Boeten Vastgoed (8630 Veurne)

Houtmarkt 2 - 8630 Veurne

IPI number 511364

boetenvastgoed.be

Opening hours Boeten Vastgoed
Monday09:00 - 12:30- *
Tuesday09:00 - 12:30- *
Wednesday09:00 - 12:30- *
Thursday09:00 - 12:30- *
Friday09:00 - 12:30- *
Saturday- *- *
Sunday--

* On appointment only

235 000 €

8690 Alveringem

ALVERINGEM: Voormalige herberg "De Rustplaats" waar grazende koeien Uw dichtste buur zijn in een weids en open landschap op 1.000m² grondoppervlakte.Langs de kronkelende plattelandsbaantjes van Alveringem richting Hoogstade treffen we vlakbij het kapelletje van Dautricourt de voormalige herberg "De Rustplaats" aan. Ter plaatse wijst niets nog op het vroegere cafébestaan (want de enseigne ter plaatse is er niet meer) maar in bepaalde geschriften wordt dit eigendom als herberg/café vermeld. De naam "De Rustplaats" zou dan weer komen uit de tijd van WO II aangezien de herberg werd gebruikt door de strijdende soldaten als rustplaats. Onder de toen nog talrijke aanwezige bomen rond dit huisje kwamen de soldaten er dan ook letterlijk tot rust...Maar genoeg over het verleden want hier ligt misschien wel Uw nieuwe toekomst!Dit eigendom is op zoek naar een nieuwe eigenaar die, evenzeer als de huidige eigenaar, er wil genieten van de landelijke rust en het open landschap. De indeling is als volgt:- GLVL.: woonkamer, eetplaats, keukentje met berging, sas met trappenhall, 1 ruime slaapkamer, badkamer.- 1ste VERD.: zolderruimte waarbij nu 2 zolderkamertjes aanwezig zijn maar er is zeker ruimte genoeg om boven 3 mooie slaapkamers te maken. Het aanwezige comfort is volledig te vernieuwen maar gezien de ruimtes zijn er toch wel tal van mogelijkheden om hier een charmante plattelandswoning van te maken. Verder is er nog een oud stallingkotje en een garage. De totale grondoppervlakte is 1.000m² grond, dus plaats en ruimte genoeg om een fantastische zongericht tuin en terras aan te leggen. Rondom de woning bevinden zich enkel weiden en akkerlanden, dus op en top "te lande"! We spreken hier uiteraard over een renovatieproject of zelfs volledige nieuwbouw, elk zijn keuze hierin. Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
199 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Luxueuze assistentieflat (2de verdiep), 100% instapklaar en gericht op volop genieten van Uw rustige oude dag, met 1 slaapkamer en terras. Zorgcomplex ZUIDBURG is een begrip in Veurne en staat garant om U in alle rust en waardigheid van Uw rustige oude dag te genieten. Deze assistentieflat bevindt zich op het 2de verdiep (kant Zuidburgweg) en biedt zicht op de prachtige binnentuin van het zorgcomplex. Indeling: gezellige woon- en leefruimte met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, inductiekookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven, spoelbak en handige kasten en laden (o.a. vestiairekast), via het schuifraam komt U uit op het terras (zuid tot west gericht) die U een mooi zicht biedt op de binnentuin, 1 ruime slaapkamer met inmaakkasten, ruime badkamer met lavabomeubel, toilet en handige inloopdouche (aansluiting wasmachine). Extra's: de assistentieflat is volledig geschilderd, overgordijnen en lichtelementen (spots) in de ganse flat, volledig ingericht met handige inmaakkasten, flatscreen-TV reeds aanwezig, heel wat handige dienstverleningen (zie verder), eventueel als investering,...Binnenkort komt de nieuwe voetgangersbrug er ter hoogte van de ZUIDBURG waardoor in een mum van tijd te voet in het eigenlijke centrum van Veurne bent. Geniet van het ruime aanbod aan extra diensten: dokter, kapper, pedicure, fitness, ontspanning, wasserette, biljart, bibliotheek, petanque,... en vooral de fantastische brasserie Zuidburg waar U kan genieten van een dagschotel, koffietje,... ### ). Mogelijkheid autostaanplaats bij kopen. Wonen in een veilige en rustige omgeving dankzij het noodoproepsysteem 24/7 waarbij er een permanente zorgassistent steeds bereik is. Commissieloon lastens de koper bovenop de vraagprijs. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Alveringem (RBL21391)
248 000 €

8690 Alveringem

ALVERINGEM: Centraal gelegen maar wel op te smukken (rij)woning met dubbele garage die uitweg biedt achteraan, met 3 à 4 slpks en tuin op 288m² totale grondopp. Waar is de tijd dat iedereen trouw naar zijn of haar kapper in het dorp zelf ging?... Begin jaren '70 van de vorige eeuw startte de verkoper van dit pand een eigen kapsalon op. Na meerdere decennia in het kappen van heren en dames is dit eigendom nu op zoek naar een nieuwe eigenaar die de zaak misschien wel wilt verder zetten of die er een nieuwe bestemming aan geeft. Gezien de ruimte en de ligging van het pand zijn er dan ook heel wat mogelijkheden, zowel naar handel/winkel/vrij beroep als naar woonst. Wandelt U even mee?- In de huidige indeling komt U binnen in een onthaalruimte waar aan de ene kant de heren zich lieten kappen en waar aan de andere kant de dames zich lieten kappen. De volledig indeling van deze ruimte is echter gedaan met valse wanden, dus deze ruimte kan gemakkelijk omgetoverd worden tot één grote open ruimte (ca 50m² in totaal). Via een tussenruimte is er doorgang naar de kelder, naar het eerste verdiep en de andere ruimtes op het gelijkvloers. De woonkamer en keuken zijn ingericht in een authentieke sfeer en gezelligheid. Na het apart toilet is er een wasplaats/C.V.-berging. Tot slot treffen we eigenlijk 2 garageruimtes aan waarvan er nog 1 dienst doet als garage en de andere meer als berging (met o.a. de gekeurde stookolietank). Via de garage is er dus toegang achteraan mogelijk via de Oude Fortemstraat. Boven de woonkamer is er nog een extra zolderberging voorzien.- Boven (op het eerste verdiep) is er een nachthall, zijn er 3 slaapkamers en vinden we de badkamer terug (eenvoudig ingericht met ligbad, lavabomeubel, toilet en bidet). - In het dakverdiep (dus het tweede verdiep) is er nog een extra zolderkamertje en daarnaast dan de eigenlijke zolderruimte (voorzien van dakisolatie). Veel ruimte maar toch kun je nog genieten van de zon op het zonneterras en tuintje (zuid west georiënteerd). Troeven: reeds deels dubbele beglazing, dakisolatie, gezien de ruimte tal van mogelijkheden, géén renovatieverplichting (D-label), gekeurde stookolietank, regenwaterput, rijwoning met uitweg achteraan,...Deze woning wordt zeker niet gepromoot als een instapklare woning, er is zeker werk aan de winkel maar er zijn anderzijds heel wat troeven en mogelijkheden. Benieuwd om dit allemaal eens vast te stellen ter plaatse? Aarzel zeker niet om een vrijblijvende afspraak te maken om eens langs te komen. Want to know more?

4 Bedroom(s) 200 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Return building for sale Veurne (RBL09887)
269 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Commercieel gelegen investeringspand, handelsgelijkvloers van ca 65m² met dubbele garagebox in dé winkelstraat in het historisch centrum van Veurne (verhuurd).De Ooststraat, het is nog steeds dé winkelstraat bij uitstek als het gaat over winkelen in Veurne. Op deze commerciële A-ligging vinden we dit handelsgelijkvloers terug.Het gebouw waarin dit gelijkvloers is gelegen werd nieuw gebouwd in 1996. Sedert datzelfde jaar is het pand altijd al verhuurd geweest. De huidige huurder is een nieuwe huurder vanaf 1 juni 2024. Indeling: verzorgde winkelruimte met veel etalagemogelijkheden (half open bebouwing met extra ramen langs de Molenstraat) - kitchenette-ruimte met C.V.-ketel - apart toilet - bureauruimte.Rendement van ruim 4% aan de huidige huurvoorwaarden.=> Het kapsalon van de huidige huurder blijft open! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Farming site for sale Beauvoorde (RBK37922)
1 100 000 €

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Fantastisch mooi gelegen en ingerichte hoeve met woonhuis, loodsen, stallingen met paardenboxen en weide met buitenpiste op 1ha 65a 91ca.In één van Vlaanderens mooiste dorpjes vinden we deze hoeve terug in een landelijk en groen kader. Beauvoorde is een deelgemeente van Veurne en biedt een vlotte verbinding richting de kust, Veurne en oprit E40 (10 minuutjes rijden). De Blauwhuisstraat is een typisch plattelandsbaantje met alleen maar plaatselijk verkeer en loopt volledig tussen velden en weides. De dreef naar de hoeve wordt in het kader van de ruilverkaveling nog heraangelegd. Eén maal U de hoeve betreedt kunt U via een betonnen oprit naar de loodsen of via het automatische hekken en de oprit in klinkers naar het woonhuis. Het woonhuis werd in 2004 volledig onder handen genomen en voorzien van alle moderne technische inrichting en snufjes maar met behoud van het authentieke landelijke kader van het oorspronkelijke boerenhuis. Beneden is er volgende indeling: inkomhall met vestiairekast, open ingerichte keuken met eetplaats, zitplaats met OH, badkamer met inloopdouche en ligbad, wasplaats/berging, bureauruimte, TV-kamer en kelder. Boven is er een ruime nachthall, 4 slaapkamers en een 2de badkamer met douche.Extra's: warmtepomp, zonnepanelen met groene stroomcertificaten, vloer- en dakisolatie, nieuwe elektriciteit, stadswater en regenwater, waterzuivering voorzien,...Het is volop genieten van de zon aan de achterkant van de woning. Daar vinden we niet alleen ruime terrassen terug maar is er ook een buitenbar voorzien, alsook een extra zaaltje (ca 100m²) die heel wat mogelijkheden biedt. De twee loodsen samen en een extra open loodsruimte zijn in totaal ca 565m² en beschikken over nieuwe daken met dakgoten, alsook gepolierde betonnen vloer. Het aanpalend weiland is opgedeeld in 3 stukken en beschikt ook over een buitenpiste (20m x 60m) voor paarden en eveneens een schuilhok en berging. De stallingen zijn in totaal ca 245m² en beschikken over 5 ingerichte paardenboxen. Het volledige eigendom is voorzien van een houten omheining. Zalig wegdromen op deze prachtige landelijk locatie met tal van mogelijkheden! Want to know more?

16591 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Veurne (RBK35512)
298 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Historisch gebouw (reeds vermeld begin 15de eeuw, verbouwd in 1716) met meerdere garages pal in het centrum van Veurne op 673m² grondoppervlakte.Soms spreken ze van "Veurne-centrum"... Maar wat is het centrum?... Voor mij is Veurne-centrum alleszins alles wat binnen "de kleine ring" valt. Dus dit eigendom bevindt zich dan ook pal in het historisch centrum van Veurne. Alle voorname winkels van de Ooststraat en de zalige terrassen van de Grote Markt vindt U er op korte tot zelfs heel korte wandelafstand. Het eigendom is, gezien zijn geschiedenis als "voormalig hoofdgebouw van het gildehof der handboogschutters", aangeduid als beschermd monument en vastgesteld bouwkundig erfgoed en is gelegen binnen het Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde (beschermd stads- of dorpsgezicht stadskern Veurne). Het eigendom staat op een totale grondoppervlakte van 673m². Hierdoor ontstaat er een gezellige binnenruimte/koer met enerzijds het gebouw zelf en anderzijds zeven garages. Alleen al door het stuk grond, de garages en zijn centrale ligging is dit een eigendom met enorm veel mogelijkheden. Normaal volgt er nu altijd een beschrijving van de ruimtes maar voor dit eigendom is dit niet evident. Elke kamer, elke ruimte,... zal wel zijn eigen verhaal en geschiedenis hebben maar er zijn meerdere kamerruimtes waar heel wat mee aangevangen kan worden. Het eerste en tweede verdiep (zolder) zijn bijna volledige open ruimtes. Dat er natuurlijk werk aan de winkel is, hoeft hier niet vermeld te worden (maar is ondertussen wel gebeurd). Als we naar het EPC kijken, weten we al genoeg uiteraard... 1.525 kWh/m²... Voor wie zou twijfelen, is dit een F-label. Kom dit fenomenaal eigendom ontdekken en stel zelf vast dat er een waaier van mogelijkheden is! Want to know more?

4 Bedroom(s) 310
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Villa for sale Wulpen (RBK32309)
1 395 000 €

8670 Wulpen

WULPEN: Subliem gelegen landgoed/hoeve bestaande uit riante villawoonst (6 slpks), loods van ruim 200m² op ca 3,50ha totale grondoppervlakte.Verscholen tussen het groen en de natuur langs de Duinkerkevaart vinden we dit landgoed/hoeve die op zoek gaat naar een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaar liet zo'n 20 jaar geleden het eigendom volledig herbouwen tot deze landelijke parel! Het eigendom is gelegen in een fantastische omgeving waar U volop kan genieten van de landelijke rust en de groene omgeving. Langs het water van de Duinkerkevaart zijn er heel wat fietsknooppunten en wandelroutes, gemotoriseerd verkeer is er slechts beperkt toegelaten. Overigens staat U in een mum van tijd in Oostduinkerke, Veurne of de E40.Bij het binnentreden van deze parel komt U via de inkomhall/gang (voorzien van 3 aparte toiletten) in een waanzinnige woonkamer. De keuken is voorzien van alle apparatuur (met extra berging) en ademt die typische landelijke sfeer uit. Verder op het gelijkvloers zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. Via een aparte trap is er een extra slaapkamer boven. Vooraleer we via de andere trap naar boven gaan, moeten we uiteraard nog eerst even halt houden in de de vroegere schuur. Deze werd omgetoverd tot een ontspanningsruimte of misschien voor U eerder als hobbyruimte, U vult het zelf wel in. Op het eerste verdiep vinden we 2 ruime slaapkamers terug, elk met hun eigen sanitaire voorzieningen (de ene met douche, de andere met ligbad). Boven is er verder nog een extra kamertje en de C.V.-berging. De ideale ruimte voor Uw bureau vinden we terug in de mezzanine die een fantastisch uitzicht geeft over de woonkamer. Vooraan de woonst is er ruime parkeergelegenheid voorzien. De loods zelf is 160m² maar er is nog een extra aanbouw van 70m², dus dat geeft in totaal 230m² opslagruimte, stal,... Verder is er nog een mooie stuk weiland bij waardoor het het volledige eigendom ca 3,50ha totale grondoppervlakte heeft. Extra's: waterzuiveringsstation, 40 zonnepanelen, 3 regenwaterputten, blanco gekeurde elektriciteit,...Absolute vastgoedtopper, gezien zijn ligging, zijn ruimte en zijn mogelijkheden! Want to know more?

6 Bedroom(s) 380 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Commerce building for sale Veurne (RBK23443)
150 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Handelsgelijkvloers (100m²) op een steenworp van de Grote Markt met tal van mogelijkheden en ruime kelderberging - mogelijkheid garage. Op een ligging waar er constant beweging is (nabijheid van bpost, bakkerij, Appelmarkt en Grote Markt) ligt dit interessant handelsgelijkvloers.De huidige indeling kan gemakkelijk weggenomen worden waardoor er een mooie open ruimte van in totaal 140m² zou ontstaan.De huidige indeling biedt: kleine en grotere wachtruimte, kantoor, vergaderruimte, keuken, apart toilet en ruime kelderberging - mogelijkheid garagebox (uitrit via de Klaverstraat, + € 30.000).Een waaier van mogelijkheden: kantoor- of bureauruimtes, praktijkruimte, etalagemogelijkheden,...Zeker Uw bezoek waard, gezien de ruime mogelijkheden! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Return building for sale Veurne (RBK13833)
325 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Commercieel gelegen investeringspand, handelsgelijkvloers van ca 120m² met terras in dé winkelstraat in het historisch centrum van Veurne (verhuurd).De Ooststraat, het is nog steeds dé winkelstraat bij uitstek als het gaat over winkelen in Veurne. Op deze commerciële A-ligging vinden we dit handelsgelijkvloers terug.Het gebouw waarin dit gelijkvloers is gelegen werd nieuw gebouwd in 1996. Sedert datzelfde jaar is het pand altijd al verhuurd geweest aan de huidige huurder (Pearl Vision).Indeling: verzorgde winkelruimte met etalagemogelijkheden - kitchenette-ruimte met C.V.-ketel - apart toilet - bureauruimte - 2 bergingen - terras.Rendement van ruim 4% aan de huidige huurvoorwaarden.=> De zaak Pearl Vision blijft open! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Return building for sale Veurne (RBK13832)
235 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Commercieel gelegen investeringspand, handelsgelijkvloers van ca 90² in dé winkelstraat in het historisch centrum van Veurne (verhuurd).De Ooststraat, het is nog steeds dé winkelstraat bij uitstek als het gaat over winkelen in Veurne. Op deze commerciële A-ligging vinden we dit handelsgelijkvloers terug.Het gebouw waarin dit gelijkvloers is gelegen werd nieuw gebouwd in 2002. Sedert 2004 is het pand altijd al verhuurd geweest aan de huidige huurder (Cho-Ka-Tee).Indeling: verzorgde winkelruimte met etalagemogelijkheden - apart toilet - bergruimtes.Rendement van ca 4% aan de huidige huurvoorwaarden.=> De zaak Cho-Ka-Tee blijft open! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Veurne (RBG89110)
129 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Rijwoning pal in het historisch centrum van Veurne met te vernieuwen comfort en 3 slaapkamers op 40m² grondoppervlakte.De woning is gelegen in de Nieuwpoortstraat, dit is een klein straatje die enerzijds uitgeeft op de Houtmarkt en anderzijds op het Zevensterrenplein, m.a.w. volop in het historische centrum van Veurne en op een boogscheut van de Grote Markt, station, Ooststraat,... Dus qua ligging: TOP!Mooi aanbod voor de investeerders en/of de Handige-Harry's onder jullie want er is werk aan de winkel.De woning heeft volgende indeling:- Kelderruimte- GLVL.: gang, zitplaatsje, keukentje met eetplaats en badkamer- 1ste VERD.: twee slaapkamers- 2de VERD.: derde slaapkamerRaamwerk is deels vernieuwd, alsook de elektriciteit. Mits de nodige renovatie- en opsmukwerken kan hier een heel interessant eigendom van gemaakt worden, alleen al gezien zijn topligging. Want to know more?

3 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Veurne (RBJ36547)
Price on request

8630 Veurne

VEURNE: Fantastisch mooi gelegen woonhuis langs het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke, zuidgericht renovatieproject met heel wat mogelijkheden op 389m² grondoppervlakte. Net buiten het levendige centrum van Veurne en dus op korte afstand van het hart van de stad is deze woning op zoek naar een nieuwe eigenaar. Op ca 6 km van de woning bevindt U zich reeds aan de kust (De Panne en Sint Idesbald). Het eigendom bestond vroeger uit twee wooneenheden en dat is nog steeds zichtbaar binnenin. Er is wel een doorgang voorzien om van de ene woning naar de andere woning te gaan maar er is b.v. wel nog een aparte trap voorzien naar boven. Door deze extra ruimtes biedt het eigendom heel wat mogelijkheden naar verbouwing, uitbreiding,... - 2 kelderbergingen- GLVL.: inkom/gang, woonkamer, extra zitplaats, slaapkamer, keukentje met berging, badkamer/wasplaats met douche en toilet.- 1ste VERD.: in totaal 4 slaapkamers en 2 zolderkamersAanpalend aan de woning zijn er nog enkele extra bergingen voorzien. Er is zijdelingse toegang naar de tuin achteraan. De tuin is volledig naar het zuiden gericht, dus ideaal voor de zonnekloppers onder jullie! Qua ligging: top! Qua oriëntatie: top! Qua mogelijkheden: top! Maar zoals eerder vermeld is dit uiteraard wel een renovatieproject en is er dus werk aan de winkel! Want to know more?

5 Bedroom(s) 230 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Zonnebeke (RBJ51302)
Price on request

8980 Zonnebeke

ZONNEBEKE: Gezellig maar op te smukken woonhuis met alle basiscomfort, 2 slaapkamers, garage en zongerichte tuin op 287m² totale grondoppervlakte. Bijna helemaal verscholen in het Nonnebos is deze woning op zoek naar een nieuwe eigenaar. De woning is gelegen in het gekende Nonnebos in Zonnebeke ofwel in het Weekendverblijfpark Bellewaerde. In 2013 is er een functiewijziging gebeurd voor deze woning van weekendverblijf naar permanente bewoning, waardoor de woning dus ook voor domicilieadres kan gebruikt worden. Deze woning is een half open bebouwing en geniet dus mee van de rust, de natuur en het vele groen in de omgeving. Indeling:- GLVL.: inkomhall met apart toilet, L-vormige woonkamer met zit- en eetplaats (met annex veranda) en basis uitgeruste keuken, garage met wasplaats/berging en extra zolderberging, badkamer met ligbad en wastafel.- 1ste VERD.: ruime nachthall, 2 slaapkamers.- Extra's: pelletkachel, dakisolatie, dubbele beglazing, super rustige woonomgeving en vlotte verbinding richting Zonnebeke en A19. Voor de garage is er een extra parkeerplaats voorzien met voortuintje. Aan de achterkant van de woning (zuidkant) bevindt zich een ruim terras, gezellig en onderhoudsvriendelijk tuintje met tuinhuis. Vanuit het Nonnebos vertrekken er meerdere wandel- en fietsroutes. Dus ideaal voor liefhebbers die graag genieten van een groene en rustige omgeving. Want to know more?

2 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Beveren-Aan-Den-Ijzer (RBJ35130)
90 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

OOST CAPPEL (Route de l'Europe 11): Te renoveren woonhuis met heel wat mogelijkheden, 2 (mog. 3) slaapkamers, garage en zongerichte koer op 228m² grondoppervlakte. Beveren aan den IJzer staat gekend als een grensdorp nabij Frankrijk. In de Bergenstraat richting Oost Cappel loopt Beveren aan den IJzer naadloos over in het Franse dorpje Oost Cappel. Net voorbij de Frans/Belgische grens is dit te renoveren woonhuis (half open bebouwing) op zoek naar een nieuwe eigenaar.Indeling:- GLVL.: inkom met zit- en eetplaats in rustiek kader, apart toilet met berging, extra leefruimte, basis ingerichte keuken (met o.a. keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast), garage- Kelder - met boven de kelder de vautekamer die ingericht is als badkamer (douche, wastafel en toilet, wel reeds gedateerd)- 1ste VERD.: 2 slaapkamers en zolderberging- 2de VERD.: zolderruimte (met onderdakplaten)Zijdelingse toegang én uitweg achteraan - zuid gerichte terras/koer.Isolatie, leefcomfort, vloeren, beglazing, elektriciteit, verwarming,... is allemaal aan vernieuwing toe maar anderzijds is de prijs van € 90.000 een heel correcte vraagprijs! Heel wat mogelijkheden! Want to know more?

2 Bedroom(s) 184 140 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Hondschoote (RBJ34450)
90 000 €

59122 Hondschoote

OOST CAPPEL: Te renoveren woonhuis met heel wat mogelijkheden, 2 (mog. 3) slaapkamers, garage en zongerichte koer op 228m² grondoppervlakte. Beveren aan den IJzer staat gekend als een grensdorp nabij Frankrijk. In de Bergenstraat richting Oost Cappel loopt Beveren aan den IJzer naadloos over in het Franse dorpje Oost Cappel. Net voorbij de Frans/Belgische grens is dit te renoveren woonhuis (half open bebouwing) op zoek naar een nieuwe eigenaar.Indeling:- GLVL.: inkom met zit- en eetplaats in rustiek kader, apart toilet met berging, extra leefruimte, basis ingerichte keuken (met o.a. keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast), garage- Kelder - met boven de kelder de vautekamer die ingericht is als badkamer (douche, wastafel en toilet, wel reeds gedateerd)- 1ste VERD.: 2 slaapkamers en zolderberging- 2de VERD.: zolderruimte (met onderdakplaten)Zijdelingse toegang én uitweg achteraan - zuid gerichte terras/koer.Isolatie, leefcomfort, vloeren, beglazing, elektriciteit, verwarming,... is allemaal aan vernieuwing toe maar anderzijds is de prijs van € 90.000 een heel correcte vraagprijs! Heel wat mogelijkheden! Want to know more?

2 Bedroom(s) 184 140 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Residence for sale Beauvoorde (RBJ16276)
Price on request

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Charmant landhuis met alle comfort, 3 slaapkamers, garage met extra koterijen en een zalige tuin op 1.303m² grondoppervlakte - zalig vertoeven in deze prachtig gelegen woning met gezellige leefruimtes en grotendeels vernieuwd comfort (schrijnwerk, elektriciteit, keuken,...).Droom jij ook al zo lang van je eigen stekje maar graag volledig te lande? Waar je kan genieten van de rust en de natuur? Waarbij je echt kan zeggen: "ik weun'n hele te lande"? Wel, aarzel niet want als je in deze woning woont, kun je volop genieten van de rust en de sfeer van het platteland maar sta je op nog geen 15 minuten rijden met de auto in Veurne aan de oprit van de E40. Mocht je zeggen: "ik rij alvast eens langs waar deze woning gelegen is", schrik niet!... De voorgevel van deze woning verklapt helemaal niks van wat er echt van ruimte en comfort is. "Geweun e deure en twèe vinstertjes"... Ja, dat is inderdaad de voorkant maar laat je vooral op sleeptouw nemen naar de uitbouw achteraan met het zicht op de tuin. Indeling: - GLVL.: gezellige woonkamer met zit- en eetplaats (de hout- en pelletkachel zorgen voor die extra gezelligheid) - aansluitend nieuw en open ingerichte keuken met alle apparatuur (vaatwasmachine, koelkast, ontbijthoek,...) - handige achterkeuken/berging/veranda - eenvoudig ingerichte badkamer met ligbad, wastafel en toilet - diverse koterijen, bergingen en klein atelier. - Kelderruimte met vautekamer erboven (voorzien van inmaakkasten).- 1ste VERD.: 2 slaapkamers.De eigenlijke woning is in 2015 quasi volledig heropgebouwd geweest: nieuw schrijnwerk, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe elektriciteit, nieuw dak,...Enkele technische weetjes: in het dak van de woning zelf is er 18 cm isolatie voorzien, het plat dak is met 12 cm isolatie voorzien, het EPC is 921kWh/m²/jaar (F-label) maar mits plaatsing van extra isolatie (zowel de rest van de daken als de muren) wordt er al snel een D-label bereikt, nieuw houten raamwerk met overal dubbele beglazing (met uitzondering van de veranda), nieuwe vloeren, nieuwe keukeninrichting, conform elektriciteitsattest. Voortuintje met garage en autostaanplaats - gemakkelijke zijdelingse toegang naar de tuin achteraan - zalige tuin omgeven van het groen en volop genieten van de landelijke rust en de zon - de tuin en de zijdelingse toegang zijn volledig nieuw omheind - tuinhuis en serre voorzien. En kun je veel rustiger wonen dan hier? De omgeving en de weidse landschappen van Beauvoorde zijn al heel uitgestrekt maar de Uilstond is dan nog eens een doodlopende straat! Want to know more?

3 Bedroom(s) 233 193 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Flat - Apartment for sale Diksmuide (RBI59195)
158 000 €

8600 Diksmuide

DIKSMUIDE: Mooi gelegen appartement (3de verdiep) op wandelafstand van het eigenlijke centrum met basiscomfort, 1 slaapkamer en autostaanplaats. In "de stroate van de post" vinden we in een zijstraat deze rustig gelegen residentie, Residentie Wynegaerde. Het gebouw werd begin jaren '80 gebouwd, dus we spreken hier zeker over een kloek gebouwde structuur. Het comfort binnenin het appartement is misschien wel aan vernieuwing toe maar dit is uiteraard elk zijn eigendom woonwens. Indeling: inkomhall met vestiairekasten, gezellige woonkamer met open keuken (mooi uitzicht vanop het 3de verdiep, basis keukeninrichting voorzien), berging (voorzien van private C.V.-ketel), 1 ruime slaapkamer (met toegang naar het terras dat een mooi open zicht biedt aan de achterkant van de residentie), badkamer met ligbad, lavabo en aansluiting wasmachine, apart toilet. => Reeds deels dubbele beglazing, recent volledig herschilderd, C.V.-ketel werd steeds onderhouden. In het kelderverdiep bevindt er zich een privatieve autostaanplaats met aansluitende berging. Gemeenschappelijke tuin aan de achterkant van het gebouw, een gezellig stukje groen voor wie de gezonde buitenlucht wil opsnuiven. Interessant aanbod, zowel naar eigen bewoning als naar eventuele investering. Want to know more?

1 Bedroom(s) 71 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Farming site for sale Beauvoorde (RBI35444)
Price on request

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Charmant hoevetje op mooie landelijke ligging met woonhuis, garages, bijgebouw, stal, schuur en weide op 1ha 97a totale grondoppervlakte. Dit hoevetje was al eeuwen lang van generatie op generatie steeds zo'n typisch boerderijtje geweest zoals je er heden ten dage nog maar zelden tegenkomt in groot-Veurne. Gezien het gebrek aan verdere opvolgers gaat het hoevetje nu op zoek naar nieuwe eigenaars die er hopelijk ook generatie op generatie van kunnen genieten. - Woonhuis: het woonhuis werd eigenhandig door de vorige eigenaar nieuw gebouwd eind jaren '50, dus zeker nog altijd een kloek en degelijk woonhuis maar het volledige comfort is aan vernieuwing toe, de huidige indeling bestaat beneden uit volgende ruimtes: gang/badkamer en WC, keukenruimte, zitplaats, 2 kamers en kelder, boven is er één grote zolderruimte met een zolderkamertje.- Naast het woonhuis werd halverwege de jaren '70 een garage en berging bijgebouwd.- De huidige bijgebouwen waren vroeger stallingen, in totaal ca 150m² met bijhorende hooi- en strooizolder erboven.- In 1971 werd een nieuw melkveestal ingewijd (ca 250m²), deze is ingedeeld met de typische "voedergang" met aan beide kanten de "slieten" voor de runderen, ook het typische "melkkotje" is nog aanwezig.- Verder hebben we nog de authentieke schuur, hiervan werd geen oorspronkelijk bouwjaar meer terug gevonden maar dat deze 100 jaar en meer is, dat is zeker, we herkennen het typische dakgebinte en gelijksoortige inrijpoorten. Naast het huis was er vroeger de moestuin (momenteel gazon) en de natuurlijke wal (alsook drinkput voor de dieren). Volledig aanpalend aan de bebouwingen (en bijna in een mooie rechthoekige blok) is er de weide, volledig omheind en voorzien van elektrische afsluiting. Vanuit het woonhuis is er zicht op de weide! Het eigendom is voorzien van een private dreef. Het eigendom is geen Onroerend Erfgoed en niet beschermd. Qua omgeving is dit top: rustige, groene en landelijke woonomgeving, volop genieten van de troeven van het platteland, met vlotte verbinding richting Veurne en de kust! Want to know more?

19751 100 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Commerce building for sale Alveringem (RBI16165)
Price on request

8690 Alveringem

ALVERINGEM: Verkoop van de alom gekende frituur 't Friethuis, volledig uitgeruste zaak met instapklare en energiezuinige woonst, ruime garage en tuin op 587m² grondopp.Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horecawereld? Dan kan dit misschien wel iets voor U zijn! Want welke Vlaming eet van tijd tot tijd niet eens een frietje van de frituur? Wat wordt hier geserveerd? Wel, als hoofdhap is er de uitgeruste en instapklare frituur zelf (gekruid met alle apparatuur, toestellen, tafels, stoelen,...). Daarnaast komt er nog een extra schoteltje in de vorm van een nieuw gebouwd woongedeelte beneden en als toetje de volledig gerenoveerde woongedeelte boven de zaak zelf. Als afzakkertje ten slotte is er de tuin en de ruime garage die uitweg biedt achteraan het eigendom.- GLVL.: op het gelijkvloers vinden we uiteraard de frituur zelf, deze werd opgestart en ingericht in 2016 (enkele jaren terug werd er nog een volledig nieuw en groter friteuse geplaatst), naast de volledige infrastructuur voor het bakken en serveren van al dat lekkers zijn er binnen 18 zitplaatsen voorzien en nog eens 16 op het terras, apart sanitair voor de klanten van de frituur, keukenruimte voor koude keuken en afwas, de kelder is voorzien als extra berging, badkamer (voorzien van doucheruimte en wastafel) en tweede berging, vooraan is er een berging of kamertje of bureauruimte- Good to know: bovenop de prijs komt er € 65.000 voor de volledige uitrustig en inrichting van de zaak.- Verder op het gelijkvloers werd in 2021 een nieuw woongedeelte bijgebouwd (ca 90m²), bestaande uit een lichtrijke woonkamer met een open ingerichte keuken, ruimte en plaats genoeg om Uw zit- en eetplaats en eventueel bureau aansluitend te plaatsen, de volledig uitgeruste keuken bestaat o.a. uit inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven, koelkast, LED-verlichting, veel kastberging,..., de zitplaats is reeds voorzien van een schouwelement open haard en inmaakkasten, er is eveneens nog een extra berging voorzien en een apart toilet.- 1ste VERD.: nachthall, 3 ruime slaapkamers, badkamer (voorzien van douche, ruim hoek/ligbad en lavabomeubel).- 2de VERD.: vaste trap naar het dakverdiep die kan gebruikt worden als extra slaapkamer of leefruimte (kitchenette voorzien) + extra zolderberging. - Extra's: vloerverwarming beneden, blanco elektriciteitskeuring, zonnepanelen, regenwater, ALU-raamwerk met hoogrendementsbeglazing, nieuw dak,...Het eigendom heeft een zuidwest oriëntatie waardoor er op het terras en in de tuin heel veel zon te spotten valt. De tuin is volledig omheind en biedt uitweg achteraan. Nieuwe ruime garage met automatische sectionale poort en extra berging. Het huis zelf is eigenlijk een open bebouwing, waardoor er aan één kant zijdelingse toegang. Qua ligging zit je hier volop in het centrum van Alveringem en.... 't Friethuis is tot nader order nog steeds de enige frituur in Alveringem! Want to know more?

587 224 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92