Dewaele-bedrijfsvastgoed Brugge (8000 Brugge)

"Je levenslange partner in wonen en ondernemen"
Vlamingstraat 62 - 8000 Brugge

BIV-nummer 207.251

turner.immo

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven. Toon alles Toon minder
Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven.
2 400 €

8420 De Haan

Overname restaurant 'Edwart' in De Haan Indeling: - 1ste V.: geïnstalleerde keuken - verbruikszaal voor 32 plaatsen - 2de V. + 3de V.: appartement Algemeen: - bewezen omzet - gevestigde waarde - mooie locatie - reeds 16 jaar dezelfde uitbater - vrij van brouwer - reden stopzetting: gezondheid - overnameprijs: € 36.000 - huurprijs: € 2400 Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een restaurant over te nemen in De Haan u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

154
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
825 000 €

8750 Wingene

Deze eigendom is gesitueerd in een rustige, groene omgeving, ideaal voor liefhebbers van natuur en rust. Toch is het goed bereikbaar, met voorzieningen en uitvalswegen op korte afstand. Dit veelzijdige eigendom biedt u de ruimte en vrijheid om uw dromen waar te maken. Met de mogelijkheid om een nieuwbouw van 1000 m³ te plaatsen, of het huis te renoveren, kunt u hier een unieke plek creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Indeling perceel: - Verschillende loodsen (+/- 830 m²) in combinatie met voldoende verharding: *garage 1 (66,30 m²) + garage 2 (+/- 64 m²) *loods 3+4+5 (167,27 m²) *loods 6 (251,93 m²) *loods 7 (281,46 m²) - woonhuis: te renoveren of nieuw te bouwen (1.000 m³ regel) Of u nu een hobbyboer bent, een onderneming heeft die opslagruimte nodig heeft, of simpelweg op zoek bent naar een plek met veel ruimte en vrijheid, dit eigendom biedt talloze mogelijkheden. De grote loodsen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden, en de ruime weide maakt het geschikt voor dierenliefhebbers of kleinschalige landbouw. Aarzel zeker niet ons te contacteren op ### of ### indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit verschillende loodsen met hoeve te koop in Wingene u kan interesseren. Meer weten?

8930
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8020 Oostkamp

Dit prachtig, door groen omgeven landgoed omvat een karaktervol landhuis, een ruime vakantiewoning met capaciteit voor 12 mensen alsook een B&B met drie gastenkamers. Het vakantiehuis biedt plaats aan 12 personen. Op het gelijkvloers bevinden zich een eet- en zitruimte (78,7 m²) alsook een keuken (6,3 m²) en het nodige sanitair bestaande uit twee wc's. Op het eerste verdiep situeren zich drie doucheruimtes, een wc en een slaapzolder voor 12 personen. Aansluitend aan het vakantiehuis is er een paarden accommodatie voorzien met 5 paardenstallen en extra opbergruimte. Ook een paddock paradise met de capaciteit van 10 extra paarden met een recente grote schuilstal. De B&B beschikt over een gemeenschappelijke ontbijtruimte (14 m²), een opbergruimte (3,3 m²) en drie gezellige gastenkamers met een zitruimte (19,5 m²), doucheruimte met wc (6,5 m²) en een als slaapruimte ingerichte mezzanine. ‘Le Plat Pays’ bevindt zich op het platteland in Moerbrugge, een deelgemeente van Oostkamp, aan de rand van het natuurgebied’ de Assebroekse meersen’. Het stadcentrum van Brugge ligt dichtbij (5 km) en is bereikbaar via een mooi rustig fietstraject. Langsheen onze B&B loopt de Beverhoutsfietsroute, ter hoogte van knooppunt 72. De B&B maakt deel uit van een charmante hoeve in cottagestijl, met ruime tuin en zwemvijver. De hoeve is een aktief kleinschalig project, gericht op eigen produktie met respect voor dier en natuur. Dit pand is niet onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Het woonhuis heeft momenteel een EPC label E (422 kWh). Mits het voorzien van een nieuwe CV ketel komt de woning in label D. De simulatie en offerte zijn in ons bezit. De andere gebouwen, zowel vakantiewoning als B&B, hebben een EPC label B en C. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een landhuis met vakantiewoning en B&B te koop in Oostkamp u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

18131
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
235 000 €

8432 Leffinge

Op te frissen rijwoning met grote zuidgeoriënteerde tuin te koop in Leffinge dorp met veel potentieel. Gelegen in de Dorpsstraat 135 in hartje Leffinge vlakbij winkels, horeca en openbaar vervoer. Indeling: Gelijkvloers: - ruime inkomhal (34m²) - woonkamer met kachel en tv aansluiting - keuken met afwastafel en gasfornuis - veranda - toiletten - berging 1ste verdieping: - badkamer met ligbad, lavabo en ingebouwde kasten - keuken met afwastafel - slaapkamer 1 (21m²) - slaapkamer 2 (12m²) - berging - garage: breedte 2,763m; hoogte 2,489; diepte 4,5m Pluspunten: - woning/handelszaak op te frissen naar eigen behoeften - garage - grote zuidgerichte tuin - goed gelegen in hartje Leffinge De woning staat momenteel ingeschreven als handelspand, maar slechts een formaliteit om de functiewijziging aan te vragen. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te koop in Leffinge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

536
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8340 Damme

De traiteur 'De Bourgondiër' is gelegen in de Kerkstraat, in het centrum van Damme, op nog geen 100 meter van de Damse Vaart. Indeling: Gelijkvloers: - winkel: 38 m² - keuken: 40 m² - berging: 6 m² - kelder: 28 m² - ruime privé-parking Duplex-appartement: - living in parket: 24 m² - keuken: 9 m² - slaapkamer: 18 m² - badkamer 5 m² met lavabo en douche - terras - toilet 2de V.: -slaapkamer 2: 17 m² - zolderkamer: 16 m² - Huur handelspand: € 2600,00 / maand - Reden overname: pensioen Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met appartement over te nemen in Damme u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

201
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
2 700 €

8620 Nieuwpoort

Handelsruimte te huur met topligging pal in het commercieel en toeristisch centrum in Nieuwpoort Bad. Commercieel gelegen handel gelijkvloers (74 m²) te huur in de Albert I-laan in het commerciële centrum van Nieuwpoort Bad en nabij de Sint-Bernarduskerk. INDELING: - winkelruimte ( ca. 68 m²) - keukenruimte ( ca. 4 m²) - bergruimte (ca. 2 m²) TROEVEN: - Verzorgd winkelpand / kantoor - Volledig vernieuwde winkelfaçade - Grote glaspartijen - Aantrekkelijke ligging - ruime parkeermogelijkheden - meerdere invullingen mogelijk MODALITEITEN: - provisie gemeenschappelijke kosten: 250€/maand - onroerende voorheffing ten laste van de huurder - snel beschikbaar MOBILITEIT: - gelegen in de voornaamste shopping straat - vlot bereikbaar via openbaar vervoer - rotatieparkeerplaatsen voor de deur Op wandelafstand van het commerciële centrum van de bruisende stad Nieuwpoort en op een steenworp van de zeedijk. Aarzel zeker niet ons te contacteren op ### of ### indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Nieuwpoort u kan interesseren. Meer weten?

74
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
190 000 €

8301 Heist

Kantoorruimte te koop op een strategische locatie in Vlamingstraat 6 te Heist. Oppervlakte: - Handelsgelijkvloers (50 m²) - Ruime kelder (33 m²) , toegankelijk via vaste trap, toilet - Huidige bestemming: commerciële ruimte, ideaal voor kleinhandel - Centraal gelegen in de Vlamingstraat met veel passage, nabijheid van de zee en Heldentoren Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Heist u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

107
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
1 000 €

8301 Heist

Commerciële handelsruimte op een strategische locatie in Vlamingstraat 6 te Heist Oppervlakte: - Handelsgelijkvloers (50 m²) - Ruime kelder (33 m²) , toegankelijk via vaste trap, toilet - Huidige bestemming: commerciële ruimte, ideaal voor kleinhandel - Centraal gelegen in de Vlamingstraat met veel passage, nabijheid van de zee en Heldentoren Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte te huur in Heist u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

107
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
440 000 €

8000 Brugge

Dit handelspand heeft door zijn locatie talrijke voordelen. Zo geniet u van een grote visibiliteit en is er veel passage. - handelsoppervlakte: ca 50 m² Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met woonst te koop in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

134
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
1 750 €

8000 Brugge

Dit handelspand heeft door zijn locatie talrijke voordelen. Zo geniet u van een grote visibiliteit en is er veel passage. - handelsoppervlakte: ca 50 m² Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met woonst te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

134
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8020 Ruddervoorde

Beenhouwerij (205m²) te koop met woonst (202m²) en atelier/loods (257m²) in Ruddervoorde . Deze eigendom geniet een commerciële ligging, grote winkelruimte met atelier en ingerichte keuken. Indeling: Gelijkvloers: - winkelruimte (44m²) slagerij met aparte inkomhal naar appartement - apart toilet - bureau / berging (10m²) met kleine kelder - 3 werkplaatsruimtes (111m²) - keuken/zithoek (26m²) met apart toilet en sanitaire ruimte Eerste verdiep: - gang met apart toilet - keuken (28m²) met toegang tot de leefruimte (33m²) - zeer ruim terras met buitenberging (52m²) - trappenhal naar de tweede verdieping Tweede verdiep: - 3 slaapkamers (19m², 15m², 11m²) - badkamer (10m²) met toilet, douche, bad en dubbele lavabo - loods/atelier met verdiep in (257m²) Troeven: - architectenplannen beschikbaar - polyvalent gebouw - ingang via de zijkant Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met woonst te koop in Ruddervoorde u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

664
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8000 Brugge

Uniek kantoor (242 m²) langs de Kolenkaai te Kristus-Koning. Perfect gelegen tussen de ring en het stadscentrum, goede bereikbaarheid. Voldoende parkeermogelijkheid in de straat. De Kolenkaai heeft een unieke ligging op wandelafstand (1,2 km) van het centrum van Brugge. Het kantoor werd in 2006 voor eigen gebruik gebouwd door de gerenommeerde Brugse architect Pol Salens, wat men ten volle merkt aan de lichtinvallen, de materiaalkeuzes en de doordachte opbouw. Indeling: - Gelijkvloers (115 m²): Inkom, vestiaire met toilet, keuken/refter, printerruimte en ruim landschapskantoor. - 1e Verdieping (127 m²): 2 burelen, vergaderzaal, landschapskantoor, keuken en zonneterras (10m²) - Kelder (20 m²), rechtstreeks bereikbaar vanuit het kantoor - Ruime tuin (146 m²) met overdekt terras/tuinberging. Troeven van dit kantoor te koop: - oriëntatie zowel water- als tuinzijde - uniek zicht op het water en op de tuin - optimale lichtinvallen - verwarmingssysteem en airco units via warmtepomp technologie - Energielabel A! - Mogelijkheid tot overname van meubilair. Bereikbaarheid van dit kantoor te huur: - 400 m naar de bushalte - 900 m naar de winkels (Colruyt, Albert Heijn, Aldi, Gamma, Bio Planet,.....) - 1,2 km naar het centrum van Brugge Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

361
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8750 Wingene

Prachtig afgewerkt en instapklare villa met praktijkruimte / handelsruimte (50 m²) te koop in Wingene. Praktijk op heden ingedeeld in onthaalruimte, met twee ruime behandelingsruimtes (10 en 14 m²). Woning met exceptionele leefruimte als kloppend hart van het pand. Naast een ongelofelijke leefruimte heeft dit huis een uitgeruste keuken (vaatwas, spoelbak, fornuis met bovenhangde dampkap...) met bijhorende bijkeukens, 3-4 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheid in zolderruimte en tot slot een prachtig groene tuin met zwembad, terras en tuinhuis met buitenkeuken. Indeling: Kelder: 15 m² Gelijkvloers: > inkom (9 m²) > leefruimte met bar (74 m²) > keuken (32 m²) > bijkeukens (33 m²) > koele berging (7 m²) > 2 wc's > handelsruimte: 50 m² bestaande uit onthaal en twee behandelingsruimtes (10 en 14 m²) 1e verdieping: > master slaapkamer met dressing (25 m²) > slaapkamers (13 en 14 m²) > badkamer (9 m²) > gamekamer (20 m²) > fitnessruimte (13 m²) > wc 2e verdieping: > zolderruimte (30 m² bewoonbaar mogelijk) Mobiliteit: Mobiscore van 6,6/10, goede ligging en goede aansluiting naar de E40 (10 minuten) Details: > vrij bij akte > verwarming op gas > zonnepanelen (28) worden meeverkocht > potentiële huuropbrengst handelsruimte: 500 EUR / maand Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een prachtige woning met praktijk te koop in Wingene u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

1494 331 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8210 Loppem

Strategisch gelegen in de Stationsstraat te Loppem, maar enigszins onttrokken aan het zicht door fraai aangelegde hagen en boompartijen, geniet deze villa van een gegeerde combinatie van toegankelijkheid en privacy. Op enkele minuten rijden staat u in het centrum van Zedelgem, Oostkamp of Brugge. De E40 en E403 liggen tevens op een kattensprong. Met zijn ruime oprit, tuin en bijgebouwen (78 m² + 38 m²) biedt dit een enorm potentieel voor een conversie naar kantoren. Het pand staat op de erfgoedlijst, maar is niet beschermd. Het herenhuis beschikt hiervoor over volgende oppervlaktes: - Gelijkvloers (170 m²) - 1e verdiep (170 m²) - 2e Verdiep (84 m²) - Zolder (40 m²) - Kelder (50 m²) Het uitgestrekte rustgevende tuin rond de villa omvat een prachtig aangelegde tuin vol gezellige plekjes om van het groen te genieten en een garage die ruimte biedt voor diverse mogelijkheden. Voldoende parkeergelegenheid voegt praktisch comfort toe aan deze historische residentie. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Loppem u kan interesseren. Meer weten?

2512
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8210 Zedelgem

Kantoorgebouw te Zedelgem (720 m²) met ruime parking voor en achter de deur op zichtlocatie en met sublieme bereikbaarheid. Netto kantooroppervlakte van 677 m². Totale grondoppervlakte: 1.019 m². Het gebouw werd in 1985 gebouwd als bankkantoor en geniet dus van de nodige beveiliging. Gelegen in woonzone, deelzone meergezinswoning. Indeling: - Gelijkvloers (renovatie 2006 en 2012): 270 m², bestaande uit landschapsbureel, 2 burelen, onthaalruimte, sanitair, koffiekeuken, kluis met rolarchief en documentenbus, technische ruimte met airco. Inkom vooraan én achteraan met sas. - 1e Verdiep (renovatie 2006 en 2012): 210 m², bestaande uit keuken/refter, archiefruimte, landschapsbureel, 2 burelen, en volwaardige badkamer. - 2e verdiep (renovatie 2012): 180 m², bestaande uit keuken, landschapsbureel, 3 burelen, archief en sanitair (andersvaliden). - Zolder: 35 m² via vaste trap, 25 m² technische ruimte via vouwtrap. - Buitenruimte met parking en garagebox. Voorzieningen: - CV op aardgas (3 HR-Ketels - ATAG) - De drie verdiepingen hebben aparte tellers, ideaal dus indien een gedeelte onderverhuurd wordt. - Schrijnwerk met dubbel glas en coating, deels met ventilatieroosters. - Airco (7 units) (2004 + 2017) - Ventilatiesysteem - Kabelgoten - Lift (Verolift - 2012) - Automatische deuren met badgesysteem. - laadpaal Mennekes op parking achter kantoorgebouw - Akoestisch plafond Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Zedelgem u kan interesseren. Meer weten?

1019
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
1 500 000 €

8400 Oostende

Nieuw bedrijfsgebouw (ca. 1.771 m²) met laadkade en kantoor te Oostende. Bouwjaar 2019. Het pand is gelegen in havengebied Oostende, geen concessie, volle eigendom. Vlotte bereikbaarheid via de A10. Perceelgrootte: 4.894 m². Specificaties magazijn (ca. 1.661 m²): - Metaalconstructie - Betonnen wanden (4,5 m hoogte) met 10 cm PIR en blauwe polycarbonaat panelen (3,5 m hoogte) - Hoogte: 8 meter - 1 Laadkade met levellers - 1 Geautomatiseerde sectionale poort - Geïsoleerde polybetonnen vloer (40mm) - Geïsoleerd steeldeck (120mm) Afwerking en voorzieningen: - Perfect geïnstalleerd kantoor (110 m²) met douche en CV op aardgas. - Brand- en inbraakdetectie - Klimatisatie loods via aardgas (Reznor) - Rookluifels - 6 parkeerplaatsen voor de deur, met EV-laadmogelijkheid. Interesse om dit logistiek magazijn te Oostende te kopen: contacteer Alexander Deloof van Dewaele Business Brugge via ### of via ### . Meer weten?

4894 1771 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
1 100 000 €

8400 Oostende

Indeling: - Kantoor/winkel: Inkomhal - afzonderlijke verkoopruimte (wanden in glas) - keuken - sanitair (dames/heren) - directiebureel - private parkeergelegenheid voor de deur. - Magazijn: Magazijn/opslagruimte, voorzien van bureel, toilet en afzonderlijk, afgesloten ruimte. - Woning: Afzonderlijke inkomdeur - ruime inkomhal met gastentoilet en lavabo - lichtrijke woonkamer met gashaard - volledig geïnstalleerde keuken met granieten werkbladen en alle toestellen, waaronder keramische kookplaat, ingebouwde vaatwas en koelkast, dampkap, oven, microgolf,...) - wasplaats/bijkeuken - veranda - 3 ruime slaapkamers - dressing - 2 badkamers - carport - aangelegde tuin met terrassen. Alles op het gelijkvloers: geen trappen! Oppervlaktes: - Toonzaal: ca. 400 m² - Magazijn: ca. 420 m² - Kantoor (inclusief sanitair en keuken): ca. 80 m² - Woning: ca. 223 m² (11,14 m x 20 m) Troeven: - Bestaande indeling kan gemakkelijk gewijzigd worden (geen dragende muren) - totale bebouwde oppervlakte van 1.123m2 - Totale grondoppervlakte: 3.326m2 - Aantal parkeerplaatsen: 10-tal - Polyvalent: vrije hoogte, volledige overspanning van 20m - Gevelbreedte van 20m langs een drukke baan (gratis publiciteit !) - Voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw - Nog beperkte uitbreidingsmogelijkheden - Relatief recent gebouw (bj. 1999) Afwerking: Kantoor/winkel: bevloering in vasttapijt- muren gepleisterd en behangen - verlaagd plafond (uitneembare tegels voor bekabeling) met ingebouwde verlichting - overal dubbele beglazing met schrijnwerk in PVC - centrale lichtstraat (veel natuurlijk daglicht) in het dak. Woning: keramische tegelvloer - muren gepleisterd en geschilderd - verlaagd plafond met ingebouwde verlichting - overal dubbele beglazing met schrijnwerk in PVC. Magazijn: metalen constructie - gladde cellenbetonpanelen - gepolierde en gewapende betonvloer - geïsoleerd plat dak (roofing) en 2 lichtkoepels/lichtstraten - elektrische sectionaalpoort - sanitair - overspanning: 20m - vrije hoogte: 3.5m - TL-verlichting - overal dubbele beglazing. Algemene staat: instapklaar Bestemmingsmogelijkheden: - Volgens het gewestplan gelegen op "industriezone": productie, nijverheid, opslag, groothandel (B2B) met nevenactiviteiten. - Geen kleinhandel mogelijk als hoofdactiviteit. Nutsvoorzieningen: Stads -en regenwater (20.000 liter), CV op aardgas/accumulatie, elektriciteit (drijfkracht, 40A), telefonie/internet (wifi)/distributie, riolering/septiek, alarminstallatie, bekabeling voor netwerk (in plafond/muren of vloeren). Mobiliteit: Op 4km van autosnelwegen (A10/E40): afrit Zandvoorde! Op 1,5m van Kennedy-rondpunt! Op wandelafstand van Sportpark "De Schorre" en de kinderboerderij "De Lange Schuur". * Bijzonderheden - Verkoop wegens verhuis - Overname van de aanwezige roerende goederen is bespreekbaar. - Plaatsen van zonnepanelen nog mogelijk! - Het terrein is grotendeels en verhard omheind. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een bedrijfsgebouw en kantoren met woning te koop. Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via ### of op ### Meer weten?

3326
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8000 Brugge

Prachtig gelegen handelspand (337 m²) te koop in het ambitieus nieuwbouwproject Kolenkaai. Het handelspand heeft een goede visibiliteit en bevat zeer veel potentieel. De casco-oplevering zorgt ook voor een absolute vrijheid om alles in te richten naar eigen wens en smaak. Details: - Oplevering Q2 2026 - Verplichte aankoop staanplaats(en) Afwerking: - Casco opgeleverd; indeling naar eigen wens en smaak - Staanplaats = € 33.500 excl. btw - Berging = € 7.500 excl. btw (enkel bij A.02) - Esco = € 9.000 éénmalig bij aankoop, € 700/jaar (leasingkost) excl. btw. Esco = Energy Service Company Contacteer vandaag nog jouw Dewaele Business makelaar voor meer informatie omtrent dit nieuwbouw reca-pand te Brugge via ### of ### Meer weten?

338
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
1 100 000 €

8000 Brugge

Verrassend kantoor gelegen op de Leopold II-laan te Brugge, tussen het historische centrum en de buitenring van Brugge. Lichtrijk en inventief ingedeeld, met ca. 420 m² nuttige kantooroppervlakte. Tussen 1999 en heden werden de ruimtes door een communicatiebureau gebruikt. Indeling: - Gelijkvloers (170 m²), bestaande uit landschapsbureel, keuken, vergaderzaal en directiebureel. - Zwevend tussenverdiep (ca. 65 m²), landschapsbureel. - Eerste verdieping (170 m²), bestaande uit verschillende kantoren. - Tweede verdieping (12 m²) kantoor - Kelder (37 m²) - Tuin (totale perceeloppervlakte: 333 m²) - Dubbele autostaanplaats op de oude weegbrug Details: - kantoor maakt deel uit van het reconversie-project de Nieuwe Molens, en heeft karakteriserende elementen die getuigen van het industriële erfgoed. - mooie zichtbaarheid langs de ring van Brugge Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Brugge? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Meer weten?

333
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8730 Beernem

Het schitterend domein van 1,8 hectare bevindt zich te midden van het groen en omvat een gemeubeld hoofdverblijf en twee gemeubelde vakantiewoningen. Dankzij de ligging in Beernem, een groene gemeente op een boogscheut van Brugge, is deze hoeve verzekerd van alles wat een plek tot een perfecte vakantiebestemming maakt: rust, stilte en alle privacy om met vrienden of familie volledig tot rust te komen. Indeling Vakantiewoning voor 18 personen - Leefruimte met houtkachel - Ontspanningsruimte - Eetplaats - Keuken voorzien van oven, vaatwas en koelkast - Berging met aansluiting voor de wasmachine - Kelder - 2 rolstoeltoegankelijke slaapkamers met ensuite badkamer, telkens voorzien van een lavabo en douche - 2 toiletten - 7 slaapkamers met ensuite badkamer, telkens voorzien van een lavabo, douche en toilet Verwarmd binnenzwembad met douche en sauna Vakantiewoning voor 12 personen - Leefruimte - Eetplaats - Keuken voorzien van oven, vaatwas en koelkast - Berging - 5 slaapkamers met ensuite badkamer - Dakappartement met aparte toegang, uitgerust met eigen leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer Woning Gelijkvloers: - Leefruimte voorzien van houtkachel - Volledig uitgeruste leefkeuken met aparte berging, voorzien van ingebouwd koffiezetapparaat, oven, vaatwas, bordenverwarmer en steamer - Vide - Slaapkamer 1 met ensuite badkamer en dressing - Slaapkamer 2 - 2 bergingen (mogelijkheid tot creëren van extra dressing) - Badkamer - Overdekte polyvalente buitenruimte - Berging voorzien van vloerverwarming en water De hoeve is volgens de modernste methoden gerenoveerd. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een idyllische hoeve met vakantieverblijven te koop in Beernem u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

18735
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00