De Immobiliers (1500 Halle)

Minderbroedersstraat 8 - 1500 Halle

deimmobiliers.be

De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of te optimaliseren. Elke verkoop is uniek, verkoper en koper hebben hun eigen verhaal. Uw verhaal verdient dan ook de service en expertise van een professional. Persoonlijke service en vertrouwen, daar kan u bij ons op rekenen. Show all Show less
De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of te optimaliseren. Elke verkoop is uniek, verkoper en koper hebben hun eigen verhaal. Uw verhaal verdient dan ook de service en expertise van een professional. Persoonlijke service en vertrouwen, daar kan u bij ons op rekenen.
315 000 €

1500 Halle

Gerenoveerde, instapklare en bijzonder energiezuinige (EPC: A) triplex te koop in het centrum van Halle met tal van eet- en drinkgelegenheden in de buurt, gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, het treinstation van Halle etc... Op de eerste verdieping, te bereiken via de trap, komen we binnen in een grote ruimte die eventueel kan opgedeeld worden in 2 slaapkamers of 'studio', maar is momenteel ingericht als bureauruimte. Op deze verdieping treffen we ook een badkamer ingericht met inloopdouche en een apart toilet. Verder op deze verdieping hebben we nog 2 ruime bergingen. Op de tweede verdieping bevinden we ons in de leefruimte van het appartement, met halfopen, volledig ingerichte keuken. Via de keuken hebben we toegang tot een zuidgericht terras. Op de derde en bovenste verdieping treffen we de masterbedroom, met toegang tot een aparte badkamer. De badkamer is voorzien van bad, lavabo en toilet. Tevens beschikt deze verdieping nog over een berging, met plaats voor de wasmachine. Dit zeer energetisch appartement en zijn gunstige ligging zorgen eveneens voor een interessant investeringsrendement. Het appartement geeft uit op de achterzijde met zicht op de Basiliekstraat. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

2 Bedroom(s) 143 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
395 000 €

1500 Halle

Deze charmante bel-étage bevindt zich in het rustige Breedhout, een deelgemeente en op een boogscheut van Halle, en wordt te koop aangeboden. We betreden de woning via de inkomhal met toilet waarna we rechts terechtkomen in de ruime woonkamer, met plaats voor salon en eettafel. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de gesloten, volledig geïnstalleerde keuken. De woonkamer verleent eveneens toegang tot de veranda, bereikbaar via een groot schuifraam en met zicht op de zuidgerichte tuin met terras. De tuin is ook via een poortje vanaf de achterkant bereikbaar. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping en treffen er 2 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer, voorzien van bad, douche en dubbele lavabo. Op de tweede en bovenste verdieping, treffen we nog een ruime, derde slaapkamer en een gedeelte dat kan dienen als zolder. De woning beschikt verder over een garage en ruime kelder, die voorziet in tal van extra bergruimte en en een plaats waar ook de wasmachine aangesloten kan worden. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 175 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
425 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Deze solide, gerenoveerde en instapklare driegevelwoning op een rustige ligging te Sint-Pieters-Leeuw wordt te koop aangeboden met vlotte bereikbaarheid tot het openbaar vervoer, winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, etc... We betreden de woning via de ruime inkomhal met apart toilet, vestiaire, wasplaats en rechtstreekse toegang tot de garage. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping waar de ruime, lichtrijke leefruimte en de afgesloten, volledig ingerichte keuken zich bevinden. Op de tweede verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers, een kinderkamer/bureau, apart toilet en een recent met hoogwaardige materialen vernieuwde badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo. Ook de zolderverdieping is te betreden met een vaste trap en biedt nog veel potentieel voor het inrichten van extra kamer(s) en/of als opbergruimte. Verder beschikt de woning over een verzorgde tuin met aangelegd terras en parkeermogelijkheid voor 2 wagens langs de voorkant van de woning. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

4 Bedroom(s) 207 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
215 000 €

1500 Halle

Terrain à bâtir bien situé, dans un quartier résidentiel calme, à quelques pas du centre de Halle, avec de nombreux magasins, des écoles, la gare et à proximité des principales voies d'accès. Le terrain se prête à construire une maison à trois façades. La superficie totale du terrain est de 5a97ca. Règles de construction : Le terrain a une largeur d'environ 10 mètres, ce qui donne une largeur de façade d'environ 7 mètres et suivra la ligne de construction avec le numéro de maison 162. En règle générale, il faut tenir compte d'une bande non constructible de 3 mètres le long de la limite du terrain, ce qui est pratique pour accéder au jardin le long de la maison. Le bâtiment à trois façades peut comporter un maximum de trois étages. Le terrain à bâtir étant situé dans une zone résidentielle, la profondeur de construction peut atteindre 15 m au rez-de-chaussée et 12 m à partir du premier étage. Pour toute question complémentaire ou pour consulter les plans de construction ou les plans de construction déjà existants : appelez-nous et prenez rendez-vous au bureau ### Les informations et les surfaces données sont purement indicatives et n'impliquent aucun engagement juridique. Want to know more?

597
contact
details
Email
Call
1 200 €

1755 Gooik

Deze woning gelegen in het centrum van Kester, een deelgemeente van het landelijke Gooik, wordt te huur aangeboden. Kester biedt kleuter- en basisonderwijs, de woning is gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en ligt vlakbij belangrijke invalswegen, bv. naar Ninove of Halle. We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet en vestiaire, waarna we binnenkomen in de lichtrijke leefruimte met plaats voor salon en eettafel. De leefruimte biedt doorgang via een groot schuifraam naar de zuidgerichte tuin/koer en is voorzien van een groot aangelegd terras. De open keuken is ingericht met toestellen en beschikt over een naastliggende keukenberging. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping waar we de 3 comfortabele slaapkamers terugvinden en de badkamer, voorzien van lavabo, douche en toilet. Op deze verdieping treffen we tevens nog een extra opbergruimte en een ruimte met plaats voor het aansluiten van de wasmachine. De woning beschikt ten slotte nog over 2 gesloten garageboxen, voorzien van automatische garagepoorten en gemakkelijk toegankelijk via de achterliggende parking. Een garagebox verleent rechtstreekse doorgang naar de tuin en de woning. De woning is beschikbaar in onderling overleg. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
800 €

1755 Gooik

De woning ligt op een boogscheut van het centrum van Oetingen, een deelgemeente van Gooik, met tal van eet -en drinkgelegenheden, sport -en culturele activiteiten, fiets- en wandelpaden, scholen en openbaar vervoer. We betreden de woning via een privatieve inkomhal, met links onmiddellijk een aparte ruimte/berging met mogelijkheid tot het aansluiten van de wasmachine. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping, met op de gang een apart toilet, badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche, waarna we vervolgens de leefruimte van het appartement binnenwandelen. We treffen er de halfopen, volledig geïnstalleerde keuken en de leefruimte met plaats voor eettafel en salon. De leefruimte biedt toegang tot een ruim en privatief terras (boven de garage). De leefruimte brengt ons vervolgens verder naar de slaapkamer, met een eerste kamer dat kan ingericht worden als dressing of bureau en aansluitend de masterbedroom. De woning beschikt over een privatieve garage dat exclusief bij de huur het appartement behoort. Er zijn geen maandelijkse gemeenschappelijke lasten en het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

1 Bedroom(s) 110
contact
details
Email
Call
475 000 €

1500 Halle

Deze solide en goed onderhouden villa op een mooi perceel van 10are wordt u te koop aangeboden; de woning bevindt zich vlakbij belangrijke invalswegen, doch in de nabijheid van tal van winkels, openbaar vervoer, horeca, handelszaken en op een boogscheut van Halle. Op het gelijkvloers komt u binnen via de inkomhal met apart toilet en biedt doorgang naar de lichtrijke leefruimte met plaats voor salon en eettafel. In het salon kan men genieten van de warmte van de gezellige open haard. De leefruimte verbindt de open en volledig geïnstalleerde keuken via een ontbijthoek, die tevens doorgang voorziet naar de tuin. Op deze verdieping bevindt zich nog een apart bureau, voorzien van ingemaakte kasten. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping, waar we de 3 ruime slaapkamers treffen. Een eerste slaapkamer met dressing is voorzien van een ensuite badkamer, met hoekbad en lavabo. Op de nachthal treffen we vervolgens de badkamer, voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo, met daarnaast de tweede slaapkamer. Via een kleine gang betreden we uiteindelijk de derde slaapkamer, voorzien van ingemaakte kasten. Verder beschikt de woning over een opbergzolder en een kelder, welke nog in tal van extra opbergruimte voorziet. Via een privatieve oprit naast de woning rijdt u gemakkelijk de garage binnen. Deze woning met zijn strategische ligging en parkeermogelijkheden is ook uitermate geschikt voor wonen in combinatie met een vrij beroep /handelsactiviteit, etc. Bel voor meer informatie ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 198 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
275 000 €

1500 Halle

Dit volledig gerenoveerde, energiezuinige (EPC: B) en instapklare appartement in het centrum van Halle wordt u te koop aangeboden: ideaal gelegen en met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, treinstation etc... Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige gebouw en is als volgt ingedeeld: Inkomhal met apart toilet, berging, leefruimte met open keuken en toegang tot een overdekt terras, een nachthal, 2 slaapkamers en badkamer met douche en lavabo. Bij de aankoop van het appartement hoort ook nog een ruime kelder. Dit energiezuinig appartement met zijn zeer gunstige ligging zorgen eveneens voor een interessant investeringsrendement Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85
contact
details
Email
Call
230 000 €

1500 Halle

Deze volledig te renoveren rijwoning nabij het centrum van Halle en Buizingen, bevindt zich vlakbij tal van winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, tal van sport- en culturele aangelegenheden,... Bovendien geniet u van een vlotte bereikbaarheid met de belangrijke invalswegen. We betreden de woning via de inkomhal, waarna we terechtkomen in de gezellige en lichtrijke woonkamer en lopen dan door via de eetkamer naar de halfopen en volledig geïnstalleerde keuken. De keuken verleent toegang tot de badkamer, voorzien van ligbad, lavabo en toilet. De keuken verleent eveneens toegang tot een veranda, met doorgang naar de tuin. We komen buiten in de verzorgde en aangelegde tuin. De tuin is nog voorzien van een tuinberging. Via de trap betreden we de eerste verdieping en treffen er in totaal 3 slaapkamers. Met een vaste trap betreden we ook de zolder, die voorziet in veel opbergruimte of nog potentieel bezit voor het uitbreiden van het aantal kamers. De woning heeft ook nog een praktische kelder ter beschikking. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 103 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
775 000 €

1650 Beersel

Deze opgefriste en goed onderhouden villa met ruime, fraai aangelegde tuin op +- 37a bevindt zich te Huizingen, een deelgemeente van het mooie Beersel en wordt te koop aangeboden: vlakbij openbaar vervoer, het station van Huizingen en Buizingen, winkels, horeca, sport- en culturele aangelegenheden en de belangrijke invalswegen. We bereiken de woning via een prachtige, privatieve oprijlaan. De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met apart toilet, waarna we binnenlopen in de open en lichtrijke woonkamer met een gezellige houtkachel. De woonkamer verleent tevens doorgang naar de zuidwestgerichte tuin via een groot schuifraam. Aansluitend bevindt zich de eetplaats en de aparte, volledig uitgeruste leefkeuken. Tevens verleent de eetkamer toegang tot een bureau voorzien van authentieke elementen. Verder op het gelijkvloers treffen we een technische ruimte, een wasruimte, een recreatie ruimte, een garage en de lichtrijke veranda, met zicht op de tuin. De eerste verdieping, bereikbaar via de trap, is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo, handdoekdroger en toilet. Op de tweede verdieping treffen we een ruime derde slaapkamer over de gehele ingerichte zolderverdieping. De woning beschikt verder nog over een kelder die in tal van opbergruimte voorziet. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 400 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
775 000 €

1654 Huizingen

Deze opgefriste en goed onderhouden villa met ruime, fraai aangelegde tuin op +- 37a bevindt zich te Huizingen, een deelgemeente van het mooie Beersel en wordt te koop aangeboden: vlakbij openbaar vervoer, het station van Huizingen en Buizingen, winkels, horeca, sport- en culturele aangelegenheden en de belangrijke invalswegen. We bereiken de woning via een prachtige, privatieve oprijlaan. De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met apart toilet, waarna we binnenlopen in de open en lichtrijke woonkamer met een gezellige houtkachel. De woonkamer verleent tevens doorgang naar de zuidwestgerichte tuin via een groot schuifraam. Aansluitend bevindt zich de eetplaats en de aparte, volledig uitgeruste leefkeuken. Tevens verleent de eetkamer toegang tot een bureau voorzien van authentieke elementen. Verder op het gelijkvloers treffen we een technische ruimte, een wasruimte, een recreatie ruimte, een garage en de lichtrijke veranda, met zicht op de tuin. De eerste verdieping, bereikbaar via de trap, is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo, handdoekdroger en toilet. Op de tweede verdieping treffen we een ruime derde slaapkamer over de gehele ingerichte zolderverdieping. De woning beschikt verder nog over een kelder die in tal van opbergruimte voorziet. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 400 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
350 000 €

1500 Halle

Rustig gelegen te renoveren woning op een prachtig perceel (28a72ca) met uitzicht op achterliggende weide in een residentiële wijk te Lembeek, in de nabijheid van winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen. De gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een ruime eetplaats, een lichtrijke woonkamer, een keuken en veranda met zicht op de aangename tuin. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één doorloopkamer ideaal in te richten als bureau en een badkamer voorzien van ligbad, lavabo en toilet. Verder is de woning voorzien van een kelder die nog voorziet in tal van opbergmogelijkheden. Voor de woning kan men vlot parkeren en is het perceel gemakkelijk bereikbaar langs de zijkant. De tuin geniet van verschillende soorten bomen en een ver uitzicht over de velden. U kan er genieten van alle rust en privacy. Bel voor meer informatie: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

2872
contact
details
Email
Call
355 000 €

1640 Sint-Genesius-Rode

A deux pas du centre de Rhode-Saint-Genèse, cette maison de caractère à rénover, avec encore beaucoup de potentiel, est proposée à la vente. La propriété est située à proximité de nombreux commerces, transports en commun, écoles, lieux de restauration, événements sportifs et culturels, etc. Au rez-de-chaussée, la propriété se compose d'un hall d'entrée avec une toilette séparée, d'un salon lumineux, d'une salle à manger et d'une cuisine partiellement équipée. Le rez-de-chaussée comprend également de nombreuses dépendances pouvant être utilisées à diverses fins. Le premier étage comprend un palier avec 3 chambres spacieuses et lumineuses, une salle de bains avec douche et double lavabo. Depuis la salle de bains, un escalier fixe mène au grenier. Le grenier offre beaucoup d'espace de stockage et a le potentiel de créer des chambres supplémentaires. La maison dispose également d'une cave. La parcelle comprend 11 ares de terrain et à côté de la longue allée privée, il y a un garage en briques avec un abri de jardin derrière. En bref, une propriété avec beaucoup de potentiel et qui vaut vraiment la peine d'être visitée ! Appelez pour plus d'informations : ### Les renseignements et superficies sont donnés à titre indicatif et non contractuel. Want to know more?

3 Bedroom(s) 142
contact
details
Email
Call
Residence for sale Gooik (RBI90833)
940 000 €

1755 Gooik

In het prachtige Gooik, gelegen op de Kesterheide, omgeven door groen en weilanden, bevindt zich deze charmante landelijke woning met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep, op een mooi perceel van +- 15a. Voor volledige tekst en informatie, bekijk de advertentie op onze website: ### Deze instapklare woning is voorzien van een ruime private en afgesloten oprit met plaats voor minstens 4 wagens. We betreden de woning via de inkomhal, voorzien van apart toilet en toegang tot een eerste kamer, momenteel ingericht als (thuiswerk)bureau. We komen binnen in de leefruimte van de woning, met plaats voor 2 salons en ruime eettafel. De ruimte wordt bijverwarmd door middel van de gezellige open haard. De leefruimte beschikt over een paar authentieke elementen als de zichtbare balken, de open mezzanine en de vloer bestaande uit natuursteen. Het salon is uitgerust met ingemaakte kasten en grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en ruimtegevoel. Via het salon wandelen we binnen in de volledig geïnstalleerde en super uitgeruste, comfortabele keuken met ontbijthoek. De keuken is eveneens bereikbaar via een achterdeur dat uitgeeft op de oprijlaan. Met de trap komen we boven op de verdieping, voorzien van 2 kinderslaapkamers met apart sanitair. De eerste badkamer bestaat uit toilet, lavabo en bad. Verderop bevindt zich de masterbedroom, met aansluitend badkamer, voorzien van bad, douche en dubbele lavabo. Met een vaste trap vanuit de slaapkamer komen we boven in de volledig ingerichte dressing. De bovenste verdieping biedt ook nog een stuk zolderberging. Verder beschikt de woning over een ruime kelderverdieping, met ingebouwde wijnkelder en sauna met douche. De enorme ruimte kan multifunctioneel worden gebruikt als praktijk, fitness- of welnessruimte, kinépraktijk, enz… De mogelijkheid bestaat om deze ruimte toegankelijk te maken via een aparte inkom met wachtzaal of vestiaire. De overige kelderruimte en de garage voorzien nog in veel opbergmogelijkheden. De tuin is voorzien van een mooi aangelegd terras ter hoogte van de leefruimte, met zicht op het verwarmd en mogelijks overdekte zwembad met een tweede, overdekt terras. De woning is verder ook voorzien op het gelijkvloers van een tweede keuken die toegankelijk is vanuit de tuin. De woning biedt veel mogelijkheden en is daarenboven ook uitgerust met zonnepanelen. Zeker het bezoeken waard! Bel voor meer informatie en een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 631 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Sint-Pieters-Leeuw (RBI87105)
825 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Belle villa avec piscine, proche du centre de Halle avec toutes commodités et à deux pas de Bruxelles. La maison est construite sur un terrain de 9a43ca avec une vue dégagée sur la zone agricole. Le rez-de-chaussée comprend un hall d'entrée spacieux, un vestiaire, une toilette invité avec lavabo et un espace bureau. Nous avons également un salon ouvert et lumineux avec foyer, coin repas et une cuisine entièrement rénovée avec espace de rangement. Tant dans le salon que dans la salle à manger, vous pouvez profiter d'un accès et de belles vues sur la terrasse bien entretenue. Également au rez-de-chaussée, nous avons une chambre spacieuse avec salle de bain attenante avec douche à l'italienne, lavabo et toilette. Au dernier étage, nous avons 4 chambres avec 2 salles de bains attenantes / de plain-pied avec douche et lavabo. Dans le couloir, nous avons une toilette. Enfin, il y a un grenier de rangement et la maison dispose d'un sous-sol complet (108m²). A l'extérieur, la maison dispose d'une grande allée pour plusieurs voitures avec une longue allée vers le garage séparé de 3 étages (sous-sol, rez-de-chaussée et grenier), équipé d'un monte-charge. Dans le beau jardin avec une piscine récente et de grande qualité avec terrasse paysagée, vous pourrez profiter de la paix et de l'intimité. Appelez pour plus d'informations ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 381 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Buizingen (RBI86414)
230 000 €

1501 Buizingen

Deze volledig te renoveren rijwoning nabij het centrum van Halle en Buizingen, bevindt zich vlakbij tal van winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, tal van sport- en culturele aangelegenheden,... Bovendien geniet u van een vlotte bereikbaarheid met de belangrijke invalswegen. We betreden de woning via de inkomhal, waarna we terechtkomen in de gezellige en lichtrijke woonkamer en lopen dan door via de eetkamer naar de halfopen en volledig geïnstalleerde keuken. De keuken verleent toegang tot de badkamer, voorzien van ligbad, lavabo en toilet. De keuken verleent eveneens toegang tot een veranda, met doorgang naar de tuin. We komen buiten in de verzorgde en aangelegde tuin. De tuin is nog voorzien van een tuinberging. Via de trap betreden we de eerste verdieping en treffen er in totaal 3 slaapkamers. Met een vaste trap betreden we ook de zolder, die voorziet in veel opbergruimte of nog potentieel bezit voor het uitbreiden van het aantal kamers. De woning heeft ook nog een praktische kelder ter beschikking. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 103 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Halle (RBI82440)
825 000 €

1500 Halle

Belle villa avec piscine, proche du centre de Halle avec toutes commodités et à deux pas de Bruxelles. La maison est construite sur un terrain de 9a43ca avec une vue dégagée sur la zone agricole. Le rez-de-chaussée comprend un hall d'entrée spacieux, un vestiaire, une toilette invité avec lavabo et un espace bureau. Nous avons également un salon ouvert et lumineux avec foyer, coin repas et une cuisine entièrement rénovée avec espace de rangement. Tant dans le salon que dans la salle à manger, vous pouvez profiter d'un accès et de belles vues sur la terrasse bien entretenue. Également au rez-de-chaussée, nous avons une chambre spacieuse avec salle de bain attenante avec douche à l'italienne, lavabo et toilette. Au dernier étage, nous avons 4 chambres avec 2 salles de bains attenantes / de plain-pied avec douche et lavabo. Dans le couloir, nous avons une toilette. Enfin, il y a un grenier de rangement et la maison dispose d'un sous-sol complet (108m²). A l'extérieur, la maison dispose d'une grande allée pour plusieurs voitures avec une longue allée vers le garage séparé de 3 étages (sous-sol, rez-de-chaussée et grenier), équipé d'un monte-charge. Dans le beau jardin avec une piscine récente et de grande qualité avec terrasse paysagée, vous pourrez profiter de la paix et de l'intimité. Appelez pour plus d'informations ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 381 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Pieters-Leeuw (RBI81484)
380 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Terrain à bâtir pour la construction de 1 ou 2 maisons, à proximité du centre de Halle/Sint-Pieters-Leeuw avec toutes les commodités (commerces, restaurants, écoles, transports publics, etc.) et à deux pas de Bruxelles. Ce terrain à bâtir a une superficie de 18a et bénéficie d'une vue dégagée sur la zone agricole. Largeur du terrain +/- 23,87m2. Il y avait un permis pour construire 2 maisons. Cela doit être discuté à nouveau avec la commune. Appelez pour plus d'informations : ### Les renseignements et superficies sont donnés à titre indicatif et non contractuel. Want to know more?

1800
contact
details
Email
Call
295 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Deze solide, te renoveren 3-gevelwoning is rustig gelegen in een woonwijk te Sint-Pieters-Leeuw, vlakbij tal van winkels, eet- en drinkgelegenheden, geniet van een vlotte bereikbaarheid met de belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en bevindt zich in de nabijheid van scholen en tal van sport- en culturele aangelegenheden. We komen binnen in de woning via de inkomhal met apart toilet en betreden vervolgens de leefruimte, waar plaats voorzien is voor eetkamer en salon. Achter de leefruimte treffen we nog een overdekte ruimte, die kan dienen als tweede leefruimte en met directe toegang tot de tuin. Ook de deels geïnstalleerde keuken bevindt zich aan de achterkant van de woning en geeft via een zijdeur uit in de gezellige tuin. Op de eerste verdieping, te bereiken met de trap, treffen we 3 praktische slaapkamers (twee ruime slaapkamers en een kinderkamer) en een badkamer, voorzien van een bad en lavabo. Met een vaste trap komen we boven op de zolder, die nog voorziet in tal van bergruimte en ingericht kan worden in meerdere slaapkamers. De woning beschikt nog over bijgebouwen die kunnen worden gebruikt voor het stockeren van tuinmateriaal, alsook een garagebox naast de woning. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

3 Bedroom(s) 163 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Halle (RBI67513)
370 000 €

1500 Halle

Appartement de qualité et spacieux de 2 chambres (+-140m²) situé dans le centre de Halle, à quelques minutes des magasins, des transports en commun, des écoles et à proximité des principales voies d'accès. L'appartement est situé au troisième étage d'une petite résidence, accessible par l'ascenseur et les escaliers. La configuration de l'appartement est la suivante: un hall d'entrée avec toilettes et vestiaire séparés, un séjour lumineux avec une terrasse s'ouvrant sur une agréable cour avec de belles vues sur la ville de Halle. L'espace de vie donne accès à la cuisine séparée et équipée, avec accès au balcon et à un espace de rangement extérieur. L'appartement comprend également d'un hall de nuit avec un débarras/buanderie et d'une première salle de bain avec douche et lavabo. L'appartement comprend deux grandes chambres, dont l'une dispose d'une salle de bains attenante avec baignoire, double lavabo et toilettes. Un chauffage supplémentaire a également été fourni au moyen d'une unité de climatisation (refroidissement/chauffage) dans le salon afin de maintenir une température idéale. L'achat de l'appartement comprend également un box de garage fermé spacieux, avec de l'espace pour garer 2 voitures, et enfin une cave privée. Cet appartement bien entretenu et sa situation très favorable assurent également un retour sur investissement intéressant. Pour plus d'informations, appelez le ### Les informations et surfaces données sont purement indicatives et n'impliquent aucun engagement juridique. Want to know more?

2 Bedroom(s) 140 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call