know more?

500 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 87 90 71
415 000 €

9260 Schellebelle

Deze uitstekend draaiende horecazaak met appartment beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 471 m² en is gelegen op het gezellige dorp van Schellebelle nabij de oevers van de Schelde. Bijgevolg kan men verschillende commerciële handelszaken, basisschool en openbaar vervoer in de nabijheid van het onroerend goed terugvinden. Momenteel wordt de horecazaak verhuurd met een mooi huurrendement.Naast het huidige cafégedeelte beschikt de zaak ook over een ruime feestzaal en dito terras, achterliggende keuken en bergruimte. Daarnaast is er een appartement dat beschikt over volgende indeling: inkomhal, bezoekerstoilet, ruime woonkamer, gedeeltelijk geïnstalleerde keuken met eetplaats, zon georiënteerd terras, drie slaapkamers, functionele berging en badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche en ligbad.Had u graag meer informatie of een rondleiding gehad in dit onroerend goed? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### Want to know more?

467
contact
details
Email
Call
+32 9 395 05 40
Commerce building for sale Appels (RBJ91160)
190 000 €

9200 Appels

EERSTE BEZOEKMOMENT VRIJDAG 27/10 16h-18h (enkel op afspraak!) OUDEGEM - Ruim handelspand in het centrum Deze voormalige kinepraktijk is gelegen in het centrum van het pitoreske Oudegem. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw met de inkomhal met wachtruimte en gastentoilet als eerste ruimtes. De elektronische glazen deur geeft toegang tot de praktijkruimte met een afgescheiden bureau, een berging en een groot vertrek opgesplitst in 3 afzonderlijke behandelcabines. Aanpalend is er de grote revalidatie-/sportruimte met toegang tot een aparte kamer/behandelruimte, privégedeelte met toilet, douche en kitchenette. De ruimtes hebben veel lichtinval door de grote glaspartij aan de voorgevel, maar ook achteraan zijn er meerdere vensters wat aan het pand een aangenaam gevoel geeft. In de straat en het kerkplein is er steeds voldoende parkeergelegenheid. Door de grote passage aan de straatkant is er aan visibiliteit geen gebrek! Er bestaat ook de mogelijkheid om de totaliteit op te splitsen in 2 entiteiten, er zijn dubbele water-, gas -en elektriciteitstellers, maar ook elk deel heeft een individuele CV-brander op gas. Kortom, bent u op zoek naar goedgelegen handelspand in de regio van Dendermonde, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! ### Want to know more?

452
contact
details
Email
Call
+32 53 60 65 60
Commerce building for sale Appels (RBJ91159)
349 000 €

9200 Appels

EERSTE BEZOEKMOMENT VRIJDAG 27/10 16h-18h (enkel op afspraak!) OUDEGEM - Ruim handelspand in het centrum Deze voormalige kinepraktijk is gelegen in het centrum van het pitoreske Oudegem. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw met de inkomhal met wachtruimte en gastentoilet als eerste ruimtes. De elektronische glazen deur geeft toegang tot de praktijkruimte met een afgescheiden bureau, een berging en een groot vertrek opgesplitst in 3 afzonderlijke behandelcabines. Aanpalend is er de grote revalidatie-/sportruimte met toegang tot een aparte kamer/behandelruimte, privégedeelte met toilet, douche en kitchenette. De ruimtes hebben veel lichtinval door de grote glaspartij aan de voorgevel, maar ook achteraan zijn er meerdere vensters wat aan het pand een aangenaam gevoel geeft. In de straat en het kerkplein is er steeds voldoende parkeergelegenheid. Door de grote passage aan de straatkant is er aan visibiliteit geen gebrek! Er bestaat ook de mogelijkheid om de totaliteit op te splitsen in 2 entiteiten, er zijn dubbele water-, gas -en elektriciteitstellers, maar ook elk deel heeft een individuele CV-brander op gas. Kortom, bent u op zoek naar goedgelegen handelspand in de regio van Dendermonde, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! ### Want to know more?

452
contact
details
Email
Call
+32 53 60 65 60
1 385 000 €

9200 Appels

Charmante woning met loods gelegen op wandelafstand van Sint-Gillis centrum. Deze woonparel bestaat een ruime inkomhal, apart toilet met lavabo, grote leefruimte met eetplaats, een ruime, volledig geïnstalleerde recente keuken, extra berging met een kleine keuken en een bureau. Op het eerste verdiep bevinden zich 5 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met eigen lavabo, apart toilet en een badkamer met ligbad. Op het tweede verdiep bevindt er zich ook nog een ruime zolder deze kan dienen voor extra opbergplaats/ een extra slaapkamer. Er is ook voldoende parkeermogelijkheid: een garage voor 2 wagens en extra parkeerplaats voor 8 wagens. Achter deze woning is er een loods met bureel gelegen bij binnenkomst vind je en ruim bureel, een apart toilet met lavabo en een eetruimte en de loods/atelier van maar liefst 700m2. Deze woning met loods is perfect voor een zelfstandige activiteit. Atelier is momenteel verhuurd. Wens je dit pand te bezoeken? Neem dan contact op met Babs op ### of ### . EPC: 302kWh/m2 - Label D - UC: 20231023-0003022068-RES-2 Niet gelegen in risicozone voor overstromingen. P-score: A - G-score:A WG-Vg-Gvv-Gvkr-Gmo Want to know more?

5238 8 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 84 02 83
Commerce building for sale Appels (RBJ07769)
350 750 €

9200 Appels

Prachtig commercieel hoekpand te koop met een oppervlakte van 300m², perfect gelegen op een zichtlocatie aan de kruising van de Scheepswerfstraat en het Dorpsplein. Dit gebouw biedt een uitstekende kans voor ondernemers. De voorzieningen zijn omvangrijk en omvatten centrale verwarming en warmwatervoorziening, toevoerleidingen voor water, gas en elektriciteit, persluchtleidingen, vaste lichtpunten inclusief armaturen, sanitaire voorzieningen, rioleringen en vloerbekleding. Een uitstekende investeringsmogelijkheid in een prominente buurt. Start uw onderneming hier! Voor meer info of een vrijblijvend bezoek ter plaatse contacteer OREON PROPERTIES op het nummer ### . Want to know more?

370
contact
details
Email
Call
+32 14 23 48 23
169 000 €

9340 Lede

Goed draaiende frituur gelegen nabij station Lede. Toplocatie met veel passage en parkeerplaatsen. Handelspand kan ook heringericht worden als broodjeszaak, pittazaak, ... Alle nodige vergunningen en keuringen van de toestellen zijn aanwezig. Frituur is uitgerust met volledig nieuwe toestellen (4 jaar oud). Vg, Wg, Gvkr, Gmo, Gvv, PD, GD. voor verdere inlichtingen of bezoek ### of ### Want to know more?

55
contact
details
Email
Call
+32 9 339 08 31
300 000 €

9340 Lede

Op zoek naar een unieke kans om jouw eigen zaak te starten of uit te breiden? Deze polyvalente handelsruimte biedt de perfecte gelegenheid om jouw ondernemersdromen waar te maken. Gelegen in het centrum van Lede, op slechts 100 meter van de markt, geniet deze locatie van een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid. De ruimte is momenteel ingericht als krantenwinkel, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een open lay-out biedt deze ruimte veel flexibiliteit om aan te passen aan jouw specifieke behoeften en visie. Of je nu een winkel, kantoor, salon of studio wilt creëren, hier vind je de perfecte basis voor succes. Het pand beschikt over een toilet en keuken, waardoor het zowel voor klanten als medewerkers comfortabel is om te verblijven. Bovendien is er een apart bureau aanwezig, ideaal voor administratieve taken of als privéwerkruimte. Achteraan het pand zijn parkeerplaatsen voorzien, wat zorgt voor het nodige gemak voor zowel jouw klanten als personeel. Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Robbe (0498/26 28 49). Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
380 000 €

9200 Dendermonde

Top gelegen commercieel gelijkvloers te Dendermonde Dit top gelegen commercieel gelijkvloers is gelegen naast de gekende Oude Vest te Dendermonde. Parkeren is voor de deur perfect mogelijk. Gezellig handelspand dat zowel als winkel, kantoor en als praktijkruimte gebruikt kan worden. Een grote vitrine, het drukbezochte centrum en de enorme ruimte zijn een mix van troeven die je nodig hebt als ideale handelspand . De oppervlakte van het pand bedraagt 138m². Momenteel is het handelspand ingedeeld als kantoorruimte, een grootte ruimte met verschillende bureau eilanden en een apart bureel. Start u graag een praktijk in centrum Dendermonde? Of bent u op zoek naar een plaats om kantoorruimtes te creëren, zoek niet langer! Verdere info of een bezoek ter plaatse? Contacteer Ann op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 53 70 80 90
380 000 €

9200 Dendermonde

Top gelegen commercieel gelijkvloers te Dendermonde Dit top gelegen commercieel gelijkvloers is gelegen naast de gekende Oude Vest te Dendermonde. Parkeren is voor de deur perfect mogelijk. Gezellig handelspand dat zowel als winkel, kantoor en als praktijkruimte gebruikt kan worden. Een grote vitrine, het drukbezochte centrum en de enorme ruimte zijn een mix van troeven die je nodig hebt als ideale handelspand . De oppervlakte van het pand bedraagt 138m². Momenteel is het handelspand ingedeeld als kantoorruimte, een grootte ruimte met verschillende bureau eilanden en een apart bureel. Start u graag een praktijk in centrum Dendermonde? Of bent u op zoek naar een plaats om kantoorruimtes te creëren, zoek niet langer! Verdere info of een bezoek ter plaatse? Contacteer Ann op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 53 70 80 90

Bedrijvenpark De Weverij is strategisch gelegen te Kalken op de kruising van de Bieststraat en de Nerenweg. Deze unieke locatie biedt een ideale verbinding tussen Gent en Lokeren via de E17, met nabijheid tot schilderachtige dorpskernen zoals Lochristi, Wetteren, Laarne en Berlare. Het opvallende hoekpand op de kruising van Nerenweg en Bieststraat dient als herkenbaar landmark in het hart van Kalken. De Weverij presenteert 30 hoogwaardige nieuwbouw KMO-ruimtes, opgeleverd in een standaard casco staat. Daardoor waarborgt dit project een maximale flexibiliteit, waardoor elke unit individueel en naar bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Tevens biedt het de mogelijkheid om units te combineren en te integreren. De vrije hoogte binnen de ruimtes is vastgesteld op 5,3 meter, met een draagkracht tot 2,5 ton/m². Er worden twee eigentijdse nieuwbouwvolumes toegevoegd aan het geheel. In totaal biedt De Weverij diverse units met oppervlaktes variërend vanaf 129 m². De 60 beschikbare parkeerplaatsen zijn strategisch geplaatst in openlucht rondom de bedrijfsverzamelgebouwen. De geschiedenis van De Weverij begint op de voormalige textielfabriek "Tissage Vanham", gelegen op de kruising van twee gemeentewegen. Startprijzen vanaf € 234.900 (exclusief kosten). Meer informatie of een afspraak? ### T ### Want to know more?

130
contact
details
Email
Call
+32 9 324 01 23

Bedrijvenpark De Weverij is strategisch gelegen te Kalken op de kruising van de Bieststraat en de Nerenweg. Deze unieke locatie biedt een ideale verbinding tussen Gent en Lokeren via de E17, met nabijheid tot schilderachtige dorpskernen zoals Lochristi, Wetteren, Laarne en Berlare. Het opvallende hoekpand op de kruising van Nerenweg en Bieststraat dient als herkenbaar landmark in het hart van Kalken. De Weverij presenteert 30 hoogwaardige nieuwbouw KMO-ruimtes, opgeleverd in een standaard casco staat. Daardoor waarborgt dit project een maximale flexibiliteit, waardoor elke unit individueel en naar bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Tevens biedt het de mogelijkheid om units te combineren en te integreren. De vrije hoogte binnen de ruimtes is vastgesteld op 5,3 meter, met een draagkracht tot 2,5 ton/m². Er worden twee eigentijdse nieuwbouwvolumes toegevoegd aan het geheel. In totaal biedt De Weverij diverse units met oppervlaktes variërend vanaf 129 m². De 60 beschikbare parkeerplaatsen zijn strategisch geplaatst in openlucht rondom de bedrijfsverzamelgebouwen. De geschiedenis van De Weverij begint op de voormalige textielfabriek "Tissage Vanham", gelegen op de kruising van twee gemeentewegen. Startprijzen vanaf € 234.900 (exclusief kosten). Meer informatie of een afspraak? ### T ### Want to know more?

129
contact
details
Email
Call
+32 9 324 01 23

Bedrijvenpark De Weverij is strategisch gelegen te Kalken op de kruising van de Bieststraat en de Nerenweg. Deze unieke locatie biedt een ideale verbinding tussen Gent en Lokeren via de E17, met nabijheid tot schilderachtige dorpskernen zoals Lochristi, Wetteren, Laarne en Berlare. Het opvallende hoekpand op de kruising van Nerenweg en Bieststraat dient als herkenbaar landmark in het hart van Kalken. De Weverij presenteert 30 hoogwaardige nieuwbouw KMO-ruimtes, opgeleverd in een standaard casco staat. Daardoor waarborgt dit project een maximale flexibiliteit, waardoor elke unit individueel en naar bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Tevens biedt het de mogelijkheid om units te combineren en te integreren. De vrije hoogte binnen de ruimtes is vastgesteld op 5,3 meter, met een draagkracht tot 2,5 ton/m². Er worden twee eigentijdse nieuwbouwvolumes toegevoegd aan het geheel. In totaal biedt De Weverij diverse units met oppervlaktes variërend vanaf 129 m². De 60 beschikbare parkeerplaatsen zijn strategisch geplaatst in openlucht rondom de bedrijfsverzamelgebouwen. De geschiedenis van De Weverij begint op de voormalige textielfabriek "Tissage Vanham", gelegen op de kruising van twee gemeentewegen. Startprijzen vanaf € 234.900 (exclusief kosten). Meer informatie of een afspraak? ### T ### Want to know more?

336
contact
details
Email
Call
+32 9 324 01 23

Bedrijvenpark De Weverij is strategisch gelegen te Kalken op de kruising van de Bieststraat en de Nerenweg. Deze unieke locatie biedt een ideale verbinding tussen Gent en Lokeren via de E17, met nabijheid tot schilderachtige dorpskernen zoals Lochristi, Wetteren, Laarne en Berlare. Het opvallende hoekpand op de kruising van Nerenweg en Bieststraat dient als herkenbaar landmark in het hart van Kalken. De Weverij presenteert 30 hoogwaardige nieuwbouw KMO-ruimtes, opgeleverd in een standaard casco staat. Daardoor waarborgt dit project een maximale flexibiliteit, waardoor elke unit individueel en naar bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Tevens biedt het de mogelijkheid om units te combineren en te integreren. De vrije hoogte binnen de ruimtes is vastgesteld op 5,3 meter, met een draagkracht tot 2,5 ton/m². Er worden twee eigentijdse nieuwbouwvolumes toegevoegd aan het geheel. In totaal biedt De Weverij diverse units met oppervlaktes variërend vanaf 129 m². De 60 beschikbare parkeerplaatsen zijn strategisch geplaatst in openlucht rondom de bedrijfsverzamelgebouwen. De geschiedenis van De Weverij begint op de voormalige textielfabriek "Tissage Vanham", gelegen op de kruising van twee gemeentewegen. Startprijzen vanaf € 234.900 (exclusief kosten). Meer informatie of een afspraak? ### T ### Want to know more?

197
contact
details
Email
Call
+32 9 324 01 23
995 000 €

9200 Dendermonde

Op zoek naar een investering? Ontdek deze opbrengsteigendom met vier appartementen, centraal gelegen in Dendermonde. GLV: hier vindt u een ruim handelspand van (251m²). 1steV: op de eerste verdieping bevinden zich twee appartementen (35m² en 37m²) met elk een badkamer (5m²), een woonkamer (19m²) en een slaapkamer (10m²). 2deV: op de tweede verdieping is er een derde appartement. Via de inkomhal (2m²) betreedt men de woonkamer (23m²) en de badkamer (5m²). Vanuit de badkamer komt men in de slaapkamer (12m²). 3deV: de derde verdieping herbergt het vierde appartement. Via de inkomhal (4m²) betreedt men de woonkamer (22m²) en de badkamer (5m²). Vanuit de badkamer bereikt men de slaapkamer (11m²). Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter. Benieuwd naar deze uitstekend gelegen investeringsmogelijkheid? Neem contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! Want to know more?

256
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69