Bezig met verzenden.

Wat is het exacte adres van je woning?

Selecteer het type woning

Huis
Appartement
(* Verplichte velden)

Laten we de specificaties van je even bekijken!

(* Verplichte velden)

Nog iets toe te voegen?

Kies de energieklasse die op je EPC-certificaat staat.

Staat van je

Kwaliteit van je

(* Verplichte velden)

Je contactgegevens

(* Verplichte velden)

Ik ben van plan mijn te verkopen:

(* Verplichte velden)

Hier is een eerste prijsindicatie van de waarde van je

Laagste
Hoogste

Deze schatting werd gemaakt door een algoritme. Voor een nog accuratere schatting, verwijst Immovlan je graag door naar een ervaren vastgoedprofessional uit je regio.

Ik krijg graag een gratis schatting van een professional


Waarom zou je beroep doen op een vastgoedprofessional?

Een makelaar heeft een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt, en is dus bekend met de buurt en op de hoogte van trends en andere factoren die de prijs van je pand kunnen beïnvloeden. Door deze specifieke kennis kan een vastgoedprofessional een preciezere inschatting maken op maat van jouw pand.

Daarbovenop houden makelaars bij hun berekeningen rekening met de kleinste details. Zo ben je er zeker van dat dingen waar een algoritme misschien niet van op de hoogte is, denk maar aan renovaties of de kwaliteit van de oorspronkelijke constructie, ook meegenomen worden in de schatting.

Als klap op de vuurpijl bouw je met een makelaar een persoonlijke band op, en dat kan je een voorsprong geven in het verdere aankoop- of verkoopproces. Zo ben je er bijvoorbeeld zeker van een service op maat, waarbij er steeds rekening gehouden wordt met je persoonlijke wensen of noden.

Gefeliciteerd!