House for sale - Kaprijke

25 results (1 - 20)

9970 Kaprijke

251 778 € - 440 783 €

Discover a new horizon of modern living in the heart of Kaprijke, where five beautiful semi-detached new-build homes open their doors in the Zuidstraat. With a perfect combination of style, comfort and sustainability, this project promises to offer a refreshing lifestyle to its residents. Each home is designed with care and craftsmanship, with three or four bedroom options, making it ideal for families of all sizes. What makes this project even more attractive is the flexibility it offers: whether you prefer to buy a hull to put your own stamp on the finish, or prefer a fully finished home, the choice is yours. These modern homes are not only a feast for the eyes, but also for the environment. With a maximum E level of 50, we aim for energy efficiency and sustainability, which is not only beneficial for the environment but also for your wallet in the long term. Enjoy the tranquil charm of Kaprijke, while still benefiting from the vicinity of amenities, schools and recreational opportunities. Living in these new-build homes means embracing a contemporary lifestyle without compromise. Don't miss the opportunity to be part of this exciting new build project. Contact us today for more information and discover your future home in Kaprijke. - Legal notices: EPB pending - Vg/Wug&Wug/Gmo/Gvkr/Vv Want to know more?

3 - 4 Bedroom(s) 1 Bathroom(s) 8 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 377 88 77

Ruime halfopen cascowoning op perceel van 335m² In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden via presale. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. De woning op lot 52 wordt opgebouwd in een tijdloze moderne bouwstijl en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning, kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### Indeling woning: - Inkom + toilet- Ruime zit/eethoek- wasplaats/technische ruimte - open keuken met zicht op de velden - 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een douche en een dubbel lavabomeubel + toilet - opbergzolder via zolderluik Want to know more?

144
contact
details
Email
Call
+32 9 216 84 51

Ruime halfopen cascowoning op perceel van 340m² Onmiddellijk beschikbaar. In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden.Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. De woning op lot 54 wordt opgebouwd in een moderne bouwstijl met plat dak en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.De woning kan onmiddellijk aangekocht worden! Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning, kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### Indeling woning: - Inkom met gastentoilet- Ruime zit- en eethoek- wasplaats/technische ruimte met toegang tot carport (niet inbegrepen)- open keuken met zicht op de velden - 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een douche, ligbad en dubbel lavabomeubel- afzonderlijk toilet Want to know more?

160
contact
details
Email
Call
+32 9 216 84 51

9970 Kaprijke

326 400 € - 447 451 €

De woningen zijn gelegen in de nieuw aangelegde Madeliefjesstraat. Bij de aanleg en de bouw is veel aandacht gegeven aan groen en ruimte zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. En dit op slechts 5min rijden van de expresweg. Het gaat hier meerbepaald om 2 half open en 2 gesloten bebouwingen die modern afgewerkt zijn. Ze zijn voorzien van een plat dak met daaronder 2 volwaardige verdiepingen. Op het gelijkvloers bevindt zich de keuken, eet - en zithoek en de garage. De eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Deze woningen werden met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouwd, wat resulteert in bijna energie neutrale woningen (BEN) én worden volledig instapklaar afgewerkt. Loten 70-73 werden daarbij ook uitgerust met een warmtepomp (lucht/water) en vloerverwarming (beneden en boven) voor een optimale verwarming en koeling. Want to know more?

3 Bedroom(s) 147 - 187 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 73 94 73
Residence for sale Lembeke (RBJ97164)
398 000 €

9971 Lembeke

Dit recent woonhuis (2014) ligt op een ENORM goede & gegeerde ligging te Lembeke ! De wijk/straat is doodlopend waardoor u kunt genieten van alle rust & er werd te midden een tof speelplein/ ontspanningsplein aangelegd ! Tevens staat u op een oogwenk van het centrum en heeft u een vlotte verbinding naar de nabije invalswegen ! Het pand voldoet aan alle hedendaagse normen & heeft een zeer praktische en logische indeling ! Troeven: - Centrale uitvalsbasis - toffe rustige woonwijk met speelmogelijkheden; - Ideaal perceel van 380m² + volledig aangelegd (tuinberging, zonneterras, poortje aan zijkant) - Tijdloze moderne stijl (te koop van eerste eigenaar); - INSTAPKLAAR - HR-glas, CV-ketel op aardgas, ventilatiesysteem en volledig geïsoleerd; - E-peil 66 - UISTEKENDE SCORE ! - Conform elektriciteitsattest; - 3 mooie slaapkamers; - Volwaardige oprit & carport aanwezig; Indeling: inkomhal met vestiaire, apart toilet, leefruimte met eet- en zithoek, open geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats en de zonnige tuin met tuinberging. 1ste verdieping: nachthal, 3 mooie slaapkamers en de badkamer met bad/douche combinatie en toilet. + de carport vooraan. Dit kan ook gezien worden als investeringspand met mooie verhuurwaarde, Lembeke zal altijd zijn waarde behouden ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 125
contact
details
Email
Call
+32 473 81 85 17
Residence for sale Kaprijke (RBJ94889)
315 000 €

9970 Kaprijke

Deze solide gebouwde open bebouwing in Kaprijke is een ideale woning voor wie op zoek is naar een ruime en gezinsvriendelijke woning. Met een perceeloppervlakte van 598 m² biedt het voldoende ruimte voor een mooie tuin en een garage met plaats voor één auto. De woning beschikt over drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten en er zijn in totaal drie parkeerplaatsen voorzien. De zolder kan verder worden afgewerkt, waardoor er een extra zee aan ruimte kan worden voorzien. De woning is gebouwd in 1974 en dient (deels) te worden gerenoveerd naar hedendaags comfort. Dit betekent dat er nog mogelijkheden zijn om de woning te verbeteren op vlak van energiezuinigheid. De tuin van de woning is georiënteerd naar het noorden, wat betekent dat er voldoende schaduw is op warme zomerdagen. De ligging van de woning zorgt ook voor een rustige omgeving, perfect voor wie op zoek is naar wat meer privacy. Kortom, deze woning in Kaprijke is een ideale gezinswoning met veel potentieel. Met een ruime tuin, garage en drie slaapkamers, is het een comfortabele plek om thuis te komen. Met wat renovaties kan deze woning worden omgetoverd tot een droomhuis. Interesse? Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan! Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 374 65 25
Residence for sale Kaprijke (RBJ88410)
209 000 €

9970 Kaprijke

Deze te renoveren woning biedt een unieke kans op een ruime leefomgeving. Met een royale tuin inclusief terras en tuinberging, biedt het huis een ideale buitenruimte. Er is een aparte doorgang naar de tuin voor fietsen. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Gunstig gelegen, vlot bereikbaar en nabijheid van alle voorzieningen zoals horeca, winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen. Hoewel het huis een landelijke sfeer biedt, is het toch centraal gelegen met een vrij zicht aan de achterzijde. Binnenin vind je 4 slaapkamers, badkamer met douche, eenvoudige keuken en ruime woonkamer. Voor de creatieve geest die van een renovatieproject houdt, biedt deze woning veel potentieel. Ontdek de mogelijkheden en maak van dit huis jouw thuis. Plan een bezoek om de charme en potentie van deze woning zelf te ervaren. ERA THUIS, zorgt voor je huis! Want to know more?

4 Bedroom(s) 185 125 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 378 46 10
Residence for sale Kaprijke (RBJ88400)
228 000 €

9970 Kaprijke

Op te frissen woning, gelegen net buiten het centrum van Kaprijke. Met 3 ruime slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken, apart toilet, berging, zolder, wasplaats, patio, tuin en voortuin die ruimte biedt voor 4 staanplaatsen, is er hier geen gebrek aan ruimte. Het huis is centraal gelegen en vlot bereikbaar, met alle nutsvoorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels en horeca op korte afstand. Of je nu op zoek bent naar een project om je eigen stempel op te drukken of naar een investeringsmogelijkheid, deze woning biedt beide. Mits een grondige renovatie kan deze woning worden omgetoverd tot een echt pareltje. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of een bezoek. Dit is jouw kans om een prachtig stuk vastgoed te bemachtigen en je eigen droomhuis te realiseren! ERA THUIS, zorgt voor je huis! Want to know more?

3 Bedroom(s) 115 70 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 378 46 10
Residence for sale Lembeke (RBJ82192)
370 000 €

9971 Lembeke

Onder de kerktoren nabij alle dorpsvoorzieningen, bevindt zich deze eigentijdse woning die werd afgewerkt in 2015. De veilige omgeving van een autoluw binnenplein zorgt voor een aangename rust en extra ruimte. Deze woning bevindt zich op de kopse kant van het gebouw, vlakbij de parkeerzone. Op het gelijkvloers is er een inkomhal die toegang geeft naar de keuken en anderzijds naar de hal waar zich het toilet en 2 bergingen bevinden. De hal en de keuken komen uit op een centrale woonkamer met eethoek en grote zitruimte. Een leuke twist is de lichtinval die vanop de mezzanine komt. Ook het grote opendraaiende raam naar het terras zorgt voor een aangename lichtinval. De trap naar boven is op een elegante manier verscholen achter een wand en komt boven op de hoge open nachthal waar zich 3 slaapkamers en een badkamer bevinden. Er zijn 17 zonnepanelen die een huishoudelijk verbruik met gemak opvangen. De vensters zijn voorzien van muggenramen en hebben elektrische rolluiken, ook de veluxen! De tuin biedt voldoende privacy door een mooie haag en afsluiting. Leuke troef is dat de tuin eveneens toegankelijk is langs een paadje aan de achterzijde én een extra meerwaarde is zeker het uitzicht op een recent aangelegd privaat park achteraan. De berging vlak naast te deur zorgt voor een optimaal woongenot en extra opbergruimte! Deze woning is perfect instapklaar en geschikt voor eigen gebruik of om aan te kopen als een investering! Meer info of een bezoekje: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 485 32 18 42
Residence for sale Kaprijke (RBJ47544)
390 000 €

9970 Kaprijke

Het 203m² ruime duplex appartement heeft een inkomhal, toilet, leefruimte en open keuken met toegang tot terras, badkamer met ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet, 2 slaapkamers, wasplaats, technische ruimte en nog eens 2 zolderkamers. Er is een garage met berging. Het complex beschikt over aluminium ramen met hoog rendement beglazing, 15 cm minerale wol dakisolatie, muurisolatie en centrale verwarming en sanitair warm water op aardgas met combi condensatieketel. EPC-waarde SLECHTS 109 kWh / (m² jaar). Prijs € 350.000 (appartement) € 40.000 (garage). Meer info ? --> ### / ### / ### ! Want to know more?

4 Bedroom(s) 203
contact
details
Email
Call
+32 50 69 49 94
Residence for sale Lembeke (RBJ46922)
415 000 €

9971 Lembeke

Woonhuis open bebouwing op 1.042m² met op het gelijkvloers inkom, gastentoilet, leefruimte, keuken voorzien van toestellen, wasplaats, kelder, slaapkamer, badkamer en garage. Op het verdiep zijn 3 slaapkamers, een apart toilet en 2 zolderruimtes. De woning heeft een zuidwestelijk georiënteerde tuin met terras en tuinhuis en is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing en rolluiken, 8 cm minerale wol dakisolatie, 3 cm XPS muurisolatie, regenwaterput 5.000 liter, boorput 66 meter, drijfkracht, centrale verwarming op mazout en sanitair warm water met elektrische boiler 100 liter. EPC-waarde 408 kWh / (m² jaar). Vraagprijs € 415.000. Meer info ? --> ### / ### / ### ! Want to know more?

4 Bedroom(s) 270 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 69 49 94
Residence for sale Lembeke (RBJ43179)
292 000 €

9971 Lembeke

Wat schuilt er achter deze charmante gevel? Loop even mee en ontdek het samen met ons…Eenmaal je de woning binnenkomt voel je al direct een authentieke sfeer in de inkomhal. Naast een kleine berging onder de trap lopen we verder door naar de gezellige lichtrijke woonkamer en een ruime praktische keuken. Gaan we op het einde van de keuken rechtdoor dan treffen we een apart gastentoilet en een grote berging die kan dienen als wasplaats of met een kleine renovatie een mooie badkamer kan worden. Aan de keuken grenst er nog een leuke zonnige veranda.Via de trap in de inkomhal gaan we verder naar de eerste verdieping met 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook naar de zolderverdieping heb je een vaste trap wat uitnodigt om hier nog een grote slaapkamer of ja zelfs 2 slaapkamers van te maken met een open dakgebinte.Buiten kan je genieten van de zuid gerichte tuin of tot rust komen op het gezellig terras. Hier wordt het heerlijk vertoeven in het zonnetje. We maken de tuin compleet met een ruime carport en een tuinhuis.Krijg je zin om deze ideale starterswoning om te toveren tot jouw eigen stek?Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.Wij zijn alvast zéér enthousiast! Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 330 61 04
Residence for sale Lembeke (RBJ42567)
1 015 226 €

9971 Lembeke

Luxueuze casco villa te koop. Op het gelijkvloers is een dubbele garage, een ruime wasplaats een living met tuinzicht en aanpalend een open keuken voorzien. Op de eerste verdieping vindt u 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 master bedroom met dressing. Vanuit deze kamer zal u een prachtig tuinzicht genieten. Voor de ouders wordt een privé badkamer voorzien terwijl de kinderen over een eigen badkamer beschikken. Want to know more?

4 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Lembeke (RBI94176)

ENERGIEZUINIG WONEN - VASTE PRIJS - ALL IN AFWERKING OP MAAT - AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK! In de Nieuwstraat te Lembeke realiseren wij op het vroegere nummer 67 een kleinschalig nieuwbouwproject met 3 moderne woningen. Lot 1 (linkse woning) is een open bebouwing verbonden met een carport aan onze toekomstige kijkwoning. De woning op lot 1 zal gebouwd worden op een groot perceel van 812m2. Onze architecten zorgden voor een doordachte planindeling met grote raampartijen en 100% functionele ruimtes! Geen enkel hoekje blijft onbenut. Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en een praktische wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad + douche. De praktische zolder is toegankelijk met een vaste trap. Hier kan ook een 4e slaapkamer gemaakt worden. De woning wordt helemaal op maat afgewerkt. A.d.h.v. de ruime afwerkingsbudgetten kan alles op maat gekozen worden. Sowieso is de woning uitgerust met ultra energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing, zonnepanelen,... . Zie jij jezelf hier wel thuiskomen? Contacteer ons voor meer informatie: Ewout Vanden Bussche (bouwadviseur) - ### - ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Lembeke (RBI94174)

ENERGIEZUINIG WONEN - VASTE PRIJS - ALL IN AFWERKING OP MAAT _ AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK! In de Nieuwstraat te Lembeke realiseren wij op het vroegere nummer 67 een kleinschalig nieuwbouwproject met 3 moderne woningen. Lot 3 (rechtse woning) is een open bebouwing op een zéér ruim perceel van 2332m2 . Onze architecten zorgden voor een doordachte planindeling met grote raampartijen en 100% functionele ruimtes! Geen enkel hoekje blijft onbenut. Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een grote bureau en een inpandige garage met wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, 2 badkamers, een dressing, een berging en een apart toilet. De grote zolder is toegankelijk met een vaste trap. Hier kan ook een 4e slaapkamer gemaakt worden. De woning wordt helemaal op maat afgewerkt. A.d.h.v. de ruime afwerkingsbudgetten kan alles op maat gekozen worden. Sowieso is de woning uitgerust met ultra energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing, zonnepanelen,... . Zie jij jezelf hier wel thuiskomen? Contacteer ons voor meer informatie: Ewout Vanden Bussche (bouwadviseur) - ### - ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Residence for sale Lembeke (RBI86909)
428 500 €

9971 Lembeke

Bij het binnenkomen van deze halfopen bebouwing op 666 m² treffen we de inkomhall met gastentoilet. Het zicht uit de ruime leefruimte met open keuken op het vele groen is subliem. Verder is er een berging/wasplaats met voorziening van douche en een inpandige garage. Op het verdiep is er een master bedroom met directe toegang tot dressing en 2 extra slaapkamers. Twee badkamers waarvan één voorzien is voor ligbad en douche, en een tweede voorzien voor douche. Tevens beschikt het verdiep over een tweede apart toilet, bureauruimte en technische ruimte met berging. De woning is voorzien van aluminium ramen met hoog rendement beglazing, screens op voorgevel en zijgevel, dakisolatie en muurisolatie en een regenwaterput van 10.000 L. De woning is winddicht afgewerkt en heeft de mogelijkheid om een warmtepomp te plaatsen, zonnepanelen en een gashaard. E-peil max 30. Vraagprijs € 428.500 excl. btw. Contacteer ons voor meer info --> ### ### of ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 218 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 69 49 94
Residence for sale Kaprijke (RBI36097)

Ruime halfopen cascowoning op perceel van 340m² In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden via presale. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. De woning op lot 53 wordt opgebouwd in een tijdloze moderne bouwstijl en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning, kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### Indeling woning: - Inkom + toilet- Ruime zit/eethoek- wasplaats/technische ruimte - open keuken met zicht op de velden - 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een douche en een dubbel lavabomeubel + toilet - opbergzolder via zolderluik Want to know more?

144
contact
details
Email
Call
+32 9 216 84 51
Residence for sale Kaprijke (RBI36095)

Ruime halfopen cascowoning op perceel van 520m² In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden via presale. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie (zuidwest!!!) van de tuin is ook zeker een grote troef van de woning. De woning op lot 61 wordt opgebouwd in een moderne bouwstijl met ruime zolderverdieping en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen. De gevelsteen die zal gebruikt worden is dezelfde als de aanpalende reeds opgebouwde woning. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning, kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### Indeling woning: - Inkom met gastentoilet- Ruime zit- en eethoek- open keuken met mogelijkheid tot plaatsen van een eiland - Fietsenberging / wasplaats met buitendeur- 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een douche, ligbad en een dubbel lavabomeubel + toilet - zolder via vaste trap (mogelijkheid tot bureauruimte mits plaatsing van een extra velux) Want to know more?

193
contact
details
Email
Call
+32 9 216 84 51
Residence for sale Kaprijke (RBI36094)

Ruime halfopen cascowoning op perceel van 357m² In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden via presale. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. De woning op lot 64 wordt opgebouwd in een moderne bouwstijl met plat dak en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen.De eerste steenlegging is al gebeurd en de verdere afwerking zal weldra starten. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning, kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### Indeling woning: - Inkom met gastentoilet- Ruime zit/eethoek- wasplaats/technische ruimte - open keuken met mogelijkheid tot plaatsen van een eiland- 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een inloopdouche en een dubbel lavabomeubel- afzonderlijk toilet - extra berging op de verdieping Want to know more?

157
contact
details
Email
Call
+32 9 216 84 51

More info on properties for sale or for rent - Kaprijke (9970) + Suburbs

16 properties for sale or for rent in Kaprijke (Eeklo) where 6,434 inhabitants are distributed over 33.6 km² with a higher proportion of women (50.4%) than men in this municipality. The average age is 43 years, residents are in majority owners (73%) in their own homes and have an average annual net per capita income of 20,167€. There is an average of 1.4 cars per household either above the country's average (1.3).

The most represented nationalities are the following:
- 97% Belgium
- 1.5% Netherlands
- 0.4% Poland
- 0.3% Romania
- 0.1% France
- 0.1% Philippines
- 0.1% Germany
- 0.5% Other

In Kaprijke, the first names you will hear the most in women are Rita, Carine, Marleen, Maria and Anna and for men you will regularly come across Marc, Luc, Johan, Patrick and Dirk.

In general, the accommodation you will find in Kaprijke has 6.2 rooms or more than the national average (6). In terms of the age of the buildings, the average is around 1958 with this distribution: 90.6% houses and 9.4% apartment buildings.

The different types of buildings are distributed as follows:
- 51.5% open type houses, farms, castles
- 23% semi-closed type houses
- 11.9% houses of the closed type
- 9% buildings and flat blocks
- 3.1% commercial houses
- 1.6% other types of buildings

At the moment we have 0 houses for rent, 15 houses for sale, 1 flats for sale and 1 flats for rent. Here you will find an idea of the price of accommodation in Kaprijke:
- 299826€ for a house to buy
- 0€ per month for a house to rent
- 159000€ for a flat for sale
- 785€ per month for a rental flat

In Kaprijke, the most expensive house for sale is listed at 403095€ while the cheapest is listed at 199000€. For rentals, the highest monthly price for a house is 0€ while the lowest rent is 0€. For a flat, the most expensive for sale in Kaprijke is listed at 159000€ while the cheapest is listed at 159000€. For a rental, the most expensive rent is at 785€ per month and goes down to 785€ per month for the cheapest flat for rent on https://immovlan.be/en.

Multiple companies are located in Kaprijke and work in these fields:
- 66 corporations in the field "mixed farming"
- 41 firms active in "hairdressing and other beauty treatment"
- 26 corporations in the field "landscape service activities"
- 21 firms present in "construction of residential and non-residential buildings"
- 19 firms active in "restaurants and mobile food service activities"
- 19 companies present in "business and other management consultancy activities"

Living in Kaprijke, you will not be far from an entrance to the A11 / E34 (Antwerpen - Zelzate) motorway, which is 10 minutes by car from the centre of the town. An entrance for the A10 / E40 motorway (Brussels - Aalst - Gent - Brugge - Oostende) is also accessible in 28 minutes.

In Kaprijke, you will also have access to these main roads:
- N434
- N448
- N456

The commune has a large surface area: 1 Delhaize.

If you have children or are planning to have children, you should know that the commune offers 4 nurseries ("Toverhuisje" or "De Kleine Kikker" for example), 2 nursery schools ("Vrije Basisschool - De Hei(R)akker" or "Vrije Basisschool - De Kap(R)oenen"), 2 primary schools (examples: "Vrije Basisschool - De Hei(R)akker" or "Vrije Basisschool - De Kap(R)oenen") but no secondary school.

6 lines of bus passing through Kaprijke, here is an overview of the possibilities:
- Bus De Lijn, Line 195: Belbus Meetjesland
- Bus De Lijn, Line 57: Gent - Watervliet
- Bus De Lijn, Line 63: Eisden - Maasmechelen - Lanaken - Maastricht
- Bus De Lijn, Line 96: Eeklo - Assenede - Zelzate
- Bus De Lijn, Line 97: Eeklo - Ertvelde - Zelzate

Here is the choice in the available stations: "Eeklo", "Waarschoot", "Sleidinge", "Evergem", "Wondelgem".

There is no known charging station in the municipality.

In 82 minutes by public transport or 50 minutes by car you can reach the airport "Ostend-Bruges International Airport".

It would seem that there are no shared bicycles in this commune. Kaprijke has no shared cars at the moment.

Show all Show less