Land for sale - Hasselt

22 results (1 - 20)
175 000 €

3500 Hasselt

On the well-known Luikersteenweg, we find this building plot for constructing a semi-detached building on a beautiful plot of 21 ares 38 approx. Its location offers easy access to the motorway, perfect for those who have to go on the road a lot. The center of Hasselt is also only about five kilometers away. According to the regional plan, this plot is partly located in a residential extension area and the back in landscaped agricultural areas. The Living Quality Regulation applies to this. More info? Contact us on ### Want to know more?

2138
contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
Development site for sale Hasselt (RBM61946)
139 000 €

3500 Hasselt

Ontdek deze unieke kans om jouw droomhuis te bouwen op een prachtig perceel aan de Nieuwe Winningstraat 32+ in Hasselt.Deze bouwgrond, met een oppervlakte van 7 are 30 centiare, biedt de perfecte gelegenheid voor de realisatie van een halfopen bebouwing in een rustige en aangename omgeving, net buiten de grote ring van Hasselt.Kenmerken:- Perceelgrootte: 7a 30ca- Ligging: Rustig en sereen, ideaal gelegen buiten de grote ring van Hasselt- Toegankelijkheid: Vlot bereikbaar vanuit verschillende richtingenBouwvoorschriften:- Gelijkvloers: Maximum 13,64 meter- Verdieping: Maximum 8,93 meter- Straatbreedte: 9,66 meter- Perceeldiepte: 73,88 meterDeze bouwgrond biedt niet alleen een ideale ligging, maar geeft je ook de vrijheid om jouw droomhuis te ontwerpen binnen de gestelde bouwvoorschriften. Een bijkomende troef is dat het perceel gelegen is in een doodlopende straat: de rustige omgeving geeft een unieke mogelijkheid om een harmonieuze en comfortabele woonomgeving te realiseren.Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.Grijp deze kans en maak van Nieuwe Winningstraat 32+ jouw toekomstige thuis!Voor meer informatie neem contact op met Karmen Appeltans ### of ### Want to know more?

730 74 m Depth of the terrain 10 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 98 82 23
Land for sale Hasselt (RBM57967)
219 000 €

3500 Hasselt

Bouwgronden voor open bebouwing. - Deze 3 percelen bouwgrond zijn gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze 3 percelen zijn afzonderlijk te vinden op de website van Immo-Land, via ### - De percelen zijn gelegen in woongebied volgens het gewestplan. Er is geen BPA of RUP van toepassing. - De prijzen van deze bouwgronden zijn respectievelijk € 219.000,- € 227.000,- en € 237.000,- - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

744
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Land for sale Hasselt (RBM57966)
234 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond voor open bebouwing – Lot 5. - Deze bouwgrond is gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a96. - Aan de straatzijde is er een perceelbreedte van 15,50m en de perceeldiepte bedraagt ca. 48m. - Het perceel is in woongebied gelegen volgens het gewestplan. Er is geen BPA of RUP van toepassing. - De verordeningen van de stad Hasselt zijn van toepassing, waaronder de verordening Woonkwaliteit. Deze verordening is hier te downloaden op de website van de stad Hasselt: ### - De bouwvoorschriften voor open bebouwing zijn te vinden vanaf bladzijde 16 van deze verordening. - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

796
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Land for sale Hasselt (RBM57965)
227 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond voor open bebouwing – Lot 4. - Deze bouwgrond is gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a72ca. - Aan de straatzijde is er een perceelbreedte van 16m en de perceeldiepte bedraagt ca. 48m. - Het perceel is in woongebied gelegen volgens het gewestplan. Er is geen BPA of RUP van toepassing. - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

772
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Land for sale Hasselt (RBM57964)
219 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond voor open bebouwing – Lot 3. - Deze bouwgrond is gelegen in een rustige omgeving, zuidwest gericht, in een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg ter hoogte van het centrum van Sint-Lambrechts- Herk. - Vlotte verbinding met de E-313 afrit Hasselt Zuid, ter hoogte van de Ikea en natuurlijk de grote ring van Hasselt. - In de onmiddellijke buurt aan de andere kant van de N-722, vindt men diverse handelszaken zoals; Delhaize Proxy, Lidl, Jumbo, apotheek, ijssalon, huisarts, tandarts, basisschool, … - Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 7a44ca. - Aan de straatzijde is er een perceelbreedte van 18.37m en de perceeldiepte bedraagt ca. 48m. - Voor meer info en inlichtingen kan u ons steeds contacteren op het nummer ### Want to know more?

744
contact
details
Email
Call
+32 11 60 30 40
Development site for sale Hasselt (RBM28945)
275 000 €

3500 Hasselt

Nieuw bij Century 21 Animo: Ruime Bouwgrond te Kiewit-Hasselt! Bent u op zoek naar een ruime bouwgrond voor uw droomwoning? Zoek niet verder! Wij presenteren u een prachtige bouwgrond gelegen in het gewilde Kiewit-Hasselt. Een zeer aangename regio owv het groene karakter en de zeer goede verbinding met alle uitvalswegen. Deze grond is bestemd voor open bebouwing en biedt een unieke kans om uw moderne nieuwbouwwoning op te realiseren. Deze prachtige bouwgrond bevindt zich in de Rosa Parksstraat te Hasselt, Kiewit. Enorm voordeel van dit perceel is de goede ligging en de uitstekende bereikbaarheid. Even onthaasten uit de drukke binnenstand en lekker tot rust komen? Dat kan. De bouwgrond is namelijk de laatste in een volledig nieuw aangelegde, doodlopende straat met bijzonder veel groenaanleg. Zowel voor, naast als achter de grond waant u zich in een oase van groen. Op wandelafstand van domein Kiewit, een prachtig natuurgebied van 800ha (samen met Bokrijk) vol vijvers, mooie wandel- en fietsroutes en een kinderboerderij. De bouwgrond biedt een bouwbreedte van 10 meter en een bouwdiepte van 16 meter op zowel het gelijkvloers als de verdieping, wat afwijkt van de standaard 12 meter. Dit resulteert in een totale woonoppervlakte van maar liefst 320 m². Het perceel is geschikt voor een woning met twee bouwlagen en een maximale dakrandhoogte van 6,50 meter. De dakvorm is plat. Daarnaast is er ruimte voor een bijgebouw met een maximale oppervlakte van 25 m² en een dakrandhoogte van 3,20 meter. Zowel een vijver als een zwembad zijn toegestaan en zorgwonen is eveneens mogelijk. Bovendien is er geen bouwverplichting aan deze bouwgrond verbonden. Deze bouwgrond biedt niet alleen een centrale ligging met uitstekende verbindingen, maar ook een rustige omgeving voor uw toekomstige woning. Mis deze kans niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op kantoor. Contact: Bel ons op het nummer ### om meer te weten te komen over deze zeer ruime bouwgrond in het mooie Kiewit-Hasselt. Wees er snel bij en realiseer uw droomwoning op deze unieke locatie! Century 21 Animo - Uw partner in vastgoed. Want to know more?

1313 76 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 07 50
Development site for sale Hasselt (RBL47333)
175 000 €

3500 Hasselt

Knappe bouwgrond van 7a04ca voor HOB op toplocatie te Hasselt In de Singelbeekstraat, ter hoogte van nummer 89, vinden we deze knappe bouwgrond terug voor halfopen bebouwing. Deze prachtige locatie is absoluut uniek in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Vlak naast het perceel kan men zelfs het gemeentelijke park De Kroonwinning terugvinden, een parkgebied omgeven met bomen en veel groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, vormt de Singelbeekstraat een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen! Het perceel leent zich voor het bouwen van een ééngezinswoning, met inbegrip van een zorgwoning, in halfopen bebouwing. Nevenbestemmingen zijn toegelaten in functie van een vrij beroep, kantoorfunctie of dienstverlening indien ze complementair blijven aan het wonen en voldoen aan de voorwaarden. Als bouwheer dien je rekening te houden met de verkavelingsvoorschriften die je in bijlage kan terugvinden. Hier kan je tevens het verkavelingsplan terugvinden waarop aangeduid staat hoe de woning ingeplant dient te worden. We beschikken aan de voorzijde over een perceelbreedte van 12,69 meter waardoor men, rekening houdend met... Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

704 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Hasselt (RBL47332)
165 000 €

3500 Hasselt

Knappe bouwgrond van 6a51ca voor HOB op toplocatie te Hasselt In de Singelbeekstraat, ter hoogte van nummer 89, vinden we deze knappe bouwgrond terug voor halfopen bebouwing. Deze prachtige locatie is absoluut uniek in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Vlak naast het perceel kan men zelfs het gemeentelijke park De Kroonwinning terugvinden, een parkgebied omgeven met bomen en veel groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, vormt de Singelbeekstraat een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen! Het perceel leent zich voor het bouwen van een ééngezinswoning, met inbegrip van een zorgwoning, in halfopen bebouwing. Nevenbestemmingen zijn toegelaten in functie van een vrij beroep, kantoorfunctie of dienstverlening indien ze complementair blijven aan het wonen en voldoen aan de voorwaarden. Als bouwheer dien je rekening te houden met de verkavelingsvoorschriften die je in bijlage kan terugvinden. Hier kan je tevens het verkavelingsplan terugvinden waarop aangeduid staat hoe de woning ingeplant dient te worden. We beschikken aan de voorzijde over een perceelbreedte van 13 meter waardoor men, rekening houdend met de...Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

651 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Land for sale Hasselt (RBL00659)
235 000 €

3500 Hasselt

Wij zijn verheugd om u een unieke kans aan te bieden om uw droomhuis te realiseren op deze schitterende bouwgrond gelegen op de Wijerveldstraat 53 te Sint-Lambrechts-Herk.. Met een royaal grondoppervlak van 15are, biedt deze locatie de perfecte mogelijkheid om uw ideale woning te bouwen. Deze bouwgrond is geschikt voor het bouwen van: -een open bebouwing -gezinswoning -2 bouwlagen (kroonlijsthoogte van max. 6m) -maximum bouwdiepte van 17m -maximum bouwdiepte op het verdiep van 12m gevels dienen afgewerkt te worden met bakstenen, natuur- of kunstmatige stenen, of in ander materiaal welke esthetisch verantwoord kunnen worden en aanpasbaar zijn aan het kader van het gebouw en de omgeving -dakhelling dient tussen de 25°en 40° met dakpannen of een leiendak. Een dak oversteek van minimum 40 cm is verplicht Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

1500
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Development site for sale Hasselt (RBK38458)
660 000 €

3500 Hasselt

Deze bouwgrond (OB) met een perceelsoppervlakte van 16are80 is zeer rustig gelegen. Met een straatbreedte van ±24m te midden van een residentiële, groene omgeving kunt u hier het huis van uw dromen omzetten in werkelijkheid. Bestemming: eengezinswoning. Oriëntatie: zuidwest Breedte perceel: ± 24m Diepte perceel: ± 70m Afstand perceelsgrens: 4m Bouwdiepte gelijkvloers en verdieping: 20m Bouwvoorschriften: te bekomen via mail. Want to know more?

1680 70 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 23 26 04
Development site for sale Hasselt (RBK04315)
1 170 000 €

3500 Hasselt

Centraal gelegen lot projectgrond met een oppervlakte van 24a 17ca. De site bevindt zich volledig in woongebied en biedt heel wat mogelijkheden naar residentiële ontwikkeling (naar verwachting 18 à 20 woongelegenheden... onder voorbehoud goedkeuring vergunningsoverheden/verkrijgen omgevingsvergunning). Gebouw nog aanwezig, te slopen.Verkoop per opbod cfr. voorwaarden COVAST, meer informatie klik hier of neem contact op met ons kantoor ### - ### surf naar: ### Want to know more?

2417
contact
details
Email
Call
+32 14 59 26 06
Development site for sale Hasselt (RBJ97405)
160 000 €

3500 Hasselt

BOUWGROND VAN 7A51CA VOOR HALFOPEN BEBOUWING NET BUITEN DE GROTE RING IN HASSELT Net buiten de grote ring van Hasselt, vinden we rechts van de Trekschurenstraat 174 deze bouwgrond terug. Deze grond kent een ligging vlakbij het Jessa Ziekenhuis (Campus Salvator) en Hasselt-centrum met een razendsnelle verbinding via de Grote Ring naar de autostrade E313. Een te waarderen ligging met andere woorden, voor degene die vlakbij de stad wonen wilt, maar verder vlotte reistijden kan genieten. Deze bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing. De perceelbreedte aan straatzijde bedraagt circa 12 meter en heeft een diepte aan bouwzijde van circa 62,11 meter. De bouwgrond bestaat uit 2 loten (lot 2 van 600 m2 en lot 3 van 151m2). Lot 2 ligt in de verkaveling en lot 3 werd uitgesloten. De bouwvoorschriften zijn: De bouwdiepte bedraagt 20 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping. Er wordt een zijdelingse tuinstrook van min. 3 m voorzien. Het voorziene bouwvolume bestaat uit 2 volwaardige bouwlagen met een hellend dak. De kroonlijsthoogte van het hoofdvolume en de dakhelling dienen aan te sluiten op dat van de bestaande woning op het linker buurperceel. De kroonlijsthoogte van de gelijkvloerse uitbreiding is max. 3,50 m. Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep en dienstverlening zijn toegelaten onder voorwaarden gespecificeerd in de verkavelingsvoorschriften. In de zijtuinstrook is een open carport toegelaten (inplanting op min. 2 m achter de voorgevellijn, max. 10m diep en af te werken met plat dak met kroonlijsthoogte van max. 3,5m). Het bijhorend verkavelingsplan, de verkavelingsvergunning en -voorschriften en andere relevante documentatie vindt u onder "downloads" terug op onze website bij de betreffende eigendom. Interesse of vragen? Contacteer ons op ### of mail naar ### . Want to know more?

751 12 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 96 51 76
Development site for sale Hasselt (RBJ93703)
1 170 000 €

3500 Hasselt

Centraal gelegen lot projectgrond met een oppervlakte van 24a 17ca. De site bevindt zich volledig in woongebied en biedt heel wat mogelijkheden naar residentiële ontwikkeling. Dit goed wordt verkocht volgens het biedingssysteem van Covast. Want to know more?

2417
contact
details
Email
Call
+32 11 29 12 12
Land for sale Hasselt (RBJ91892)
1 170 000 €

3500 Hasselt

TE KOOP - PROJECTGROND HASSELT Centraal gelegen lot projectgrond met een oppervlakte van 24a 17ca. De site bevindt zich volledig in woongebied en biedt heel wat mogelijkheden naar residentiële ontwikkeling. *DE AANKOOP VAN DEZE GROND VERLOOPT VOLGENS HET BIEDINGSPRINCIPE VAN COVAST. DE INSTELPRIJS VAN 1.170.000,- EURO IS DE STARTPRIJS.* Bij interesse of meer info: ### of ### Want to know more?

2417
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Development site for sale Hasselt (RBJ79760)
165 000 €

3500 Hasselt

Gunstig perceel voor halfopen bebouwing van 3a 15ca op rustige locatie Omgeving: + Rustig gelegen in een doodlopende straat + Groene omgeving tussen Hasselt, Godsheide en Diepenbeek + Uitgestrekte wandel -en fietsroutes langs het nabijgelegen Albertkanaal en het domein Bokrijk + Omliggende gemeentes makkelijk bereikbaar via de Hasseltweg en Genkersteenweg Troeven: + Het perceel leent zich voor het bouwen van een ééngezinswoning, in halfopen bebouwing, volgens de algemene bouwschriften + De woning dient op de grens uniform aan te sluiten aan de naastliggende woning en hiermee één harmonieus geheel te vormen + Gelijkvloers een bouwdiepte van 17m met behoud van minimum 10m tuindiepte + De verdieping heeft een bouwdiepte tot maximum 12m + 2 bouwlagen mogelijk met een kroonlijst/dakrand van maximum 6,5m + Dakvorm : symmetrisch zadeldak voor de woning + Mogelijkheid van bijgebouw met een maximum van 55m² en maximum 3m hoog + Vergunde plannen van architect voor een half open bebouwing op kantoor in te kijken Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### Contact: Heeft dit mooi perceel van 3a 15ca op deze rustige locatie uw interesse gewekt? Contacteer ons snel op 011.22.22.95...Stedenbouwkundige info in aanvraag...Voor meer info surf naar www.immotopinvest Want to know more?

315 32 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Kuringen (RBJ76937)
174 000 €

3511 Kuringen

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – In het centrum van Kuringen rijden we de immer rustige Rode-Rokstraat in. Ter hoogte van nummer 36 behoort lot 2 toe aan een prachtig perceel met een oppervlakte van maar liefst 7a 15ca. Dankzij een eindeloos lange lijst aan troeven is dit zonder enige twijfel de ideale bouwgrond voor een bijzonder ruime en hedendaagse gezinswoning. Om te beginnen is er de gunstige vorm en het uitgestrekte karakter van jouw perceel. Je bouwt hier zo eenvoudig een bebouwde oppervlakte van maar liefst 153m² groot. Als je dan weet dat ook de eerste verdieping nog eens 90m² mag bedragen en dat ook onder het zadeldak op de tweede verdieping nog heel wat prachtige bewoonbare oppervlakte kan gecreëerd worden, is het meteen duidelijk dat deze bouwgrond potentieel biedt voor een uitzonderlijk grote gezinswoning. Ook de locatie maakt van deze bouwgrond ongetwijfeld de ideale uitvalsbasis voor heel wat gezinnen. Je woont hier vlakbij het centrum van Kuringen, met een zeer vlotte verbinding naar het centrum van Hasselt. De uitzonderlijk gunstige woon-werkverbinding, die dank je zowel aan de vlakbij gelegen E313 als aan het grote trein- en busstation van Hasselt op minder dan 3 kilometer afstand. Interesse? Tel. ### Want to know more?

715 67 m Depth of the terrain 12 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Development site for sale Hasselt (RBH05804)
849 000 €

3500 Hasselt

Unieke bouwgrond van ruim 65 are in Godsheide. Deze zeer goed gelegen grond met een straatbreedte van ca. 45 m is uitermate geschikt voor een sloop/wederopbouw of verbouwproject Het 6% btw tarief welk hier van toepassing is maakt deze aankoop des te interessanter. Hasselt centrum, Bokrijk, winkels en natuur liggen allen in de directe omgeving. De bouwvoorschriften van toepassing laten een brede architecturale vrijheid toe. Op zoek naar uw droom villa op een toplocatie! Twijfel dan niet en neem contact op met ons kantoor. Want to know more?

6500
contact
details
Email
Call
+32 11 29 12 12
Development site for sale Hasselt (RBH05395)
849 000 €

3500 Hasselt

BREDE, RIANTE VILLAGROND (MET TE STRIPPEN / SLOPEN VILLA - MOGELIJK AAN 6% BTW ) VAN 65A50CA OP UNIEKE LOCATIE TE HASSELT (GODSHEIDE) Op deze toplocatie in Godsheide (Hasselt) vinden we in een residentiële buurt (verbindingsstraat tussen de Berenbroekstraat en de Vossenbergstraat) dit unieke perceel terug (met een te slopen of totaal te renoveren woning weliswaar). Een enorm voordeel uiteraard gezien men hier zal kunnen slopen en wederopbouwen / verbouwen aan het tarief van 6% ipv 21% BTW . Via de Genkersteenweg of de Tuilbrug bereik je van hieruit in no-time Hasselt-centrum, Diepenbeek en Genk. Deze grond heeft een straatbreedte van circa 45meter en is geschikt voor het bouwen van een imposante villa. De algemene en zeer ruime bouwvoorschriften van de verordening 'woonkwaliteit' zijn hier van toepassing, waardoor de bouwheer veel architecturale vrijheid krijgt! In de toegevoegde documenten onder ‘downloads’ vindt u deze verordening alsook alle andere wettelijk verplichte documenten terug. Tot slot is het ook interessant om weten dat de grond (na sloop woning) mogelijks ook te verkavelen is, uiteraard mits het bekomen van een verkavelingsvergunning. Een villagrond op zo een toplocatie als deze, vindt men niet snel. Matcht jouw (ver)bouwdroom met deze zeer gegeerde locatie waar privacy en rust gegarandeerd worden? Contacteer ons op ### of mail naar ### . Want to know more?

6550
contact
details
Email
Call
+32 11 96 51 76
Land for sale Hasselt (RBE33690)
Price on request

3500 Hasselt

PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN OPEN BEBOUWING MET EEN GRONDOPPERVLAKTE VAN 9A 10CA, ONGEVEER 15x50M, GELEGEN TE SINT-LAMBRECHTS-HERK. Want to know more?

910 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 75 57 30