House for sale - Ertvelde

24 results (1 - 20)
465 000 €

9940 Ertvelde

Dit zeer goed onderhouden woonhuis ligt in een aangename woonwijk te Rieme/Ertvelde vlakbij de invalswegen en het centrum. Het unieke aan die pand is het EPC label B en het totaalplaatje door het unieke bijgebouw, het zwembad, de poolhouse en de zeer logische ruimtes op het gelijkvloers ! Alles werd bovendien stipt onderhouden en onderhoudsvriendelijk aangelegd zowel binnen als buiten wat maakt dat deze woning meer dan instapklaar is ! Er is geen energierenovatieplicht wat ervoor zorgt dat u als koper geen kost hoeft te maken de komende jaren dit mede door de reeds aangepaste zaken door de huidige eigenaar (vernieuwing leidingen, moderne badkamer,..) ! Troeven: - Bungalow in een open verhaal met alle nodige luxe ! - Gelegen in een super aangename woonwijk ! - Volwaardig zonnig perceel van 637 m²; - Nodige isolatie (muur + dak) , HR-glas + rolluiken, recente CV-ketel, regenwaterput en conforme EK (tot 2041 !) - Nette keuken, vernieuwde badkamer met inloopdouche en 2 toiletten; - 4 slaapkamers ! - Ruime zolderverdieping met mogelijkheden ! - Gezellige tuin met kunstgras, overkapping en kwalitatief RECENT zwembad! - Volwaardige opritten, inpandige garage en ZEER MOOI bijgebouw waar u tevens twee auto's kunt plaatsen; - Bijgebouw kan trouwens voor verschillende doeleinden aangewend worden ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### ! Want to know more?

4 Bedroom(s) 185
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
450 000 €

9940 Ertvelde

Gelegen in één van de mooiste straten van Ertvelde ligt deze idyllische hoeve op een prachtig perceel van 4.490m². Het unieke aan deze eigendom is dat dit zeer dicht bij het centrum ligt en omringd is door weilanden waardoor u op een soort van eiland zit. Rondom kan er niet meer gebouwd worden, dus deze eigendommen komen eigenlijk nooit te koop ! De hoeve zelf is zeer netjes onderhouden en is perfect bewoonbaar, maar de mogelijkheden tot uitbouw/nieuwbouw zijn echt fenomenaal (meer info op bureau). Uiteraard is het perceel omgeven door eigen groen, het werd bovendien zeer goed onderhouden en bij u bezoek zult u merken hoe uniek dit allemaal wel niet is ! Het woonhuis met stal (garage) bestaat uit een ruime wasplaats, ruime keuken, lichtrijke leefruimte met houthaard, kelder, 2 slaapkamers en een nette badkamer. Op het perceel bevindt zich nog een vergunde ruime werkplaats/ ruime garage. DIt ligt in agrarisch gebied dus een ruime woning tot 1000 kubiek is mogelijk ! Kortom, deze hoeve is ideaal voor wie op zoek is naar een landelijke woning met veel privacy en waar u volop kunt genieten van het buitenleven ! Op onze eigen website kan u bij de link een uitgebreide virtuele rondleiding terugvinden. Richtprijs 450.000 euro Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 132
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
575 000 €

9940 Ertvelde

Gelegen op een ABSOLUTE TOPLIGGING (rustige woonwijk) vinden we dit volledig instapklaar woonhuis terug waarbij het volledige plaatje klopt voor u als koper ! Alle hedendaagse comfort is aanwezig: een UITSTEKEND EPC LABEL B, een volwaardig en zonnig perceel van 562m², 4 slaapkamers, een landelijke keuken, 2 badkamers en een TOTAAL aangelegde tuin met zwembad dat u een absoluut vakantiegevoel heeft ! Als extra troef is er nog het eiken bijgebouw/poolhouse met bar, extra keuken & berging + toilet waar u zowel zomer als winter kunt genieten in alle rust & privacy ! Troeven: - HOB met totale rust - kleinschalige wijk zonder doorgaand verkeer in het centrum van ERTVELDE; - Energiezuinig - LABEL B - dubbel glas, CV-ketel op gas, totale isolatie - dak + spouwisolatie, zonnepanelen,.. - Ruime lichtrijke leefruimte (met houthaard)& toffe connectie naar de tuin; - 4 ruime volwaardige slaapkamers waarvan 1 op het gelijkvloers (niet op de foto); - Nette & kwalitatieve keuken & badkamer + extra doucheruimte beneden; - Tuin, zwembad en de verschillende terrassen zijn zeer verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd (kunstgras). - De poolhouse is bijzonder volwaardig en een echte meerwaarde ! - De nette opritten + tuinpoort maken het plaatje af ! ; Zelden zijn er woningen met deze kenmerken te koop in deze gegeerde woonwijk ! Deze woning heeft de beste combinatie van ligging, ruimte & een vakantiegevoel in eigen land ! Indeling: inkom met apart toilet, lichtrijke L - leefruimte met houthaard, leefkeuken, slaapkamer 1, wasplaats/berging/doucheruimte, inpandige garage met handige ingemaakte kasten. 1ste verdieping: nachthal, nette badkamer, ruime masterbedroom met dressing en 2 grote slaapkamers. + de volledige aangelegde tuin met oprit Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### ! Want to know more?

4 Bedroom(s) 192 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17

Deze open bebouwing aan de Benninckstraat te Ertvelde is een pareltje van moderne architectuur, kwalitatieve materialen en exclusieve uitstraling. De villa maakt deel uit van een nieuw residentieel project en is ontworpen door CAS architecten. De villa heeft een uitzonderlijk ruim woonvolume, beschikt over grote raampartijen en is uitgerust met ultra energiezuinige technieken. Zo is er standaard een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, … U kunt de interieurafwerking volledig naar uw wens kiezen onder begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… opgenomen in het lastenboek. Wilt u uw eigen villa op maat laten afwerken? Wij begeleiden u graag in het hele bouwproces! Neem contact op met Ewout op ### of via contact@huysmanbouw Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

Een vaste prijs, een vaste bouwtermijn, een interieurafwerking op maat en een energiezuinige woning (LOT 15)! Dat is wat u krijgt bij deze nieuwbouwwoning met een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een inpandige garage en 3 slaapkamers waarvan één met dressing. De woning is voorzien van een vaste trap naar zolder zodat u deze indien gewenst kan afwerken en inrichten als 4e kamer. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 294m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… U kunt de interieurafwerking volledig naar uw smaak kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de hoogwaardige gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Onze bouwadviseur staat u graag te woord! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

Een vaste prijs, een vaste bouwtermijn, een interieurafwerking op maat en een energiezuinige woning (LOT 16)! Dat is wat u krijgt bij deze nieuwbouwwoning met een ruime en optimale planindeling. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 259m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… U kunt de interieurafwerking volledig naar uw smaak kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de hoogwaardige gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Onze bouwadviseur staat u graag te woord! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 24) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 256m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Contacteer Ewout Vanden Bussche op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG (E10) - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 14) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een inpandige garage, 3 slaapkamers en een grote zolder. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 294m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore van E10! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Contacteer Ewout Vanden Bussche op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 19) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder. De woning wordt gebouwd op een west georiënteerd perceel van 252m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94

Een vaste prijs, een interieurafwerking op maat en een energiezuinige woning (LOT 3)! Dat is wat u krijgt bij deze nieuwbouwwoning met een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, een inpandige garage en 3 slaapkamers waarvan één met dressing. De woning wordt gebouwd op een Zuidwest georiënteerd perceel van 335m2. De woning is uitgerust met alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,… . Hierdoor behaalt de woning de fantastische energiescore van E10! U kunt de interieurafwerking volledig naar uw smaak kiezen met de begeleiding van onze interieurarchitect. Er zijn ruime budgetten voor keuken, vloeren, deuren, enz… voorzien in het lastenboek. Zo creëert u uw eigen thuis in uw nieuwe huis! De woning bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project bestaat uit moderne woningen, ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en de hoogwaardige gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over deze woning of over het project? Onze bouwadviseur staat u graag te woord! Neem contact op met Ewout op ### of via contact@huysmanbouw Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBM27958)
385 000 €

9940 Ertvelde

Nabij het bruisende centrum van Ertvelde, gelegen in een hele kindvriendelijke en rustige woonwijk vindt u deze solide en degelijke woning. De ligging van deze woning is ideaal: vlakbij het centrum, winkels, sportinfrastructuur en diverse invalswegen. Deze woonst werd gebouwd op een mooi rechthoekig perceel van 473 m²! Het gunstige EPC (Label C) zorgt ervoor dat u géén renovatieplicht hebt! De praktische inkomhal met gastentoilet brengt u naar een mooie, lichtrijke en ruime leefruimte. Naast de leefruimte vindt u een grote leefkeuken met aangrenzende wasplaats en toegang tot de inpandige garage. De nachthal brengt ons naar 3 volwaardige slaapkamers, lichtrijke badkamer met tweede toilet. Extra troef is een praktische berging op het verdiep. TROEVEN: - Uitstekende ligging - Woning met heel mooi potentieel - Zonnige en ruime tuin - Lichtrijke ruimtes - Volwaardige slaapkamers Contacteer Maarten (0485 604 991 - ### ) voor het maken van een afspraak op ons bezoekmoment. Want to know more?

3 Bedroom(s) 161 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 253 51 93
Residence for sale Ertvelde (RBM27957)
295 000 €

9940 Ertvelde

BEZOEKDAG VOLZET! Deze goed onderhouden halfopen woning is gelegen in een verkeersarme buurt, nabij het bruisende centrum van Ertvelde en diverse invalswegen. Het pand geniet van een mooi rechthoekig perceel (515 m²) met aangelegde en zonnige tuin. Hier kan je echt genieten van mooie zomerdagen! Deze woning onderging al belangrijke energetische renovaties (ramen, dakisolatie, nieuw dak, nieuwe lichtkoepels en condensatieketel op aardgas). Investeren in zonnepanelen zal ervoor zorgen dat jouw woning nog energiezuiniger kan worden! Deze charmante woning is op te frissen, maar biedt u absoluut een heel mooi potentieel! De bescheiden inkomhal met gastentoilet brengt u naar een mooie en ruime leefruimte. Naast de leefruimte vindt u een grote leefkeuken met aangrenzende wasplaats en praktische berging. De nachthal met vernieuwde lichtkoepel brengt ons naar 3 slaapkamers, lichtrijke badkamer en tweede toilet. Absolute extra troef is de ruime aparte garage en haar geïsoleerde zolderruimte. Achteraan het perceel beschik je nog over een extra tuinhuis. TROEVEN: - Uitstekende ligging - Belangrijk uitgevoerde energetische renovaties! - Zonnige tuin - Lichtrijke ruimtes - Aparte garage met geïsoleerde zolderruimte - Heel mooi aangelegde tuin Contacteer Maarten (0485 604 991 - ### ) voor het maken van een afspraak op ons bezoekmoment van 06/07. Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 253 51 93
Residence for sale Ertvelde (RBL49791)
385 996 €

9940 Ertvelde

Bent u op zoek naar een landelijke, comfortabele woning in een rustige en aangename buurt? Zoek niet verder? Wij hebben voor u 2 knappe nieuwbouwwoningen in oprichting te Ertvelde. Zij bieden alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en luxueus leven. Deze nieuwe woningen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort.Beide woningen zijn ingedeeld als volgt:Op het gelijkvloers:- een centrale inkomhal;- een lichtrijke woonkamer met open keuken;- een afzonderlijk toileten een garage.Op de 1ste verdieping:- een ruime nachthal met ruimte voor een werkplek;- 2 comfortabele slaapkamers;- een technische ruimte;- een afzonderlijk toileten een badkamer voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel.Op de 2de verdieping:- een 3de ruime slaapkamer te bereiken langsheen een vaste open trap. Beide woningen beschikken als kers op de taart over een tuin waar u steeds heerlijk tot rust kan komen. Deze woningen zijn gebouwd met de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met een uitstekend isolatiesysteem en zonnepanelen zijn deze woningen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een knappe nieuwbouwwoning in Ertvelde - Rieme. Voor meer informatie en een bezoek ter plaatse, kan u ons contacteren op het nummer: ### of op het mailadres: ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 142 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 330 61 04
Residence for sale Ertvelde (RBL14953)
Price on request

9940 Ertvelde

On the edge of the enchanting Meetjesland, two beautiful semi-detached houses are ready to be welcomed as a new home. Upon entering these beautiful homes you are welcomed by a modern and open layout that exudes space and comfort. The ground floor welcomes you with a light and airy living room, a fully equipped kitchen and a dining area perfect for cozy dinners and family gatherings. On the top floor there are three spacious bedrooms, one of which could potentially be transformed into a home office or study. The versatile attic, accessible via a fixed staircase, offers extra space for storage, a play area or a hobby room - the possibilities are endless. Modern amenities such as underfloor heating, energy-efficient appliances and high-quality finishes provide the ultimate comfort and convenience in these homes. Enjoy the greenery around you, while still having easy access to all the amenities you could wish for, such as shops and schools nearby. With good connections to Ghent and Antwerp via R4, you are always connected to the bustling cities while enjoying the tranquility of the Meetjesland. These houses are not just houses; they are a story of comfort, style and convenience, situated in an ideal location. Grab your chance now and make these houses your home! Lots 14 and 15 of our allotment in Ertvelde are deed-ready. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 216 60 70
Residence for sale Ertvelde (RBK97444)
140 000 €

9940 Ertvelde

VERKOCHT In het centrum van het levendige Ertvelde verscholen in een super rustige straat kan je deze te renoveren woning terugvinden. Het pand zit al jaar en dag binnen dezelfde familie en heeft nood aan een totaalrenovatie/ stevige opfrisbeurt. Locatie is hier de waardebepalende factor. De woning beschikt over een energielabel F, energetische renovatiewerken die de woning naar de huidige energienormen brengen zijn te bespreken ter plaatse. Dit kan jouw ideale starterswoning of opbrengstwoning worden! Troeven: - gelegen in het centrum van Ertvelde in een super rustige straat ZONDER VERKEER - volledig te renoveren woning die je kan omvormen naar jouw wensen - lichtrijke leefruimte met charmante haard - Handig bijgebouw ! Indeling: lichtrijke leefruimte met kachelvoorziening en aparte opbergplaats, keukenruimte badkamer met ligbad. Eerste verdieping: 3 ruimtes die u zelf nog kunt inrichten. Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 97
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
Residence for sale Ertvelde (RBK38609)
450 000 €

9940 Ertvelde

Richtprijs: 450.000 euro. Deze volledig renoveerde woning kan je terugvinden op de verbindingsweg tussen Oosteeklo en Ertvelde en werd van kop tot teen gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Er werd gekeken om de woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Hierdoor werd totale isolatie geplaatst en wordt de woning verwarmd met een warmtepomp met vloerverwarming aangesloten op zonnepanelen. De enorm lichtrijke leefruimte met open keuken zorgen voor dat huiselijke gevoel. Daarnaast zijn er nog 3 ruime mooie slaapkamers waarvan 1 master op de 2de verdieping afgewerkt tot in de nok en een volledig vernieuwde badkamer. De aangename tuin met zicht op de velden maakt dit plaatje compleet. Deze woning is het perfecte voorbeeld van de vroeger gebouwde stevige bouwstructuren gecombineerd met een hedendaagse moderne afwerking. Troeven: - Energetisch TOP ! (Warmtepomp, 8 zonnepanelen, ventilatiesysteem C+) - 3 ruime en volwaardige slaapkamers - Prachtige open keuken aansluitend aan de ruime leefruimte - Fantastisch gegarandeerd zicht op velden en natuur ! Dit alles terug te vinden nabij het centrum van Ertvelde vlakbij de invalswegen ! Meer info? Bel Mathias ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 180
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
Residence for sale Ertvelde (RBK23117)
595 000 €

9940 Ertvelde

Evergem (Ertvelde) - Op zoek naar een instapklare villa met tuin te koop in Ertvelde? Dan is deze woning wellicht iets voor jou. De belangrijkste troeven in een notendop: ·Instapklare en goed onderhouden woning ·Zuid georiënteerde tuin ·Zonnepanelen aanwezig ·Gelegen in een residentiële wijk met groene omgeving ·Gunstige EPC-score ·Airco voorzien zowel op gelijkvloers als boven ·Geen kost aan elektriciteit door zonnepanelen en terugdraaiende teller + certificaten Zo ziet het gelijkvloers uit: Inkomhal met apart toilet, bureauruimte, lichtrijke eet-en leefruimte, volledig ingerichte keuken en inpandige garage. Zo ziet de 1e verdieping uit: 4 slaapkamers waarvan 1 met dressing, ruime badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Grote tuin met tuinhuis Belangrijk: EPC: 162 kWh/m² Vraagprijs: 595.000 EUR Want to know more?

4 Bedroom(s) 218 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 219 08 77
Residence for sale Ertvelde (RBJ62418)

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 26) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 256m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Ertvelde (RBJ62417)

ENERGIEZUINIG - VASTE PRIJS - INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING OP MAAT! Deze energiezuinige nieuwbouwwoning (LOT 27) beschikt over een ruime en optimale planindeling met grote raampartijen, 3 slaapkamers en een grote zolder toegankelijk via een zolderluik/vaste trap is mogelijk. De woning wordt gebouwd op een perceel van 256m2. In de prijs zijn alle energiezuinige technieken inbegrepen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing,... . Hierdoor behalen al onze woningen de fantastische energiescore! De interieurafwerking is volledig op maat te kiezen a.d.h.v. de ruime budgetten in het lastenboek. Onder begeleiding van onze interieurarchitect zorg je zelf voor de finishing touch en maak je van je nieuwe huis ook een echte thuis! De woning wordt gebouwd in een rustige nieuwbouwwijk tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat in Ertvelde. Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen. De strakke lijnen en de moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Meer informatie over deze woning of over het totale project? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledig dossier! Bel Ewout op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94