House for sale - Ertvelde

21 results (1 - 20)
385 996 €

9940 Ertvelde

Bent u op zoek naar een landelijke, comfortabele woning in een rustige en aangename buurt? Zoek niet verder? Wij hebben voor u 2 knappe nieuwbouwwoningen in oprichting te Ertvelde. Zij bieden alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en luxueus leven. Deze nieuwe woningen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort.Beide woningen zijn ingedeeld als volgt:Op het gelijkvloers:- een centrale inkomhal;- een lichtrijke woonkamer met open keuken;- een afzonderlijk toileten een garage.Op de 1ste verdieping:- een ruime nachthal met ruimte voor een werkplek;- 2 comfortabele slaapkamers;- een technische ruimte;- een afzonderlijk toileten een badkamer voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel.Op de 2de verdieping:- een 3de ruime slaapkamer te bereiken langsheen een vaste open trap. Beide woningen beschikken als kers op de taart over een tuin waar u steeds heerlijk tot rust kan komen. Deze woningen zijn gebouwd met de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met een uitstekend isolatiesysteem en zonnepanelen zijn deze woningen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een knappe nieuwbouwwoning in Ertvelde - Rieme. Voor meer informatie en een bezoek ter plaatse, kan u ons contacteren op het nummer: ### of op het mailadres: ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 142 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 330 61 04
Price on request

9940 Ertvelde

On the edge of the enchanting Meetjesland, two beautiful semi-detached houses are ready to be welcomed as a new home. Upon entering these beautiful homes you are welcomed by a modern and open layout that exudes space and comfort. The ground floor welcomes you with a light and airy living room, a fully equipped kitchen and a dining area perfect for cozy dinners and family gatherings. On the top floor there are three spacious bedrooms, one of which could potentially be transformed into a home office or study. The versatile attic, accessible via a fixed staircase, offers extra space for storage, a play area or a hobby room - the possibilities are endless. Modern amenities such as underfloor heating, energy-efficient appliances and high-quality finishes provide the ultimate comfort and convenience in these homes. Enjoy the greenery around you, while still having easy access to all the amenities you could wish for, such as shops and schools nearby. With good connections to Ghent and Antwerp via R4, you are always connected to the bustling cities while enjoying the tranquility of the Meetjesland. These houses are not just houses; they are a story of comfort, style and convenience, situated in an ideal location. Grab your chance now and make these houses your home! Lots 14 and 15 of our allotment in Ertvelde are deed-ready. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 216 60 70

Deze open bebouwing aan de Benninckstraat te Ertvelde is een pareltje van moderne architectuur, kwalitatieve materialen en exclusieve uitstraling. De villa maakt deel uit van een nieuw residentieel project en is ontworpen door CAS architecten. De villa heeft een uitzonderlijk ruim woonvolume, beschikt over grote raampartijen en is uitgerust met ultra energiezuinige technieken. Zo is er standaard een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, … U kunt de interieurafwerking volledig naar uw wens kiezen onder begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… opgenomen in het lastenboek. Wilt u uw eigen villa op maat laten afwerken? Wij begeleiden u graag in het hele bouwproces! Neem contact op met Ewout op ### of via contact@huysmanbouw Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

Een vaste prijs, een vaste bouwtermijn, een interieurafwerking op maat en een energiezuinige woning (LOT 15)! Dat is wat u krijgt bij deze nieuwbouwwoning met een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een inpandige garage en 3 slaapkamers waarvan één met dressing. De woning is voorzien van een vaste trap naar zolder zodat u deze indien gewenst kan afwerken en inrichten als 4e kamer. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 294m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… U kunt de interieurafwerking volledig naar uw smaak kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de hoogwaardige gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Onze bouwadviseur staat u graag te woord! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 24) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 256m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Contacteer Ewout Vanden Bussche op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 26) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 256m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG (E10) - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 14) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een inpandige garage, 3 slaapkamers en een grote zolder. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 294m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore van E10! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Contacteer Ewout Vanden Bussche op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 19) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder. De woning wordt gebouwd op een west georiënteerd perceel van 252m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

Een energiezuinige woning (LOT 11) met een vaste prijs en een interieurafwerking op maat! Dat is wat deze nieuwbouwwoning in opbouw u biedt. De woning heeft een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen en 3 slaapkamers, waarvan één met dressing. De woning heeft ook een badkamer, een douchecel voor de kinderen en een grote zolder. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 300m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… . Hierdoor behaalt de woning de fantastische energiescore van E10! U kunt de interieurafwerking volledig naar uw wens kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Neem contact op met Ewout op ### of via contact@huysmanbouw Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBK97444)
140 000 €

9940 Ertvelde

In het centrum van het levendige Ertvelde verscholen in een super rustige straat kan je deze te renoveren woning terugvinden. Het pand zit al jaar en dag binnen dezelfde familie en heeft nood aan een totaalrenovatie/ stevige opfrisbeurt. Locatie is hier de waardebepalende factor. De woning beschikt over een energielabel F, energetische renovatiewerken die de woning naar de huidige energienormen brengen zijn te bespreken ter plaatse. Dit kan jouw ideale starterswoning of opbrengstwoning worden! Troeven: - gelegen in het centrum van Ertvelde in een super rustige straat ZONDER VERKEER - volledig te renoveren woning die je kan omvormen naar jouw wensen - lichtrijke leefruimte met charmante haard - Handig bijgebouw ! Indeling: lichtrijke leefruimte met kachelvoorziening en aparte opbergplaats, keukenruimte badkamer met ligbad. Eerste verdieping: 3 ruimtes die u zelf nog kunt inrichten. Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 97
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
Residence for sale Ertvelde (RBK38609)
450 000 €

9940 Ertvelde

Richtprijs: 450.000 euro. Deze volledig renoveerde woning kan je terugvinden op de verbindingsweg tussen Oosteeklo en Ertvelde en werd van kop tot teen gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Er werd gekeken om de woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Hierdoor werd totale isolatie geplaatst en wordt de woning verwarmd met een warmtepomp met vloerverwarming aangesloten op zonnepanelen. De enorm lichtrijke leefruimte met open keuken zorgen voor dat huiselijke gevoel. Daarnaast zijn er nog 3 ruime mooie slaapkamers waarvan 1 master op de 2de verdieping afgewerkt tot in de nok en een volledig vernieuwde badkamer. De aangename tuin met zicht op de velden maakt dit plaatje compleet. Deze woning is het perfecte voorbeeld van de vroeger gebouwde stevige bouwstructuren gecombineerd met een hedendaagse moderne afwerking. Troeven: - Energetisch TOP ! (Warmtepomp, 8 zonnepanelen, ventilatiesysteem C+) - 3 ruime en volwaardige slaapkamers - Prachtige open keuken aansluitend aan de ruime leefruimte - Fantastisch gegarandeerd zicht op velden en natuur ! Dit alles terug te vinden nabij het centrum van Ertvelde vlakbij de invalswegen ! Meer info? Bel Mathias ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 180
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
Residence for sale Ertvelde (RBK23117)
595 000 €

9940 Ertvelde

Evergem (Ertvelde) - Op zoek naar een instapklare villa met tuin te koop in Ertvelde? Dan is deze woning wellicht iets voor jou. De belangrijkste troeven in een notendop: ·Instapklare en goed onderhouden woning ·Zuid georiënteerde tuin ·Zonnepanelen aanwezig ·Gelegen in een residentiële wijk met groene omgeving ·Gunstige EPC-score ·Airco voorzien zowel op gelijkvloers als boven ·Geen kost aan elektriciteit door zonnepanelen en terugdraaiende teller + certificaten Zo ziet het gelijkvloers uit: Inkomhal met apart toilet, bureauruimte, lichtrijke eet-en leefruimte, volledig ingerichte keuken en inpandige garage. Zo ziet de 1e verdieping uit: 4 slaapkamers waarvan 1 met dressing, ruime badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Grote tuin met tuinhuis Belangrijk: EPC: 162 kWh/m² Vraagprijs: 595.000 EUR Want to know more?

4 Bedroom(s) 218 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 219 08 77
Residence for sale Ertvelde (RBJ63968)

Een vaste prijs, een vaste bouwtermijn, een interieurafwerking op maat en een energiezuinige woning (LOT 16)! Dat is wat u krijgt bij deze nieuwbouwwoning met een ruime en optimale planindeling. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 259m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… U kunt de interieurafwerking volledig naar uw smaak kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de hoogwaardige gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Onze bouwadviseur staat u graag te woord! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ62417)

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 27) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 256m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ62416)

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 28) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 313m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ61721)

ENERGIEZUINIG (E10) - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 13) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een bureau, 3 slaapkamers en een grote zolder. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 266m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore van E10! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Contacteer Ewout Vanden Bussche op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ61717)

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 21) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 277m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ61716)

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 22) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 349m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ58501)

Een vaste prijs, een interieurafwerking op maat en een energiezuinige woning (LOT 3)! Dat is wat u krijgt bij deze nieuwbouwwoning met een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een inpandige garage en 3 slaapkamers waarvan één met dressing. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 335m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… . Hierdoor behaalt de woning de fantastische energiescore van E10! U kunt de interieurafwerking volledig naar uw smaak kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de hoogwaardige gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Onze bouwadviseur staat u graag te woord! Neem contact op met Ewout op ### of via contact@huysmanbouw Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94