Huis te koop - Kaprijke

20 zoekertjes (1 - 20)

9970 Kaprijke

285 761 € - 440 783 €

Ontdek een nieuwe horizon van modern wonen in het hart van Kaprijke, waar vijf prachtige halfopen nieuwbouwwoningen hun deuren openen in de Zuidstraat-Vrijheidsstraat. Met een perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, belooft dit project een verfrissende levensstijl te bieden aan zijn bewoners. Elke woning wordt ontworpen met zorgvuldigheid en vakmanschap, voorzien van drie of vier slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen van elke grootte. Wat dit project nog aantrekkelijker maakt, is de flexibiliteit die het biedt: of u nu de voorkeur geeft aan een casco-aankoop om uw eigen stempel te drukken op de afwerking, of liever een volledig afgewerkte woning betrekt, de keuze is aan u. Deze moderne woningen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Met een maximaal E-peil van 50 wordt er gestreefd naar energie-efficiëntie en duurzaamheid, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op lange termijn. Geniet van de rustige charme van Kaprijke, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden. Het leven in deze nieuwbouwwoningen betekent het omarmen van een eigentijdse levensstijl zonder compromissen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit opwindende nieuwbouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek uw toekomstige thuis in Kaprijke. - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - Vg/Wug&Wug/Gmo/Gvkr/Vv Meer weten?

3 - 4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 5 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 377 88 77

9970 Kaprijke

326 400 € - 452 450 €

De woningen zijn gelegen in de nieuw aangelegde Madeliefjesstraat. Bij de aanleg en de bouw is veel aandacht gegeven aan groen en ruimte zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. En dit op slechts 5min rijden van de expresweg. Het gaat hier meerbepaald om 2 half open en 2 gesloten bebouwingen die modern afgewerkt zijn. Ze zijn voorzien van een plat dak met daaronder 2 volwaardige verdiepingen. Op het gelijkvloers bevindt zich de keuken, eet - en zithoek en de garage. De eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Deze woningen werden met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouwd, wat resulteert in bijna energie neutrale woningen (BEN) én worden volledig instapklaar afgewerkt. Loten 70-73 werden daarbij ook uitgerust met een warmtepomp (lucht/water) en vloerverwarming (beneden en boven) voor een optimale verwarming en koeling. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 147 - 187 22 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 775 38 15
329 000 €

9970 Kaprijke

Op de stadsrand van Kaprijke bevindt zich deze oude hoeve met land en stallingen, gelegen op een perceel van 1690 m². Deze eigendom biedt tal van mogelijkheden, aangezien het volledig te renoveren is of afgebroken kan worden om als bouwgrond te dienen. Het perceel heeft een straatbreedte van 28 meter, wat verschillende opties biedt, zoals het bouwen van een koppelwoning of een ruime woning met een grote tuin. Er is een blanco bodemattest beschikbaar. Bij particuliere aankoop kan de koper genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6% in geval van sloop en heropbouw. Gelegen in woongebied met landelijk karakter, rustige woonomgeving en toch vlot bereikbaar. Nabij invalswegen en alle nodige voorzieningen binnen handbereik zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en horecagelegenheden. Parkeren is geen enkel probleem dankzij de ruimte op het grote stuk grond en de beschikbare parkeermogelijkheden op straat. Vrij bij akte! Mis deze unieke kans niet! ERA THUIS, zorgt voor je huis! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 141 502 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 378 46 10
199 000 €

9970 Kaprijke

Deze te renoveren woning biedt een unieke kans op een ruime leefomgeving. Met een royale tuin inclusief terras en tuinberging, biedt het huis een ideale buitenruimte. Er is een aparte doorgang naar de tuin voor fietsen. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Gunstig gelegen, vlot bereikbaar en nabijheid van alle voorzieningen zoals horeca, winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen. Hoewel het huis een landelijke sfeer biedt, is het toch centraal gelegen met een vrij zicht aan de achterzijde. Binnenin vind je 4 slaapkamers, badkamer met douche, eenvoudige keuken en ruime woonkamer. Voor de creatieve geest die van een renovatieproject houdt, biedt deze woning veel potentieel. Ontdek de mogelijkheden en maak van dit huis jouw thuis. Plan een bezoek om de charme en potentie van deze woning zelf te ervaren. ERA THUIS, zorgt voor je huis! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 185 125 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 378 46 10
383 581 €

9970 Kaprijke

Moderne HOB lot 54 - NU met gratis upgrade warmtepompRuime halfopen woning in afwerkingsfase op perceel van 340m² Onmiddellijk beschikbaar. Deze woning op lot 54 is opgebouwd in een moderne bouwstijl met plat dak en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen. De woning wordt op heden afgewerkt met de nieuwste technieken en materialen, waardoor deze voldoet aan de strenge energie-eisen. Verwarming is voorzien via een warmtepomp met vloerverwarming op gelijkvloers en verdieping.Op deze manier is de woning vrij van fossiele brandstoffen en klaar voor de toekomst. Wil je als bouwheer nog verdere inspraak hebben in de afwerking van keuken, binnendeuren en trap, aarzel dan niet om een afspraak vast te leggen en deze woning te bezoeken. De woning kan onmiddellijk aangekocht worden! Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of bel ### | ### Indeling woning: - Inkom met gastentoilet- Ruime zit- en eethoek- wasplaats/technische ruimte met toegang tot carport (niet inbegrepen)- open keuken met zicht op de velden - 3 slaapkamers - badkamer met een douche 120x90 cm, duobad van 180cm en dubbel lavabomeubel van 120cm - afzonderlijk toiletIn een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden.Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. Meer weten?

160
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 216 84 50
597 218 €

9971 Lembeke

ENERGIEZUINIG WONEN - VASTE PRIJS - ALL IN AFWERKING OP MAAT - AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK! In de Nieuwstraat te Lembeke realiseren wij op het vroegere nummer 67 een kleinschalig nieuwbouwproject met 3 moderne woningen. Lot 1 (linkse woning) is een open bebouwing verbonden met een carport aan onze toekomstige kijkwoning. De woning op lot 1 zal gebouwd worden op een groot perceel van 812m2. Onze architecten zorgden voor een doordachte planindeling met grote raampartijen en 100% functionele ruimtes! Geen enkel hoekje blijft onbenut. Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en een praktische wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad + douche. De praktische zolder is toegankelijk met een vaste trap. Hier kan ook een 4e slaapkamer gemaakt worden. De woning wordt helemaal op maat afgewerkt. A.d.h.v. de ruime afwerkingsbudgetten kan alles op maat gekozen worden. Sowieso is de woning uitgerust met ultra energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie met warmterecuperatie, super isolerende beglazing, zonnepanelen,... . Zie jij jezelf hier wel thuiskomen? Contacteer ons voor meer informatie: Ewout Vanden Bussche (bouwadviseur) - ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 376 14 94
Voorstel vanaf 251 778 €

9970 Kaprijke

Ruime halfopen woning op perceel van 335m² - REEDS VERKOCHTHeeft u interesse in een moderne en duurzame woning?Maak een afspraak en bezoek onze andere 3 woningen op de verkaveling. Lot 54 > modern met dubbele bouwlaag en plat dak - volledig afgewerkt > vraag uw bezoek aan. Lot 61 > tijdloos met dubbele bouwlaag én zolderverdieping- casco of volledig afgewerkt > vraag naar de mogelijkheden Lot 64 > modern met dubbele bouwlaag en plat dak- caso of volledig afgewerkt > vraag naar de mogelijkheden In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 3 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden via presale. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter.De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of bel ### | ### Meer weten?

144
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 216 84 50
Voorstel vanaf 340 893 €

9970 Kaprijke

Ruime halfopen cascowoning op perceel van 520m² - in opbouw. In een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 6 beschikbare halfopen bebouwingen nu worden aangeboden via presale. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie (zuidwest!!!) van de tuin is ook zeker een grote troef van de woning. De woning op lot 61 wordt opgebouwd in een moderne bouwstijl met ruime zolderverdieping en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen. De gevelsteen die zal gebruikt worden is dezelfde als de aanpalende reeds opgebouwde woning. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning, kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### Indeling woning: - Inkom met gastentoilet- Ruime zit- en eethoek- open keuken met mogelijkheid tot plaatsen van een eiland - Fietsenberging / wasplaats met buitendeur- 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een douche, ligbad en een dubbel lavabomeubel + toilet - zolder via vaste trap (mogelijkheid tot bureauruimte mits plaatsing van een extra velux) Meer weten?

193
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 216 84 51
Voorstel vanaf 285 761 €

9970 Kaprijke

Moderne woning op perceel van 357m² Onmiddellijk beschikbaar voor eigen afwerking. De woning op lot 64 wordt opgebouwd in een moderne bouwstijl met plat dak en is voorzien van mooie lichtinval door de grote raampartijen.Deze woning staat klaar voor de verdere afwerking - door uzelf of door de BCA Bouwpartners. De prijs omvat de cascoafwerking (grond, infrastructuur, ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk). Voor de afwerking is de koper vrij te kiezen met welke bouwpartners gewerkt zal worden.Wil je echter volledig ontzorgd en begeleid worden bij de bouw van je woning,kies dan voor de sleutel-op-de-deurafwerking met de BCAbouwpartners. Indeling woning: - Inkom met gastentoilet- Ruime zit/eethoek- wasplaats/technische ruimte - open keuken met mogelijkheid tot plaatsen van een eiland- 3 slaapkamers - badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een inloopdouche en een dubbel lavabomeubel- afzonderlijk toilet - extra berging op de verdiepingIn een nieuwe mooie verkaveling te Kaprijke bouwt BCA 14 woningen, waarvan de laatste 3 beschikbare halfopen bebouwingen nu te koop worden aangeboden. Deze verkaveling heeft een zeer vlotte verbinding naar de E34 (Knokke/Antwerpen) maar ook richting Eeklo of Aalter. De wijk wordt volledig met groenzones aangelegd welke de verkaveling alleen maar aantrekkelijker maakt voor gezinnen die de rust wensen op te zoeken maar toch graag overal dichtbij zitten.De goede oriëntatie van de tuin is ook zeker een grote troef van de BCA-woningen. Bezoek ter plaatse of een eerste kennismakingsgesprek? Contacteer onze bouwadviseur via ### of ### | ### Meer weten?

157
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 216 84 50
Huis te koop Lembeke (RBM29711)
763 549 €

9971 Lembeke

ENERGIEZUINIG WONEN (E20 - warmtepomp - zonnepanelen - ventilatie D - ...) vlak aan de Lembeekse bossen. Onze architecten stellen hier deze grote moderne open bebouwing voor op een ruim perceel van 768m2. Aan ruimte is hier geen gebrek: op het gelijkvloers is er een inkom met gastentoilet, een grote garage met was/bergruimte, een aparte berging en een grote lichtrijke leefruimte met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een apart toilet en een praktische badkamer met bad + inloopdouche. In de prijs is de interieurafwerking én energiezuinige technieken zoals een warmtepomp met vloerverwarming op het gelijkvloers + verdiep inbegrepen! Bovendien geniet je 5 jaar lang van 50% korting op de onroerende voorheffing door de energiescore van E20! De interieurafwerking is 100% op maat. Je kiest dus zelf alle afwerkingsmaterialen, keuken, badkamer, vloeren, technieken,... Wij coördineren alle werken zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de opvolging en uitvoering. Samen met de bouwadviseur overloop en bepaal je de afwerking aan de hand van budgetten waarmee je later alle keuzes kan maken. Indien gewenst kan het ontwerp 100% op maat aangepast worden. We ontwerpen dan een plan op maat van jouw gezin, wensen en verwachtingen. Meer info? Bel Ewout (0497 588 888) of mail naar ### . We begeleiden je graag op weg naar je nieuwe (t)huis! Meer weten?

4 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 376 14 94
Huis te koop Lembeke (RBM29710)
501 531 €

9971 Lembeke

Halfopen nieuwbouwwoning met landelijke architectuur. Vlak aan de Lembeekse Bossen. De woning wordt gebouwd op een ruim perceel van 384m2 met een prachtig zicht op de achterliggende landbouwzone. Op het gelijkvloers is er een inkom, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken en een praktische wasplaats/berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. De zolder kan nog toegankelijk gemaakt worden met een vaste trap waardoor hier een vierde slaapkamer, hobbyruimte,… ontstaat. De afwerking van de woning is 100% op maat en te kiezen a.d.h.v. de ruim voorziene budgetten in het lastenboek. Onze interieurvormgevers begeleiden je doorheen het volledige keuzeproces. De woningen zijn sowieso voorzien van alle moderne technieken: standaard is een warmtepomp en vloerverwarming inbegrepen. Meer info? Contacteer de bouwadviseur en ontvang het volledige dossier of maak een vrijblijvende afspraak in onze kijkwoning te Lievegem. Ewout: ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 376 14 94
Huis te koop Lembeke (RBM29709)
501 531 €

9971 Lembeke

Halfopen nieuwbouwwoning met landelijke architectuur. Vlak aan de Lembeekse Bossen. De woning wordt gebouwd op een ruim perceel van 384m2 met een prachtig zicht op de achterliggende landbouwzone. Op het gelijkvloers is er een inkom, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken en een praktische wasplaats/berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. De zolder kan nog toegankelijk gemaakt worden met een vaste trap waardoor hier een vierde slaapkamer, hobbyruimte,… ontstaat. De afwerking van de woning is 100% op maat en te kiezen a.d.h.v. de ruim voorziene budgetten in het lastenboek. Onze interieurvormgevers begeleiden je doorheen het volledige keuzeproces. De woningen zijn sowieso voorzien van alle moderne technieken: standaard is een warmtepomp en vloerverwarming inbegrepen. Meer info? Contacteer de bouwadviseur en ontvang het volledige dossier of maak een vrijblijvende afspraak in onze kijkwoning te Lievegem. Ewout: ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 376 14 94
Huis te koop Kaprijke (RBL80285)
350 000 €

9970 Kaprijke

Deze prachtige nieuwbouwwoning biedt een modern en comfortabel leven met 3 ruime slaapkamers incl. inloopdressing aan de hoofdslaapkamer, volledig ingerichte open keuken, luxe badkamer voorzien van zowel ligbad als douche en 2 aparte toiletten voor extra gemak. Met een eigen carport met slimme laadpaal en omheinde tuin inclusief zonneterras, geniet je met volle teugen van het buitenleven en beschut parkeren. De recente toevoeging van airco (zowel boven als beneden) en zonnepanelen verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de duurzaamheid van de woning. De uitstekende isolatie zorgt voor energiezuinigheid het hele jaar door. Gunstig gelegen nabij invalswegen, openbaar vervoer, scholen, winkels en horeca, biedt deze woning niet alleen een vlotte bereikbaarheid, maar ook een levendige omgeving vol voorzieningen. Parkeren kan probleemloos in de buurt. De achterliggende grond van +/- 425 m² kan apart worden aangekocht als uitbreiding van de tuin. Deze unieke kans om in een moderne, goed uitgeruste woning te wonen, biedt het beste van comfort, gemak en duurzaamheid. Kom snel een kijkje nemen en maak van deze woning jouw nieuwe thuis. ERA THUIS, zorgt voor je huis! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 133 71 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 378 46 10
Huis te koop Lembeke (RBL61611)
365 000 €

9971 Lembeke

Dit recent woonhuis (2014) ligt op een ENORM goede & gegeerde ligging te Lembeke ! De wijk/straat is doodlopend waardoor u kunt genieten van alle rust & er werd te midden een tof speelplein/ ontspanningsplein aangelegd ! Tevens staat u op een oogwenk van het centrum en heeft u een vlotte verbinding naar de nabije invalswegen ! Het pand voldoet aan alle hedendaagse normen & heeft een zeer praktische en logische indeling ! Troeven: - Centrale uitvalsbasis - toffe rustige woonwijk met speelmogelijkheden; - Ideaal perceel van 380m² + volledig aangelegd (tuinberging, zonneterras, poortje aan zijkant) - Tijdloze moderne stijl (te koop van eerste eigenaar); - INSTAPKLAAR - HR-glas, CV-ketel op aardgas, ventilatiesysteem en volledig geïsoleerd; - E-peil 66 - UISTEKENDE SCORE ! - Conform elektriciteitsattest; - 3 mooie slaapkamers; - Volwaardige oprit & carport aanwezig; Indeling: inkomhal met vestiaire, apart toilet, leefruimte met eet- en zithoek, open geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats en de zonnige tuin met tuinberging. 1ste verdieping: nachthal, 3 mooie slaapkamers en de badkamer met bad/douche combinatie en toilet. + de carport vooraan. Dit kan ook gezien worden als investeringspand met mooie verhuurwaarde, Lembeke zal altijd zijn waarde behouden ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### ! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 81 85 17
275 000 €

9971 Lembeke

Op de grens Lembeke - Eeklo, met uitzicht op een rustgevende paardenweide, stellen wij u deze ruime halfopen bebouwing aan u voor. De woning dateert van 1963. Zij werd steeds goed onderhouden maar heeft op vandaag nood aan een renovatie naar de huidige afwerkings- en energienormen.Binnengekomen in de woning merkt u onmiddellijk de authentieke elementen in deze woning. Zo heeft u een zwarte/witte vloertegel op de benedenverdieping, Marokkaanse tegeltjes in de keuken, voleiken deuren enz...De leefruimte, welke op heden ingedeeld is in een eetkamer en zitkamer, is bijzonder lichtrijk. Aangrenzend aan de leefruimte is er de keuken met zicht op de tuin. Links naast de keuken is er een wasruimte met toegang tot het toilet en de badkamer. Langs deze ruimte kan u tevens toegang nemen tot de tuin.Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 hele ruime en 1 kleinere slaapkamer. Er is tevens een berging met vaste trap naar de zolderverdieping. De zolderverdieping is een blanco canvas die u naar hartenlust kan inrichten tot 2 extra slaapkamers, een mancave, een hobbyruimte enz... Laat uw ideeën gerust de vrije loop.Zoals het een degelijke Vlaamse woning betaamd is de tuin voorzien van een garage met berging, aangevuld met verschillende kotterijen.Voorts is de woning voorzien van een kleine kelder.Zijn wij er in geslaagd u warm te maken voor deze woning? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of op het mailadres: ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 330 61 04
Huis te koop Lembeke (RBK44745)
499 000 €

9971 Lembeke

Halfopen bebouwing op 1.105 m² met op het gelijkvloers inkom, toilet, badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel, leefruimte met zicht op de tuin, keuken met keramische kookplaat, dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, microgolfoven, koelkast, berging en garage met ingemaakte kasten, aan- en afvoer wasmachine, ketel Buderus G205T, pomp regenwater (toiletten, wasmachine). Op het verdiep bevinden zich slaapkamer 1, slaapkamer 2 met dressing en airco en de vernieuwde badkamer (2023) met inloopdouche, lavabomeubel, toilet en ventilatie. De woning heeft een noordwestelijk georiënteerde tuin met terras, tuinhuis en weiland met stal (18 m²). Deze woning met bruikbare vloeroppervlakte 246 m² is uitgerust met houten ramen met dubbele beglazing en rolluiken, centrale verwarming op mazout, in slaapkamer met airco warm / koud (warmtepomp), sanitair warm water met elektrische boiler 150 liter en keukenboiler 10 liter, 12 cm minerale wol dakisolatie, XPS muurisolatie en geventileerde spouw, in rechtergevel bevindt zich 12 cm PUR, regenwaterput 5.000 l, 8 zonnepanelen 3.200 WP, elektrische keuring zonnepanelen conform tot 06/12/2047 ! EPC-label C : 251 kWh / (m² jaar). Vraagprijs € 499.000 Meer info ? 📞 ### 📧 ### 🌐 ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 69 49 94
Huis te koop Kaprijke (RWC34974)
401 095 €

9970 Kaprijke

VERWERF EEN NIEUWE COMFORT WONING VOOR DE PRUS VAN OUDEREBESTAANDE WONING!! Verschillende nieuwe woningen in deze gemeente-regio. VOLLEDIG NIEUW MET ZEER RUIME MATERIALENKEUZE MET GRONDVERWARMING INGERICHTE KEUKEN ZONNEPANELEN WARMTEPOMP REGEPUT VAN 10.0001 inbegrepen de grond de woning de architect nieuwe energie voorwaarden (VL) EKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE MET FOTO'S AANVRAGEN VIA IMMOVLAN OF CONTACTEERT ONS ### tussen 10u en 20u 7 op 7 Prijzen zijn exclusief kosten Wij bezorgen u uitstekende woonkredieten vanaf 2,60€ tot 30 jaar zonder bijkomende voorwaarden U BEGINT AF TE BETALEN BIJ HET VERHUIZEN NAAR UW NIEUWE WONING VRAAGT HIEROVER INFO!! OOK RUIL-KOOP FORMULE VOOR BESTAANDE WONINGEN ZONDER OVERBRUGGINGSKREDIET OF WOONZORGEN VRAAGT HIEROVER INFO BROCHURE !! Contacteert ons voor een persoonlijk onderhoud in onze regionale centrums in gans België WORDT SE.RE.CO ADVISEUR NIEUWBOUW OF VASTGOEDCOACH IN UW REGIO IN BLIJVENDE HOOFD OF BUKOMEND BEROEP RUIME VERDIENSTEN EN BEGELEIDING VERZEKERD II Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 260 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 70 22 95
Huis te koop Lembeke (RBI94174)
387 898 €

9971 Lembeke

Ontdek de perfecte kavel voor jouw droomhuis – een royaal perceel van 2332m², klaar om getransformeerd te worden met een huis dat volledig aan jouw wensen voldoet. Van de architecturale stijl tot de praktische indeling; alles wordt op maat gemaakt. Jouw smaak, jouw thuis. Laat je fantasie de vrije loop en wij zorgen voor de realisatie. De geafficheerde prijs is enkel de grondprijs. De prijs van de woning komt er nog bovenop. Zie jij jezelf hier wel thuiskomen? Contacteer ons voor meer informatie: Ewout Vanden Bussche (bouwadviseur) - ### - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 376 14 94
Huis te koop Kaprijke (RBJ94889)
315 000 €

9970 Kaprijke

Deze solide gebouwde open bebouwing in Kaprijke is een ideale woning voor wie op zoek is naar een ruime en gezinsvriendelijke woning. Met een perceeloppervlakte van 598 m² biedt het voldoende ruimte voor een mooie tuin en een garage met plaats voor één auto. De woning beschikt over drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten en er zijn in totaal drie parkeerplaatsen voorzien. De zolder kan verder worden afgewerkt, waardoor er een extra zee aan ruimte kan worden voorzien. De woning is gebouwd in 1974 en dient (deels) te worden gerenoveerd naar hedendaags comfort. Dit betekent dat er nog mogelijkheden zijn om de woning te verbeteren op vlak van energiezuinigheid. De tuin van de woning is georiënteerd naar het noorden, wat betekent dat er voldoende schaduw is op warme zomerdagen. De ligging van de woning zorgt ook voor een rustige omgeving, perfect voor wie op zoek is naar wat meer privacy. Kortom, deze woning in Kaprijke is een ideale gezinswoning met veel potentieel. Met een ruime tuin, garage en drie slaapkamers, is het een comfortabele plek om thuis te komen. Met wat renovaties kan deze woning worden omgetoverd tot een droomhuis. Interesse? Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 374 65 25
Huis te koop Kaprijke (RWC29828)
390 872 €

9970 Kaprijke

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 457.904 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel. nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding an uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via " DE KREDIETWINKEL" SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 613
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 70 22 95

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Kaprijke (9970) + Deelgemeenten

13 panden te koop en/of te huur in Kaprijke (Eeklo) waar 6.434 inwoners zijn verdeeld over 33,6 km² met een groter percentage vrouwen (50,4%) dan mannen in deze gemeente. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar, de bewoners zijn eigenaars in meerderheid (73%) van hun huis en hebben een gemiddeld netto jaarsalaris per persoon van € 20.167. Er is een gemiddelde van 1,4 auto's per huishouden ofwel boven het gemiddelde van het land (1,3).

De meest vertegenwoordigde nationaliteiten zijn de volgende:
- 97% Belgie
- 1.5% Nederland
- 0.4% Polen
- 0.3% Roemenië
- 0.1% Frankrijk
- 0.1% Filippijnen
- 0.1% Duitsland
- 0.5% Andere

In Kaprijke zijn de namen die je bij vrouwen het meest hoort Rita, Carine, Marleen, Maria en Anna en bij mannen kom je regelmatig Marc, Luc, Johan, Patrick en Dirk tegen.

Over het algemeen hebben de accommodaties in Kaprijke 6,2 ruimtes meer dan het nationale gemiddelde van (6). Als het gaat om de leeftijd van de gebouwen, liggen we gemiddeld rond de 1958 met deze verdeling: 90,6% huizen en 9,4% appartementencomplexen.

De verschillende soorten gebouwen zijn als volgt verdeeld:
- 51.5% open bebouwing, boerderijen, kastelen
- 23% half open bebouwing
- 11.9% gesloten bebouwing
- 9% gebouwen en appartementencomplexen
- 3.1% handelspanden
- 1.6% andere soorten gebouwen

Op dit moment hebben we 0 huizen te huur, 16 huizen te koop, 1 appartementen te koop en 1 appartementen te huur. Je krijgt hier een idee van de prijs van een woning in Kaprijke:
- 340595€ voor een koophuis
- 0€ per maand voor een huis te huur
- 299000€ voor een appartement te koop
- 650€ per maand voor een huurappartement

In Kaprijke staat het duurste huis te koop voor 440783€ en het goedkoopste voor 209000€. Wat verhuring betreft is de hoogste maandelijkse prijs voor een huis 0€ terwijl de laagste huurprijs 0€ is. Wat betreft appartementen is het duurste appartement in Kaprijke te koop voor 299000€ terwijl het goedkoopste appartement voor 299000€ te koop staat. De duurste huurprijs is 650€ per maand en komt op 650€ per maand voor het goedkoopste appartement dat te huur is op https://immovlan.be/nl.

Meerdere bedrijven zijn gevestigd in Kaprijke en werken in deze domeinen:
- 66 bedrijven op het gebied van "gemengd bedrijf"
- 41 firma's actief in de branche "haar- en schoonheidsverzorging"
- 26 bedrijven op het gebied van "landschapsverzorging"
- 21 firma's die werkzaam zijn in de branche "burgerlijke en utiliteitsbouw"
- 19 firma's actief in de branche "restaurants en mobiele eetgelegenheden"
- 19 bedrijven werkzaam in de branche "overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer/ adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering"

Als je in Kaprijke woont, ben je niet ver van een oprit van de snelweg A11 / E34 (Antwerpen - Zelzate): deze ligt op 10 minuten met de auto van het centrum van de stad. Een oprit voor de snelweg A10 / E40 (Brussel - Aalst - Gent - Brugge - Oostende) is ook toegankelijk in 28 minuten.

In Kaprijke heb je ook toegang tot deze hoofdwegen:
- N434
- N448
- N456

De gemeente heeft een grote supermarkt: 1 Delhaize.

Als je kinderen hebt of van plan bent kinderen te krijgen: de gemeente biedt 4 kinderdagverblijven ("Toverhuisje" of "De Kleine Kikker" bijvoorbeeld), 2 kleuterscholen ("Vrije Basisschool - De Hei(R)akker" of "Vrije Basisschool - De Kap(R)oenen"), 2 lagere scholen (voorbeelden: "Vrije Basisschool - De Hei(R)akker" of "Vrije Basisschool - De Kap(R)oenen") maar geen middelbare school.

6 lijnen van de bus gaan door Kaprijke, hierbij een overzicht van de mogelijkheden:
- Bus De Lijn, lijn 195: Belbus Meetjesland
- Bus De Lijn, lijn 57: Gent - Watervliet
- Bus De Lijn, lijn 63: Eisden - Maasmechelen - Lanaken - Maastricht
- Bus De Lijn, lijn 96: Eeklo - Assenede - Zelzate
- Bus De Lijn, lijn 97: Eeklo - Ertvelde - Zelzate

Hierbij de keuze aan beschikbare stations: "Eeklo", "Waarschoot", "Sleidinge", "Evergem", "Wondelgem".

Er is geen oplaadstation bekend in de gemeente.

In 82 minuten met het openbaar vervoer of 50 minuten met de auto, kun je de luchthaven "Ostend-Bruges International Airport" bereiken.

Het lijkt erop dat er geen deelfietsen zijn in deze gemeente. Kaprijke heeft op dit moment geen gedeelde auto's.

Toon alles Toon minder