Caenen De Panne (8660 Adinkerke)

Nieuwpoortlaan 29 - 8660 Adinkerke

BIV-nummer 505.285

caenen.be

Caenen heeft reeds decennialang (sinds 1966) een goede reputatie en een uitstekende know-how in de verkoop van onroerend goed aan onze kust. Bij ons kunt U terecht met al Uw vragen. Wij staan U bij met raad en daad in de aankoop van Uw droomappartement. Wat zijn onze belangrijkste troeven: - Zeer groot aanbod van appartementen, studio's en huizen, zowel in nieuwbouw als in herverkoop, en dit gespreid over de hele kust (Blankenberge t.e.m. De Panne). - Sterk verkoopteam met een enorme kennis van zaken (commercieel, financieel, fiscaal en juridisch). - Persoonlijke service. Bij ons staat de klant centraal. - Uitstekende dienst na verkoop. Correcte en professionele opvolging van alle verkoopdossiers. - Uitgebreide verhuurmogelijkheden door ons fenomenaal huurdersbestand. - In onze vastgoedportefeuille zitten steeds interessante beleggingsopportuniteiten. Toon alles Toon minder
Caenen heeft reeds decennialang (sinds 1966) een goede reputatie en een uitstekende know-how in de verkoop van onroerend goed aan onze kust. Bij ons kunt U terecht met al Uw vragen. Wij staan U bij met raad en daad in de aankoop van Uw droomappartement. Wat zijn onze belangrijkste troeven: - Zeer groot aanbod van appartementen, studio's en huizen, zowel in nieuwbouw als in herverkoop, en dit gespreid over de hele kust (Blankenberge t.e.m. De Panne). - Sterk verkoopteam met een enorme kennis van zaken (commercieel, financieel, fiscaal en juridisch). - Persoonlijke service. Bij ons staat de klant centraal. - Uitstekende dienst na verkoop. Correcte en professionele opvolging van alle verkoopdossiers. - Uitgebreide verhuurmogelijkheden door ons fenomenaal huurdersbestand. - In onze vastgoedportefeuille zitten steeds interessante beleggingsopportuniteiten.
Openingsuren Caenen De Panne
maandag09:00 - 12:3013:30 - 17:00
dinsdag09:00 - 12:3013:30 - 17:00
woensdag- *- *
donderdag09:00 - 12:3013:30 - 17:00
vrijdag09:00 - 12:3013:30 - 17:00
zaterdag09:00 - 12:3013:30 - 17:00
zondag- *- *

* Alleen op afspraak

349 000 €

8670 Koksijde

U zoekt een mooie vakantiewoning in Koksijde?Deze ruime en praktisch ingedeelde vakantiewoning met 3 slaapkamers is voorzien van alle mogelijke wooncomfort.Het maakt deel uit van een klein vakantiedomein met 8 woningen.Er is voor elke woning een parkeerplaats en een berging voorzien alsook is er een overdekte fietsenstalplaats.Deze vakantiewoning verdient om verschillende redenen uw aandacht: de inrichting is doordacht, de aanblik fris / tijdloos en het wooncomfort onovertroffen.Bovendien heeft deze woning ook een zeer mooi bewezen omzet in vakantieverhuur!Door het gebruik van houten gevelbekleding en het aanplanten van streekeigen beplanting ontstaat er een goede symbiose tussen natuur en architectuur en draagt dit bij tot de ruimtelijke kwaliteiten en belevingswaarde van het project. De constructie van de woningen is een CLT-constructie (Cross Laminated Timber), een duurzame constructiemethode.Kortom, deze woning is een topper die uw verblijf in Koksijde – zij het een weekend, een seizoen of het hele jaar door – méér dan af maakt.Het domein is rustig gelegen, omgeven door groen en op wandelafstand van het duinengebied Hoge Blekker, zeedijk, winkels, ... Verkoop volledig onder btw.Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 88 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29

59123 Bray-Dunes

259 000 € - 779 000 €

Stelt u zich eens voor: een exclusieve kans om te wonen aan de majestueuze Franse Westkust, tussen de duinen en de zee. Maak kennis met Les Terrasses de la Dune, een intieme residentie bestaande uit slechts 11 luxueuze appartementen, perfect gelegen in het betoverende Zuydcoote.Zuydcoote, een idyllisch dorp met zijn ongerepte kustlijn en een gemeenschap van slechts 1.600 inwoners, biedt de rust en pracht van de natuurlijke omgeving. Hier vindt u onze residentie, gunstig gelegen aan de hoek van rue de Valenciennes en rue Wattrelos, direct tegenover het betoverende strand.Ontworpen door een gerenommeerde ontwikkelaar, belichaamt Les Terrasses de la Dune vakmanschap en kwaliteit. Elk ruim appartement biedt een oase van comfort en elegantie, met inbegrip van een parkeerplaats, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe thuis.Wat deze kans nog aantrekkelijker maakt, zijn de verlaagde notariskosten bij nieuwbouw - slechts 2.5% in plaats van de gebruikelijke 7 tot 8%! Dit maakt het investeren in dit exclusieve project nog aantrekkelijker.Ontdek alle beschikbare plattegronden, verkoopbrochures en details in ons uitgebreide lastenboek.Wilt u leven aan de kust, omgeven door ongerepte natuur en luxe? Les Terrasses de la Dune is de ultieme kans die u niet wilt missen.Mis deze unieke kans niet om uw droom aan de zee werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op.De geafficheerde prijzen zijn inclusief btw. Meer weten?

1 - 4 Slaapkamer(s) 50 - 118 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29

8660 De Panne

349 000 € - 405 000 €

Residentie “Chablis” is een alleenstaande, kleinschalige nieuwbouwresidentie gelegen op een paar stappen van het bruisende centrum en de zeedijk van De Panne.Het strakke en moderne gebouw zal bestaan uit een duurzame gevelsteen die gecombineerd zal worden met terrassen in architectonisch beton voorzien van een glasbalustrade met tussenspijlen, wat zorgt voor optimaal lichtinval en een tijdloze uitstraling. Er zijn 6 ruime woonappartementen van 95 m² tot 114 m² met 2 slaapkamers en het penthouse is maar liefst 137 m² groot.Alle appartementen zijn voorzien van zongerichte terrassen. Het penthouse zal uitblinken door zijn riante terrassen en lichtrijke ruimtes. De appartementen worden kwalitatief afgewerkt en dit met ruime inspraakmogelijkheden voor de klant. Speciale aandacht gaat naar de nieuwste normen op gebied van energiezuinigheid, ventilatie en wooncomfort.Elk appartement beschikt over een mooi terras en een grote leefruimte met raampartijen die het daglicht overvloedig laten binnenvallen.Op de ondergrondse verdieping is er een ruime fietsenberging voorzien alsook garages of parkeerplaatsen en kelderbergingen.Aarzel niet en vraag meer informatie zodat u de verschillende mogelijkheden kan ontdekken! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 111 - 114 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29

8630 Veurne

299 000 € - 399 000 €

Veurne, de nieuwe bruisende trekpleister van de Westhoek, met zijn volledig nieuwe stadsdeel aan het suikerpark. De combinatie van vernieuwing & authenticiteit zorgen er voor één harmonieus geheel, waarin het onschatbaar goed leven is.Daar speelt Caenen graag op in en stelt u hiermee graag op de hoogte van ons kersvers project Residentie Volta, een voormalige elektriciteitscentrale waarvan u de authentieke architecturale elementen nog kan terugvinden in ons nieuwbouwcomplex. Deze bestaat uit 4 bouwlagen met in totaal 15 twee slaapkamerappartementen. Op het gelijkvloers bevinden zich overigens 15 staanplaatsen met fietsenberging omringd door een groene aanleg.Dit alles bevindt zich op wandelafstand van scholen, ziekenhuis, station en winkelstraten in het centrum van Veurne.Dankzij onze door de jaren heen opgebouwde reputatie en expertise kunnen wij dergelijk project op deze unieke locatie realiseren. We mogen dus gerust stellen dat Residentie Volta een topper is binnen ons aanbod!Voor nog meer info, surf naar: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 - 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
595 000 €

8660 De Panne

Welkom bij deze unieke vastgoedkans: een volledig gerenoveerd woonhuis met maar liefst vier zelfstandige eenheden, perfect voor vakantieverhuur of als investering met meerdere mogelijkheden. Deze woning biedt een harmonieuze combinatie van modern comfort en functionele indeling, en bevindt zich in een aantrekkelijke locatie voor toeristen.Eigenschappen van de WoningSous-Sol Verdieping:Appartement 1: Een sfeervol appartement met een eigen ingang, open keuken, woonkamer, een douchekamer en 2 comfortabele slaapkamers.Gelijkvloers:Appartement 2: Ruim en licht, met een open keuken, gezellige woonkamer, een badkamer met ligbad en twee slaapkamers waarvan een van de kamers kan dienen als studio, die indien gewenst apart kan worden verhuurd. Deze kamer heeft ook een aparte ingang langs buiten. Deze kamer heeft ook een douchekamer met wastafel en een kookhoek.Eerste Verdieping:Appartement 3: Elegant en ruim, met een prachtige open keuken, royale woonkamer en twee comfortabele slaapkamers. Dit appartement biedt een schitterend uitzicht en een fijne leefomgeving.Sterktes van de Woning Volledig Gerenoveerd: Elk appartement is met oog voor detail gerenoveerd en is instapklaar. Afzonderlijke Ingangen: Elke eenheid beschikt over een eigen ingang voor maximale privacy. ruime oprit + parkeerplaats en garage achteraan. Vakantieverhuur: Momenteel worden deze appartementen succesvol verhuurd als vakantiewoningen, wat van deze woning een zeer interessante investeringsmogelijkheid maakt. Flexibiliteit: De kleine studio kan apart verhuurd worden of geïntegreerd worden met het gelijkvloerse appartement. Ideaal als Investering Uw Droomwoning én Investeringsmogelijkheid in één! Mis deze unieke kans niet om een prachtig gerenoveerde woning met veelzijdige verhuurmogelijkheden in bezit te krijgen.Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 281 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
349 000 €

8670 Koksijde

U zoekt een mooie vakantiewoning in Koksijde?Deze ruime en praktisch ingedeelde vakantiewoning met 3 slaapkamers is voorzien van alle mogelijke wooncomfort.Het maakt deel uit van een klein vakantiedomein met 8 woningen.Er is voor elke woning een parkeerplaats en een berging voorzien alsook is er een overdekte fietsenstalplaats.Deze vakantiewoning verdient om verschillende redenen uw aandacht: de inrichting is doordacht, de aanblik fris / tijdloos en het wooncomfort onovertroffen.Bovendien heeft deze woning ook een zeer mooi bewezen omzet in vakantieverhuur!Door het gebruik van houten gevelbekleding en het aanplanten van streekeigen beplanting ontstaat er een goede symbiose tussen natuur en architectuur en draagt dit bij tot de ruimtelijke kwaliteiten en belevingswaarde van het project. De constructie van de woningen is een CLT-constructie (Cross Laminated Timber), een duurzame constructiemethode.Kortom, deze woning is een topper die uw verblijf in Koksijde – zij het een weekend, een seizoen of het hele jaar door – méér dan af maakt.Het domein is rustig gelegen, omgeven door groen en op wandelafstand van het duinengebied Hoge Blekker, zeedijk, winkels, ... Verkoop volledig onder btw.Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 88 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
375 000 €

8660 De Panne

U zoekt een instapklaar appartement met fantastisch zicht op de zeedijk in De Panne? Dit is het!Dit appartement met 2 ruime slaapkamers maakt deel uit van Residentie Madona. Er is een ruime leefruimte met veel ramen, door de gebogen gevel heeft u een fantastisch zicht op de zee.Verder is er een gebruiksklare badkamer met ligbad en dubbele wastafel, een apart toilet en bergruimte in de gang.Bovendien heeft het appartement een bijzonder goede EPC score door de nieuwe ramen en vloer en de condenserende ketel op gas.Er is een lift in de residentie aanwezig. Als kers op de taart hoort er een private kelderberging bij het appartement.Maak vandaag nog uw afspraak voor een bezichtiging! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
695 000 €

8670 Koksijde

Ontdek deze prachtige villa, ideaal gelegen in een rustige en verzorgde villawijk in Sint-Idesbald, op slechts 2 minuten wandelen van de zeedijk, het strand en de zee.Deze woning is een ware parel op een fantastische locatie en biedt een oase van rust en luxe.Indeling:Gelijkvloerse verdieping: Ruime inkomhal Apart toilet Douchekamer met wastafel Gezellige leefruimte met warmtepomp (uitbreiding mogelijk voor betere EPC-score) Volledig uitgeruste keuken Veranda met uitzicht op de tuin Garage met berging voor was- en droogmachine Eerste verdieping: 3 zeer ruime slaapkamers Badkamer met ligbad en wastafel Zolder: Deels afgewerkte ruimte, momenteel in gebruik als 4e slaapkamer Tuin: Geniet van de prachtige tuin die rondom de woning loopt en altijd zonnig is. De tuin is voorzien van een tuinhuis en een luxe swimspa/zwembad. Extra's: Warmtepomp in de leefruimte (uitbreidbaar) Talrijke zonnepanelen voor duurzame energie Deze woning biedt tal van mogelijkheden: op deze topligging is deze woning ideaal als tweede verblijf, vaste woning of als investering voor vakantieverhuur.Maak vandaag nog een afspraak om deze unieke villa te bezichtigen en laat u betoveren door de charme en luxe van deze uitzonderlijke woning in Sint-Idesbald.Contacteer ons nu voor meer informatie en een bezichtiging! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 166 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
189 000 €

8660 De Panne

U zoekt een mooie verblijfplaats op een kleine 100 meter van het strand?Dit appartement met 1 slaapkamer is instapklaar en maakt deel uit van een hele verzorgde, kleine en stijlvolle residentie zonder aankomende werken aan het gebouw.Het appartement bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle gewenste comfort. Er is een apart toilet en een slaapkamer met douche en wastafel.Er hoort een private kelderberging bij het appartement.Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan deze parel in De Panne! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 38 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
595 000 €

8660 De Panne

Ontdek dit exceptionele opbrengsteigendom gelegen in het bruisende centrum van De Panne, een onmiskenbaar juweeltje voor investeerders op zoek naar een lucratieve vastgoedkans.Dit eigendom biedt een veelzijdige mix van mogelijkheden, bestaande uit een ruim handelsgelijkvloers, voorzien van een aparte vergaderzaal voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het aanliggende gelijkvloers appartement biedt een naadloze verbinding en een perfecte gelegenheid voor wie op zoek is naar het comfort van een residentieel verblijf op een dynamische locatie.Met drie volledig ingerichte en instapklare appartementen met EPC score B! , biedt dit vastgoed een schat aan mogelijkheden voor investering en verhuur. Elke verdieping herbergt een uitgekiende indeling met een royale leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een verfrissende badkamer en twee comfortabele slaapkamers - een ideale thuisbasis voor bewoners of vakantiegangers die het comfort van luxe willen ervaren.Wat dit aanbod nog aantrekkelijker maakt, is het gebrek aan renovatieverplichtingen.De uitstekende centrale ligging in De Panne, gelegen in de rustige Kasteelstraat, biedt een perfecte balans tussen sereniteit en het bruisende leven. De nabijheid van de markt en de Zeelaan voegt nog meer waarde toe aan dit onweerstaanbare aanbod.Grijp deze kans om te investeren in een eigendom dat niet alleen in waarde zal toenemen, maar ook een stabiele en aantrekkelijke bron van inkomsten zal bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Meer weten?

465 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
425 000 €

8660 De Panne

Op zoek naar een zonnig toevluchtsoord vlak bij het strand van De Panne?Dit ruime appartement in residentie Witte Berg biedt precies dat. Met 96 m² oppervlakte en een royaal terras van 28 m², is dit de perfecte plek om te genieten van de kust. Met een EPC score B is dit appartement ook zeer energiezuinig!Koop nu vastgoed aan de kust en geniet deze zomer al van zon, zee en strand. Mis deze kans niet, jouw thuis aan de kust wacht!Met 2 slaapkamers en een extra slaaphoek biedt dit appartement plaats aan 8 personen. Vanuit de lichte leefruimte geniet je van een prachtig uitzicht op De Panne, en het terras biedt zelfs een glimp van de zee.De keuken is compleet uitgerust met moderne apparatuur, en er is een handige berging met wasmachine.De vernieuwde badkamers en de conformiteit aan elektrische normen zorgen voor extra comfort.Het appartement wordt gemeubileerd verkocht en er is de mogelijkheid om een garage van 16m² aan te kopen.Op de kelderverdieping is er een privégaragebox en een ruimte voor fietsen en afval.Deze plek is niet alleen een heerlijke woonruimte, maar ook een slimme investering voor vakantieverhuur. Mis deze kans niet om dicht bij het strand van De Panne te wonen! Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
745 000 €

8670 Sint-Idesbald

In de Berglaan in het idyllische St. Idesbald Koksijde komt een nieuw, uniek woonproject bestaande uit 2 villa woningen: Maison MILAI en Maison KAI.Deze prachtige villa’s worden gebouwd in de vorm van een schuur en zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden een luxueuze en comfortabele levensstijl.Met elk 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De grote leefruimte en de volledig uitgeruste keuken vormen het hart van de woning, waar je gezellig kunt samenkomen en genieten van qualitytime met familie en vrienden.Deze woningen zijn niet alleen prachtig van binnen, maar ook van buiten. Dankzij de zonnepanelen en superieure isolatie zijn ze ook energiezuinig en milieuvriendelijk.De plafonds van meer dan 6 meter hoogte creëren een gevoel van ruimte en vrijheid, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht.De ligging van de woningen is perfect, op wandelafstand van de zee en de winkels, en toch super rustig en volledig zongericht.Als kers op de taart is er een elektrische laadpaal voorzien, waardoor je je elektrische auto gemakkelijk kunt opladen. De tuin biedt een oase van rust en groen om te ontspannen en te genieten.De bouwwerken zijn gestart in 2023 en de woningen worden in se casco verkocht. Er is de mogelijkheid mits meerprijs voor volledige afwerking incl. domotica - concrete informatie ter beschikking bij ons op kantoor.In de “casco bouw” zijn de zonnepanelen alsook de laadpaal voorzien omdat deze “esthetisch” ingewerkt worden in het dak en de muren.Deze unieke nieuwbouwvilla’s zijn een zeldzame kans om te genieten van het beste van modern wonen in een idyllische omgeving.Wacht niet langer en maak van deze droomwoning jouw nieuwe thuis of tweede verblijf! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 241 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
685 000 €

8670 Sint-Idesbald

In de Berglaan in het idyllische St. Idesbald Koksijde komt een nieuw, uniek woonproject bestaande uit 2 villa woningen: Maison MILAI en Maison KAI.Deze prachtige villa’s worden gebouwd in de vorm van een schuur en zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden een luxueuze en comfortabele levensstijl.Met elk 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De grote leefruimte en de volledig uitgeruste keuken vormen het hart van de woning, waar je gezellig kunt samenkomen en genieten van qualitytime met familie en vrienden.Deze woningen zijn niet alleen prachtig van binnen, maar ook van buiten. Dankzij de zonnepanelen en superieure isolatie zijn ze ook energiezuinig en milieuvriendelijk.De plafonds van meer dan 6 meter hoogte creëren een gevoel van ruimte en vrijheid, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht.De ligging van de woningen is perfect, op wandelafstand van de zee en de winkels, en toch super rustig en volledig zongericht.Als kers op de taart is er een elektrische laadpaal voorzien, waardoor je je elektrische auto gemakkelijk kunt opladen. De tuin biedt een oase van rust en groen om te ontspannen en te genieten.De bouwwerken zijn gestart in 2023 en de woningen worden in se casco verkocht. Er is de mogelijkheid mits meerprijs voor volledige afwerking incl. domotica - concrete informatie ter beschikking bij ons op kantoor.In de “casco bouw” zijn de zonnepanelen alsook de laadpaal voorzien omdat deze “esthetisch” ingewerkt worden in het dak en de muren.Deze unieke nieuwbouwvilla’s zijn een zeldzame kans om te genieten van het beste van modern wonen in een idyllische omgeving.Wacht niet langer en maak van deze droomwoning jouw nieuwe thuis of tweede verblijf! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 214 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
185 000 €

8660 De Panne

U zoekt een appartement vlakbij zee? Dit is wat u zoekt!Dit gelijkvloerse appartement met 2 slaapkamers ligt vlakbij de zeedijk en in nabijheid van diverse winkels en horecazaken.Uitstekende mobiliteit met nabijheid van de kusttram richting Oostende/Knokke en Adinkerke.Indeling: Ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken Hal, Twee comfortabele, lichtrijke slaapkamers Douchekamer met douchekabine en wastafel apart toilet, wasplaats en berging. Er is ook een koer bij het appartement. Dé ideale kans voor een woning of tweede verblijf aan de kust!Maak vandaag nog uw afspraak voor een bezoek. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
219 000 €

8660 De Panne

U zoekt een instapklaar appartement vlakbij zee? Dit is wat u zoekt!Dit appartement heeft dé perfecte locatie: op 10 stappen van de zeedijk en in nabijheid van diverse winkels en horecazaken.Uitstekende mobiliteit met nabijheid van de kusttram richting Oostende/Knokke en Adinkerke.Indeling: Inkomhal met apart toilet Ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken Zuidgericht terras voor ontspanning Badkamer met inloopdouche en wastafel Twee comfortabele, lichtrijke slaapkamers Grote privé kelderberging voor extra opslagruimte Dé ideale kans voor een fantastisch tweede verblijf aan de kust!Maak vandaag nog uw afspraak voor een bezoek. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 67 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
58 500 €

8660 De Panne

Ondergrondse garagebox in de Dynastielaan te koop!De garage heeft volgende afmetingen:Hoogte: 2.0mBreedte: 2.76mDiepte: 5.56mMaak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
349 000 €

8660 De Panne

U zoekt een ruim en lichtrijk appartement met fantastisch zicht op zee? Hier wordt uw droom werkelijkheid.Dit appartement maakt deel uit van de residentie Amadeus. Het ligt zowel vlakbij centrum De Panne, als op een paar stappen van het strand!De leefruimte is zeer lichtrijk en ruim en het uitzicht op zee geeft een blijvende indruk. Via de woonkamer is er toegang tot het terras.Er is een open keuken voorzien van oven, frigo, elektrische kookplaten en vaatwas.Verder zijn er de 2 ruime slaapkamers, het aparte toilet in de inkomhal en een badkamer met dubbele wastafel en ligbad.Het appartement wordt bemeubeld verkocht.Er is mogelijkheid tot aankoop van 1 garagebox met kelderopslag in de residentie zelf.Koop nu vastgoed aan de kust en geniet deze zomer al van zon, zee en strand. Mis deze kans niet, jouw thuis aan de kust wacht!Leg vandaag nog uw afspraak vast om een bezoek te brengen aan dit fantastische appartement! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
325 000 €

8660 De Panne

U zoekt een instapklaar appartement met fantastisch zicht op zee?Dit mooie appartement met 2 slaapkamers is precies wat u zoekt!Koop nu vastgoed aan de kust en geniet deze zomer al van zon, zee en strand. Mis deze kans niet, jouw thuis aan de kust wacht!De leefruimte heeft een zit- en eethoek met zicht op zee. Er is een open haard aanwezig.De open keuken beschikt over een oven, microgolf en een grote frigo. Kookplaat op gas.De badkamer is zo goed als nieuw en heeft een douche, wastafel en handdoekdroger.Vanuit de slaapkamers heb je een fantastisch zicht over De Panne en haar duinen.De gascondensatieketel werd recent vernieuwd!Er is bovendien ook een private kelderberging.Maak vandaag nog uw afspraak voor een bezoek aan dit prachtige appartement op de Zeedijk van De Panne! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
249 000 €

8660 De Panne

U zoekt een gezellig appartement in een kleine, charmante residentie? U zoekt een rustig gelegen tweede verblijf, maar toch dicht bij alles?Dit lichtrijke en mooi ingerichte appartement is een van de drie die deel uitmaken van de kleine residentie ' les Clochettes'.Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een nieuwe branddeur.Je komt binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is geïnstalleerd en heeft een nieuwe oven (Siemens), een gasfornuis en frigo met vriesvak.Er zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.Via de grootste slaapkamer heb je toegang tot het balkon, waar plaats is op met z'n tweeën aan een tafeltje te genieten.Er is een vaste trap naar de privatieve zolder. Hier zijn al leidingen voorzien voor het creëren van extra kamer(s) en badkamer.Er is de mogelijkheid tot aankoop van een private autostaanplaats vlak aan de residentie.De verwarmingsinstallatie op gas en de elektriciteitsinstallatie zijn recent!Kom de mogelijkheden zelf bekijken. Dit appartement is uw bezoek zeker waard. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29
348 000 €

8670 Sint-Idesbald

U zoekt een appartement om echt dichtbij zee te zijn? Dit is iets voor u: dit charmante gelijkvloerse appartement mét tuin op de zeedijk in Sint-Idesbald, waar u geniet van een direct uitzicht op de zee vanuit uw woonkamer!Bij binnenkomst vindt u de inkomhal met een apart toilet. De leefruimte en keuken bieden beiden een prachtig zicht op de zeedijk en het strand. Een handige berging naast de keuken biedt extra opbergruimte.Met drie slaapkamers, elk met een wastafel, en een badkamer met ligbad en wastafel, is er genoeg ruimte voor het hele gezin of gasten.Een van de slaapkamers heeft toegang tot het terras en de tuin aan de achterkant van de residentie.Dit appartement wordt verkocht met een private kelderberging voor extra opslagruimte.Met zijn ideale ligging en het zeezicht vanuit de woonkamer, is dit appartement een unieke kans.Het hoeft slechts licht opgefrist te worden en biedt eindeloze mogelijkheden voor uw eigen stijl en comfort.Mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs aan de kust te bezitten! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 86 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 41 17 29