House for sale - Rummen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Rummen (3454).

Een doordachte BEN-nieuwbouwwoning met een E-peil onder 20 in een nieuwe verkaveling in het gezellige Nieuwerkerken. Het project ligt in in het landelijke en groene Kozen en dicht bij de invalswegen richting Hasselt en Sint-Truiden. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd (zonnepanelen). Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil De 8 pastorijwoningen van project De Miere zijn halfopen bebouwingen en hebben ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. Deze klassieke woningen hebben een woonoppervlakte van 163,5m² en 3 slaapkamers. Als extra troef beschikken deze over een nog af te werken zolderverdieping van maar liefst 57m². Deze is bereikbaar via een vaste trap en kan verder ingericht worden als slaapkamer met sanitaire voorzieningen, hobbykamer, speelkamer, stockage ruimte,.... De percelen variëren tussen 4a00ca en 4a66ca. De tuinen zijn westgericht. Alle woningen worden volledig afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dit met de professionele hulp van de kopersbegeleiding. De tuinen worden genivelleerd, klaar voor verdere afwerking. Pastorijwoning Lot 29 is half open en als volgt ingedeeld: -Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet en toegang tot de leefruimte, ruime zitkamer met veel lichtinval, volledig ingerichte keuken met eetplaats, berging, mogelijkheid tot carport; -Verdieping: 3 slaapkamers, ruime badkamer met bad en douche, apart toilet en berging; -Zolder van 57m² (verder af te werken), bereikbaar via vaste trap; -De grondoppervlakte bedraagt 4a28ca en de bewoonbare oppervlakte is 163,50m²; -10 zonnepanelen voorzien; -Dubbele beglazing; -Warmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler; -Ventilatie type D; -Vloerverwarming met mogelijkheid actieve koeling; -Grondlaag verf wordt voorzien. Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten. Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 164 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
310 000 €

3850 Nieuwerkerken

Charmante woning op prachtig stuk grond! Centraal gelegen in Nieuwerkerken met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten vindt u deze open bebouwing. Deze landelijke ligging kent veel rust en privacy. Deze landelijk gelegen woning werd in 1968 gebouwd en gerenoveerd in 1997. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u de inkomhal met toilet. Verder een bureauruimte en de badkamer. De woonkamer is ruim met enorm veel lichtinval door de grote raampartijen. De aanbouw werd met de verbouwing van 1997 gezet en is ingericht met eetkamer en keuken. In de keuken zijn alle voorzieningen al aanwezig om uit te breiden naar een kookeiland. Op de eerste verdieping kan u via de nachthal de drie ruime slaapkamers treffen. De zolder kan bereikt worden met een zolderluik en heeft een mogelijk tot inrichting. Deze valt gemakkelijk te isoleren, de zoldervloer is al reeds gedeeltelijk geïsoleerd. Langs het perceel loopt een weg waar u de zijkant kan bereiken waar een poort aanwezig is. Het perceel van 13a loopt tot 90 meter diep en geniet van enorm veel privacy. Extra's: - Instapklaar met mogelijkheid tot verbeteringen - Vloerverwarming in de aanbouw - Asbestveilig Voor meer info: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 205 105 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60
445 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Halstraat ter hoogte van nummer 10 deze rustig gelegen gezinswoning met veel mogelijkheden en dit middenin het groen en met zicht op de achterliggende velden . Geetbets is zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, Sint-Truiden, Tienen en Diest. Dit geheel is oorspronkelijk opgericht in het jaar 1949 maar er werden reeds een aantal werken uitgevoerd. Zo werd de vloer op het gelijkvloers aangepakt, werd er een nieuwe keuken geplaatst, een aantal opfriswerken,... De inkomhal leidt ons alvast naar een eerste leefruimte. Het gelijkvloers vormt een groot open geheel maar wordt toch subtiel ingedeeld in een zithoek en een eetkamer. Langs de leefruimte vinden we de prachtige keuken die voorzien is van een eiland en alle nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. De leefruimte wordt doorheen de dag overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de vele grote raampartijen. Van hieruit heeft men een magnifiek zicht op de ruime tuin wat zorgt voor een echt vakantiegevoel! Op de benedenverdieping kan men verder een ruime berging en een zeer ruime badkamer terugvinden. Deze laatste werd uitgerust met een toilet, een bad, een douche en een badkamermeubel met dubbele lavabo. Via de trap bereiken we de eerste verdieping waar de nachthal ons naar de drie mooie slaapkamers brengt met een oppervlakte variërende tussen de 8,5 en 17,5 vierkante meter. Verder vinden we op dit verdiep nog een apart toilet. Bijkomend is er nog een ruime zolder aanwezig. Hier kan men een vierde slaapkamer creëren. Het unieke aan deze woning is ongetwijfeld het prachtige perceel grond! Deze biedt voldoende plaats voor ravottende kinderen en/of spelende viervoeters. Ook ideaal voor paardenliefhebbers! Bovendien is er hier nog een mogelijkheid om in de buurt bijna 2 hectare weiland bij te kopen. Nieuwsgierig geworden na het zien van dit zoekertje? Maak snel een afspraak op het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 209 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Residence for sale Binderveld (RBK39629)

Een doordachte BEN-nieuwbouwwoning met een E-peil onder 20 in een nieuwe verkaveling in het gezellige Nieuwerkerken. Het project ligt in in het landelijke en groene Kozen en dicht bij de invalswegen richting Hasselt en Sint-Truiden. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd (zonnepanelen). Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil De 8 pastorijwoningen van project De Miere zijn halfopen bebouwingen en hebben ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. Deze klassieke woningen hebben een woonoppervlakte van 163,5m² en 3 slaapkamers. Als extra troef hebben deze nog een af te werken zolderverdieping van maar liefst 57m². Deze is bereikbaar via een vaste trap en kan verder ingericht worden als slaapkamer met sanitaire voorzieningen, hobbykamer, speelkamer, stockage ruimte,.... De percelen variëren tussen 4a00ca en 4a66ca. De tuinen zijn westgericht. Alle woningen worden volledig afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dit met de professionele hulp van de kopersbegeleiding. De tuinen worden genivelleerd en voorzien van teelaarde, klaar voor verdere afwerking. Pastorijwoning Lot 27 is half open en als volgt ingedeeld: -Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet en toegang tot de leefruimte, ruime zitkamer met veel lichtinval, volledig ingerichte keuken met eetplaats, berging, mogelijkheid tot carport; -Verdieping: 3 slaapkamers waarvan de master voorzien is van dressingruimte, ruime badkamer met bad en douche, apart toilet en berging; -Zolder van 57m² (verder af te werken), bereikbaar via vaste trap; -De grondoppervlakte bedraagt 4a07ca en de bewoonbare oppervlakte is 163,50m²; -10 zonnepanelen voorzien; -Dubbele beglazing; -Warmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler; -Ventilatie type D; -Vloerverwarming met mogelijkheid actieve koeling; -Grondlaag verf wordt voorzien. Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten. Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 164 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Residence for sale Binderveld (RBJ19173)

Een doordachte BEN-nieuwbouwwoning met een E-peil onder 20 in een nieuwe verkaveling in het gezellige Nieuwerkerken. Het project ligt in in het landelijke en groene Kozen en dicht bij de invalswegen richting Hasselt en Sint-Truiden. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd (zonnepanelen). Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil De 8 pastorijwoningen van project De Miere zijn halfopen bebouwingen en hebben ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. Deze klassieke woningen hebben een woonoppervlakte van 163,5m² en 3 slaapkamers. Als extra troef beschikken deze over een nog af te werken zolderverdieping van maar liefst 57m². Deze is bereikbaar via een vaste trap en kan verder ingericht worden als slaapkamer met sanitaire voorzieningen, hobbykamer, speelkamer, stockage ruimte,.... De percelen variëren tussen 4a00ca en 4a66ca. De tuinen zijn westgericht. Alle woningen worden volledig afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dit met de professionele hulp van de kopersbegeleiding. De tuinen worden genivelleerd, klaar voor verdere afwerking. Pastorijwoning Lot 28 is half open en als volgt ingedeeld: -Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet en toegang tot de leefruimte, ruime zitkamer met veel lichtinval, volledig ingerichte keuken met eetplaats, berging, mogelijkheid tot carport; -Verdieping: 3 slaapkamers, ruime badkamer met bad en douche, apart toilet, multifunctionele ruimte en berging; -Zolder van 57m² (verder af te werken), bereikbaar via vaste trap; -De grondoppervlakte bedraagt 4a02ca en de bewoonbare oppervlakte is 163,50m²; -10 zonnepanelen voorzien; -Dubbele beglazing; -Warmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler; -Ventilatie type D; -Vloerverwarming met mogelijkheid actieve koeling; -Grondlaag verf wordt voorzien. Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten. Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 164 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Residence for sale Nieuwerkerken (RBK43318)
325 000 €

3850 Nieuwerkerken

GEZELLIGE INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS OP EEN MOOI PERCEEL VAN 10A40CA IN KOZEN Deze knusse gezinswoning vinden we terug op de Streekveldveldstraat ter hoogte van nummer 43. We bevinden ons hier in Kozen. Rustig gelegen, omgeven door groen en toch de ideale uitvalsbasis. Op slechts 5 minuten rijden van diverse scholen, ontspanningsactiviteiten, apotheek, bakker, frituur, ... Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich eveneens op slechts 10 minuten rijden. Deze knusse gezinswoning met oprit voor meerdere wagens werd gebouwd in het jaar 2000. Er werd bij de opbouw enkel gewerkt met kwalitatieve materialen en is door de eigenaars steeds met veel liefde en zorg onderhouden. De woning voldoet alvast aan de hedendaagse normen. Wanneer we de woning betreden, komen we terecht in de inkomhal. Deze leidt ons alvast naar een apart gastentoilet en de gezellige leefruimte. Deze is voorzien van voldoende daglicht dankzij de vele raampartijen. De eetruimte en de keuken vormen samen een open ruimte en creëren hier een openlijk gevoel. Tot slot kan men op het gelijkvloers nog een praktische berging terugvinden waar eveneens de aansluiting voor je wasmachine en droogkast voorzien zijn. Op de bovenverdieping heeft de woning ons nog drie mooie slaapkamers te bieden. Iedere kamer is voorzien van voldoende daglicht en ruimte voor een bed en kleerkast. Ook de badkamer kan men terugvinden op dit verdiep. Deze beschikt over een badkamermeubel, een toilet en een ligbad. Niet enkel binnen maar ook buiten kent dit pand tal van troeven. Zo vinden we aansluitend aan de woning een aangelegd terras waar het heerlijk vertoeven is met familie en vrienden. Genieten van een heerlijke barbecue met uitzicht op de prachtige tuin, dat kan hier. Op het uitgestrekt perceel van maar liefst 10A40CA is er steeds een plekje waar je in de zon kan liggen. Groot pluspunt aan de woning is de carport. Ideaal voor er je wagen te plaatsen of fietsen. Ook kan men hier achteraan het perceel nog een tuinhuis terugvinden waar je al je tuin materiaal kan opbergen. De woning is al enige tijd verhuurd en is dus zeker een goede investeringsopportuniteit! De maandelijkse huuropbrengsten bedragen €918/maand. hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze knappe en instapklare gezinswoning? Maak dan snel een afspraak op het nummer ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Residence for sale Nieuwerkerken (RBK31039)
329 000 €

3850 Nieuwerkerken

CHARMANTE GEZINSWONING MET 3 SLKS IN NIEUWERKERKEN Deze charmante halfopen bebouwing kunnen we terugvinden in het gezellige Nieuwerkerken. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Nieuwerkerken met eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt. Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils! Deze ruime woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m². Hierdoor is dit de gezinswoning bij uitstek en voldoet het absoluut aan de noden van de hedendaagse families. Het pand werd oorspronkelijk opgetrokken begin 20ste eeuw maar onderging doorheen de jaren een aantal vernieuwingen. Zo werd het gelijkvloers in 2013 volledig onder handen genomen, werd in 2022 de badkamer op het verdiep vernieuwd en werd recent de woning volledig opnieuw geverfd. Wanneer we de woning betreden, valt ons oog meteen op de strakke maar tegelijk warme stijl die we doorheen het hele pand terugvinden. De inkomhal geeft ons meteen toegang tot de keuken. Deze is voorzien van alle nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Grenzend aan de keuken kan men de eetkamer treffen. De lichtrijke leefruimte nodigt uit om hier gezellig te komen ontspannen na een drukke werkdag. Bovendien kan men hier nog een haardvuur terugvinden die zorgt voor de nodige gezelligheid en warmte tijdens de winterdagen. In het verlengde vinden we de grootste ruimte van deze woning terug. Deze lichtrijke ruimte kan op veel verschillende manieren worden ingevuld. Tot slot kan men op het gelijkvloers nog een ruime praktische berging en de eerste badkamer terugvinden. Deze laatste is voorzien van een ruime douche, een toilet en een badkamermeubel met lavabo. Via de houten trap in de inkomhal bereikt men het verdiep. Hier kan men drie mooie slaapkamers met ingebouwde kasten terugvinden alsook de tweede prachtige badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een badkamermeubel met lavabo. Wie graag de frisse buitenlucht opzoekt, kan terecht in de omheinde tuin. Tijdens een zomers etentje met je gasten kan je terecht op terras. Achteraan het perceel kan men een zeer ruime tuinberging terugvinden. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze charmante gezinswoning? neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak vast te leggen op het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 179 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Residence for sale Nieuwerkerken (RBJ73331)
230 000 €

3850 Nieuwerkerken

Deze volledig te renoveren gelijkvloerse woning kunnen we terugvinden in het gezellige Nieuwerkerken. Het pand is gelegen op een knap perceel van maar liefst 26A 61ACA. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Nieuwerkerken met eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt. De locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils! De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1953. Gezien de leeftijd en de toestand van het pand dient men rekening te houden met een totaal renovatie waardoor dit het pand bij uitstek is voor de doe-het-zelvers onder ons. Hierdoor heeft de koper carte blanche om het volledig naar zijn smaak in te richten en af te werken. Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgetoverd worden tot een echt (t)huis. Bent u op zoek zijn naar een renovatieproject en dit in een groene omgeving? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 116 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Residence for sale Nieuwerkerken (RBI84587)
299 000 €

3850 Nieuwerkerken

Deze ruime gezinswoning met veel potentieel kunnen we terugvinden in het gezellige Nieuwerkerken. Het pand is gelegen op een knap perceel van maar liefst 22A en 4CA. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Nieuwerkerken met eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt. Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils! Het pand dateert oorspronkelijk van het jaar 1972. Mits de nodige opfriswerken kan je deze woonst omvormen tot een ware parel. Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken en zijn eigen stempel op deze leuke woning wil drukken. We betreden de woning via de inkomhal. Hier kan men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte en de keuken. De leefruimte is hier voldoende ruim om er een zit- en eethoek in onder te brengen. De aanpalende keuken biedt veel ruimte en potentieel aan. Verder kan men op het gelijkvloers nog een ruime polyvalente ruimte terugvinden. Via de mooie houten trap in de inkomhal bereikt men het eerste verdiep. Hier treffen we nog drie ruime slaapkamers en de badkamer. Deze laatste is voorzien van een ligbad, een toilet en een lavabo. Tot slot kan de woning ons nog twee zolderkamers aanbieden. Aan ruimte alvast geen gebrek! Voor wie graag de frisse buitenlucht opzoekt, kan je terecht in de volledig omheinde tuin. Hier kunnen je kinderen of trouwe viervoeters zich helemaal uitleven. Op deze manier kan je in je vrije tijd maximaal genieten. Bijkomende troef aan deze woning is de inpandige garage. Ideaal voor er je wagen te parkeren alsook extra opbergruimte! De woning is bovendien al enige tijd verhuurd en is dus zeker een goede investeringsopportuniteit! hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze ruime woning boordevol potentieel? Contacteer ons op het nummer ### of via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 250 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Residence for sale Nieuwerkerken (RBI81520)
285 000 €

3850 Nieuwerkerken

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – We nemen je graag mee naar Nieuwerkerken, het hart van de Haspengouwse fruitstreek. In de bijzonder rustige Driesstraat 119 ligt een prachtig perceel van 09a 11ca. Het Perceel heeft een diep, uitgestrekt karakter dat dankzij het achterliggende agrarische gebied zelfs eindeloos verder lijkt te lopen. Doe daar nog een ideale zuidelijke oriëntatie bovenop en je vinkt de bijzonder, grote troeven zoals ‘pure rust’, ‘zalig groen’ en ‘heerlijke zon’ hier moeiteloos van jouw wenslijst. En ook de andere troeven van deze knappe woning zullen je gauw duidelijk worden. De HOB werd verbouwd in 2013 en kreeg een charmante, landelijke look. Hoewel er hier en daar enkele opfrissingen of afwerkingen nodig zijn, zorgen de hedendaagse materialen zeker en vast voor een instapklaar geheel. De woning is volledig gelijkvloers en heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 155m². Deze kan je eventueel nog verder uitbreiden met de huidige zolder van deze 36m² groot. Je krijgt een zeer gezellige leefruimte met aansluitend een klassenvolle open keuken en een veranda. Er is zowel een grote berging als wasplaats voorzien. Er zijn 3 comfortabele slaapkamers en de opvallend ruime badkamer werd al gedeeltelijk gerenoveerd. Met het centrum van Nieuwerkerken op een boogscheut afstand krijg je alle dagelijkse benodigdheden vlakbij huis. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Residence for sale Nieuwerkerken (RWC30132)
365 130 €

3850 Nieuwerkerken

Nieuw te bouwen woningen in de Heiligenbornstraat te Nieuwerkerken op percelen van ongeveer 9 are. De woningen moeten nog gebouwd worden, waardoor alle inspraak nog mogelijk is. Samen met onze architecten, kunnen wij uw droomwoning realiseren. De woningen bieden u alvast alle zekerheden en garanties inzake EPB waarden. We geven u graag uitgebreid uitleg over de vele mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. De grond is rechtstreeks te koop via de eigenaar. Meer info ? Bel bouwadviseur Geert op ### voor een vrijblijvende afspraak. PRIJS SLEUTEL OP DE DEUR LOT 1 € 365 130 excl. alle kosten op grond en constructie € 433 032 incl. alle kosten op grond en constructie PRIJS SLEUTEL OP DE DEUR LOT 2 € 395 539 excl. alle kosten op grond en constructie € 469 828 incl. alle kosten op grond en constructie Want to know more?

3 Bedroom(s) 144 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 45 02 80
1 540 000 €

3470 Kortenaken

KORTENAKEN : 4 élégantes maisons neuves et jumelées (154m² par maison) (#1X+4_NEGO_FBR2) • Respectueux de l'énergie, durables et haut degré de finition • 4 maisons à 3 façades rez+1 avec grenier (extension) • Surface habitable : 4 x (154m² +/- 60m² grenier) • Loyer estimé : +/- 72.000 €/an • Prix : 1.540.000€ Want to know more?

3 Bedroom(s) 154 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 550 36 87
Residence for sale Geetbets (RBK43319)
365 000 €

3450 Geetbets

RUIME CHARMANTE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS OP EEN ERCEEL VAN 21A45CA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING Omringd door velden en landbouwgronden vinden we langs de Dullaerstraat ter hoogte van nummer 25 deze charmante open bebouwing terug met tal van mogelijkheden. Wie op zoek is naar rust, kan hier ongetwijfeld zijn neus ophalen. Wandelen, fietsen of gewoon heerlijk genieten van de natuur, het kan hier allemaal. De N716 brengt ons in een mum van tijd naar de omringende gemeentes en steden (Herd-de-Stad, Nieuwerkerken en Sint-Truiden). Deze oerdegelijke woning werd opgetrokken in 1980 en werd doorheen de jaren met de grootste zorg onderhouden. Daar pluk jij als nieuwe eigenaar ongetwijfeld de vruchten van. Het pand heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 242 vierkante meter. Met de royale inkomhal, voorzien van een apart gastentoilet, wordt de toon meteen gezet. Het ruime en open gevoel dat je hier al waarneemt, ervaar je doorheen de volledige woning. De inkomhal brengt je alvast naar een eerste slaapkamer of bureelruimte alsook naar de leefruimte. De living, de eetkamer en de keuken vloeien hier naadloos in elkaar over en zorgen voor een knap geheel. Verder werd de benedenverdieping uitgerust met een ruime wasplaats, een bijkomend toilet en de gezellige veranda waar je jaar in jaar uit heerlijk kan vertoeven met een leuk uitzicht op de tuin. Bovendien beschikt de woning over een inpandige garage van maar liefst 22m². Niets is zo praktisch dan met je wagen binnen te rijden en je boodschappen onmiddellijk in de berging of keuken te kunnen opbergen. Via de prachtige houten trap bereik je de eerste verdieping waar je drie aangename slaapkamers kan terugvinden. Verder werd deze etage uitgerust met een ruime badkamer welke voorzien werd van een ligbad, een douche, een toilet en een lavabo. alsook nog een aantal opbergruimtes. De woning is gelegen op een knap perceel van maar liefst 21A45CA. De echte eye catcher is dan ook de volledig aangelegde tuin waar je heerlijk kan je genieten van de buitenlucht. Dit is de plaats bij uitstek voor je kinderen of viervoeters. Een groot pluspunt is dat de woning nog voorzien is van een kelder. Aan opbergruimte geen gebrek! Als kers op de taart is deze woning nog voorzien van maar liefst 24 zonnepanelen om te voorzien in jouw gebruik! Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze gezellige gezinswoning? Maak dan snel een afspraak op het nummer ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

4 Bedroom(s) 242 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Residence for sale Geetbets (RBK40090)
159 000 €

3450 Geetbets

Te renoveren woning HOB met 3 ruime slaapkamers en nog af te werken zolder.Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### de juiste handen kan deze woning opgeblonken worden tot een mooie parel.De woning is gelegen op 2a96ca aan vlakbij het centrum van Geetbets met zijn faciliteiten zoals supermarkt, bakker, apotheek, school,...INDELINGGelijkvloers: inkomhal, leefruimte, keuken, veranda, badkamer, berging, toilet, garage.1ste verdieping: 3 ruime slaapkamers, nachthal.2de verdieping: af te werken zolder.De bijgebouwen achter aan de woning mogen gesloopt worden zodat hier een gezellige tuin gecreëerd kan worden. Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### meer informatie, bel Mart op ### of mail ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 185 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 475 25 01 72
Residence for sale Geetbets (RBK13997)
585 000 €

3450 Geetbets

Welkom in deze prachtige nieuwbouw gelegen te Hogen. U betreedt het perceel via een statige automatische houten poort, die veiligheid biedt en een vleugje elegantie toevoegt. Dankzij het geavanceerde toegangssysteem kan u perfect zien wie er aanbelt of toegang wenst tot de woning. In de inkomhal ervaart u meteen een ruimtelijk en warm gevoel dankzij de open afwerking. De hal is voorzien van een ingebouwde vestiaire en een gastentoilet. De leefruimte, met haar overvloedige lichtinval, is een echte beleving en vormt het hart van het huis. Aansluitend vindt u de prachtige open keuken, volledig uitgerust met alle moderne gemakken en comfort. Voor de thuiswerkers is er een bureauruimte met extra bergruimte beschikbaar, ideaal voor werkplek of hobbyruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slpks. De masterbedroom beschikt over een eigen dressing. De ruime badkamer is een oase van rust en comfort. Er is mogelijkheid om een extra kamer op zolder te creëren, perfect voor gasten of als speelruimte. De tuin is prachtig aangelegd en biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Aansluitend aan de tuin is er een volledig eiken bijgebouw met een carport, bergruimte en een terrasoverkapping. Dit maakt elke zomeravond tot een waar feest. Alle voorzieningen voor een eventuele buitenkeuken of zwembad zijn reeds voorzien. Wees er snel bij zodat deze uitzonderlijke parel de uwe kan worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 220 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Residence for sale Geetbets (RBK03662)
246 000 €

3450 Geetbets

Zeer rustig gelegen open bebouwing op een perceel van 6a 25ca. Het zadeldak en plat dak zijn volledig nieuw van 2021. De woning is van binnen volledig te renoveren maar kan na renovatie een pareltje worden omgeven door groen. De huidge indeling omvat om het gelijkvloers: inkomhal, garage/berging, grote slaapkamer, badkamer met instapdouche, leefruimte, keuken, grote apart staande garage en zij- en achtertuin. De verdieping omvat 2 grote slaapkamers. De zolder is bereikbaar via een luik en hier kan men nog een slaapkamer bijmaken. Want to know more?

3 Bedroom(s) 175 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Residence for sale Geetbets (RWC34375)
345 000 €

3450 Geetbets

NIEUWBOUWPROJECT IN DE HULSBEEKSTRAAT TE GEETBETS In het landelijke Geetbets stellen wij u een 3 gevel-woning voor op een mooi perceel van 13are. Lot 2A en 2B (links van nr 92). De woning Zwanenhalsfuut heeft een oppervlakte van 126m2 + 47m2 zolder. Er is een leeftruimte voorzien met open keuken en aansluitend de berging. Boven werd er gekozen voor alvast 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Door de vaste trap naar de dakverdieping kan deze mooie ruimte nog verder ingericht worden met extra kamers. Alles is nog naar wens bespreekbaar. Een woning volledig op maat ontworpen, behoort ook tot de mogelijkheden. AVL biedt jou alvast alle zekerheden en garanties, samen met een VASTE PRIJS. Dit project loopt in samenwerking met Janssen en Janssen. Meer info ? Bel bouwadviseur Carine ### voor een vrijblijvende afspraak. PRIJS CASCO LUXE € 4345 000 excl. alle kosten op grond en constructie € 409 500 incl. alle kosten op grond en constructie PRIJS SLEUTEL OP DE DEUR LUXE € 367 800 excl. alle kosten op grond en constructie € 436 900 incl. alle kosten op grond en constructie Want to know more?

2 Bedroom(s) 126 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 45 02 80
Residence for sale Geetbets (RBJ95534)
374 500 €

3450 Geetbets

Troeven Nieuwbouw Open bebouwing BEN met een te verwachten energiescore E-peil Warmtepomp Volledig afgewerkt met reeds een ruime voorziening aan materialen ( lastenboek beschikbaar ) Zolang het kan heeft u als koper nog een eigen keuze aan afwerking en inrichting Kleinschalige ontwikkelaar met liefde voor het vak Prijs / kwaliteit uitstekend geprijsd Project Modern wonen in een groene omgeving ligt binnen handbereik in dit nieuwbouwproject op een perceel van 4a75ca.De vrijstaande woning zal gebouwd worden volgens de huidige normen op het gebied van energie en comfort en zal voldoen aan de wettelijke doelstellingen.De indeling van de woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een berging/wasplaats en een ruime leefruimte met open keukendie toegang geeft tot de achtertuin en het terras.Op het verdiep komen er 3 slaapkamers, een aparte dressing, de nachthal, een toilet en de badkamer.Snelle beslissers kunnen uiteraard in overleg nog invloed uitoefenen op de afwerking en de materiaalkeuze om deze mooie opportuniteit naar eigen inzichtte personaliseren.Prijs De verkoopprijs wordt als volgt samengesteld : Grondwaarde 130.000 euro + Registratierechten Constructiewaarde 244.500 euro + 21 % BTW Aansluitingskosten nutsvoorzieningen 4500 euro + 21 % BTW Inclusief afwerking, keuken, badkamer, vloeren conform lastenboek Verkoop onder het waarborgstelsel Wet Breyne Interesse ? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak om uw droomwoning samen te realiseren. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 27 35 20
Residence for sale Geetbets (RWC34056)
339 200 €

3450 Geetbets

NIEUWBOUWPROJECT IN DE TUINWIJKSTRAAT TE GEETBETS In het landelijke Geetbets stellen wij u een open bebouwing voor op een grond van 5a16ca. Lot 2 in de Tuinwijkstraat (rechts van nr 12). De voorgestelde woning heeft een oppervlakte van 148m2 + 54m2 zolder. Er is een eet- en zithoek voorzien en een ruime keuken met berging en wasplaats. Boven zijn er alvast 3 slaapkamers en een badkamer voorzien. Door de vaste trap naar de zolder kan deze mooie ruimte nog verder ingericht worden. Alles is nog naar wens bespreekbaar. De woning is slechts een voorstel. We kunnen ook volledig op maat voor jou werken dankzij de samenwerking met een architect. AVL biedt jou alvast alle zekerheden en garanties, samen met een VASTE PRIJS. Dit project loopt in samenwerking met ERA Nobis. Meer info ? Bel bouwadviseur Carine op ### voor een vrijblijvende afspraak. PRIJS CASCO LUXE € 339 200 excl. alle kosten op grond en constructie € 404 000 incl. alle kosten op grond en constructie PRIJS SLEUTEL OP DE DEUR LUXE € 365 800 excl. alle kosten op grond en constructie € 436 500 incl. alle kosten op grond en constructie Want to know more?

3 Bedroom(s) 148 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 45 02 80
Residence for sale Geetbets (RBG61479)
685 000 €

3450 Geetbets

Prachtige villa met dubbele garage, grote tuin, magazijn en kantoorgebouw, gelegen te Geetbets, Verdaelstraat 159. Geschikt als kangoeroewoning, uitbating zelfstandig beroep. Het huis omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een dubbele garage, vestiaire, een ruime woonkamer, een hal, apart gastentoilet, slaapkamer, doucheruimte, badkamer met ligbad en dubbele lavabo, open keuken, wasplaats/ bijkeuken, een veranda met zicht op de mooi verzorgde tuin, een bureau ruimte en een tweede slaapkamer. De eerste verdieping van de villa is voorzien van een nachthal met 2 slaapkamers en een 2de bureau ruimte. Het appartement boven de villa van ca 62 m2 (niet vergund) omvat een open woonkamer met eetplaats, een terras, een volledig ingebouwde keuken, nachthal, slaapkamer en een badkamer met ligbad. Het kantoorgebouw, links van de woning, is omgevormd tot drie afzonderlijke woonentiteiten zijnde, 2 studio's op het gelijkvloers (ca 32 m2) en een studio op de eerste verdieping (ca 48 m2) - niet vergund. Rechts van de woning verkrijgen we toegang tot het magazijn van ca 238 m2 (verhuurd tot 2028). Optie aankoop achtergelegen weides met een totale oppervlakte van 54a 25ca. (46a 90ca = verpacht). EPC 387 (villa/2799049-RES-1) - EPC 388 (appartement bus 1/ 2798658-RES-2) - EPC 347 (studio bus 3/ 2798805-RES-2) - EPC 241 (studio bus 4/ 2135999-RES-1) - EPC 315 (studio bus 5/ 2798629-RES-1). VG-WGLK/LWAG-GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 298 546 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93