Immo Francois Maldegem (9990 Maldegem)

Marktstraat 43 - 9990 Maldegem

immofrancois.be

458 000 €

9968 Bassevelde

Deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning op de Landsdijk in Bassevelde combineert landelijke charme met modern comfort. Gelegen op een schitterende locatie met een weids uitzicht over het omliggende landschap, biedt deze woning een ideale combinatie van rust en bereikbaarheid. De woning is volledig instapklaar en voorzien van alle hedendaagse gemakken die u zich kunt wensen. De woning beschikt over drie volwaardige slaapkamers, met de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren op de zolderverdieping die toegankelijk is met een vaste trap. Deze ruimte kan alsook dienst doen als bureau, hobbykamer... De hoogwaardige afwerking en het gebruik van degelijke materialen zorgen voor een solide en duurzame constructie. Energie-efficiëntie staat hoog in het vaandel bij deze woning (E-peil 21). De laatste nieuwe normen werden gerespecteerd in het kader van isolatie en ventilatie. Bovendien is het dak uitgerust met 10 zonnepanelen. Daarnaast is de woning voorzien van vloerverwarming, die zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmteverdeling en dit op zowel het gelijkvloers én eerste verdiep. De leefruimte van de woning is open en licht, en vormt het hart van het huis. Hier kunt u ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Aansluitend treffen we nog een praktische berging en garage. Deze eigendom wordt verkocht onder het btw-stelsel van 21% op de constructiewaarde en onder registratierechten op de grondwaarde. Aarzel niet en grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze prachtige woning. Neem contact op met Louis Van Zele van Immo Francois Meetjesland voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Hoogwaardig afgewerkt *Volledig instapklaar *Zeer energiezuinig *Oprit en terras reeds aangelegd 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 209 618 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 27 05 89
569 000 €

9990 Maldegem

Net over de grens in Nederland (Eede, Sluis) vinden we deze unieke eigendom terug. Via de brede oprijlaan treffen we de woning, garage en bijgebouw aan. De woning dateert van de jaren 50 en werd steeds in goede staat behouden en onderhouden. Deze is perfect bewoonbaar en beschikt over een vier slaapkamers en een gunstig EPC met score C mede door de zonnepanelen. De garage betreft een recente renovatie met een dubbele ruimte met enerzijds plaats voor een wagen en anderzijds een afgewerkte en aangename zitruimte met zicht op de tuin. Het bijgebouw is aan het woonhuis aangebouwd en is voor meerdere doeleinden geschikt. Daarachter gelegen alsnog een verhard stuk grond dat overgaat in de weides. Een zeer mooie kans voor wie op zoek is naar ruimte en rust. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Meer dan 15.000 m² *Bewoonbaar woonhuis *Aparte garage *Bijgebouw met opportuniteiten 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 15920 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
  Maldegem (RBJ89953)

In het hartje van Maldegem treffen we deze vlot bereikbare doch rustig gelegen nieuwbouwresidentie 'Qiyen' aan. Dit imponerend hedendaags project betreft 6 uiterst aardige appartementen met een doordachte planopbouw en binnenindeling, met alsook een weloverwogen keuze van de materialen die borg staan voor een optimaal comfort en woongenot verzekeren. De architecten van BERKEIN realiseerden BEN-appartementen die gekenmerkt worden door een hoogwaardige afwerking, lichtrijke ruimtes, energiezuinigheid en riante leefruimtes en kamers in tegenstelling tot de meeste standaard nieuwbouwappartementen. In het kleinschalige gebouw zijn nog 3 appartementen beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers, waarvan één appartement met 2 badkamers. Daarnaast is er ook voldoende bijkomende ruimte voorzien voor parkeerplaatsen (nog 5 beschikbaar, waarvan 3 overdekt) en bergplaatsen in de kelderverdieping. De appartementen beschikken over vloerwarming die wordt aangestuurd door een warmtepomp waarmee zowel kan verwarmd als gekoeld worden. Daarnaast wordt elk appartement uitgerust met 6 zonnepanelen, een ventilatiesysteem D én akoestische isolatie tussen de verdiepingen om een ultiem comfort te garanderen. De buitenruimte wordt getypeerd door zeer grote balkons die zuidgericht zijn en geen directe inkijk bevatten. Bovendien is er op het gelijkvloers ook een fietsenberging met voldoende plaats. De oplevering wordt voorzien in maart 2025. Een uitzonderlijke kans op een volwaardig woonappartement in het centrum van Maldegem. Stap gerust 200 meter verder ons kantoor binnen voor meer informatie. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 1 - 2 Badkamer(s) 3 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 27 05 89
  Knesselare (RBJ75936)

9910 Knesselare

227 000 € - 339 000 €

In het hartje van Knesselare vinden we deze moderne nieuwbouwappartementen terug. De nabijheid van meerdere winkels en de bijzonder gunstige ligging ten opzichte van de E40, maken dit tot een toplocatie. De residentie bevindt zich in de afwerkingsfase en werd opgetrokken met kwalitatieve materialen en aandacht voor de hedendaagse normen met betrekking tot energiezuinigheid en ventilatie. Zo beschikken de appartementen over een warmtepomp én zonnepanelen. Het splinternieuwe gebouw bestaat uit 5 comfortabele appartementen met 3,2 of 1 slaapkamer(s). Daarnaast werd er ook voldoende parkeergelegenheid voorzien met maar liefst 9 autostaanplaatsen die te koop zijn. Geniet nog tot het einde van 2024 van 6% btw in plaats van 21% wanneer u aan de voorwaarden voldoet bij de aankoop van uw nieuwe thuis. Laat deze kans op betaalbaar en comfortabel wonen niet aan u voorbij gaan en neem contact op met Louis Van Zele voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrotekans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 75 - 135 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 27 05 89
Duplex te huur Schorisse (RBL41692)
700 €

9688 Schorisse

Gelegen in het pittoreske dorp van Bassevelde, bevindt zich dit 1-slaapkamer duplex appartement. Het is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele woonruimte in een rustige omgeving. Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een charmante inkomhal met gastentoilet. Het beschikt over een lichtrijke leefruimte met raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Deze ruimte sluit naadloos aan op de keuken, waardoor het een ideale plek is voor zowel ontspanning als het koken van heerlijke maaltijden. Direct naast de keuken bevindt zich de badkamer, die uitgerust is met alle nodige voorzieningen voor uw comfort. Via de badkamer kan u het zonnig terras betreden. Een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht en te ontspannen na een lange dag. Met de trap naar boven bereikt u de slaapkamer. Er zijn verder geen gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar: vanaf 1 augustus Troeven: *lichtrijk *geen gemeenschappelijke kosten *zonnig terras *centrum Bassevelde 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed:neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit:neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen:neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 62 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Villa te koop Aalter (RBL34894)
588 000 €

9880 Aalter

Deze instapklare villa, gelegen op het hoogste punt van het woonpark, biedt een uitstekende balans tussen bereikbaarheid en rust. Dankzij de nabijheid van belangrijke invalswegen zoals de E40 en de N44, bent u snel op uw bestemming. Tegelijkertijd bevindt de woning zich in een serene, bosrijke omgeving, waardoor u kunt genieten van een rustige leefomgeving ondanks de centrale ligging. Het woonhuis ligt op een royaal perceel van 1.751 m², waardoor u de hele dag kunt profiteren van de zonnige tuin rondom de woning. 1/3 van de woning werd gebouwd in de jaren 50 waarna een zeer grondige renovatie met uitbreiding heeft plaatsgevonden in 1972. Via de ruime inkomhal betreedt u de lichte en open leefruimte, die voorzien is van een eethoek en direct toegang biedt tot de gezellige woonkamer met een sfeervolle open haard. Deze ruimte straalt warmte en charme uit, mede dankzij de renovatie met hoogwaardige materialen zoals het prachtige eiken parket en de originele gezandstraalde balken die door de jaren heen bewaard zijn gebleven. De keuken biedt toegang tot een aangename veranda, waar u de mogelijkheid heeft om deze ruimte verder uit te breiden naar eigen wens. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en ligbad, en een praktische wasruimte. Bovendien zijn er twee afgesloten garages beschikbaar, wat ideaal is voor het veilig stallen van uw voertuigen of voor extra opslagruimte. Het dak van de woning is extra geïsoleerd met glaswol, wat bijdraagt aan een comfortabele en energie-efficiënte woonomgeving en wat er mede voor zorgt dat er geen renovatieverplichting van toepassing is. Deze woning biedt u de perfecte combinatie van comfort, ruimte en privacy, terwijl u toch dichtbij alle nodige voorzieningen bent. Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Louis Van Zele van Immo Francois Meetjesland. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wp: Woonpark 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 1751 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Bouwgrond te koop Bassevelde (RBL20407)
275 000 €

9968 Bassevelde

Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw droomhuis (open bebouwing) te realiseren? Wij bieden u een unieke kans om een bouwgrond van meer dan 1.500 m² te kopen, gelegen in het charmante en rustige Bassevelde. Deze kavel biedt u de perfecte balans tussen ruimte, natuur en gemeenschapsleven, met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een oppervlakte van ruim 1.500 m² heeft u volop de ruimte om uw droomhuis te bouwen. De Zuidgewest gerichte kavel bevindt zich in het pittoreske Bassevelde, een idyllische gemeente in het hart van het Meetjesland. Hier geniet u van de rust en de prachtige, groene omgeving, terwijl u toch dicht bij essentiële voorzieningen bent zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden voor diverse bouwstijlen, van modern tot landelijk. U kunt uw huis volledig naar eigen smaak en wensen ontwerpen. De aanwezige nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit en riolering zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig kunt beginnen met uw bouwproject. Neem voor meer informatie contact op met Louis Van Zele van Immo Francois Meetjesland. Troeven *Groot perceel *Rustig gelegen met veel privacy *Nabij de dorpskern *Geschikt voor open bebouwing 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

1500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Bouwgrond te koop Bassevelde (RBL20375)
275 000 €

9968 Bassevelde

Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw droomhuis (open bebouwing) te realiseren? Wij bieden u een unieke kans om een bouwgrond van meer dan 1.500 m² te kopen, gelegen in het charmante en rustige Bassevelde. Deze kavel biedt u de perfecte balans tussen ruimte, natuur en gemeenschapsleven, met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een oppervlakte van ruim 1.500 m² heeft u volop de ruimte om uw droomhuis te bouwen. De Zuidgewest gerichte kavel bevindt zich in het pittoreske Bassevelde, een idyllische gemeente in het hart van het Meetjesland. Hier geniet u van de rust en de prachtige, groene omgeving, terwijl u toch dicht bij essentiële voorzieningen bent zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden voor diverse bouwstijlen, van modern tot landelijk. U kunt uw huis volledig naar eigen smaak en wensen ontwerpen. De aanwezige nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit en riolering zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig kunt beginnen met uw bouwproject. Neem voor meer informatie contact op met Louis Van Zele van Immo Francois Meetjesland. Troeven *Groot perceel *Rustig gelegen met veel privacy *Nabij de dorpskern *Geschikt voor open bebouwing 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

1500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Huis te koop Eeklo (RBL01876)
279 000 €

9900 Eeklo

Op slechts een paar minuten wandelen van het stadscentrum van Eeklo en in de nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer treffen we deze gerenoveerde rijwoning aan. Achter de charmevolle voorgevel schuilt een hedendaagse woonst met alle comfort. Een verplichting tot energetische renovatie is dan ook niet van toepassing aangezien deze eigendom beschikt over dubbele beglazing en voldoende isolatie. Daarnaast ook asbestvrij. Op het gelijkvloers vinden we een ruime en lichtrijke leefruimte en een open geïnstalleerde keuken. Aansluitend vinden we een riante badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Bovendien is er nog een grote bergruimte aanwezig die ook als tuinberging kan dienen. De eerste verdieping beschikt over twee volwaardige slaapkamers en een toilet. De afgewerkte zolderruimte heeft heel wat opties. Naast bergruimte of hobbykamer kan deze met vaste trap toegankelijke plaats ook in twee slaapkamers opgesplitst worden. In de zonnige tuin is het aangenaam vertoeven, mede door het overdekt terras dat beschikt over kunstgras. Parkeergelegenheid kan in de nabije omgeving aangeboden worden. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op om deze woning te bezoeken. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: vastgesteld bouwkundig erfgoed 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 156 250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Appartement te huur Eeklo (RBK68929)
690 €

9900 Eeklo

In de Oostveldstraat, op wandelafstand van het station van Eeklo, winkels, centrum Eeklo,… situeert zich dit 2-slaapkamerappartement. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en is geschikt voor een koppel (max. 2 personen). Het pand beschikt over een aparte inkom en is ingedeeld als volgt: leefruimte met grote glaspartijen aansluitend aan de open keuken , badkamer met 2 lavabo’s, douche, toilet, voorziening voor wasmachine en droogkast. Verder is het appartement ook voorzien van 2 ruime slaapkamers. De raampartijen in de leefruimte zijn recentelijk vernieuwd naar 3-dubbele beglazing. Het appartement is voorzien van een afgesloten parking en een fietsenberging. Het kan gehuurd worden voor €690 + €8 gemeenschappelijke kosten. Interesse in dit appartement? Contacteer ons en plan uw bezoek in! Troeven *Winkels, openbaar vervoer,… op wandelafstand *Afgesloten parking *Fietsenberging *veel lichtinval 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Handelspand te koop Bassevelde (RBK42172)
149 000 €

9968 Bassevelde

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zaak? Deze instapklare handelsruimte in het pittoreske Dorp van Bassevelde biedt alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsdromen waar te maken. Dit voormalige kapsalon biedt een ideale combinatie van zichtbaarheid, bereikbaarheid en functionaliteit. De etalage trekt de aandacht van voorbijgangers en biedt uitstekende mogelijkheden voor product presentatie. De ruimte is flexibel inzetbaar, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan commerciële toepassingen. Daarnaast zijn er ruime parkeermogelijkheden in de straat die het voor klanten en personeel gemakkelijk maken om uw zaak te bezoeken. Aarzel niet om meer informatie of een bezoek aan te vragen omtrent deze enige beschikbare handelsruimte in Bassevelde. Louis Van Zele helpt u graag verder! ### | ### Troeven *Instapklaar *Veelzijdig pand *Gelegen in het Dorp van Bassevelde *Voldoende parkeermogelijkheden in de buurt 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

66 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Handelspand te koop Aalter (RBK39705)
388 000 €

9880 Aalter

In het centrum van Aalter, nabij de E40 en het station vinden we deze unieke eigendom met een tal van mogelijkheden. Rondom grootwarenhuizen en diverse andere handelaars bevindt zich deze meer dan geschikte handelsruimte met maar liefst 18 meter etalage/vitrine én voldoende parkeermogelijkheden. Op deze commerciële locatie werd een wellness center uitgebaat bestaande uit een ontvangstgedeelte met balie, zonnebanken en achterplaats voor wellness. Het voorste deel van de ruimte werd aan de hand van valse wanden onderverdeeld in meerdere zonnebankplaatsen die vrij eenvoudig te verwijderen zijn waardoor er één open ruimte kan gecreëerd worden. Het effectieve ontspanningsgedeelte vindt aan de achterkant plaats en bestaat uit een jacuzzi, sauna, stoomcabine, douches en toilet. Indien deze zouden weggehaald worden, betreft dit opnieuw een zeer riante open plaats met mogelijkheid tot het maken van kantoren, aparte praktijkruimte, vergaderzaal, keuken/eetplaats, opslagplaats... Aarzel niet en neem meteen contact op voor meer informatie of een bezoek. We denken graag mee omtrent de mogelijkheden van uw zaak. Troeven *Commerciële locatie *Zeer grote etalage *Parkeergelegenheid in het straat *Talloze mogelijkheden 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

190 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
339 000 €

9910 Knesselare

In het hartje van Knesselare vinden we deze moderne nieuwbouwappartementen terug. De nabijheid van meerdere winkels en de bijzonder gunstige ligging ten opzichte van de E40, maken dit tot een toplocatie. De residentie bevindt zich in de afwerkingsfase en werd opgetrokken met kwalitatieve materialen en aandacht voor de hedendaagse normen met betrekking tot energiezuinigheid en ventilatie. Zo beschikken de appartementen over een warmtepomp én zonnepanelen. Het splinternieuwe gebouw bestaat uit 5 comfortabele appartementen met 3,2 of 1 slaapkamer(s). Daarnaast werd er ook voldoende parkeergelegenheid voorzien met maar liefst 9 autostaanplaatsen die te koop zijn. Geniet nog tot het einde van 2024 van 6% btw in plaats van 21% wanneer u aan de voorwaarden voldoet bij de aankoop van uw nieuwe thuis. Dit gelijkvloersappartement beschikt over 3 slaapkamers en een bijzonder aangename tuin van 35 m². Laat deze kans op betaalbaar en comfortabel wonen niet aan u voorbij gaan en neem contact op met Louis Van Zele voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 122 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 27 05 89
Huis te koop Bassevelde (RBJ98731)
325 000 €

9968 Bassevelde

In een rustige verkaveling nabij het centrum van Bassevelde treffen we deze unieke woonst aan. Het huis werd einde de jaren 70 opgetrokken op een aangenaam perceel van 852 m². De goed onderhouden woning heeft alle ruimtes op het gelijkvloers en kent een zeer efficiënte indeling. Het zadeldak werd recent volledig vernieuwd en voorzien van isolatie. Wat betreft de platte daken, werd er nog geen isolatie voorzien. Verder beschikt deze woonst over dubbele beglazing met rolluiken, centrale verwarming op aardgas en geen asbesthoudende materialen met uitzondering van het tuinhuis. De centrale inkomhal biedt toegang tot de garage, keuken en leefruimte. De ruime en lichtrijke living beschikt over een zithoek met houtkachel en een eethoek aansluitend bij de keuken. Daarnaast ook een vaste trap naar de ruimte onder het schuin dak dat als zithoek/bureau/speelhoek zou kunnen aangewend worden. Verder vinden we nog een aparte gang met toilet en badkamer dat leidt naar drie slaapkamers. Aansluitend bij één van de kamers treffen we nog een bureauruimte aan die ook uitgeeft op de living. Vervolgens beschikt deze op te frissen woning nog over een inpandige garage (automatische poort) met washoek en een regenwaterput. De eigendom heeft als bijkomende troef ook nog een aangename tuin en parkeergelegenheid op de oprit en in het straat. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek. Troeven *Vrijstaande woning *Efficiënte indeling *Inpandige garage *Aangenaam perceel 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 170 852 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Huis te koop Maldegem (RBJ98724)
319 000 €

9990 Maldegem

In een rustige zijstraat van de verbindingsweg tussen Eeklo en Ursel met vlotte aansluiting richting Maldegem, treffen we deze open bebouwing aan. De degelijke gelijkvloerswoning werd gebouwd in 1969 op een aardig perceel van 766 m². De eigendom wordt getypeerd door zeer grote leefruimtes, heel wat parkeermogelijkheden zowel binnen als buiten en voldoende buitenruimte die tevens ook onderhoudbaar is. We betreden de woning van 172 m² via de inkomhal die vervolgens uitgeeft op de riante leefruimte die over zeer veel natuurlijk lichtinval beschikt. Aansluitend vinden we de keuken die opnieuw erg omvangrijk is én waar we ook een praktische berging bij terugvinden. Daaropvolgend treffen we nog eens een functionele wasruimte/technische ruimte met buitendeur. Maar liefst drie volwaardige slaapkamers waarvan één slaapkamer die nog over een aansluitende ruimte/kamer beschikt die kan aangewend worden als bureau, dressing, vierde slaapkamer. De centraal gelegen badkamer betreft een lavabo, ligbad en toilet. Bijkomende ruimte kunnen we vinden op de open zolder. In de zuidwest gerichte tuin is het aangenaam vertoeven. Bovendien is er nog een bijgebouw van +/- 40 m² waarin zich de garage en tuinberging bevindt. Maak jij van deze mooie eigendom jouw nieuwe thuis? Neem vrijblijvend contact op met Louis van Immo Francois voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Aangenaam perceel *Zonnige tuin *Apart bijgebouw met garage en berging *Riante leefruimtes 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 172 766 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Handelspand te huur Eeklo (RBJ93548)
2 000 €

9900 Eeklo

In het hartje van Eeklo, tegenover de Markt en het stadhuis vinden we deze recente én instapklare handelsruimte. Deze bevindt zich in een hedendaagse residentie die werd opgetrokken in 2008. In de nabijheid van de belangrijkste handelszaken deed dit pand dienst als kantoorruimte. Met een comfortabele oppervlakte van 125 m² kunnen er meerdere bureaumeubels geplaatst worden alsook de mogelijkheid tot het creëren van een aparte vergaderruimte. Ook als winkelruimte is dit pand meer dan geschikt. Bovendien beschikt deze eigendom over een afgescheiden keuken met kasten, gootsteen, koelkast en een toilet. Daarnaast nog een tweede toilet dat toegankelijk is via de handelsruimte. Een bijkomende troef zijn de grote raampartijen met een potentiële etalage met afmetingen 4.42m x 2.50m. Een compleet afgewerkte handelsruimte op een zeer goede locatie in Eeklo. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Recente residentie *Instapklaar *Grote etalage *Perfecte locatie met veel visibiliteit *Uitstekend EPC 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Huis te koop Adegem (RBJ86633)
319 000 €

9991 Adegem

In een rustige zijstraat van de verbindingsweg tussen Eeklo en Ursel met vlotte aansluiting richting Maldegem, treffen we deze open bebouwing aan. De degelijke gelijkvloerswoning werd gebouwd in 1969 op een aardig perceel van 766 m². De eigendom wordt getypeerd door zeer grote leefruimtes, heel wat parkeermogelijkheden zowel binnen als buiten en voldoende buitenruimte die tevens ook onderhoudbaar is. We betreden de woning van 172 m² via de inkomhal die vervolgens uitgeeft op de riante leefruimte die over zeer veel natuurlijk lichtinval beschikt. Aansluitend vinden we de keuken die opnieuw erg omvangrijk is én waar we ook een praktische berging bij terugvinden. Daaropvolgend treffen we nog eens een functionele wasruimte/technische ruimte met buitendeur. Maar liefst drie volwaardige slaapkamers waarvan één slaapkamer die nog over een aansluitende ruimte/kamer beschikt die kan aangewend worden als bureau, dressing, vierde slaapkamer. De centraal gelegen badkamer betreft een lavabo, ligbad en toilet. Bijkomende ruimte kunnen we vinden op de open zolder. In de zuidwest gerichte tuin is het aangenaam vertoeven. Bovendien is er nog een bijgebouw van +/- 40 m² waarin zich de garage en tuinberging bevindt. Maak jij van deze mooie eigendom jouw nieuwe thuis? Neem vrijblijvend contact op met Louis van Immo Francois voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Aangenaam perceel *Zonnige tuin *Apart bijgebouw met garage en berging *Riante leefruimtes 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 172 766 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 27 05 89
Boerderij - Hoeve te koop Eede (RBJ81471)
569 000 €

4529 Eede

Net over de grens in Nederland (Eede, Sluis) vinden we deze unieke eigendom terug. Via de brede oprijlaan treffen we de woning, garage en bijgebouw aan. De woning dateert van de jaren 50 en werd steeds in goede staat behouden en onderhouden. Deze is perfect bewoonbaar en beschikt over een vier slaapkamers en een gunstig EPC met score C mede door de zonnepanelen. De garage betreft een recente renovatie met een dubbele ruimte met enerzijds plaats voor een wagen en anderzijds een afgewerkte en aangename zitruimte met zicht op de tuin. Het bijgebouw is aan het woonhuis aangebouwd en is voor meerdere doeleinden geschikt. Daarachter gelegen alsnog een verhard stuk grond dat overgaat in de weides. Een zeer mooie kans voor wie op zoek is naar ruimte en rust. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Meer dan 15.000 m² *Bewoonbaar woonhuis *Aparte garage *Bijgebouw met opportuniteiten 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 15920 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Handelspand te koop Eeklo (RBJ61289)
359 000 €

9900 Eeklo

In het hartje van Eeklo, tegenover de Markt en het stadhuis vinden we deze recente én instapklare handelsruimte. Deze bevindt zich in een hedendaagse residentie die werd opgetrokken in 2008. In de nabijheid van de belangrijkste handelszaken deed dit pand dienst als kantoorruimte. Met een comfortabele oppervlakte van 125 m² kunnen er meerdere bureaumeubels geplaatst worden alsook de mogelijkheid tot het creëren van een aparte vergaderruimte. Ook als winkelruimte is dit pand meer dan geschikt. Bovendien beschikt deze eigendom over een afgescheiden keuken met kasten, gootsteen, koelkast en een toilet. Daarnaast nog een tweede toilet dat toegankelijk is via de handelsruimte. Een bijkomende troef zijn de grote raampartijen met een potentiële etalage met afmetingen 4.42m x 2.50m. Een compleet afgewerkte handelsruimte op een zeer goede locatie in Eeklo. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek. Troeven *Recente residentie *Instapklaar *Grote etalage *Perfecte locatie met veel visibiliteit *Uitstekend EPC 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Parking te koop Eeklo (RBJ25848)
22 000 €

9900 Eeklo

Nabij het centrum van Eeklo vinden we in de ondergrondse garage van een nieuwe residentie deze standplaats. Vlot in- en uitrijden is perfect mogelijk. Deze parkeerplaats is bereikbaar via een automatische poort en betreft de afmetingen van 2.80 meter op 5.00 meter. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

14 Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00